Jag är lite smått beroende av troc

2009-11-30 13:24:02
Kommentera - 1 st

0-28826ca03ae5a125ec57d894453825dc.png

Jag är lite smått beroende av trocadero har jag kommit fram till. Önskar att burken räckte hela dagen.


The countdown has begun

Livet 2009-11-30 08:21:25
Kommentera - 0 st

Idag har jag varit tvungen att räkna antalet dagar tills jag får ha "jullov" och det är exakt 24 dagar kvar tills julafton. Efter det har jag sett till att jag får ha 11 dagar semster (inräknat med röda dagar) och det känns superhärligt. Så tills dess är det bara att bita i och köra så det ryker då det är en av det tyngsta månaderna på jobbet.
Men då tänker jag lite logiskt och kör den hypotesen att då kommer tiden gå mycket fortare då arbetspassen kommer "scvisha" förbi. Hoppas på det i alla fall.

Så strax ska jag iväg och påbörjat första "svish-passet", som blir ett kvällspass, och hoppas på att min teori håller.

Ha en bra start på veckan nu sweets!


Maxin' and relaxin'

My love and I 2009-11-29 20:35:35
Kommentera - 1 st

Vilken lång dag det varit. Vi har hunnit med följande: en visit hos mor och far, en trip till Adidas outlet, en sväng till stan och sedan en visit i mataffären.
Nu har precis ätiti hemmagjorda langos och båda våra magar är propade. Mattias håller i skrivande stund på att hänga upp våra julstjärnor och ljusstakar i fönstrena och det är så julfint här hemma nu.

Nu ska vi strax mysa ner oss i soffan och titta på film och låta 1:a advent lida mot sitt slut.


Denna klänning kunde jag inte låta bli.


Mysigt inne i sovrummet.


Denna reklamkampanj har skappat ka

2009-11-29 16:49:19
Kommentera - 0 st

0-2a02a36cde7819bfce96529ec9cf4e00.png

Denna reklamkampanj har skappat kaos i USA. Jag fattar inte varför då jag tycker att Eva Mendes är superläcker. Önskar att man själv såg ut så ibland.


The holiday tune

The good things in life 2009-11-29 09:33:49
Kommentera - 2 st

Det finns en drös av julsånger där ute, men det finns alltid en som man fastnar lite extar för Den här nedan är min favorit och jag lyssnar gärna på den flera gånger. Den här får min "christmas spirit" att blossa upp ordentligt.


Not so lazy sunday

Family 2009-11-29 09:28:34
Kommentera - 1 st

Inatt drömmde jag massa knasigheter igen, men denna gång var det inte vatten det handlade om utan att jag hade blivit jättestor bloggerska och andordnade något stort jippo på någon stor utekrog. Alla ville komma och slet och drog i mig. Helt galet. Tur att jag vakande upp till slut..haha. Var lite läskigt och kändes inte alls som jag.
Förutom den starten på morgonen så har jag och älsklingen haft adventsfrukost och tänt ljus och lyssnat på "corny" jullåtar. Men jag älskar det och längtar stort till julens ankomst. Julen är helt klart min favorithögtid på året och jag njuter av varje sekund.

Idag ska vi fara iväg och fira min kära mor då hon fyller år. Eller, hon fyller år på tisdag egentligen, men eftersom vi inte kommer kunna åka äver då så firar vi henne idag. Hon kommer smälla av när hon ser sin present då jag lurat i henne att det hon önskade sig var slut. Älskar att överraska människor på det viset. sen bär det av till lite andra ärenden vi har idag. Hoppas på att vi hinner hem tills kl16.00 då det är tajm för träning. Kan behövas eftersom det blir tårta hemma hos mor och far.

Hoppas att ni har en supermysig 1:a advensts morgon, och förät er inte nu på pepparkakkor och julmust.




There and back

The good things in life 2009-11-28 15:53:15
Kommentera - 2 st

Jag tog mig en liten sväng till stan och köpte första julkalppen till min pojkvän. Och jag vet med all säkerhet att han kommer bli superglad på julafton när han får se vad som finns i lådan hans.
Men jag orkade inte fara omkring länge där inne då det var helt packat med folk och min fot som sagt inte riktigt vill ge med sig ännu. Så jag tog en sväng förbi Max och inhandlade min lunch för att sedan bege mig hemåt. Nu sitter jag här i soffan och känner mig helt lsut i kroppen och ögonlocken blir bara tyngre och tyngre känner jag. Ska ta och vila lite så att jag slipper gå och lägga mig kl 21.00 ikväll för att jag inte pallar vara vaken.

Tävling- LBD och LGL

Tävlingstajm 2009-11-28 11:41:02
Kommentera - 7 st

Jag har nu grovstädat hela min garderob coh jag rensade verkligen ut allt jag inte haft på mig under 1 år och allt som jag absolut inte kan ha på mig längre då storlekarna är för små. Jag fick ihop till 2 stora IKEA papperspåsar och jag kan säga att det just nu känns grymt skönt att jag verkligen kan ha på mig varenda plagg som nu finns i min garderob. Inget är för litet och inget är oanvänt.

Men när jag städae ut garderoben hittade jag 2 godbitar som jag aldrig haft på mig, men som jag kände var lite för bra att slänga bort. Så nu tänkte jag lotta ut dem till någon lycklig läsare.
Det ena plagget är en axelbandslös svart fodralklänning i strl 40 från H&M och den andra ett grått linne med tryck på i strl M från MANGO. Det enda du behöver göra för att vara med att tävla är att berätta vad som varit ditt bästa klädköp någonsin och varför. Det bästa köpet vinner. Glöm inte att lämna din mailadress då vinnaren meddelas per mail. Tävla kan ni göra fram till måndag kl 21.00. Lycka till tjejer!






LDB från H&M


Linne med volanger och tryck från MANGO


God morning saturday

Livet 2009-11-28 09:07:28
Kommentera - 0 st

Jag har kommit fram till att jag har en helgvana och speciellt på lördagar. Varje fredag och lördag dimper det ner bostadsbilagor till tidningar och jag bara älskar och frossa i alla bilder på hem som är ute för försäljning. Ibland förvånas jag utav det helt omöjliga priserna som det kostar att köpa dem och nästa sekund är jag helt överväldiga av takhöjden.
vissa hem har fler bilder att bjuda på än andra och det är så kul att se hur människor har inrett/dekorerat sina hem. Man kan lätt se vilka hem som blivit "homestylade" och vilka som bara ha personens egna stil och man kan plocka små saker och försöka implemintera dem i sitt egan hem. Vissa av grejerna kostar säkert en hel förmögenhet, men det mest går faktiskt att hitta i en billigare version på det större varuhusen. Och jag säger tummen upp för det.

Denna morgon måste hag tyvärr skippa min andra lördagsvana vilket är bodypump. Detta då min for ännu inte riktigt vill avsluta sin strejk och jag känner att den inte kommer gilla alla det utfall som måste genomföras på det passet. Så jag ska se till att göra något annat som t.ex styrketräning som inte kräver att jag står så hemskt myket på fötterna.


Färgerna på framsidan älskar jag. Me loves pink!


It will not let me walk

Livet 2009-11-27 18:36:22
Kommentera - 1 st

Så var ytterligare en arbetsvecka till enda. Och så skönt kan jag säga. Mådde inte på topp imorse som sagt och det hängde med på jobbet till efter lunch. Pendlade mellan total trötthet och illamående till lite piggare men frusen. Kunde i alla fall prestera hela dagen innan jag packade ihop och halatde ut genom dörren. detta då min ena fot totalt har bestämt sig för att sätta upp en lite mindre strejk.
Jag har haft lite kännigar precis vid hålfoten och mor hälen, som om det är fel på senorna under foten det känns som om det är något som är på helspänn där inne. Så idag när jag ställde mig upp och skulle knata iväg till kopiatorn så kändes det helt plötlsigt som att det var en sten som skavde lite ovanför knölen på foten och sen brände det till precis under hålfoten. Så nu sitter jag här med foten helt inkletad i Voltaren gel och inlindad i högläge.
Alltid ska någonting hända just mig. Hoppas att det försvinner lika snabbt som det kom bara. Kan inte ens träna i det här läget och det irriterar mig så kopiöst.

Nu ska jag luta mig tillbaka och blädra igenom senast numret av Elle och lyssna in en massa härliga julskivor. Får se om vi kollar Idol ikväll eller om der blir film, då man fick med "The Holiday" med Elle. Och jag bara älskar den feelgod filmen.


Bildkälla: Google.com


T.G.I.F

Livet 2009-11-27 06:22:32
Kommentera - 1 st

Nu på morgonen känner jag mig inte alls pigg. Fick den här känslan redan igår när jag satt i soffan och tittade på tv. det känns som att jag håller på att bli sjuk, men ändå inte. Kan kanske vara att jag är hlet utarbetade efter denna vecka och behöver bara en massa vila och sömn. Har haft något att göra varje dag efter jobbet också, som jag inte brukar ha, så det kan ha med saker ocg ting att göra.
Nåja, idag efter jobbet blir det i alla fall direkt hem. Tar en ur förbi mataffären över gatan för att handla hem kvällens middag och sen ner till gymmet en sväng för att springa bort den sista energin för att till slut bara softa i soffan och titta på kvällens "Idol".
Har ni några mysiga fredagsplaner? Brukar ni stanna hemma eller är ni partynissar som springer ut i mörkret?

Ha en mysig start på helgen sweets!


The feeling is here

Shoppingbag 2009-11-26 18:59:44
Kommentera - 2 st

Dagen belv ändå lång fast jag slutade så pass tidigt idag. Hade tagit ut kompledigt från kl12.00 idag så att jag skulle kunna hjälpa min mamma med lite ärenden. Så jag möte upp henne i Nacka Forum där vi sköte våra viktiga ärenden först och sedan passade vi även på att titta runt i affärerna.
Och visst får man känslan av att julen bara är runt knuten när det är julpyntat överallt och det spelas julsånger i alla butiker. Och även idag lyckades jag köpa hem en julklapp denna gång till min kära lillebror. Min mamma och jag hann smida en massa klappar till pappa,lillebror och Mattias när vi satt och fikade på crepes. Och alla kommer bli så glada. Även vi två utbyte lite önskningar mellan varandra så nu fick jag en massa bra ideér vad mamma kommer få under granen. Men inget avslöjas här.
Jag passade även på att titta in på Gina Tricot för att köpa hem det väldigt eftertraktade "quiltade" leggingsen som är total slut överallt. Jag var verkligen superglad att jag lyckades hitta ett par i min storlek som var kvar.


Första klapparna redan klara...


När jag väl kom hem så åkte jag och Mattias iväg och handlade då det var lite väl tomt i kylskåpet. Väl inne i affären var vi bara tvunga att köpa hem julpapper, färdiga rosetter till klapparna samt en adventsljusstake med tillbehör. Så nu har jag ståt i köket och pysslat ihop den och jag belv mäkta nöjd. På söndag blir det adventsmys med pepparkakor, lussebullar och glögg. Jag är inget "fan" av rödvinsglögg så jag köper allt vit glögg. Mycket godare och slinker lätt ner.



På söndags tänds första ljuset


Short day

Family 2009-11-26 06:17:17
Kommentera - 1 st

Jag känner att jag har börjat vakna innan klockan varje morgon. Men jag vaknar ändå så mpass många minuter tidigare att jag hinner somna om en liten snutt innan klockan börjar larma. Och den lilla snutten gör mig lite extra trött på morgonen har jag kommit fram till. Jag vet med mig att när jag på helgerna vaknar till tidigt och sedan somnar om så är jag helt yr i bollen och superseg i starten. Men då behöver jag aldrig tänka på att jag måste fixa mig i ordning och pack amed mig matlåda och sånt, utan då får jag sega i min egan takt.
Fast jag inbillar mig att ja piggnar till på två röda när jag kommer ut och den friska luften griper tag i mig. Kanske hjälper kanske inte.

Idag har jag bara en "kortis" dag på jobbet då jag har tagit kompledigt från 12. Jag ska iväg och hjälpa min mamma med att ordna upp hennes pensionssaker då det är lite krångligt när man får pension från två olika länder. Detta eftersom min familj är helfinsk och min mamma hann jobba ett bra tag i Finland innan hon flyttade över hit. Så dår får hon pension både Finland och Sverige. Det är just detta som kan bli lite krångligt att komma underfund med sijälv så jag är en snäll dotter och ställer upp.

Hoppas ni får en grejtans torsdag!

Wraping it up

Shoppingbag 2009-11-25 21:12:48
Kommentera - 0 st

Som jag sa i mitt tidigare inlägg så tänker jag detta år verkligen vara i god tid för att inhandla alla mina julklappar. Man säger alla år att man ska minsan köpa allt innan hysterin helt och totalt bryter ut och alla springer runt som skålade råttor på stan.
Jag har idag köpt en julklapp till min kära far och jag tittade på en massa klappar till resterande del av familjen samt till min älskade pojkvän. Anledningen till att jag bara fick med mig ett klapp hem var för att jag helt enkelt inte kunde bära mer då jag handlade hem mat också. Plus att jag gjorde en avstickare till Stadium för att köpa med mig ett par träningsbyxor och ett linne.
Men som sagt hann jag spana in ett par bra klappar så jag ska se till att så snart som möjligt åka in och köpa det som blev kvar på hyllan.

När jag väl gick omkring och tittade runt så tänkte jag självklart på vad jag själv skulle vilja ha under granen. Och visst finns det en massa saker som är intressanta. Men innan jag yttrar något så ska jag ta och skriva ner allt jag vill ha och sålla bort det som känns onödigt. Sen så kommer listan upp och så ska jag dela upp den mellan familjen och min pojkvän. Detta så att jag inte får dubbelt upp och slipper springa runt i affärerna och byta.
Och just idag är det exakt 30 dagar kvar till julafton så nu har min nedräkning börjat på allvar.



Det är en sådan skön känsla att gå

2009-11-25 18:10:39
Kommentera - 0 st

4a768733389503951438c1e8687e3535.png

Det är en sådan skön känsla att gå omkring i stan nu när julbelysningen kommit upp. Ännu bättre skulle det vara om det kom snö istället för regn. Men julkänslan infinner sig ändå när man som jag redan börjat köpa årets skörd av julklappar. I år ska jag verkligen hålla mig till att handla alla klappar i tid.


In the middle

Livet 2009-11-25 06:19:54
Kommentera - 0 st

Igår blev det inte mycket bloggande för min del. Det fanns helt enkler inte en endaste liten lucka att öppna upp datorn på och sätta mig ner.
Efter jobbet tog jag nämligen en avstickare till stan för att inhandla en ny sportbh och ett träningslinne, då min träningsgarderob trytter lite. Sedan när jag väl kom innanför dörrenn hade jag i princip 30 minuter på mig att sortera alla tvätt och byta om till träningskläder då jag under tvätten sprang över till gymmet och körde ett minipass i kondition. När jag väl var klar på gymmet var det bara att ta sig raka vägen till stugan igen för att hänga upp alla på tork för att sedan skutta hem och hoppa in i duschen och efter det börja med middagen.
Som tur var fick jag hjälp av min underbara pojkvän att hämta tvätten då jag kände att stressen började ta över mig helt.

Så nu förstår ni varför det inte fanns tid för att sätta mig ner. För när jag väl gjorde det så var klockan 20.15 och då ville jag bara sätta mig ner och äta middag och sen titta på en liten pysslande Martin Timell i rutan.
Men idag ska jag se till att det blir några fler inlägg än igår. Fast jag måste erkänna, det var rätt skönt med en relativt bloggfri dag.

Hoppas ni får en supernice onsdags sweets!


Bildkälla:Google.com


Dessa skönheter hittade jag så åhl

2009-11-24 21:55:04
Kommentera - 1 st

51342b9872945492b8148481d055cbfe.png

Dessa skönheter hittade jag så åhléns när jag var där en sväng efter jobbet. Ska va och köpa hem några till våran första gran. Fint med lite silvertema tycker jag. Blir en liten frostig känsla.


The second day

My love and I 2009-11-24 06:19:40
Kommentera - 0 st

Inatt hade jag inga drömmar om vatten, jag tror faktiskt att jag inte drömde alls. Eller så är det så att jag drömde en massa men jag kommer inte ihång någonting. Ibland kan det vara skönt det också. Inbillar mig att jag sover mycket djupare då, men så kanske det inte alls är.
Mattias hade i alla fall för sig en massa konstigheter i natt. När jag försökte vända mig om i sängen var det tvårstopp då han lagt sig totalt på tvären och låg nätan direkt brevid mig. Och det gick inte att få honom och flytta på sig heller. Och nu på morgonen när jag steg upp låg han på mage och kramade om sin kudde som om det var det sista som fanns på jorden. Söt var han, men jag har aldrig sett honom sova på det sättet. Ja ja, någon gång ska vara den första och jag är verkligen inte den som är klanderfri när jag sover heller.

Nepp, nu måste jag borsta tänderna och se till att göra mig redo för jobbet. Ikväll är det tvätttajm och under tiden tvätten bli fräsch oh fin ska jag ta mig till gymmet för att köra lite styrketränig hade jag tänkt.

Ha en supernice tisdag sweets!


Jag önskar att jag hade kvar min vattenkokare. I miss u!


Run baby run

Träning 2009-11-23 20:50:42
Kommentera - 2 st

Nu har vi duschat oss fräscha efter en liten visit på gymmet. Jag tog och powerwalkade i 30 minuter och lyckades avverka 3 km på bandet. Svetten lackade som bara den. Var tvungen att torka bort svetten konstant då det började droppa ner tom.
Så nu känner jag mig verkligen utpumpad på ett bra sätt. Men märker ni som jag som tränaar hur sjukt hungrig man blir efteråt? Jag äter nog dubbelt så mycket efter ett träingspass som vanligt. Känner mig som värsta svullot efteråt. Men såsom min vän Sanda säger, man måste fulla på tanken efter att man kört slut på den. Så då svullar jag och är glad. Tur att stekpannan är full men en hel drös med pytt i panna och ett par vändstekta ägg. Mums!

Men nu måste jag koncentrera mig på "Ullared" och den lite egna killen Morgan och hans fina BMW.

Kan kanske vara bra julklappar til

2009-11-23 18:39:14
Kommentera - 2 st

48d050e575dcaf14d1dc48133569545e.png

Kan kanske vara bra julklappar till någon som är konfunerad och en gnutta arg. Eller vad säger ni?


Breaking the waves

Livet 2009-11-23 07:42:18
Kommentera - 3 st

Jag vaknade av en rätt knasig dröm nu på morgonen. I drömmen var jag enligt vädret på söerliggande bredgrader. Solen sken och jag och en massa människor låg vid en pool som gränsade till havet. Helt plötlsigt började vågorna bli så stora från havet att det började slå in på poolområdet. Så jag tog mitt pick och pack och började traska mot det hus jag antagligen bodde i. Och även om detta hus låg väldigt högt upp på något berg så skvalpade vattnet upp på mina fötter hela vägen upp. När jag väl var framme så såg jag, när jag vände om för att se mig över axeln, att vattnet nästan nådde upp till huset. Efter det började väckarklockan pipa.
Helt knasigt dröm. Har aldrig haft någon sådan om vatten förut. I alla fall vad jag vet och minns. Undrar vad det betyder, någon som vet kanske?

Men nu sitter jag i alla fall säkert på torra land i vårat kök och har precis ätit klart min frukost, så det känns inte som att jag ska slukas av havet just nu i alla fall. Men utav en en fullproppad buss kommer jag nog bli upplsukad och efter det tunnelbanan då jag ska åka till jobbet. Idag är det lite kvällspass så förhoppningsvis blir det lugnt och skönt inpå småtimmarna och jag slipper stressa. Sen blir det raka vägen hem för att hälsa på gymmet och ett löpband hade jag tänkt. Och Mattias följer så klart med som det ultimata träningssällskapet.


Bildkälla:google.com


Little hint of christmas

Småsaker 2009-11-22 20:35:33
Kommentera - 2 st

Jag kunde inte hålla fingrarna i styr och vänta på att pynta till nästa söndag då det är 1:a advent. Jag körde en liten smygperimär idag och tog fram en löpare till vardagsrummsbordet, byte bordstabeltterna i köket till nya med mörkröd färg och en ny handduk fick också komma fram till köket. Älsklingen satte upp vår ljusslinga på balkongen så ny ser det lite mer julaktigt ut även fast regnet vräker ner utanför fönstret.
När vi var ute i Sollentuna idag passade jag även på att köpa hem en julstjärna som nu står fint i vår bokhylla. Även de 2 små tomtarna som jag har visat upp tidigare fick komma fram och står fint i vårat sovrumsfönster. Nästa helg ska vi sätta upp våra julstjärnor i fönstrena och som pricken över i:et ska vi så småning om köpa julgardiner och en fin liten gran.

Som ni kanske märker älskar jag julen, men jag är inte en galning och överpyntar. Jag tycker det är hemskt med hem som är helt överbelarmade med massa olika krims krams grejer. A ittle goes a long way i detta läge tycker jag.


Det sötaste julpyntet jag sett på länge.


New place to see

My love and I 2009-11-22 16:12:15
Kommentera - 1 st

Vi har spenderat en del av vår eftermiddag i det nyinvigda Sollentuna centrum. Vi har kollat in alla affärer och ätit god lunch i form av en megastor nachotallrik. Några basatrtiklar följde med hem till garderoben, me det visar jag upp lite senare.
Nu ska jag skutta ner till gymmet och springa av mig lite och möta upp Mattias som redan är där nere och boxas. Sedan blir det mysmiddag hemma hos Mattias föräldrar som ska bjuda på den godaste portergrytan som finns i denna värld.

När vi väl kommer hem blir det en massa mys i soffan och bara tid för oss två. Imorgon börjar ett nytt år för oss två så då får ni ett till super kärleksfullt inlägg då igen =).

1 year anniversary

My love and I 2009-11-22 11:22:26
Kommentera - 4 st

Idag för 1 år sedan träffade jag min pojkvän för första gången. Vi hade känt varandra i 3 år innan, men aldrig kommit till skott att fixa fram en dejt. Vi hade under den perioden prata och haft kontakt över MSN, så vi kände varandra till en viss grad. Varje gång jag kollade läget om han hade en flickvän var han upptagen och vice versa. Men så en kall och snöig november lördag för ett år sedan bestämde vi oss att träffas och jag hoppade på tåget ut till Ropsten där han träffade upp mig. Och sedan den kvällen har vi två varit oskiljaktiga.

Jag kommer så noga ihåg när vi var ifrån varandra i 1 vecka då vi båda hade mycket att stå i och vi bestämde oss att träffas på fredagkväll hemma hos honom. Jag har aldrig i mitt liv saknat någon så mycket som jag saknade Mattias endast den veckan. Vi skickade en massa små söta gulliga sms och mms till varandra som gjorde längtan ännu värre. Så när fredagen äntligen kom var det som att allt förr på plats när han öppnade dörren och kramade om mig och gav mig en underbar kyss.

Allt sedan dess har bara kärleken bara växt och blivit större och större. Första gången han sa att han älskade mig var innan han skulle till jobbet en lördag. Jag satt då framför vår stora dator i vardagsrummet och pillade med min blogg, han vände om på stolen och se det tre orden. Jagbleb så chokad och överraskad att jag inte fick fram ett enda ord. Så han bara skattade till och gick iväg till jobbet medan jag att kvar som ett fån och försökte fatta vad som precis hänt. Men när jag kom till mina sinnes fulla bruk garbbade jag snabbt tag i min mobil och skickade över ett sms där det stod klart och tydligt att jag älskade honom också. Ett minne för livet.

Under detta år har vi kommit fram till att det är vi två som ska giftas oss med varandra och skaffa barn tillsammans, att vi har hitta den som är den eviga rätt för varandra. En känsla som är obeskrivlig. Jag är en av det lyckligt lottade som har hitta min "soulmate" och det värmer hjärtat.


A kiss under the moonlight


A great day with wonderful people

Shoppingbag 2009-11-21 19:32:47
Kommentera - 2 st

Jag har spenderat nästan helda dagen på stan och strosat runt med två av mina fvaoritpersoner i hela världen. Först möte jag upp min kära mamma och gick omkring och kollade in vad det fanns för något fint pynt att erbjudas i butikerna. Och visst fanns det massor som skulle kunnd passa hemma i vår gran som jag gärna vill ska hänga i den. Men jag köpte inte hem några då jag vill att jag och älsklingen ska bestämma tema/färg tillsammans.
Vi hamnade även på Gina Tricot där jag köpte hem ett par vanliga blåjeans och ett mysig grå tunika. Sen fastnade även ögonen på en lite "tuffare" variant av diadem. Så allt det åkte med i shoppingbagen. Sedan spatserade vi över till H&M där det ännu fanns kvar en hel del i Jimmy Choo kollektionen och till min stora glädje fanns det även kvar av det armband som jag spanar i som det enda som jag kunde tänka mig att köpa. Så det var en självklarhet att den skulle med hem. Efter all denna shopping kände mamma att hon ville fara hem och jag vinkade av henne.

Men inte ble jag ensam för det då min underbart söta vän Sandra möte upp mig. Vi gick över till Coffehouse By George och fikade i säkert 2 timmar (eller det kändes så i alla fall). Vi pratade om allt mellan himmel och jord och handgesterna sparades det inte på. Vi var säker också det mest högljudda på hela fiket, men så är det med oss två. Men vi bryr oss inte, vi kör på full volym.
Efter allt fikande som jag gjorde på pannkakor och kanellatte (julfeeling) så tog vi en liten promenad bort till Karlaplan. Kändes skönt att sträcka lite på benen efter att ha suttit ner så länge.
Tack underbara Sandra för fikastunden, det värmde gott i själen!

Så nu ska och älsklinegn sätta oss ner och äta middag och idag ska vi köra fullt ut på plockmat. Vi har varit på ICA och fyllt kassarna med massa gott. Så nu loggar jag ut för ikväll och hoppas att ni har det supermysigt vad ni än gör!







Armbandet låg i en fin liten blå påse..




Dagens skörd till en väldigt nöjd tjej


Här har det fikats i bra länge. Vi

2009-11-21 16:18:32
Kommentera - 1 st

0-562c261cec114fb4d9e9b74509a99454.png

Här har det fikats i bra länge. Vi två har snackat så mycket att jag nästan tappat rösten. Men fy vad kul vi haft :-)


No pumping

Träning 2009-11-21 09:07:59
Kommentera - 0 st

Det blir ingen pump för min del idag trots allt. Igår när jag var på väg från jobbet lyckades jag trampa lite snett, vilket jag helt glömt bort. Och idag när jag vaknade upp kände jag att det gjorde lite ont i foten när jag jag gick upp ur sängen.
Men nu efter allt pysslande i köket kände jag att det inte alls var så bra i foten som jag trodde. Så jag ringde min älskling för att se om det verkligen var smart att träna och han förslog att jag skulle skippa träningen idag. Så ska se till att linda foten innan jag beger mig ut på stan då jag ska hämta upp min mammas födelsedagspresent och möta upp min söta vän Sandra för lite fika.

Hoppas att foten är mycket bättre imorgon så jag kan köra mitt styrketränings+konditionspass.

Maybe we will have a sunny day

The good things in life 2009-11-21 08:35:12
Kommentera - 1 st

Jag har sovit så gott inatt. Kommer inte ens ihåg om jag drömt någonting. Men ibland är det underbart att sova så djupt att man verkligen bara kopplar bort allt.

Igår kväll var jag och pojkvännen som ni vet och såg den andra filmen i Twilight trilogin-"New Moon". Kan säga att biopubliken bestod av 98% tjejer och de 2 % som var killar hade med största sannolikhet följt med sin flickvänner i biomörkret. Och alla satt de helt förblindade av antigen Edward eller Jacob under de 2 timmar filmen pågick. Själv jämnförde jag filmen med boken och kände att den tappade väldigt många viktiga delar från boken. Det är helt förståligt att man inte kan klämma in allt fårn boken, men i vissa fall blev det lite väl hackigt mellan scenerna. Men den riktiga kontentan fick det med och filmen vår godkänt av mig.
Jag tyckte att killen som gestaldade Jacob, Taylor Lautner, var riktigt duktig och utmärkte sig mer än det 2 huvudkaraktärerna. Hans intensitet genom hel filmen var riktigt grym.
Så alla ni som vill ha en bra dejt-movie att gå på, se denna, men se upp för alla småtjejer som sitter och suktar efter killarna i filmen.

Nu ska jag se till att äta lite frukost innan jag går till gymmet och kör mitt obligatoriska pass Bodypump.



Somtimes she knows best

Tipstajm 2009-11-20 18:25:58
Kommentera - 1 st

Jag har blivit hel beroende utav "Brooke knows best" som går på MTV. Dubbelavsnitt varje vardag. I love it!


I breath out

The good things in life 2009-11-20 17:31:54
Kommentera - 1 st

Jag klarad mig igenom dagen. Fast ibland kändes det som att min hjärna skulle sprängas i bitar när alla kunder ville ha svar på en och samma gång kändes det som.
Men till slut kunde jag knäppa av datorn och bara koppla bort jobbet. Det är verkligen superskönt att komma hem en fredag och ta på sig mysbrallorna, fixa supergod middag och bara slappna av helt och totalt. Ännu mysigare blir det när man får komma iväg på en liten biokväll. Speciellt när man inte nes behöver gå mer än 10 minuter från sin dörr. Här på ön har vi nämligen vår egna lilla biograf i centrum som visst är en av Sveriges minsta enligt min pojkvän. Har aldrig varit där, men det ska bli mysigt att sitta i en mindre biograf.

Just nu sitter jag mest här och försöker komma på vad jag ska vispa ihop till middag ikväll. Vet inte alls vad jag är sugen på och pojkvännen har inte sgat vad han önskar. Ska se om jag kan få någon slags inspiration från "Hells kitchen".



T.G.I.F

The good things in life 2009-11-20 06:16:27
Kommentera - 0 st

Vilken osis när man vaknar lite innan klockan för att pojkvännen smyger upp på toa och tänker att man inte behöver gå upp så här tidigt för det är ju minsan lördag. Sen när sanningen börjar krypa framför man börjar tänka till, då blir man så fruktansvärt besviken. För jag var så säker på att helgen äntligen hade kommit och sen när jag inser att det inte alls va så, ja då blir det motigt att ta sig upp.
Men nu sitter jag här och har peppat mig själv till max att köra järnet de sista 8 timmarna på jobbet innan jag på riktigt kan säga att det är helg.

Ikväll ska jag och älsklingen gå och se den andra filmen i twilihigt trilogin, "New moon". Har läst att många har blivit lite besvikna på filmen för att de genmför den så mycket med boken. Men så är det alltid, har jag kommit fram till, boken är oftast bättre än filmen. För det är omöjligt att få med alla detaljer från boken på vita duken. Då skulle filmerna vara superlånga. Så jag tar det för vad det är och hoppas på en mysig stund i biomörkret med lite popcorn och hålla handen med älsklingen.

Men nu ska jag ta mig ut i regnet och till mitt kontor. Hoppas ni får en grym starta på er fredag sweets!


No inspiration

Livet 2009-11-19 18:23:13
Kommentera - 3 st

Idag har jag absolut ingen lust att blogga för då känner jag bara kommer vara supernegativ och bitter. Så jag skippar det helt enkelt och hoppas på att jag är mycket gladare och piggare imorgon.

Ha en supermysig kväll sweets!


Just do it!

Träning 2009-11-18 17:53:53
Kommentera - 0 st

Ikväll är det då dax för att möta PT:n nere på gymmet. Sitter redan med träninskläderna på här i soffan och väntar med spänning på vad denna tjej ska utsätta mig för. Jag är i alla fal bered på att få cykla eller gå på löpbandet i 15 minuter eller så. Sen blir det en rejäl genomgång av alla maskiner och övningar på gymdelen. Jag har verkligen kass armstyrka och jag har aldrig kunat lyfta något tugnt. Jag hatar t.ex. att bära matkassar från äfferen eller alla shoppingpåsar när man är ute på stan.  så jag kommer nog bli tillsagd att träna mer armar.
Förut nr jag tränade 6 dagar i veckan 2½ timme åt gången hade jag så välsvarvade armar att det inte är sant.
Ska se om jag kan få fram de armarna igen.

Annars är jag väldigt benstark och har redan nu väldigt bra lårmuskler. Och min rygg och mage verkar jag ha superkrafter då jag kan göra en hel drös med situp och övningar för ryggen måste jag ha ordentligt med tyngder för.Ska helt enklet bli spännade att se vad PT:n har förberett för mig.

Lite tråkigt är det dock att jag missar kvällen avsnitt av "Arga snickaren". Jag följer det programmet slaviskt och varje onsdagskväll sitter jag och min pojkvän i soffan och förundras över hur människor kan vara så lata, rent ut sagt. Får se till att se avsnittet i efterhand på nätet helt enkelt.


Push the on button

Träning 2009-11-18 06:17:33
Kommentera - 0 st

Idag känner jag att det kanske inte var världens smartaste grej och cykla 13 km på gymmet igår. Kroppen och knoppen skulle behöva massa mycket mer vila.
Får se hur kroppen mår idag efter mitt andra kvällspass. Idag ska jag träffa en av gymmets PT och få en genomgång av vilket slags program som passar mig bäst. Ska bli väldigt intressant och se.
Så nu har jag något att se fram emot hela dagen på jobbet i alla fall. Hoppas bara det är en snäll PT som inte tar livet av mig....

Let me decorate for christmas

The good things in life 2009-11-17 19:13:06
Kommentera - 3 st

Jag har en sådan lust att börja smälla upp massa juldekorationer. Eller en massa kanske är att ta i, men byta gardiner, lägga upp fina löpare och bordstabletter.
Jag och älsklingen har redan varot och införskaffat oss lite fina saker att pynta om med när 1:a advent slår till om inte alls för många veckor. Kan säga att Hemtex känns som ett paradis när det kommer till allt som har med kultextilier att göra. De har även massa söt och onödigt krimskram som man lätt kan förhandla sig på. Så därifrån fick vi med oss en påse med smått och gott.
Jag ska se till att ta mig till Åhléns också för att köpa hem fina julgranskulor och girlanger. Jag har redan varit förbi där en gång och hittade då världens vackraste munblåsta kulor i klarglas som jag bara måste få ha i våran gran. För även om vi inte ska ha något större julfirande hemmså har vi bestämt oss för att införskaffa en äkta gran. Och då ska det dekoreras fint.

Så nu tycker jag bestämt att tiden får gå lite snabbare så att jag får ta fram den rikgtigt mysiga och härliga julstämningen.




Små tomtar och fina texitiler. Christmas is in the air...


This one's for the children

Tankar & funderingar 2009-11-17 18:29:03
Kommentera - 0 st

Idag när jag precis kommit innanför dörren damp posten ner på hallmattan. Bland massa reklam, bonuscheckar och räkningar fanns ett litet paket från PLAN. Jag stöder PLANS verksamhet genom att vara flickfadder. Detta betyder kort och gott att jag inte har et exakt fadderbarn utan jag ger mina bidrag till flickor runt om i världen. då man är fadder får man hem PLAN's tidining och med detta nummer fick man även med en bok som heter "HURRRAA!! Alla barnenes rätt". Denna bok är gjord för att fira 20 år utav FN Barnkonventionen. Boken har underbart enkla med betydelsefulla illustrationer och förklaringar och längst bak kan man sedan läsalite om vad varje artikel i konventionen innebär.

Det är helt ofatbart att tänka sig att det finns människor i världen som kan uttntja barn så grovt att det krävs en konvention för att skydda dem. För mig är det väldigt svårt att ens kuna tänka tanken att skada ett barn. Det ger mig rysningar längst hela ryggraden. Men det känns skönt att FN jobbar för att all barn ska få det lika rättvis och bra över hela världen.
Med denna bok kom också ett extra inbetalningskort för att man ska kunna skänka lite extra pengar till alla barn. Detta tänker jag defenitivt göra och hoppas på att några barn i världen får en mer dräfligare tillvarå i jul.

Och till er som ännu inte är en fadder åt ett barn kan alltid se till att bli detdå Faddergalan går av stapeln på TV4 den 30 november kl 20.00.


Make me wake up...

Tankar & funderingar 2009-11-17 06:14:03
Kommentera - 1 st

Det känns som om jag aldrig riktigt vaknar till på mornarna. Måste vara att det är helt mörkt när man går upp och sen är det grått och trist hela dagen. Vart ska jag plocka energi ifrån? Any ideas?

Ariba ariba!

Cooking up a storm 2009-11-16 20:39:47
Kommentera - 0 st

Ikväll skulle jag och älsklingen egentligen gått och tränat, men då han har en del saker att slutföra i den supporter klubb (antar att ni kan ana vilken fotbollsklubb det gäller om ni läst min blogg) han är med i tyckte jag att vi kunde skippa träningen. Detta då han såg så stressad ut över att behöva gå ifrån något halvfärdigt. Så jag tröstade honom med en massa kramar och pussar och sa sedan att jag kan ta hand om både disken och middagen så han får pyssla med sitt ifred.
Och nu är stor disken och torkar och maten väntar på att bli färdig på spisen. Ikväll fixade jag till min egen specialre, tacokyckling som är hur lätt som helst att göra. Allt som behövs är en massa fantasi som pekar mot tacohållet helt enkelt. Bara se till att krydda gott så bir det en supergod måltid. Snabbt, enklet och gott är nyckelorden.

Ska se till att inte överkoka pastan så nu måste jag springa iväg sweets. Ha en toppen mysig måndagskväll!



Bildkälla: google.com


Waiting for the long break

Livet 2009-11-16 08:05:09
Kommentera - 0 st

När jag gick upp för ca. 1 timme sedan kände jag mig inte alls utvilad. Även fast jag somnade i soffan vid 21.00 igår kväll och sen förflyttade mig till sängen vid 22.45, så känns det som kroppen inte alls har hunnit ladda batterierna. Jag vill bara ligga kvat i soffan med ett täcke över mig och en varm kopp te brevid mig och bara vila bort dagen tillsamman med min pojkvän.
Jag vill få igång arbetslusten, men den kickar inte inte alls. Kan också vara för att jag idag ska vara där till 18.00 som det känss lite motigt. Hoppas bara på att det blir en lugn måndag utan en massa komplikationer. Då vet man att hela veckan blir ett virrvarr av ärenden och konstiga mail och samtal.

Ska bli skönt att springa ner till gymmet när jag kommer hem och svettas lite och bara koncenterar mig på mig själv. Blir inte någon hårdträning idag utan ett halvtimmes core pass följt av lite spring på löpbandet. Bara så jag känner att jag får igång mig själv då jag kommer sitta ner mestadelen utav dagen.

Nu ska jag ägan den sista halvtimmen jag är hemma åt att mysa lite med min pojkvän. Detta ger en boost under hela dagen då jag orkar mig igenom det 8 timmarna som ska spenderas där.


Bildkälla: google.com


Time to get the belly full

My love and I 2009-11-15 12:37:42
Kommentera - 0 st

Nu har vi städat i 1½ timme och allt är så rent som det kan vara. Känns skönt att sätta sig ner och känna att runt omkring en är fritt från dammråttor och smulor. Men det tar väl 2 veckor igen tills det krävs en lika stor städning då det ska pyntas om till juldekartioner vid advent. Jag älskar att bta gardiner, ta fram kullöparna och en del små pyntsaker. Det ska absolut inte råpynta så hela hemmet ser ut som en julgran som freebasat, men några få små saker som inger lite julmysfaktor.

Strax ska det bli varma mackor som älskligen håller på att tillverka ute i köket. Blir två med kalkon och ost och två bara med ost. Får se om allt får plats i min lilla mage.



Gloomy sunday morning

Livet 2009-11-15 09:28:06
Kommentera - 0 st

Skönt med en riktigt rejäl sovmorgon. Även fast jag fortfarande är lite seg i bollen, så känner sig kroppen rejält utvilad.
Idag är det städ och tvärr dag hemma hos oss och jag började redan lite smått genom att diska bort alla smutsiga tallrikar och glas. När väl känslan infaller sig att diska då måste jag göra det direkt. Annras blir det bara att jag drar mig för det och så hinner det bli dubblet så mycket disk. Vilket aldrig är kul.
Senare ska dammsugaren fram och några rundor till tvättstugan ska även packas in. Har verkligen inga bra rena kläder kvar, så känns nice att få det tvättade också.
Ska även se om jag kan klämma in ett litet tränigspass idag. Blir i så fall bara lite spring på löpbandet och träna lite armar känner jag. Men ska inte lova mig själv något, då prio ett är att få hemmet i topp trim idag.

Nu ska jag ta och äta lite frukost och köra igång motorn ordentligt så att jag orkar feja som ett tokig mumintroll här hemma.


You heard it here first

Vänner 2009-11-14 21:47:14
Kommentera - 2 st

Vilken underbar kväll vi haft hemma hos Therese och Jens. Vi har alltid lika många skratt och roliga samtalsämnen att ta med oss därifrån.
Middagen var suverän då vi för första gången testade att göra qusedillas och värdparet fixade även fram en delikat päronpaj med vaniljsås. Kicklade smaklökarna må jag säga.
Barnen var lika underbart förtjuande som helst och de charmar en varje gång man är över där. Så bedårande och ljuvliga.
Tack hela klanen S för en värmade kväll. Let's do it again soon!

Ikväll myntade jag även ett nytt uttryck som säkerligen kommer sprida sig som en löpeld i cyperrymden, nämlugen "facetuba". Detta betyder kort och gott att man helt enkelt har sprdit ordet genom alla slags medier på internet. Smart va? Ibland ploppar det ut grodor ur munnen sokm är väldigt smarta. Så från och med nu så är detta mitt nya ord och ska användas flitigt.

Sing it to me girl

Mina älsklings beats.. 2009-11-14 14:28:57
Kommentera - 2 st

Jag kan inte få nog av denna tjej just nu. Pixie Lott är hur grym som helst och hennes sound är en blandinng mellan Duffy, Amy Winehouse och lite poptoner.  Har lyssnat igenom heens skiva ett flertal gånger och för varje gång blir det bara mer och mer beroende framkallande. Och min absoluta favortilåt är helt klart "Cry me out". Jag som många andra tjejer kan säkerligen identifiera oss med orden i den låten med någon period i våra liv. En låt från själen och med enorm styrka. Det skadae inte att videon är otroligt bra gjord heller.


Don't see it if you don't got the guts

The good things in life 2009-11-14 11:38:34
Kommentera - 0 st

Det var ett riktigt härligt bodypump pass. Kändes verkligen hur det brände i låren för at inte snacka om axlarna. Jo fler veckor jag går på passen desto mer vågar jag lägga på extar vikter på stången. Denna gång körde jag lite tyngre vikter när vi körde ben och det känns kan jag säga. Pust, vilket slit det är att gå nerför trappor och även uppför. Men den värsta träningsvärken har inte ens knackat på dörren. Får se hur jag mår imorgon.

Igår hade jag och älsklingen planerat både middag ute med efterföljande biobesök. Men då vi båda var så trött och slut efter en riktigt lång och hård arbetsvecka skippade vi middag ute och köpte hem thaimat hem. Den avnjöts över gårkvällens veckofinal av Idol. Och även denna vecka är Erik min självklara favorit. Otroligt frmaträdande både solo och tillsammans med Tove i duetten "Kids". en av mina absoluta favisar när det kommer till Singstar.
När middagen var uppäten får vi dock in till stan för att se den superhypade filmen "Paranormal Activity". Jag kan säga att den inte är för de som är lättskrämda. Den här filmen är riktigt jädra läskig. Det var flera sekvenser som jag inte alls pallade av att titta på den utan satt och blundade. En sekvens höll jag tom. för öronen för jag inte pallade av att höra ljuden. Så jag säger så här för att inte avslöja för mycket utav handlingen, om du redan nu är rädd för mörkret och freaker ut för minsta lilla kostiga ljus ska du aldrig se denna film. Du kommer aldrig mer kunna sova normalt. Jag hade lite svårigheter att somna igår, men vaknade helt utsövd. Trodde att mardrömmarna skulle börja ploppa upp, men slapp allt det som tur var.

I eftermiddag åker jag och M över till våra underbart härliga vänner Therese och Jens och deras två supersöta två barn. I deras sällskap trivs man som fisken i vattnet kan jag säga och deras två kids lindar en om lillfingret på 2 sekunder. Ska bli jättemysigt att åka över till dem under kvällen och äta middag och prata av sig om allt och inget.
Men innan detta händer ska jag se om jag kan framana dammsugaren ur garderoben. Annars åker den fram imorgon då vi ska ha tvätt och städdag här hemma. Annars ska jag se om jag hinner ner till sportaffären här hemma för att se om jag hittar ett till par träningsbyxor till mig sjäv.


En av det bästa vänner en tjej kan hitta


Gotta get to sweatin'

Träning 2009-11-14 09:34:01
Kommentera - 0 st

Hinner endast meddela att jag precis ska ut genom dörren för ett hårt bodypump pass. När jag återkommer ska jag uppdatera er om gårkvällens strapatser.


Buns away

The good things in life 2009-11-13 18:12:32
Kommentera - 0 st

Jag blev så superduper sugen på bullar så sprang förbi mataffären på vägen hem och köpte med mig bullar. Stoppade in dem i ungnen för att värma upp dem lite. Med ett kallt glas mjökl till hamnar man i himlen. Helgen kunde inte börja bättre.


Hur kommer det sig att människor g

2009-11-13 07:28:58
Kommentera - 0 st

0-724edb0e4d2e6b9d917cb1d09a2cdb1a.png

Hur kommer det sig att människor glömmer bort hur man beter sig i morgonrusningen? Själv fick jag nästan lillfingret avslitet då den fastnade i en mans jacka när jag skulle tränga förbi i rulltrappan? Han märkte precis vad som hände. Men istället för att vända sig om och be om ursäkt tittade han bara argt på mig och suckade. Jag blir så irriterad att jag saknar ord för att säga hur arg jag blir på sådana dryga människor.


T.G.I.F

The good things in life 2009-11-13 06:44:13
Kommentera - 1 st

Äntligen är helgen här! Wiiiieee!
Bara 8 arbetstimmar kvar till lite lugn och ro. Med den tanken i bakhuvudet så kommer denna arbetsdag, förhoppningsvis, flyta på galant.

Ikväll ska jag och min älskling iväg på middag som ska intas på Elverket och sedan bär det av till biosalongen för att se den nya skräkisen "Paranormal activity". Hoppas att jag kan hålla mig vaken genom hela filmen bara. Får nog se till att vila lite när jag kommer hem.

Men nu ska jag fixa iordning det sista och sen fara iväg. Hoppas att er fredag börjar med en lika bra feeling som min!

funny pictures of cats with captions


Something new on my shoulder

Shoppingbag 2009-11-12 18:47:05
Kommentera - 0 st

Jag måste ha helg nu!
Jag är så totalt lsut att jag kan inte ens beskriva det i ord. Känns inte ens som att 100 års sömn skulle kunna få mig pigg igen. All extraenergi som jag brukar ha är som bortblåst. Har planerat att träna varje dag efter jobbet, men när jag väl har insett att eftermiddagen har kommit är hela min energireserv totalt slut. Jag orkar nätt och jämt ta mig hem och fixa middag. Sen är det bara sittande eller liggande läge som gäller. Hoppas innerligt på att helgen ska ge mig en boost igen.

Men en liten kick fick jag redan idag när jag kom hem och jag såg att mitt H&Mpaket äntligen kommit. Så nu har jag äntligen fått min nya väska och en tröja till min allt växande kollektion i garderoben. Väskan kommer jag inviga redan imorgon då den ska min min nya "daybag". Är inte för står och inte för liten plus att den har en inte allt för lång axelrem. Diggar inte min nuvarande väska då jag känner att den hänger för långt ner. Och jag är lite rädd för att den är lite för lätt att komma in i för ficktjuvar. Nu blir det näst intill omöjligt.


Still breathing

Livet 2009-11-11 17:55:13
Kommentera - 1 st

Ännu en arbetsdag till ända. Vet inte vart jag får all min gais ifrån att orka av trycket på jobbet varje dag, men den finns där. Skönt att jobba mot helgen nu i alla fall. Allt blir så mycket lättare då.

Sprang förbi min pojkväns affär på vägen hem för att hämta ut mitt paket som jag väntar på från H&M. Men då sa han att jag behöver ha med mig en avi som jag måste signera för att få ut paketet. Så jag gick hem för att komma hem till en tom hallmatta utan någon som helst tillstymelse till någon avi. Så nu får jag vänta till imorgon innan jag får ut min väska och tröja. Alltid något att se fram emot.

Nu ska jag ta mig till affären för att handla. Börjar bli lite tomt på frukostvaror i kylskået känner jag plus att jag måste handla bacon till kvällens middag, blodpudding. Jag verkligen älskat blodpudding med bacon och lingonsylt. Mums! Inte många som håller med mig där ute kan jag tro. Jag var nog den ända i klassen när jag gick i skolan som åt upp allt på tallriken och hämtade mer när det serverades blodpudding på skollunchen. Klassades nog som en vampyr ibland..hehe. Tycker ni om någon maträtt som inte är så väldans poppis?



This is not sain

Livet 2009-11-11 05:55:58
Kommentera - 1 st

Det är mörkt. Klockan är innan 06.00. Jag är vaken. Jag är trött. Men jag måste iväg till jobbet. Detta är allt mina fingrar och hjärna förmår skriva just nu. Hoppas båda kör igång innan jag sätter mig på jobbet om 1 timme.

This one really freaks me out

Tipstajm 2009-11-10 18:13:33
Kommentera - 1 st

På fredag ska jag och min pojkvän gå och se den superhypade filmen "Paranormal activity". Har hört en massa om det bl.a. att det ska vara den läsligaste filmen någonsin och det sägs att människtro har lämnat salongen då det inte pallat av att se slut då det blivit för rädda. Jag ska försöka se så mycket jag pallar, annars får jag väl sätta igång iPoden och blunda om jag inte vågar.



And the winner is...

Tävlingstajm 2009-11-10 17:59:55
Kommentera - 1 st

Jisses, ni har då allt hemska sminkminnen. Jag har nog inte ens kommit nära era missöden. Skulle nog själv aldrig vunnit min egen tävling.
Men någon måste vinna och denna gången blev det Elin som skrämde mig mest med sitt minne. Grattis till dig! Till er andra som var med, jag önskade att jag hade fler kit att ge bort till er andra också. Men ni får vara med nästa gång jag kickar igång en tävling.

Elins bidrag

Okej, mitt värsta sminkminne var på en halloweenfest, jag var 14 år, så det var hela 10 år sedan!

Vi var hos min bästa kompis och hennes storesyster och hennes kompis skulle sminka mig och min bästis.

Det blev lite crazy..kan jag säga.
Min bästis skulle ha blått tema, hon hade t.o.m blå mascara i hela året och så sydde dem med sytråd för att frisyren skulle hålla.

Men mitt tema skulle gå i svart och brunt!
Lite "häxa"styrsel skulle jag ha...

Jag hade mörk ögonskugga i hela ansiktet,hårbotten,halsen..mascara i hela håret och sytråd. Håret var tuperat med hur mkt hårspray som helst. Svarta kajal läppar..och så hade vi glitter överallt!
Du vet sånt där glitter som sedan alla har på festen..som bara rasar av en och fastnar i kläder osv..
oj listan kan bli lång ..(synd att jag inte har några bilder,men digitalkamera fanns ju knappt på den tiden)

När vi sedan kom hem från halloweenfesten fick vi knappt bort det. Vi fick använda tvål efter tvål..och diskmedel...

Usch..jag vill inte ens tänka på hur mycket smink vi gjorde av med den kvällen!

Va lurade vi blev av min bästis och jag =) av hennes storesyra med kompis..vi måste ha sett ut som...s.k.i.t haha :)


I am broken, but still alive

Livet 2009-11-10 17:44:46
Kommentera - 0 st

När jag åkte iväg till jobbet idag så fick en sån hemskt smärta i min axel så jag trodde att jag skulle svimma. Jag visste knappt vad jag skulle göra av mig själv. Vilken tur att jag hade lite yoghurt och Voltaren med mig. Jag började tom. svettas för att jag hade så ont och det var inte långt till tårarna. Men som tur var släpte smärtan till att jag skulle gå av tunnelbanan. Annars hade jag nog vänt och åkt hem för jag har aldrig haft sådan smärta i mitt liv. Blev nästan lite rädd. Det är tur att jag hade Voltaren i väskan.
Pga. smärtan blev jag helt bäng i huvudet resten utav dagen. Kändes som att jag hade blivit slagen med en stekpanna i skallen. Jag kunde liksom inte få igång "motorn" riktigt och kände hur tröttheten välde över mig. Sen hjälpte det inte att jag hade en väldans massa att göra på jobbet och ett möte på min HR-avdelning om en position som jag sökt. Dessvärre fick jag inte positionen, för den skulle tillsättas extern. Men fick med mig en väldans bra komplimang som jag blev väldigt stolt över. Och det är något som kommer hjälpa mig i framtiden på mitt företag.

Kom på när jag åkte hem att jag inte ens hunnit äta lunch över huvudtaget. Så nu när jag väl landade hemma har jag absolut ingen ork att ta mig till tvättstugan då jag har fått en otrevlig huvudvärk som bara spär på min redan växande trötthet. Jag hoppas att jag kan samla ihop tilräckligt med ork att fixa fram middag. Annars får min älskade pojkvän nog dra ett strå still stacken.


Tierd but excited

Livet 2009-11-10 06:01:25
Kommentera - 1 st

Igår blev det inte mycket till bloggning inte. Hade verkligen inte en ända gnutta tid över.
Jag jobbade fram till 18.00 och sen var det bara raka vägen hem för att snabbt byta om och springa till gymmet med min kusin. När jag väl kom hem igen var jag bara sugen på 3 saker; en dusch, mat och ligga i min älsklingsfamn. Och det var just det jag gjorde. Sedan orkade inte ögonlocken vara uppe längre så det var bara marsch i säng och light sout direkt. Kommer inte ens ihåg när man älskling kom och la sig. Brukar oftast vakna till lite av det då han alltid pussar mig gonatt, men inte igår inte.

Får hoppas att jag är pigg och glad hela dagen idag då jag ska få ett besked på jobbet som jag väntat på sedan augusti. Hopas såklart på att det är ett positivt sådan, men har inte några förhoppningar på ändast positiva svar. Då blir det så hemskt jobbigt med ett som är negativt. Jag får helt enklet gå in med min gladhet och ta det för vad det är. Vad jag pratar om får ni veta senare. Kommer säkerligen ett mobilinlägg om det senare idag.

Ha nu en underbar dag sweets!

And it's on again

Livet 2009-11-09 07:58:36
Kommentera - 0 st

Jösses vad denna helg gick snabt! Kan knappt fatta att det är måndag igen. Får hoppas att veckan flyter förbi lika snabbt som helgen då.

Vilka otorliha smikminnen ni hra varit och lämnat in. Har skummat igenom dem flesta, men ska sätta mig ner ikväll och verkligen läsa igenom dem igen så jag hoppas att jag kan meddela en vinnare då. Vinnaren kommer även att få en länkning till sin blogg (om du har lämnat en bloggadress) här i min blogg.

Nu måste jag ta och göra iordning det sista innan jag måste gå ute genom dörren.

Ha en en underbart skön måndag sweets!


We Are The Champions

The good things in life 2009-11-08 19:53:39
Kommentera - 2 st

Det många inte vet om mig är att jag är rätt intresserad av fotboll och en inbiten Djurgårdare. Detta tack vare min ålskade pojkvän som tagit med mig på nästan varenda djurgårsmatch i år.
Därför är jag idag väldigt glad över att Djurgården lyckats hålla sig kvar i allsvenska genom att vinna över Asyyriska idag i kvalmatchen. Lättnaden är lika stor som glädjen. Idag är jag en mycket stolt Djurgårdare!




One and only one

Livet 2009-11-08 16:25:47
Kommentera - 1 st

Idag har jag inte haft någon lust att att blogga. Känns som att jag inte har något vettigt att skriva om. Och som jag sagt förut så vill jag inte bara skriva för utfyllnad.
Jag har verkligen velat ägan hela dagen år att bara vara med min älskling och träffa min familj. Detta eftersom det var Fars dag idag.
Nu är vi hemma igen och jag känner bara för att slöa hela kvällen och inte göra någonting, ja förutom en superdunder god middag så klart. Är mäkta sugen på langos kan jag säga.

Ni glömmer väl inte att vara med i tävlingen om MakeUp Store produkter. Ni har ända till kl 21.00 ikväll på er och lämna in erat värsta sminkminne. Vinnaren meddelas per mail så glöm inte det i eran kommentar!

Tävling-MakeUp Store Produkter

Tävlingstajm 2009-11-07 14:32:09
Kommentera - 16 st

Jag har fått med mig en massa gratisprodukter från MakeUp Store genom olika events och gratisutskick som jag själv inte har använt mig utav. Så jag tänkte att någon lycklig tjej kan få använda dem bättre än jag.
Jag lottar nu ut dessa 3 eyeliners i nyanserna gråblå, grönt och rosa som passar i vilken partynatt som helst. Till dessa medföljer även en liten minisminkväska som man kan stoppa med det viktigaste smågrejerna som måste med i den lila partyväskan. Även denna sminkväska är från MakeUp Store.
För att vinna hem detta set vill jag att du delar med dig utav ditt värsta sminkminne. Något som du trodde skulle vara en hit, men som visade sig vara ett magplask. Det värsta minnet vinner.Tävla kan ni göra fram till imorgon söndag 8/11 kl 21.00. Må bästa sminkminne vinna. Lycka till!


She is with blogg

Vänner 2009-11-07 09:24:54
Kommentera - 2 st

Min underbara vän Sandra har gått och blivit med blogg så ni måste bara in där och titta. Måste tipsa om att hon är grym på träningstips så in där och bomba henne med en massa frågor för hon är som ett uppslagsverk. Och förutom det är hon är en underbar vän och tjej. Klicka in här så kommer ni till denna "lantisfias" mysiga blogg. Grattis gumman!


U go and win it all

The good things in life 2009-11-07 09:11:50
Kommentera - 0 st

Var det någon mer som rös genom hela kroppen i tv-soffan igår när Erik sjöng denna låt. Jag fick nästan tårar i ögonen. Denna kille har varit min favorit sedan första början och jag hoppas att han röstas fram till den slutgiltiga vinnaren.


Light up the darkness on a glomy morning

The good things in life 2009-11-07 08:04:14
Kommentera - 0 st

Jag trodde nästa att det var natt jag gick upp då det är så väldans mörkt ute tack vare det glåmiga vädret. Men istället för att göra min lördagsmorgon negativ vände jag det till något positivt och tände ljus i hela lägenheten. Vips blev det mycket härliga "feel" både inom mig och i lägenheten. Och det är inte alls dåligt att man får en liten julkänsla i kroppen när det första man gör är att tända ljus på morgonen. Nu skulle jag vilja göra tomtegröt och lyssna på mysiga julsånger, men känner att det är lite overkill.
Ska istället väntapå att älsklingen kryper upp ur sängen så att vi kan äte lire frukost. Sen bär det av till gymmet för att köra bodypump och idag har jag lockat med min kusin som är ny medlem på gymmet. Blir väldans roligt att gå med lite sällskap. Då blir det lätt att man pushar varandra lite mer än om jag skulle ha gått själv.


Mysfaktorn är hög här hemma på morgonkvisten


T.G.I.F

The good things in life 2009-11-06 17:51:05
Kommentera - 2 st

Nu är den äntligen här, helgen!
Det kändes rätt skönt att gå iväg till jobbet imorse, även fast jag var där en halvtimme tidigare än vanligt. Dagen flöt på rätt snabbt och alla mail och ärenden kändes inte lika jobbiga som alla andra dagar i veckan.

För att njuta lite extra av helgen köpte jag hem en god flska mpusserande rosévin till mig och älsklingen ikväll. Och sen för att göra allt lite bättre ska vi hämta hem sushi. Jag kan verkligen aldrig bli trött på det. Min favorti är laxsushi och "avocadobuns". Rullar kan funka, men det är inget jag väljer så. Räka är också väldigt smarrigt, men om det ska med i lådan är det som en extrabit. Jag älste någonstans att en kille hade bjudit ut alla sina dejter på sushi och det hade varit jackpot varje gång. Så jag antar att vägen till en kvinnas hjärta är genom att bjuda dem på råfisk.

Men innan jag får avnjuta sushi ska jag börja titta igenom Sandybell-box. Sitter redan och njuter utav första avsnittet och jag kommer ihåg det som det var igår när jag satt i mitt flickrum hemma och tittade på filmerna. Och det är lika bra som då. 

sandybell2.jpg image by elen77


Rock'N'Roll

Mina älsklings beats.. 2009-11-05 19:34:05
Kommentera - 2 st

När man lagar mat måste man ha lite musik med riv. Jag kör en bra klassiker som alltid kommer vara fresh!


It's all good

The good things in life 2009-11-05 18:15:34
Kommentera - 2 st

Pust, jag klarade mig hem i detta hemska väder. Trodde ibland att jag skulle förvandlas till en isbit när jag stod och väntade på tåg och bussar. Ett tag trodde jag att min hand skulle falla av då jag stod och pratade med min älskling i telefonen. Jag var tvungen att lägga på då det tom. började göra ont i handen.
Och ni som är glasögonbärare som jag vet hur jobbigt det är när det regnar. Man ser knappt en centimeter framför sig. Så jag har tagit till mig en "tantfason" och har numera alltid en bit papper i fikan när jag har glasögon på mig så jag kan torka av dem. Blir så sjukt irriterad när det immar igen totalt när man väl stiger på tåget eller bussen. Så nu kan jag alltid se åtminstonde.

Vad passar inte mer perfekt på en sådan här regning och trist kväll än att få sätta sig ner i soffan efter middagen och läsa sian två favorittidningar. Idag hade både Chic och Glamour kommit ner i brevlådan så jag var nästan som ett litet barn på julafton när jag såg posten. Men som sagt först ska det ordnas middag och ikväll ska jag ge mig på att göra hasselbackspotatis. Det ni! Hoppas verkligen att det blir bra, men det brukat oftas inte hända några missöden i köket när jag är i farten.


It's just downhill from here

Livet 2009-11-05 06:20:40
Kommentera - 2 st

När jag vaknade upp imorse var det med en glad min på läpparna då jag insåg att det redan är torsdag. Dett betyder enkler utträknat att det redan imorgon är fredag och helg. Underbart!
Känner verkligen att jag behöver slappna av och bara sitta hemma och göra ingenting. Är så slut efter en väldigt hektisk arbetsvecka på jobbet som ni har förstått. Så ska bli grymt skönt med lite "downtime" i soffan. Ska se till att göra absolut ingenting på lördag förutom att gå på mitt bodypump pass på lördagsmorgon förstås. Annars blir det nog att gotta sig i "True Blood" och gammla favoriten nämligen japanska animeserien "Sandy-bell".

Men innan allt detta sker så måste jag at mig til jobbet både idag och imorgon. Men det detta underbara i sikte så kommer det här dagarna rulla förbi lätt som en plätt, hoppas jag i alla fall.

Where is the girl I used to know

The good things in life 2009-11-04 17:45:07
Kommentera - 1 st

Jag var så peppad att gå iväg till gymmet idag för att pressa mig själv. Men sedan igår eftermiddag har jag haft ont i min höft. Det känns som att något starmar samtidigt som något gnider sig mot varandra. Det händer inte när jag går i vanlig takt utan när jag väl börjar gå i lite mer rask takt. Tesade att springa en bit över vägen här hemma och när jag kom till andra sidan gatan ville jag nästan gråta.
Så vågar inte ta i och jag känner att jag bli lite deprimerad av att inte kunna ta mig till gymmet. Kroppen i princip skriker efter att svettas och pressa sig själv. Men jag får lov att ta hand om mig själv istället för att göra mig mer illa. Kan vara en smart ekvation just nu.

Känns i alla fall skönt att komma hem till den fina underbart doftande bukett som min pojkvän köpte i måndags till mig. Hela vårat vardagsrum doftar av underbara liljor och bara den doften får mig att lugna ner mig efter ytterligare en stressig dag på jobbet. 


Den här snygga mockajackan skulle

2009-11-04 16:05:43
Kommentera - 0 st

0-7448f0e01c6b21c44ad65b7cd5f7e467.png

Den här snygga mockajackan skulle inte vara fy skam. Passar till finklänningen så väl som jeansen. Om jag ändå hade 1000 kronor att avvara.


Tänk er den här långa källargången

2009-11-03 18:04:35
Kommentera - 0 st

52069769083b91a644c8bf13c0f481d7.png

Tänk er den här långa källargången helt mörk. Då blir man lite rädd. Eller nää man blir jätterädd.


I ain't got no drive

Livet 2009-11-03 17:47:48
Kommentera - 1 st

Jag har inte haft så himla mycket inspiration till att blogga det senaste dagarna. Har kännt att istället för att skriva något bara för utfyllnads skull låter jag bli att lägga upp något bara för att. Känner att inlägg måste i alla fall ha någon slags innebörd.
Igår hade t.ex. inte alls varit någon bar dag att blogga efter jag kommit hem då jag var helt slut efter jobbet. Kändes verkligen som allt gick på sin sista sparlåga. Men den sak som verkligen värmde var den fina bukett med blommor som min pojkvän köpt till mig då han tycket så synd om mig för att jag hade haft en väldigt kämpig dag på jobbet. En massa vita blommor för att pigga upp i mörkret och mitt humör. Jag har verkligen världesn mest underbara och omtänksamaste pojkvän en tjej kan önska sig.

Ikväll blir det till att springa i skyteltrafik till tvättstugan då det är min tvättdag. Som tur är verkar det som att jag kommer undan med bara 2 maskiner idag. Då slipper jag springa dit så himla sent, vilket jag tycker är lite obehagligt. Speciellt då vår tvättstuga ligger nere i källaren och är verklige helt bäcksvart där innan man tänt alla lampor. Tar alltid med mig min pojkvän när jag väl ska hämta kläderna då det är så kusligt tyst. Jag kan inbilla mig vad som helst så ibland är det sjukt obehagligt att gå hem.
Mörkret är verkligen en sak som får mig att bli väldigt orolig och rädd. När jag inte kan se vad som händer och kan bli överraskad när som helst.

Nu ska jag ta och springa över på första rundan. Hoppas inga spöken tar mig i mörkret....


Feelin' a bit under the weather

Livet 2009-11-02 08:03:57
Kommentera - 3 st

Det blev inga fler uppdateringar igår kväll då jag interitkigt kände mig på topp när vi kom hem från middagen. Ville bara ligga raklång i soffan och inte göra mycket alls.
Så min underbara pojkvän tog hand om mig och gjorde tom. milkshakes åt oss båda. Det draks upp när vi satt och tittade på filmen "Drag me to hell". Det är en skräckfilm som handlar om en tjej som blir efterföljd av en demon. Den var lite läskig, mest för det obligatoriska överraskningsmomenten, men annars var det en rätt ljummen story. Den slutade också väldigt konstigt tycker jag i alla fall.
Tjejen som spelade huvudrollen tyckte jag var väldigt duktig i alla fall, så det var klart ett plus.

Nu ska jag strax dra mig till jobbet. Får hoppas att jag inte börjar mår sämre där dör att at sig hem när man inte är på topp med kommunala medel är nog ett av det värsta man kan göra. Detta då det tar så himla lång tid och man känner att alla bara är för nära. Får hoppas att kroppen och knoppen förblir friska.


Dinner and a movie

The good things in life 2009-11-01 17:54:57
Kommentera - 0 st

Vi är just hemkommna från en liten tripp över hela stan känns det som. Hinner knappt landa förrens det är dags för oss att igen fara iväg och denna gång är det äver till min pojkväns föräldrar för middag. Ska bli skönt att få en underbart god middag serverad så jag slipper ställa mig vid spisen själv. Min pojkväns mamma är hur duktig som helst på att laga mat så jag ser verkligen fram emot kvällens kulinariska upplevelse.
När vi väl kommer hem ska vi bara lägga oss i soffan och mysa över en av våra "miljoner" filmer. En perfekt söndagskväll.

När vi väl kommer hem får ni se vad som inhandlades på dagens shopping tur.



Bildkälla: Google.com


The writing's on the wall

Tipstajm 2009-11-01 08:50:42
Kommentera - 1 st

Har surfat runt lite på nätet och försökt hitta lite insåiration till lite möbler vi ska ha i vå nya hall. I mitt letande snubblande jag in på en sida som gör väggord. Helt enklet är det ord eller fraser som man kan "klistra" upp på vägen.
Jag vill helst inte ha något sånt i hallen, men i sovrummet och i vardagsrummet skulle det verkligen sitta fint med lite inspirerande ord.
Inne hos My first Room kan man antigen beställa hem redan färdiga ord och fraser eller så kan du själv skriva någonting som är speciellt just för dig. Sedan väljer du i vilken stil du vill ha texten i också.

Den här texten skulle jag utan tvekan kunna sätta upp i sovrummet ovanför vår säng. Starka ord med mycket mening och kärlek.

Vad skulle du vilja ha skrivet på din väg?




Oh, lazy sunday

The good things in life 2009-11-01 08:10:34
Kommentera - 0 st

Jag älskar verkligen att vakna upp på söndagar. Allt går bara i ett sådan lugnt tempo från studen man öppnar ögonen. Känns verkligen avslappnande.

Idag blir det någ inga störe energikrävande aktiviteter som jag vet om i alla fall. Ja, förutom ett besök på gymmet lite senare under dagen såklart. Om vi far iväg någonstans så är det för att hämta upp mina föbeställa DVD-boxar på Webhallen. Dessa DVD-boxar har jag velat ha väldigt länge då detta var min absoluta favoritserie när jag var liten, nämligen Sandy-Bell. Varje gång mamma och pappa gav mig lov att hyra en film så var det alltid något utav avsnitten med Sandy-Bell som åkte med hem. Ända til denna dag kan jag gråta över allt det som händer henne och hon är tecknad. Men alla ni som tittar mycket på japansk anime vet hur mycket k'nslor det kan plantera in i det här serierna. Så kanke får jag hem hela kollektionen idag.

Men nu är det tajm för en lång söndgasfrukost med en stor kanna te som kan avnjutas i timmar.


Söndagar spenderas alltid tillsammans med min älskling..