Vi tar precis iväg och tittade på det årli...

2010-04-30 21:55:40
Kommentera - 1 st

dsc00682 (MMS)

Vi tar precis iväg och tittade på det årliga valborgs fyrverkerierna uppe på berget. Riktigt maffigt var det och nu känns det som att vi skrämt iväg vintern för i år.


Hemlagad pizza är så ljuvligt gott. Mums!

2010-04-30 21:23:26
Kommentera - 1 st

dsc00681 (MMS)

Hemlagad pizza är så ljuvligt gott. Mums!


Pulling and tuggin' all over

Tankar & funderingar 2010-04-30 18:39:36
Kommentera - 0 st

Jag har precis tittat på första avsnittet av sista säsongen av "The Hills". Jag är i helt chock tillstånd när jag verkligen har sett Heidis ansikte ordentligt. Hon har i princip inte några ansiktsdrag kavr från hur hon är född. Allt har man dragit i och stoppat undan och rundat av och pysslat med. Hon kunde kanppt äta då hon var så öm i käkarna och det gick inte ens att urskilja om hon skrattade eller inte. 
Jag tycker bara det är väldigt synd att en så ung person kan ändra på sitt utseende innan man ens är 25 år gammal. Vad är det som var så fel med hur hon såg ut tidigare? Hon var helt oki som hon var. Och sedan att hon måste göra fettsugning på sin lilla fågeltunna kropp och blåsa upp brösten till två fotbollar är helt befängt. Vad i henne och på henne är egentligen det hon föddes med? 

Jag anser att plastikirurgi är något man får hålla på med om man känner för det, men att göra 10 ingrepp på en dag innan man ens fylt 25 år inte något jag anser vara normalt. Då anser jag att det skulle vara bättre att lägga pengar på att först komma tillbotten med varför man vill ändra på hela ens utseende, vad som gör att du inte tycker om dig själv som du är. 
Men om man gör sitt ingrep för att man verkligen har mått dåligt av ens komplex en längre tid och verkligen har övervägt alla alternativ, då tycker jag att man absolut ska göra ingreppet. Om man då känner att man finner sig själv så är det absolut det rätta.
Men jag vet med mig själv att jag aldrig kommer hamna under kniven. Det är jag alldeles för feg för...


Fattar knappt att det är så varmt ute att ...

2010-04-30 06:26:46
Kommentera - 0 st

dsc00680 (MMS)

Fattar knappt att det är så varmt ute att man idag kommer kunna sitta i bara t-shirt ute. Och det är ännu april. I like it!


T.G.I.F

Livet 2010-04-30 06:11:15
Kommentera - 0 st

Igår var jag inte alls intresserad av att sitta vid datorn när jag kom hem. Var så less på dom så det fick bara bli ett litet inlågg från mobilen.
Idag kan det kankse bli lite fler inlägg och jag har tid vill säga. På jobbet är det totalt kaos just nu och jag var så sönderstressad och frustrerad igår när jag satt där vid mitt skrivbord så jag trodde jag skulle storkna. Men som tur var så blev klockan 16.00 och jag fick stänga ner allt och gå hem. Idag kommer det säkert bli en lika förädisk dag, men då det är fredag så hoppas jag innerligt att alla tjejer i min grupp hittar fredagsstämningen som vi allitd har. Då går allt så mycket lättare när man kan tanka positiva tankar och en massa härliga skratt.

Det verkar också som att jag har åkt på någon slags mildare förkylning eller så. Just nu hostar jag konstant, men näsan är skonad än så länge och är inte så värst rinning eller täppt. Hoppas bara inte febern börjar krypa på för jag vill inte bli sjuk. Då det är valborgsmässoafton idag har jag och Mattias bestämt att vi ska gå och titta på brasan, så då vill jag inte stå där som ett krassligt mumintroll och huttra. Och jag vill för guds skull inte behöva avbryta min träning för det är så jobbat att börja om om man säger så. Blir så nojig när jag bara tänker på det...

Nepp, nu blev det för mycket negativ energi så nu ska det tänkas positivt. Det är ju trots allt fredag!


Så svettig efter ett tungt träningspass. H...

2010-04-29 18:43:08
Kommentera - 0 st

dsc00679 (MMS)

Så svettig efter ett tungt träningspass. Härligt när det bränner riktigt ordentligt i benen och armarna är helt lealösa.


A very good night

The good things in life 2010-04-28 21:18:05
Kommentera - 0 st

Jackpot! Presenterna var verkligen uppskattade av födelsedgaskidet. Det var film, presentkort och en massa annat i goodiebagen. Många pussar och kramar fick jag som tack och Mattias var så glad så. Tårtan var också en höjdare och jag måste säga att jag blev imponerad av mig själv som kunde producera en sådan mumsig skapelse.
Så nu är vi båda proppmätta och sitter och plinkar på var sin dator efter att ha myst i soffan och tittat på ett av våra favoritprogram "Arga snickaren". En väldigt lyckad kväll med andra ord!


En väldigt lyckad tårta enligt mig.

2010-04-28 19:05:28
Kommentera - 3 st

dsc00677 (MMS)

En väldigt lyckad tårta enligt mig.


One more year for my great love

My love and I 2010-04-28 18:38:19
Kommentera - 0 st

Idag fyller min älskade fästman år och som jag sa igår så har jag verkligen haft svårt att hitta en bra present. Så istället för att köpa en enda stor present har jag tänkt till och fixat ihop en liten goodiebag med en massa småsaker som jag vet att han kommer uppskatta en himla massa.
Vad jag även hoppas att han kommer uppskatta är den tårta jag just nu ska börja svänga ihop strax. Jag har säkerligen varit överambitös och köpt för mycket saker till tårtan, men jag tycker att det är bättre att ha en massa att välja bland än att stå där tomhänt och i panik. Sen ska det även fixa ihop middag så som ni förstår har jag ingen tid att springa till gymmet idag. Det får helt enkelt bli ett mördarpass för mig imorgon. Finns en hel del att bränna av då som ni förstår..

Men nu måste jag infinna mig i köket för annars blir det lite väl bråttom med alla förberedelser.


Har gått och fått en riktigt irriterande h...

2010-04-28 18:28:24
Kommentera - 0 st

dsc00676 (MMS)

Har gått och fått en riktigt irriterande hosta. Känner att halsen behöver lite hjälp på traven så hoppas att dessa små rosa pluppar gör under.


Hurry curry

Livet 2010-04-27 18:06:23
Kommentera - 0 st

Det blev en snabbis in till stan efter jobbet för att leta födelsedagspresent till Mattias då han fyller år imorgon. Men varöfr ska det jämt vara så svårt att hitta något som killar vill ha? Jag har alltid 1 miljon tips, men Mattias hade verkligen inget han ville ha eller behövde. Så det får helt enkelt bli en liten överraskning för han imorgon. Just nu känns det som att jag inte hinner slå in hans present för tiden räcker inte till. För nu måste jag springa ner till gymmet. Sen måste jag skutta hem snabbt som attan för att vispa ihop middagen. Men vill man så kan man!

Happy as a morningbird

The good things in life 2010-04-27 06:10:27
Kommentera - 0 st

Jag kan tjat i all evinerlighet om att jag vissa nätter verkligen får sova som en prinsessa och denna natt var just en sådan natt.  Kände verkligen att jag var utvilad när larmet började tjuta och det var inte alls svårt att ta sig uoo ur sängen. Ännu gladare blir jag om molnen försvinner och solen får titta fram då det lovas 15 grader idag. Men ljust nu ser det inte ut som solen är lika morgonpigg som jag.

Idag så är det tajm att skutta till gymmet igen efter jobbet och tisdagar är det benpass som gäller. Det är just det passet som jag ser fram emot minst då jag brukar få den värsta träningsvärken någonsin. Men som jag sagt förut, om jag inte får någon träningsvärk känner jag inte att jag har tränat ordentligt. Hoppas på att gymmet i princip är halvtomt, då jag hatar att stå och vänta på en ledig spot. Finger crossed!


Long day

Livet 2010-04-26 19:14:22
Kommentera - 0 st

Har varit en lång dag på jobbet. Är helt utmattad. Ska se till att få i mig middag bestående av pasta carbonara som min man lagat ihop. Sen ska det tittas på Hollywoodfruar och bara njutas av en slapp och skön kväll.

New morning, new day

Livet 2010-04-26 08:02:27
Kommentera - 0 st

Denna helg gick verkligen inte fort och det tackar jag för. Har gjort en massa skoj och känner verkligen att jag hunnit med allt jag önskade. Så det är inte så hemskt motigt att gå till jobbet idag. Kommer säkerligen vara en massa jobb att göra, men då känns det bra att jag ska sitta kvar på jobbet till 18.00 ikväll. Då borde allt vara fixat och klart.

När jag väl kommer hem är det bara upp med fötterna på bordet, då måndagar är min vilodag från gymmet. Känner att mina ben vill vila lite, då jag nog körde lite väl hårt med konditionen igår så benhinnorna är lite sura på mig. Får se till att ta med kompisen Voltaren till jobbet om det skulle behövas. Kan behövas att kompisen Alvedon och nässpray följer med också då jag vaknade med rejält täppt näsa imorse och en liten uns av hosta. Men jag hoppas innerligt att det inte stannar kvar för en längre visit för det har jag inte tid med.


Pump it up

My love and I 2010-04-25 15:35:58
Kommentera - 1 st

Efter timmar ute i svängen och en uppäten mumsig glass är det dags att bege sig till gymmet. Ska bli riktigt skönt att svettas som en gris i en timme och känna hur musklerna jobbar. Det blir som sagt konditions/bål pass idag igen. Tar inte ut mig riktigt ordentligt när jag kör bål första dagen, så kan unna mig två dagar av att träna denna muskelgrupp. Göttish!
Sedan blir det till att vispa ihop någon slags middag och den avnjuts säkerligen till filmen "The Box". En toppen söndag med andra ord. Hoppas att ni också varit ute i solen och njutit riktigt ordentligt. Härligt att veta att dessa dagar bara blir fler och fler och varmare desto närmre sommaren vi kommar. Bara det i sig är ett lyckopiller att njuta av.


No sleep, for the sun opend my eyes

The good things in life 2010-04-25 08:31:43
Kommentera - 2 st

Vilken härlig solig morgon att vakna upp till igen. Och som det ser ut på väderleksrapporten så ska det bli en himlas massa plusgrader idag. En dag som denna ska det definitivt ätas glass och sitta på en bänk och bara njuta. Jag får hoppas att vi hittar en bänk och sitta på idag när vi är ute och kurvar runt.
Men innan jag tar mig ¨någonstans så ska jag slappa i soffan och titta på webb-tv och mummsa i mig lite frukost.

Breaktime

Träning 2010-04-24 20:26:27
Kommentera - 0 st

Vilken skön och slapp dag jag har haft idag. Bara gjort en massa nyttiga och nice saker. Vissa kankse inte anser att tvätta, diska och städa som nice saker, men för mig är de det. Träningen gick bra den med, men tror att jag kör lite mer rygg imorgon igen. Känner att jag kan sätta lite mer press där. Sedan blir det så klart mer av konditionen.
Det är ju faktiskt så att jag har ett mål med all denna träning och det är att jag ska springa Vårruset om ganska ungefär 1 månad. Då vill jag vara stark och ha en hyfsad kondis. Jag hoppas att jag kommer orka att springa mestadelen av sträckan som är på 5 km och då måste jag ligga i ordentligt med träningen känner jag. Därav är jag på gymmet nästan varje dag nu för tiden. Hoppas verkligen att all träning ger resultat, men det får jag se den 2:a juni.

Snart ska vi beges oss in till stan för att se på bio. Hoppas verkligen på att "Clash of the titans" är någat att hänga i granen. Annars blir jag lite ledsen över att vi spenderat våra biocheckar på en knasig film.


Slow rate

Mina älsklings beats.. 2010-04-24 12:25:10
Kommentera - 0 st

Efter ett hårt träningspass sitter det bra med en lugn låt för att få ner pulsen lite. Skönt att bara luta sig tillbaka efter duschen och sluta ögonen och slappna av riktigt ordentligt. Perfekt wind down och mitt sätt att bromsa upp tempot.


Summer is almost knockin' on the door

The good things in life 2010-04-24 09:28:42
Kommentera - 0 st

Jag fullkomligen älskar att vakna upp när allt hemma bara bada i ljuset av solensstrålar. Det känns liksom som att man vet att dagen kommer bli hur bra som helst.
Just nu sitter jag i soffan och har fullt vår gemensamma kalender med en massa roliga saker som ska göras, namngivning, bröllop, dop och semester står på listan tillsammans med konserter. Verkar bli en mycket underbar vår och sommar detta år med massa happymoments.

Idag är planerna att först tvätta ett lass med kläder, som alltid. Sedan ska jag ta mig till gymmet för att köra mitt konditions/bål pass. I eftermiddag kommer min kära lillebror på besök då jag ska hjälpa honm med alla hans ansökningar till högskola och universitet. Kan vara en djungel att förstå allt som ska skrivas och vilka papper som ska med. Sedan får jag se om vi hinner med en liten avstickare in till stan för att verkligen njuta av solen, för ikväll ska det spenderas lite tid i biomörkret då vi ska iväg och se "Clash of the titans". Egentligen skulle vi iväg och se den med min bästaste Sandra och hennes Stoffe, men då Sandra har stora planer att smida i helgen fick vi skjuta på vår date till nästa helg. Mattias ville ändå gå och se filmen, så vi får helt enkelt hitta en annan film som passar hela packet. Det borde inte vara svårt då vi inte är några kräsna människor.

Men innan några av dessa planer drar igång måste jag har frukost.


I'm gonna be a godmother

Family 2010-04-23 18:14:28
Kommentera - 1 st

Vilken lång dag det har varit, men inte tråkig för det.
Dagen började med en tidig väckning då jag skulle befinna mig på jobbet redan klockan 07.00. Men idag var det lättare än någonsin att gå upp då jag visste att jag bara behövde sitta på kontoret fram till klockan 13.00. Efter jobbet hade jag tagit kompensations ledig för att kunna möta upp min kusin och min moster plus deras respektive och en moster till och min mamma. Detta då mina underbara kusin Salla och hennes fästman Mikko plus hennes mamma Saara och hennes man Olli hade kommit över på en långvisit från Finland. Min andra moster Riitta hängde med och mamma med för en mindre släktträff på ett fik. Det var hur kul som helst att träffa dem. Speciellt då min kusin går omkring och bär på en liten pojke i magen för tillfället.  Och som grädde på moset frågade det lyckliga tu om jag vill bli barnets gudmor! Jag blev så himla rörd att de hade tänkt på lilla mig och jag tackade såklart ja. Så nu känner jag att jag har cashat in supermycket vuxenpoäng.
Det ska bli kul att se hur en dopcermoni går till då jag aldrig varit på dop. Ska bli lite extra nervöst att få stå i blickfånget och hålla bebisen längst fram i kyrkan. Men nog ska jag klara det. Och jag kan informera att jag är så lycklig och stolt så att jag kan spricka!

De finska släktingarna hade även med sig en lite förlovningspresent till mig och Mattias. Och då det ska hållas finskt så fick vi en vas som är avbildad som muminpappas hatt. Så perfekt och så humoristiskt. Kommer passa finfint till sommarens alla snittblommor. Och passar även fint till min lilla samling av muminporslin och glas.

Kvällen vår ska spendras i soffan som jag har räknat ut det. Och får detta änmdamål har jag införskaffat 2 stycken filmer. Den ena är "Stomp the yard" som är en dansfilm och sedan hittade jag även "The Box" som Cameron Diaz är med i. Ska visst vara väldigt bra och spännande, så hoppas på att det lovorden håller sig.

Oh, what a day

Livet 2010-04-22 21:26:58
Kommentera - 0 st

Dagens kurs var som en enda lång fikapaus. Kände att jag inte lärde mig något nytt alls och kunde inte relatera till något på hela kursen. Det som var roligt var att prata med alla andra människor från andra företag och om deras erfarenheter. Kursledarna var inget att hänga i granen då det var tråkiga som mormors gamla raggsockor. Men som tur var så slutade även den kurs och jag fick åka hem. Det var nog det bästa med den kursen om jag ska vara helt ärlig.

När jag äntligen kom hem så skrudade jag och älsklingen om till träningskläder och begav oss till gymmet. Idag var det som sagt armar som stod på menyn och jag kände att det gick riktigt bra. Men det var svårt att ibland helt koncentrera mig på övningarna då jag har en sådan förädisk träningsvärk på baksidan av låren efter gårdagen. Jag ser ut som en pingvin när jag går kan jag säga. Men får jag ingen träningsvärk känner jag att träningen inte givit mig något, så the good with bad som man säger.

Kvällen har nu bjudit på en middag bestående av sushi och zappande bland kanalerna. Vi hamnade på ishockeymatchen mellena HV71-DIF, men helt ärligt är jag inte ett dugg intresserad. Tror jag ska förflytta mig till sovrummet för att titta på veckans avsnitt av Hollywoodfruarna. I need a bit of glamour helt enkelt...


On course

Livet 2010-04-22 06:06:08
Kommentera - 1 st

Idag ska jag då åka iväg på kurs. Hoppas att det inte blir ett evigt långt pladrande längst fram av en enda person, utan att det blir lite mer interaktion. Kursen handlar om arbetsmiljö och det är ett ämne som lätt kan bli väldigt tråkigt om det inte är ett bra upplägg.
Något som verkar ha kommit på lite spontanbesök är en täppt näsa. Hoppas verkligen det är väldigt tillfälligt, för jag vill inte bli sjuk just nu. Träningen går så bra och jag har en massa saker inbokade i helgen så jag inte tid för att vara hemma.

Nepp nu är det tajm att sätta på facet och borsta tänderna, sen är det off, off and away!All pumped out

Träning 2010-04-21 20:52:27
Kommentera - 0 st

Blev ett mäkta grymt benpass. Det kommer kännas i morgon kan jag säga. Men det är precis så jag vill ha det. För vilken nytta gör en träning som inte genererar träningsvärk? Hoppas på att morgondagens armpass blir lika lyckad som dagens pass.
Imorgon får jag verkligen hoppas att jag hinner med ett pass dock. Ska iväg på kurs ute vid Arlanda Eurostop och det är verkligen åt skogen långt bort från där jag bor. Jag får iofs. skjuts en liten bit, så hoppas att det hjälper till att få mig hem snabbare. För lika mycket som jag vill hem till träningen ännu mer vill jag hem till min älskade pojkvän.

Men nu blir det till att mysa i soffan med pojkvännen och tv:n som kvällens sällskap...

Why is there more snow?

Livet 2010-04-21 17:05:10
Kommentera - 0 st

Jag blir så deprimerad när jag just nu ser att det regnar snöblandatregn ute. Vad är det som händer i världen? Jag som trodde att våren hade kommit för att stanna, men inte det inte. Hoppas verkligen att det inte växer endast en liten hög med snö någonstans för då går jag nästan själv ut och tar bort den. Tänk om det snöar 1:a maj? Iofs. snöade det en gång i maj när jag ännu gick i gymnasiet. Det var ungefär en vecka innan vi skulle ta studenten och då var den en vecka innan vi skulle gå in i juni. Snacka om att man nästan började gråta. Men den försvann den med, så jag hoppas att vädergudarna bara blåser om och ger oss en massa värme och solsken snarast.

Men nu ska jag ta mig ner till gymmet i den här snöyran och köra mitt benpass. Jag hoppas att mina ben pallar av passet, för sist gjorde musklerna ont i 1 vecka efteråt. Blir väl till att bli kompis med Voltaren om det ter sig så igen.


And the ball keeps on rollin'

Livet 2010-04-20 21:54:04
Kommentera - 0 st

En mycket rolig och spännande match. Men nu sitter jag här igen genomfrusen och hoppas på att en kopp te och en varm filt kan värma upp mig innan sänggång. John Blund sitter på ena axeln och viskar att jag ögonlocken är väldigt tunga och blåser "unihiekka" i mina ögon. Time to go to bed pepoples!

Clothes, breakfast, brush the teeth and of I go

Livet 2010-04-20 06:13:49
Kommentera - 1 st

Har precis avslutat min skål med Kellogs Special K, kläderna är på , sminket är fixat, håret sitter på plats, nu ska det bara borstas tänder och sedan måste jag springa. Tror det blir till att springa runt hela dagen faktiskt då vi ska iväg och titta på fotboll ikväll. Behöver värma upp kroppen som mycket och länge det går. Tror att jag ska slänga på mig långfillingar och dubblastrumpor också och varför inte mössa, halsduk och vantar med. I do not want to be a icesicle!


Home

The good things in life 2010-04-19 19:24:03
Kommentera - 0 st

Äntligen hemma efter en produktiv dag på jobbet. Har precis pressat i mig en supergod middag som Mattias svängt ihop och nu blir det till att slänga upp benen då det är min vilodag från träningen. Hoppas att hollywoodfruarna levererar ett roligt avsnitt ikväll. Och hoppas att jag får se på avsnittet då det just nu är viktigt hockey som följs av min Djurgårdsgalna fästman.

I can't see the sun, but I can feel it

Livet 2010-04-19 08:10:19
Kommentera - 2 st

Det var en skön känsla att vakna upp i morse då jag vet att denna vecka kommer gå väldigt snabbt. Blir inte en helt vanlig arbetsvecka nämligen. Jobbar iofs. helt vanligt måndag tom. onsdag. Men på torsdag bär det av på kurs hela dagen och på fredag får jag redan hoppsa hem vid 13.00. Hoppas bara på att jag kan hålla mig vaken hela torsdagen på kursen då jag måste åka iväg i ottan för att hinna dit. Vi ska nämligen befinna oss nästan ute vid Arlanda och det är en bra bit från ön där jag bor. Hoppas att jag trixa till mig skjuts fårn halva vägen, då skulle det bli lite lättare.

Idag ska det jobbas sent och förhoppningsvis är det lugnt och stilla. Men man vet aldrig vad som händer på mitt jobb, men hoppas kan man allitd. Efter jobbet idag blir det ingen träning då jag tar måndag som min vilodag. Fast denna vecka kan det bli två vilodagar då saker och ting kan bli sent på fredag. Får se vad som händer helt enkelt. Men nu är det tajm att börja röra sig mot jobbet. Ciao bella!

Going all over the place

My love and I 2010-04-18 18:43:44
Kommentera - 0 st

Idag har vi varit på IKEA för att inhandla några småprylar till vårat hem. Sedan åkte vi iväg en sväng förbi elgiganen där vi även hittade en korvmojje utanför och köpte oss var sin bamsekorv. Det fick bli dagens romantiska lunch.
När vi var på väg hemmåt tog vi en sväng förbi mataffären och köpte med oss lite nödvändigheter. Och när vi väl kom hem var det ombyte som gällde och sedan ner till gymmet. För min älskade blev det Boxpass och för mig blev det kondition och bålpass. Tänkte köra benen, men det sa till mig att det behöver en vilodag till innan jag der dem en omgång. Och ryggen och magen kände inte fick sig det jag ville när jag körde bålen sist. Så imorgon blir det vilodag och på tisdag är det benpass igen.

Nu har jag precis slängt in middagen i ugnen vilket blev ugnsbakad fisk och sen ska det kokas nudlar till och stekas lite zucchini. Detta är första gången jag gör den här typen av ungsbakad fick så jagg hoppas verkligen att den blir bra.
Ikväll blir det till att bara sitta framför dumburken och slappa förhoppningsvis framför en skön rulle.

It was a very good night

My love and I 2010-04-18 08:37:43
Kommentera - 2 st

Vaknade upp för 20 minuter sedan och kunde inte sova. Och nu när jag sitter här i soffan så känner jag mig så trött att jag skulle kunna sova minst 10 timmar till. Ibland är min kropp helt koko-bäng.

Igår var vi då alltså på restaurang Italiano med Mattias föräldrar. Det var verkligen hur trevligt som helst, förutom då att ljudvolymen var aningens för hög där inne. Vi fck väldigt ofta sitta och och nästan skricka till varandra för att höras och det var inte så himla roligt. Maten däremot var helt oki. Jag åt bruschetta till förrätt, risotto med skaldjur till varmrätt och panna cotta till efterätt.
Bruschetta tog jag mest för jag ville jämnföra den med Capris bruschetta. Utslaget blev en jordskredsseger till Capri. Tyvärr var Italianos bröd inte tillräckligt rostat och smaken av presilja blev för står. Risotton skulle varit hur god som helst om inte den också hade drunknta i smaken av persilja var och varannan tugga. Jag är inget fan av persilja överhuvudtaget, men lite som dekoration är aldrig fel. Men detta var lite väl mycket för min del. Panna cottan dock får toppbetyg. Perfekt vaniljsmak och så hade det en jättegod liten sås till. Tror att det var jordgubbs/hallonbalsamico och det passa verkligen jättebra till det.
Men kvällen i sin helhet var verkligen jättetrevlig och Mattias pappa är verkligen en humorkille. När vi satt och väntade på tunnelbanan hem så kunde knappt sluta skratta år hans uttalanden. Alla andra på perrongen måste ha trott att jag var helt wacko.


Nu blir det frulletajm och till det ska det plöjas avsnitt av "16 and pregnant". Väldigt intressant realityserie tycker jag, baby-moma-drama på hög nivå. Check it out if you can!


Foto:Privat


Shakin' like a leaf

Träning 2010-04-17 15:38:29
Kommentera - 1 st

Det blev ett grymt konditions/arm pass idag. Powerwalkade/joggade 3km i en väldans takt i en halvtimme. Kände verkligen hur hjäratat fick jobba och flåset fick sig en omgång. Svettas verkligen som en känguru när jag springer där på bandet. Tur att jag ingen sprang på bandet brevid, då hade det blivit nerstänkta.
Armarna skakar som asplöv just nu och jag tror att mina triceps kommer att vara lite sura på mig imorgon. But it's all good!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen springa ner till min älskling och pussa lite på honom innan han kommer hem från jobbet.

A beat to start it off

Mina älsklings beats.. 2010-04-17 09:26:42
Kommentera - 1 st

Jag känner bara att denna låt får bli min anthem idag. Allt blir så lättare med en anthem som man kan gå efter hela dagen och Mary leverera alla gånger när man behöver en sådan.


Feelin' like Cinderella

The good things in life 2010-04-17 09:09:30
Kommentera - 0 st

Inatt kände jag verkligen att jag sovit hur bra som helst. Jag tror helt ärligt att det var sprayen jag köpte som funkade på mina "visslingar" som jag har om natten. Frågade även Mattias när han vakande om han hörde någon skillnad och han sa att det gjorde underverk. Skönt det, för nu kan vi båda soma gott om nätterna. Inte för att den sprayen jag köpte smakar så gott, men det är smällar man får ta i livet. Det funkar i alla fall ocg det är huvudsaken.

Idag ska det städas och tvättas här hemma. Har ett helt berg med tvätt (fattar inte hur det kan bli så mycket på två peronser) som ska tvättas och sedan måste verkligen dammsugaren fram och moppen likaså. Ibland känns det som att man måste dammsuga varje dag, fattar inte vart allt smuts kommer ifrån. Jaja, oavsett vad så ska det blir rent här. Sen ska det hinnas med ett pass på gymmet också. Ska nog bara köra kondition idag, eventuellt lite armar men vet inte riktigt ännu. Men lite ska det svettas i alla fall. Kroppen skriker efter motion.

Ikväll ska vi iväg och äta middag tillsammas med Mattias försäldrar på restaurang Italiano. De ska bjuda oss på en försenad förlovningsmiddag och vi fick själva bestämma vart vi ville inta denna middag. Tänkte att en italiensk resturang kan tillgodose det flesta smaker. Får se om deras bruschetta slår Capris.

Så idag blir det till att bli en liten Cinderella, först slita som bara den för att senare svira om till finstasen. I like it, I really do!


T.G.I.F

Livet 2010-04-16 17:05:10
Kommentera - 0 st

Äntligen fredag! Wiihoo! Har varit en rätt så lättsam dag på jobbet och den vanliga veckostressen har liksom blåst bort. Kanske hade något att göra med att göra men vindarna med vulkanaska.
Ikväll ska jag vispa ihop langos till middag. Kände att jag verkligen ville unna oss något efter denna hårda vecka och langos är perfket klappa-på-axeln-du-är-så-bra mat tycker jag. Sedan måste jag förbi apoteket innan det stänger. Min man har klagat ett tag på att lilla jag låter som ett tutande tåg då jag liksom ligger och "visslar" om nätterna. Så ska se om det finns någon slags nässpray som vidgar näsborrarna eller så. Kan aldrig skada och testa och låta min man får en god natts sömn.

Men nu ska jag trippa iväg till gymmet och köra mitt rygg/mage pass. Blev inget av det igår då jag blev så irriterad på bristen av plats på mitt gym. Finns liksom ingen plats alls för oss som vill göra friövningar och inte bara hänga på alla maskiner. Idag vet jag att det två exrar rummen är lediga så det inte är några pass alls på fredagseftermiddagar. That's a hallelulja moment for me!


Come along with me

Tävlingstajm 2010-04-15 19:54:11
Kommentera - 0 st

Hittade en superkul tävling inne hos Solresor där man kan vinna en resa. Enda "hooken" är att man skriver en resedagbok under tiden man är ute på vift. Och det är ingen dålig deal alls tycker jag. Så nu hoppas jag på att det skickar just mig till en härlig sandstrand med min älskade fästman. Plus att det alltid är en nice ursäkt att kunna ta med sig sin laptop, snappa en massa kort med kameran och blogga som bara den med bilder på fina stränder som retar gallfeber på alla som är kvar hemma i soffan. I like it, i really like it!


And that was that

Livet 2010-04-15 17:22:33
Kommentera - 0 st

Denna vecka har verkligen gått lika snabbt som en formel1 bil. Det var alldels nyss måndag och nu är helgen redan vid tröskeln. I like it när tiden går så här snabbt.
Timmarna på jobbet är tunga, mycket att göra. Men det gör att timmarna går mycket snabbt tycker jag och det är alltid ett stort plus. Idag gick tiden extra snabbt då jag hade ett ärende med en kund som inte riktigt var på det klara med hur våra tjänster funkar för dem. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta efter att jag lagt på. Hoppas att han fick som han ville i slutändan i alla fall.

Nu har jag snackat på en litet mellanmål och ska strax ner till gymmet och köra mitt pass som ska koncentreras på bålen. Får hoppas att mina ben bär mig för min träningsvärk är inte nådig idag kan jag säga. Fast det är så det ska kännas efter ett bra pass. Feel the burn!


Längtar efter att det när det ser ut så här utanför fönstret.


Just takin' it easy

Mina älsklings beats.. 2010-04-14 20:58:09
Kommentera - 1 st

När man har varit uppe i varv som jag hela dagen på jobbet coh sedan plussat på den med ett hårt pass på gymmet är det väldigt skönt att sätta igång en låt som får en slappna av totalt.


I just love the pain

Träning 2010-04-14 17:50:13
Kommentera - 1 st

Idag har jag mäkra träningsvärk i armarna. Igår kunde jag inte köra ben som jag planerat, då det var ett pass inne i det rummet som jag kör mina fria övningar. Så det blev till att vända sig till hörnet med frivikter. Och som alltid lever där de killar som tror att de äger den lilla hörnan av gymmet. Jag blir lika irriterad på dem varje gång jag är där. Man ska alltid flytta på sig och finna sig i deras önskemål. Pyttsan heller säger jag! Det killarna ser ut som det precis klivit upp ur en rullstol då deras ben knappt har några muskler alls och armarna håller på att spricka. Wise words from my personal coach Sandra!

Får hoppas att det inte finns några spännisar där idag så jag får köra mitt benpass i fred och stå där jag vill stå. Annars blir det hola baloa kan jag säga. Inte pyntar jag 400 kr i månaden för att stå och vänta. Here I go then to fight my battle...
Second day

Träning 2010-04-13 17:41:02
Kommentera - 1 st

Igår blev det inte mycket uppdateringar. Jobbet tar just nu alla krafter så vill helst inte sitta och uggla framför datorn när jag kommer hem.

Just nu är träniingskläderna på och jag ska mig ner till gymmet och göra mina sissy-squats som Sandra sagt åt mig att testa. Jag kommer säkert vara helt död imorgon, men hey det är bra smärta. Stackars mina ben säger jag bara. Nepp, nu ska jag skutta ner. Wish me luck!

Breakfast time

Livet 2010-04-12 07:31:56
Kommentera - 1 st

Inatt hade jag väldigt konstiga drömmar. Vaknade upp med en knasig känsla, som ännu hänger sig kvar. Så är det alltid när jag har konstiga drömmar, men känslan försvinner alltid efter en liten stund.
Har precis gruffat i mig frukost bestående av en skål Kellogs special K och en kopp te. Jag är helt överraskad över att flingor kan få mig mätt, men det får det. Så nu är det min nya frukostregim. Snabbt och enkelt, så det hinner jag med även det mornar som jag försvinner ut genom dörren innan solen stigit upp.

Idag efter jobbet ska jag eventuellt iväg och se på fotboll. Ännu är det inte helt säkert då vi inte har biljetterna i handen. Men det är inte hela världen om jag inte kan gå för då slipper jag sitta och frysa som en liten gnu i alla fall.
Men nu är det tajm att göra mig i ordning och fara till jobbet.Sittin' in The Hills

Tipstajm 2010-04-11 20:45:09
Kommentera - 0 st

Idag har jag blivit helt beroende av The Hills. I love att man kan se alla avsnitt på webben på raken. Som sagt så slår jag ännu ett slag för webb-tv och dess underbara tillgänglighet när som helst, var som helst!


Vi har precis ätit hemlagad räk-oc

2010-04-11 20:24:23
Kommentera - 2 st

0-3a6b9bbf353c0f3d8c0ade8cdb4a412f.png

Vi har precis ätit hemlagad räk-och chilli gryta som blev perfekt. Snart blir det lite ostbricka för att lyxa till söndagskvällen ett snäpp.


Softa sunday

My love and I 2010-04-11 09:01:55
Kommentera - 0 st

Det vart en hård dag för lilla mig igår. När vi äntligen kom kom hem efter födelsedagsfikat så åkte vi iväg till en nyöppnad indisk restaurang här på ön då Mattias ville smaka på deras mat och jag hängde med , även fast jag inte är ett stort fan av indisk mat. Jag kan säga att för det 130:- jag gav för min rätt så kan man äta det en helg. Min rätt bestod nog av 4 lådor med olika saker som, 3 olika sörters kött, 2 såser, saffransris och sån nanbröd som var smaksatt med vitlök. Jag tror ni förstår att jag inte pallade att äta knappt hälften av detta och det var faktiskt gott även fast jag som sagt är lite skeptisk mot indisk mat.
Efter middagen kom matkoman och jag blev så hemskt trött. Vi satte igång en film och jag lade mitt huvud i Mattias knä och vips kom John Blund och hämta mig och jag sov genom större delen av filmen. Jag var verkligen helt slut efter allt tvättande, springade på stan, fikande och mastodont middags ätande. Kan säga att jag sov lika tungt som en blåval väger and that is heavy!

Idag ska vi iväg en sväng till stan och springa några ärenden. Annars kommer det nog var en lugn och skön söndag och det gillar jag skarpt.


Älskar när man kan fynda blommor p

2010-04-10 15:14:36
Kommentera - 2 st

0-6ed9758f29c5ba5bf8d9dcfad1f272a7.png

Älskar när man kan fynda blommor på en lördag. Ett plus är att man alltid är en vacker flicka enligt försäljaren.


Tävling-Bondelid kjol

Cooking up a storm 2010-04-10 12:20:02
Kommentera - 0 st

Ni vet att jag hade en mindre garderobsrensning för ett tag sedan. Vissa plagg gav jag bort till min mor, men det är av dem som inte riktigt passade henne. Det är en enormt söt kjol från Bondelid. Jag har själv haft på mig den en endaste gång och insåg nu att den inte alls är min stil. Så istället för att sänka bort den till välgörenhet tänkte jag lägga ut den i en tävling på bloggen. Kjolen har storlek M och är i jättebra skick. Den är kortare modell och går ungefär till mitten av låret på mig (jag är 163 cm).

Tänkte att ni som vill vara med och tävla kan skriva vad ni känner er mest bekväm i klädmässigt. Kanske är det ett par leggings och tunika eller höga klackar och klänning. Den coolaste beskrivna stilen vinner kjolen. 
Tävlingen pågår fram till imorgon kväll klockan 22.00. Glöm inte att lämna din email adress så jag kan kontakta dig som vinner. Lycka till!
It was a rockin' night

The good things in life 2010-04-10 08:51:45
Kommentera - 0 st

Inatt har jag verkligen sovit som en stok. Somnade igår kväll med en bok över näsan när jag låg och läste. Vet inte hur länge jag snusat där när jag vaknade upp.
Igår kväll var vi iväg och tittade på J's band Paperback Freud då de hade en spelning i stan. Jag har aldrig hört dem spela live förut, men jag och Mattias blev helt blown away av deras uppträdande. De hade en sådan underbar scennärvaro och de rockade loss som bara den. Musiken var hur bra som helst och vi stod och diggade som två småungar emellanåt. Jag blev så himla imponerad utav J's gittarspelande och alla det coola rif han drog av. Efter spelningen kom underbara Therese fram och vi prisade hennes man till man. Och jag prisade henne också. Hon ser ut som en gudinna denna kvinna efter att ha fött två underbara kids. Alltid lika vacker då hon är grym på att sminka upp sig själv och styla till sitt hår. Så ni underbara två för en rockinä night! J, du har ni skaffat två hängivna fans till erat band!

Dagen efter utgång ska det tvättas nu på morgonkvisten. Sedan ska jag försöka ta mig in till stan för att köpa en lite present till min lillebror. Detta eftersom vi idag ska över till mor och far för att fira honom. Jag har sett något som har fastnat i minnet så ska se om det finns kvar. Sedan blir det bara hemmamys på kvällen. Känner att det behövs. Men först lite frukost för att komma igång.Denna artikel fanns med i dagens m

2010-04-09 19:55:10
Kommentera - 0 st

0-332b8dc326a0b418a4a788ae9e7b44b2.png

Denna artikel fanns med i dagens metro. Fasiken vad förbannad jag blir på människor som utnyttjar barn på detta sätt. Dinner inga ord då jag blir på arg.


And so it ends...

Livet 2010-04-09 19:12:24
Kommentera - 0 st

Äntligen hemma efter en hemskt lång och trälig dag på jobbet. Ryggen värker och jag har ingen ork kvar för att göra någon middag alls. Så jag har redan förberett Mattias på att det blir till att hämta mat idag. Jag var hemskt sugen på att äta räk-och chili grytan, men när inspirationen och orken inte infinner sig så är det bara att ge upp.

Måste försöka få upp orken till kvällens eskapad då det är konsert på g med min väns mans band. Blir inga alkoholhaltiga drycker inte för då somnar jag nog i baren och jag vill slippa och bli utslängd ikväll.

T.G.I.F

The good things in life 2010-04-09 08:04:03
Kommentera - 0 st

Vilken regnig morgon vi har vaknat upp till. Fast jag måste erkänna, I like it! Bättre det än en massa snö och det känns mer och mer som att våren har tagit över totalt. Och jag har alltid tyckt att det är nåot speciellt med mulet väder, något mysigt och härligt. Man har stor anledning till att sitta i ett rum som är fullt med levande ljus tex. och man kan sitta extra nära sin kära i soffan under filten.

Men ikväll blir det inte till att sitta under filten för då blir det till att gå ut och se när min kära väns Therese man J ska spela med sitt band. Jag har velat se hans band spela hur länge som helst och ikväll ska vi rock out. Jag har endast hört små snuttar av J's bands musik, men det är good som bara den och bättre brukar det bli när det får höras live. Ska verkligen bli superkul!

Men nu ska det trippas till jobbet och slitas. Men allt går så mycket lättare då vi har fredag här och är så nära helgen! Jiipii! 


Happy birthday to you!

Family 2010-04-08 20:24:55
Kommentera - 0 st

Idag fyller min lilla bror år. Fast är inte så liten längre då han hunnit knappa in hela 21 år is itt livsförråd. Så grattis lillebror och ny får glasbanken ännu ett offer..haha.


Två mähän till syskon, men roligt har vi mellan varven, precis som här...


God damn it!

Livet 2010-04-08 18:19:21
Kommentera - 0 st

Jag verkligen hatar när jag inte kan komma hem so jag borde. Idag hade det hänt en "olyckshändelse" i tunnelbanan. (I stockholmstermer betyder det att någon har hoppat framför tåget, tråkigt men sant). SL som det "fina företaget" som det är kan ALDRIG informera ordentligt på deras skyltsystem om vad som gäller med tunnelbanetågen. Man måste själv lista ut om tåget faktiskt går från den stationen man står på eller om man måste börja knata mot en busshållsplats. Så jag tog beslutet att vandra i drygt 20 minuter för att hoppa på bussen som såklart är så packad med folk att den nästan håller på att brista i sömmarna.
Så istället för att mina hemresa tog 45 minuter tog den idag tog det1½ timme och till på köpet var jag nära på att bli förvanadlad till en ispinne då busshållsplatsen låg precis vid vattnet där det blåste som bara den. 

Nu är det skönt att vara hemma i värmen där mannen min håller på att fixa till thaikyckling gryta på full fräs. Då borde man bli varm i kroppen, både av maten och mannen.

 

Flowers in the window

Livet 2010-04-08 06:14:09
Kommentera - 0 st

Äntligen torsdag, vilket betyder att det redan ä fredag imorgon! Fast mer än dessa pjuttiga rader hinner inte jag med att skriva just nu då jag varit tidsoptimist och trott att klockan har fler minuter än vad som egentligen existerar. No good!
Hoppas ni får en underbart härlig dag i solen!


Shake it baby shake it

Mina älsklings beats.. 2010-04-07 18:33:50
Kommentera - 2 st

Nu ska det börjas med middagen och för att komma i absolut matlagningsstämmning får denna grymma tjej hjälpa till. If only I could dance as her it would all be good!


I thought it was thursday

Family 2010-04-07 06:13:59
Kommentera - 1 st

Är det inte himla jobbigt att vakna upp och tro att det är en annan dag än vad det verkligen är? Jag vaknade upp i hopp om att det redan var torsdag. Men sedan när jag plockade upp morgontidningen från hallmattan insåg jag att det först var onsdag. Besvikelsen blir så stor så tidigt på morgonen och allt verkar bara grått och trist. Det kändes som att vad jag än tog på mig funkade det inte, frukosten jag gjorde i ordning kommer inte smaka gott och vad jag än sätter på ansiktet så ser jag ut som en zombie. Känslan försvinner så klart efter ett tag, men man måste låta hjärnan adaptera sig till att det bara är onsdag och inte snart helg. Stor omställning det där.

När jag har varit iväg till jobbet i 8 timmar idag ska jag fara in till stan och möta upp min mamma. Vi ska gå och fiska efter en födelsedagspresent till min lillebror som fyller år om ett par dagar. Han är väldigt okrävande (kan man säga så) så han gör aldrig några långa listor. Men jag får ändå alltid fram efter lite luskande vad som önskas mest. Så hoppas att vi hittar det idag.


Coutch potato

Cooking up a storm 2010-04-06 18:05:11
Kommentera - 0 st

Jag är helt slut efter dagnes värstingpass på jobbet. Har sutti fast i soffan i 1 timme och tröttheten bara väller över mig. Kämpar med att tänka positivt om att laga middag och det är ingen over easy middag, utan det ska lagas köttfärspaj. Det ska göras pajdeg från scratch och grönsaker ska hackas, bara tanken tröttar ut mig.
Lika skönt som det är att vara ledig länge, lika jobbigt är det när man inser att man ligger back 2 dagar i allt jobb. Det blir bara uppförsbacke denna vecka känner jag. Men det är bara att bita ihop och köra på.

Nu har jag satt på timern och om 30 minuter ska jag stå i köket i full mundering och hacka zucchini och lök. Whis me luck!


1 down and 3 to go

Livet 2010-04-06 06:12:32
Kommentera - 0 st

Denna långledighet kändes inte som 4 dagar, det kändes mer som en vecka. Tycker att det borde vara lag på en sådan helg en gång i månaden. Det skulle göra alla gott tror jag. Men tills den lagen träder i kraft får vi nöjas oss med våra 2 dagar i veckan. Som tur är så är det endast 3 dagar kvar tills helgen är här igen, underbart!
 
Men just nu sitter jag här och bävar mig för hur många nya ärenden som kommer vänta på mig när jag kommer till jobbet nu på morgnen. Det kommer ta mig en evighet att plöja igenom det. Hoppas jag har tid att komma upp för lite luft emellanåt. Here we go!

Seeing it all in a new light

Tipstajm 2010-04-05 17:45:51
Kommentera - 1 st

Idag har vi börjat plöja igenom dokumentärseriern "Planet Earth" som vi köpte hem igår. Om ni inte har sett den eller ens hört talas om den-fixa hem den bums! Det ä en underbart mästerverk om jorden och det olika klimaten som finns och hur djur och natur bara adapterar sig på ett magiskt sätt. Om med Sir Attenborough som berättare kan det inte bli bättre.
Jag sitter med hakan nere i marken var och varannan minut och bli lika förvånad av all den nya fakta man inte visste om som avslöjas konstant. Jorden är en intressant planet måste jag säga


Schratching under the surface

The good things in life 2010-04-05 12:05:42
Kommentera - 0 st

Fick denna "lilla" utmaning från min goa vän Therese. Och medan jag har försökt skjuta undan det lite, tänkte jag att nu är det dags att ta tag i saker och ting. En rätt skön och annorlunda utmaning som inte syns så ofta i bloggsfären. So here we go folk's ,enjoy!

Hur var du som barn?
Jag var oerhört tystlåten och väldigt blyg och rädd för andra människor än mina föräldrar. Jag var aldrig någon sådan person som skrek efter leksaker i butikerna eller hade utbrott (enligt min mammas utsago). Jag var ganska belåten med att leka själv. Jag kommer ihåg att jag allt som oftast satt i mitt rum lekte med mina barbies eller My Little Piny och sjöng med det kassetband som just då rullade i min bandspelare. Bara det fanns musik var lilla jag belåten.

Hur var du som tonåring?
Mönstret fortsätter. Jag var tillbakadragen och umgicks med få, men pålitliga vänner. Jag var aldrig en festprisse, även fast jag alltid fick inbjudan till diveres tillstälningar. Jag valde hellre att vara hemma med mina vänner och kolla film och sitta och snacka, eller åka in till stan på bio och middag. Ingen massiv revolt som jag kan komma ihåg alls.

Ångrar du något du gjort?
Visst, ångrar jag saker och ibland maler det i huvudet. Men det går snabbt över då jag tänker att jag hade inte varit den jag är idag om jag inte gjort mina misstag.

Hur skulle du beskriva dig själv?
Observant, pratglad, för alltid sjungande, velig, komisk, till viss mån tillbakadragen, för var dag modigare, strukturerad, omtänksam, perfektionist (till en viss del), "homebody".

Hur skulle ditt senaste ex beskriva dig tror du?
En person som inte gjorde som han vill och som  en person som aldrig fick svar på det frågor hon ställde.

Hur tror du att dina vänner och din partner (om du har någon) beskriver dig?
Pratar högt, är rolig och omtänksam, pratglad.

Hur tror du de som inte känner dig beskriver dig?
Det första det hör är säkert min röst eftersom jag jämt pratar högt och helst med en massa engelska fraser i, så det uppfattar nog mig som en person som antigen bjuder på sig själv eller är hungrig för uppmärksamhet.

Snyggaste tjejen enligt dig?
Oj, kan inte säga. Alla kvinnor är vackra på sitt eget sätt, därav finns det inte den vackraste.

Snyggaste killen enligt dig?
Min man såklart, men likadant som med kvinnor är det med män.

Favoritserier?
Lost, O.C, SATC, True Blood

Det tre filmer som först dyker upp när du tänker på filmer du tycker om?
50 first dates, Den sista samurajen, Lilo & Stich.

Gillar du någon speciell regissör?
Nej, det gör jag inte.

Bästa låten just nu?
Gillar så många för tillfället, finns ingen som är bäst just nu.

Det känner du dig bekvämast i.
Ett par tights, lång tröja, converse och en hoodie. Håret i en tofs, osminkad, med en skvätt parfym.

Det känner du dig snyggast i?
I min mans blick.

Det häftigaste du varit med om?
Att inse att den stora kärleken faktiskt existerar och att själsfrände inte är ett påfund.

Vad är viktigt för dig?
Att känna mig lycklig. Lyckan tankar jag från kärleken från min man, min familj och mina underbara vänner.

Om pengar inte var en begränsning, hur skulle du vilja att din framtid såg ut?
Jag skulle först och främst se till att mina föräldrar fick det bästa livet som finns att frambringa med pengar.  Samma med min lillebror. Det skulle få det bästa huset och bästa läkarvården som jag lunde få fram. Min lillebror skulle få resa ut i världen och upptäcka allt det som min pappa berättat om från sina historier som en sjöman och jag och Mattias skulle hänga på. Lika mycket som man blir förundrad av vad man ser i världen, lika mycket ger det en upptäckt av en själv.
Jag skulle säga upp mig från mitt jobb och bara änga mig och åt att andra människor fick lite av det de drömde om. Jag skulle köpa ett fitn och rymligt hus till mig och Mattias där vi kunde växa till en stor familj. Men både mor-och farföräldrar runt knuten. Våra barn skulle få precis den utbildningen det drömde om.
Materiella ting till all ära, men bara jag har en stor maffig soffa och samma med sängen, i mitt hus och ett välutrustat kök är jag tillfredställd. Fast ett körkort vore fint också....


Nu ska denna utmaning skickas vidare. Men jag säger så här, den som känner sig manad var så god och plocka denna lilla frågestund till din blogg och blotta lite av dig själv för oss alla.

Vad är det här för aprilskämt egen

2010-04-05 09:01:30
Kommentera - 1 st

0-5f2975a11f0c539f06308b55cd819069.png

Vad är det här för aprilskämt egentligen? Usch vad ledsen jag blir på det här vädret. Och vi som fixade vårfint på balkongen och allt. Nu får det fasiken bli en massa plusgrader och regn. Jag vill inte ha någon mer snö.


Wide awake

The good things in life 2010-04-04 10:26:17
Kommentera - 1 st

Nyvaken och utvilad.
 Vi hade en grymt rolig kväll med Sandra ofch Stoffe igår. Middagen var som vanligt pratsam, bowlingen var underhållande och sedan "efterhänget" hemma hos detta underbart trevliga par var hur soft som helst. "Jersey Shore" kan verkligen engagera vem som helst till en disskusion.
Tack gullungar för en superhärlig kväll. Som vanligt gör vi om det snart igen.


Eat some grub and throw some balls

The good things in life 2010-04-03 17:15:58
Kommentera - 0 st

Efter en mysig promenad på stand med lunch ska jag och älsklingen nu ta och göra oss i ordning. Vi ska nämligen möta upp Sandra och Stoffe på Helens krog inne vis S:t Eriksplan för middag och sedan ska det bowlas som bara den. Det kommer nog gå lika bra som det gjorde förra helgen, vilket betyder att klotet alltid hamnar i rännan. Men roligt ska det bli trots allt då man omringas av härligat underbara människor hela kvällen.

It's ok

The good things in life 2010-04-03 09:25:42
Kommentera - 1 st

Jag vet inte varför, men det är någonting med att saker och ting blir rena som gör mig så tillfredställd. Jag vet att jag är säkert i era ögon lite knasig, men jag tycker att det är så skönt när man vet att hela ens hem är skinande rent och att all tvätt är tvättad och luktar fräscht. Lika underbart är det när man får rensa ut en mass bråte och saker som bara tar en massa onödig plats hela tiden. Saker man inte använder, som bara ligger och samlar dam. Det är inget för mig. Därför är det så lätt att rensa ut min garedrob tex. Ingen ångest någonstans, utan bara lättnad av att bli av med sådant som jag ändå knappt visste fanns i min ägo. Det är som jag och Sandra brukar säga: It's ok!

Nu ska jag äta yoghurt i min rengjorda soffa och titta på Svt Play som jag nu är totalt beroende av.


Cleaning out the winter

My love and I 2010-04-02 19:40:15
Kommentera - 0 st

Pust, vilken dag det har varit.
Först åkte vi iväg till mina föräldrar och hälsade på en sväng. Alltid lika mysigt att få träffa sin kära mor, som för övrigt blev väldigt glad då jag kom över med det som jag rensat ut ur garderoben förra helgen. Hon tog i alla fall hälften om inte mer av det jag vaskat ut. Det är bra när någon annan får nytta av det man inte själv använder. Efter det korta men mysiga besökte åkte jag och Mattias ut i skärgården på en liten bilutflykt. Det var hur mysigt som helst och vi tog oss ändå ut till Sollenkroka och det är nästan 50 km från stan. Då kan man säga att man är ute på landet.
När magen började kurra och ropa efter lunch åke vi till Möllnvik och åt på Café Sasta. Jag mumsade i mig dillstuvad potatis med rökt lax och Mattias tog laxspett med vitlökskessela och kokt potatis. Till efterrätt blev det en Latte Mocka för min del. Var tvungen att sätta igång "motorn" igen då jag kände att jag blivit lite trött efter allt farande. Sedan var det dags att fara hem där vi nu har vårstäda hela lägenheten i 2 timmar. Hur härligt som helst att hela hemmet superrent. Nu är det bara disken kvar samt att bädda med fräscha nya lakan i sängen. Alltid är det något...

Fast nu börjar magen kurra igen så får se vad som kan vispas ihop till middag ikväll. Vet i alla fall att den ska avnjutas över filmen "Livet från den ljusa sidan". En av mina absoluta favoritfilmer.


I feel like I need to change my jacket

The good things in life 2010-04-02 08:53:42
Kommentera - 2 st

Uppe med tuppen som vanligt. Har redan hunnit med en snabby sväng till tvättstugan för att se om jag kunde sno till mig en tidigare tvättid, men inte det. Istället bestämde jag mig för att tvätta imorgon då solen är alldels för inbjudande idag. Vilken underbar dag det bjuds på så här på första påskledighetsdagen. Me laijki! Det kändes redan nu när jag var ute att jag inte kommer kunna ha på mig vinterjackan idag utan det blir till att slänga på sig vårjackan. Conversen får också följa med samt solbrillorna så är det officiellt att det är vårtajm.

Idag ska vi fara på en utflukt någonstans tillsammans med en liten picknikkorg och bara njuta av att vara med varandra och inte ha några speciella planer alls. Älskar att bara veta att jag har ett mål, men inte veta vart exakt det är. När man hittar små smultronställen är det absolut bästa med våren och sommaren. Ett ställe man hoppas ingen annan hittar till, ungefär som när man hittade ett gömställe när mna var liten. Fast nu får jag dela den med någon jag älskat mest.
Men innan vi far någonstans så ska vi njuta av en lång frukost o solens sken. Hoppas att ni får en underbart mysig dag!

(P.S Sandra, hoppas att du får åka hem snart från kontoret så du också får leka påskkyckling i solen. Siffrorna smälter ju bort i den här värmen...Love yah! D.S)


   


Easter = chillin' out

The good things in life 2010-04-01 19:05:29
Kommentera - 1 st

Nu har jag varit och köpt hem en flaska rosé vin och fyllt kylskåpet med god mat till vår middag ikväll.  Jag ska vispa ihop en liten risotto med en utsökt liten bit av oxfilé till samt en krispig grönsallad. Det bjuds inte på påskgodis till efterrätt med däremot bjuds det på hemlagad kladdkaka med färska jordgubbar och vispgrädde. För när jag är långledig älskar jag att laga till en ordentlig middag då jag inte behöver känna någon stress. Får se om jag slänger ihop några fler finmiddagar i påsk.

Men nu loggar jag ut och njuter av första kvällen på min lilla minisemester! Glad Påsk,Hauskaa Pääsiäistä!


T.G.I.T

The good things in life 2010-04-01 06:13:19
Kommentera - 0 st

Äntligen torsdag! Idag börjar mitt "påsklov" klockan 16.00. Ska bli så härligt med 4 dagars slappande och långa sovmornar (om jag nu klarar av det). Men nu är jag sen i planeringen igen, som vanligt, så det är till att stressa sig till bussen.