Tävling

Tipstajm 2008-08-31 17:20:12
Kommentera - 1 st

Är med och tävlar inne hos Shopaholicmamman om ett av de här superfina halsband från Funky Marie. Om jag inte vinner ett kommer jag defenitiv överväga att köpa ett själv. Jag önskar mig halsband nummer 5. Mest för att jag associerar den med min mamma som hade ett smycke med det budskapet när jag var liten.




Gå in och tävla du oxå. Tävligne stänger ikväll 31/8 23.59.

Puzza

Go Jane

Pretty things 2008-08-31 16:14:48
Kommentera - 1 st

satin chain-link heelmetallic plaid oxford heel

gathered peep toe slingback platformshoe print rubber boots


Hittade dessa fina skor hos GoJane. Om jag ville skulle jag kunna köpa allihopa, men jag måste hålla i slantarna.
Kolla gummistövlarna t.ex. Printen på dom är skor. I love it! Dom skulle sitta så fint i de grå höstiga regnrusket som redan har börjat så smått. O en flicka kan inte få nog med klackar i garderoben, eller hur?

Puzza

Den bortglömda shoppingen

Shoppingbag 2008-08-31 15:42:01
Kommentera - 1 st

Kom ihåg imorse att jag handlade ju faktiskt lite till mig själv igår när jag va ute o letade present till min kusin. Hittade ett par superfina svarta raka byxor från H&M perfekt till jobbet.
Och sen så tappade jag en sten i mina studs från Pilgrim i fredags så jag köpte mig ett par exakt likadana plus att de slank med ett par i rosa oxå.


Sitter som handen i handsken


Dom här kan man ha i alla färger

Puzz

Everyday Minerals

Shoppingbag 2008-08-31 15:34:37
Kommentera - 1 st

Har ni prövat mineralsmink? Om ni inte har gjort det ännu, så gör det. Min kompis har hyllat mineralsmink ett bra tag för mig nu. Så när vi hade våran tjejkväll för ett tag sen betällde hon ett gratis sample-kit till mig från ett företag som heter Everyday minerals. Man får välja tre foundations, en concelear och en rouge som kommer hem i små provburkar. Och alt detta är gratis. det enda man behöver betala för är frakten från USA vilket gick på typ 20 SEK.
Min kompis tyckte det var smart att köpa med en kanukubrush, den borsten man måste ha för att applicera mineralsmink. den konstade bara 60 kr så jag fick hem ett fint paket för bara 70 SEK. Så nice. O jag slapp betala tull o införselmoms för att de är en sån litet värde.


Den långa borsten i mitten har jag fått av min kompis, men den går att beställa


Igår tesade jag sminket för första gången och jag hade inga förhoppningar alls. Ville vara helt neutral så att jag inte blev besviken om de inte gav relutat som jag önskade. Men jag blev väldigt positivt överraskad. Foundation täckte jättebra och conealern var precis rätt färg. Rouget var lite för ljus för mig så ska nog köpa mig ett lite mer färgstarkt. Men det var jättebra o satt fint hela kvällen lång.
Jag kommer inte använda vanligt smink längre. Jag är helt såld på mineralsmik från och med nu. Kände att de inte la sig som en hinna över ansiktet som vanligt foundatin gör, utan bara "försvann" in i huden.
jJag kommer händan efter att beställa allt  mitt bassmink från Everyday minerals. Kosta vad det kosta vill, men det är sjukt bra.

Verkligen att rekommendera till er som inte testa ännu.

Puzz på er sötnötar

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-31 12:08:56
Kommentera - 0 st

Eftersom de inte blivit några inlägg förens idag så blir kompensation på beat fronten. Idag får ni 3 låtar för 3 dagar...nice huh?

Första beatet kommer från en av mina all time favourites Alicia Keys, "LIke you'll never see me again". Texten i denna låt är så underbar att jag smälter..



Nästa kommer oxå från en av mina favoriter Lenny Kravitz.. Jag kommer ihåg när jag va liten o älskade o titta på den här videon på MTV. "It ain't over til it's over" är en tidlös klassiker o digga till forever.



O vad passar inte som sista låt o köra lite disco o Earth Wind & Fire och deras underbara låt "September". För vad är de inte imorron om september...smart va. Shake it!



Listen and enjoy kidsen!

Puzz

Woho..what a weekend

Livet 2008-08-31 11:16:58
Kommentera - 0 st

Dålig uppdatering denna helg, men de har varit full rulle enda sen fredag. So here we go wit the recap...


Fredag
de va lekstuga hela dagen på jobbet. Anledningen var att typ halva företaget skulle på afterwork. Alla va på glatt humör så vi på min avdelning satt o flamsa o hade oss hela dagen. Men de är skönt ibland eftersom man annars är så koncentrerad på jobbet andra dagar att man knappt hinner le.
Så när jag slutade skuyttade jag hemåt o började gör amig iordning o alla gånger när jag ska ut så har jag problem med att välja vad jag ska ha på mig. Så även denna gång. Jag hade typ halvbestämt mig för jeans. men när jag drog på mina nya snygga stuprörsjeans visste jag att de va de som skulle sitta på, men sen var de överdelen. Gick igenom typ halva garderoben, men till slut hittade jag en vinnare, Svart halterneck linne. Sen på med min discoballshoes (de heter så för att de ser ut som en discokula fast med regnbågsfärger) o it was done.
Sen ner till kompisen vid stationen o vidare till haket. O låt mig säga, hela kvällen var det en köttmarknad som heter duga. Vart jag än vände huvudet så var de nån som hade sin tunga i någons hals. Jag fick sudda bort många images när jag kom hem senare kan jag lova. Tur att jag har bestämmt mig för att inte göra nått någonsin med nån från jobbet. Gjorde de misstaget en gång tidigare o de va bad bad bad.
Men bortsett från den allmänna auktionen på köttmarkanden hade jag o mina vänner jätteroligt. Dansade och drack goda alkoholfria mojitos. Tror jag blev full på sockerkicken istället för alkohol.

Lördag
Vaknade relativt tidigt. Ringde mamma direkt o bestämde tid för att träffas inne i stan. Vi skulle köpa present till min kusin och hennes kille eftersom jag var bjuden till deras förlovningsfest senare på kvällen.
Jag hade frågat min kusin några dagar innan om vad de verkligen behövde. De är lätt o bara köpa en massa skräp som man faktiskt inte behöver. Hatar sånna prresenter själv o kunde inte komma på nått bra och orginellt, så bad dom att ge mig tips på vad de verkligen behövde. Så de blev ett paket med badlakan och handdukar. 2 av varje såklart så de blir lite sött. O visst blev de glada. Men ännu gladare blev de att jag kom eftersom de alltid är den bästa presenten man kan ge min söta kusin. Älskar henne för att hon inte bryr sig om saker utan om personen i sig.
Mådde lite knasigt sen tidiagre på dagen. Va inte riktigt på topp, vet inte varför, så jag stannade inte så hemskt länge på festen. Men jag hade kul så länge jag var där. Jag kände inte nån, jo min kusins brors föredetta henne kände jag, men annars var de massa ansikten som jag inte kunde komma ihåg va dom hette även fast jag hälsat på alla. Men sån e jag. Så jag åkte hem tidigt, tvättade av mitt smink. bytte om till myskläder o la mig i sängen o tittade på Sex and the City. Perfekt avrundning på kvällen.

Söndag
Sov ut ordentligt idag. Så skönt. Har knappt orkar mig ur sängen. Har hämtat frukost, datorn o alla säsonger av SATC och så långt har jag kommit i min söndagsplanering. Eller nån planering är de fkatiskt inte utan mer göra-vad-jag-känner-för grej. Mår inte så superbra heller. Har inte gjort de sen igår morse. Känns som min mage är i uppror och vill få mig att känna smärta och illamående...Sängen är min bästa.

Hoppas att eran helg har varit lika nice som min.

Puzz på er sötnötar

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-28 19:13:56
Kommentera - 0 st

Jag har lyssnat på denna låt heeeeeeela sommaren o jag är helt fast på den fortfarande. Beatet är så sjukt nice o loopen med flöjten i som går hela tiden är så smittande. Kan inte få bort låten från hjärna. Kat De Luna är fruktansvärt grym på att sjunga så inte konstigt att hon river av "Run the show" så bra plus att de hjälper till att Busta Rhymes hjälper till lite me sina raps. 



Listen and enjoy kidsen!

Puzz på er sötnötar

Garderobsuppdateringen påbörjad

Shoppingbag 2008-08-28 19:06:29
Kommentera - 3 st

Idag har garderobsuppdateringen börjat på riktigt. O vilken bra dag o börja på för när man trippar in på  H&M så har de clubdag så man får 10% rabatt. Oki, det är inte en förmögenhet man sparar, men 10% är alltid nått. Så jag gick omkring ett bra tag o kollade runt. O visst hittade jag saker, för vem gör inte de. H&M är verkligen a girls best friend. O se vilka bra plagg som följde me till min garderob för o bli bästisar med mina andra kläder.


Jeans för bara ynka 198:-. H&M har verkligen ursnygga jeans.


Gardigan-egentligen för killar, men den e så snygg att jag inte kunde låta bli.


Pennkjol. Precis en sån som jag letade efter.


Axleremsväska. Noten på sidan är så fin..

Så det här ä bara början på den nya garderoben till höst. Ska se om jag hittar lite mer godbitar inne i stan i helgen, vilket är väldigt troligt.

Nu måste jag göra klart min korvstroganoff..mummsa.

Beautymässa

Tipstajm 2008-08-27 20:26:07
Kommentera - 3 st

Den här mässan ska jag defenitivt gå på. Min kompis som är expert på smink o skönhet har redan sett till att paxa mig som sitt sällskap. Inte så att de svårt eller så..hehe. för bara 130 kr kommer du in o kan shoppa loss, få en massa bra tips o bara ha en underbart mysig o härlig dag när man kan skämma bort sig själv. 


Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-27 18:32:53
Kommentera - 1 st

Love love love den här låten från John Legends senaste skiva. Texten är grym o älskar pianot. Så idag är det bara o njuta av "P.D.A (We just don't care)".



Listen and enjoy kidsen!

Puzz på er sötnötar

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-26 21:56:37
Kommentera - 3 st

Bara älskar movsen i denna video.Sekvensen med stolarna är grym. Plus att håret är big o då menar jag big!! Men kolla in Janet Jackson va hon ser nice ut. God damn!!! "Miss u much" är det som får rocka eran tisdagkväll. Do the runnin' man...hehe.



Listen and enjoy kidsen!

Puzz på er sötnötar

Tacos o SATC

Shoppingbag 2008-08-26 20:57:38
Kommentera - 0 st

Kan de bli bättre? Tacos till middag och SATC säsong 2 till efterätt. Hehe. Jag var o köpte den sista säsongen jag saknade i mín kollektion. O jag e så lycklig!! Hihi. Jag vet att de låter dumt att en sån sak kan göra en människa lycklig. Men jag älskar den serien sååååå mycket bara. så skönt o bara släppa allt runt omkring o förundras av Samanthas sexapader, Charlotts principer, Mirandas pessimism och Carries optimism.
Tillsammans med en soft tortilla med en massa tillbehör så gör det til en perfekt tisdagkväll. O sen plusar de ju på med att jag får sovmorron imorron..hihi. Inte för att de är mycket sovmorron, men en timme är mycket för en person som annars går upp 06:00 varje morron.

Jag har ännu inte bestämmt mig för vilka skor som jag ska köpa. Jag var inne på Dinsko idag o prövade både stövlaran och Mary Jane skorna. Men jag kan inte bestämma mig. It is driving me crazy!! Hatar att jag alltid måste vara så velig med saker o ting. Jag var inne o kollade på en massa kläder i samma veva, men inte ens då kunde jag välja. Hittade en jättefin kjol o ett par superfina svart byxor. Men jag kom inte ens till provrummet när jag hängde bort dom. Hallå!! Varför? De va jättefina kläder o skulle passat mig superbra. Plus att jag ska, som jag sagt förut, uppgradera garderoben. Ås varför inte börja när man hittar nått man gillar. Kan oxå bero på att jag e lite smått snål emellanåt.
Jobbit  när man kommit hem o börjar ångra sig att man inte fick med sig de man egentligen ville ha hem.

Men men, jag får se til o få med mig nått hem i helgen. För då ska de ut o shoppas ordentligt. De lovar jag er. Får se till o vakna relativt tidigt på lördag och komma in till stan innan 12. Då borde jag hinna me alla affärer och en mysig lunch innan alla affärer stänger. För visst är det så att de alltid ska ingå en oblogatorisk shoppinglunch. Hur ska man annars kunna välja mellan en klockad- eller pennkjol? Haha...

Nee, nu ska jag fortsätta koncentrera mig på mina 4 favorittjejer o deras äventyr.

Puzz på er sötnötar

Pakage for me

Shoppingbag 2008-08-25 19:30:59
Kommentera - 7 st

Klickade hem lite saker från H&Ms outlet precis. Fanns en hel del jag ville ha. Men beslutade mig för att köra basplagg. Sen blir de byxor och kjolar från affärer. Känner att jag vill pröva o kolla hur de sitter. Så trassligt och skicka tillbaka o retunera o så. Men de här är grejer jag vet jag slipper retunera. O ja, jag älskar grått..hehe.



Linne med supersöt rosett bak


Tröja med skärp


Set med tunika och leggings


Gick bara på 220:- pickalurver. H&M:s outlet är verkligen hur bra som helst. Man hittar massor me guldklimpar där.
Gå in o titta du me.

Puzza

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-25 18:25:34
Kommentera - 1 st

Jag är helt kär i denna låt just nu. O videon är ju hur snygg som helst. Inte nått man förväntar sig av en R'n'B stjärna idag. Ascoolt. So shake your booooty to Lady GaGa feat. Colby O'Donis "Just dance".



Lyssna o njut kidsen!

Puzza

Why you steel my money

Tankar & funderingar 2008-08-25 18:19:51
Kommentera - 0 st

Roligt att man måste betala 690:- för ett busskort som inte ens köper mig bussar som kommer o går i tid. Grrrr. Imorse höll jag på att bli försenad på jobbet pga. att bussen var typ 5 minuter fösenad. För er kanske de inte är hela världen, men för mig som måste passa den med en annan buss lite längre fram är det allt.
Hatar när busschafförer inte kollar på klockan utan bara sitter o pillar sig i naveln vid en station bara för att de ska vänta ut tiden. Hallååååå, du kör buss. Du måste ju vara i tid. Det är ju de vi räknar med o betalar en hel förmögenhet för varje månad. Inte att chafföreran ska sitta o snacka i mobilen o glömmer bort att de har blinkat klart på tavaln o de skulle dragit för hundra år sedan. Jag fattar fullt o helt varför så många människot plankar. Helt enklet absurt att betala för en service som nästan aldrig är bra. Jag blir bara så grymt irriterad.

   


SItter faktiskt allvarligt o funderar på om jag ska sluta köpa busskort o börja gå/cykla till jobbet? Klart jag måste gå upp tidigare för o hinna, men de kanske är värt de i långa loppet. Fast de suger ju dom dagar de regnar o är superdåligt väder förstås. Men dom dagarna kanske man kan köra en superdyr SMSbiljett istället. 30 spänn för att åka buss i 10 minuter är vad man får betala. Helknas! Kanske borde va taxa från station till station. Är säkert svårt att fixa men skulle vara bra som ett alternativ till en biljett var som helst. Jag menar vet man att man bara ska åka mellan 2 staioner så o bara ska åka just den resan o inge mer borde det finnas att välja oxå. Kanske i en drömvärld.

Aja, ska fundera över de här med busskort över middag. Idag blir det en av mina favoriter; bakad potatis med skagenröra. Yaba-daba-doooo!!!

Puzz

3½ timme till lön

The good things in life 2008-08-24 20:32:23
Kommentera - 6 st

WIIIEEEEEE, snart är man rik igen...
Don't you just love payday???


Kjolar deluxe

Pretty things 2008-08-24 20:29:11
Kommentera - 1 st

Känns som om jag fått hispan på kjolar. tittar mest efter dom när jag letar kläder än byxor. Hittade dessa fina när jag satt o letade idag. Finns en massa flera fina i handeln såklart. Måste i alla fall köpa 1 eller 2 till hösten. Kommer passa grymt med ett par snygga stövlar eller höga heals.

Kjolar från Forever21


Kjol från Asos


Kjol från H&M

Märks kanske att jag har en förkärlek för pennkjolar just nu. Har blivit tillsagd av både min underbara vän Therese och min kära mor att det skulle sitta som handen i handsken på mig. Så ska se till o testa några o sen kanske klick ahem nån av dessa.

Puzza

My Mary Janes or My Riding shoes

Pretty things 2008-08-24 13:11:20
Kommentera - 3 st

DS_239000_A.tif  DS_239000_A.tif  DS_239000_A.tif

Dom här såg jag på DinSko igår och jag blev kär. Jag vill vill vill ha dom. De kostar 499:- o med en rabbat på 20% som jag lyckats fixa så blir de bara 399:-. Så då kanske man bara måste måste måste köpa dem. eller så kankse jag ska vara smart o tänka på att köpa nya stövlar istället. Dessa var väldigt fina. Dom skulle jag få för 880:- isället för 1099:-. Need some help peoples!

DS_237214_A.tif  DS_237214_A.tif  DS_237214_A.tif

Varför ska de alltid var så svårt när de kommer till skor?

En fundersam puzz

Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-24 12:24:48
Kommentera - 4 st

Eftersom det är söndag så betyder de easy music för mig. Så vem är inte mer easy på en söndagmorron än John Mayer och han superduper mysiga "Your body is a wonderland". Me lövs it..



Listen and enjoy kids!

Puzz

Sundaymorning and SATC

The good things in life 2008-08-24 12:16:21
Kommentera - 1 st

Har suttit i soffan o tittat på Sex and the City säsong 4 hela morronen. Kan inte sluta titta. Va till och med tvungen att fixa frullen i vardagsrummet. Smöret, osten skorporan och 1.5 liter mjölk fick flytta in på vardagsrumsbordet en halvtimme så jag inte behövde pausa mitt under ett avsnitt. Patetiskt jag vet..hehe. But that's me.

Bild:Google

Idag ska förhoppningsvis jag o Chikenlegs städa ut på hans vind så att jag kan dra över en del lådor hemifrån mig upp dit. Skulle vara hur bra som helst o kunna ha sina egena saker nära om man skanakde dom. Om inte för o använda, men för att bara titta på..hehe. KNasigt jag vet. Men ibland kan jag sakna en speciell mugg eller nån supersmart bra grej i köket eller bara en bok. Bara han får för sig att vakna för jag vil inte gå upp dit utan honom. Kan ju liksom inte välja vad som ska bort eftersom de inte är inte mina egna saker. Men jag kan bara säga en sak, denhär killen har FÖR mycket grejer o har svårt att göra sig av med dom.

Nee, nu missar jag en massa på SATC. Måste rikta blicken mot tv:n...tills Chickenlegs vaknar.

Puzza

Outlet

The good things in life 2008-08-23 20:02:12
Kommentera - 11 st

Jag vet på vilken outlet jag kommer o fynda en massa kläder när jag får min lön o garderoben ska uppdateras...men de tänker jag inte berätta för er. För då kommer ju ni att gå in dit o köpa upp allt..haha.
Ni får se va jag klickat hem på måndag. Elak jag e va! =9

En ledtråd kan jag ge: A girl can't live without them!!

Puzza

Minaya

Mina älsklings beats.. 2008-08-23 18:52:56
Kommentera - 4 st

Den här tjejen har typ en av dom grymmaste rösterna jag hört i hela mitt liv.
Hon kommenterade i min blogg för ett par dagar sen. Jag gick in på hennes o läste och läste o läste o LYSSNADE!!!
Sitter med hennes MySpace sida varje dag o lyssnar på hennes låtar. Svenska texter till asköna beats o en underbart soulfull röst. Kan de bli bättre?!?!

Så nu ska alla ni som smyge rin på min sida gå in på Minayas sida o sen vidare till hennes MySpace. Lyssna och njut! Ni kommer inte bli besvikna jag lovar. De är grymt skön musik.

Puzza

Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-23 16:48:41
Kommentera - 1 st

Bara älskar denna låt. Man vill bara gråta när man lyssnar på Michael Jackson där han sitter på sin lilla pall. "She's out of my life" får ni lyssna till idag. Försök o inte gråta..hihi.



Lyssna o njut kidsen!

Puzza

Höstspaning

Shoppingbag 2008-08-23 16:37:50
Kommentera - 2 st

Mamma o jag bar oss ut på stan för att kolla in vad som fanns i affärerna inför hösten. O klart mamma o jag hittade en massa godbitar. De var mycket stickat överallt o både jag o mamma älskar det. Eller mamma älskar det nog mer eftersom hon sitter o stickar jämnt o e skräddare så. Fast fick inte med mig nått stickat hem..ännu. De får bli nästa helg när jag ska ut o börja utmanningen med att uppdatera min garderob. Lovely.
Men tomhänt kom jag inte hem. Min söta mamma köpte tre fina bastoppar åt mig från H&M. O sen ett jättefint stort skärp från Gina Tricot som jag blev kär i direkt. Tack snälla mamma för presenterna! Love u!
Men de bästa med hela trippen var att jag fick med mig hem en till av de saknade säsongerna av "Sex and the City". Denna gång köpte jag säsong nummer 4. O nästa vecka ska den silvriga med mig hem, nämligen säsong nummer 2. Sen är hela setet komplett..jiipiii! A dream come true.


3 fina toppar från H&M


Skärp från Gina Tricot


Det bästa av allt..en till säsong av SATC

Nu ska jag bara luta mig tillbaka o läsa igenom mina favoritbloggar o bara pusta ut.

Puzz på er sötnötar

Lördagmorron

The good things in life 2008-08-23 09:59:03
Kommentera - 2 st

Sovit som en stock. Var en lång dag igår. Hann ju inte ens skriva nått. Men men, ibland så orkar jag helt enkelt inte.

Idag är en ny dag så nu ska jag summera gårdagen lite så...are u ready!?

Jobbet var en mycket soft och de var VÄL FÖRTJÄNT!  HAr jobbat häcken av mig så många veckor o slitit ut mig till max, så att ha en vecka där jag inte behöver svettas o skippa raster för o jobba de är på sin plats.
Efter jobbet kom Chickenlegs o hämtade mig på jobbet, snäll som han är. Men de blev lite bråttom när jag väl kom hem. Hade planerat in att träffa Frosty för bio o middag. Detta eftersom Chickenlegs skulle ha pokerkväll med typ alla sina kompisar. Kände att jag inte riktigt ville va med där, så jag bokade Frosty som mitt kvällssällskap. Så hem kom jag kvart i 4 och kvart över 4 skulle Frosty hämta mig. Detta betyde alltså att jag skulle fixa mig iordning på 30 minuter. O det blev stressigt. Väldigt stressigt. Men jag hann få med mig allt. Men glömde nästan hjälmen. Får ju åka motorcykel när man får skjuts av Frosty. Me lövs it! 
So in we went to the city. Vi hade bestämmt att titta på "The Dark Night", den nya Batman filmen. Men först styrde vi kosan mot Hötorgshallen för o få i oss lite middag. Det finns ett ställe där som säljer världens godaste mat. Det är typ en hamburgare fast med nada kött. En spenatplätt, fisk, sallad och massa vitlökssås i en fralla. O det är såååååå gott. Fast den är oxå såå stor så de tar mig ett bra tag o äta upp den med min lilla mun..hehe.
Sen bar de av till bion. Och som jag alltid när jag går på bio har så fick även denna gång oturen att sitta brevid några muppar i salongen. De skrattade o hade sig genom hela fimen. Snackade typ rätt högt, prassalde med sitt jäval popcorn o skrattade som om de vore en komedi vi va på. STANNA HEMMA NÄSTA GÅNG!!! Då kan sitta o va så högljudda som ni vill eran ollon!! Ha lite respekt för andra. Aaarrgggghhh..jädra fjortisar säger jag bara. Allt kretsar kring dom hela tiden. O om man säger till dom är de som om man har starta 3:dje världskriget. Jobbit o ha så dåligt självförtroende att man inte kan fatta att man har gjort fel o be om ursäkt. Aja, filmen var i alla fall grymt bra. Christian Bale är enligt mig nu och för alltid den snyggaste killen alive!! Break me off a piece of that.

   

Sen kom jag ändå hem till ett gäng med killar som satt o spela o hade sig i köket. Hela lägenheten luktade, nej stank öl. Blääääää!! Öppnade balkongdörren direkt o ena fönstret i köket. Killar alltså!
O visst blev de jag som fick städa undan efter dom nu på morgonen. Även fast jag inte behöver göra det, så vill jag gärna det. Hatar när det är ordning o shit överallt. O varför är det så jobbit för killar o lägga kapsyler i sopen????? Kommer aldrig fatta de någonsin.

Men nu är de fixat. Lägenheten är tipp topp o jag ska ta o äta lite frulle. Hallonté o skorpor med cheddar ost..mumma.

Hoppas ni sovit gott
Puzza

Lillebror

Family 2008-08-21 20:09:08
Kommentera - 0 st

Jag saknar min lillebror så sjukt mycket!! Han har ringt mig hela dagen från lumpen och säger att han börjar bli deprimerad. Detta för att han bara får sitta inne på sitt rum pga. att han e befriad från tung utetjänst. Jag tycker så synd om honom o vill bara ha hem honom. Love yah lil' brother!!

 
Copyright:MizzPink

Puzz på er sötnötar

Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-21 19:00:56
Kommentera - 1 st

Det här är varför jag älskar Mariah Carey. Hennes röst är unik och enastående. I love, love, love her!!!!


"We belong togheter/Fly like a bird"

Lyssna o njut kids!

Puzz

Skor o chocklad

Pretty things 2008-08-21 17:11:21
Kommentera - 1 st

Idag kom min underbara kompis o arbetskollega Therese förbi jobbet. Hon skulle hämta ett par skor som hon hade glömt där. Samtidigt som hon kom förbi så hade hon med sig världens bästa present till mig. Nämligen ett par skor!! Hon ville själv inte ha dom så hon tyckte att jag kunde få dom. O fatta hur glad jag blev när jag såg dem. Hur snygga som helst. Så jag satte på mig skorna direkt o de satt ju som handen i handsken. Lovley! Men vilken klack de är på dom sen. I alla fall 10 cm. Inte så att jag kommer kunna gå omkring i dom varje dag, men oj oj oj vad nice man såg ut i dom under dagen i alla fall. Svart med lite guld i. Är lite som "fake" ormskinn. Så grymt snygga. Tack underbar Therese!!



Sen blev jag ännu gladare när en kille på jobbet bjöd på chocklad. Det var hans sista dag så han hade köpt 4 askar med chocklad till oss. Oj vad hoppade i tacket med min aklackar när jag fick de en ask med Nobless 2 med Paradis och en liten Aladdin ask. Gick o plockade där mellan varven. Tror jag klarade eftermiddagen tack vare hans chocklad..hehe.

Men nu är det middagsdax. Idag blir det ravioli. Mumsa...

Puzza

Big Kittieh See U

Roligatimmen 2008-08-20 21:27:05
Kommentera - 0 st

cat

Höstjacka

Pretty things 2008-08-20 21:19:57
Kommentera - 2 st

Känner att jag behöver en ny höstjacka. Har hittat ett par jag skulle kunna tänka mig.


Kappor från H&M

ASOS Bow Back Full Pleat Hem Mac
ASOS Bow Back Full Pleat Hem Mac
Kappa från Asos

Zooma
Kappa från BZR/Ellos


Svårt o välja när de finns så många olika med fina detaljer.



Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-20 19:38:59
Kommentera - 0 st

Idag känner jag för i spela en låt som en lugn o easy. Den är gammal låt, men den är en av dom vackraste låtarna jag nånsin har hört. Idag får ni luta er tillbaka o njuta av Brian McKnight "One last cry".



Lyssna o njut kids!

Puzz på er sötnötar

Let my brother free

Family 2008-08-20 18:34:25
Kommentera - 0 st

Ännu en dag på jobbet avklarad. Skulle egentligen jobbat ända fram till 19.00, men jag pallar inte av och komma till jobbet kl 10.30 och jag har en stor hög med ärenden som ligger o väntar på mig. Så jag ringde till jobbet o frågade min chef om de var ok o komma tidigare. Och de va inga problem alls. Tur för honom..haha.
Känns verkligen som om alla har hänsyn för mig nu när jag visat o sagt till på skarpen att det är för mycket att göra o att jag inte pallar av de. En söt o snäll arbetskollega har hjälpt mig hela den här veckan. Tur att hon har avlastat mig så mycket som hon har. Verkligen en klippa.

Mitt under all arbetsbörda så ringer min lillebror. Han har verkligen de kämpigt i lumpen. Han har probelm med sina fötter. Han kan inte belasta dom så mycket som vi andra människor, så när de t.ex måste stå upp längre stunder eller marschera flera kilometer får han jätteont i sina fötter. O läkarna på hans brigad verkar vara helt dumma i huvudet eftersom de inte lyssnar på han för fem öre. Han säger till dom att han har ont. Han kan knappt gå eller stå upp. Han får inte ens bli b.klassad utan de vill fortfarande han honom som a-klassad. Helt sinnessjukt. Jag håller på att smälla av på andra sidan telefonen varje gång han ringer o berättar vad de har sagt. Knasigt som bara den. Nu får han visst inte ens åka hem till helgen utan måste vara kvar pga. att han inte varit med på nån övning. Med det är just en sån övning han är befriad ifrån just nu pga. sina fötter. Grrrrr. Trodde armén va bra på kommunikation. Men inte det. Fy på er gubbar!! Let my brother free!

Nu ska de lagas fiskpinnar o potatis. E så in i bubblan hungrig så min mage snart inte är min kompis längre. Sen ska jag ringa min lillebror o se hur han klara sig hos tyrannerna.

Puzza

Madagaskar

Roligatimmen 2008-08-19 19:36:10
Kommentera - 0 st



Vem älskar inte den här filmen?

Sprechen Sie english?
Yeah I spreken!
What continent is this?
Manhattan!
Hover dam!

Älskar dom pingvinerna...

Tisdag

Småsaker 2008-08-19 19:28:47
Kommentera - 1 st

Jag får visst flytta dubbelt. Inte bara att jag ska sälja min lägenhet o flytta, men vi ska även flytta på jobbet. Ja alltså, min grupp ska få ett eget rum o sitta i. O shitso vad glad jag blev när de högre herrerna bad min grupp att göra en floorplan (inredningsplan) till vårat nya space. Ska bli skönt o få ett eget rum o chilla i. Först alla tjejer i min grupp sa va att "Nu kan vi äntligen ha radio på". Hihi...

Har varit en sväng hemma hos mamma o pappa oxå. Pappa ville att jag skulle köpa ett 3 kontantkort till honom. Han fattade inte alls vart man fick tag på ett sånt. Eller visste men han tyckte de va så krångligt o åka till stan o fixa ett. Så då fick den söta lilla dottern rycka ut. Chickenlegs va ju klart med, så han slängde med nått för min mamma o sy upp åt honom. Tur att min mamma e utbildad skräddare. Behöver aldrig betala massa pengar för att få saker o ting fixade, upplagda o lagade. Lovley.

När vi äntligen kom hem så var de inte så att jag va glad på o börja tjorva vid spisen. Så de blev sushi för min del o pizza för Chikenlegs. Jag har verkligen tur som har ett sushihak 2 minuter från min ytterdörr nu. Lycka!

Puzza

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-18 20:24:05
Kommentera - 1 st

Älskar texten i denna låt..that's all.


Maritne McCutcheon "Perfect moment"

Lyssna o njut kids

Puzz på er sötnötar

Måndag

Livet 2008-08-18 06:31:55
Kommentera - 0 st

Sitter o väntar på att klockan ska slå så mycket så jag kan gå till bussen o åka till jobbet. Får se om jag pallar av det. Annars är det lilla jag som får gå till farbror doktorn o prata lite.
Har redan ont i magen o huvudet. Knas!

Håll tummarna för att allt går bra.

Puzz sötnötar

Sött o varmt på fötterna

Pretty things 2008-08-17 21:40:25
Kommentera - 1 st

Dessa skor skulle jag gärna vilja ha till min höstgarderob.

Pumps
Pumps: Dinsko

Ankle boot
Kängor: Dinsko


ASOS Satin Pleated Peep Toe Platform Shoe in the style of Christina Aguilera
Pumps: asos

Ugg Knitted Boot
Uggs:asos

French Connection Buckle Side High Boots
Boots: asos

Om jag fick alla dom skorna skulle mina fötter va glada i höst o en bit in på vintern, tack vare Uggsen. Dom e verkligen så supermysigt läckra. Får se vad som kommer hem o bor i min garderob.

Puzz på er sötnötar

Nytt från IKEA

Shoppingbag 2008-08-17 20:45:58
Kommentera - 0 st




Fin o smart förvaring. Älskar dom här korgarna. So pretty o praktiska.



Fina grönväxter som piggar upp vilket rum som helst.

Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-17 12:50:26
Kommentera - 1 st

Dagens beat kommer från en tjej som blivit superkänd genom Youtube. Hon har laddat upp sina sånger där. O hon är wicked. Älskar hennes röst o detta är min typ av musik helt klart. Så idag får ni lyssna på Mia Rose "Back 2 the low".



Lyssna o njut kidsen!

Puzz på er sötnötar

I Bruise Easily

Livet 2008-08-17 12:29:26
Kommentera - 0 st

Väcktes imorse av att min lillebror skickade mess till mig redan halv 8. Jag orkade inte ens svara utan skumade lätt igenom de o somnade om sen. Fick inte sova länge när telefonen började ringa. Jag svrade inte ens utan stängde av ljudet. Men sen fick jag inte ro i kroppen...grrrr.....så fick gå upp. Då ringde lillebror så pratade me honom. Sen ringde mamma o pappa så fick prata me dem. Sen ringde en kompis o fick prata med honom Men SEN slutade de ringa o jag fick äntligen fixa frukost o varvar ner.
O jag får relaxa till OS o herrgymnastik. O shit vad de kan snurra o hoppa o studsa på den där mattan. Helt sinnessjukt. Dom är värsta muskelpaketen men ändå kan de se ut som de är lätta som fjädrar när dom gör sina snurrar i luften. Älskar o kolla på gymnastik. E alltid så himla spännande.  Händer alltid nått som gör att allt bara ändras, precis som nu. Kan inte nått om vem som är bäst o så, men det är visst dom bästa som har gjort bort sig redan. Då snackar vi spännande. Sätter nästan frukostmackan i halsen..hehe.



Märkte när jag stod i köket o fixade ihop min frulle att jag hade ett blåmärke på underarmen. Inte konstigt eftersom jag packade o lyfte kartonger hela dagen igår. Men sen när jag satte mig ner o började roffa på frulle då märkte jag att de fanns en massa på benen oxå. Ser helt misshandlad ut. O ont gör de oxå. Usch, hatar att ha blåmärken. de ser så fult ut. Blää. O jag får blåmärken rätt lätt så kommer säkert ploppa upp flera under dagen. Suck! hoppas att de är på ett ställe jag kan täcka med byxor eller så. Jobbit o ha dem på underarmen t.ex för då måste man nästan ha långärmat. Men men, de blir nog bra. De jobbiga är bara att de gör ont...

Men men, nu ska jag forstätta o titta på killarna i trikåer.

Puzza


 


Helt trasig

Livet 2008-08-16 23:18:43
Kommentera - 1 st

Packat hela dagen. E helt trasig i kroppen. Att packa för flytt är fruktansvärt jobbigt. Så därför orkar inte mina fingrar skriva mer än så här just ikväll.

Gonatt o puzza på er sötnötar

Regn o rusk

Livet 2008-08-16 09:43:55
Kommentera - 0 st

Idag ska de packas mer. Mamma kommer över o hjälper till. Ska nog ta en sväng förbi IKEA igen för o fixa lite bättre förvaringsboxar o så.

Nu måste jag skynda mig. Uppdaterar så snart jag är vid datorn igen.

Puzza

Skep o hoj pirater

Shoppingbag 2008-08-15 18:27:03
Kommentera - 2 st

Idag har jag o Chikenlegs snurrat runt halva stan efter radiostyrda piratskepp. Dessa ska ha ge till sina små systersöner.
Har nog alddrig varit på så många Teknik Magasinet som jag har varit på idag. 3 st närmare bestämt. Den vi började med hade inga kvar. Men tjejen i den butiken som låg i Kista var gullig nog o ringa till 2 andra som visst hade den i lager. Så vi åkte sen iväg först till Ringen där vi hade paxat den ena av dem o sen ut till Nacka Forum för nästa. Sen nånstans där emellan så åkte vi till IKEA oxå för o köpa lock till mina lådor som jag köpte igår.
PUST!!!! Men vi fick ju hem två skepp precis som vi ville. Hoppas att killarna gillar dom bara =)


Två sånna här blev det

Nu ska jag ta o svänga ihop lite middag. Pasta carbonara står på menyn ikväll. Är verkligen en av mina favoriträtter någonsin. Me lööövs it!

Vad har ni pysslat me idag då tro?

Puzza

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-15 12:34:47
Kommentera - 2 st

Surfade runt på Youtube o hittade den här låten. Fastnade som ett frimärke på mig. Får en o bli lite glad o jag tralar med som ett mähä..haha. Så idag dår ni lyssna på Marie Digby med "Say it again". Sockersöt o trevlig. Perfekt fär en fredag...



Listen and enjoy kidesen!

Puzza

Converse me..

Pretty things 2008-08-15 11:13:05
Kommentera - 2 st

Sånna här skor vill jag bara ha! Har gått o suktat länge på ett par vita Converse, men inte kommit till skott ännu. Tänkte köpa dem en gång, men då föll jag för ett par söta superrosa Pumaskor istället. Jag är helt kär i dem ännu, men känner att Converseskorna skulle sitta fint.



Nån som har tips på vart man kan köpa dom för bästa pris? Känner att nu när min garderob ska få sig en uppdatering så kan dessa få vara me i den.

Puzz på er sötnötar

Helloj i stugorna

Livet 2008-08-15 10:40:10
Kommentera - 0 st

Igår var första gången sen jag drog igång den här bloggen som jag inte skrev ett enda inlägg. Kändes helmysko när jag tänkte på det innan jag la mig. Så idag ska de komma en massa inlägg för att kompensera lite för gårdagens tomhet..fy på mej, haha! Men jag har en bra anledning till varför jag inte hade tid o skriva o här kommer storyn...

Vaknade klockan 06.00. Kunde inte sova alls, även fast jag försökte. men jag traskade upp o ställde mig direkt i duschen. Sen var det bara att fixa sig iording eftersom jag skulle möta en mäklare igår. Detta kan komma som en chock för de jag inte berättat de för, men jag ska sälja min lägenhet. Därav mötet med mäklaren. Han skulle komma över o värdera min lägenhet. Ska nu bl "sambo" med Chikenlegs. Han har ens tor lägenhet så där får vi båda plats gott och väl. Så åkte då iväg till min lägenhet, eftersom jag redan börjar stadga mig hemma hos Chikenlegs, o kom fram i god tid. Tänkte att de är lika bar att jag börjar packa innan. Så började plocka lite smått. Sen kom mäklaren. Han kollade o frågade o kollade o frågde. Sen så trodde han som jag på samma summa ungefär. En bra summa vart de. Men han skulle ta o fundera på de lite mer o göra alla kalkyleringar som mäklare gör.
När han åkt så kände jag att jag inte orkade packa nå mer just då så jag hoppade på bussen o tog en sväng hem till mor o far. De va mysigt o sitta o prata o gå på promenad. Love my parents!!
När jag varit där en stund så åkte jag tillbaka till lägenheten för att ta itu med resterande del av packandet. Det som skulle packa bort idag var min a kläder,skor,sängkläder,handdukar o annan hemtextil. Fattar ni att jag kunde slänga 4 svarta plastsäckar med kläder o skor o dyl. Helt sinnessjukt vad mycket saker man har som man inte använder.
När jag packat klart så kom Chikenlegs med sin monsterbil o hämatde mig o alla mina saker. O bra som han är så sa han att vi slänger inget utan ger bort till Myrorna. sagt o gjort. Vi åkte till deras lådora o gav dem allt de jag inte ville ha. Dagens goda gärnng gjord!!

   


Sen när vi väl kom hem var klockan mycket så de var bara att gå ner till pizzerian o köpa hem våra favortisallader o sätta isg i soffan o titta på film. Somnade nästan direkt.

Så nu vet ni varför jag inte hann skriva nått igår. Förståligt va? =9

Idag har jag börjat dagen med att packa upp alla mina kläder (jag har inte så mycket som jag trodde..hehe) så jag slipper ha allt i påsar. Chikenlegs hade faktiskt plats för alla mina kläder i sina garderober. Helt underbart! Så nu har jag full koll på vad jag har för kläder o vad som behövs uppdateras med lite ny höstshopping. Lovely!

Nee..nu är det här inlägget alldeles för långt..haha. Ska göra frulle nu.

Puzz på er sötnötar

Lovely dress

Pretty things 2008-08-13 20:26:48
Kommentera - 7 st

Denna fina kreation finns att hitta hos Chicy. Har seglat runt lite på olika sidor ikväll o de finns så mycket man önskar att man kunde klicka hem bums. Men nej, ibland får det räka med att bara titta. Men det kanske finns nån som har turen att kunna köpa hem sig denna fina klänning.



Men ni måste medge att denna fina klänningen inte är fyskam?

Puzza

The trouble with love is...

Shoppingbag 2008-08-13 20:09:59
Kommentera - 0 st

Vartit o fikat med min kompis idag. Han behövde prata av sig om sina kärleksbekymmer o som snäll o stöttande kompis så ställer jag såklart upp som hans personliga Dr. Phil.
Blev upphämtad av honom o fick alltså då åka motorcykel in till stan. O jag fullkomligen älskar o få åka med. Så coolt o känna farten o fläkten. Kan lätt bli beroende.
När vi väl kom in till stan så bestämde vi oss för att gå lite i affärer o titta. Frosty (som e hans lilla personliga smeknamn) hittade ett par snygga manchetknappar. Kommer säkerligen sitta snyggt på honom när hän traskar omkring på banken..hehe.
Sen ville jag hemskt gärna titta in på Urban Outfiters där jag sett ett par tygskor för en superbillig pening. Hoppades på att de fanns kvar o sannerlige så hängde ett par i min storlek kvar. Ville först ha ett par vita, men bestämde mig sen för ett par ljusbruna.



När vi väl mättat våra sinnen för vackar saker så hamnade vi på Espresso House på Stureplan. O jag måste säga att de fanns inget annat där än massa fjortisar som färgat sitt hår superblont o alla hade korat shorts, lite märkestopp och nån kofta på sig. Skorna var alla samma: pumps av nått slag  sen nån svindyr väska eller en kopia på en sådan. O alla o jag memar alla skule fan sitta ute o glutta. Palla, de va skrattretande o de tyckte Frosty oxå...haha. Men oavsett alla fjortisar så var fchokladrapinon lika god som alltid likaså deras mumsigaste macka med fikonmarmelad o chevreost. Mums.
Frostys kärleksproblem fick sig oxå lite hjälp så nu får jag hoppas att han följer mina råd. Då hoppas jag på lika mycket som honom att han får de svar han så vill ha av den flicka han e så olyckligt kär i just nu. Hejar på dej frosty!!

Hoppas att ni har haft en superhärlig dag oxå.

Puzz på er sötnötar 

Hayden Panettiere

Pretty things 2008-08-13 12:34:19
Kommentera - 4 st

Jag tycker helt klart utan nån tvekan att Hayden är en av världens vackraste kvinnor. Ett stort plus fär henne är oxå att hon har huvudet på skaft o står för en massa bra saker. T.ex det att hon är passionerad at rädda jordens valar så att de inte går till onödig slakt. Inner and outer beauty is the shiaaat!!!! O hon har en grym smak när det kommer till fashion. Kolla bara på klänningen hon har på sig på en gala. Gorgeous!





Har ni nån annan kvinna ni tycker är drop-dead-gorgeous?

Puzza på er sötnötar

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-13 10:46:32
Kommentera - 1 st

Denna låt snurrade i mitt huvud hela natten lång och jag har ingen aning varför!?! Antar att det finns nått knasit bakom de eftersom den ännu inte lämnat mitt huvud. Sitter o nynnar på den hela tiden...gggrrrr...hahaha. Så lägger upp den som dagens beat för alla er som vill ha en nostalgitripp till när ni var galna fjortisar..haha. Njut av New Kids On The Block "Step by step". Kom ihåg o inte skippa the-running-man movet när ni diggar...



Lyssna o njut kidsen!

Puzz på er sötnötar

Me, myself & I

Tankar & funderingar 2008-08-13 10:32:51
Kommentera - 1 st

Har bestämt mig. Ska fokusera på mig själv just nu och inte stressa upp mig pga jobbet. Visst tänker jag på hur saker o ting kan samlas på hög nu när jag e borta, men jag mår en massa bättre genom o vara hemma o tänka på det än att sitta på jobbet o ha allt framför mig. Nu blir de liksom mer abstrakt.
Lätt att magen kniper sig o huvdet dunkar när jag tänker på om jag ska gå tillbaka till jobbet eller inte imorron eller dagen efter det. Men försöker koppla bort det o bara fokusera på annat o hitta på pyssel o uppta min tid med.
Sova kan jag inte göra så bra ännu. Vaknar flera gånger under nätterna o tänker på saker. Vaknar tidigt på morgonen o känner att de kniper till lite i bröstet när man kollar på klockan o tänker att man egentligen vid den här tiden skulle hunnit med en massa ärenden framför datorn.
Men jag måste lära mig att ett jobb inte är jag. Ett jobb ska inte mig få mig att må dåligt. Ett jobb ska inte styra mitt liv.
Så nu ska allt ändras på o bli bättre. And that's that! Positivt tänkade är mitt mål. Om jag kan vända på allt så att jag mår bra så kommer jobbet att flyta på utan att jag ens märker att det mycket att göra. Jag kan bara göra en sak i taget för att får kvalitativa reslutat. Det blir mitt jobb-moto =)



Nu ska jag göra lite frulle så att magen får en bra start på dagen.

Puzz på er sötnötar

P:S Tack för all era kommentarer..ni rockar!

Filmkväll

The good things in life 2008-08-12 19:11:07
Kommentera - 7 st

Ikväll ska de tittas på film. Var o köpte "Försoning" idag. Har verkligen velat se den länge. Hann aldrig till biografen när den gick där. Men de funkar bra hemma oxå på den mastodont stora plasma tv:n..hihi. Hoppas verkligen på att den är bra. Har rätt höga förväntningar på den här filmen. Nån som sett den? =)

  

Vi får väl se om jag sitter här o snyftar som ett litet barn om ett par timmar. Då klassar jag den som bra i alla fall. Bra ranking system va..hehe.

Va ska ni pyssla med ikväll då?

Puzz på er sötnötar

True blue

Pretty things 2008-08-12 13:57:43
Kommentera - 0 st

Denna fina sak hittade jag hos Ellos. Den skulle jag gärna vilja ha i min garderob snarast. Älskar den intensiva blå färgen. Mysigt o ha när de blir mörkt o ruggigt ute, en färgklick så. Kommer brån BZR o kostar 909 :-
Känns nice att Ellos oxå har gjort ett stark lyft i deras sortiment. Förut kändes de som man handlade på en loppis tyvärr. Men nu finns en hel drös med vackar plagg o välja mellan. Me likes =)


Under the weather

Livet 2008-08-12 12:52:01
Kommentera - 1 st

Inte kul när man måste stanna hemma från jobbet pga att man har stressat för mycket. Jobbit när man får ont i magen, ont i huvet o koncentrationssvårigheter bara för att man pushar sig själv att prestera bra. Det känns knasigt att sätta ner foten o säga nog är nog, men just nu måste jag tänka på mig själv. Om jag vill stanna kvar på mitt jobb som jag ändå tycker om o hålla på med, så måste jag bromsa nu innan det är försent.
Det känns helt fel att ena minuten inte kunna få sömn för att hjärnan går i hög varav till att inte tänka på annat än en inget o ligga still i soffan o glo i taket. När man e en positiv o glad person som jag alltid är, vet jag att det är nått fel när jag börjar fräsa åt folk o blir intråvärt o tystlåten. Vill absolut inte vara sån och det ska jag ändra på från och med idag.



Har ni några bra tips på hur man kan få sig själv o bli glad o pigg igen på bästa sätt? =)

Puzz på er sötnötar

Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-11 21:39:44
Kommentera - 1 st

Den här låten får nästan alltid en tår att falla från ögat. Lyssna på texten som Sarah McLachlan sjunger i "I will remeber you". Så bra..



Listen and enjoy kids!

Puzz på er sötnötar

Lite Glamour

The good things in life 2008-08-11 21:29:14
Kommentera - 0 st

Äntligen har min prenumeration på Glamour dragit igång. Vart superglad när senaste nummret hade dimpit ner..hihi.

Alla tjejer behöver lite Glamour i vardagen..eller hur?

Lillebrors faneden

Family 2008-08-11 15:00:14
Kommentera - 2 st

Här kommer en del bilder från min lilla weekenresa till Finland där jag va o hälsad epå min lillebror som la faneden i lumpen.








LIllebror andra man framifrån..läskit vad han var koncentrerad.


Lillebror längst back i mittenlinjen


Kolla vilka sängar..ont i ryggen säger jag. Plus bäddningen..raka linjer!


Ordningen i hans garderob i lugnt bättre än min...haha.


Snyggaste soldaten på brigaden..haha. =)


På väg hem i bilen. Lillebror ville inte riktigt vad med på bilden...


Crazy night

Family 2008-08-10 09:34:26
Kommentera - 6 st

Igår blev det ingen chillkväll som jag tänkt mig. Uan det blev spontan utgång till en karaokebar..vart annasr när man är i Finland. Så vi sjöng hela natten lång jag o min kusin. O det var superkul. Käns lite idag i halsen att man nog drog av en för många låtar. Hostar som en gnu..hehe. O jag e nog inte riktigt vaken än heller.

Ska gå ut på en liten promenad så huvudet vaknar.

Skriver mer senare om alla natten bravader..hehe.

Puzz på er sötnötar

Lördagmorron

Family 2008-08-09 10:59:11
Kommentera - 0 st

Sov som en stock inatt. Va så trött efter gårdagen. Direkt när huvudet nuddade kudden så var jag redan hos John Blund.
Igår var jag som sagt o tittade på när min bror la faneden i lumpen.
Det va nog ett av det häftigaste jag varit med om. Det va typ 200 pers. rekryter som stod på flagplan och gjorde samma sak exakt samtidigt. Det var riktigt coolt. Själva cermonin tog kanske 1½ timme. De va mycket kommandon som sas, för att visa att alla rekryter hade lärt sig det de har tränat nu i 4 veckor. Jag sa mest " Kan inte den där gubben bestämma sig om han vill att de ska ha baskern på eller inte" hehe. Var liksom uppreprning på samma saker många gånger.
Det var kul o se efteråt hur min lillebror bor. Det är väldigt sparsamt måste jag säga. Våningsängar med en madrass o palla vad fint de bäddar. De ska vara exakt o inte just. Rutorna på lakanen ska gå precis efter en viss linje o kudden ska va nerbäddad precis på ett visst sätt. Samma sak med deras skåp där de har sina grejer. Jag har aldrig i mitt liv sett ett så font iordningställt skåp. Visste inte ens att min lillebror kunde göra sånt..hehe.
När vi väl fått en lite rundvandring i hans stuga så gick vi o åt i världens största matsal. Får säker plats 200 st. där inne. O vad fick vi o äta om inte ärtsoppa. Riktig soldatmat. Men de var supergott eftersom jag var så hungrig. Till slut fick min lillebror väldigt bråttom eftersom han skulle vara tillbaka i sin stuga 10 över o när han kollade på klockan var den redan 4 över. Han hade nästan hela tallriken full med mat så han bokstavligen slängde i sig maten. Har aldrig sett nån äta så snabbt. Knas..hehe.



Sen gick han iväg till sin stuga för att få lov o gå på permission o vi gick till soldathemmet. Det är där de hänger när de har ledig tid. Typ deras lilla fritidsgård. De va rätt nice. De hade typ allt där. Va ju supernice.
När han väl kom o hämta oss hoppade vi bara in i bilen för en 2 timmars färd hemåt till min moster. Jag somnade direkt..hehe.

Det var verkligen en upplevelse o se faneden. O jag var och är jättestolt över min lillebror. Va så häftigt o se han marschera. Han ser ju så vuxen ut då..hehe.

Idag är det inte mycket som händer. Kommer över lite släktingar o så som vill hälsa på. Skönt o bara chilla för jag orkar inte göra nått känner jag.

Hoppas ni har en supermysig dag. Nu ska jag bänka mig framför tv:n o titta lite på olympiska spelen...

Puzz på er sötnötar

Back again..

Family 2008-08-08 18:15:28
Kommentera - 2 st

Oj vilken upplevelse det va o se lillebror svära faneden. Har nog aldrig sett så många nänniskor göra samma sak samtidigt i hela mitt liv. Va coolt.
För er som inte hänger med i min blogg sen några inlägg tidigare så är jag i Finland och hälsar på min lillebror som precis idag här svurit faneden i lumpen. Vet inte om det finns i svenska lumpen, men här i Finland är det en jättestor grej. Mäktigt o pamigt. Om ni får chansen se till att följa med =)


Men nu e jag så trött efter dagens alla bravader att jag inte orkar sitta framför datorn nått. Så ni får hela storyn imorron o bilderna kommer ploppa upp på söndagkväll. Massa fina pojkar i uniformer om ni tjejer vill se..hehe.

Puzz på er sötnötar

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-08 08:12:16
Kommentera - 7 st

Vem älskar inte Mauro Scoccos sentimentala låtar om olycklig kärlek. Denna är helt klart min absoluta favorit någonsin från honom. Så njuta i fulla drag av "Någon som du" denna morgon.



Puzz på er sötnötar

Sir Yes Sir

Family 2008-08-08 07:54:47
Kommentera - 0 st

Idag äntligen får jag träffa min underbara lillebror. Drömmde massor om honom inatt..hehe. Snacka om att vilja träffa nån väldigt mycket.
Lite sunkigt väder är det tyvärr. Här hos min moster där jag är så har vi just nu dimma som bara den o regn. Lillebror hade tom. skickat mess imorse o sagt vi ska ta med oss paraply för hos honom regnar det. Tråkigt! Men huvudsaken är att jag får träffa lillebror. Om det så är hagelstorm så ska vi till birgaden.



Nu ska jag äta lite frulle o fixa iordning mig. Det tar ungefär 2 timmar o köra till brigaden så vi måste åka rätt tidigt för att hinna i tid. Till sånna här tillställningar får man absolut inte komma sen. Armén är jättenoga med att hålla tider. Det ska va prick och inte en sekund senare..hehe.

Puzz på er sötnötar

Thank you

The good things in life 2008-08-07 19:27:21
Kommentera - 3 st

Vill bara säga en ska ikväll...

Tack Chickenlegs för att du finns.
Det finns ingen bättre än dig.
Kan inte ha en bättre bästa vän än dig.
Love you sweet...

Puss på dej knasboll.

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-07 18:33:13
Kommentera - 0 st

Idag får ni lyssna på en tjej som jag dyrkat sen sexan tror jag. Fick hennes första skiva i julklapp o lyssnade sönder den på direkten. Den här låten är en duett mellan Brandy och Wanya Morris från Boyz II Men och låten är en underbar ballad som heter "Brokenhearted". Idag är en chilldag så de blir en chillåt...



Listen and enjoy kidsen!

Puzz på er sötnötar

Miss Kitty

Tipstajm 2008-08-07 13:01:41
Kommentera - 3 st

Är med hos lilla PETRIIICH o tävlar om världens gulligaste Hello Kitty armband. Kilcka här o vad med du oxå.

Håller tummarna att jag vinner. Den e ju så rosa i fin..hehe.

Puzz på er sötnötar

I'm in Mumindalen

Family 2008-08-07 12:49:38
Kommentera - 3 st

Nu har vi äntligen kommit fram. Men vilken morgon de har varit. Here comes the story...

Först så ringde pappa o väckte mig o frågade vart jag va. Jag låg i sängen ännu och hade ställt larmet fel, så det va 1 timme off. Men som tur var hade jag kvällen innan fått mail från flygbolaget där se sa att flyget kommer va 1 ½ timme sent. Så istället för o åka 7.00 så skulel planet lyfta 8.35. 
Så jag väckte Chickenlegs, som jag sov hos, himla snabbt o sa att vi hade försovit oss. Så när vi åkte iväg o skulle hämta mamma så körde han i typ 140 km/h..haha. Allt för att hinna till flygplatsen i tid. Så när vi väl kommit fram o in i avgångshallen ser vi på tavlan att planet är ytterligare 1 timme försenat. Oki, tänkte mamma o jag, vi tar oss en skön o lång frulle. Så vi checkade in vårat baggage, shoppade lite på tax-freen köpte några böcker o sen gick vi till resturangen o åt. Satt nog där en timme eftersom vi inte hade bråttom alls. Sen gick jag o titta på avgångstavaln igen för o kolla att allt var i sin ordning. Trort ni att de va de eller?!? Neeeeeeej, nu va planet ytterligare 1½ timme sent. AAARRGGGGHHH!!! Fattat att ett plan mellan Stockholm och Helsinki kan vara 3 timmar sen!!! Jag höll på o krevera. Hatar o sitta o vänta på flygplatser..urk! Men ändå så var vi ju tvungna. Fanns ju inga andra val så.
Tänkte vara smart o messa min moster, som skulle hämta oss i Finland, att vi nu var ännu mer försenade. Dum som jag va tänkte inte jag att de är 1 timma före oss i Finland så jag messade henne fel så de fick störta iväg till flygplatsen. O sen fick de snällt sitta o vänta i 1 extra timme...hehe. Dum jag va dååååå!

Men nu är vi äntligen här o allt e bra. Så nu väntar jag med spänning tills imorron...JIIIPIII!! Ska bli superku o träffa min lillebror.

Puzza på er sötnötar.


PS. Visst blev min nya bloggdesign jättefin!!!! Tack Elin du är bäst!!!!

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-06 20:45:57
Kommentera - 10 st

Den här videon poppade up i mitt huved när jag höll på o packa. Kankse inte ska iväg till ett lika exotiskt ställe som Janet Jackson reste till, men de är lika roligt o underbart för de. Idag får ni höra på "Whoops now". Lyssnade massor på den här skivan när jag gick i sexan o de va läääääääänge sen...haha.



Listen and enjoy kidsen!

Puzza

Gratis MakeUp

Tipstajm 2008-08-06 19:36:36
Kommentera - 4 st

Har ploppat upp en ny sajt som har samma koncept som GratisBio. Men idén med denna sajt är att man får presentkort till KICKS. Jag tänkte att jag måste testa o se om det är nått o ha. O presentkort till en skön affär som KICKS är inte fel. Inte för nån som älskar parfymer o nagellack.



Klicka på bilden eller HÄR för o testa själv så får du en välkomstpresent på 50 poäng.

Puzza

Min fina nya desgin

The good things in life 2008-08-06 18:37:30
Kommentera - 2 st

Den här superduper fina designen vann jag hos Engman. Jag vinner aldrig nått så ni vet inte ens hur glad jag är. Så snart kommer det blir en rejäl ansiktslyftning här. And me lövs it.
Hon är verkligen jätteduktig på designer så de va klart jag va med i utlottningen direkt.


Tack en massa till Elin!!

Long weekend

Livet 2008-08-06 18:29:57
Kommentera - 0 st

Jag klarade av den här dagen med. Även fast de tog emot en del o gå upp imorse när jag visste att jag imorron slipper gå till jobbet..hehe. Men jag tog en liiiten sovmorron o sov 40 minuter mer kände att de va det som behövdes. Dagen gick väldigt snabbt trots allt. Även fast jag saknade Stormens sällskap brevid mig hel dagen. Känns verkligen tomt när hon inte sitter där på stolen brevid o drar skämt med mig o håller mig glad o on track. Men e man inte tiptop så ska man inte va på jobbet. då mår man bättre av o stanna hemma o ta hand om sig själv o få en massa löööööv från "the family" =)
Nu kommer jag inte träffa henne dagligen på 2 veckor eftersom hon har tagit ledig för inskolning av sin lilla son. De kommer bli tufft. Men jag tror att båda två kommer ha d så skönt o trevligt tillsammans =)

Nu måste jag snart börja packa lite. Ska ju som sagt fara iväg till Finland imorron. O jag e världsämst på att packa så kommer nog få me mig grejer för en vecka istället för 4 dagar. Men de ska nog gå bra. Måste först o främst börja med att bestämma vilka skor som ska med, sen ordnar sig nog resten rätt lätt. Får jag hoppas...haha.
Men ska bli grymt skönt o åka till Finland. De bästa med det hela är helt klart o träffa lillebror men oxå o få basta, sitta o grilla o bara sova ut o ta de lugnt. Längtar massor...


(Bild:Google)


 

Vad pysslar ni med ikväll sötnötar?


 

Puzza

Just 8 hours 2 go

Livet 2008-08-06 06:45:38
Kommentera - 8 st

Bara 8 timmars slit kvar sen får jag äntligen lite lugn o ro i kroppen..jiiipiiiii!!!

Hoppas att ni sussat gott sötnötar.

Puzza

Come fly with me, come fly away...

Family 2008-08-05 20:11:36
Kommentera - 16 st

Nu vill jag bara åka iväg till Finland så jag slipper jobba. Orkar inte mer. Har så sjukt mycket att göra att jag får krup varannan minut känner jag. Idag fick jag nästan ett helt raseriutbrott när jag fick ett ärende som inte tillhörde mig men som var skickad till mig. Då gick jag till min chef o så att nu pallar jag inte mer o att hon får ta hand om de ärendet. Hon vågade inte ens säga emot..haha. Hon såg väl hur röken pyrde ur öronen på mig..

Hela dagen längtade jag bara till att onsdag eftermiddag ska komma så jag vet att jag får vara ledig i 4 dagar o åka bort o vara med min underbara lillebror. Känns så skönt att få komma bort från allt o inte behöva tänka på en massa saker, utan bara vara glad o njuta av o ha kul o slappna av. Min lillebror får mig alltid på bättre humör. Han skämtar om saker o ting o snackar me mej om allt mellan himmel o jord. Jag kan glömma bort hela världen när jag e med honom. Han e världens coolaste människa=) O de bästa av allt, han e min lillebror...hihi.



Skönt att jag snart får vara i hans knasiga sällskap igen =)
Mizz u lilbrotha'


Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-05 18:17:21
Kommentera - 1 st

Idag blir de en gammal goodie från Aaliyah. De e synd att hon inte finns kvar för o göra mer bra musik. Men vi får njuta av de hon hann lämna kvar. Denna låt "Back & Forth" va en av mina absoluta favoriter när hennes första skiva "Age ain't nuthin but a number" kom ut. Så tänkte sprida hennes underbara vibe me alla er som inte diggade henne i the beginning.



Listen and enjoy kidsen!

Puzza

And the rain keeps fallin'

Livet 2008-08-05 06:09:48
Kommentera - 4 st

Är det verkligen möjligt att de har regnat här sen igår eftermiddag?? Nu känns det verkligen som att sommaren flyttar ut o hösten kommer o knackar på. Måste tom. ha jacka på mig när jag går till jobbet idag. O det kan ju bara betyda en sak...snyft snyft. Men då kan man glad över att i alla butiker kommer vi snart se nya fräscha höstkläder isället. O de är alltid mysigt. =) Måste se de positiva i de negativa....



Nee, om man ska ta o fixa håret innan man gittar till jobbet. Om det ens är nån idé med regenet o allt. Aja, ser man ut som hej kom o hjälp mig när man kommer till jobbet så gör man...hehe.

Hoppas ni har en monstermysig dag i regnet.

Puzz på er sötnötar

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-04 22:16:08
Kommentera - 6 st

Idag får ni lyssna på min favorit rapstar. Jag har diggat den här killen sen jag föll för soul r'n'b o hiphop när jag va tiny teeny wieeny. De här e absolut en av mina favoriter av Jay-z och låten heter "Song cry".




Litsen and enjoy kidsen!

Puzz på er sötnötar

Me needs this dress..

Pretty things 2008-08-04 22:09:03
Kommentera - 6 st


SJP i "Sex and the city"


Klänning från ASOS


Den här klänningen vill vill vill jag bara ha i min garderob. den är nästa en exakt kopis av den klänning som Sarah Jessica Parker  i "Sex and the city" filmen. O jag fullkomligen älskar denna klänning.Kankse får se till o investera i den här underbara kreationen i slutet av denna månad. För jag har redan spräckt min budget för shopping..hehe.

Äntligen bra tv...

The good things in life 2008-08-04 21:03:26
Kommentera - 7 st

Slår på 5:an o vad ser jag som börjar om inte en av mina favoritserier CSI NY!!!! Jiiiiiiipppiiiii!!!!


The truble with love...

Livet 2008-08-04 20:14:32
Kommentera - 1 st

Och så va måndagen typ nästan över. I alla fall arbetsdagen. O shitso vad jag hade att göra idag. Trodde aldrig att mina nya ärenden skulle ta slut. Hade bara lust o slänga allt i soporna o gå hem. Men klarade ju av dagen trots mycke suckar o stönar. O jag har ju alltid Stomen o peppa mig. Thänx babygirl!! =)

Fick ett mess av en kompis på morgonen när jag satt som intesivast o jobbade. Han behövde prata med mig så snabbt som möjligt. Så han fick sno min lunchtimme. Han ville inte berätta vad som hade hänt utan jag fick snällt sitta o vänta i 3 timmar innan jag fick svaret på hans behov av o prata av sig. Han hade haft besök av en kompis under 4 dagar. De hade gått i samma klass när hon va utbytesstudent här i 1 år. Detta var säg 4 år sedan. Nu när hon varit här så har han förstått att han e jättekär i henne. Alltså då menar jag totally in löööööööv så där som man gråter när hon åker hem. Nu visste han inte vad han skulle ta sig till när hon bor i ett annat land o allt. Han tänker på henne konstant o vill helst att hon ska va nära honom.
Jag försökte bara säga till att han så snart som möjligt måste ringa till henne o prata o tala om för henne hur han känner.Detta fick jag göra efter jobbet då jag kände att han nog behövde lite mer sällskap o outlet än den lilla halvtimmen jag kunde ge han på lunchen. Så fick vara lite mer Dr.Phil åt honom.
Han såg ut som en liten hundvalp hela tiden och de funkar ju inte. Man vet aldrig om hon faktiskt känner precis som han men sitter som han hemma o e ledsen för att hon saknar honom lika mycket som han henne. O det är inte så långt mellan Tyskland o Sverige. Finns de som har haft längre avstånd mellan sig o allt har funkat till de bättre. Jag ska se till o göra mitt bästa så att han gör sitt bästa för att vinna hennes lilla hjärta. Eller vad tycker ni? På denna saga ska jag nog kunna fixa ett disney-ending med fyrverkerier i slutet. =)


(Bild:google.se)


 

Har ni nån saga som denna som ni vill dela med er av? Then please share with the people.


 

Nu ska jag ta o fixa ihop middagen, chilli con carne me ris...mmmmmm, o sätta mig framför tv:n o softa ner lite.

Puzza på er sötnötar


 


Måndag

Livet 2008-08-04 06:58:53
Kommentera - 2 st

Soomnade i soffan igår så därav blev det inga fler inlägg även fast de va lovat. Men kan ju säga att dokumentärerna jag satt o glutta på va helt sinnessjuka. Alltså vissa gäng had einga gränser. För dem var ett människoliv värt nada. De va skrämmande o se.
Men just nu hinner jag inte förklara mera eftersom de är måndagmorron o jag måste skutta iväg till jobbet.

Skriver mycket mer när jag kommer hem senare i eftermiddag.

Ha de göttis.

Puzza

Gangsta..

Tankar & funderingar 2008-08-03 20:40:21
Kommentera - 3 st

Sitter o tittar på en dokumentärserie om olika gäng runt om i världen.

Min haka är nere i marken.

Ni får veta mer snart....riktigt läskiga grejer kan jag lova.

Puzza

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-03 09:21:16
Kommentera - 25 st

Denna låt går på högvarav i min iPod just nu. Den är grymt bra o har ett underbart beat. Vill bara hoppa upp o ner när jag hör den o sjunga med högt. Så idag får ni lyssna på Kate Perry "I kissed a girl".



Listen and enjoy kidsen!

Puzz på er sötnötar

Designutlottning

Tipstajm 2008-08-03 09:00:18
Kommentera - 1 st

Jag e med o tävlar om denna fina design hos Denise Dornell.  Eftersom jag egentligen inte har nån egen design på min blogg så hoppas jag på att vinna denna fina.


Bilden lånad från Denise Dornells blogg


Eller kankse nån av er nån fin design o tipsa mig om? Eftersom jag inte har Photoshop eller nåt såntt liknande program så är jag tacksam för all hjälp.

Puzz på er sötnötar

Uppe med tuppen

Tankar & funderingar 2008-08-03 08:55:33
Kommentera - 0 st

Trodde klockan var jättemycket när jag gick upp. Men när jag kickade på väggen efter att jag krypit upp så var den bara 8.15. Jahopp. Kul att man inte ens pallar av o sova ut på helgen. Eller så vaknade jag tidigt för att jag gick o la mig tidigt igår. Kan ju vara en ekvation som funkar. Men de e skönt o vakna tidigt oxå. Känns, som jag sagt förut, att jag får mer ut av dagen då. Tänkte när jag log i sängen att jag skulle ut o ta en powerwlk direkt, men när jag öppnade persienerna så var de redan massa mörka moln där utanför. Bestämde mig för att de va bäst o stanna inne o fibla med bloggen isället.
O shitso vad de va kul o logga in o se alla dessa kommentarer. Jag blir så glad då =). O jag e verkligen en sån person som svarar på alla o inte bara några. O sen är de kul o kolla in bloggar jag aldrig varit inne på. Vissa har en bloggdesign som är så jädra grym. Jag e sjukt imponerad =)

Så vad händer idag? Hmmm, just nu vet jag faktiskt inte vad som händer. Har absolut inga planer alls. Kanske blir en dag inne sittandes i soffan o gluttandes på film eller nått. Om vädret blir som jag jag tror att de kommer bli, regn o rusk, så blir de nog o sitta under tak o i värmen.

Har ni några bra filmer o rekomendera som jag borde se?



Puzz på er sötnötar

It really is true

Tipstajm 2008-08-02 21:39:51
Kommentera - 18 st

Läste precis att Natacha Peyre hade kammat hem en iPhone på GratisBio. Fatta att hon då lyckats värva 500 medlemmar genom att få den!! Så det är sant. Om man lyckats få sina kvot fylld så kan man få hem de presenter de utlovar.



Om du reggar dig o har mig som värvare får du direkt 75 poäng in på kontot. Katschiiiiiing! See it works.

Så klicka här o regga er så kan ni oxå vara med i racet om att vinna iPhones o resor o presentkort. It's lovely! =)

Puzza

The questions have been answerd...

Tankar & funderingar 2008-08-02 20:26:49
Kommentera - 1 st

Fick precis en "utmaning" från min kära kompis o bloggerska, som har bloggen Allt och lite där till, om att svara på dessa saker för att få en bättre bild av hur jag e som person. O jag ÄLSKAR sånna här grejer så sure här kommer en menu de MizzPink. Enjoy!

Några filmer du rekommenderar: Walk the line, Jakten på lyckan & I hennes skor

5 band/artister du gillar: Mariah Carey, Jason Mraz, Foo Fighters, Robyn, Colbie Caillat. 

En lite udda maträtt du rekommenderar:  Jag vet inte om jag äter nått som är udda..hehe. Nee, jag gör inte d.

Favoritfärg: svart, vit, rosa, grå.

Några manliga skådis/artist/modell du tycker har en skön utstrålning: Mark Wahlberg, Joaqin Phoneix o Jason Mraz.
 
Några kvinnlig skådespelare/artist/modell du tycker har en skön utstrålning: Camron Diaz, Sarah Jessica Parker, Robyn och Rachel Bilson.

2  tv-program du rekommenderar:
Gossip Girl och How to look good naked

En bok du rekommenderar: Jag kommer inte just ihåg vad boken heter men den handlar om vampyere på ett bra sätt...hmmm jag o min guldfiskhjärna.

3 parfymer du gillar: Lovely by Sarah Jessica Parker, Ralph by Ralph Lauren, Sentiment by Escada.

Hur ser din morgonrutin ut i badrummet: Går upp o tittar upp genom fönstret för o kolla hur vädret är. Går på toa. Sen till garderoben för att välja outfit. Tar på mig deo o väljer ut parfym. Tar på mig kläderna (duchar gör jag alltid kvällen innan för jag går upp i ottan varje morron). Går till köket. Tar ett glas vatten för o svälja ner mitt p-piller med. Går till sminkväskan. Tar ut maskar concealer och rouge o sminkar mig. Sätter på plattången. När jag sminkat klart plattar jag håret. Sen fixar jag i ording min matlåda. Kollar klockan. Tar på mig skorna.Tar med mig min väska Går till jobbet.

Vad äter du oftast till frukost: Havregrynsgröt eller Crunchy musli med naturell yoghurt och Crisp 'n' Light mackor med smör. (Tack att du fått mig beroende Therese..hehe)

Vad dricker du helst: Mjölk,vatten eller juice.

Tatueringar, hiss eller diss?: Hiss. Har inga själv o kommer aldrig att skaffa mig några. Men jag fullkomligen älskar att titta på andras o fråga varför de valt just de motiven de har osv.

Favoritljud?: Musiken jag lyssnar på och mina nära o käras skratt.

Något annat du vill tipsa om eller berätta: Lev livet. Gör de du vill göra, de du drömmer de du önskar. Man har bara ett liv o de ska levas fullt ut.

De är lite om mig o hur jag är.

Håll till godo.
Puzza

Cameron vs. J.Lo

Pretty things 2008-08-02 19:10:40
Kommentera - 3 st



Vem bär denna superfina klänning från Oscar de la Renta bäst tycker ni? Cameron Diaz eller Jennifer Lopez?

Finns en lite similär klänning o får tag på hos forever21.




Se så sötnötar..rösta nu.

Puzz

Shopping in the rain with pride

Shoppingbag 2008-08-02 18:38:39
Kommentera - 6 st

Va inne i stan me mamma min o shoppade lite. Måste våga sig ut fast de regnar lite tycker jag. Sitter ju inne i 8timmar om dagarna annars så känns dumt o sitta inne pga. av lite fallande vatten.
De första vi gjorde va o gå o växla lite pengar. Vi ska ju åka till Finland nästa vecka o mamma kände att hon ville ha lite euro i plånboken just in case de inte går o betala me kort nånstans. O sen tror jag att hon vill ge min lillebror lite pengar oxå. När vi väl kom till växlingsstället så gick jag bara fram till luckan o tjejen o killen som satt där inne bara fortsatte o snacka. Jag tittade rakt på tjejen, men hon vände inte blicken mot oss. Så när jag väl stack fram pengaran o sa att jag ville växla snäste hon tillbaka " De finns faktiskt nummerlappar". Jag kollade bakåt o de va liksom tomt där inne förutom mamma o jag. Jag bara skackade på huvet o sa "Så du menar att jag måste ha en nummerlapp när vi e helt ensamna här inne?" O hon tittade på mig o himlade me ögonen "Oki jag hjälper dig". OKi, sorry att man stör i ditt liv flicka lilla. Va så nära att jag började freaka ut på henne, men mamma sa att de va nog inte nödvändigt. Jag sa inte ens tack när jag fick pengarna. Bara vände på klacken o gick. Vissa människor ska helt enkelt inte ha serviceyrken. Knas!!!

    

Aja, när vi var på väg till Panduro för o handla lite förvaring till mina pärlor så gick vi rakt in i Prideparaden. Mamma o jag kunde såklart inte slita oss så vi stod där vi vägkanten o tittade på alla glada människor i paraden. Fick en happyfeeling i hela kroppen av o titta på alla tjejer o killar som dansade runt o sjöng. En tjej på ett flack började flörta me mig..hehe. Jag tog de som en komplimang. Hon sträckte ut handen o sa att jag skulle hoppa på flaket, men jag var tvungen o avböja eftersom jag va me min mamma. Men de va gulligt i alla fall. =)
När vi ändå va på Kungsgatan så gick vi den ner mot Östermalmstorg o vi smet in på BIKBOK. Där hittade jag världens sötaste munjacka. den hade Tweetybird tryck i rosa på den. O eftersom min gamla munkis håller på o faller sönder slog jag till o köpte den. Hade ju pangpriset 149:- bara. sen forstastte vi ner på Biblioteksgatan o jag fastnade som alltid på Karen Millen. Jag e dökör i hennes skor..hehe. Mamma fick slita mig ut därifrån. Styrde kosan mot Gina Tricot istället o köpte mig lite underkläder. Lovely!
Sen kan jag aldrig åka hem utan en sväng in på  Pearl Chain o visst fick ett par pärlor åka med hem idag igen. Kan aldrig få för många.=)


Munktröja från BIKBOK


Undisar från Gina Tricot

 
Förvaring till mina pärlor


Nu ska ja ta o slötitta lite på tv o sen gå ner o hämta mig lite sushi. Mums. Ska bara köpa med lax denna gång. Världens godaste gott!

Puzz på er sötnötar

Bad hair day

Roligatimmen 2008-08-02 12:21:17
Kommentera - 11 st

cat

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-08-02 11:11:44
Kommentera - 7 st

Älskar Alicia Keys!!!! Hon e så grym på att skriva låtar så att de finns inte. Texten till den här låten går rakt in i mitt hjärta som en pil. Så idag får ni njuta av "Like you'll never see me again".


"How many really know what love is"...så sant!!!!

Puzz på er sötnötar

Saturday...

Shoppingbag 2008-08-02 09:52:51
Kommentera - 8 st

Oj va skönt de va o sova ut ordentligt. Längtat efter denna morgon som en galning hela veckan. När man kryper upp ur sängen kvart i 6 varje morron så är det total lyx att få sova till kl 9. Känns i hela kroppen. Lovely! Men vädret kommer jag nog ha lite mindre tur med. Mörka moln som visar sig på himlen just nu. Men de e sak samma. Som min mamma alltid säger: "Vi är inne gjorda av socker, lite vatten sakdar oss inte". O det är sant. Härligt med ett ordentligt sommarregn, eller hur?

Igår orkade jag verkligen inte skriva någonting egentligen. Va bara speedad på att komma till jobbet, jobba mina 8 timmar o sen få åka hem till min kompis Stormen o ha beauty-kväll.  
Óch jag kan säga att de va välbehövligt o ha en tjejkväll. Vi åt mumsig middag och klart de ska vara tacos på en tjejkväll. En grej som var ny för mig var att ha banan i tacosen. Va lite skeptisk, men ni måste pröva de. Vilken hit! Efter maten blev de ansiktsscruber o ansiktsmasker hit o dit. O min kompis är så grymt bra på alla olika slags smink och bra o ha grejer. Satt som en svamp som suger åt sig info brevd henne när hon guidade mig genom djungel av sminksajter o sminkbloggar på nätet. Jag visste inte ens hälften av de hon vet. Fick massa inspiration o tips av henne. O hennes bästa tips som hon gav mig var att testa mineralsmink. Det är det ända hon själv använder. Så vi gick in på  Everyday Minerals o beställde hem ett provkit med smink för 0:-!!! Man får 3 prover av foundation, en av rouge och en concealer. Sen köpte jag till en kabukiborste som man använder sig av när man applicerar mineralsmink. Detta gick på typ 70:- inkl. frkt från USA. Jag tänker i fortsättningen försöka beställa allt mitt smink från USA, för enligt Stormen så är det så sjukt billigt att de inte ens går att mäta sig med priserna här hemma. O sånt gillar jag..hehe !! Så nu får vi se vad jag tycker om mineralsmink. En recension kommer så snart jag använt dom ett tag. Nån som har använt mineralsmink? Vad har du för åsikter? Share with the people...

Free Sample Makeup Kit  Free Sample Makeup Kit  Free Sample Makeup Kit

Vet inte riktigt vad som händer idag. Men min mamma ville åka in till stan o shoppa lite. O sånt är alltid svårt att säga nej till. I alla fall för lilla mig. Så ska nog ta o svänga ihop en frukost o ta en dusch o sen skutta iväg in till the big city.

Vad ska ni hitta på idag då?

Puzz på er sötnötar

Lite torrt så..

Livet 2008-08-01 23:30:58
Kommentera - 1 st

Har haft myckt o göra idag. Kom precis hem.
Skriver om allt som hänt imorron för just nu e jag bara för trött.
Men en sak hinner jag säga o det är: Tack Stormen för en grymt nice kväll. Du e underbar!

Puzz på er sötisar..sov gott.