And time just rolls by

Livet 2011-09-22 18:50:00
Kommentera - 0 st

Myckar göra om dagarna resluterar i att jag inte har mycket ork när jag kommer hem. Och eftersom jag sitter framför en dator hela dagen så är intresset inte så högt att sitta framför en när jag väl kommer hem. Men nu infann sig lusten att skriva av mig lite.

Det har varit ett par intensiva veckor efter att semestern avslutades. Jobbet har som sagt tagit sin beskärda del, men sedan har kvällarna fyllts med middagar med vänner, födelsedagskalas och släkträffar. Och inom ett par vekcor är den min tur att bli vuxen i siffror då jag byter fån 20-tal till 30-tal. Jag ska inte ha någon fest, utan firar med min älskade man och min familj. Så det ser jag fram emot en hel del.

Nu blir det till att svänga ihop middag och har till och med tänkt att lyxa till det med en hemlagad äppelpaj till efterrätt. Yummi!

First week done

My love and I 2011-09-10 10:03:09
Kommentera - 1 st

Och så var första arbetsveckan avklarad efter semestern. Jag hr verkligen haft mycket att göra, men det är bättre än att sitta och rulla tummarna. Plus att jag som "välkommen-tillbaka-till-jobbet" present fick en liten förkylning, så den har jag försökt att kurera mig ifrån. Som tur är verkar den vara på väg bort vilket är skönt. Så allt detta har resulterat i att jag lagt bloggen på hyllan under veckan. Att komma hem och ta hand om mig själv har varit prio ett.

Men nu tänkte jag slänga upp lite bilder från vår vecka i Gran Canaria. Ville lägga upp det redan förra helgen, men har helt enklet inte haft ork och lust. So here you are...

Längtar tillbaka till detta mer än någonsi...

2011-09-02 12:06:14
Kommentera - 1 st

dsc01356 (MMS)

Längtar tillbaka till detta mer än någonsin nu när det börjar bli kallare här hemma. Har på mig långbyxor för första gången på en vecka. Jag skulle lugnt kunna bo där värmen är och bara komma hem till jul. Men men, får helt enkelt börja slipa på nästa års solsemester.


Back at home base

The good things in life 2011-09-01 09:43:50
Kommentera - 0 st

Efter 1 vecka i 32 gradig värme är vi så äntligen hemma. Vi har haft en underbar vecka med massa sol, bad, god mat och långa promenader där vi upptäckt en massa nytt.

Idag känns det som att det blir till att bara ta det lugnt hemma då jag känner att jag är helt väck. Blir bara en liten tur till affären om jag vågar mig ut i det kyliga värdet. Det är enormt att temperaturskillnaden är hela 17 grader mellan Gran Canaria och hemma. Igår satt jag och svettades med bara linne och shorts. Idag sitter jag med linne, mjukisbyxor och strumpor med filt i soffan och tycker det är kallt. Längtra tillbacka till saltvatten och solens värme just nu känner jag.