Busy week

Livet 2010-05-31 08:04:28
Kommentera - 1 st

Denna vecka är det mycket som är uppskrivet i kalendern. Verkar har en tendens att bli så när det blir sommar. Men det är bara härligt tycker jag.
Nu måste jag springa iväg till bussen då jag tog lite extra sovmorgon idag. John Blund lassade över lite väl mycket grus i ögonen igår kväll.

Underbara Bridget underhåller ikväll. I li...

2010-05-30 21:12:04
Kommentera - 1 st

dsc00739 (MMS)

Underbara Bridget underhåller ikväll. I like it!


Underbart god frukost i form av melon och ...

2010-05-30 10:59:40
Kommentera - 1 st

dsc00736 (MMS)

Underbart god frukost i form av melon och jordgubbar. Mums!


Early bird

The good things in life 2010-05-30 08:21:41
Kommentera - 0 st

Även fast det är söndag så har jag varit uppe sedan kl 7. Detta då jag skippade min tvättid igår och åkte in till stan och klippte mig. Men det var faktiskt rätt underbart att komma ut så här pass tidigt. Det är riktigt skönt i luften och allt man hör är fågelkvitter. Plus att jag får vara helt ensam i tvättstugan utan en massa knasiga och jobbiga grannar som är där och härjar samtidigt.
Nu är det faktiskt skönt att sitta uppe för när jag slog på tv:n så ploppade "The Tyra Banks show" upp i rutan och kommer underhålla mig i 1 timme framåt. Sen är det nästan dags att hämta tvätten igen.

Igår var jag som sagt och klippte mig (äntligen!!). Och tjejen som klippte mig visste precis vad hon gjorde för hon fixade till mitt hår precis så som jag önskade det. Så hon klippte helt sonika av 8-9 cm av mitt hår och fixade till en lite längre page. Jag kan säga att det gjorde under för mitt hår och det känns som att jag kommer stanna med den här längde ett bra tag framöver.
Mitt hår är tyvärr lite för tunt, eller mina hårstrån är för tunna, så det är rätt svårt att klippa en frisyr av mitt hår. Jag skulle helst av allt vilja ha en fin ettapklippning, men tjejen som klippte mig sa att det ger ändå ingen effekt eftersoom hårstråna är så pass tunna. Så alla andra frisörer som har klippt mig tidigare har då bara gjort det jag velat och inte sagt att det egentligen inte funkar. Smart marknadsföring för sig själv, not! Så nu vet jag helt enkelt att jag har tunna hårstrån, men mycket hår. Anledningen till att jag tycker att jag tappar mycket hår, vilket jag gör, är inte någon slags näringsbrist eller stadiet till för tidigt skalligehet (haha!), utan att hårstråna helt enkelt inte är tillräckligt tjocka för att palla av att man borstar och kammar det eller meckar med det för mycket.
Det tog bara 28 år att komma fram till.... 

Förresten, glömt inte att uppvaka er lilla mor idag då det är Mors Dag idag. Min mamma fick välja sin egna present igår när vi var i stan tillsammans. Pappa och lillebror fixar tårta och blommor till henne idag. Så grattis till alla mammor där ute! Men mest grattis till min mamma som lyckats uppfostra två vildingar till sådan underbara människor som vi är idag.


Om Bosnien vinner ikväll kommer det låta v...

2010-05-29 18:49:08
Kommentera - 1 st

dsc00735 (MMS)

Om Bosnien vinner ikväll kommer det låta väldigt mycket är allt jag kan säga om publiken här på Råsunda. Update: Fast det blev ett svenskt vrål istället då vi plöjde över Bosnien-Herzegovina med 4-2. Det satt gött!


Change of plans

My love and I 2010-05-29 16:51:35
Kommentera - 0 st

Det blev inte till att fara hem till Sandra och Stoffe idag pga av det kommit lite sjukdommar i vägen. Så istället har min älskade fästman fixat fram grattisbiljetter till kvällens landskap mellan Sverige-Bosnien/Herzegovina på Råsunda.
Eftersom vädret är lite ostadig med ömsom regn, ömsom sol så är det tur att vi får sitta i en loge under tak. Hoppas nu på att det kommer många människor på matchen tros vädret så att det blir riktigt härlig stämning inne på plan.


 She is the bomb

Mina älsklings beats.. 2010-05-29 09:55:53
Kommentera - 1 st

När jag seglade in på en av mina favortibloggar så hade hon slängt upp Robyns nya låt och jag måste göra det samma. Enda sedan hon släppte sin första skiva har jag älskat allt hon gjort och till denna dag är jag ett hängivet fan. Detta blir säkert ett av sommarens stora låtar på radion.


The drugs do work

The good things in life 2010-05-29 09:42:56
Kommentera - 0 st

Idag har jag verkligen tagit en sovmorgon och kröp inte ur sängen förrens vid halv 9. Kroppen var helt slut igår när den lade sig under täcket och lät huvudet falla på kudden. Det kankse berodde på att jag äntligen fick komma till doktorn igår och fick medicin mot min envisa hosta. Kankse är det min inbillning att hela kroppen slappnade av efter den andra dosen precis innan jag gick och la mig igår, men oavsett så känns det en massa bättre redan idag. Förhoppningsvis är hostan som bortblåst efter helgen så att Vårruset inte känns så värst ansträngade på onsdag.

Eftersom vädret idag bjuder på mulet och regn ser jag till att tvätta och pyssla hemma. Senare ikväll ska vi fara över till min underbara vän Sandra och hennes Stoffe. Där ska vi grilla och bara ha det gott och vi slår nog på tv:n också för att se efter vilket land som kammar hem vinsten i Eurovisionsschalger festivalen. Jag hoppas på att antigen Island, Belgien eller Rumäninen vinner. Måste heja på någon annan nu när både Sverige och Finland inte är med i leken längre.

Men även om vädret är kajko så vill jag verkligen ta mig in till stan för att hitta en ledig frisörtid. Jag har (hör och häpna!!) nog inte klippt mig på 6 månader. Mitt hår är nu så pass lång att den går till mitten av min rygg och jag känner att topparna är snustorra och jag orkar inte ha så här långt hår då det är jobbigt att tvätta och underhålla. Så jag kanske ska se till att klippa upp det ända till axlarna eller lite långre ner. Men som sagt, först måste jag hitta en ledig tid. Men det borde det finnas någonstans bland stadens alla salonger.


Idag har jag fått krypa ur sängen redan vi...

2010-05-28 05:51:30
Kommentera - 1 st

dsc00734 (MMS)

Idag har jag fått krypa ur sängen redan vid 5. Ni anar inte hur trött jag är. Men tur att det är fredag så jag får sova ut imorgon. Kommer ändå vara som en zombie ikväll så för att förebygga det ska jag se till och va en powernap när jag kommer hem idag. Vill inter riktigt krama kudden vid 8 ikväll.


Not much to say

Livet 2010-05-27 20:28:54
Kommentera - 0 st

Idag har det varit en lång dag så har inga krafter och ingen ork att skriva något. Ska sätta mig till rätta i soffan och titta på semin för Schlagerfestivalen. Hoppas på att Anna kvalar in, fast jag inte är så förtjustt i låten. Men måste heja på Sverige då Finland inte var mycket att hänga upp i granen.

I just won't stop

Livet 2010-05-26 07:05:20
Kommentera - 0 st

Idag vaknade jag upp med ett ordentligt ryck då jag trodde att jag hade försovit mig. Jag fick verkligen hjärtat i halsgropen i 10 sekunder när jag sedan förstod att så var inte fallet. Jag skulle gå upp senare idag. Kan tänka mig att det berodde på att jag vaknade upp mitt i en dröm och var helt borta. Jag vet att det var något stort jag drömde, en stor händelse, men det var som bortblåst när jag öppnade upp ögonen. Konstigt att det kan vara så klart en sekunden och nästa är det som att man har fått alzheimers.

Nå väl, skönt att vakna upp till en onsdag och förstår att nu är det bara nerförsbacke resten av veckan. Hoppas på att få en tid hos doktorn till imorgon eller fredag också för nu orkar jag inte hosta något mer. Nu börjar det det bli så jobbigt att jag nästan tappar andan när jag väl får en hostattack. Får se om her doktorn hör av sig redan idag så man kan få lite lindring till helgen.


Empty space

Livet 2010-05-25 18:24:27
Kommentera - 1 st

Har inget vettigt att skriva om idag. Så låter er slippa en massa onödigt babbel. Hoppas ni har en skön och mysig tisdagskväll!


Nu har nummerlappen till vårruset kommit. ...

2010-05-24 19:30:28
Kommentera - 0 st

dsc00732 (MMS)

Nu har nummerlappen till vårruset kommit. Hoppas på toppen väder så man slipper springa omkring som en våt hund.


Me wanna stay home...

Livet 2010-05-24 08:04:37
Kommentera - 1 st

Åter en ny måndag och ny vecka. Det bästa helgerna bara rusar förbi, undrar varför det alltid ska vara så? Det är just pga dessa helger som man har absolut svårast att tycka om en solig måndag då man måste ta sig till jobbet igen. Det är just idag då man helst av allt skulle vilja ha en lång frukost för att kunna starta lugnt, sedan en skön powerwalk på det efterföljt av en hel dags mys med mannen. Får väl sätta upp det på listan av dagdrömmar i dag helt enkelt. Då orkar man bäst med en helr dags slit på kontoret.


My big fat greek vacation...

The good things in life 2010-05-23 19:23:38
Kommentera - 1 st

Nu är årets semesterresa bokad och klar. I år far vi till Rhodos i 1 vecka. Vi hamnar på en sparesort och ni kan räkna med att denna lilla jänta unnar sig en behandling eller massage. Me be so happy! Nu gäller att på allvar starta nedräkningen till semester..77, 76, 75.....


Här är den underbara utsikten från vårat hotell. Pure heaven!


Nu ska det bli ett mindre trädgårdsland ut...

2010-05-23 17:04:36
Kommentera - 0 st

dsc00731 (MMS)

Nu ska det bli ett mindre trädgårdsland ute på balkongen. Tomater sallad jordgubbar och gräslök ska det odlas i år. Lovely!


The sun went into hiding

The good things in life 2010-05-23 08:21:35
Kommentera - 0 st

Idag är jag mer förkyld än någonsin känner jag. Näsan är helt täppt, hostan har verkat parkera sig i min hals som en permanent gäst och mina stackars öron har gått och fått lock. Det ända som inte hoppat på mig ännu är febern och tur är väl det. Men på något konstigt vänster sover jag en massa bättre när jag är förkyld. Vet inte varför, men jag sover som en bebis fast jag egentligen skulle ligga och kippa efter luft.
Nåja, man ska väl vara glad för det lilla helt enkelt.

Idag hade vi planerat att åka iväg till Ulriksdals slottsträdgård och titta runt. Men det verkar som att någon lagt in en beställning på massa mörka moln och regn idag så jag tror att det får skjutas upp till en annan dag. Får se om vi hittar på något annat att hitta på en gråmulen dag som denna. Eller om vi helt enkelt stannar hemma och tittar på film och bara myser.
Just nu ska jag i alla fall mysa för mig själv i soffan, då Mattias sover ännu, och fortsätta plöja avsnitt av "Gossip Girl" och drick litervis med te.


Nu sitter vi på stadion och tittar på när ...

2010-05-22 16:24:32
Kommentera - 0 st

dsc00729 (MMS)

Nu sitter vi på stadion och tittar på när dif rullar bollen. Underbart att få sitta ute så mycket idag.


Helt underbart ställe att befinna sig på e...

2010-05-22 14:27:32
Kommentera - 0 st

dsc00727 (MMS)

Helt underbart ställe att befinna sig på en dag som denna.


Godmorning sunshine

The good things in life 2010-05-22 09:34:07
Kommentera - 1 st

En lördag som startas med en lång frukost med den man älskar mest är verkligen ovärderlig. Och att få sova ut ordentligt är super. Som grädden på mosen lyser solen och värmen ligger ännu kvar i luften. Denna lördag har börjar helt perfekt. Förutom att min förkylning har verkar eskalera til nästa nivå då jag hade en superträppt näsa när jag vaknade och hosta har varit konstant sedan jag reste mig ur sängen. Men det är en liten petites, bara den inte blir värre så är jag glad.

Idag ska vi fara iväg på namngivningscermoni för Thereses minsting. Har aldrig varit på varken dop eller namngivningscermoni så det ska bli riktigt kul. Och dessutom är det alltid hur underbart som helst att få träffa en av det bästa vänner en tjej kan ha. Och att få umgås med hennes familj är varje gång en ren glädje, så denna dag kan inte bli annat är perfekt.
Kom på för 2 dagar sedan att jag inte end hade tänkt på vad jag skulle ta på mig till tillställningen, men sm tur är har jag en klännings m sjag köpt från H&M's "The Garden collection" som jag ännu inte invigt, så den blir perfekt. Den är extremt somrig så den är som gjord för dagens event.


T.G.I.F

Livet 2010-05-21 17:45:14
Kommentera - 0 st

Äntligen! Vilken arbetsvecka det har varit. Tung som bara den och det kändes som att ärendena aldrig tog slut. Men den sista timmen på jobbet bestämde jag mig att ta det väldigt lugnt och det var verkligen ett smart drag kände jag. Hann varva ner rejält och gick inte från jobbet med andan i halsen.
Men har känt hela dagen att jag varit lite extra trött efter gårdagens sena hemkomst. Filmen, "Prince of Persia" var rätt lång så vi var inte hemma förrens efter 23.00 och för lilla mig är det väldigt sent en vardag då jag går upp redan vid 05.30 på morgonen. Men filmen var helt oki och det var massa sparkar, hopp och längtasfulla blickar i ökonen. Precis som väntat. Jake Gyllenhal får helt klart godkänt. Kul att se honom poppa upp i en mastodont produktion mellan varven. Men man kände att filmen var gjord av Disney för det var liksom inte riktigt någon "spark" i action scenerna. Så filmen får tre popcorn av fem möjliga.

Ikväll blir det till att bara softa på hög nivå och lyxa till det med min favorit sushi till middag. Men innan vi åker iväg och hämtar upp maten ska jag frossa i en massa "Gossip girl" avsnitt. The best way to start the weekend!


Melting pot

My love and I 2010-05-20 17:33:32
Kommentera - 0 st

Vilket helt underbart, härligt väder vi har fått! Sitter på jobbet och svettas som en gris om dagarna och tar varje chans jag får till att smita ut på vår bakgård och sita lite i solen. Så ni förstår varför det inte blir så mycket inlägg när värdet är som det är. Har inte mycket lust att sitta framför en dator mer än nödvändigt..
Hoppas verkligen att detta underbara väder håller i sig hela helgen så man får njuta av det då också.

Ikväll ska vi iväg på lite spontanbio. Mattias har bokat biljetter till "Prince Of Persia" och jag hoppas verkligen att det är en kanonrulle. Enligt honom ska den har fått väldigt bra recensioner, så jag hoppas på att herr Gyllenhal levererar stort.
Men innan vi försvinner in i biomörkret ska vi vispa ihop en liten middag och vi känner för att steka upp lite entrecote med sås och pommes frites. Mums fillibaba!


Berry kiss från victorias secret är min fa...

2010-05-19 21:23:18
Kommentera - 0 st

dsc00726 (MMS)

Berry kiss från victorias secret är min favorit i sommar. Doftar helt underbart men är inte lika tung som en parfym. En hit på varma dagar.


Ikväll serveras det rabarberpaj till efter...

2010-05-19 20:33:20
Kommentera - 2 st

dsc00725 (MMS)

Ikväll serveras det rabarberpaj till efterrätt. Sommar på en tallrik. Mums!


So it begins..

Livet 2010-05-19 07:00:15
Kommentera - 1 st

Fy bövelen vad denna förkylning som jag dragit på mig är seg. Det känns som att den inte har några som helst planer på att bryta ut riktigt ordentligt, utan kommer lite pö om pö varje dag. Jag vill helst att jag bara ska ligga utslagen i 2 dagar och sen är det över, men det har inte detta lilla virus bestämt. Så nu sitter jag här med världens hosta och en smått täppt näsa och halvt om halvt bomullsstoppat huvud. Det blir rätt jobbigt att jobba när man känner sig så här då jag tycker att allt jag gör går slow motion hela tiden. Ingeting blir liksom gjort så snabbt som jag annars gör det. Och stressen på det gör inget bättre och förkylningen får ett bättre grepp om min stackars arma kropp...

Hoppas på att den tynar ut till helgen för på lördag är vi bjudan på Thereses minstings namngivning. Vill känna att jag orkar med hela cermonin och inte behöver fara hem så snart allt är över. Blir väl till att knarka Echinagard och c-vitamin som en tok tills dess. Annars blir det inget av det här inte..


A day off..

Livet 2010-05-18 17:10:30
Kommentera - 0 st

Idag blir det ingen träning. Kroppen har helt klart något i sig som vill bryta ut i form av en förkylning. Så under hela dagen har det ena minuten kännst som att febern kryper på och andra minuten som att ögonen bara blir mindre och mindre. Jag är helt enkelt inte på topp alls och med ett läkarbesök efter jobbet pumpade jag slut på all min energi och nu sitter jag helt utslagen i soffan. Känner nu också att ryggen gjort ont som bara den och det bådar aldrig gott med ont i kroppen när man mår som jag mår.
Blir väldigt irriterad över att detta lägger sig över mig nu när det nedast är 2 veckor kvar tills att det är dags att springa Vårruset. Jag hade planerat att trappa upp träningen ordentligt just nu, men det blir istället att träna med måtta och lugnt tempo.

För att känner mig så eländig ska jag unna mig ett pat Ballerina kakor, men bara 2 stycken. Det borde får mig att må lite bättre i alla fal och inte ge mig allt för många skuldkänslor.


Idag drack jag mitt morgonte ur denna dina...

2010-05-18 06:08:44
Kommentera - 0 st

dsc00724 (MMS)

Idag drack jag mitt morgonte ur denna dina mugg som har rest ändå från NY för att bo hos mig. Den fick lifta i sandras väska på vägen hit. Tack söta för det fina presenterna.


Denna dina lilla påse fick jag av sandra i...

2010-05-17 17:41:14
Kommentera - 1 st

dsc00723 (MMS)

Denna dina lilla påse fick jag av sandra imorse efter hennes tripp till NY. I like it a lot.


It's finally arrived

Livet 2010-05-17 07:55:47
Kommentera - 0 st

Nu är sommaren här med buller och bång! Hur underbart är det inte att vakna upp till totalt solsken och veta att det kommer bli 23 grader. Jag kommer iofs. sitta inne på ett kontor hela dagen, men jag har den lyxen att sitta brevid ett jättestort fönster som vetter ut mot vår bakgård. Så helt knäckt är jag inte. Och bra är det att trösta sig med att det kommer vara sådant här bangväder i alla fall i början av veckan, så då kommer jag så mycket som möjligt försöka lägga min träning utomhus. Jag får se om benhinnorna mina tycker om det då det brukar krångla lite med mig. Men känner att jag måste testa mina ben på "riktigt" underlag då Vårruset är om 2½ vecka. Kan vara bra att inte skrämma upp benen där och då.

Nepp, jag tänkte faktiskt åka iväg till jobbet lite tidigare än planerat idag så jag kan promenera den sista biten. Härligt härligt!


Take me to the beach

The good things in life 2010-05-16 20:52:19
Kommentera - 2 st

Jag och Mattias har suttit och bläddrat igenom en hel drös med destinationer som ska kunna vara vårat mål i sommar när semestern infaller. Och vi har bestämt oss för att fara till Rhodos, i alla fall som det ser ut nu. Alla det underbara hotell vi tittat på får mig vilja att åka iväg redan nu. Och vissa va hotellen var verkligen rena drömdestinationer, där man fick egen stor pool med egen gård och golfbana på taket. Men smakar det så kostar det och om man har 50000:- att spendera på en vecka så är det definitivt något att tänka på.
Vår budget ger oss inte så mycket utrymme, men ett fint hotell har vi allt råd med. Fast lite snåla är vi ändå och väntar lite till med is i magen med att priserna faller ytterligare.
Jag kan säga med ärlighet att nedräkningen till semestern har börjat på allvar.


Fina blå kostymer vakterna har tycker jag....

2010-05-16 11:59:18
Kommentera - 0 st

dsc00721 (MMS)

Fina blå kostymer vakterna har tycker jag. Mycket stiligt.


Grillin' it up

My love and I 2010-05-16 09:55:33
Kommentera - 0 st

Vad konstigt att det känns att kunna stanna hemma 4 dagar i rad, fast lika underbart är det så klart. Har fått sova ut ordentligt och vissa dagar har jag bara släpat runt och andra har jag varit väldigt effektiv. Precis så som jag vill ha det. Nu får jag hoppas att batterierna räcker länge och väl.

Igår åkte jag och Mattias iväg ut på Värmdö och grillade. Vi hade med oss kött, korv, jordgubbar och potatissallad och allt detta förtärdes på en jättemysig och stor strand. Vädret var fortfarande perfekt när vi kom fram, även fast det var sent på kvällen, och inte frös vi inte massa heller. Så nu har vi haft sommarens första grillkväll. Lovely!

Idag har vi tänkt att hitta på någon turistigt och gå och se slottet. Jag är just nu helt insnöad på 1700-1800 talet då jag läser en bok om Jean-Baptiste Bernadotte och hans fru Desiree. Och för att få den rätta känslan vill jag hemskt gärna strosa runt i korridorerna på slottet. Hoppas på att vädret håller i sig för då kan det bli en till toppen dag.


Summer in the city

The good things in life 2010-05-15 16:44:38
Kommentera - 0 stHittade sommarens nya brillor hittades på H&M för ynka 79,50:-, I love them!


Nu är det glasstime.

2010-05-15 12:37:12
Kommentera - 2 st

dsc00720 (MMS)

Nu är det glasstime.


Summer came on cool saturday morning

Family 2010-05-15 09:19:39
Kommentera - 0 st

Som jag har längtat till denna dag då man för första gången kan se att mätaren går över 20 graders sträcket. Nu kan man verkligen säga att sommaren är här. Visst, det kankse inte är 20 grader varje dag, men enligt mig så behövs det bara en dag för att officielt får viga in den nya årstiden. Det är nu som jag önskar att jag hade ett hus så att man kunde vara ute på sin bakgård hela dagen och pyssla och sola. Men än så länge får balkongen räcka som min lilla oas.

Idag hade jag tänkt att ringa min mor och ta med henne ut på stan och äta en stor glass i solen. Jag tänker inte sitta inne en sådan här underbar dag. Förhoppningsvis ploppar mina fräknar upp kinderna också av solen idag. Det är något som jag ser fram emot varje sommar. Men innan jag far någonstans ska jag ta mig till gymmet och pumpa lite känner jag. Svettas ut all extra vätska helt enkelt...
Sedan när Mattias kommer hem från jobbet hade vi tänkt och fara ut i skärgården och äta en bit mat. Vi vet ännu inte riktigt vart vi ska, men alltid hittar vi något ställe där ute.

Men nu ska jag byta om till min träningsoutfit och bege mig till tortyrkammaren en timme.Överallt hemma hos mamma och pappa hänger ...

2010-05-14 14:01:36
Kommentera - 1 st

dsc00719 (MMS)

Överallt hemma hos mamma och pappa hänger bilder på en själv när man var en liten plutt. Tänkt att man var så söt en gång i tiden.


A day with the family

Family 2010-05-14 09:21:24
Kommentera - 0 st

Nu har jag precis smält i mig en ordentlig frukost och sitter i soffan och jäser. Har surfat runt bland mina favortibloggar och hittat en film på tv som jag tycker verkar bra. Jag har sitter ännu i min pyjamas coh året är ett skatbo. Sängen är ännu obäddad och smöret står fortfarande kvar på diskbänken i köket. Jag sitter och funderar om jag ska träna nu eller i eftermiddag, vilket som funkar egentligen.
Allt får just nu ta sin egna tid och inget stressa fram. Jag ser verkligen till att vara ledig i sin rätt bemärkelse och låter allt ta sin gilla gång. Underbar feeling!

Idag har jag planerat att åka iväg till mina föräldrar över dagen. Min mamma ringde i veckan och sa att hon hittat en hel drös med mina gamla skolböcker i förrådet och undrade om jag ville komma över och botanisera i gamla minnen och kanske rensa ut lite. Och förhoppningsvis vräcker det inte ner med regn under dagen så vi kan se till att ta en liten promenad ute i alla fall. När jag fortfarande bodde hemma gick jag och min mamma på promenader varje helg tillsammans. Det var vår grej. Ibland vara det bara promenader på en kvart och ibland var vi superhurtiga och var borta i 2 timmar. Idag blir det nog en kortis, men ändå en liten walk down memory lane.

Nu ska jag fortsätta med att vara ledig och titta på filmen som visst heter "Definitely, maybe". Enklel, lätt och underhållande just like I like it!


Dessa två påsar med chips fanns så mitt na...

2010-05-14 07:40:20
Kommentera - 1 st

dsc00713 (MMS)

Dessa två påsar med chips fanns så mitt nattduksbord nu när jag vaknade. Önskar man sig något dagen innan så verkar det manifestera sig nästa morgon bara så där. Läskigt, men gott. Tack älskling!


Nu är vi ute i vaxholm och äter glass. Spo...

2010-05-13 18:51:08
Kommentera - 0 st

dsc00712 (MMS)

Nu är vi ute i vaxholm och äter glass. Spontanitet på hög nivå.


Hade tänkt att sätta mig här ute på balkon...

2010-05-13 12:50:22
Kommentera - 0 st

dsc00709 (MMS)

Hade tänkt att sätta mig här ute på balkongen och äta lunch då det är så himla varmt och skönt ute idag. Underbart!


All is good and well

The good things in life 2010-05-13 09:05:39
Kommentera - 0 st

Vilken underbar, men ändå konstig känsla jag hade när jag vaknade. Underbar då jag kände att jag inte behövde stressa iväg någonstans direkt när jag gått upp och en konstig känsla för att jag känner att jag egentligen ska vara på jobbet. Fast nu har den där konstig känslan försvunnit och jag känner stor lättnad av att få vara hemma i hela 4 dagar.
Det första jag såg till att göra var att sova ut ordentligt och det kan man nog räkna 12 timmars sömn som. Jag hade inte ens svårt att sova inatt även fast grannen hade fest och dunkade musik. Det var nästan som en sömntablett att känna det jämna dunkadet från andra sidan vägen av musiken. Då kan man säga att man är trött. Senare ska jag se till att ta mig till gymmet och svettas en massa. Benpasset i tisdag blev inte alls lyckat då jag verkligen kände att jag inte orkade alls. Var tvungen att avbyta mitt i passet och gå hem då kroppen bara lade av. Så jag ska se till att ge 110% idag och verkligen fokusera.
Ska verkligen se till att denna ledighet se till att ta hand om mig själv och pumpa massa bra energi i mig. För som jag sagt den senaste veckan så är mina energi depåer helt slut. Jag går på någon slags sparlåga som snart kommer vara slut den med.

För att fylla på depåerna just nu ska smälla i mig en stor frukost. Är supersugen på kokta ägg så det ska jag ta och koka upp några stycken och äta det tillsammans med en skål med massa Kellogs Special K. Mumma....


Finally it's here...

Livet 2010-05-12 18:38:18
Kommentera - 0 st

aldrig har det varit så skönt att sätta sig ner i soffan som det var idag. Kom hem för en halvtimme sedan och kroppen och själen bara jublar över att få slappna av helt och totalt.
Jag hade tänkt att pressa ut det sista dropparna energi jag hade på gymmet, men allt inom säger bara stop. Känner att jag jag ger min kropp mer välbefinnande genom att vila upp den än genom ett hårt pass på gymmet. Det mår jag mycket bättre av ikväll. Får ta igen det imorgon med ett bra morgonpass helt enkelt.

Ikväll ska det inte avanceras med någonting inte ens med maten så jag tänkte bara steka upp en trave med plättar med sylt och vispgrädde som tillbehör. Det ska bli riktigt mumsigt då jag inte lagat det på bra länge.


Vad mer kan man önska sig när man går hem ...

2010-05-12 17:09:34
Kommentera - 1 st

dsc00707 (MMS)

Vad mer kan man önska sig när man går hem än en klarblå himmel och varma vindar? Underbar start på långledigheten.


The finish line

Livet 2010-05-12 07:03:40
Kommentera - 0 st

Vad skönt det är att gå till jobbet på en onsdag och det räknas som en fredag. Mer röda dagar i kalendern tycker jag. Det är bra med liten små brytningar i vardagen så där så man inte behöver slita ända fram tills att man går på sin sommarsemester. Jag får vänra i 2½ månad efter denna lilla minisemester innan jag får vila upp mig igen. Och det är det värsta månaderna på jobbet som stundar då stora delar av avdelnigen då i intervaller befinner sig på semester. Jag går sist på semester i min grupp så jag kommer få sitta där längtansfullt och se när det går iväg och jag får stanna kvar och jobba så svetten lackar.
Men en bra sak är är att om man går så sent som jag gör (augusti-september) så är allt tillbaka i sitt vanliga lunk  på jobbet när man har semestrat slut. Always an upside to a downside.

Jag får hoppas att jag har en del energi kvar efter jobbet då jag har planer på att gå och träna. Idag ska det köras armar så att det förvandlas till spaghetti hade jag planerat. Får hoppas att gymmet är halvtomt på folk och alla andra bara vill vara hemma och slöa i soffan. Så gött när man har hela frivikterna för sig själv, för det händer inte ofta.
Men som sagt, först jobb i 8 timmar med allt vad det innebär.


Nu ska det iväg och tränas minsann. Måste ...

2010-05-11 17:11:56
Kommentera - 0 st

dsc00706 (MMS)

Nu ska det iväg och tränas minsann. Måste få utlopp för all min frustration som jag samlat på mig på jobbet idag. Får se hur länge energin räcker till på löpbandet innan jag sakar ihop.


Before the break of day

Livet 2010-05-11 06:16:42
Kommentera - 0 st

Inatt drömmde jag verkligen hejvilt. Känns verkligen nu när jag har vaknat till ordentligt. Knasiga drömmar blandades med mardrömmar. Så konstigt att om jag väl drömmer så kommer det på rad under några bätter, sen försvinner det. Mardrömmar har jag väldigt sällan, men när jag väl har en då är det väldigt starka. Inatt vaknade jag upp av att hela kroppen gjorde ont. Jag kommer inte ihåg vad det var jag hade mardrömmar om, men ont gjorde det i alla fall. Kändes som att någon hade hält något supervarmt över hela armarna och att det inte ville sluta. Som tur var slutade även den drömmen och jag kunde somna om, men sov inte hur bra som helst resten av natten då av förklarliga skäl.

Får hoppas att den dåliga nattsömnen inte stör mitt arbete idag då. Så att jag inte somnar på tangentbordet eller nått...

Start of the short week

Livet 2010-05-10 07:51:21
Kommentera - 0 st

Vad jag önskar att jag kunde varit ledig idag också. Har nog haft det bästa nätter med sömn på länge denna helg. Men det är i alla fall tur att jag får sova ända fram till 07.00 på måndagar, det är inte många förunnat. Så jag får var vara glad för det.

Jag får hoppas att denna lilla korta vecka på jobbet inte blir en lika jobbig uppförsbacke som jag hade förra veckan. Jag vet dock med mig att det kommer var rätt mycket jobb idag, så det är jag förbered på. Skulle vara kul att kunna gå hem på onsdag utan att vara helt slutkörd och slutstressad för en gångs skull. Men det är nog bara en önskedröm just nu.
Jag har i alla fall tagit semester på fredag som blir klämdag, så det ska bli riktigt skönt att få köra en kort vecka. Känner verkligen att jag är i behov av några dagars längre ledighet just nu. Så jag ska verkligen se till att jag sover extra länge torsdag-söndag så jag verkligen kommer i kapp med sömnen och pumpar upp batterierna med energi. För sedan är det bara att köra på fram till semestern som börjag i augusti, så ni förstår att det behövs en uppladdning tills dess.

Idag har jag inte planerat att göra någonting efter jobbet. Tränings får vänta till imorgon då jag inte kliver in genom dörren förrens vid 19.00 ikväll. Då vill jag bara äta middag och mysa i soffan med Mattias. Perfekt avslutning på en måndag...


Tuned out for now

Livet 2010-05-09 09:29:32
Kommentera - 1 st

Denn helg är jag inte så sugen på att blogga. Känner mesta att jag inte har ork till så mycket alls och att allt går i slow motion. Gårdagen var en pärs då jag var tvungen att både tvätta och städa. Så mellan varje moment var jag tvungen att sätta mig ner i soffan och vila. Krafterna var och är helt enkelt slut. Jag hade verklign peppat upp mig själv att gå och träna igår, men kroppen protesterade totalt och ville inte alls.
Jobbet jag har tar just nu all musten ur mig och när jag väl kommer hem så skärmar jag av mig helt och totalt från omvärlden. Jag orkar inte prata i telefon med mina vänner och min familj, då att prata i just telefon tar upp en väldigt stor del av min arbetsdag.Jag vill inte sitta för mycket framför datorn då det är mitt arbetsredskap på jobbet. Jag vill allra helst bara vara hemma och inte göra någonting och inte beöva tänka på en massa måsten. Det har jag tillräckligt av på jobbet. Jag känner verkligen att om jag inte får en lite längre ledighet från allt kaos och stress på jobbet kommer lilla jag inte orka pusha på så mycket mer.
Och som tur är så har jag 4 dagars ledigt nästa vecka, så jag hoppas att mina batterier hinner ladda lite i alla fall.

Så som ni fortstår så kommer det inte ploppa upp lika många inlägg som det annars brukar på helgerna. Mobilinlägg är det enklaste att göra då jag bara behöver skicka iväg ett MMS och inte bry mig om att slå på datorn.
Så nu lägger jag bort datorn för idag och njuter av att bara vara ledig med min underbara älskade man som får mig att känna mig på topp.


När man ser någon gå omkring med en IKEAka...

2010-05-08 14:09:00
Kommentera - 0 st

dsc00698 (MMS)

När man ser någon gå omkring med en IKEAkasse på axeln betyder det oftast att man varit och tvättat och det är just det jag sysslat med det senaste timmarna. Nu är det bara städning kvar samt disken. Sen kan det nog inte bli renare. Pust...


Morgonen börjar med en frukost som består ...

2010-05-08 08:15:46
Kommentera - 0 st

dsc00695 (MMS)

Morgonen börjar med en frukost som består av bröd. Helgerna är då jag får unna mig denna delikatess och det är verkligen förbaskat gott. Mums!


T.G.I.F

The good things in life 2010-05-07 06:37:23
Kommentera - 1 st

Hallelulja, äntligen fredag! Men helgen är inte här ännu. Först vankas ett 9 timmar långt arbetspass som jag hoppas innerligt inte blir kaosartad och stessad. Men har ändå en känsla av att det kommer luta lite smått åt det hållet. Hoppas att de bara håller i sig en pyte stund för denna vecka har jag haft och göra så det räcker och blir över flera gånger om.
När jag väl kommer hem så hade jag tänkt att vispa ihop en middag bestående av risotto och lax. Jag är så grymt sugen på risotto och det blev jag redan igår. Så idag ska det blir en riktigt krämig sådan som serveras. Sen blir det nog till att ha en riktigt skön filmkväll. Älsklingen hade förslag på ett par riktiga godbitar så får hoppas att det håller måttet.
Träningen får vänta tills imorgon då jag kommer hem så pass sent att jag inte ens orkar ge gymmet en tanke. Får vara där och hänga på låset imorgon isället.


World on fire

Mina älsklings beats.. 2010-05-06 19:47:54
Kommentera - 0 st

Lyssna, läs och fundera över hur knasig vår värld är.


Nu har jag en hel bunt med kvällslektyr så...

2010-05-06 18:34:42
Kommentera - 1 st

dsc00694 (MMS)

Nu har jag en hel bunt med kvällslektyr så det står härliga till.


Lite energiboost efter jobbet i form av en...

2010-05-06 17:58:04
Kommentera - 0 st

dsc00693 (MMS)

Lite energiboost efter jobbet i form av en pucko. Det behövs kan jag säga då jag satt fast i tunnelbanan i en evighet innan jag kom fram. Har precis kommit hem och inser att tiden inte räcker till att gymma. Så får helt enkelt köra hårt imorgon. Inte kul alls.


Almost there...

Träning 2010-05-06 06:09:04
Kommentera - 0 st

Hujedamej vilken träningsvärk jag har idag. Ljumskarna strejkar sedan i tisdags och armarna känns som spaghetti. Men ska man va fin får man lida pin.
Gårdagens armpass gick grymt bra. La på mera tyngd på alla övningar och det gick verkligen fin fint. Fast det sista biceps övningarna var väldigt svåra att göra. Trodde helt ärligt att jag skulle smälla av. Men det gick det med. Klappa mig själv på axeln!
Idag ska det tränas bål och det är faktiskt en av det roligare momenten. Men om jag tänker efter så är alla moment roliga på sitt sätt. Fast bål delen är nog den enklaste av dem alla om jag säger så då.
Får hoppas att det inte är lika mycket folk på gymmet idag som det var igår för då får jag krupp. Kändes som att jag var tvungen att vänta på varenda maskin. Och det är aldrig kul när en "wannabe muskelknutte" ska stå och stila vid frivikterna. Jag säger bara moveee, get out of my way! Sorliga typer det där...

Nepp, nu ska jag inte gräma mig mer utan äta upp min frulledutt och fara till arbetet. Ha det!


Pep talk, pep talk

Träning 2010-05-05 17:25:42
Kommentera - 0 st

När jag var på väg hem från jobbet var jag inte alls inspirerad till att gå och träna. All lust var som bortblåst från mig. Men det är något mer att komma hem och i lugn och ro få bytta om och proppa i sig lite mellanmål som gör att jag får tillbaka lusten igen.
Så nu sitter jag här och är så peppad så till att springa i 30 minuter och sedan pumpa på vikter för armarna. Ruset man får efter att man har tränat klart går inte av för hackor. Så nu ska det smakas på den känslan för nu trippar jag ner.


När jag vaknade upp idag hade jag mer än n...

2010-05-05 06:33:58
Kommentera - 0 st

dsc00691 (MMS)

När jag vaknade upp idag hade jag mer än någonsin velat ligga kvar. Var så oerhört trött och det brukar jag inte vara. Kanske berodde på mitt hårda benpass igår. Körde rätt hårt så det tryckte nog ut mina sista droppar av energi. Men en god natts sömn fick jag i alla fall. Idag blir det till att köra ett hårt armpass och på torsdag ska bålen piskas. Planering planering.


Pressin' on

Träning 2010-05-04 17:42:17
Kommentera - 0 st

Nu är precis hemkommern och ska trycka i mig lite mellanmål sedan bär det av till gymmet. Och som alltid på tisdagar är det benen som får sig en omgång och ska se till att lägga på lite extra vikt och se om benen pallar av det. Kan inte bara pumpa på på samma nivå hur länge som helst. Hårt och svårt ska det vara och ont ska det göra efteråt. Jag är inte normal, jag vet, men som jag sgat förut om jag inte får någon som helst tränigsvärk så känns det inte som att jag tränat alls.

Så nu måste jag skruda om on skutta iväg mot första anhalten, löpbandet.


Tusday on the door

Livet 2010-05-04 06:13:24
Kommentera - 0 st

Måndag är redan förbi så nu känns det som att det bara är nerförsbacke. Hoppas på att den känslan förblir så också. Idag händer inget speciellt utan det blir som vanligt 8 timmars jobb efterföljt av ett pass på gymmet med ben i fokus. Sen är det bara hem och laga middag och vara lite extra huslig och städa lite. Helt enkelt en rejäl dos av Svensson-liv.

Taxes and taxes

Livet 2010-05-03 19:59:07
Kommentera - 0 st

Kom på imorse när jag var på väg till jobbet att jag ännu inte hade deklarerat och idag är sista dagen. Men som tur är behövde jag inte få någon som helst panik då jag märket att alla uppgifter redan var smart infyllad av Sakkteverket på deklarationen så kah kunde pusta ut. Tur att man kan e-deklarera nu för tiden så slipper man hålla på med alla papper som ska postat och grejer. Men usch vad jag inte tycker om att deklarera. Banne mig, man måste nästan vara revisor för att kunna förstå alla termer och siffror och vart som ska vart och om allt är rätt. Men efter lite uträkningar och logiskt tänkade så tycket jag att jag kunde skicka in deklarationen med rent samvete.
Usch, vad mycket vuxenpoäng man får för ett sådant här inlägg. Det bara skramlar in pling, pling, pling.

Och nu för att fira att jag skickat in den så ska jag ta mig en liten cholkladbit som tröst.And it goes on and on...

Livet 2010-05-03 07:54:07
Kommentera - 0 st

Min röst har återvänt efter att ha varit lite halvt om halvt borta igår. Hostar dock lite, men inget som är så värst jobbig utan jag tror att den här hostan snart kommer packa ihop och åka sin kos. Skönt det för just nu stör den min träning så in i baljan mycket. Skippade träningen igår så jag skulle få lite mer tid på att friskna till och jag tror att det gjorde susen. Men idag ska jag banne mig ner till gymmet och springa av mig igen. Känner verkligen hur det envist rycker i träningsnerven just nu.
Annars blir det bara en hemmakväll med min älskade man för att ladda på batterierna och orka med en till vecka på jobbet.

Underbar dag för en riktig härlig match. S...

2010-05-02 12:55:58
Kommentera - 0 st

dsc00690 (MMS)

Underbar dag för en riktig härlig match. Superhärlig stämning både ute på läktarna och inne i vår loge.


Popin' like that

Mina älsklings beats.. 2010-05-02 09:32:28
Kommentera - 0 st

Jag är verkligen en sucker för en riktigt sväninga poplåtar. Och denna lilla kille har just nu frambringat min favorit bubblegum pop låt. Kan inte sluta lyssna på den och foten hänger med i takten.


I can't speak a word

My love and I 2010-05-02 07:39:39
Kommentera - 0 st

Idag vaknade jag upp och skulle hälsa på min älskade då jag märkte att jag tappat rösten. Jag hade på känn att den skulle försvinna, men eftersom jag småhostat i en vecka så kanske den bestämde sig för att stanna, antog jag. Men nu sitter jag alltså som en stum liten kotte här i soffan. Kanske är det bra att jag har lite pladder-vila då jag annars snackar som en papegoja, mest hela tiden. Får hoppas att rösten kommer tillbaka till imorgon så att jag kan göra mig hörd på jobbet.

Igår skulle vi ha åkt iväg till Sandra och Stoffe för lite grill-tajm, me då Mattias inte alls kände sig på topp och hade väldigt ont i halsen så bestämde vi oss för att inte smitta värdparet och stannade hemma istället. Det blev verkligen en total filmkväll för oss då vi såg "Avatar", "My big fat greek wedding" och en liten stund av "Donnie Darko". "Avatar" var verkligen en helt underbar film. Allt är mest dataanimerat, men för den skull var det en underbar berättelse och riktigt häftigt gjord. Trodde inte alls att jag skulle gilla den, men jag blev glatt och positivt överraskad. Det andra 2 filmerna har jag sett förut, så jag visste vad det bjöd på. Men om ni verkligen behöver se en riktigt bra "feel-good" film så bänka er framför "My big fat greek wedding". Den är bara så rolig och hjärtvärmade.

Idag ska vi halvtsjuka människor ta oss till Råsunda för att titta på derbyt mellan DIF-AIK. Ska bli riktigt spännande och det är verkligen härligt väder för en gång skull. Denna gången kommer jag då inte kunna sitta och skrika som en galning då rösten inte är med mig, men jag har alltid händerna i högsta berdeskap så jag kan köra med teckenspråk. Hoppas nu bara på att DIF tar hem segern så vi klättrar i tabellen!


Ikväll en en gammal goding på besök här he...

2010-05-01 19:31:26
Kommentera - 1 st

dsc00688 (MMS)

Ikväll en en gammal goding på besök här hemma. Smakar kika gott nu som när man var en liten plutt.


A jampacked day

The good things in life 2010-05-01 11:51:19
Kommentera - 0 st

Jag är precis hemkommen från ett grymt pass på gymmet. Det var ritkigt skönt att köra idag då det nästan var folktomt där. Alla löpbanden var fria och samma med frivikterna dör att köra armar. Jag tror jag var lite för entusiastisk pga. folkbristen tror jag och kommer få uppleva det imorgon i form en mysig träningsvärk.

Strax ska jag bege mig ut till min söta kusin Jonna och min moster Riitta för att snepdera några timmar hos dem. Och till sällskapsdam får jag min söta mamma. Har inte träffat min kusin på år och dar' känns det som, så jag tyckte att det var på tiden att jag åkte över till dem för lite tjejsnack. Efter att jag avlagt besök hos dem åker jag hem en snabbis för att sedan fara iväg med min fästman till min underbara vän Sandra och hennes boyfriend Stoffe. Där ska det grillas och spelas spel och det ska bli riktigt nice. Blir säkert en lite mindre duell i Wii också, men det är ju så sjukt kul så det kan man ju inte skippa.

Men innan jag gör någonting ska jag tnak lite nergi med hjälp av resterna av pizzan jag svarvade ihop igår. Hoppas att ni har en supermysig lördag!

Härligt att börja dagen med en varm kopp t...

2010-05-01 07:47:06
Kommentera - 1 st

dsc00686 (MMS)

Härligt att börja dagen med en varm kopp te. Det behövs för min stackars lilla hals idag känner jag.