The truble with love...

Livet 2008-08-04 20:14:32
Kommentera - 1 st

Och så va måndagen typ nästan över. I alla fall arbetsdagen. O shitso vad jag hade att göra idag. Trodde aldrig att mina nya ärenden skulle ta slut. Hade bara lust o slänga allt i soporna o gå hem. Men klarade ju av dagen trots mycke suckar o stönar. O jag har ju alltid Stomen o peppa mig. Thänx babygirl!! =)

Fick ett mess av en kompis på morgonen när jag satt som intesivast o jobbade. Han behövde prata med mig så snabbt som möjligt. Så han fick sno min lunchtimme. Han ville inte berätta vad som hade hänt utan jag fick snällt sitta o vänta i 3 timmar innan jag fick svaret på hans behov av o prata av sig. Han hade haft besök av en kompis under 4 dagar. De hade gått i samma klass när hon va utbytesstudent här i 1 år. Detta var säg 4 år sedan. Nu när hon varit här så har han förstått att han e jättekär i henne. Alltså då menar jag totally in löööööööv så där som man gråter när hon åker hem. Nu visste han inte vad han skulle ta sig till när hon bor i ett annat land o allt. Han tänker på henne konstant o vill helst att hon ska va nära honom.
Jag försökte bara säga till att han så snart som möjligt måste ringa till henne o prata o tala om för henne hur han känner.Detta fick jag göra efter jobbet då jag kände att han nog behövde lite mer sällskap o outlet än den lilla halvtimmen jag kunde ge han på lunchen. Så fick vara lite mer Dr.Phil åt honom.
Han såg ut som en liten hundvalp hela tiden och de funkar ju inte. Man vet aldrig om hon faktiskt känner precis som han men sitter som han hemma o e ledsen för att hon saknar honom lika mycket som han henne. O det är inte så långt mellan Tyskland o Sverige. Finns de som har haft längre avstånd mellan sig o allt har funkat till de bättre. Jag ska se till o göra mitt bästa så att han gör sitt bästa för att vinna hennes lilla hjärta. Eller vad tycker ni? På denna saga ska jag nog kunna fixa ett disney-ending med fyrverkerier i slutet. =)


(Bild:google.se)


 

Har ni nån saga som denna som ni vill dela med er av? Then please share with the people.


 

Nu ska jag ta o fixa ihop middagen, chilli con carne me ris...mmmmmm, o sätta mig framför tv:n o softa ner lite.

Puzza på er sötnötar


 


Kommentarer
line

jadu, jag och min love har varit ifrån varandra i 5 månader nu! och det går alldels utmärkt! tyskland e ingenting. Nu va det ett tag sen så jag vet inte hur det gått för din vän, men hur som helst så går allt bara man känner att det är värt det!

Men nu ska jag äntligen få åka tillbaka till min kärlek och mitt favoritland!!



Line

2008-08-07 17:37:35
http://linepine.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: