Save someone with one song

The good things in life 2010-01-31 18:17:46
Kommentera - 3 st

Denna sång är en favorit hos mig och min pojkvän och jag diggar versionen av Justin Timberlake och Matt Morris som de framförde på "Hope for Haiti"-galan. Lyssnar på den och längtar tills att min älskade pojkvän kommer hem imorgon. I am not cut out for beeing alone...


I love chick flicks. Just nu charm

2010-01-31 16:32:42
Kommentera - 1 st

5d13a67932696bd712936420f232b5fa.png

I love chick flicks. Just nu charmar en liten shopaholic mig vilket efterföljs av en väldigt hängiven labrador.


I don't want to be home alone

The good things in life 2010-01-31 12:21:53
Kommentera - 0 st

Idag är jag helt ensam hemma då Mattias är iväg på Ombudsgalan. Jag kan säga att jag inte alls mår bra av att vara ensam hemma och ännu mer känslan av att sova ensam en hel natt. Men nu under dagen håller jag mig syselsatt genom att tvätta ett helt berg av tvätt och pyssla här hemma. Ska även se till att ta en längre promenad till en mataffär lite längre bort för att händla några småsaker till middagen som blir för en i kväll. Har även bunkrat upp med en massa chick-flicks så dagen borde segla förbi lätt.

Igår var jag och min kusin på bröllopsmässan och kan säga att lika mycket som det fanns inspiration fanns det en hel del som skrämde en lite. Bland utställarna fanns allt mellan himmel och jord. Klänningar, ringar, catering, chockladfontäner, smink you name it the had it. Det var som en djungel och jag är glad för min kusin skull som har det mesta av det stora sakerna avklarade. Skrämnade var hur allat detta kostar så himla mycket pengar. Fattar ni att det kostar 65:- att hyra en ynka stol!! Jag troro jag får börja spara till vårat bröllop någon gång i framtiden redan nu om vi ens ska kunna ha något att sitta på..haha.
Och en rolig sak som alla utsällare trodde var att jag och Mimmi var lesbiska och skulle gifta oss med varnadra. Tycker synd om människor som ännu bara går på sina aningar och skämmer ut sig på det sättet.


Underbaraste kusinen som ska stå brud i september..


När det är så här kallt som det är

2010-01-30 15:09:02
Kommentera - 0 st

0-6fb4fcd7b20207ff24296d315becc1a8.png

När det är så här kallt som det är värmer en stor varm mugg mocha latte väldigt bra.


Here comes the bride

Family 2010-01-30 09:45:52
Kommentera - 0 st

Mornin' to ya'll! Sovit som ett litet i natt och det var verkligen någonting min kropp behövde. Vaknade upp utvilad och glad. Fast lite trist var det att ära frukost ensam då Mattias redan hade åkt iväg till jobbet när jag kravlade upp vid 8. Jag skulle egentligen velat lega kvar och dra mig lite längre, men eftersom jag ska iväg så var det lika bra att få lite slappartid i soffan kände jag.
Idag ska jag iväg på Bröllopsmässa med min kära kusin i Nacka Strand. Hon ska stå brud i september och vi ska iväg och se vad som finns att erbjuda till en brud i år. Mimmi har redan en klar bild av hur deras bröllops ska se ut och det är verklgen hennes och hennes blicande mans personlighet helt ut. Men om man ändå ska gifta sig kan man nog aldrig få tillräckligt med inspiration. Och jag detta som ett tillfälle att samla inspiratioin jag med för en dag ska jag också gå nerför mittgången. Hoppas bara inte det finns en massa bridezillas där som tränger sig och är alltmänt orediga. Kan anta att vissa kvinnor blir helt vilda när det kommer till deras bröllop.
Ska bli väldigt skönt att gå med min kusin som är lugn och sansad. Kommer npg själv hem med en drös med bröllopstidingar och tur att jag har förvarnat Mattias om det så han inte för hjärtattack när han stiger in genom dörren efter jobbet.


Bildkälla:Google.com


När det blir lite väl kyligt hemma

2010-01-29 19:04:36
Kommentera - 1 st

0a0dafdede1c46ef518118c879ae95ed.png

När det blir lite väl kyligt hemma och pojkvännen inte finns nära till hands tar jag min tillflykt till min nya munkjacka från svea. Me loves it!


Äntligen är det helg. Och hemma ho

2010-01-29 18:03:40
Kommentera - 0 st

0-2ea0bbb77c2a7821f6929fa036cf053c.png

Äntligen är det helg. Och hemma hos oss blir det verkligen fredagsmys som ni ser. Men innan vi hugger in på chips och godis blir det hemlagade hamburgare. Mums!


Underbar läsning på väg till jobbe

2010-01-29 09:14:38
Kommentera - 1 st

0-1786fb1e6d9690503d4b81e1d66c5982.png

Underbar läsning på väg till jobbet imorse. Denna kvinna inspirerar verkligen. Måste se till att se filmen så snart som möjligt. Ska bli intressant att se Mariah Careys rolltolkning och Lenny Kravitz som sjukskötare.


White and white

Livet 2010-01-28 18:37:33
Kommentera - 0 st

Har det snöat hos er hela dagen också? Här verkar det aldrig avta. Det har säkerligen kommit 20 cm snö vid det här laget. Lika mycket som det sprider glädje i kroppen att vi äntligen fått en ordentligt vinter så skulle jag uppskatta att snöfallet kunde avta. Mest för att jag får sådan himla galen träningsvärk i mina ben för att det inte plogas någonstans och jag får pulsa och kliva över alla drivor hela tiden. I vissa skeden brinner det i benen. Men något gott med det onda...

Denna vecka har jag inte varit så glad i att blogga så mycket kankse ni har märkt, men med den takten vi har på jobbet just nu är jag mest helt slut när jag kommer hem och vill helst inte röra datorn då jag sitter framför en hela dagarna. Det känns som om att jag inte alls hinnere prestera mitt bästa alls vad gäller mina ärenden och det är inte alls kul. Tiden räcker helt enkelt inte till. Det ska bli mäkta skönt att få lite helg och bara slänga upp benen och mysa ordentligt med min älskade pojkvän. Sen ska jag minsan se till att sova ut ordentligt och då menar jag inte vara uppe vid 8 utan dra mig om jag känner för det och kliva upp vid 10 om jag så känner för det. Kanske lättare sgat än gjort...


Fint är det i alla fall med alla det vackar snöflingor i snön..


Toodles

Livet 2010-01-27 06:15:16
Kommentera - 1 st

Trött som en halvdassig sparris idag. Efter en lång dag på jobbet igår blev det en tur in till stan för att införhandla en ny munkjacka och det sprängde nog min trötthetsgräns totalt. Hade ingen inspiration att göra någonting förutom middag när jag kom hem. Träning var det bara att glömma. Fanns ingen motivation över huvudtaget. Men idag ska det bli en tripp till gymmet då jag inte ska någon annanstans än hem efter jobbet. Skönt att vara där lite innan den totala invationen av januarilöften. Plus att det får mig att bli en piggare ärta överlag.

Men nu ska denna sparris hitta sina skor någonstans och hasa sig iväg till kontoret för ytterligare ett 8 timmarspass.

Til the dust settles

The good things in life 2010-01-26 06:12:54
Kommentera - 1 st

Idag vakande jag upp utav att jag hade en mardröm. Precis när alarmet gick av såg jag slutet och det sitter ännu kvar i bakhuvidet. Jag tycker det är så obehagligt att ha mardrömmar då det ofta hänger med ett tag på morgonen innan jag kan skacka av dem. Hoppas att den här snart försvinner ur minnet.

Igår blev det inte mycket bloggande då jag var tvungen att koncentrera mig på hemmet. När jag väl steg innanför dörren efter jobbet så såg inte vår hall ut som den alltid gjort. Nu hade min pojkvän gjort slag i saken och börjat måla om hela hallen. Underabr syn! Så nu kommer vi får en fin vit hall istället för en djurgårdsblå. Nya hallateraljer ska införskaffas så att nästan allt det gamla försvinner. Det är verkligen en jättestor skillnad måste jag säga och det blev en hel massa ljusare, då hallen annars tenderar att vara väldigt mörk hemma hos oss. Mattias ska måla det sisa lagrena idag innan han åker iväg till jobbet så att allt är klart när jag kommer hem. (Jag fick också fatta rollern igår så ni inte tror att jag tvingar min pojkvän att göra allt själv..hehe). Dock så kommer en målare över på tosdag och målare det vi inte är så bra på, snickerierna. Lite får man lämna åt proffsen.

Efter jobbet idag hade jag tänkt åka in till stan för att köpa mig en ny munkjacka då min gamla håller på att falla isär. Vad som redan har fallit isär är min hörlurar till iPoden där ena luren slutade fungera igår på väh hem, så får se till att köpa nya sådana också. Men innan detta, off and away to work I go! 

Another day, another dollar

Livet 2010-01-25 08:15:24
Kommentera - 1 st

Och så var helgen förbi återigen och måndag är här. Och måndagra innebär alltid en sovmorgon för mig vilket är guldvärd. En extra dag i veckan då jag får sova lite längre ger alltid en bar start för arbetsveckan.
Vi får se vad denna vecka ger om det blir lika mycket att pyssla med so det var förra veckan eller om det lugnar ner sig något. Förhoppningsvis har jag lite mer tid över till att pyssla med mina lite mer komplicerade ärenden idag då jag jobbar sent. Men man vet aldrig vad som händer.

Ikväll blir det kankse lite gym, men först måste jag och Mattias brottas med den tvätthög som vi har här hemma.Jag trodde stenhårt på att jag hade bokat tvättitd till klockan 18.00 igår kväll, men tji fick jag för jag hade bokat den till 11.00 och när jag stod frmaför taval var kloclan redna 17.00. Så det fick bli att ta sista passet idag och förhoppningsvis hinner vi med det 2 proppfulla IKEApåsarna som nu står och väntar i hallen. Men vill man så kan man, inte sant! =)

Unnade mig själv en liten flaska f

2010-01-24 13:08:57
Kommentera - 1 st

0-237ce1274e4451f82211eb8929ca6b71.png

Unnade mig själv en liten flaska från Cake medans jag väntade på min pojkvän. Nu kan man dofta nyduschad all day long.


Jag har idag ställt upp som sällsk

2010-01-24 11:23:20
Kommentera - 1 st

0-753bf831e30907ee2a45550c1c28f8c9.png

Jag har idag ställt upp som sällskapsdam och smakråd åt min pojkvän som ska hitta ny slips och skjorta idag då han är bjuden på en gala i slutet av månaden. Vi får hoppas att det blir jackpot i slutet av dagen.


Easy & Breezy

Tankar & funderingar 2010-01-24 09:05:27
Kommentera - 1 st

Mornin ya'll! Någontin jga verkligen älskar att göra om min pojkvän ännu ligger kvar i sängen på morgonen, är att gå in i vardagsrummet och baar slå på TV och tokzappa. Oftast kommer jag inte längre än till Tv4+ och "Dr. Phil". Och varje gång är det lika intressant att titta på och lyssna på.
Idag är han i NYC och verkar bara haffa människor på gatan och hjälp dem med deras problem och funderingar. Jag tycker det är väldigt nice att lyssna på vad han har att sääga då han verkligen lägger fram det på ett busenkelt sätt som är lätt att fatt och inte slänger en massa termer hit och dit som man inte kan greppa. Inga krusiduller, bara raka ärliga svar och frågor. Skön söndagsmorgon underhållning, precis i min smak.

Förresten, med tanke på rakhet och ärlighet så satt jag igår och tittade på galan "Hope for Haiti" på SVT1 igår kväll. Det slog verkligen rakt in i hjärtata när det hittade barn som hade legat under allt bråte och räddade dem och att de sedan satt framför rutan några dagar senare och verkoigheten hade kommit ikapp dem att deras familj inte längre fanns och att de var utelämnade helt och hållet till andra för hjälp och trygghet. Jag hopps verkligen alla ni som varit inne på min blogg har donerat det ni kan så att dessa barn slipper känna törst, hunger och kyla pga. vår själviskhet att inte vilja ge.


Glöm inte barnen i Haiti

Tipstajm 2010-01-23 09:44:05
Kommentera - 1 st

Som så många andra så har jag blivit skadad av den katastrof som jordbävningen i Haiti har lämnat efter sig. Varje dag kan vi läsa i tidningarna om hur förödelsen blir värre och värre och hur människor dör pga olika skador som inte hinner behandlas i tid.
Det som blir mest lidande utav alla är alla de barn som mister all den trygghet det hade innan jordbävningen. Att vara liten i ett kaos utan sina mamma och pappa måste vara någonting som ingen vill uppleva. Den rädsla som det känner varje gång en främling går förbi och det inte vet vad det egentligen tänker om dem "Kommer han att röva bort mig eller kommer han att hjälpa mig".

Jag som fadder i PLAN känner en skyldighet att informera alla mina läsare om att även det små bidragen kan hjälpa så många barn där ute. Det kan ge dem en säng att sova på, medicin för att göra dem friska och fram för allt en lite strimma av hopp och trygghet någonstans i deras kaotiksa tillvaro. Så se till att skänka det lilla du kan. Har du inte mycket pengar kan det vara en idé att gå ihop i ett kompisgäng och skramla ihop en lite slant tillsammans eller kanske pratat med mamma och pappa där hemma och se till att ni ger någonting tillsammans. Har ni inget att ge kan ni kanske gå över till grannen och be om en slant till barnen i Haiti genom att skotta deras uppfart eller genom att ta ut hunden på en promenad. ALLT NI SKÄNER GÖR EN SKILLAND!

* Besöka Plans Gåvoshop och ge ditt eller ditt företags bidrag
* Bidra med 50 kr till Plans arbete genom att skicka ett SMS med texten HAITI till 72910
* Bli Katastroffadder och ge ett månatligt stöd till Plans katastrofinsatser med fokus på barns situation
* Betala in valfritt belopp till Plan Sveriges plusgiro 90 07 31-1 eller bankgiro 900-7311 och ange "Haiti" på inbetalningen
* Lägg upp banners på din eller ditt företags hemsida och sprid ordet om hur man kan stödja Plans insamling. Ladda ner banners
* Sprid informationen om Plans insatser i Haiti till dina vänner på Facebook genom att klicka här


No work and all play

The good things in life 2010-01-23 09:31:11
Kommentera - 1 st

Vaknade upp till ett väldigt kallt vinterlanskap åter igen. Mättaren visar återigen på -10 grader och inne i vår lägenhet är det lite kallare än vanligt. Detta då vi tyvärr har lite dåligt tätning i våra fönster i vardagsrummet och därav släpper det inte lite mer luft utifrån än vad det ska göra. Nu är det så att man inte kan täta om fönster på vintern då tätningslisterna fryser och vitrar sönder pga. kylan. Så vi får helt enklet se till att ha tofflorna på och vira våra filtar om oss när vi sitter i soffan fram till att det blir vår. Till våren ska vi se till att täta om alla våra fönster tack vare min kära far som har mycket erfarenhet av detta.

Men tills våren kommer så får vi stå ut, men det löser sig också lätt med att man ser till att röra på sig och det ska ja se till att göra alldeles strax. En tur på löpbandet och lite träning för armarna ska nog få igång blodcirkulationen ordentligt. Sedan blir den en lite tur på stan med min kära mor. Vi ska se till att kolla in vad det större kedjorna har att erbjuda till våren och även inta en lunch någonstans på vägen. Alltid mysigt att spendera tid med min kära mor. Så det blit träning hela dagen då det även är som ett träningspass att springa mellan alla affärer där ute.

T.G.I.F

The good things in life 2010-01-22 08:09:31
Kommentera - 0 st

Helgen är här!
Underbart med lite vila igen. Har varit rätt mycket att pyssla med på jobbet och specielt nu på slutveckan. Men det är också skönt att man verkligen jobbar när man är på jobbet. Det värsta jag vet är att bara sitta av tiden. Jag vill ha många mail att svara på och många ärenden att pyssla med. Annars kan det lika gärna vara.
Och som det alltid sig brukar så har vi alltid skön fredagstämning i vår lilla grupp. Alla är glada, vi skrattar mycket och ser verkligen till att hålla humöret uppe. Inte så att vi har lekstuga alla 8 timmar, men mellan varven är det ruskigt nära. Men man måste ha roligt på jobbet också för att balansera ut det hela, inte sant?

När jag väl kommer hem idag runt 19.00 så ska jag se till att bege mig till gymmet. Har varit uppehåll i 2 dagar nu coh kropen vill så hemskt gärna besöka löpbandet igen och säga hej till alla hantlar. Ska se till att svettas som en gris och pusha extra mycket på löpbandet känner jag. Konditionen måste vessas till sin spets. Skönt att älsklingen följer med också så att man kan sporra varandra då man känner att man inte orkar mer. Love is the thing u know!

No Go

The good things in life 2010-01-21 20:40:19
Kommentera - 1 st

Idag blev det också en träningslös dag. Detta då jag efter jobbet var tvungen att åka iväg till sjukhuset då min far har blivit inlagd. Detta då han har fått en infektion i kroppen och behövdes läggas in då han mådde väldigt dåligt. Som tur var mådde han väldigt mycket bättre idag när vi åkte dit för att hälsa på honom och det gjorde att jag kunde slappna av en massa. Men pga att jag tänkt på pappa och hans hälsa hela dagen var all träningslust det som rök först. Hjärnan har precis lugnat ner sig och förlikat sig med tanken att pappa mår bra där han är och kroppen är trött och känner inte för att springa eller lyfta tungt.
Så ikväll sitter jag i soffan och låter kroppen vara i ro och tittar på Oprhas intervjuv med Barack Obama på tv3. Väldigt lätttsamt och intressant att titta på och lyssna på. Barack Obama är en väldigt intressant att lyssna och det är skönt att inte behöva lyssna på en intervjuv där man avhandlar alla världens konstigheter utan man får veta mer om personen bakom en av världens mest mäktigaste män.


Bildkälla:Google.com


Rollin' on with no worries

Livet 2010-01-21 06:12:04
Kommentera - 1 st

Morron readers! Idag var det inte nådigt att gå upp tidigt må jag säga. Kroppen var inte alls inställd på att vakna upp fråsn sin stilla sömn, men upp måste man. Denna ovilja kanske berodde på att någon tölp ringde till Mattias mitt i natten och väckte oss båda. Jag hatar och bli väckt mitt i min sämn för då när jag väl somnar om blir det en sådan djup sömn som är svår att skacka av sig när man måste upp på riktigt. Men men, idag är det redan torsdag vilket betyder att helgen börjar imorgon. Underbart! Jag måste jobba sent imorgon, men då det endast är fram till 18.00 pallar man av det. Så sent på en fredag finns inte så hemskt mycket stress kvar i luften så det är en nedvarvning helt enklelt.

Igår blev det ingen träning för min del då jag kände att jag hade ont i mina benhinnor igen. Lite surt var dte eftersom jag verkligen ställt in mig för ett benpass under hela dagen. Men, det får jag ta igen idag helt enkelt. Jag ska absolut inte börja ligga på latsidan nu när jag väl fått upp mitt träningstempo. Lätt hänt när man får sin första "set-back", men ack nej. Ska det vara så ska det vara ordentligt. Jag är inget januari-löfte inte, jag är ett för livet löfte.

After work

The good things in life 2010-01-19 06:09:41
Kommentera - 0 st

Blev inte så många inlägg från mig igår då jag inte hade någon inspiration alls att skriva.
Först och främst jobbade jag sent vilket betyde att jag inte var hemma förrens vid 19.00 och när jag väl kom hem skrudade jag om till träningskläderna direkt och skuttade ner till gymmet i 30 minuter för att ta min session med löpbandet. När jag väl sedan var hemma fanns bara duscha och äta i mitt huvud och slökolla på tv. Så ni förstår att mina ögonlock inte var lätta och jag ville sussa kudde rätt snabbt.
Var ingen höjdare att sitta ensam hemma hela kvällen heller då Mattias vart bortbjuden på Idrottsgalan. Tog ett tag att verkligen slappna av och somna gott. Men jag vaknade till när han kröp ner brevid mig när han väl kom hem. Bästa känslan ever!

Idag efter jobbet har jag bestämt fikadejt med min kompis D. Har inte träffat honom på ett bra tag så nu kände jag att det var dags att göra slag i saken. Ibland blir jag så förvånad över att tiden bara går och man reflekterar inte över att man inte hinner ta en liten fika ens med en kompis. Läskigt! Men idag ska jag köra 20 frågor på honom så jag är helt up to date med hans leverne.


Bildkälla:Google.com


Work it girl, work it

Livet 2010-01-18 08:01:09
Kommentera - 1 st

Vart tog helgen vägen? Det kändes som att det nyss var freedag eftermiddag och jag precis kommit hem från jobbet. Och nu sitter jag här i soffan och klockan är snart 8.00 på måndag morgon.
Det kanske känns som att allt bara flygit förbi då jag gjort som mycket roligt och man vill alltid att det roliga ska vara längre än det gör. Men, klockan går inte att vrida tillbaka så nu är det bara att bita i det sura äpplet och ta tag i jobbveckan helt enkelt.

Idag blir det en kväll ensam hemma då min pojkvän ska iväg på Idrotssgalan. Är det något jag verkligen ogillar är det att vara ensam hemma när man vanligtvis brukar vara två. Jag tycker inte om att gå och lägga mig ensam heller då jag har svårt att somna utan Mattias brevis mig. Jag ligger hela tiden och väntar på att bilen ska köra upp på parkeringen och jag några minuter senare hör att ytterdörren öppnas. Men ikväll får jag råda bot på det genom ett hårt träningspass efter jobbet så jag blir helt utmattad, då borde jag somna på en gång tycker jag. Får hoppas att det hjälper i alla fall.


Tänk om man kunde sitta på ett plan till
någon skön beach denna morgon istället?


Nu är det lunchtajm och jag festar

2010-01-17 13:43:06
Kommentera - 1 st

155ec45a91385ae0f0d84ad5694c29a2.png

Nu är det lunchtajm och jag festar på vegetarisk buffe. Supergott och mättande. Sen måste jag jaga en kalender till mig själv.


Idag är vi ute på äventyr igen. Ju

2010-01-17 11:58:21
Kommentera - 0 st

3c6d1e7ba2668e3beaec088b7ddd043f.png

Idag är vi ute på äventyr igen. Just nu sitter jag på en pall inne på Levis och ser på när min pojkvän prövar jeans. Får se om vi hittar något som följer med hem. Blir även en sväng förbi IKEA och Hemtex innan vi far hemåt.


Talk that talk girl

Cooking up a storm 2010-01-16 17:01:11
Kommentera - 1 st

5 timmar med tjejsnack är inte fy skam någonstans. Så långa var min sötaste vänner Therese och Sandra över här idag med lilla Milo i följe. Det disskuterades allt från inredning, till giftermål och jag vet inte vad. Allt kan disskuteras när vi 3 kommer ihop oss och det är helt underbart. Tiden bara flyger förbi och man hajar först till när det börjar skymma utanför att klockan börjar bli mycket. Underbart mysigt har vi haft det och jag hopas innerligt att vi kan göra det snart igen.

Ikväll bestämde jag och Sandra oss för att ta med oss våra båda respektive och gå på bio. Vi ville båda egentligen se "Snabba cash", men eftersom det inte finns några biljetter kvar någonstans bestämde vi oss istället för "Up In The Air". Enligt recesioner ska den vara riktigt bra så jag hoppas att George Clooney presterar på duken. Innan filmen blir det lite middag så får se vad vi bestämmer oss för då vi ska åka till Heron City och se filmen. Vet inte alls vad jag är sugen på, men om jag absolut inte kan bestämma mig faller jag alltid tillbaka på det säkra kortet sushi.
Men innan vi far någonstans ska jag bara luta mig tillbaka i soffan några timmar och löka och zappa lite på tv:n. Det tar på krafterna och ha tjejsnack med dessa två pumor då vi snackar tills rösten släpper, i alla fall för min del..


Man kan inte alltid vara med när man han en kille som vill ha mat,
fast Sandra fixar kakan för bådas del tycker jag...


A lot on my plate

The good things in life 2010-01-16 12:29:57
Kommentera - 1 st

Gomorron eller eftermiddag är det redan! Haft väldigt mycket att stå i nu på morgonen och inte förrens nu har jag suttit mig ner för en liten paus.
Jag setg upp tillsammans med Mattias så vi kunde äta frukost tillsammans innan han gick iväg till jobbet. Sen var det bara att sortera tvätt och springa till stugan och stuva in 3 maskiner. Hemma väntade ett litet berg av disk samt en dammsugning utav lägenheten då jag ska få besök idag. Så sagt och gjort städning och diskning klarades av för att sedan springa till stugan för torkning. Efter det tog jag mig till gymmet för att powerwalka i 40 minuter och skaka av mig allt som snurrar i huvudet. Väl färdig-walkad var det bara ta sista turen till stugan för att hämta upp den färdiga tvätten för att sedan bege mig hem för en dusch.
Så nu är allt hemmapyssel avklarat och väntar bara på att min lilla skara besökare ska rulla in genom dörren. Det vankas mysfika med 2 av mina absoluta favoritvänner Therese och Sandra, plus att coola killen M följer min sin kära mor Therese.

Så nu ska jag bara kolla skåpen för fika och te status innan jag kan relaxa med massa tjejsnack.

Så här kan det se ut när man tror

2010-01-15 16:04:31
Kommentera - 0 st

0-390a28202222a0d962a252b653cdea63.png

Så här kan det se ut när man tror att man bara har fått en stuckning som senare visar sig vara en spricka som inte läker och som man sen måste operera och få skruvar i benet. Life is hard!


T.G.I.F

The good things in life 2010-01-15 06:17:40
Kommentera - 1 st

Äntligen äntligen äntligen blev det så fredag! Den här dagen brukar gå som en dans på rosor på jobbet även fast det är hemskt mycket att göra och man känner att förståndet lämnar en. Det är rätt läskigt att allt det handlar om ens egna sinnestillstånd och det faktum att man helt enkelt ställt in sig i ett bra humör från förtsa minut man gick upp. Jag undrar hur man får till ett fredagshumör varje dag på veckan när man går till jobbet? Måste ta en funderare på det, får hur lätt skulle inte arbetsveckan bli om man flög på moln hela dagen? Morot, morot...

Ikväll blir det en liten tripp till gymmet för att springa av mig lite och sen tänkte jag köra ett lite lätt pass armar. Mina ben känner att det behöver en paus från tränande så det får vila idag efter löpningen. Ska se om det "coola killarna" vid frivikterna stirrar ner en igen som man vore en alien när man närmar sig den sektionen utav gymmet. Det är så sorgligt att vissa killar tror att det äger frivikterna. ni vet grabbar att det finns andra muskelgrupper i kroppen också som kan vara bra att träna än bicepsen? Bara ett förslag så...

Nepp, nu är det jobbtajm igen. Ha en riktigt härlig fredag peoples!


Bildkälla:Google.com


Damn I'm good

Träning 2010-01-14 19:26:40
Kommentera - 1 st

Hemkommen efter ännu ett pass på gymmet. Efter en hel dags frusttration på jobbet var det så grymt nice att springa av mig allt och efterår pumpa på när jag körde ben. Nu känner sig kroppen lugnare och helt slut. Nu gäller det bara att vänta på middagen som min älskade pojkvän håller på med i köket för tillfället, italienskt kycklingpasta. Så underbart gott så man nästan skarpar botten av kastrullen.

Idag bestämde jag och mina underbara vänner Sandra och Therese att vi ska träffas hemma hos mig på lördag och ha en riktigt mysig tjejfika. Men det kommer nog vara med en liten kille också, fast han kanske inte ger så många ord till konversationen, nämligen Therese lilla son M. Ska bli grymt nice med en massa tjejsnack och gott att tugga på. Så nu tycker jag att morgondagen ska svicha förbi på jobbet så att helgen börjar snart.


Bildkälla:Google.com


Wakin' up before the bell

Livet 2010-01-14 06:15:52
Kommentera - 0 st

Idag vaknade jag långt före alarmet skulle gå och kunde inte somna om igen helt ordentligt. Tror att jag vaknade till av att morgontidningen damp ner. Brukar oftast inte alls reagera på att den kommer på mornarna, men ibland så väcker det mig och det är så irriterande att inte kunna slappna av och somna om. Jag börjar narutligtvi noja mig över att jag kommer försova mig om jga somnar om och missa larmet helt. Det har aldig hänt och komer säkerligen aldrig att hända, men ändå är det samma visa varje vardag om jag hinner vakna till innan klockan.
Men jag är ändå envis och ligger kvar i sängen tills det plingar till. Inte tänker jag vara korkad och tippa upp tidigare när jag kan ligga kvar i värmen.

Idag efter jobbet har jag tänkt att trippa iväg till gymmet igen. Igår lyckades jag pricka in tiden perfekt för att få ett ledigt löpband och alla maskiner jag körde igår var också ledig, så hoppas på samma tur idag. Blir en tur på bandet som vanligt och ska nog koncentrera mig på rygg och armar idag. Känner att ryggen behöver sig en omgång för att orka sitta fint på kontoret hela dagarna.
Nepps , nu börjar det brinna i knutarna, måste springa till bussen. Have lovely day!

Shakin' it in the night

Mina älsklings beats.. 2010-01-13 19:34:49
Kommentera - 1 st

Nu rockar vi loss den sista timmarna innan vi letar oss till sängen för dagen!I want to sweat

The good things in life 2010-01-13 17:43:46
Kommentera - 0 st

Och så är en lång dag på jobbet åter till ända. Var rätt mycket att pyssla med under dagen, men det är bara bra tycker jag. Tycker inte om en massa dötid utan vill vara sysselsatt alla 8 timmar jag sitter vid mitt skrivbord. Men efter en hel dag på  jobbet så känns det verkligen som att det är myror i kroppen så jag ska strax ta och bege mig till gymmet för att skaka av mig småkrypen. Blir löpbandet, om det inte ä rnågra "nyårslöften" som okuperar dem, och sen lite armar tror jag bestämt.
Sen ska det knatas hem och städas i ugnen närmre bestämt. Skulle gjort det igår, men eftersom allt blev så sent skippade jag det. Hoppas bara på att jag inte fräter bort några viktiga kroppsdelar då medlet som jag ska använda är väldigt frätande. Får samla mod till mig på gymmet i 1 timme helt enkelt.
Längtar tills det är varmt och vår igen!


Middle

Livet 2010-01-13 06:12:50
Kommentera - 2 st

Förbaskat vad trött jag är! Gillar verkligen inte att vara så här seg och trötter. Känns som att det tar en evighet för min motor att komma igång ordentligt. Men jag vet anledningen och det är att detta första "riktiga" arbetsveckan efter semestern. Kroppen vänjer sig fort av med att ha en rutin vad det gäller tidiga mornar eller i alla fall  min. Men logiskt är det att man gillar att gå upp 8 istället fär 20 i 6.

Mer logiskt är det att jag nu måste trippa iväg till bussen som vanligt och ut i dimman som lagt sig på ön nu på morgonen. Hoppas inte det betyder att det är superkallt ute...brrrr.

A visit to the hospital

Family 2010-01-12 19:59:56
Kommentera - 0 st

Har blivit en extra lång dag idag. Min lillebror har hamnat på sjukhus då han har trampat snett och fått en spricka i foten som inte vill läcka med hjälp utav gips. Så nu blir det till att operera honom. Det ska visst sättas in två skruvar i benet på honom och det ska göras under lokalbedövning. Han ska får en epiduralbedövning, en sådan kvinnor får när det föder barn, så att allt domnar bort från naveln och nedåt.
Så efter jobbet åkte jag helt enklet iväg till sjukhuset där han ligger och tog med hans lapptop så han inte behöver sitta där och ha tråkigt i sjukhussängen. Han fixade upp sig på det trådlösabredbandet direkt så att kunde surfa runt på nätet. Hoppas bara att operationen går bra imorgon och att han får åka hem så snart som möjligt och bli ompysslad utav mamma och pappa.

Nu är jag helt slut i kroppen och knoppen och orkar endast se till att fixa fram kvällens middag som blir potatismos och falukorv. Bon apetit!

Second begining

Träning 2010-01-12 06:15:39
Kommentera - 0 st

Igår vart det inte många inlägg skrivna. Kände att jag behövde lite bloggpause en kväll och dessutom fanns det massa annat som skulle göras. T.ex att ta sig till gymmet i en timme direkt efter att jag kommit hem vid sjusnåret. Väntade in min kära pojkvän då han vart iväg på ett möte och sen bar det av. Men när vi kom upp till gymmet mötes vi av en syn som så många andra när första dagen på julsemestern är över. Alla löpband och cyklar var nästan upptagan, alla maskiner på gymmet var upptagna och alla pass var fullbokade! Jag bara suckade och sa till Mattias att om 2 veckor till 1 månad kommer vi aldrig se de här människorna igen. Och jag kan säga att det inte var många ansikten vi kände igen igår kväll.
Ang. detta fenomen så pratade jag om det med min vän Sandra igår. Hon är min egna lilla fitnessguru och hon sa det att det är så synd att människor bara pallrar sig till gymmet i ca. 1 månad efter att det avlagt något löfte i ett halvfullt tillstånd på nyårsafton. Ta dig själv i kragen och stå vid ditt löfte istället och kör inte i 180, 6 dagar i veckan från början. Det finns ju inte en människa på jorden som kommer hålla sig till något sådan om man inte är en van "gymmare". Det är sanningen! Jag håller med till 100%. Så ett tag framöver så får jag helt enkelt vänta på att alla dessa visstids gymmare har haft sin period och smällt vänta på min tur till att springa på löpbandet.

Förresten, är det någon som har rengjort en ugn förut? Jag ska rengöra våran för första gången ikväll och vet liksom inte riktigt vad proceduren är. Är lite orolig inför min uppgift och hoppas på att jag inte gasar ihjäl mig själv med ugnsrengöringen.


Är det en film jag vill se i år så

2010-01-11 18:06:10
Kommentera - 1 st

7d345e83ec7beef6633d6171c747dcc6.png

Är det en film jag vill se i år så är det denna. Älskade boken och hoppas att herr Kinnaman gör en grym rolltolkning.


Startin' at the begining

Livet 2010-01-11 07:55:54
Kommentera - 1 st

Måndag morgon och det är en skön morgon. Jag behöver inte jäkta alls utan kan ta allt i stilla ro. Har hunnit äta frukost, fixa i ordning mig själv och sitter och tittar på morgon tv i skrivande stund. Det här kan jag endast göra på måndagsmorgonar då jag börjar senare än vanligt. Och det är så rogivande att få börja sin arbetsvecka på detta sätt. Istället för att komma till jobbet supertrött och jäktad är jag lugn som en filbunke. Resten av veckan blir som en "walk-in-the-park" när veckan starta så här.

Men nu måste jag borsta bort den hemska te-andedräkten innan jag far iväg. Vill inte skrämma bort folk på jobbet med min "dragon breath".


Not a spot in sight

My love and I 2010-01-10 16:55:55
Kommentera - 0 st

Nu har vi städat köket i 4 timmar! Hur kunde man någonsin ana att ett kök kan ta så lång tid att städa? Och t.o.m mär man är 2? Mattias påpekade att det kan vara för att vi var tvungna att först tömma alla skåp på grejer innan vi kunde städa ut det invändigt. Och vi hittade verkligen en massa skaer som vi inte har använt på ett bra atg så nu står det ett antal kassar med skräp i hallen som ska slängas. Väldigt skönt att få ut en massa gamalt bråte så att nytt kan flytta in någon gång i framtiden..hehe ;). Och nu är det så rent så det blänker and I love it!

Nu sitter jag i soffan helst slut och tittar på Sex And The City-The Movie för hundraelfte gången och njuter av att endast behöva röra händerna och fingrarna. Och tack vare träningen igår vill mina ryggmuskler proklamera att det existerar extra mycket efter allt slit i köket. Jag hade tänkt att gå och anstränga dem idag också, men då jag helt har avverkat mitt linsförråd bestämde jag mig för att stanna hemma. Ligger inte i topp på min lista att träna med glasögon då det bara "rinner" nedför näsan hela tiden.
Hoppas på att min beställning kommer hem senast på tisdag så att jag kan gå och träffa min kompis löpbandet igen. Men innan dess måste jag tänka ut något kul att laga till middag. Undrar vem som ska hjälpa mig i köket ikväll, Nigella, Gordon eller kanske Jamie?


  


I am easy on Sunday

My love and I 2010-01-10 09:06:08
Kommentera - 0 st

Godmornin' to yall! Somnade i vanlig ordning i soffan när vi igår kväll satt och tittade på "Independece Day". Jag kan verkligen se den filmen hur många gånger som helst utan att tycka att den är tråkig. Will Smith är hur härlig som helst och Jeff Goldblum är verkligen en av världens bästa "nördar" i sin roll.
Innan den filmen började rulla bläddrade jag förbi VH-1 och där visade de "Hip Hop Honors-Def Jam" och jag kände att jag hamnat i himlen. Bara massa nice hip hop och r'n'b i from av livemusik. Och sedan att få veta mer om skivbolaget Def Jam var riktigt intressant och bättre blev det när en av mina favorit personer i muskindustrin Russel Simmons intervjuvades titt som tätt mellan uppträdandena.
När jag var yngre satt jag som fastklistrad vid MTV när det kom program som endast handlade om r'n'b och hip-hop. Jag köpte på mig en herrans massa tidningar inom denna musikstil och sög åt mig allt som kom ut och cd-splearen gick varm med artister som Mary.J. Blige och SWV. Så det var riktigt coolt och sitta och lyssna och titta på programet i väl över 1 timme. Till och med Mattias tyckte att det var riktigt bra musik.

Men idag är det lite lugnare takter som gäller på morgonkvisten. Ska bara vänta på att älsklingen ska vakna och sedan blir det mysig frukost. Dagen bjuder nog sedan på en tripp till IKEA, som inte blev av igår, och även en avstickare till Hemtex för att köpa hem nya gardiner. Väl hemma ska köket och badrummet storstädas och även gymmet ska besökas. Mycket att göra, men mycket roligt ändå (jepp, jag älskar att städa).


Bildkälla: Google.com


Hungry as a wolf

Cooking up a storm 2010-01-09 17:53:11
Kommentera - 0 st

Oj så skönt det var att ta sig till gymmet och köra järnet i 1 timme. Sprang i 25 minuter och körde stryka i ungefär en halvtimme. Pumpade ihjäl mig på armarna så det kommer jag nig få sota för imorgon då träningsvärken smyger sig på. Men då vet man att träning givit reslutat.

Men efter träningen blir jag alltid hungrig som en varg och vill ha mat. Just nu sitter jag här i soffan och drömmer om hamburgare och pommes frites. Men inget från Mcdonalds eller MAX utan hemmagjorda burgare. Det är verkligen många gånger godare än det man köper på snabbmatsställen plus att man får gugga på precis vilken topping man själv behagar. Men för att denna middag ska kunna göras måste jag kila ner till affären och handla. So long suckers, I got's to jet!


Bildkälla:google.com


Morning glory

The good things in life 2010-01-09 11:52:27
Kommentera - 3 st

Hello world! Jag har varit vaken sedan 8 imorse och kan säga att även fast jag vaknade så tidigt är jag helt utvilad. Men när ögonen öppnades gick jag inte uppdirekt utan jag låg kvar i sängen och läste. Detta då jag var inne på det sista sidorna utav Sofi Fahrmans bok "Elsas Mode" och kände verkligen att jag bara var tvungen att läsa ut den. Sagt och gjort så när den halvtimme passerat var jag uppe och hoppade och pussade min man adjö då han gick iväg till jobbet. sen var det breakfast tajm och läsande utav morgontidingen.
Efter det drog virverlvinden Heidi igång med att sortera tvätten, springa till tvättastugan och slänga in 3 maskiner tvätt. När jag kom hem igen slängade jag ur granen, dammsög hela lägenheten, packade ner alla julsaker i källaren och bäddade sängen. Sen var det andra omgången i stugan för att hänga hälften på tork och hälten packades ner i påsen för torkning hemma.
Allt detta har jag hunnit med innan klockan ens hunnit slå 12. I got skills, yes I do! Så nu är det endast hämtning av kläderna kvar vilket ska göras om 10 minuter, sedan bär det av till gymmet för en 1 timmes pass styrka och sedan kondition i 20 minuter.

Resten av dagen ska nog spenderas i köket då jag har fått för mig att jag vill testa och tillverka macarones. Fast vi borde åka iväg till IKEA och lämna tillbaka lite varor som vi inte behövde senare ikväll. Får se vad som händer helt enkelt...


Bildkälla:Google.com


Friday chillin'

The good things in life 2010-01-08 17:41:53
Kommentera - 3 st

Just hemkommen från jobbet och den onådiga kylan och jag överlevde båda. Så nice att få komma hem och slänga av sig sina arbetskläder (för mig svarta långbyxor och cardigan då vi har dersscode på jobbet) och dra på sig mjukisbyxorna och hoodien. Det är verkligen fredagsmys för mig, inte behöva ta på sig några strika kläder utan bara lunka runt i sköna och bekväma kläder i 3 dagar. Det är verkligen något jag uppskattar.

Något mer som jag upskattar är att vi har inbvigt våra fredagskvällar till att hämta hem mat från våra favorit ställen för att unna oss lite lyx. Så ikväll blir det min favorit, sushi. Fast egentligen skulle jag kunna äta sushi varje dag om jag fick bestämma. Det är så underbart gott och lätt ätet, alltså att man bara behöver öppna lådan och i princip äta med fingrarna.
Fast det bästa med fredagskvällarna är all den tid jag får tillbringa med min underbara pojkvän. Bara sitta och gosa in mig brevid honom och låta honom leka med mitt hår. Då mår jag som bäst.

Men tills att min älskade kommer hem från jobbet ska jag bänka mig framför någon serie. Kan inte titta på LOST då Mattias missar avsnitt då och den följer vi tillsammans. Men något kan jag nog hitta och vila ögonen på.


Tur att man har sin lilla påse med

2010-01-08 09:25:10
Kommentera - 0 st

0-354569a919158055a12dca7ba9ed80b8.png

Tur att man har sin lilla påse med nötter på jobbet. Bästa knepet att hålla sig borta från godismaskinen om dagarna.


T.G.I.F

The good things in life 2010-01-08 06:13:30
Kommentera - 0 st

Hinner inte säga mer nu på morgonen än att, DET ÄR ÄNTLIGEN FREDAG!


Summer dreams

Tankar & funderingar 2010-01-07 21:11:49
Kommentera - 0 st

Jag och Mattis har redan börjat planera för sommarens äventyr och ett utav dem blir en resa. Förra året åkte vi iväg till Teneriffa i 1 vecka och det var en av det bäsat resorna jag gjort i mitt liv. Underbara stränder, fantastiska utflykter och bara en massa härlig tid tillsammans utan en massa måsten.
I år har vi redan börjat titta på resemål och vi har rört oss i Grekland, Italien och Frankrike. Men för några dagar sedan droppade mitt drömresemål, New York. Och det verkade som att Mattias tyckte att idén var väldigt spännande. Det enda som kan vara lite jobbigt för honom är den långa flygresan då han tycker att det är lite obehagligt att flyga. Men som jag presenterade för honom så finns det direktflyg från Helsingfors till NY, så förhoppningsvis nappar han på det. Men vi har inte bestämt oss för någonting ännu och som sagt finns det flera destinationer som lockar.
Fast jag skulle bli väldigt exalterad om vi bestämde oss för New York, men det gäller även att hitta en resa med en passande prislapp. för det måste finnas en hel del pengar kvar i plånboken så man kan shoppa och unna sig äventyr i staden. Men en är det långt kvar till sommaren och värmen.


Bildkälla:Google.com


Nu ska vi se om denna lilla dryck

2010-01-07 07:31:50
Kommentera - 0 st

0-58d9b9414c49c0be2ce0b5b9b6e16dfb.png

Nu ska vi se om denna lilla dryck med c-vitamin kan få mig till en pigg liten mört nu på morgonen.


The eyes don't want to open

The good things in life 2010-01-07 06:12:42
Kommentera - 0 st

Huvaliga vad trött jag är idag. Ögonlocken är tunga som bly och hjärnfunltionen är den av en zombie. Hur ska denna dag på jobbet gå? För se till att dricka massa te när jag kommer fram så jag tinar upp mig själv först och främst. annars somnar jag väl på tangetbordet när jag läser alla mina mail.

Igår var vi som sagt över till våra underbara vänner Therese och hennes man med tillhörande två söner. Och som vaje gång är detså nice att bara parkera sig själv i deras soffa och snick snacka. Tiden bara rinner iväg som en fors då vi har det så trevligt och vips har det gått 2 timmar. Var så mysigt och sitta och leka med lillkillen och storebror var i farten som vanligt. Min vän Therese såg ut som en vacker vårdag måste jag få lov att säga. Vilken pudding alltså! Tack för sällskapet gumman och nästan gång är det vår tur att bjuda in er! =)

Nepp, nu måste jag tänka på att röra mig ut till det jättestora kylskåpet där ute. Ville inte komma sent till jobbet! Ha en riktigt nice dag sweets!


Dry like a dessert

Tipstajm 2010-01-06 10:16:35
Kommentera - 5 st

Denna handkräm är min totala räddare in nöden nu när mina händer är torra som fnöske. Mina fingertoppar kändes som snadpapper igår kväll och efter har smörjt in mina händer 4 gånger igår kväll och 2 gånger idag är det lena som en bebis händer. Lite dyrt, men drygt som bara den. Men ibland måste en tjej unna sig det bästa som finns!
Icebox

The good things in life 2010-01-06 09:19:15
Kommentera - 0 st

Good morning! Här somnade man i soffan och missade en liten del utav ett avsnitt utav LOST igår kväll. Min kropp reagerar så starkt på ändringar i min dygnsrytm så de inte är sant. När jag hade semester nu så var det inga problem för mig att sitta upp till 23.00-24.00 på kvällarna. Nu direkt efter en tidig morgon somnade jag i vanlig ordning i soffan. Jag kan verkligen inte ens försöka hålla ögonen öppna. Men fram tills att jag somnade var jag på helspänn då serien verkligen ger en överraskningar hela tiden.

Idag ska jag och Mattias åka över till våra under bara vänner Therese och hennes underbara familj för lite down-time. Vi hade egentligen planerat med lite pulka-åkning, men det belv lite väl sent. Och jag tror också att kylan har skrämt bort mig från några utomhusaktiviteter just nu. Fattar ni att igår innan vi gick och la oss kollade Mattias termometern och den visade -17 grader! Och just nu sa det på morgonnyheterna att i Hemavan hade det varit -39. Jag som höll på att avlida igår när jag gick till och från jobbet. Det är bara att köra med lager på lager idag helt enkelt! Brrr...

Ska börja dagen med en ryckande varm kopp te och en stor portion gröt. Mums!


-16 grader utanför vårat fönster just nu!


Lost in the couch

Livet 2010-01-05 18:04:59
Kommentera - 2 st

Så var det dags att vara ledig igen. Tänk om alla arbetsveckor såg ut så här. Jobba 2 dagar ledig en dag och sen 2 dagars spurt till helgen. Hade varit en perfekt ekvation för mig. Men allt man önskar sig kan man inte få. skönt att dagen på jobbet gått smort och jag har jobbat undan allt som hade hopat sig under tiden jag varit på semester. Det är nice att veta att ens arbetskamrater verkligen ser till att ens egan arbetsuppgifter också är gjorda till en viss del tills att man kommer tillbaka.

Ikväll ska jag laga en smarrig middag bestoende av entrecote, bakad potatis och grönsallad men bearnesisesås. Jag blev så sugen på kött när jag satt på jobbet så jag kände mig nsäatn som en kanibal. Tror att mitt sug efter mastiga biffar kommit från att när jag började med GI-mat. Där äter man en hel del kött och innan det var jag inte alls så sugen på kött utan åt mest bara kyckling och fisk. 
Till middagen blir det till att fortsätta titta på LOST. Vi har blivit helt hookade på den serien sedan jag köpte första säsongen på REA förra veckan. fattar inte hur en serien kan vara så spännande varje avsnitt? I alla fall så har vi kommit fram till sista skivan i säsongen så idag sprang jag in till Åhléns och köpte hem säsong 2. Så nu slipper jag får abstinens..hehe.  


Bildkälla:Google.com


Denna bild hade min lillebror skic

2010-01-05 06:21:15
Kommentera - 1 st

0-75f087932787aa22214fa13af5ea2623.png

Denna bild hade min lillebror skickat till mig igår på vår katt Elvis. Han bor hemma hos mina föräldrar och lillebror men han är lika mycket min lilla hårboll för det.
Tänk om vi kanske skulle skaffa oss en egen hårboll hem till oss?


Tuseday

Livet 2010-01-05 06:03:24
Kommentera - 0 st

Skönt med bara två dagars jobb och sen ledighet igen. Men fruktansvärt jobbigt att gå upp så här tidigt. Det hade jag helt vant mig av på semestern.

Men, sånt är livet. Nu måste det pulsas i snön till bussen. Hoppas man inte fryser ihjäl där ute för idag visade vår mätare på -12. Brr!


Tack vare denna bok är mina raster

2010-01-04 17:01:36
Kommentera - 1 st

0-2bc2ecca6e8d3559c0d9f47b1ae9099c.png

Tack vare denna bok är mina raster guld värda här på jobbet. Är helt uppslukad i boken redan. Verkligen något jag rekommenderar om ni vill lära en rolig chic-lit bok.


Workin' again..

Livet 2010-01-04 07:50:40
Kommentera - 0 st

Och så var jul och nyårssemestern slut. Har varit så underbart att få vara hemma i 10 dagar och bara pusta ut. Väldigt bra tajmat också att fösta dagen man ska jobba har man kvällspass och får sova ca. 1½ timme längre än normalt. Det gör mycket att jag får vakna i min egna takt och äte frukost i lugn och ro.

När jag stod i köket och gjorde iordning min frukost kom jag tänka på en sak. Jag har inte skänkt jobbet en enda tanke under min semester. Inte suttit och oroat mig för hur det går eller vad som finns på mitt bord när jag väl kommer tillbaka. Då kan jag verkligen säga att jag checkat ut ordentligt och det behövdes. Nu har jag krafter och enerigi att jobba igen ett bra tag fram över innan det behövs semester igen.
Fast med tanke på semester så ska jag lämna in min semesteransökan för sommaren redan idag. Känns bra att ha lite framförhållning och då jag redan vet när jag vill vara ledig finns det ingen anledning att vänta tycker jag. Sen är det bara att hålla tummarna fram till april/maj då vi får tillbaka våra ansökningar och hoppas på att rutan för beviljad är ikryssad.

Nepp, nog om ledigheter. Nu ska det fejas lite med håret och sen är jag off. Ha en riktigt tunderbra måndag!

First sign

Shoppingbag 2010-01-03 16:39:28
Kommentera - 0 st

Idag har vi varit iväg sen klockan 09.30 imorse så har inte riktigt hunnit med att skriva några inlägg.

Vi vaknade redan vid 8 för att kunna äta lite frukost och duscha innan vi for in till stan för att gå på smygpremiären utav MQ:s mastodont REA. Det var inte många människor med oss som var morgonpigga, men en del människor hade hittat till butiken. Jag strosade omkring och trodde inte att jag skulle hitta något, men som landade mina ögon på en klänning från Bondelid som jag spanat in ett antal gånger när jag varit inne i butiken. Och när det var 50% nedsatt så var det ingen tvekan att den skulle åke med hem. Så isället för att betala 799:- belv det endast 398:-. Det var ett kap man kan kalla duga!

Sedan åkte vi över till IKEA för att köpa ytterligare en pall till vårat vardagsrum. Detta då vi har så lite sittplatser om det kommer över folk. Så får all våra nära och käras rumpor plats hemma hos oss. Förhoppningsvis!
När vi ändå var i närheten av Skärholmen svängde vi förbi där då jag behövde byta ett par mjukis byxor jag köpt på H&M som var det fulaste jag sett (dumt av mig att inte pröva det i affären) för att svinga förbi Intersport och köpa mig ett par riktigt fina från Adidas i gråmelerat (my favourite). Men som alltid var det för långa. Men som tur är hjälper min kära mamma till med det. Och nu efter att vi hunnit vara 1 timme på gymmet ska vi åka över till dem för att förhoppningsvis landa hemma lagom till att falukorven är tinad och vi kan göras oss korvstroganoff till middag.

Pust! And off we go again......

Denna underbara vy hade jag när ja

2010-01-02 17:13:17
Kommentera - 0 st

4a24d52429c981dcf097dcc69f5a3870.png

Denna underbara vy hade jag när jag bestämde mig för att gå hem från tunnelbannan istället för att ta bussen. Kylan bet mig i kinderna och tårna var halvfrusna, men det var en skön promenad trots det.
Nu har jag druckit en stor varm kopp te och sitter under filten med en mysig film på tv. Ända som saknas nu är min älskade pojkvän som borde vara hemma strax.


Snowing on saturday

Family 2010-01-02 10:54:11
Kommentera - 2 st

En rejäl sovmorgon och en lång frukost gör susne för lilla mig. Men det är så tyst och tråkigt när min älskade inte är hemma. Detta då han måste jobba idag. Jag har blivit så van vid att han har vaknat upp med mig varje dag nu i 1½ vecka. Fast som alltid kommer han hem på eftermiddagen och dit längtar jag massor.

Idag ska jag fara över till min föräldrar och lillebror för att hälsa på. Jag har dock en liten baktanke med min visit och det är att min mor, som är skräddare, ska sy upp mina nyinköpta jeans. Jag måste verkligen själv lära mig hur man på bästa sätt syr upp jenas för en dag i framtiden kommer jag också få barn som vill ha sina kläder fixade. Måste ta tag i de där med mamma!

Nepp, nu kan jag inte sitta här mer. Tar ungefär 1 timme att ta mig hem till mina föräldrar så lika bra att börja röra på sig.


New year and new gear

Shoppingbag 2010-01-01 14:17:26
Kommentera - 0 st

Nu när det är nytt år har jag lovat mig själv (men inte som ett nyårslöfte, utan mer som ett livslöfte) att ta bättre hand om mig själv. Det betyder inte bara att röra på mig mer och tänka på vad jag äter, utan också att min själ mär toppen och att jag alltid gör det som jag känns rätt. Inte dansa efter någon annans pippa. Ett som är säkert är att jag ska uppdatera min garderob till en status jag så länge velat. Och jag har planerat att för varje plagg jag köper måste ett gammalt bort. Om det slängs eller skänks bort är sak samma. Och jag har börjat med att köpa nedan plagg. Basplagg är som sagt det bästa och det är där jag ska börja med uppdateringen.

Bildkälla:H&M


2010...here we go!

My love and I 2010-01-01 10:58:47
Kommentera - 1 st

Första morgonen på det nya året. Har vaknat upp utvilad och med leende på läpparna.

Igår hade jag och Mattias en jättemysig kväll tillsammans. Vi lagade utomordentligt god middag i form av entrecote och klyftpotaits med rödvinssås. Och till efterrätt bakade jag en av tidernas bästa kladdkaka som toppades med kinapuffar och vispadgrädde. Jag har aldrig varit så förtjust i att fira nyår på ett stort sett. Detta eftersom en nyårsafton alltid kommer om igen och festa kan man göra alla andra 364 dagar om året också. huvudsaken för mig är att jag är med den/de jag älskar mest och har en trevlig kväll.
Vår trevliga kväll fortsatte hemma hos Mattias föräldrar där vi fick utomordentligt goda kanapeér och skjöt våra raketer. Mattias hade lyckats få tag i en del maffiga pjäser som var vackra. Det är underbart att sådana saker kan ge ett så stort leende på läpparna.

Väl hemma skålade jag och Mattias i champange och åt färska jordgubbar och myste tills vi båda somnade i soffan.
En underbar kväll helt enkelt helt i min smak. Nu ska det nya året börjas med en god frukost och sen blir det bara till att softa hemma hela dagen och spela tv-spel och titta på tv-serier.


2010 ska vi göra till vårat år, igen!