Nothing intresting

Livet 2011-05-31 05:43:49
Kommentera - 0 st

Jag har inget intressant att uppdatera er med. Just nu är allt mest som vanligt. Ni vet vakna, fixa sig, äta frukost, klä på sig, åka till jobbet, jobba 8 timmar, åka hem, träna, laga mat, äta middag, titta på tv, borsta tänderna, sova.


The work is done

Träning 2011-05-28 10:04:18
Kommentera - 0 st

Godmorgon lördag! idag har jag hunnit tvätta, gå en powerwalk, styrketränat, duschat och ätit frukost innan 10. Har en härlig känsla i kroppen just nu efter att ha pumpat ut en massa energi så här tidigt på dagen.

Idag har jag planerat att ta mig in till stan för att titta på Stockholm Marathon då vi har en vän som har ställt upp och ska springa. Men om det börar regna blir nog min vistelse kortvarig. Då får jag nog söka skydd i någon eller några trevliga affärer.

Vårruset avklarat och jag är helt slut. Kl...

2011-05-24 21:44:14
Kommentera - 2 st

dsc01314 (MMS)

Vårruset avklarat och jag är helt slut. Klarade loppet på min måltid och är riktigt stolt över mig själv. Nu ska det sovas väldigt gott kan jag säga er.


Det är inte kul att gå ut i detta väder ut...

2011-05-23 06:38:26
Kommentera - 1 st

dsc01313 (MMS)

Det är inte kul att gå ut i detta väder utan ett paraply kan jag säga. Har gömt undan mitt på ett bra ställe då jag inte kan hitta det någonstans. Note to self: kör paraply snarast.


Sitter och njuter av en stor bägare med gl...

2011-05-22 16:57:08
Kommentera - 0 st

dsc01312 (MMS)

Sitter och njuter av en stor bägare med glass vid vattnet med min älskling. Underbar avslutning på helgen.


Another lazy day

The good things in life 2011-05-22 09:58:35
Kommentera - 1 st

Godmorgon söndag! Vaknade upp med en skön träningsvärk i rumpan efter gårdagens löppass. Bra att veta att det tar på rätt ställen...hehe.
Idag har jag tänkt att klämma in ett lättare styrkepass här hemma och sedan blir det vila fram till loppet.

Vad gör jag resten av dagen? Nu blir det till att rensa ut alla vinter kläder och sådant som jag inte har använt på väldigt länge och ge bort det till Myrorna. Det är härligt när det blir lite mer space i garderoben och mer plats för fina färglada sommarkläder. Senare ser jag ser till att vara ute så mycket som möjligt i solen såklart. Kände att jag igår fick en massa färg i ansiktet då mamma och jag tog en lunch ute i solen. Var helt underbart varmt i solen och längtan till semestern kickade in med full styrka. Vi har bestämmt oss att fara till gran Canaria i en vecka i augusti och bara ta det lugnt och glömma allt vad tid innebär. Vi kör skallmanklockan hela vägen. Men tills att 2 månader har passerat så hoppas jag på att vädret visar denna sida.


No slackin' around

Träning 2011-05-21 08:19:57
Kommentera - 1 st

Godmorgon soliga lördag! Idag var det super härligt att gå upp tidigt när värdet visar sin bästa sida igen. Även fast klockan bara var 8 när jag steg upp så är jag full av energi.
Har tänkt att tömma lite depåer på löpbandet om ca 45 minuter då gymmet öppnar. Vill se hur pass bra jag pallar av att ge ett 5 kilometers lopp innan jag faktiskt springer det på tisdag. För det smäller det och jag ska springa Vårruset. Ska bli så kul!

Men innan jag far till gymmet så måste jag pumpa in nya bra löplåtar i iPoden. Annars får jag inte mina kickar av extra energi när det börjar tryta.

Lite härlig 90-tals pop har livat mina öro...

2011-05-19 06:44:24
Kommentera - 0 st

dsc01310 (MMS)

Lite härlig 90-tals pop har livat mina öron denna morgon. Kände att den gråtrista morgonen behövde lite pep och vad passar inte bättre än spice girls.


Oh, the pain...

Träning 2011-05-18 06:04:15
Kommentera - 0 st

I dagarna två har jag gått omkring med träningsvärken från helvetet. Jag har knappt kunna ta normala steg och för att inte tala om smärtan efter att jag suttit ner för länge.
Så igär när jag trodde att jag skulle kunna träna igen var det bara att lägga ner hela det projektet. Men precis som mina kloka vänner säger, om du har ont har du i alla fall tränat rätt. Det är alltid en bra tröst.
Idag känns det i alla fall som jag är återställd till mitt normala jag och då ska jag klämma in ett lite mer "snällare" pass. Men det är alltid så när jag tränara att jag inte kan vara så "snäll" utan ska det tränas då tränar jag all in. Lördag kommer dock att bli min sista träningsdag då jag känner att jag måste vara fit for fight till på tisdag då jag ska springa Vårruset.
Hoppas på bra väder för att springa i regn är ett av det värsta som finns. Lusten till att ta nästa steg försvinner på en bråkdels sekund. Håller tummarna för att allt går och blir super!

Summer vibes

Mina älsklings beats.. 2011-05-15 13:04:56
Kommentera - 0 st

Denna duo upptäckte jag i veckan när jag seglade runt på Spotify. Jag älskar att man alltid kan hitta något nytt i musikväg och sedan gå igenom all den musik som artisten/artisterna har släppt. Så "The Pierces" är verkligen ett varmt välkommet tillskott till mina favoriter och denna sång kommer gå varm hela sommaren.


Runnin' in the rain

Träning 2011-05-15 11:16:45
Kommentera - 0 st

Godmorning sunday! Jag har redan hunnit med en liten powerwalk ner till posten och tillbaka i det hemska regnvädret. Var nästan genomvåt när jag välkom hem igen.
Så då tänker jag, why stop there! Så nu kör jag en killerpass här hemma så att jag blir helt blöt av svett. Lika bra att köra på när jag har pumpet kvar i kroppen.

Senare ska vi fara iväg på några ärenden som går i möblernas tecken. Bara för att vädret är dåligt ska det inte betyda att man måste sitta kvar hemma och häcka.Godmorgon lördag! Här har jag varit uppe s...

2011-05-14 08:06:50
Kommentera - 1 st

dsc01304 (MMS)

Godmorgon lördag! Här har jag varit uppe sedan 6. Kunde inte sova och kände att jag var så pass pigg redan då så jag studsade upp. Har sedan dess lunkat fram och tillbaka till tvättstugan i det underbara morgonvädret. Hoppas på att solen fortsätter vara framme så att jag kan ta min powerwalk. Sedan blir det till att ta mig in till stan för att möta min kusin över en bit lunch. Mums!


Härliga fredag! Även fast det är lite kyli...

2011-05-13 07:31:42
Kommentera - 1 st

dsc01303 (MMS)

Härliga fredag! Även fast det är lite kyligare i luften så kör jag på halvbara ben. Solen värmer rätt bra lite mer in på dagen, så det gäller att passa på innan det försvinner.


Hoppas att jag hinner undan detta elakt mö...

2011-05-12 17:12:08
Kommentera - 0 st

dsc01302 (MMS)

Hoppas att jag hinner undan detta elakt mörka moln innan dem släpper ut sin ilska i form av regn och rusk. Skynda skynda!


Nothing but legs

The good things in life 2011-05-11 06:17:43
Kommentera - 0 st

Idag tänkte ha permiär för ben utan kläder, alltså tänkte jag gå barbent till jobbet idag under min klänning. Jag hoppas inte jag blir straffad för det, men just nu ser det bra ut då temperaturen hos oss redan är 11 grader. Det var lite olidligt att ha på sig svarta långbyxor på jobbet igår. Höll på att svettas ihjäl mellan varven. Och inte för att klaga, för det är underbart med all denna sol och värme, men på eftermiddagen har vi solen på oss inne på vårat kontor enda från lunch till att jag går hem.
Jag vill inte stänga in mig med persinener och jalusi (stavas det så?) och även fast alla fönster stor på vid gavel så blir det inget riktigt ordentligt drag. Pust!

Men bättre varmt och svettigt än ruggigt och snö i maj. Nu ska jag äta klart min frukost och ta mig ut i den förhoppningsvis varma morgonen.

Godmorgon måndag! Idag kör jag fötterna ut...

2011-05-09 06:45:06
Kommentera - 0 st

dsc01301 (MMS)

Godmorgon måndag! Idag kör jag fötterna utan strumpor för första gången denna säsong i mina tossingar till fynd. Hoppas på att temperaturen bara går uppåt så kanske jag vågar vara bar på benen också.


What to choose?

The good things in life 2011-05-08 11:40:07
Kommentera - 1 st

Godmorgon solig söndag! Idag kunde jag inte alls sova så jag har varit uppe sedan 7. Men tog mig en lång frukost för att sedan dra igång med att städa hela lägenheten. Dammsugit och moppat som en tock, men nu är det skinande rent. Måste bara se till att tvätta fönstrena någon dag. Men men, det är en riktigt extra grej.

Vi har även suttit framför datorn och hattat mellan olika destinationer för vår sommarsemeter. Vi hade sedan tidigare en resa bokad til Gran Canaria (dock inte betald), men sedan hittade vi även en resa till Makrigalos, Kreta som lockade väldigt mycket. Så nu har vi preleminärbokat båda för att kunna låta det smälta in och även se om priset kanske rasar. Det är aldrig fel med en billig resa.
Men nu har jag ett sådan sug till att resa bort så det inte är sant. Fast den svenska sommaren får man inte missa. Den visar trots allt sin bästa sida redan idag.


Makrigalos eller..


fina Gran Canaria?


The sun is back in town

The good things in life 2011-05-07 12:43:24
Kommentera - 1 st

Godmorgon solig och härlig lördag! Hur underbart är det inte att termometern visar 16 grader igen. Just nu känns det helt ofattbart att det snöade i början av veckan och två gånger till och med.
Trodde att det var tid igen för att dra på sig den tjockare jackan. Men jag envisades med att ha på vårjackan och det verkar ha lönat sig.

Förmiddagen har jag spenderat med att ta en lång och välförtjänt sovmorgon som sedna efterföljdes av frukost tillsammans med senaste avsnittet av "Gossip Girl". Nu är jag färdigkitad för att ta mig ut i solen. Ska minsann se till att min fräknar börjar ploppa fram för säsongen idag på någon solig punkt i staden.
Ikväll hoppas jag kunna locka med mig min kära man på bio då jag är grymt sugen på att se den nya "Fast and the Furios" filmen. Jag får hålla tummarna för att herren inte är all för trött efter arbetsdagen.


En iskall latte är sommartecken i sig. Ska ta och hitta en sådan och sippa på under dagens gång.


T.G.I.F

The good things in life 2011-05-06 06:06:07
Kommentera - 0 st

Jag trodde helt ärligt att jag imorse när jag vaknade hade sovit förbi fredagen och att det var lördag. När jag satte mig upp så kändes det helt fel på något sätt. Så jag var tvungen att kolla i mobilen om det stämde att det verkligen var fredag idag. Och som tur så var de det.
Hade annars varit lite tråkigt att gå upp klockan halv 6 på en ledig lördag.

Sista dagen på första veckan på min nya tjänst har varit riktigt nice. Känner av varje dag när jag kommer hem att ordet stess suddas ut mer och mer och idag känns den helt obefintlig faktiskt. Den känslan har jag inte haft på väldigt länge och jag är ytterst glad att jag valde att byta till den tjänst jag har idag.
Så med små, nästan osynliga, hoppsasteg styr jag min näsa mot kontoret med ett leende på läpparna. Och det gör inte dagen sämre att det är fredag och då infinner sig alltid en extra speciell stämning på hela kontoret.


Bild:google.com


Idag inviger jag mina nya "klumpskor". Eft...

2011-05-05 06:49:38
Kommentera - 1 st

dsc01299 (MMS)

Idag inviger jag mina nya "klumpskor". Eftersom termometern visade lite mer vänliga siffror så tyckte jag att det passade sig. Än så länge är det snälla mot fötterna och tusen gånger skönare att ha på sig än klackskor.


New gameplan

The good things in life 2011-05-03 21:16:40
Kommentera - 1 st

I dagra två har jag nu suttit på min nya tjänst på jobbet. Och lika trött som mitt huvud när jag går hem lika glad är den för att allt är så mycket roligare nu.
Nya arbetsuppgifter kan verkligen pigga upp en massa i ens arbetssituation. Nu är det nästan så att jag går upp men lite kvickare steg på morgonen. Hoppas att den känslan håller i sig länge, länge.

Det förvånar mig lite att när jag går ut g...

2011-05-03 06:51:12
Kommentera - 0 st

dsc01298 (MMS)

Det förvånar mig lite att när jag går ut genom dörren att det behagar att snöa. Som tur är verkar det som att det är för varmt att det lämnar efter sig några spår på marken förutom våta fläckar. Trotsar väderleken och har på mig vårjacka, men är inte för vild utan har på mig tjocktröja under. Dock känns det nu som att man kastats tillbaka till vintern. Minuspoäng!


Hello söndag!

2011-05-01 11:14:04
Kommentera - 2 st

dsc01294 (MMS)

Idag har jag tagit mig en lång och skön sovmorgon. behövdes verkligen då jag igår fick skippa den till förmån för ett tvättpass klockan 7 på morgonen. Men trots min trötthet igår så tog jag och min mor en liten tur på stan och tittade på mode i butikerna. Själv kom jag hem med en påse med accesoarer från H&M. Hittade en massa fina godbitar som jag bara var tvungen att ha med mig hem. Fick bli ett par örhängen, ett matcjande halsband till det och två armband. Jag har verkligen en svaghet för armband och har en hel del hemma. Så två till gör igen skada. Senare på kvällen var jag och Mattias iväg och tittade på brasan. Värmde väldigt skönt då det var rejält kallt ute. Hade till och med på mig vinterjacka för att kunna hålla värmen. Kvällen avslutades med ett hejdundrade fyrverkeri på berget. Idag har vi inga planer, så får se vad som händer. Vad jag vet är i alla fall att vi inte behöver laga middag ikväll, då vi får spisa hemma hos svärföräldrarna. Blir födelsedags middag för min man som fyllde år i veckan.