Nu har jag förberett mig på en kall vinter...

2010-10-31 15:53:14
Kommentera - 2 st

dsc01057 (MMS)

Nu har jag förberett mig på en kall vinter. Mössa, vantar och halsduk i underbart vitt får hålla mig varma när det blir minusgrader. Mycket nöjd är jag! Let the cold come.


Till frukost idag fixade jag varma scones....

2010-10-31 09:57:46
Kommentera - 0 st

dsc01056 (MMS)

Till frukost idag fixade jag varma scones. Perfekt sätt att starta en söndag på.


Broken and need new part

Livet 2010-10-30 09:35:03
Kommentera - 0 st

Godmorgon lördag! Denna helg blir det till att tanka en massa energi. Idag börjar det hemma hos min or och far där även min lillebror huserar. Ska bli så skönt att "komma hem" igen. Sedan blir det hem och spendera kvällen med min älskade man. Imorgon ska jag försöka hitta ett par nya vinterskor och plånboken tillåter. Detta då jag just får stätta ut pengar för en ny adapter till datorn då den har bestämt sig att ta självmord och lämna datorvälden och mig hängande. Hoppas nu bara på att mitt ihärdiga läsande av volt, hertz och allt vad det nu var prickade rätt så det kommer hem en kompatibel adapter till just min "lappis".

Så resterande del av helgen blir det uppdateringar genom mobilen om jag inte får låna min kära mans dator emellanåt.


Nu är det fredagsmys med min favorit godis...

2010-10-29 19:31:08
Kommentera - 0 st

dsc01055 (MMS)

Nu är det fredagsmys med min favorit godis, friterad kyckling och världens bästa man. Det kan inte bli bättre enligt mig. Underbart!


Morgonstund har guld i mund. Måste peppa m...

2010-10-27 05:51:40
Kommentera - 1 st

dsc01053 (MMS)

Morgonstund har guld i mund. Måste peppa mig själv när det bara blir längre och längre mörkare perioder om dagarna. Jag tycker att det borde våra obligatoriskt med levande ljus på kontoret på morgonen när det är svårt som i en säck.


In and out

Livet 2010-10-26 18:32:24
Kommentera - 0 st

Det blir en snabb visit här inne idag. Denna vecka är extra tung på jobbet så lusten för att blogga är inte på topp då jag helst vill vara långt borta från datorn när jag väl kommer hem. Så nu vet ni varför det är lite glest mellan uppdateringarna här.
Ibland måste jag prioritera det som är viktigast och just denna vecka är det min tid hemma med min älskade som får mig att må bäst. Men efter stormen har lagt sig och energin är på topp som kommer det ploppa upp mer inlägg i slutet av veckan.


In a sea of burning candles

The good things in life 2010-10-24 10:15:00
Kommentera - 1 st

Godmorgon söndag! Idag tog jag ytterligare en lång sovmorgon och var uppe först klockan halv 10. Trodde jag skulle få en ångestattack när jag tittade på klockan, men sen insåg jag att det ite gjorde något alls.
Men när jag väl hade gått upp och ställde mig i köket och skulle fixa ihop frukosten, så insåg jag att det var väldigt mörkt hemma. Kändes helt knasigt att jag var tvungen att tända alla lampor hemma. Så jag tänkte om och nu sitter jag mitt bland en massa tända ljus och stämningen är genast mycket mysigare än med tända lampor.

Idag har vi inga som helst planer. Eller jo, nu ljuger ja. Mattias ska iväg på fotboll senare på dagen och jag ska ta mig tull gymmet för en omgång. Senare på kvällen är vi bjudna på middag hemma hos svärföräldrarna. Men tills allt detta är kalenderna helt fri. Jag ska minsann se till att plocka fram min PS2 och köra en massa Singstar idag hade jag tänkt. Har blivit så inspirerad av alla avsnitt av "Glee" så måste gymnastiserara mina stämband jag med.


Something to keep me warm

Shoppingbag 2010-10-23 14:08:27
Kommentera - 1 st



Denna lilla godsak är på väg hem till mig. Tittade runt i garderoben och insåg att det inte fanns tillräckligt med stickade varma plagg inför hösten/vintern. Och jag hade tur då det inte fanns många kvar hos H&M.


Om ni är som jag och älskar musik så måste...

2010-10-23 13:53:40
Kommentera - 0 st

dsc01050 (MMS)

Om ni är som jag och älskar musik så måste ni titta på denna serie. Jag är helt frälst och älskar alla uppträdanden. Denna lördag fick tom. träningen stryka på sig pga av denna serie. Det säger någonting.


The blue color

The good things in life 2010-10-23 09:47:40
Kommentera - 0 st

Godmorgon lördag! Vilken underbar natts sömn jag har haft. Min kropp behövde verkligen tanka upp depåerna och det är en skön känsla att vakna upp när man känner så.

Igår kväll var vi på bio. Kommer inte ens ihåg när vi senast la en visit till en biosalong. Vi såg den superhypade filmen "The socal network" och jag måste säga, den levde verkligen upp till alla hyllningar. Det är helt otroligt att se hur en man kan göra något så enklet till ett världsomspänt fenomen. Facebook är i princip en Mina vänner-bok fast i digitalform. Det jag blev mest facinerad av var språket det använde i filmen. Killen som spelade Mark Zuckerberg, grundaren av Facebook, använde en massa ord som flättade ihop sig till väldigt intelligenta meningar. Jag rekomenderar högt denna film. Så se till att fixa biljetter snarast.

Idag blir det till att stanna i mina hemtrakter. Ska se till att avverka veckans tvätt och sedan ta mig till gymmet och pumpa ordentligt. Ska även se till att ta fram dammsugaren och även moppen. Sedan blir det hemmakväll för hela slanten med god mat och film tillsammans med min underbara man. en perfekt lördag med andra ord.


Bild:Google


Idag blev det lite ommöblering i schemat o...

2010-10-21 17:17:14
Kommentera - 1 st

dsc01041 (MMS)

Idag blev det lite ommöblering i schemat och först nu är jag på väg till gymmet. Blir bara ett lost pass idag då jag känner att jag är oerhört trött. Får ta ut mina sista krafter på löpbandet och sedan krypa hem.


Ikväll dricker jag mitt te ur denna ursöta...

2010-10-20 21:18:52
Kommentera - 0 st

dsc01047 (MMS)

Ikväll dricker jag mitt te ur denna ursöta jumbo mugg. Och det är klart att jag har lite honing i mitt te.


Broken

Träning 2010-10-20 19:13:58
Kommentera - 1 st

Min kropp är helt slut efter dagens hårda pass på gymmet. Benen är knappt hållbara efter ett tufft benpass. Nu ska denna kropp få bränsle i form av grillade kycklingben och matvete. Sen är det sängen som gäller för denna tös.

It's all down hill from here

Träning 2010-10-19 07:01:25
Kommentera - 0 st

Och så var det tisdag. Den jobbigaste dagen på veckan är förbi och nu är det bara utförsbacke hela vägen till fredag. veckorna blir väldigt mycket lättare om man har det tankesättet i bakhuvudet. I alla fall enligt mig.

Idag får jag så äntligen min välförtjänta vilodag efter 4 dagars träning. Det behövs verkligen då mina ben bönar och ber mig att inte anstränga sig all för mycket just idag. Så idag blir det raka vägen hem från jobbet, men redan imorgon ska jag fara förbi svettstudion igen. Kan inte hålla mig borta allt för mycket inte. Jag kan verkligen intyga, efter 3 veckors intensiv träning, att det gör stor skillnad. Inte bara viktmässigt, utan också i humöret. Jag orkar mer och känner att jag har en hel drös med energi över, än vad jag hade innan jag började träna igen. Plus att man får en massa mer självförtroende och bättre självkänsla av när man klarat den där extra kilometern på löpbandet eller kunnat ta 5 kg mer i någon utav maskinerna. Jag känner i alla fall att jag överraskar mig själv varje dag på träningarna och det är underbart. Testa, så får du se vad jag snackar om...


Bild:Google


With a cup of hot the

The good things in life 2010-10-18 19:42:54
Kommentera - 1 st

Sitter just nu i soffan och varvar ner maximalt efter en lång dag. Har jobbat som en tok i 8 timmar och sedan klämt i 1 timmes träning efter det. Som tur var så var middagen klar när jag kom hem då min kära fästamn fixat det. Så en mindre sak i alla fall. Nu har jag packat om träningsväskan, diskat bort middagsdisken, tänt en massa ljus och gjort mig en härlig kopp te med chockladsmak. Det enda som fattas är min man, men nu är det hans tur att träna. Som tur är kommer han hem om mindre än 1 timme, så vi hinner mysa i soffan tillammans innan mina ögonlock blir för tunga.

Men nu ska jag fortsätta njua av lugnet.


Bild: Google


My brain is still asleep

Livet 2010-10-18 05:30:02
Kommentera - 0 st

Godmorgon! Här är man uppe med tuppen då jag måste vara på jobbet redan vid 7. Det är inte så ofta jag behöver gå upp så här tidigt på en måndag då jag vanligtvis ännu ligger kvar i sängen i 1½ timme till. Men ibland är livet inte alltis lätt. Och måndagar är alltid lite uppförsbacke tills efter lunch, sen börjar det släppa och resten av veckan brukar vara smooth sailing.
Det hör även till ovanligheterna att jag sitter vid adtorn så här dags, men eftersom tidiningsbudet verkar ha försovit sig så kan jag inte sitta och läsa morgontidingen som jag brukar. Vilket i-landsproblem va..

Nu ska jag försöka proppa i mig min kvarvarande frukost så jag inte blir sen till jobbet. Hoppas er vecka börjar bäst!

En del av dagen har vi spenderat i Ulriksd...

2010-10-17 15:36:30
Kommentera - 1 st

dsc01037 (MMS)

En del av dagen har vi spenderat i Ulriksdals slottspark i det underbara vädret. Fikat gjorde vi i slottsträdgården. Underbart goda mackor och en tårtbit fick slinka ner. Nu ska jag bränna bort allt på bodycombat i en timme.


Godmorgon söndag! Sitter just nu ensam i s...

2010-10-17 15:29:26
Kommentera - 0 st

dsc01028 (MMS)

Godmorgon söndag! Sitter just nu ensam i soffan med min kopp välling (jag dricker inte välling för barn utan välling för vuxna och det är faktiskt väldigt gott) och ska titta på ett avsnitt av Glee då vi hittade första säsongen för ynka 99 kronor. Härligt med en sjungande start på morgonen. (Det tog 7 timmar innan detta inlägg kom upp, så tro inte att jag legat och dragit mig till halv 4..hehe)


Sitter och väntar på banan då jag är på vä...

2010-10-16 13:57:52
Kommentera - 2 st

dsc01022 (MMS)

Sitter och väntar på banan då jag är på väg till gymmet. Kände att det var läge att ta på sig UGGsen då det är förbannat kallt idag. Har tom. tagit på mig vinterjackan så att jag inte ska bli för kall när jag åker hem från gymmet. Vill absolut inte bli förkyld pga. kylan.


Checking of the list

Träning 2010-10-16 10:40:55
Kommentera - 2 st

Godmorgon lördag! Underbart med en solig och frisk dag. Känner bara att kroppen är full av energi. Och det ska jag verkligen ta vara på.
Först ut är den obligatoriska tvättningen som snart ska påbörjas. Sen när det är klart ska jag ta mig till gymmet och köra ett långt och hårt pass har jag bestämt. Förhoppningsvis är det lite halvtomt där ute så jag får en massa svängrum. När jag väl kommit hem ska det städas och sedan har jag bestämt mig för att testa att göra cupcakes i min nya muffinsform efter Leilas recept. Ska bli spännade att se om det blir som på bilderna i boken.

Nu måste jag sätta min iPod på laddning så att den orkar pumpa en massa skön musik under tide jag svettas som en galning och mina ben måste ta mig till tvättstugan under tiden.


Nu är det fredagsmys! Underbart att få ta ...

2010-10-15 21:50:44
Kommentera - 0 st

dsc01017 (MMS)

Nu är det fredagsmys! Underbart att få ta det lugnt efter intensiv jobbvecka. Vi har parkerat oss i soffan och tittar på film och åter stjärnor. Härligt.


Bara älskar att tända en hel drös med ljus...

2010-10-14 21:01:12
Kommentera - 2 st

dsc01013 (MMS)

Bara älskar att tända en hel drös med ljus när det är som mest regn och rusk utanför. Det är som att man automatiskt slappnar av i ljusets sken. I alla fall är det så med mig. Var en sväng förbi IKEA idag för att fylla på förådet med värmeljus. 300 stycken borde vara en månad eller kanske två. Men då har jag verkligen varit sparsam.


Slowing it down a notch...

Mina älsklings beats.. 2010-10-13 21:22:38
Kommentera - 3 st





Lyssna och slappna av. Det gör jag när jag lyssnar på dessa två undebara låtar.


Pump it pump it!

Träning 2010-10-13 18:45:12
Kommentera - 1 st

Nyss hemkommen från gymmet. Grymt pass fick jag till och mycket nöjd med dagens ansträningar i form av kondition och ryggövningar!
Snart vankas det middag i form av tackokyckling och en drös med min favorit, matvete! Har nu mera bytt all pasta, ris och potatis till denna lilla godsak. Testa vet ja! Glöm inte att köpa med en packe grönsaksbuljong, så smakar det så gott. Passar till alla slags rätter.

Nepp, nu har jag vilat ner kroppen så nu blir det en lång varm dusch innan min älskade kommer hem. So fresh and so clean som man säger.

It's going down

Livet 2010-10-12 06:54:53
Kommentera - 4 st

Fu bubblan, vad mörkt det börjar bli om mornarna nu. jag gick upp för en timme sedan och då var det helt bäcksvart. Men det gäller att vänja sig för det kommer bli värre. Kanske ska investera i en pannlampa så man ser framför sig. Och inte nog med att det blir mörkare, i morgontidningen visade det att det bara skulle bli 5 grader idag! Betyder det att jag ska ta på mig vinterjackan eller? Känns alldeles för tidigt, men jag vill inte frysa. Tror bestämt att det får bli extar lager idag och så får jackan komma upp till imorgon för då ska vi bara komma upp i ynka 3 grader. Voi vitsi!

Nu måste jag börja leta efter någon stickat och varmt att dra på mig under jackan. Stressmoment 10 minuter innan man ska gå!

Måndag åter igen. Jag har haft en väldigt ...

2010-10-11 08:36:36
Kommentera - 0 st

dsc00991 (MMS)

Måndag åter igen. Jag har haft en väldigt aktiv helg med en massa att göra, men det har varit så roligt. Har somnat tidigt om kvällarna kan jag säga. Så med alla det feelgood känslorna i bagaget kan denna vecka bara bli bra. Så nu kör vi!


Denna fina kanna plus en mugg fick jag av ...

2010-10-10 17:49:56
Kommentera - 0 st

dsc01010 (MMS)

Denna fina kanna plus en mugg fick jag av min familj i present. Kunde inte ha önskat mig någonting bättre. Som jag har längtat att få hem denna kanna och nu bor den med alla sina muggar till kompisar i kökets alla skåp.


It all comes to an end

The good things in life 2010-10-10 09:20:33
Kommentera - 1 st

Godmorgon söndag! Ännu en natt och öerhört bra sömn är bakom mig och det kan behövas då jag idag har en massa aktiviteter på listan.
Har börjar dagen med att titta på ytterligare ett avsnitt av "Gossip Girl" och fårr lite smått absitnens av att nu behöva vänta en vecka på nästa avsnitt. Konstigt att man kan bli så "beroende" av serier och handlingar. Men lika bra att få min dos då min kärlek ligger kvar i sängen ännu och får sin förtjänsta skönhetssömn.
När ha väl har kommit upp ska vi ta och fara iväg till mina föräldrar och min bror, där jag ska bli firad tredje gången om. Lika skönt som altid att komma hem till dem och då prata en massa med min lillebror. Undrar vad de kan ha köpt för present till mig?
Sedan blir det en jakt på en ny mobil till Mattias och förhoppningsvis får vi napp. Detta då vi letat somm galningar ett bra tag nu, men inget har mött upp til hans kriterier. Efter denna "rampage" sa jag ta mig till gymmet för att köra söndagens pass av BodyCombat med mina favorittjejer Sandra och Therese. Alltid lika kul att hoppa runt som en galning och skuggboxas. Får tänka ut middag under tiden jag står och flänger också eller så kanske jag blir överraskad när jag kommer hem med ett dukat bord.

Men nu, som i vanlig ordning, FRUKOST!


Från mina svärföräldrar fick jag presentko...

2010-10-09 21:11:26
Kommentera - 0 st

dsc01008 (MMS)

Från mina svärföräldrar fick jag presentkort från h&m och min favorit kocks andra kokbok. Lyckliga jag som får så fina presenter.


Gossip girl är verkligen en helt makalöst ...

2010-10-09 16:49:18
Kommentera - 0 st

dsc01003 (MMS)

Gossip girl är verkligen en helt makalöst serie med det mest underbara kläderna och galnaste intrigerna. I can not get enough!


And so it rolls on...

The good things in life 2010-10-09 10:17:44
Kommentera - 1 st

Godmorgon lördag! Igår när mitt lilla huvud fick träffa kudden så somnade jag på 2 sekunder och det är ingen underdrift. Jag var verkligen helt slut efter en helt underbar födelsedag.

Min älskade man tog ut mig på middag till vår favorit resturang "Capri". Där fick vi åtnjuta en av det bästa middagarn jag ätit på länge. Innan allt detta så fick nog en miljon gratulationer på jobbet och hela mina facebook sida är nu belarmad med samma sak. Jag blir bara så överväldigad av alla människor som har 2 sekunder över och kommer ihåg att gratulera mig. Tack en miljon gånger om!
Och två av mina bästa vänner (som jag har turen att ha på jobbet med mig varje dag) överraskade mig igår på jobbet med en vacker blomma, hembakad tårta och en helt underbara present. Smart och begåvade som de är så hade det helt prickat rätt med att köpa en stor lykta till mig. Och som den en av dem sa " Detta är bara början på kollektionen som kommer växa". Så tack underbara Therese och Sandra åter igen. I love u! Jag sitter fortfarande och stirrar på den där den sitter på fönsterbrädet.
Min kära man var inte sen med att komma med en perfekt present han heller. Han hade nämligen köpt en DKNY väska till mig som jag gått och spanat på i hela 4 månader. Glädjen är ännu helt överväldigande när jag sitter och tittat på den lilla kreationen. Jag fick även en annan ,rätt otippad present, nämligen en muffinsplåt som jag också gått och drömt om länge nu. Detta då jag önskar kunna producera lika fina cupcakes och muffins som Leila Lindholm (min favorit kock). Hoppas på att hinna med en plåt i helgen för att kunna testa den. Tack mina älskade man för det fina presenterna. Älskar dig mer än ord kan beskriva!

Idag blir det till att träffa en kär person i mitt liv, nämligen min kusin Mimmi. Vi har inte träffats på år och dar' känns det som. Så det blir som en extra present att bara få sitta ner och fika med henne och prata om alla livets överrskningar. Om med den raden måste jag börja göra mig i ordning för annars blir jag sen. And that's no good!


Den vackraste av lyktor.


Den finaste av väskor.


Det ljuvaste av blommor.

Bilder: Privata


Nu ska det gymmas och idag får benen sig e...

2010-10-08 16:13:02
Kommentera - 0 st

dsc00996 (MMS)

Nu ska det gymmas och idag får benen sig en omgång.


Vann medlemskort och fribiljetter till sto...

2010-10-08 14:20:06
Kommentera - 0 st

dsc00994 (MMS)

Vann medlemskort och fribiljetter till stockholms filmfestival på jobbet. En fin liten present! Me like.


Den 8de oktober för 29 år sedan kom jag ti...

2010-10-08 06:08:12
Kommentera - 2 st

dsc00993 (MMS)

Den 8de oktober för 29 år sedan kom jag till världen. Hoppas på att få en grymt härlig dag idag. Fast det vet jag iofs att jag får utan att behöva hoppas. Hipp hipp hurra för mig!


It's Hammar time!

Tipstajm 2010-10-07 21:20:51
Kommentera - 0 st

En av mina favorittjejer år åter tillbaka i bloggsfären. Som vanligt är det en gädje att läsa hennes inlägg. Här hittar ni bloggen Stockholm-Los Angeles.


Bild: Google.com


Sitter på banan och är på väg till gymmet ...

2010-10-07 16:36:26
Kommentera - 0 st

dsc00992 (MMS)

Sitter på banan och är på väg till gymmet i det riktigt ruskiga höstvädret. Idag ska det bli kondition och mage. Härligt att kunna svettas och ta i en timme framåt.


Get your back into it

Träning 2010-10-06 19:39:47
Kommentera - 1 st

Idag kom jag inte in genom dörren här hemma förrens efter klockan 18.00, vilket betyder att jag redan då varit igång mer än 12 timmar! Galet vad kroppen orkar med.
Efter jobbdagens slut bar det av till gymmet i vanlig ordning och jag körde 35 minuter kondition och sedan 30 minuter rygg. Svetten rann som en fors i vanlig ordning och allting i kroppen värkte. Men fasiken vad skönt det var när man började ta stegen hemmåt efter passet. Kroppen tackar mig varje minut av den träningsvärk den har. I love it!

Nu hoppas jag på att min kära man kommer strax så att vi kan äta middag. Är vrålhungrig!


Forever and a day

Mina älsklings beats.. 2010-10-05 20:03:42
Kommentera - 2 st

Matlagning går bästa när man har härlig musik att lyssna till. Denna låt går varm just nu.


And on we go...

Livet 2010-10-05 19:23:35
Kommentera - 0 st

Tisdagen avklarad. Varit en dag med en långt möte och sedan en massa uppdrag som skyddsombud. Tiden bara rinner iväg och det jag entligen är anställd för att göra hinns inte riktigt med så som jag vill. Men ibland måste man offra sig för att alla andra ska må bra. Tar igen det jag inte hann idag imorgon helt enkelt.

Nu sitter jag här hemma med en massa tända ljus i alla rum. Väntar på att min man ska komma hem och göra mig sällskap i köket så att middagen kan vispas fram lagom till att tv-kvällen börjar klockan 8. Vet inte riktigt vad som kommer ur dumburken ikväll, men alltid finns det något roligt att vila ögonen på.

One more year on friday

The good things in life 2010-10-04 19:52:18
Kommentera - 4 st

På fredag infaller min födelsedag och jag hoppas att det finns en del snälla människor där ute som tycker att jag förtjänar en present eller två. Så för att hjälpa dessa själar på traven tänkte jag härmed avlägga mina önskningar till vad jag drömmer om mest under fint presentpapper och glitrigt presentsnöre.

¤Armband i ljusbrunt skin från Humanity
¤Sista säsongen av LOST
¤Presentkort på mitt älskade H&M
¤En axelväska från DKNY
¤Allt jag inte har i porslinsväg med Mumin på
¤En ny flaska Versace Brigth Crystal
¤Översakningar i massor (det är nästan bäst!)

 Om jag får ens något från denna lista är jag glad som en lärka!


From squere one

Träning 2010-10-04 07:47:40
Kommentera - 1 st

Och så var det måndag igen. Denna helg känns som att den försvann lika snabbt som den kom. Men om 5 dagar är det helg igen, så det är ingen fara.
Idag har jag rätt nice träningsvärk i mina ben efter helgens aktiviteter. Gårdagens BodyCombat var inte något som avhjälpte det direkt, men fasiken vad kul det var. Jag börjar få kläm på alla moves och kordinatinen, plus att jag får massor av energi av lilla duracellkaninen Sandra som står framför mig. Har ni inte testat denna klass, så gör det. Borde vi det här laget finnas på varenda gym i Sverige. Annars är det bara att signa över sig själv till SATS.

Nu blir det till att ha vila i 2 dagar. Mest för att jag slutar väldigt sent och känner att jag då bara stressare med träningen och så vill jag inte ha det. Så första på onsdag är det all in igen. Känner också att kroppen vill ta det lugnt den med.

Nu är det frulletajm innan jag måste springa iväg till jobbet.

Klassisk lunch på ikea! Mums.

2010-10-03 12:38:50
Kommentera - 2 st

dsc00986 (MMS)

Klassisk lunch på ikea! Mums.


Lovely sunday

My love and I 2010-10-03 09:22:40
Kommentera - 0 st

Godmorgon söndag! Idag är det full rulle. Jag och Mattias ska iväg till nyöppnade Bromma Blocks och titta runt. Sedan ska jag möta upp min "personliga PT" och underbara vän Sandra för BodyCombat i 1 timme. Under den tiden ska Mattias iväg på derby, så jag hoppas han kommer hem i ett stycke..hehe.
Benen är lite möra idag efter gårdagens lopp, men jag ska inte klaga. Mer träning gör att träningsvärken inte blir allt för hemsk imorgon...

Ha en underbar söndag i solskenet!

Loppet avklarat. Mycket stolt över min ins...

2010-10-02 17:19:38
Kommentera - 2 st

dsc00982 (MMS)

Loppet avklarat. Mycket stolt över min insats. Kroppen är helt slut och allt jag kräver nu är en hej frös med vila och massor med mat.


Ready steady go!

Träning 2010-10-02 10:17:31
Kommentera - 0 st

Godmorgon lördag! Inatt har jag nog tagit igen varenda en av det timmar jag tappat i sömn denna vecak. Somnade i soffan igår kväll vid kvart i 10 och vaknade nöjd vid 8 imorse. En god natts sömn behövdes verkligen då det idag är dags att satsa allt på Topploppet i Haga Parken. Har ätiti en mycket stadig frukost och sitter just nu i soffan och gör en ny och peppande låtlista till iPoden som kan hålla mig igång från start till mål. Är verkligen hur peppad som helst till dagens 5 kilometers lopp så det finns inte. Hoppas bara på att himlen håller in sina regndroppar i eftermiddag, för det värsta som finns är att behöva springa i hällregn. Plus att man kyls ner så snabbt att det blir jobbit att hålla motivationen igång. Så bort med sånt...
Får helt enkelt förbereda mig på det mesta och ta med mig extra kläder i ryggsäcken. Heja mig!


Hemlagad pizza. Så gott, så det finns inte...

2010-10-01 21:27:56
Kommentera - 0 st

dsc00980 (MMS)

Hemlagad pizza. Så gott, så det finns inte. Med ett kallt glas cola till blir det bäst. Och eftersom allt detta avnjuts tillsammans med min älskade blir det oöverträffligt. Fredagsmys!


Jag har precis slutat jobbet och är på väg...

2010-10-01 15:51:26
Kommentera - 0 st

dsc00979 (MMS)

Jag har precis slutat jobbet och är på väg hemåt. Fredagskänslan är på topp. Fast egentligen känns det som att jag haft fredagskänsla hela veckan. Härligt! Nu ska jag ta mig in till stan för att hitta en bra norra eller band att ha på huvudet till morgondagens lopp. Hoppas jag hittar något som faller mig i smaken.