Idag är jag inte alls 100% känner jag. Kän...

2011-02-28 09:02:00
Kommentera - 1 st

dsc01162 (MMS)

Idag är jag inte alls 100% känner jag. Känns som att det är något knas i kroppen. Kan kanske bero på att jag gjorde något med min axel igår när jag stretchade ever träningen. Fick smörja in axeln med voltaren 2 gånger igår innan jag la mig. Hoppas att det släpper snarast!


Stackin' up books

The good things in life 2011-02-27 09:57:02
Kommentera - 1 st

Godmorgon söndag! Idag när jag vakande upp kände jag verkligen hur min kropp var uttränad efter igår. Skinkorna, vaderna, låren ja det mesta i underkroppen har en härlig träningsvärk. Jag har tom. ont under fötterna, så då har jag verkligen träningsvärk galour.
Idag har har jag planerat att köra ett boot camp set som heter duga. Kommer vara helt slut i armarna efter den rundan, men ska det tränas så ska det göra ont efteråt. Annars får det vara.

Idag har vi inga speciella planer egentligen. Mattias slängde ur sig att han ville går på Hard Rock Cafes brunch, men får se om det ens är något alternativ då han ännu ligger kvar i sängen och ska träna innan det ens är tanke på någon brunch. Han kanske tom. sover förbi sin träning som det ser ut nu. Annars kanske det blir tvättmaskinjakt för femtioelfte gången. Känns som att denna plan är någonting som aldrig kommer gå i lås, men I got to keep the faith.

Jag tänkte underhålla mig själv, tills fram till träningen, genom att börja plöja någon av det tre böcker jag fick med mig hem igår från bokrean. Jag hittade inte alls så många bra böcker (som man tror sig kunna hitta på denna gigantiksa rea), men tre stycken fick jag med mig hem och jag vet att jag kommer läsa allihopa. Annars är faktiskt risken att man köper med sig hem och sedan ligger det bara i bokhyllan och samlar damm. No good.

Det tre böcker som nu kommer att husera i min samling är "Paganinikontraket", " Jean Bernadotte" och "Min bästa väns dotter". Den första boken är jag supersugen på att lösa då "Hypnotisören" var så beroendeframkallande att varenda eviga minut jag hade över, när jag läste den, var jag där och vända ett blad eller två.
Bok nummer två handlar om Jean-Babtiste Bernadotte och jag är en riktigt fantast av historiska biografier ska ni veta. Har sedan tidigare läst Herman Lindqvists bok om Napoleon, så nu när detta fanns till ern billig penning var jag bara tvungen att ta med den hem. Bok nummer tre är skriven av författern till "Marshmellows till frukost" som jag tyckte en massa om, så jag hopppas att även denna är i klass med den.
Nu är bara frågan, vilken ska jag börja med?


Moves those hips and sweat till you die

Träning 2011-02-26 09:07:52
Kommentera - 0 st

Godmorgon lördag! Här har jag börjat morgonen med en ordentligt frukost. Nu sitter jag och laddar i soffan för dagens grymma träningspass. Har planerat att första köra löpbandet i 15 minuter, sedan en timmes zumba på det och till slut ska jag nog köra ett ordentlig styrkepass för benen som avslut.
Förra veckan så pressade även in en powerwalk på vägen hem från gymmet på 45 minuter, men då var så slutkörd resten av dagen att jag skippar det idag.

När jag väl har kommit hem ska jag ta mig in till stan för att botanisera bland böckerna på bok-rean. Jag har spanat in några godbitar och hoppas att de ännu finns kvar. Sedan blir det till att handla lite till kvällens middag och sedan se vad kvällens Melodifestival har att erbjuda. Undrar om det är läget att stsa lite pengar på vem som vinner? Då blir det lite roligare att titta på hela grejen också. Annars finns det nog risk att vi väljer att plöja avsnitt av "Solsidan" istället.

Fredagskvällens underhållning är kirrad. H...

2011-02-25 19:18:02
Kommentera - 1 st

dsc01167 (MMS)

Fredagskvällens underhållning är kirrad. Här blir det magknip kan jag lova!


T.G.I.F

The good things in life 2011-02-25 07:53:44
Kommentera - 0 st

Äntligen blev det fredag! Jag längtar tills jag är hemma och får köra hela fredags-mys kitet. När man har det "in the back of my mind" så går det banne mig enklare att plöja igenom dagens 8 timmar vid skrivbordet.


Kärlek i form av en liten sötsak kan verkl...

2011-02-23 20:41:12
Kommentera - 0 st

dsc01166 (MMS)

Kärlek i form av en liten sötsak kan verkligen få mig att smälta. Vardagsromantik i sitt esse från min allra käraste man.


Workin' it

Livet 2011-02-21 07:25:46
Kommentera - 0 st

Måndag igen. Dags att inspirera sig själv till 5 dagars arbetande. Skulle hellre vilja ta en vecka semester och bara loja på soffan och inte göra ett dugg. Men sådan är inte verkligheten.
Bara att skuffa i mig frukost och börja bege mig....

Här var det kallt som attan! Tur att man ä...

2011-02-19 10:18:22
Kommentera - 1 st

dsc01159 (MMS)

Här var det kallt som attan! Tur att man är påpylsad som en eskimo. Fast ett par solglasögon hade inte skadat alls. Men icke att förtrösta, snart är jag varm igen då det är zumba som gäller. Härligt!


Takin' it step by step

The good things in life 2011-02-19 07:40:22
Kommentera - 0 st

Godmorgon lördag! Här var jag uppe redan innan 7 då jag har tvättid mitt i ottan. Men måste man så måste man. Jag vet att det låter kliché att säga att det ät grymt skönt och tyst när man går ut så här tiidgt och att det är lugnande, men det är sant. Inte en människa i sikte och inte ett ljus förutom det morgonpigga fåglarna i träden. Jag har hela trottoaren för mig själv och mina två IKEA kassar och behöver inte gruffa med en massa stressade människor.
Om jag kunde skulle jag ta mig en morgonpromenad, men eftersom jag har mitt pass Zumba inbokat vid 11 så känner jag att det får räcka som träning idag. Kanske om jag känner mig extra hurtig så kör jag lite styrka på det.

Vad dagen annars innehåller är inte planerat alls. Blir nog en promenad i solen i alla fall. Kan inte missa detta underbara väder, även fast det är så kallt att näsan nästan ramlar av.


Längtar tills det är varmt och barfota is the only option.
Bild:privat


If you do not have the strength....

2011-02-16 18:24:34
Kommentera - 0 st

dsc01157 (MMS)

Om ni inte orkar eller kan ta er till gymmet men ändå vill träna då rekommenderar jag någon av The Firm's tränings-dvd's. Dessa tre är verkligen superbra och jag är i alla fall helt slut efter 45 minuter. Grannarna tror säkert jag är allt bra galen ibland när jag hoppar runt och skuttar. Men svetten rinner och det är huvudsaken.


Relaxin' and chillin' with a hint of pep in the step

The good things in life 2011-02-13 10:36:12
Kommentera - 1 st

Godmorgon söndag! Inatt sova jag som en stock, men det kan också bero väldigt mycket på att jag först träffade kudden min vid 1 tiden i natt. När man har underbart sällskap hemma blir det att tiden bara springer iväg och helt plötsligt inser man att klockan är alldeles för mycket för oss gamlingar. Men vi hade en toppenhärlig kväll med recenserande utav Melodifestivalbidragen, alltmänt jidder och tillslut genomgång av härlig finsk musik (vi är inte helt normala nej..haha).

Idag hade jag önskar att Mattias hade orkat ta sig till IKEA, men inte det. Han är lite för trött för det, så vi får ta det en annan helg. Om jag har ork och lust ska jag nog ta mig in till stan en tur för att strosa runt, eller så håller jag mig bara hemma och slukar "Mad Men" i vanlig ordning. Men innan latheten sätter in ska jag ta och träna. Har redan lite härlig träningsvärk i benen efter gårdagens pass, men det stoppar inte mig. Vill man så kan man och idag har jag massa energi i kroppen som jag måste göra av med. Ska nog ta och köra ett benpass och lite cardio på det. Kanske slänger in lite armar också. Jag vill inte krydda på för mycket heller.


Bild: Google.com


Up and down and move it all around

The good things in life 2011-02-12 16:27:57
Kommentera - 0 st

God eftermiddag lördag! Jag har verkligen haft i en låg växel i början av dagen idag. Satt i soffan och tittade på alla avsnitt av "Stylisterna" ett bra tag plus lite annant smått och gott, innan jag bestämde mig för att ta mig upp. Då slog jag till på dubbelt träningspass här hemma och efter det la jag på ern ordentlig sväng med dammsugaren och moppen. Tror jag stod och dammsög soffan i en halvtimme innan jag kände mig nöjd (har man katt så vet man vad jag snackar om).

Nu har jag precis kommit hem från en sväng i affären där jag sett till att bunkra upp med alla det ingredienser vi behöver till kvällen middag. Ikväll får vi besök av min vän Sandra och hennes fästman "Biffen". Vi ska svänga ihop hemlagade pizzor, titta på Melodifestivalen och spela spel. Och i vanlig ordning vet jag redan nu att vi kommer ha en toppen härlig kväll med detta sällskap.

Men innan de kommer ska jag nu klämma några till avsnitt av "Mad Men". I need my dose, I need my fix!


White blur

Livet 2011-02-11 05:25:41
Kommentera - 0 st

Snöstrormen rasar utanför och jag har precis fått reda på att alla busstrafik är inställd där jag bor. Hur jag ska ta mig till jobbet nu är en väldigt svår gåra att lösa? jag är nästan rädd att om jag går utanför dörren så kommer jag bli en snögubbe på två röda. Lite läskigt faktiskt. Hoppas jag överlever!

No connection

The good things in life 2011-02-10 18:18:16
Kommentera - 0 st

Jag har varit utan min dator i ett par dagar då den inte alls velat koppla upp mot vårat trådlösa nätverk. Ett tag trodde jag att jag skulle bli tvungen att köpa en ny dator. Men idag när ajg tryckte på lite knappar och trixade så började den "klappa" igen och den fina lilla jordglobs ikonen uppenbarade sig längst ner i hörnet. Glädjen är obeskrivlig! Låter töntigt kanske, men att denna lilla låda funkar är livsviktigt för mig.

Nu ska jag surfa runt som en tok och känna glädjen av det materiella av min lilla laptop=)


Sing it and win it

My love and I 2011-02-05 17:33:51
Kommentera - 1 st

Det blir ingen bio ikväll. Istället stannar vi hemma och går all in för Melidifestivalen. Känner att jag samlar en massa "vuxenpoäng" genom att stanna hemme i soffan, men min kropp skulle nog inte orka att sitta i en biosal ikväll tror jag. Jag känner att riksen är stor att jag kan slumra till.
Vi har tom. spelat pengar på vem som ska vinna i kvällens tävling och utan att ha hört några bidrag blir det till att gissa för hela slanten. Jag hoppas att vi vinner något i alla fall.
Och för att spä på kvällens yra så ska vi ladda upp med hämtmat, chips och läsk. Eftersom lördagar är den dagen i veckan jag får svulla bäst jag vill så går jag all in där med. Kan bara inte bestämma mig för om jag vill ha sushi eller thai. Veliga lilla jag!


Hoppas på att festivalens värdpar blir något att hänga upp i granen. Gillar lilla Marie,
så hoppas och inte snubblar eller tappar kjolen.


Sitter och letar inspiration och ser vad m...

2011-02-05 17:19:20
Kommentera - 1 st

dsc01156 (MMS)

Sitter och letar inspiration och ser vad man skulle behöva spendera på ett bröllop. Finns på mycket att välja på. Roligt och spännande!


A week of silence

The good things in life 2011-02-05 09:00:43
Kommentera - 1 st

Godmorgon härliga lördag! Här har jag varit uppe med tuppen sedan klockan 7. Kunde inte får fram någon bättre tvättid idag, så det var bara att gå upp i ottan. Men på något sätt gör det inget att jag inte får sova längre, jag får ändå bestämma över min egen tid.
Nu har jag precis stoppa i mig en stor portion havegrynsgröt och rullat igång ett avsnitt av "Mad Men". Om några timmar har jag planerat att infinna mig på gymmet för att köra mitt pass Zumba. Finns inget bättre än att kunna svettas som en galning det första jag gör på en lördag. Ska nog stanna kvar efter passet och köra lite styrka på det. Känner att armarna skulle behöva sig en rejäl omgång.

Sedan är almanacka tom fram till kvällen då vi förmodligen tar oss till en biosalong för att se på "The King's Speach". Känner verkligen för att inte hitta på någonting idag, utan bara ta det lugnt och slöa i soffan. Veckan har varit hektisk som det är, så mer stress är inget som står på önskelistan.
Nu ska mina ögon vila på tv:n ett tag.