All I need is vacation

The good things in life 2009-07-31 18:25:20
Kommentera - 0 st

Nu börjar jag verkligen, både fysiks och psykist, känna att jag verkligen mer n något annat behöver min semester. Men ännu är det 5 arbetsagar kvar innan jag får går fri i 1 månad. Just nu känns det verkligen som de dagarna kommer att knäcka mig totalt. Jag så fruktansvärt inställd på att slappna av att det känns som att hjärnan redan har gått på semester. Jag gör bara de fysiska rörelserna som krävs för att utföra mitt arbete per automatik.
Nå väl, det är bara att bita ihop och kämpa. Nästa fredag är det lilla jag som några timmar efter mitt sista arbetspass är på väg på Arlanda för att flyga över till mina släktingar i Finland i 1 vecka. Ska bli skönt att sitta ute på landet lite och bara slappa. Men det kommer vara lite tungt, då Mr M inte följer med dit. Det är första gången sedan vi träffades för 8 månader sedan som vi är isär mer än 1 natt. Hela mitt lilla hjärta bävar för att läman honom på Arlanda, men lika mycket ser jag fram emot att krama om honom när jag väl kommer hem.

Ikväll ska det bli bio för våran del. Vi ska åka in till stan och titta på Johnny Depp och Christian Bale i den coola gangster filmen "Public enemies". Verkar i alla fall vara väldigt lovande på trailern som visas på tv. Kul med en gangsterfilm från the olden days. Och killarana är ju gtymma skådespelare, enligt mig i alla fall, så det går ju inte av för hackor.

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och kolla tv och varva ner tills M kommer hem....Längtar till min stora kärlek!


Snubben trodde han var cool för han hade en pistol....bang bang!

Wantin' to do too many things at once

Livet 2009-07-25 11:31:36
Kommentera - 0 st

Oj vilket schema man hade idag då. Hade inte alls planerat det så, men ibland är det bara att köra på.
Först på schemat idag, efter frukost med Mr M, var gymmet i 1 timme. Såg till att riktigt springa av mig ordentligt på löpbandet i 30 minuter och sedan blev det styrketräning i 40 minuter. skönt att pressa kroppen så på morgonkvisten. Fast det var lite tråkigt att hänga där själv, då jag alltid går dit tillsammans med M. Ingen att prata med varven, men som tur var så hade tjejen som öppnade gymmet idag samma musiksmak som jag så hon poppade schysst R'n'B i högtalarna. Och till bra musik är det ju alltid lättare att träna.

Nu har jag precis stigit ur duschen och ska ta och slänga på mig lite kläder för att åka in till stan. Jag och mamma måste shoppa lite födelsedagspresenter till min pappa och min moster. Båda två ska firas nästa lördag så vi tänkte att det är lika bra att ha presenterna avklarade redan nu. Vi har redan planerat ut vad vi ska köpa, så vi behöver inte springa omkring som två irriga hönor. När mamma väl har åkt hem ska jag möta upp min bästa vän som är i stan över dagen. Har inte sett henne på ett par månader då hon inte på i den stora stygga staden. Ska bli supernice!

Sen blir det hemfärd för att spendera kvällen med min Mr M och förmodligen spela Wii då vi igår införskaffade oss det nya Wii Sports spelet. Life could not be better!


Bobbelhead to this beat

Mina älsklings beats.. 2009-07-21 18:42:52
Kommentera - 0 st



Detta är min favorittjej i PCD. Alltid diggat hennes röst och denna låt bevisar att den är grym...

Wii is in the house

Livet 2009-07-21 18:01:03
Kommentera - 0 st

Vi har gått och köpt oss en Nintendo Wii och kan ju säga att den används flitigt här hemma. M är ibbland helt besatt av den ocg vill spela golf ena stunden och tennis den andra. Jag är mest kär i att rulla bowlingklot och lyckades med konststycket att slå 7 strikes på raken härom dagen. Snacka om att jag bleb sjukt imponerad av mig själv. Till och med M blev förbluffad då han sa flera gånger i rad "Jag har aldrig set någon slå 7 på raken älskling...". Men nu har du det sörrö...hihi.
Kan ju också informera er att man får sig lite träning genom att spela Wii. Om man kör flera olika spel på raken kan man verkligne känna svetten lacka efter ett tag. Har funderat lite smått om man ska gå och skaffa Wii Active och träna lite hemma med hjälp av det. Men det är lite smått jobbigt för mig att spendera 1000 kr på en Active board som det heter. Men är lite sugen som sagt. Tror helt ärligt att det ger bra träning trots allt. Jag menar de bränner väl mer kalorier än att sitta i soffan och leka potatis. Men vi har bestämt oss för att investera i den nya "Wii Sports Resort" som släpps här i dagarna. Verkar vara väldigt coolt med extra känslig motion control. Få se vad det ger...

  

Men men, istället för att drömma om att bränna kalorier ska jag inom ett par timmar skutta över till gymmet med M och köra en workout som faktiskt gör just det, bränner kalorier. Beach 2009 here I come! =)


Bild:google.com

One less week

Livet 2009-07-17 18:06:51
Kommentera - 0 st

Det blir verkligen bara tyngre och tyngre att sitta på jobbet vecka efter vecka då alla bara droppar av på semester. Vi blir bara färre och färre tappra själar som sitter och räknar in semesterveckornas ankomst. Men lika härligt är det när man har klarat sina 5 dagar på jobbet och får njuta av ledighet i 2 dagar i rad.
Att känna att jag inte behöver traska iväg till kontoret och plöja mig igenom mina 200 ärenden, utan jag kan traska iväg och göra något jag verkligen njuter av.
Denna helg blir det till att vara barnvakt på lördgane till mina underbara vänner son V. Detta då det ska iväg på en liten kurs då de om drygt en månad ska få tillökning i familjen. Så jag tänkte leka mig sönder och samma men deras underbart coola son hela förmiddagen. Sen på eftermiddagen kommer min kära pojkvän över och tillsammans ska vi avnjuta en middag. Supermysigt!

Söndag har just nu bara ett litet event inbokat och det är fotbollsmatch på stadion tillsammans med Mr M. Ännuä r det dock inte helt säkert om jag kan hänga på då jag inte kunnat införskaffa mig en biiljett. Men går det inte så får jag hitta på nått annat att roa mig med. Kanske ta tillfället i akt och titta på någån eller tom. några av mina "chick-flick" filmer som inte Mr M ritkigt diggar lika mycket som jag.

Ikväll blir det i alla fall hämtmat och mys hemma i soffan. Förhoppningsvis hittar vi någon gemensam tillräckligt neutral film som båda diggar lika mycket... =)

The countdown has begun...

Livet 2009-07-07 18:56:26
Kommentera - 1 st

Idag fick jag verkligen en så stark längtan efter att kunna ha semester. Satt verkligen och längtade som en galning framför datorskärmen på jobbet. Halva jobbet har ju nu gått på semester och själv sitter man kvar vid skrivbordet i 4 veckor till. Känns som en evighet, kan man tycka. Men sen börjar jag resonera att jag har ju faktiskt klarat mig genom hela juni så varför skulle jag inte kunna palla mig igenom hela juli?
Har ju två underbara resor att se fram eot när jag äntligen checkar ut från jobbet. först en vecka med min mamma i Finland för att träffa släktingar, sjunga karaoke, bada bastu och grilla korv. Sedan en underbar solsemester med min stora kärlek M. Ska verkligen se till att bada som en liten sjöhäst, sova ut, bli brun som en pepparkaka och det viktigaste av allt njuta av den enskilda tid jag får med M.
Sedan har jag en massa tid kvar av semestern så jag och M ska nog se till att hitta på något mer skojigt.

Så jag har ju inte direkt dåliga upplevelser att se fram emot. Och dessutom så har jag den fördelen att komma tillbaka från semestern min när alla andra redan suttit fast vid sina skrivbord ett bra tag. 

4 weeks left..just hold on!


Bild:google.com

Feelin like Cindarella

Livet 2009-07-04 13:21:56
Kommentera - 0 st

Äntligen en dag utan jobb..JIIPII!!
Ja, alltså jobb som ger penagra dvs. Jobbar ju med att tvätta alla kläder, städa och diska här hemma. Gick upp redan kl halv 8 imorse för att sätta igång med tvättandet. För att sen komma hem till frukost med Mr M. Alltid lika uppskattat som ni trogna läsare vet.
Sedan har det varit skytteltrafik till tvättstugan hela förmiddagen. Fick in min dagliga joggingtur mellan en tvätt. Så det var jätteskönt att springa i lugn takt i 50 minuter runt ön. Ha supernice musik i öronen och rensa alla tankar. När man väl kommer hem igen så är man helt tom i bollen och avslappnad. Fast hem kom jag ju inte direkt, utan fick fortsätta jogga till tvättstugan för att lägga tvätten i torkskåpet. Sen bar det av hem för dammsugning och golvmoppande.
Så nu har jag bara en runda kvar till tvättstugan för att hämta den nytvättade soffklädseln och sedan såklart det tuffa jobbet att klä på den på soffan igen. Men skam den som ger sig....

När Mr M kommer hem från jobbet har jag bestämt att det ska bli en tripp till IKEA minsann. Jag känner bara att jag vill ha en mer lugnare och harmonisk känsla i vårat sovrum. Vill gärna inhandla en sängkappa, nya gardiner (helst helt vita) och kanske ett fint överkast, då den vi har nu är lite smått sliten. Förhoppningsvis finns det något mysigt ställe man kan få sig en glass på någonstans på vägen. För det känner jag att jag bara måste ha idag.