Here comes the bride....

The good things in life 2011-01-30 20:53:49
Kommentera - 1 st

God kväll söndag! Pust, vilken lång dag det har varit idag. Men ack så kul!

Dagen började med att jag pussade Mattias adjö då han skulle iväg på ombudsgalan ikväll. Han blir borta över natten, så jag är en ensam gräsänka här. Jag är inte gjord för att vara ensam känner jag. Saknar honom otroligt mycket. Men men, waht to do? Han är hemma imorgon igen.
Sedan bar det iväg till bröllopsmässan med min mor. Vi tottade på vackar klänningar, chockladfontäner, tårtor, ställen att viga sig på, ringar.......Allt fanns på ett ställe. Men vi blev inte långvariga. Men kul var det ändå. Efter mässan gick vi till Nacka Forum och shoppade loss lite. Och jag satte mig i frisörstolen gjorde jag också. Jag måste säga att jag inte ens kommer ihåg när jag sist var hos frisören, så mitt hår är i exktas nu. Blev en page som jag är väldigt nöjd med. Och frisören som jag var hos var den bästa jag stött på i mitt liv. Från och med nu kommer jag alltid bege mg ut till mina gamla kvarter för att få moppen på huvudet fixat.

Mina kära föräldrar bjöd på middag när vi väl kom hem, vilket jag uppskattade väldigt mycket. Skönt att slippa vispa ihop middag när man kommer hem halv 8 på kvällen när man varit igång sedan 10 i morse. Sedan spelade jag och lillebror Wii och han spöade mig i bowling så det rök om det. Men kul hade vi.

Nu ska jag gå och lägga mig horisontelt under täcket och börja plöja mig igenom tredje säsongen av "Mad Men" som jag är helt frälst i.


Bild: Google


Godmorgon lördag! Jag startar dagen med et...

2011-01-29 10:01:02
Kommentera - 1 st

dsc01153 (MMS)

Godmorgon lördag! Jag startar dagen med ett zumba pass. Ska bli härligt att dansa kopp och svettas ordentligt. Here we go!


Still on the tracks

The good things in life 2011-01-27 07:55:08
Kommentera - 0 st

Här tuffar veckan på och det känns härligt. Redan torsdag och alldeles nyss var det bara måndag. I am lovin' it! Hinner inte med att uppdatera här inne så värst ofat då jag för det mesta direkt efter jobbet ser till att träna och sedan är det bara att ställa sig framför spisen för middagsbestyret. Men härligt är det!

Start it of with some sunshine

The good things in life 2011-01-23 12:40:08
Kommentera - 0 st

Godmorgon söndag! Äntligen en dag med en massa sol! Känns som en vitaminkick man varit utan alldeles för länge. Längtar tills det blir normalt med sådana här dagar igen, fast med en extra 20 grader på mätaren så klart.

Idag tog vi oss en lång sovmorgon då det blev sent igår. Vi fick över min underbara vän Sandra och hennes "större hälft" Stoffe på kvällen och den spenderades runt bordet med sällskapsspelet "Lika par leka bäst". Det blev många skratt och argumentationer, men med så mycket humor. Det pratades om allt mellan himmel och jord, som alltid när vi fyra hamnar på samma ställe. Härligt med finbesök helt enkelt!

Dagen idag startades med en skön frukost framför avsnitt av "Mad Men". Mattias sprang sedan iväg till gymmet, men jag körde ett cardiopass här hemma. Härligt att svettas så här på morgonen. Sedan ska vi se till att njuta av solen och beges ut på långpromenad efterföljt av fika ute i det härliga vädret. Härliga söndag!


Bild:Google.com


Up with the roosters

The good things in life 2011-01-22 08:09:07
Kommentera - 1 st

Godmorgon lördag! Här är jag uppe med tuppen bokstavligen talat. Känns inte så väldigt kul att gå upp klockan 07.00 på sin lediga lördag, men om man har så mycket planerat som jag har idag så är jag tvungen.
Just nu springer jag skytteltrafik till tvättstugan för att hinna få klar all tvätt innan 10.00. Då måste jag ta mitt pick och pack och åka iväg till gymmet för att för första gången testa det hypade passet Zumba. Hoppas att det är något som jag fastnat för, för då blir det till att varje lödrag skacka rumpan.

När jag väl kommit hem så ska ja ta och stila ihop mig själv och möta upp min Miss Sandy för en efterlängtad fika på stan. Det var väldigt länge sedan vi umgicks privat, men vi syns varje dag då vi jobbar på samma företag. Men tiden kan vara en tjuv och stjäla all tid ibland.

Nu har jag 1 timmes "rast" innan jag ska tillbaka till tvättstugan och jag ska ta och dricka min kopp te och inta soffläge tills det är dags igen.


Keep on, keepin' on

Träning 2011-01-19 17:02:05
Kommentera - 0 st

Här rullar veckan på med stromsteg känns det som. Härligt! Inget känns bättre än att inte behöva sitta räkna timmarna på jobbet och känna att alla visare fastnat i tuggummi.

Igår testade jag för frösta gången på passet Bodyattack(fick följa med Mattias till hans gym för ett prova-på-pass) och det kändes i kroppen i dag kan jag säga. Hujeda mig vilket tempo det är och jag kan bara ana vilket flås man kan uppnå efter att tittat in där ett tio-tal gånger. Ska ta och se om mitt gym här på ön har det passet en läglig tidpå dygnet så jag kan gå flera gånger.
Idag hade jag tänkt att tesat Shape passet, men eftersom min tränings-dvd äntligen har behagat att komma så vill jag mer än gärna stanna hemma och testa hur det är. Borde få samma reslutati träningsväg här på vardagsrums golvet som i en svettig gymsal. Hoppas jag på i alla fall. Och eftersom amerikanare gillar att lova guld och gröna skogar så ger denna dvd "visible resluts in 10 workouts guaranteed". Vi får väl se vad som händer med kroppen min. Utvärdering utlovas.

Nu ska jag ta och stänga persienerna och dra på min mumdering och börja svettas som en galning. Härlig onsdag med andra ord!

Om ni vill stoppa i er choklad som kanske ...

2011-01-16 18:12:18
Kommentera - 1 st

dsc01144 (MMS)

Om ni vill stoppa i er choklad som kanske inte innehåller så mycket kolhydrater som vanlig hederlig mjölkchoklad så ska ni absolut testa denna variant från Low carb. Jag är glatt överraskad av den och ska defenitivt köpa hem fler att ha i skafferiet.


Best thing's in life are free

Träning 2011-01-16 11:15:47
Kommentera - 1 st

Godmorgon söndag! Idag har jag kickat igång morgonen med att städa upp efter vår virvelvind till katt som tycker att blomkrukor med innehåll ska helst ligga på golvet och inte på fönsterbrädet. Härliga grejer!
Efter att städpatrullen kommit förbi (jag iform av kvast och sopskyffel) tog jag och fixade iordning frukost. Strax ska jag ta och få svetten och lacka genom att köra mitt styrketräningspass.
Har tagit mig i skinnet och bokat in mig på tre pass på gymmet nästa vecka. Ska ta och testa zumba, danceaerobic och shape och hoppas på att någon av dem ger mig en riktigt kick att forsätta gå på flera pass. Ska även med min kära fästamn på hans gym och få testa på bodyattack i veckan, om det finns några platser lediga där. Så jag komer väl vara helt slutkörd när det väl blir söndag igen.


Bye Bye iPod

Livet 2011-01-15 09:44:19
Kommentera - 1 st

Godmorgon lördag! Denna morgon har börjat med en besvikelse. Min iPod har spårlöst försvunnit. Jag verkligen letat överallt där jag kunnat gömma undan den, men förgäves har jag letat. Så jar har insett att jag är besegrad och måste nu investera i en ny. Det kommer att svida till i plånboken då jag behöver den med 16 GB minne för jag har så mycket musik somm jag vill ha med.
Men nu när jag surfat runt och kollat in iPods så märker jag att Apple ännu en gång gjort om den. Ser ut som en iPhone i miniformat med touchskärm. Hoppas på att den är lika bra eller bättre än dess föregångare. Tills att den nya iPoden finns i min ägo gäller det för mig att använda min lilla iPod-shuffel och telefonen som musikkompanjorer i farten. Men det får gå an det med.

Förutom att sörja min bortgångna iPod ska jag idag tvätta i vanlig ordning och sedan träna, samt även se till att städa här hemma. Men innan jag startar dagen så ska jag fylla på magen med lite frukost. Det är om August går med på att jag flyttar på mig då han parkerat på soffkuddarna och nu ligger med huvudet härlig placerad på min axel och sover sin sedvanliga tupplur. Kanske med hjälp av lite godis?Denna nya dänga får defenitivt ge mig sällsap i mina lurar


Music in masses

The good things in life 2011-01-14 20:52:56
Kommentera - 0 st

Idag kom Mattias hem med den tredje uppsätnningen konsert biljetter vi införskaffat oss för i år. Det är grymt härligt att kunna boka in en massa musikupplevelser som spänner över hela året.
Det tre artisterna som ska underhålla oss i år är Drop Kick Murphys, Roxette och Rihanna. Ni kan förstå att jag har rätt så bred musiksmak utefter dessa tre artister. Det kommer nog plusas på ett par stycken till innan året är slut. Hoppas att vi kan klämma in några till under sommaren och en bar himmel. Det är verkligen en av det bästa man kan göra under sommaren, att lyssna på musik live utomhus. Kan inte vänta!

T.G.I.F

The good things in life 2011-01-14 06:59:29
Kommentera - 0 st

Äntligen är det fredag! HÄRLIGT!


Pumpin' it

Träning 2011-01-12 17:39:21
Kommentera - 2 st

Denna vecka har verkligen satt manken till att vara noga med min kostplan och träning och det känns toppen.  Det går toppen med maten då jag för en slags "matdagbok" över allt jag konsumerar och jag är brutalt ärlig med mig själv. Och hittills har jag hållit mig på banan. Jag unnar mig själv saker också, för annars så skulle jag inte palla med, men det är med måtta och på bestämda dagar.
Samtidigt går det grymt bra med träningen och jag känner att jag har hittat ett bra flow i det hela. Det känns toppen då det nästan alltid är kämpigast med just träningsbiten.
Jag hoppas innerligt att jag kan nå mitt mål som jag satt upp till maj och jag kommer göra mitt yttersta för att nå det målet. Och när jag väl är det kommer jag vara ytterst stolt över mig själv, vilket jag är redan nu. Go me!

If you want it, you can get it

My love and I 2011-01-09 17:57:32
Kommentera - 0 st

God kväll söndag! Idag har vi varit ute på en massa ärenden. Men morgonen startade med en ordentligt frukost och en dos av tv-repriser. Sedan bar det av till djuaffären för att fylla på förråden med mat till det lilla livet. Det är inte billigt att ha djur kan jag säga. Men har man som vi bestämt oss att ha det, känns det dumt att ge honom halvmersyrer som vi vet att han inte mår bra av. Efter det for vi iväg till Bromma Blocks hoch spatserade runt och åt lunch. Jag unnade mig sushi, men förstår nu i efterhand att det inte alls var så farligt som jag trodde. Jiipii!
Vi hann ävan klämma ett litet besök på IKEA och kom endast ut med det jag var där för, galgar. Mycket imponerande!

Nu har jag klämt in en ordentligt styrketräningspass här hemma och ska strax tillsammans med Mattias fara iväg till hans föräldrar för söndagsmiddag. Tur det för jag är helt utsvulten efter träningen.
 
Unnade mig själv lite nya träningskläder. Ger alltid en extra liten kick i motivationen!


And squeez like there is no tomorrow

Träning 2011-01-08 15:27:49
Kommentera - 0 st

Då jag bestämt mig att komma i form ordentligt i år så har precis upptäckt den fina världen av tränings-dvd. Har redan två stycken hemma som jag fått med en träningstidning och jag är mäkta imponerad dem. Lika bra som att gå på pass på gymmet. Dock tycker jag att det är lite korta, då det ger en express träning på 17 minuter.
Så för att få lite mer variation på mina träningar så har jag idag investeriat i en ny skiva. Har sutit och gått igenom en massa olika och kollat på youtube som det inte fanns någon morgondag i flera timmar. Men till slut fastnade jag för The Firms's tränings-dvd:er. Finns en hel drös med olika varianter och det var svårt att välja en till att börja med. Efter mycket övervägnade blev det till slut "The Ultimate Fat Burning Workout" och jag hoppas den ger precis det reslutatet. Nu ska här banne mig fixas buns of steel...haha.


U know it, so you you do it

The good things in life 2011-01-08 09:40:10
Kommentera - 0 st

God morgon lördag! Känns lite knasigt att vara ledig idag igen. Men jag är inte den som klagar så. Sitter just nu med min grötfrukost framför mig och ska efter det sortera vår tvätt för att i vanlig lördagsmanér ta mig till tvättstugan. Sedan ska jag klämma in en långpromenad i snömoden, då det är vilodag från styrketräningen idag. Men lite ska fläsket få röra på sig ändå. Och lika bar att passa på när det inte är någon snöstrom i krockarna som hägrar.
Har planerat att plöja några avsnitt av Mad Men idag också. Måste se vad det där knäppa männsikorna hittar på här näst. So far a good saturday ahead! 

Crunch and hold

Träning 2011-01-07 17:54:58
Kommentera - 0 st

Precis hemkommen från jobbet och byte om snabbt och körde ett corepass som hette duga. Sprang in på Staduim innan jag kom hem för att få med mig en yogamatta hem. Det är A och O med bra stadga och mjukhet under ryggen och knäna så nu finns det i min ägo. Min mage och min rygg kommer inte vara snälla mot mig imorgon såsom mina ben är idag. Jag ser ut som en pensionär med ledproblem när jag ska sitta ner och gå i trappor. Men det är lika skönt med träningsvärk som det är en pina.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen för att sedan vispa ihop lite middag. ikväll serveras det Chevrélax med matvete och grönsaker. Mumsfilibabba!

God morgon! Morgonen har jag börjat med at...

2011-01-06 10:38:30
Kommentera - 1 st

dsc01134 (MMS)

God morgon! Morgonen har jag börjat med att skola genom en bok under täcket. Sedan körde jag styrketräning och toppar detta med en vinnarfrukost. Härlig svårt på morgonen.


And so it is...

Livet 2011-01-05 05:22:31
Kommentera - 0 st

Usch och fy vad svårt det var att komma in i rutinerna till att vakna till en väckarklocka om mornarna. Sitter som en zombie vid frukostbordet och försöker läsa morgontidningen, men det känns som en omöjlig uppgift denna vecka i alla fall. Tur att vi får en extra ledig dag imorgon så att man får en slow-start på första jobbveckan.

Härligt med en rask promenad i kylan. Nu ä...

2011-01-02 12:52:26
Kommentera - 2 st

dsc01129 (MMS)

Härligt med en rask promenad i kylan. Nu är det hemfärd och dags att laga lunch. Jag blir mäkta hungrig efter att ha lappat en massa frisk luft.


The last day

The good things in life 2011-01-02 11:09:00
Kommentera - 0 st

Godmorgon söndag! Idag tog jag min sista sovmorgon för denna semester. Låg länge kvar i sängen och drog mig medans katten hade show för mig med Mattias täcke.
Nu har jag precis förtärt min frukost och ska ta mig en lång promenad medans det ännu är ljust ute. Sedan när Mattias kommer hem från jobbet ska vi skicka ut vår gran som helt givit upp och barrar som bara den och sedan köra en ordentlig städgenomgång här hemma. Känns som vi har granbarr överallt. Jag håller på at bli galen av att bli stucken av dem hela tiden.

Men nu ska jag ta och njuta av min sista dag av semestern och peppa mig själv till att köra all in från i morgon på jobbet.

A new year and a new begining

The good things in life 2011-01-01 10:57:17
Kommentera - 0 st

Gormorgon 2011! Det känns härligt att kunna vakna upp till ett nytt år. Alla det saker man redan har planerade inför året och det som kommer att komma upp under vägen för det att pirra till i magen.
Dagen har jag börjat med att laga till en stor kopp te och soffläge med filmen "Hachiko". Idag blir det en hemma dag för hela slanten. Har bara lyckats klämma in 6 timmars sömn i natt, då August väckte mig för drygt en timme sedan då han var hungrig som en varg. Men med soffläge planerat till dagen så är det inga problem.

Hoppas att ni får en skön start på 2011!