Long weekend before the long wait

The good things in life 2011-06-26 21:05:46
Kommentera - 0 st

Jag har haft en härlig midsommarhelg. Har sovit ut och ändå lyckats somna i soffan innan 10 på kvällen. Ätit en massa god mat, men inte inte varit sugen på sötscaker (hurray!). Umgåts med båda delar av familjen, men misat min lillebror helt (är man 22 så är man). Tittat på olika "The Real Housewifes of..." och hoppas på att jag aldrig någonsin hamnar i sådana meningslösa intriger som de skapar varje dag.

Nu sitter jag ensam i soffan, då mannen min är och tittar på  fotboll, och slukar ännu en rom-com i form av "The Proposal". Perfekt avslutning på den sista lång ledignheten innan den riktiga semestern. Bara 6 veckor kvar till det blir min tur...


Glad midsommar! Här startar jag dagen med ...

2011-06-24 09:37:40
Kommentera - 1 st

dsc01318 (MMS)

Glad midsommar! Här startar jag dagen med en skål med jordgubbar men mjölk och grädde. Sommar i en skål.


Cold waves

Livet 2011-06-15 05:59:45
Kommentera - 2 st

Dagarna bara flyger förbi känner jag. Snart är juni slut och det kändes som sommaren precis började. Fast det är tur att man inte har semester nu i krockarna för denna "vinterkyla" som lagt sig är inte oki.
Igår var  jag glad över att jag valde att ha på mig chinos och converse då jag höll på att frysa ihjäl när jag var på väg hem från jobbet. Jag önskar att det varmare vädret tänker flytta tillbaka hit snarast för det här håller inte i längden när jag så gärna vill ha på mig klänningar, kjolar och barbent.

tack vare regnet igår kväll så fick jag ställa in min powerwalk somm jag varit så peppad på. Finner inte någon inspiration till att vara ute i regnet, fast vissa verkar tycka att det inte alls är ett problem. Jag personligen vill hellre ha sol och torrt. Hoppas på att vädergudarna skickar ner allt regn under tiden jag sitter på kontoret och sen håller skyarna molnfria, eller i alla fall regnfria, under kvällen.

Dagarna går i rasande fart känns det som. ...

2011-06-14 06:35:24
Kommentera - 0 st

dsc01317 (MMS)

Dagarna går i rasande fart känns det som. Det känns som att semestern är närmare än vad jag egentligen tror och just nu när sommarvapnen försvann känns en vecka på ett hotell vid atlanten väldigt lockande.


The sun is steeling all my time

The good things in life 2011-06-09 06:11:32
Kommentera - 0 st

Hinner inte alls uppdatera här inne så ofta som jag kanske skulle vilja. Nu när sommaren har börjar visa sitt ansikte vill jag inget hellre än att vara ute och njuta av det. Så därför är det lite tyst här inne just nu.

Men lite kan ni få veta vad jag pysslat med sedan förra veckan: varit på Smaka på Stockholm, shoppat nya sommarskor, varit på födelsedagskalas, sprungit 20 km på tre dagar, köpt konsertbiljetter till Britney Spears, varit en massa med min underbara man och jobbat en del så klart. Det finns en massa annat jag gjort, men det är för mycket att skriva ner.
Hoppas att ni har det lika härligt som jag i sommarsolen.


All play, no work

The good things in life 2011-06-02 08:53:11
Kommentera - 1 st

Första dagen på långledigheten. Underbart! Kickstartar dagen med en riktigt härligt powerwalk i solen.