A list of my past 2010

Livet 2010-12-31 16:59:07
Kommentera - 0 st

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag har släppt taget om måga av mina rädslor. Freedom!
Har du några nyårslöften?
Jag tog redan upp det i mitt inlägg från igår, men jag avlägger inga löften. Jag sätter alltid upp mål för mig själv istället och dett har jag även gjort för i år.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min underbara kusin fick en liten pojke som jag sedemera blev stolt gudmor till. Han fick namnet Atte när han låg och sussade i min famn.
Vilka länder besökte du?
I år blev det Finland (som sig bör) och Grekland, närmare bestämt Rhodos.
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Alla dagar var speciella på sitt sätt i min bemärkelse, men några som sticker ut är när jag blev gudmor i september, att jag och Mattias firade 2 år tillsammans i november och August hemkomst i december.
Vad var din största framgång 2010?
Att jag i slutet av året börjat lyssna mer på mitt eget hjärta och att jag givit järnet i många situationer då jag tidigare givit upp hoppet och lagt av. Jag har bevisat för mig själv att jag kan säga ifrån och stå upp för mig själv i många anseenden och det är min största framgång.
Största misstaget?
Kan inte sätta fingret på det, så det fanns väl inget som var större än det andra. Och det flesta har varit mindre misstag som försvinner med tiden och inte håller sig kvar.
Bästa köpet?
Mina skor som jag hittade för några dagar sedan på REA. It made me very happy! Och sedan utan tvekan lilla August.
Vad spenderade du mest pengar på?
Oj, jag tror nog det blir mat i år och på en andra plats kommer kläder.
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Många saker har gjort mig glad i år. Men mest har det glada kommit från Mattias och sedan varje gång jag fått positiva nyheter om min kära far.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Det finns så många låtar som påminner mig om året som gått, men det måste bli John Mayer's cover på "Free Fallin' ".
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har nog varit både och. Det har varit mycket nedförsbackar med skratt och lyckliga stunder. Men också uppförsbackar där magen har vänt sig och paniken varit nära. Men det ena kommer med det andra.
Vad önskar du att du gjort mer?
Jag tycker inte jag har låtiti något rinna mig ur händerna. Jag ångrar inget. Allt händer för en orsak och detta tror jag stenhårt på.
Favoritprogram på TV?
Gossip Girl, Rebecca & Fiona, Leilas alla matprogram, Halv åtta hos mig, Big Love, Man Men and the list goes on and on..........Skönt att kunna sätta sig i soffan och försvinna i televisionsens la-la land i mellanåt.
Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag blev överraskad av vänner på jobbet med en supervacker present och blommor, firad av min älskade, mina svärpäron och min egna familj i flera omgångar. Lovely!
Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Jag ha två stilar, en bussiness och en privat.  Båda skiljer sig från varandra, men har en sak gemensat. Det är båda klassiksa stilar. Inget krims kram, för det är inte jag, men ändå klassiska. På jobbet blir det svarta raka byxor med baströjor och cardigans. Privat vlir det jeans och t-shirst med alla slags skor som inte är policy på jobbet.
Den bästa nya personen du träffade?
Min älskade Mattias, min familj och mina svärpäron. Mina vänner, som inte är många, men väldigt viktiga. Detta kanske inte ä några nya personer. Men det är det viktigaste i mitt liv.

Jag hoppas på att kunna göra om denna lista nästa år med en massa positiva och lyckliga saker att ta upp som har hänt mig.

Toast to 2010 and welcome 2011!


All we ever do is say goodbye

The good things in life 2010-12-30 18:33:34
Kommentera - 2 st

2010 är snart bakom oss. Känns som den bara var här och vände. I min värld har detta år gått förbi som en Formel 1 bil i högväxel. Men inte för att det betyder någonting negativt.

Året har varit fyllt av både uppförsbackar och nerförsbackar. Och som alltid så är det uppförsbackarna som tar mest på en. Tyvärr har dessa backar för det mesta involverat min kära far och gör det än även idag i skrivande stund. Men jag har lärt mig att inte få panik varje gång jag får ett samtal om honom och frågar bara det väsentliga som jag vet att jag behöver för att lugna mina nerver. En bra egenskap som jag utvecklat detta år.
Nedförsbackarna har varit lite fler. Jag har blivit gudmor till underbara Atte, varit på det härliga stränderna på Rhodos, blivit ägare till en underbar lite kattunge, varit på superhäftiga konserter och äventyr och fått leva ännu ett år med mitt livs kärlek. Alla saker som hänt under året har jag inte kunnat ta mig igenom om jag inte haft Mattias vid min sida. We are like peas and carrots!

Till nästa år hoppas jag på att jag får lika många om inte fler nedförsbackar att åka på. Planer för det ena och det andra finns som vi önskar uppfylla 2011 både tillsammans och var för sig. Mitt mål (inte löfte, för sådana avlägger inte jag längre) är att hitta den perfekta balansen för mig själv och alltid lyssna på mitt eget hjärta för att må bäst. Detta i alla aspekter av mitt liv. Det känns ofta att jag lyssna för mycket på vad folk säger och tycker om mitt liv och min beslut, nu ska jag lyssna på min egna röst i alla lägen. Känns som en bra utgångspunkt då jag enligt mitt egna tycke nästa år går in i det riktiga "vuxenlivet" då siffrorna byts ut till en 3 och en 0.2011, here we go. Med allt vad det kommer att innebära! I can't wait!


No mans land

The good things in life 2010-12-29 09:49:31
Kommentera - 0 st

Här flyter dagarna på och det känns lika skönt sm konstigt att jag kna gå upp när jag vill och göra vad jag vill med alla timmar på dygnet. Jag är en sådan kontorsråtta att sitta hemma och bara sitta i soffan och tittat på serier är en underlig grej. Speciellt när jag får göra flera dagar i rad.
Men jag njuter i fulla drag och tänker inte på några måsten alls. Min själ spritter av glädje måste jag säga och det gör jag med. I like vacatööön!


Önskar att det vore så här varmt på min vacatööön bara...


Första dagen på semestern börjar lida mot ...

2010-12-27 23:10:24
Kommentera - 0 st

dsc01128 (MMS)

Första dagen på semestern börjar lida mot sitt slut. Jag är verkligen glad över att jag unnade mig denna lilla ledighet. Själen tackar mig varje minut jag slipper stressa och tänka på alla mail som jag måste svara på. When you wish upon a star...


Bästa rea-fyndet genom tiderna. Dessa godi...

2010-12-27 14:34:46
Kommentera - 1 st

dsc01125 (MMS)

Bästa rea-fyndet genom tiderna. Dessa godingar har jag spanat in hela hösten och nu fanns det att hitta för halva priset på Scorett. I am in shoe heaven!


Nu ska det ätas praliner medans vi plöjer ...

2010-12-26 19:23:40
Kommentera - 0 st

dsc01122 (MMS)

Nu ska det ätas praliner medans vi plöjer några avsnitt av Pacific. Härligt!


So good to not do nothing

2010-12-26 14:05:44
Kommentera - 1 st

dsc01121 (MMS)

Här slappar vi för fulla muggar. August är lika relaxad som jag och tillsammans njuter vi av "Big Love", avsnitt efter avsnitt. Semester är verkligen den bästa klappen jag givit mig själv. Hohoho!


The second day of christmas

My love and I 2010-12-25 20:12:43
Kommentera - 0 st

Här har juldagen passerat förbi med fart och samtidigt inte. Vi har spelat tv-spel, tittat på serier, ätiti gott, varit och letat efter extra handkontroller till Wii och skrattat en hel del. En perfekt dag med andra ord. Och flera hinner det bli under denna semster.
Nu fortsätter vi kvällen med att njuta av varandras sällskap i skenet av levande ljus och en snöstorm utanför fönstret. Lovely!

God Jul!

The good things in life 2010-12-24 09:09:33
Kommentera - 1 st

Godmorgon julafton! Det är lika härligt att vakna varje år på julaftonsmorgon. Det är något i luften som gör att, jag i alla fall, får pirr i magen och en extra shot av glädje. Härligt!
Vi har här hemma prcis ätit frukost och haft en mysig stund tillsammans. Mattias måste jobba idag, men så är det när man har eget företag. Fast han jobbar bara till klockan 14.00, sen bär det av till vårat första stopp som blir hos mina föräldrar där även min lillebror finns. Hemma hos dem blir det finskt julbord och finskt firande (inte för att det skiljer sig så värst mycket från det svenska) för hela slanten. Det är alltid så härligt att komma hem där man blir lika ompysslad som när jag var ett litet barn.
Sedan när firandet är klart där åker vi hem en sväng för att lasta av och lasta om för att dra vidare till mina svärföräldrar. Där fortsätter firandet så länge vi orkar hålla på.
Men på hela denna resa har vi vår lilla August. Vi har inte hjärta att lämna honom ensam hemma under så måmga timmar, så han får följa med. Ska bli intressant att se hir han och vår familjekatt Elvis hemma hos mina föräldrar går ihop. Hoppas på att det accepterar varandra och inte börjar bråka.

Jag önskar alla er som tittar in här idag en riktigt God Jul och hoppas att ni har en supermysig dag med god mat, härligt sällskap och en och annan julklapp!

Kaikkille jotka käyvät täällä tänään toivotan teille Iloista Joulua ja toivon että teillä on tosi ihana päivä rakaittenne kanssa ja että kuusen alla on sinulle pari lahjaa ja että joulupöytä täyttää mahasi!


Finally I crossed the finnish line

The good things in life 2010-12-23 19:11:02
Kommentera - 0 st

ÄNTLIGEN!!!! Jag har jobbat som en tok i månader nu och så äntligen har dagen kommit då jag får ha semester i 1½ vecka. Denna vecka har varit helt tokig på jobbet och till råga på allt så har jag varit superförkyld en sväng, fått världens mest hemska hosta och idag tappade jag rösten totalt. Så jag har verkligen kämpat som en galning för denna ledighet och jag känner att jag förtjänar varenda minut av den.  
Idag har jag handlat det sista julklapparna efter jobbet och sprungit runt med en hel drös med andra människor i vimlet. Men det flesta var väldigt lugna och stog lugnt i långa köer och väntade. Sedan finns det alltid dumhuvuden (rent ut sagt) som leker att de är IQ-befriade och tränger sig före i köerna och sedan uppför sig som barnrumpor. Man säger väl inte "flytta på dig, jag ska fram här" när man ska gena genom en kö? Jag hade god lust att lägga fram foten så att de snubblade, men min julsnällhet tog övertaget och önskade bara att någon gjorde så mot dem också.

Men nu är jag så äntligen hemma och jag sitter under filten i soffan och väntar på att Mattias ska komma hem från jobbet så att vi kan åka iväg och köpa hem mat. Jag är alldeles för trött för att ställa mig vid spisen och laga middag, så jag unnar oss två en färdiglagad middag som sedan efterföljas av uppersittarkväll. Och traditionsenligt blir det med en Bingolott i handen och ett glas varm glögg i den andra.
Hoppas alla har en riktigt mysig kväll i stugorna och pustar ut inför morgon dagen.
Granen står så grön och grann i stugan...

2010-12-22 21:33:28
Kommentera - 1 st

dsc01118 (MMS)

Granen står så grön och grann i stugan...


Så här skulle jag vilja ligga hemma och ba...

2010-12-21 18:07:08
Kommentera - 1 st

dsc01101 (MMS)

Så här skulle jag vilja ligga hemma och bara ta det lugnt. Efter att ha sprungit runt i affärer med lillebror och letat julklappar efter en lång dag på jobbet så är jag helt matt. Och än får jag inte ta det lugnt då jag ska hem och baka muffins åt hela min avdelning till fika imorgon. Men snart är det dags för semester så jag får tänka på det när det känns stressigt.


At the crack of dawn

Livet 2010-12-19 07:32:23
Kommentera - 1 st

Godmorgon söndag! Har varit vaken i 30 minuter då jag måste tvätta. Men jag kan lova er att en kombo med förkylning, 2 stora och överfulla IKEA påsar plus en snöstrom som grädde på moste inte är något att rekommendera. Har precis knarkat i mig Ipren och halstabletter och värmer nu halsen med en kopp te med honung.
Hoppas på att dagen fortsätter i friskhetens tecken, för jag är inte gjor för att vara sjuk. Jag vill bara göra en massa saker hela tiden, men enrgin räcker inte till. Jag blir så irriterad!


Trivia

Livet 2010-12-18 09:52:43
Kommentera - 0 st

1. Hur gammal är du om fem år? 35 år
2. Vem var den sista du träffade? Min fästman
3. Hur lång är du? 163 centimeter över havet
4. Vilken var den senaste film du sett? Gladiator (eller jag såg 30 minuter av den innan jag somnade i soffan) 5. Vem ringde du senast? Min kära mor
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Jag älskar dig mest till min fästman
7. Vad är dagens planer? Kyrera mig och ficka med mamma
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Både och, sms:ar gör jag mes under dagen. På kvällarna ringer jag.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Mina föräldrar är sambos och har varit i över 30 år.
10. När såg du senast din mamma? Kankse 1½ vecka sedan.

11. Vilken ögonfärg har du? Bruna
12. När vaknade du idag? 07.42
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, jga har hitta både vår familjekatt Elvis och min och Mattias katt August.
14. Vilken är din favoritplats? Hemma hos oss och mina föräldrar!
15. Vilken plats föredrar du minst? Sjukhus är ingen favorit. 
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Där jag är som mest lycklig.
17. Vad skrämde dig som barn? Att kunna ta ut pengar ur bankomaten. Jag fattade inte hur det skulle gå till alls.
18. Vem fick dig att skratta senast? Vår katt "Agge"
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej, men det jag äger finns hos mina föräldrar.
20. Har du stationär eller bärbar dator?  Jag har en bärbar och Mattias en stationär.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Jag sover alltid med linne och trosor, sommar som vinter.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3 st
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Aldrig
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor och strumpor
26. Är du social? Absolut.
27. Vilken är din favoritglass? Gammeldagsvanilj
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Betala av mina kvarvarande lån, köpa en tvättmaskin och åka till New York men min fästman.
29. Tycker du om kinamat? Me lövs it!
30. Tycker du om kaffe? Jag är mer en te människa, men ibland kan jag ta mig en smaksatt kaffe.

31. Vad dricker du till frukost? Välling (för vuxna) eller en kopp te
32. Sover du på någon särskild sida? Mest vänster
33. Kan du spela poker? Ja, min kära sjömans-pappa har lärt mig.
34. Tycker du om att mysa? Love it!
35. Är du en beroendemänniska? Ja, det måste jag erkänna att jag är.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej.
37. Vill du ha barn? Absolut!
38. Kan du några andra språk än svenska? Finska, engelska, spanska och tyska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, och jag hoppas att få slippa det i framtiden.
40. Föredrar du havet eller en pool? Jag älskat både och, men det är något magiskt att få simma i klarblått medelhavsvatten.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, mat och nöjen för mig och min fästman
42. Äger du dyra smycken? Nej, enegltigen inte. Men det är dyra i affektionsvärde som min förlovningsring och mitt Tomas Sabo armband med berlocker.
43. Har du någon gång testat narkotika? Aldrig! Har inte ens rökt en cigarett i mitt liv.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Te
45. Vem är den roligaste människan du känner? Mattias, Timo och min pappa som kan dra skämt i alla evighet. 
46. Välj ett ärr på din kropp? PÅ vänster över arm, märke efter poliospruta från när jag var liten.
47. Vad har du för ringsignal? Någon random som kom med telefonen.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? En toffla. Den andra har försvunnit.
49. Flirtar du mycket? Ja, men min fästman.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma hos min kusin, en i Motala hos min bästa vän och sen hemma.

51. Kan du byta olja på bilen? Nej, jag kan inget om bilar. 
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, det kan jag inte få då jag inte har körkort.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Jorden de ärvde av Björn Af Kleen (håller på och läser den nu)
54. Läser du dagstidningen? Ja, DN varje morgon.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, sagt upp prenumerationen av alla tidingar. Men läser alltid min mans "cafe" näd en dimper ner. Riktigt bra tidigt måste jag säga!
56. Dansar du i bilen? Nej, men sjunger gör jag alltid. 
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Mix Megapol eller Rockklassiker, kommer inte riktigt ihåg.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Något på jobbet antar jag.
59. När var du i kyrkan senast? På min gudsons dop.


The cold has attacked me

Livet 2010-12-18 09:14:20
Kommentera - 0 st

Godmorgon lördag! Efter en riktigt hård arbetsvecka, men dubbla arbetsuppgifter, sa min kropp ifrån i torsdags och släppte lös en förkylning som hette duga. Jag fick med hela paketet vad gäller ont i kroppen, huvudvärk, ont i halsen....listan kan göras lång. Men en dock var jag tapper och tog mig till jobbet igår och kämpade mig igenom nästan en hel arbetsdag. När jag väl kom hem hann jag bara dra på mig mjukisbrallorna, ta alvedon och lägga mig i soffan i 2 sekunder innan ögonlocken blev för tunga.
Men nattsömnen har inte varit så bra, då jag vaknar flera gånger av att halsen varit alldeles för tjock. Tackar läkemedelsverket hjärtligast för alvedon och Ipren samt Senega. Det räddade min natt och får mig att känna mig som en normal människa.

Jag hade tänkt att tvätta idag, men jag tror jag flyttar den aktiviteten till imorgon kväll. Krafterna räcker inte riktigt till den aktiviteten idag. Även fast jag är feberfri, så är kroppen inte riktigt hundra procent ännu. För att mjukstarta dagen kör jag ett par avsnitt av "True Blood" istället. Det borde få blodet att pumpa om något.

Just another manic monday. Har fått spende...

2010-12-13 08:24:40
Kommentera - 1 st

dsc01084 (MMS)

Just another manic monday. Har fått spendera halva morgonen åt att leka med herr August. Han blir modigare varje dag och nu börjar han ty sig mer och mer till oss. Så härligt att se att han inte alls är så rädd längre. Nu längtar jag hem dubbelt så mycket då jag har två kärlekar som väntar på mig. Hoppas dagen går snabbt.


Godmorgon söndag! Vi har varit uppe sedan ...

2010-12-12 12:11:12
Kommentera - 1 st

dsc01100 (MMS)

Godmorgon söndag! Vi har varit uppe sedan 7 Imorse då denna krabat varit ledsen och jamat som en tok. Nu har han så smått börjat vänja sig vid oss och slutat gömma sig under soffan. Snart har han nog tagit över hela lägenheten och gjort både det och oss till sitt revir. Länge leve August!


Här är krabaten som vi väntat på. En väldi...

2010-12-11 13:19:44
Kommentera - 0 st

dsc01091 (MMS)

Här är krabaten som vi väntat på. En väldigt suddig bild, men han håller sig inte stilla väldigt länge. Så söt och så liten ännu.


Rime me a iPad for christmas

Tävlingstajm 2010-12-11 11:47:40
Kommentera - 0 st

Jag hittade en superroligt tävling inne hos ONOFF där man vinna en iPad. Jag är inte någon teknikfantast, men det skulle aldrig sitta fel med en sådan liten platta hemma. Det enda man måste göra för att kunna var med är att skriva ett påhittigt julrim och jag kan säga att jag inte är någon mästare på det. Men av någon outgrundlig anledning lyckades jag klämma fram, enligt mig, ett riktigt bra rim. Men det finns 700 bidrag till som säker är en miljon gånger bättre än mitt, men är man inte med i leken så kan man inte vinna.

Så är du duktigt på rim och sugen på en high-tech pryl till jul så tycker jag absolut att du ska surfa in här och testa lyckan.


Today we are +1 more

The good things in life 2010-12-11 10:26:38
Kommentera - 0 st

Godmorgon lördag! Inatt har jag verkligen sovit som en prinsessa. Var helt utmattad efter en lång och tuff vecka på jobbet. Har jobbat övertid i princip varje dag och det kändes i kroppen igår när jag gick upp för att köra sista passet för veckan. När min kropp har fått för mycket stress så får jag ont i mina öron (konstigt jag vet) och när jag väl kommit hem så var det som att jag hade inflammation i dem. Så det var bara för mig att lägga mig raklång i soffan en timme och vila ut. Sedan var jag på banan igen.

Vårat nya tillskott August skulle ha levererats igår, men säljaren hade fått förhinder så hon är på väg i skrivande stund med den lilla kattungen. Har förberett här hemma med att ställa i ordning kattlådan och diskat hans matskålar. Känns väldigt pirrigt, men samtidigt väldigt roligt. Jag är van kattmänniska och samma med Mattias, men detta känns annorlunda på ett sätt för annars har man delat ansvaret om katten med sin familj om 4 personer. Och nu är han endast vårat ansvar tillsammans. Spännande!

Nu ska försöka få lite ordning här hemma innan han är här, men så snart all uppstråndelse har lagt sig ska ja uppdatera med lite bilder på skrället.

Pepparkakor i stora lass. Julen närmar sig...

2010-12-10 19:43:02
Kommentera - 1 st

dsc01087 (MMS)

Pepparkakor i stora lass. Julen närmar sig med stormsteg. I love it!


All work and no play

Livet 2010-12-07 17:54:12
Kommentera - 3 st

Det känns att vi är inne i december på mitt företag. Ärendena bara hopar sig och jag skulle kunna sitta och plöja hur många övertidstimmar som helst. Så det blir inte mycket uppdateringar här denna vecka då jag inte har så mycket orka när jag väl ramlat in genom dörren.

Härliga söndag! Idag har jag börjat dagen ...

2010-12-05 13:44:52
Kommentera - 0 st

dsc01083 (MMS)

Härliga söndag! Idag har jag börjat dagen med att baka pepparkakor, vilket skapade en härlig doft hemma. Vissa av formerna var lite svåra att få över på plåten, som älgen tex. Men är man envis så fixar sig allt. Nu är vi ute på jakt efter det sista julklapparna och det flesta har vi lyckats hittas. Det verkar lite som att många väntar med julklapparna eller på kommer det bli helt hysteriskt det sista dagarna, för det är väldigt lite folk ute tycker jag. Tur att vi är två av dem som inte väntar till sista minuten.


It's about to pop

The good things in life 2010-12-04 15:52:29
Kommentera - 1 st

Jag har beställt biljetter till "Due Date" ikväll. Efter att ha sett trailern, då vi nästan vek oss av skratt, kände vi att vi måste se hela storyn. Hoppas på att att den möter våra förväntningar och får hög skrattfaktor i sin helhet.
We are the luminary ones

2010-12-04 09:17:34
Kommentera - 1 st

dsc01081 (MMS)

Godmorgon lördag! Morgonen har börjat med en mysig frukost. Nu slår jag in en massa klappar medans jag plöjer igenom alla mina favorit serier. En härlig start på en lördagsmorgon.


T.G.I.F

The good things in life 2010-12-03 06:17:54
Kommentera - 0 st

Så är det då äntligen fredag. Det blir en lång och hård dag på jobbet, men det blir alltid lättare med vetskapen att jag vet att jag är ledig imorgon.
Jag har redan börjar visa min barmhärtiga sida på jobbet och ställt upp för att jobba över idag. Det är inte flera timmar det handlar om, utan en ynka halvtimme. Så det kände jag att jag kunde ge. Men jag kom på efteråt att jag måste hämta ut en julkapp idag, så jag får ha kvicka ben så att jag hinner innan det stänger.

Nu får jag bara hoppas att jag kommer fram till jobbet överhuvudtaget då det snöar som bara den. Måste sätta på mig mina yetti-boots så jag klarar mig.


Cold to the bone

The good things in life 2010-12-01 19:44:41
Kommentera - 0 st

Jösses, vilken kyla vi har! Jag trodde näshåren skulle ramla av imorse när jag traskade till jobbet. Som tur var klarade jag mig både till jobbet och hem utan att gå sönder i en miljon bitar som en istapp. Men ibland var det nog väldigt nära.

Idag var jag iväg med min mamma och köpte ytterligare en julkapp. Jag har endast två julkappar kvar att köpa och sedan är jag helt klar med allt. Känns så härligt! December har precis börjar och det är nu som jag brukat vara helt desperat och börjar springa runt som en dåre i alla affärer. Men nu är mina inköp välplanerade och eftersom alla klappar ska köpas till vuxna behövs inte kvantitet utan massa kvalité och eftertanke. Det härligaste är trots allt att bara sitta tillsammans och mysa och vår stor julkapp i år blir lilla August som kommer hem till oss nästa vecka. Lovely!