Color my feet

Tipstajm 2012-01-29 10:30:33
Kommentera - 1 st

Även fast snön ännu ligger på marken och minusgraderna hägrar i luften längtar jag som en tok efter våren. Och eftersom min längtan är så stor har jag redan börja inhandla kläder och skor till det kommande plusgraderna.

H&M är allt som oftast en räddare i nöden för oss tjejer som inte bankar en väldigt stor lön varje månad och även i detta läge.
De har ballerinaskor i både läder och mockaimitation och i en hel radda av underbart starka färger denna vår. Och för att inte falla in i mina vanliga rutiner och köpa svarta skor så har jag slagit till på ett par i blå mockaimitation och ett par i knalloranage i skinimitation. Jag kan lova att det är supersköna på fötterna och passar mina fötter som handen i handsken. Eller i detta fall foten i skon. Och för bara 99:- per par så är det verkligen ett kap. Så spring in till näramste H&M och grabba dig ett par, eller två, eller tre, eller......


The story of the King

Tipstajm 2012-01-28 10:17:20
Kommentera - 0 st

Helgen har kommit och jag kan säga för min del att den började med känningar av en förkylning. Hoppas på att det inte blommar ut helt utan försvinner med hjälp av lite mediciner och vila. Har inte alls lust att bli sjuk och ynklig just nu.

Dagens rekomendation har jag att tacka en kär vän för. Hon har sagt till mig ett flertal gånger att jag måste ta mig tid för att titta på denna dokumentär. Och därav satte jag mig ner igår kväll för att se om den hade att erbjuda vad hon lovade. Och det är därför jag nu rekomenderar "Michael Jackson-The life of an icon" då hennes lovord höll vad det lovade. Jag har sett ett antal dokumentärer om Michael Jackson, men denna var riktigt bra. Det kändes inte alls som att den var 2½ timme lång då allt som berättades var så otroligt intressant. Och jag kan nog säga det med en stor sanningshalt att alla i världen är intresserade av att höra saker om denna ikon. Dock blir allt mycket mer personligt när det framställs av hans familjemedlemmar och närmsta vänner. Både på ett objektivt och subjektivt sätt.
Så om ni vill titta på något annat än en vanlig film en kväll, see this!

Take a walk on the pumpy side

Tipstajm 2012-01-24 06:16:04
Kommentera - 1 st

Här kommer mitt första inlägg enligt den nya planen för bloggen. Och det jag rekomenderar är nedan par skor, Reebok Easytone. Det tog mig 1½ år att inhandla dessa godbitar, men när det fanns på hyllan för halva priset var det taget.
Jag har ägt ett par "gymadojor" i mina dagar och dessa är utan tvekan ett av det bästa paren jag har haft på fötterna. Det känns lite konstigt att inte ha helt platt mark under sig, men man vänjer sig rätt snabbt. Jag hade trott att det skulle vara mer ostadigt än det är, men det är precis perfekt. I alla fall för mig. Så nu hoppas jag att jag får mina "buns of steel" då dessa kommer finnas på mina fötter allt som oftast när jag hoppar på löpbandet. och färg kominationen är inte fy skam enligt mina premisser. Men som jag har sett så finns det i alla rengbågens färger att välja mellan. Alltid en fördel med en sko tycker jag. 
Finns det någon annan där ute som har bra eller dåliga erfarenheter av dessa walkingskor? Share with your friends.


A fresh start

Småsaker 2012-01-21 14:14:07
Kommentera - 0 st

Nu hade jag tänkt att göra något annorlunda med min blogg. Som jag har sagt tidgare så har jag kommit fram till ett nytt upplägg i bloggen och nu har det kommit fram till premiärdagen.
Jag har tänkt att presentera någonting som jag rekommenderar ett par gånger i veckan. Det kan vara allt mellan himmel och jord. En dagen kan det vara ett par skor, näst ett recept och den tredje en plats. Det kan vara precis vad som helst. Har inte stött på en blogg ännu med detta koncept så tänkte se om det kan vara någonting. Givetvis kommer jag skriva lite om vad som händer i mitt liv som jag gjort tidgare, men kanske inte i lika stor utsträckning.

Hoppas på att ni som följt mig tidigare även nu kommer att hänga på. Och nu finns det ännu större orsak att kommentera och ge sina synpunkter på det saker jag rekomenderar. Bon voyage!

P.S Det kommer även att ske en förändring i designen på bloggen. All new, all fresh! D.S