Just fall..

Livet 2010-06-30 17:50:07
Kommentera - 0 st

Vilken trötthet som sköjlt över mig när jag kommit hem. Var superpigg hela dagen på jobbet och kände inte var en uns av trötthet, men nu när jag satte mig ner i soffan så är det som att någon har slagit mig med en stekpanna. Jag är helt golvad och den extra löprundan som jag funderade på är det bara att glömma. Först och främst måste jag ta mig ner till affärne för att handla alla ingredienser till kvällens middag som ska bli sallad.

Nu har jag nog gäspat 6 gånger sedan jag började skriva denna lilla snutt som tagit mig 5 minuter. Så jag tror att jag ska avslita här och dra ner mitt feta arsle till mataffären innan jag däckar helt.


In and then out

Träning 2010-06-29 16:56:45
Kommentera - 4 st

Precis hemkommen från en lååång dag på jobbet. Ska bara stoppa i mig lite mellis och sen ska jag ut och springa min 4 kilometers runda i värmeböljan. Härligt när svetten rinner som den aldrig skulle sluta och man känner att vatten är det enda som betyder någonting och en kall dusch som belöning på en slit är första priset.

Eftersom det ska bli total värmebölja idag...

2010-06-29 05:41:50
Kommentera - 0 st

dsc00786 (MMS)

Eftersom det ska bli total värmebölja idag tänkte jag att det var bra att klä sig så ljust som möjligt. Så nu känner jag mig nästan som om jag är på väg till en skolavslutning eller för ta studenten. Somrigt värre!


Bästa presenten efter en lång och jobbig d...

2010-06-28 21:55:20
Kommentera - 1 st

dsc00785 (MMS)

Bästa presenten efter en lång och jobbig dag på jobbet. Jag har världens bästa man!


Now the big wait starts

Livet 2010-06-28 07:46:56
Kommentera - 1 st

Och där var den långhelgen över. Men den kändes verkligen lång, som om jag varit hemma en vecka i alla fall. Jag får hoppas att den lilla mini-semestern ladde batterierna riktigt orgebtligt för nu börjar den riktigt långa väntan tills att min riktiga semester kickar igång.
Jag räknade tom. ut att jag har exakt 30 arbetsdagar kvar from. idag tills att jag blir "fri" i 4 veckor. Så när jag har den sinnebilden framför mig så är det på något sätt inte långt kvar till den 6:e augusti då jag äntligen får gå hem inte inte återvända på ett tag. Det första jag ska göra den helgen är att sova ut. Jag ska sova mitt på dagen i flera timmar om jag så behagar, för det är därför jag är på semester, för att vila ut mig till max och helt glömma bort vad jobb är för något.

Men som sagt, 30 dagar kvar till det härliga börjar. Tills dess väntar många eldprov på jobbet då jag ska ta över flera tjejers jobb i min grupp när en efter en droppar av på sina semesterar. Men alla hinner komma tillbaka innan jag går vilket känns skönt. Så slipper jag lämna kvar en himlans massa instruktioner om vad jag gjort och inte gjort, kan bli smått rörigt.

Idag blir det dock lite motigt att sitta på kontoret med detta vackra väder som det bjuds på. Tur att man sitter vid det största fönstrena på hela vårat kontor....


Nu blir det sommar i en skål tillsammans m...

2010-06-27 17:17:38
Kommentera - 2 st

dsc00784 (MMS)

Nu blir det sommar i en skål tillsammans med en massa vispgrädde. Mums!


Denna jacka rätt som en smäck så den var t...

2010-06-27 14:34:50
Kommentera - 1 st

dsc00782 (MMS)

Denna jacka rätt som en smäck så den var tvungen att följa med hem. Så behöver jag inte lämna mig utanför när jag går på stan. Det gör inte saker värre att det är bokstaven i mitt namn som finns på framsidan.


Off to a good start

The good things in life 2010-06-27 11:14:48
Kommentera - 0 st

Innan kloclan slog 11.00 hade jag redan hunnit komma hem från en löprunda på 5,7 km. Vilken underbar känsla det var att vara ute tidigt, utan en massa människor ute på vägarna och bara jogga i lugn och ro. Jag trodde att jag skulle slippa den värsta värmen, men det var rejält varmt redan efter första kilometern. Ett plus med det är att jag får en rätt så jämn bränna på mina armar i alla fall.

Strax ska jag hoppa in i duschen, efter att jag varvat ner lite här i soffan, och sedan ta en liten tur in till stan. Jag ska se om jagkan hitta en armbindel till min iPod som jag kan ha på mig på mina löprundor. Sen tänkte jag gå och titta lite på reorna och se om det finns något värt att ta med sig hem. Allt detta får jag göra själv då min fästman är tvungen att jobba idag, men som tur kommer han hem redan till 16.00. Så lite tid får vi spendera tillsammans.


The day after..

The good things in life 2010-06-26 11:00:03
Kommentera - 0 st

Hoppas all ni där ute hade en lika härlig midsommarafton som jag och Mattias. Hela dagen blev bra bara tack vare vädret som verkligen kunde jämnföras med det som bjuds på vid medelhavet.

Vi började vår dag ute på Skansen där vi strosade omkring i 3-4 timmar och bara givk omkring och titta på alla det små liven som fanns där. Björnarna var som vanligt igång och showade och likadant med markattorna. Älgen hade visst fårtt värmeslag och låg helt utslagen i hagen sin med kalvarna och vargen fanns det inte ett spår av. Men på miniskansken fanns det bra en massa djur som fick en att säga ååhh och aahh för att det var så himlasöta och fluffiga. När magen började kurra så hittade vi en våffelbod som bjöd på jättesmarriga våfflor som toppades med hjortronsylt och en klick grädde.

Efter vår eskapad bland djuren, och tusentals andra stockholmare som valfärdades dit, så åkte vi hem och jag somnade pladask i soffan och där stannde jag i några timmar. Sen bar det av till Mattias föräldrar för middag som efterföljdes av efterrätt bestående utav jordgubbar, glass och grädde. Efter den middagen var jag som i matkoma och när vi kom hem igen tog det inte lång tid innan jag somnade i soffan igen.  medans Portugal och Spanien lekte med en bolli tv-rutan.

Idag är det städning på schemat som gäller nu på förmiddagen. Tvätten är nästan klar, lägenheten är dammsugen och nu återstår endast moppning, städning av badrummet och diskning. Snabbt fixat och så har vi resternade del av dagen på oss och göra vad vi vill. Hoppas på att regnet uteblir, men just nu ser det lite si och så där ut på den fronten...

Åh vilka söta dunbollar.

2010-06-25 12:41:58
Kommentera - 1 st

dsc00777 (MMS)

Åh vilka söta dunbollar.


Hur nice är det inte att kunna avnjuta mor...

2010-06-25 10:14:48
Kommentera - 0 st

dsc00775 (MMS)

Hur nice är det inte att kunna avnjuta morgonen på balkongen med en bra morgontidning och härlig musik.


Midsummer

The good things in life 2010-06-25 09:00:47
Kommentera - 0 st

Hur härligt är det inte att kunnavakna upp på midsommarafton och det är dundrande solsken och 25 grader? Det händer verkligen inte ofta att vi får så här bra väder just denna dag. Helt ärligt kan jag inte komma ihåg att jag i Sverige har haft en sådan här soligt midsommarafton. Men det gånger jag befunnit mig i Finland på midsommarafton så har det varit strålande solsken och varmt varje gång. Men sak samma, nu är det superväder och det ska det njutas av.

Ida hade vi tänkt att vara extar traditionella och ta oss ut till Skansen och spendera dagen där. Mest vill jag bara se all djuren då jag verkligen blir som ett barn igen när jag ser björnarna, sälarna och aporna för femtio elfte gången i mitt liv. Och det bästa av allt är att jag och Mattias hade en av våra första "utflykter" på Skansen när vi började träffas. Så det är lite speciellt på det sättet.

Men nu ska jag ta och väcka upp min prins somligger och sover ännu, så att vi kan komma iväg i god tid. Hopppas att ni har en underbart härlig midsommar med vad ni än förtar er!


T.G.I.F

The good things in life 2010-06-24 19:51:46
Kommentera - 0 st

Rubriken är lite vilseledande då det egentligen är torsdag, men i sinnet är det frdag så jag är ledig imorgon och så är det flesta av oss. Vi hade verkligen skön stämning i mn lilla grupp på jobbet idag. Alla var extra glada för att det var midsommar och jag och en arbetskollega tog tom. fördel av den lugna dagen och tog ut lite komp. Så jag skuttade ifrån jobbet en halvtimme tidigare och det satt gött kan jag säga efter en tung jobbvecka (men egentligen är alla mina arbetsveckor tunga).

Som ni fattar av mitt tidigare inlägg så åkte jag in till Stadium och köpte hem Nike+kit till mina nya Nikeskor. Installerade sensorn i skon direkt och riggade iPoden, sen var det bara ut i spåret direkt när jag kom hem. Det var som att ha ett portabelt löpband med sig och det var mycket roligare att springa när jag exakt visste hur mycket hag sprungitm hur många kalorier jag bränt och hur länge jag varit i farten. Så nu vill jag inte göra något annat än att vara ute på löprundor.

Men för ikväll räcker det med en runda för nu ska kvällen spenderas med att fortsätta plöja säsong 5 av "LOST". Kan säga att nu är gryjmt spännande och snurrigare än någonsin...


Nu ska skorna pluggas med denna lilla mani...

2010-06-24 17:24:12
Kommentera - 0 st

dsc00774 (MMS)

Nu ska skorna pluggas med denna lilla manick. Det är nu löprundorna blir väldigt spännande och tävlingsmänniskan i mig börjar växa till liv.


Big, big...

Livet 2010-06-23 17:28:16
Kommentera - 0 st

Jag har kommit underfund med på senare år att jag är laktosintolerant och för det mesta är hag duktigt och håller mig till laktosfria alternativ. Men vissa gånger går det det bara inte och det är tex. när glassuget slår till på stort och jag bara måste få mig en tiptop som idag på jobbet. Det fick jag sota för rejält när jag väl skulle gå hem en timme efter att jag ätit glassen. Jag hade sån kramp i magen att jag knappt kunde gå upprätt och när jag väl fick sätta på mig på tunnelbanan kunde jag knappt resa mig upp när jag skulle gå av.
Ibland tar dumheten över och då får jag skylla mig själv när jag går då som Quasimodo, dubbelvikt och kansig. Men som turär släppte smärtan nu när jag kommit hem och fått ligga raklång lite.

Jag kom att tänka på nu när jag kom hem att det kanske vore läge att åka och handla lite midsommar mat, så man slipper trängas med alla andra imorgon i affären. Systembolaget avverkade jag igår efter jobber så där slipper jag i alla fall titta in, om man ens kommer in.
Även fast jag och Mattias inte ska fira på något större vis är det mysigt att äta en liten traditionell midsommar lucnh tillsammans. Men vad har man egentligen på ett midsommarbord, sill och potatis men sen då?


The first steps...

The good things in life 2010-06-22 18:13:12
Kommentera - 0 st

Har precis kommit hem från min första löprunda i mina nya skor. Jag kan meddela att hälften av svetten kom från den brännande solen som inte var barmhärtig. Inte en enda plätt med skugga någonstans.
Men som jag alltid har sagt så har man inte tränat ordentligt om man inte svettas ordentligt. Och lite träningsvärk ska man ha också, men jag tror inte att den infinner sig så starkt idag. Tog inte alls i då jag kände att skorna måste springas in några gånger till för att jag ska kunna springa riktigt ordentligt och ta en riktigt lång runda. Men det första stegen kändes verkligen nice och nu kommer det springas 3-4 gånger i veckan.

Hoppas på att kunna klämma 5 kilometer på 30 minuter inom 1½ månad. Det borde vara ett realistiskt mål tycker jag. Jag ska ta och införskaffa den där smarta lilla maniken nike+Ipod till mina skor så kan jag synka dem med min iPod och se exakt hur mycket jag sprungit och hur snabbt och hur måmga kalorier min kropp har bränt. Det är en miljon gånger bättre än löpbandet.

Men nu ska jag ta och ställa mig i duschen och sedan vispa ihop lite middag. Känner för laxspett och grönsaksgratäng i senassås...mummsa!


Orkade inte stanna hemma en minut till då ...

2010-06-21 08:16:20
Kommentera - 1 st

dsc00773 (MMS)

Orkade inte stanna hemma en minut till då bygggubbar håller på att borra sönder en hel betongvägg i källaren. Det lät som hela huset ska rämna och ljudet var öronbedövande. Galet!


Cloudy monday

Livet 2010-06-21 07:44:40
Kommentera - 0 st

Varje måndag är det så att även fast jag vet att jag har sovmorgon, vaknar jag automatiskt innan klockan och tror att jag har försovit mig. Sen när jag tittar på klockan så är det i alla fall 40 minuter kvar innan jag egentligen ska gå upp och det är väldigt svårt att somna och det kvarvarande minutrarna.
Men det finns något positivt med detta och det är att jag kunde stå i duschen ett par extra minuter och inte stressa med alla morgonbestyren i alla fall. Kunde äta frukost utan att sitta och glutta på klockan konstant.

Idag fick jag även lyxen att spendera morgontimmarna med en vaken pojkvän. Annars brukar han ligga och sova ett bra tag efter att jag åkt till jobbet då han är ledig på måndagar. Men just idag ville han iväg och tvätta lite så han var tvungen att gå upp med tuppen. Good for me....


Nu har jag införskaffat nya löparskor. Trä...

2010-06-20 20:16:42
Kommentera - 0 st

dsc00772 (MMS)

Nu har jag införskaffat nya löparskor. Träningsglädjen har kommit som på beställning kan jag säga. Så nästa vecka börjar jag om med träningen genom att mest satsa på löpning. Pep pep!


Sleepin' in...

The good things in life 2010-06-20 11:24:07
Kommentera - 0 st

Då denna lilla prinsessa inte brukar sitta uppe längre än till 22.00 normalt så kan ni förstår att jag inte vakande förrens vid 10.30 idag då huvudet förr på kudden först efter 24.00 inatt. Men är det bröllop så är det. Och man måste titta på allt så man kanske får lite inspiration till sitt eget bröllop i framtiden.

Nu är vi i alla fall uppe och ska fara iväg på lite äventyr som vanligt. Egentligen hade vi planerat att åka hem till Mattias mamma och pappa för middag ikväll, men då hans mamma inte både så bra idag så blev det inställt. Istället blir det nog en fika med min söta kusin Mimmi i eftermiddag. Vi bor nästan princip grannar (5 minuter från varandra) men vi träffas så sällan. Livet är allt bra mystiskt...

Nepp, nu är det dags att packa ihop laptopen och fara iväg. Hoppas solen håller i sig större delen av dagen...

And they lived happily ever after...

Pretty things 2010-06-19 21:05:13
Kommentera - 0 st

Oj vilket vackert bröllop! Jag vet inte hur många tårar jag fällt (ja, jag grät!) under cermonin för mina ögon är lite svullna än och öma. Och det var verkligen väldigt underbart att se hur lycklig Victoria var när hon äntligen fick kalla Daniel för sin make. Jag har aldrig sett någon vara så lättad över att äntligen säga ordet Ja som paret var när det stod vid altaret.

Victorias klänning var som rena drömmen och jag vart väldigt glad att se att hon valde en klänning utan långa ärmar och istället valde en design med öppen krage. Jag skulle själv kunna tänka mig att bära en sådan klänning när jag själv gifter mig, fast jag skulle så klart skippa det väldigt långa släpet. Men slöjan var en hit enligt mig och var perfekt tunn.
Nu gäller det bara att kunna hålla sig vaken tills brudparet dansar sin vals och äter sin tårta. Sen är jag nog rätt mätt på kungligheter ett bra tag framöver känner jag.

Victoria kysste sin Daniel på handen i kyrkan. (Klicka för större version.)


Vilken vacker brud viktoria är.

2010-06-19 15:40:18
Kommentera - 1 st

dsc00771 (MMS)

Vilken vacker brud viktoria är.


All the beautiful people...

Pretty things 2010-06-19 13:48:15
Kommentera - 0 st

När prinsessorna och prinsarna såg ut så här igår kväll, kan det endast bli bättre idag när bröllopet står.


Lovely weekend

The good things in life 2010-06-19 10:05:27
Kommentera - 0 st

Vad härligt att få vakna upp till strålande solsken när man egentligen förväntade sig mulet och regn. Humöret får en extra energikick per automatik. I like summer!

Idag ska jag som många andra sitta bänkad framför tv:n och titta på när en prinsessa får sin prins. Men jag kommer nog mest bara vilja se själva cermonin och det som händer efteråt, för det som rullar på tv just nu är det en himla massa onödig utfyllnad. Synd att det inte spelas några morgonmatcher i VM, då hade det varit kirrat det med.
Annars händer det inte mycket alls i mitt liv idag. Känner bara för att stanna hemma och inte ta mig ut på en massa strapatser. Det enda jag gör som kräver en kraftansträning är den obligatoriska tvättningen samt min lilla promenad ner till mataffären för att handla lite nödvändigheter. Men min rumpa sitter klistrad på soffan och blicken klistard på tv:n eller datorn resterande del av dagen.


Tur att man har en vän som kan rädda en fr...

2010-06-18 19:00:12
Kommentera - 1 st

dsc00764 (MMS)

Tur att man har en vän som kan rädda en från total The Hills abstinens. Nu behöver jag inte stressa och hyperventilera av blotta tanken av att inte kunna se på det knasiga människorna i la la land.


T.G.I.F

Livet 2010-06-18 17:29:20
Kommentera - 0 st

Äntligen känner jag lite skrivglädje igen. Kan nog vara för att en av det tyngasta veckorna på jobbet har kommit till ända. Har verkligen jobbat som en tok hela vecka och all lust att uppdatera här har sköljts bort med detsamma som jag kommit hem och suttit mig ner i soffan.
Men nu när jag vet att jag får andas ut i två dagar och inte tänka på jobbet är jag på banan igen känner jag.

Denna helg började med ett hejdundrans åskväder precis när man började fara hemåt. Blixtra och dunder med inslag totalt störtregn gjorde att lilla jag var glad att sitta på tunnelbanan ett bra tag så jag slapp gå ute. Jag är ganska rädd för åskväder och håller mig mer än gärna inomhus så länge det mullrar utomhus. Och en liten alvedon får förtäras då mitt lilla huvud börjar göra ont då det är blixtra i luften. Men även fast det finns många nackdelar med åskan, så är det ett säkert tecken på att sommaren är här och fast jag jag är rädd som en liten mus så finner jag det rätt mysigt med ett rejält åskväder.

Ikväll blir det bara till att ta det lugnt hemma eller man kan säga att det är mitt mantra hela helgen. Imorgon är ju i princip hela stan avstängd så jag hade faktiskt tänkt att bänka mig framför tv och titta på Kronprinsessbröllopet. Det händer bara en gång så lika bra att se vad som bjuds på. Om jag blir uttråkad är det som tur alltid en fotbollsmatch på gång på någon annan kanal som kan underhålla mig.

In between..

Livet 2010-06-14 20:29:15
Kommentera - 1 st

Just nu känner jag att jag inte har så himla mycket ork till att blogga. Jag vill inte som jag alltid sagt bara fylla min blogg med en massa tomma inlägg utan mening. Så jag låter bloggen vila denna vecka för att hoppas att min bloggiver föds igen =)

You've got mail

My love and I 2010-06-13 10:30:49
Kommentera - 0 st

Idag vaknade jag som vanligt upp klockan 8. Även fast jag inte la huvudet på kudden förrens vid halv 1 igår natt, så var jag klarvaken 8½ timme senare. Anledingen till att vi gick o ch la oss så sent var att vi hade spenderat vår kväll hemma hos subertrevliga Sandra och Stoffe. Efter 2 misslyckade (eller rättare sagt inställda) grilldejter sen tidigare blev det änltigen slag i saken och det åts grillspett med förskpotatis och sallad och allt vad det nu kunde vara i flera timmar igår.
Middagen efterföljdes av eftersnack i soffan om allt mellan himmel och jord och mellan varven fick ett och annat chips med en efterföljande klunk av läsk slinka ner i kistan. En perfekt lördagskväll i helt underbart sällskap helt enkelt. Me lajki!

Morgonen har jag spenderat med att titta på film och inte vilken film som helt utan en av mina absoluta favoriter allt-time nämligen "You've got mail" med Tom Hanks och Meg Ryan. Jag vet inte hur många gåner jag faktiskt sett denna film i mitt liv, men varje gång är det som jag ser den för första gången och jag njuter varenda minut fram tills att sluttexterna börjar rulla. Men idag var första gången som det slog mig hur lik filmen är mitt liv i aspekten till hur jag och Mattias träffades.
Vi, som många andra nu för tiden, hade båda reggat oss på en dejtingsida på nätet. Vi började maila varandra och gjorde det ett bra tag innan vi gick över till att prata på MSN, som sig bör i enlighet medinternetdejting reglerna. Där fortsatt vi också att bekantas och flera försök gjordes till att boka upp en date i verkligheten. Men det kom aldrig till skott och i 3 år höll vi kontakten med varandra genom MSN. Det uppdaterades om livet och vad man hade för pojk- respektive flickvänner.
Men så en kall och kylig novemberkväll när vi båda loggade in på MSN samtidigt tog jag modet til mig och bokade en date som verkligen skulle ske. Och dagen efter träffade jag mannen i mitt liv (minus hunden och det vackar sommarvädret som det har i filmen) som jag förståd att jag var ämmad att vara med redan från första början 3 år innan.
Så nu fattar jag att den filmen har varit min favorit för en anledning, there was a message behind it from the get-go. Nu saknas endast en New York resa så är allt komplett...hehe.

Ska nog gå och väcka min sömntuta till man så han inte sover bort hela dagen. Jag har planer på att införskaffa mig flera mumintroll i muggform idag and I need my driver-license-holding fianceé to help me to get to that place where I can find such things.


Can't stop diggin' on u

Mina älsklings beats.. 2010-06-12 11:41:13
Kommentera - 0 st

Idag poppar jag denna underbara classic beat i min iPod och hemma. TLC's "Digging' on you" får mig att längta till sommaren varje gång jag hör den. Vet inte varför jag får den känslan, för jag har för mig att jag började lyssna på TLC någon höst när jag var total musiknörd i min ungdom. Well, i vilket fall som helst så är det verkligen en av mina absoluta favoriter ever i musik väg. Listen and enjoy!


Raindrops on my windowpain

Livet 2010-06-12 08:38:41
Kommentera - 1 st

Idag vaknade jag upp till att regnet smattrade på utanför fönstret. Sträckte på mig och kände mig helt utvilad efter att ha sovit i hela 10 timmar. Mina batterier var helt slut när jag väl kom hem igår efter en av det jobbigaste dagarna på jobbet på väldigt länge.
Ibland blir man verkligen så förvånad över människor som kan skricka en i örat hur länge som helst och inte låta en annan få en syl i vädret. När jag försöker hjälpa kunden med alla medel som jag har i backfikan, men inget är bar bog. Inte ens när jag har löst deras problem är det bra nog. Då blir man arg och ledsen inombords. Människor som bara vill suga ut allt gott ur någon, för att inte ens ge ett tack för hjälpen, de människorna undrar jag hur det sover under nätterna.
I den här punkten skulle jag behöva min vän Therese synpunkt då hon säkerligen skulle kunna ge mig en bra synpunkt på varför människor är energisugare. Hon är min personliga Dalai Lama och hon säger alltid det som får en lampa att börja lysa inom en. Få förunnat....

Idag ska jag omringa mig med en massa underbara positiva människor. Först ska jag åka in till stan med min mamma och hjälpa henne att välja ut nya bågar till glasögon. Sedan när kvällen komer ska vi äntligen fara över till Sandra och Stoffe (och nej, vi ställer fasiken inte in det en gång till..hahahaha) och grilla. Dessa männsikor är världens goaste och vad är väl bättre än att kunna spendera kvällen med en av sina bästa vänner. Kan bara bli goooood!

Nepp, nu ropar tvättstugan på mig att komma och hänga upp alla våta kläder....


Kaput

Livet 2010-06-10 20:19:02
Kommentera - 0 st

Ikväll är jag helt slut. Har inte ork till mycket, så tyvärr blir det inte mycket skrivet här ikväll.


California gurls

Mina älsklings beats.. 2010-06-09 18:54:58
Kommentera - 1 st

Fröken Katy Perry levererar åter igen en total dänga tillsammans med herr Snoop som jag älskar redan. Kommer definitivt rulla hårt hemma hos oss hela sommaren.


Bästa känslan får jag när jag ser en sådan...

2010-06-09 18:12:30
Kommentera - 0 st

dsc00756 (MMS)

Bästa känslan får jag när jag ser en sådan här lapp från min älskade fästman när jag kommer hem. Love på hög nivå!


Nothing new under the moon

Livet 2010-06-08 18:00:07
Kommentera - 1 st

Får några dagar sedan räknade jag ut att det endast är ca. 40 arbetsdagar kvar tills att semestern kickar igång. Och tänker jag efter så är det endast 1½ månad tills jag får vara hemma i hela 4 veckor och inte tänka på att ställa klockan, göra matlådor och ha rätt kläder på mig (vi har dersscode på jobbet).
Då kan jag lufsa omkring hela dagarna om jag så vill, tvätta när jag vill, träna när jag vill och bara bry mig om mig själv. Och längtar mest till att fara iväg med Mattias i 1 vecka till Rhodos och bara ligga och på stranden och njuta av solen.
Jag har hittills inte haft en enda sjukdag detta år så ni fattar att man börjar bli i behov av en rejält sammanhängde ledighet, för annars orkar inte kroppen mycket mer känner jag. Men jag får hoppas att kroppen orkar ett liiiitet tag till.

Nu ska jag ta tag i det stora lasset med disk som väntar på mig i köket och efter det ska jag ta och springa en runda innan jag slänger ihop maten. Blir ingen lång runda då mina benhinnor inte riktigt är redo för asfalt med det skorna jag har nu. Får investera i ett par riktigt rediga löpskor så jag kan springa helt utan smärta. Måste träna inför nästa lopp i augusti och känna att jag verkligen kan ta ut mig utan att jag måste stanna för att benen värker.


Hit längtar jag varje dag när det blir träligt på jobbet..


I wish for more sleep

Livet 2010-06-07 08:00:47
Kommentera - 0 st

Jag önskar verkligen innerligt att jag kunde ha fått vara ledig idag också då jag helt har varit tvungen att försumma min skönhetssömn förra veckan. Jag kom hem senare än vad jag annars brukar göra och hamnade alltid i säng för sent och som ni vet så har jag inte kunnat sova ut under helgen då det varit tidigt väckning pga golfutbildningen. 
Och för att strö ännu mer salt på såren så är det tidig väckning varje morgon denna vecka. Den enda sovmorgonen jag har är idag annars blir det till att möta morgonen redan vid 5 resterande del av veckan. Så ni kan bara ana hur mycket jag längtar tills att det är fredag och klockan slår 16.00 och jag får gå hem och sova. Men tills dess får jag bara bita i det sura äpplet helt enkelt.

En bra sak med denna vecka är att jag får komma igång med träningen som jag har haft en månads uppehåll med pga den enträgna hostan som jag drog på mig. Nu är den som tur borta med vinden och löpbandet kan återigen se mig som en frekvent besökare. Måste se till att slipa på konditionen ännu mer då jag ska springa ett nytt lopp i augusti och måltiden vill man hemskt gärna pressa ner ännu mer från första gången.

 

Kvällens svåraste val blir att tala vilken...

2010-06-06 20:04:00
Kommentera - 0 st

dsc00755 (MMS)

Kvällens svåraste val blir att tala vilken film vi ska se på. Äkta gangsta film eller dess totala motpol romantisk komedi.


Pegs, clubs and a golfers sunburn

The good things in life 2010-06-06 16:57:41
Kommentera - 0 st

Nu är utbildningenfärdig och det blev en kortare dag än igår. Idag spelade vi en liten "lärobana" på 5 hål som för min del gick käpprakt åt fanders. Jag kunde inte alls träffa bollarna och gjorde jag det så blev små fjuttiga slag på 4-5 meter. Och till råga på allt fick jag solsting och började må rejält illa efter ett tag, så då var det bara att ta sig till klubbhuset för lunch. Men det blev inte mycket till ätande för min del, då illamåendet tog över. Så jag gick och satte mig ute på terassen med en flaska vatten och tittade på det duktga golfarna ute på banan.
Samtidigt kunde jag göra lite kändisspotting i form av Måns Zelmerlöf, Marie Serneholt samt grabbarna i EMD.

När vi skulle fara hemmåt åkta vi en liten omväg och fann den mest underbara butiken på länge. Ett stort gammalt tegelhus som var fullproppad med en massa underbara heminredningsgrejer i rusitk, chabbychic stil. Precis vad jag och Mattias vill ha hemma hos oss. Och om jag varit miljonär hade jag nog köpt upp hela butiken. Det fanns så vackar saker och möblar så jag höll på och ramla av pinn flera gånger om. Så dit ska vi fara någon gång då vi har lite mer tid på oss och köpa hem lite godsaker.

Resterande del av eftermiddagen kommer att ägnas åt att tvätta, åka och handla, städa och sedan bara försöka överleva den solbränna vi båda dragit på oss. Ansiktet, hälften av armarna och asiktet har fått sig rejält med färg under denna helg kan man säga. Blir nice att gå till jobbet halft röd som en liten cocktailtomat imorgon.


Dag två av golfutbildningen. Jag kan säga ...

2010-06-06 08:00:40
Kommentera - 0 st

dsc00753 (MMS)

Dag två av golfutbildningen. Jag kan säga att denna sport av inget för mig med alla sina regler och bestämmelser. Plus att det kostar en arm och lite till. Idag ska vi visst skriva ett teoriprov och helt ärligt är det ingen större förlust om jag inte klarar det. Jag går hellre på gymmet där jag inte är tvungen att ha på mig en tröja med krage för att komma in. Fore!


Fore!

The good things in life 2010-06-04 21:44:01
Kommentera - 1 st

En väldigt mysig och lyckad liten vip-inbjudning fick vi njuta av i Kungsträdgården. Maten var helt underbar som helst och kom från Melanders Fisk och baren var fri och drinkbiljetter delades ut till höger och vänster. Men nu är jag helt slut och måste verkligen tänka på refrängen.
Den helg blir det golf för hela slanten då jag och Mattias får gå en proffsgolfutbildning som Mattias har vunnit. Ska bli riktigt kul att se om man är ämmad för denna sport eller inte. Hoppas inte på att "boobisarna" är i vägen när man svingar bara. 


Grattis är gott!

2010-06-04 18:53:12
Kommentera - 0 st

dsc00749 (MMS)

Grattis är gott!


Synd för alla som inte är här nu. Vilken s...

2010-06-03 22:53:06
Kommentera - 1 st

dsc00747 (MMS)

Synd för alla som inte är här nu. Vilken sjukt bra show dessa gamla gubbar kan ge.


Snart är hela stadion full och stämningen ...

2010-06-03 22:48:36
Kommentera - 0 st

dsc00745 (MMS)

Snart är hela stadion full och stämningen är på topp. Har precis spenderat 300 kronor på en ursnygg t-shirt som selest kommer slitas med hälsan. Nu väntar alla bara på att det störa grabbarna ska inta scenen. Sen är det rock on hela kvällen.


Idag gör det ont mest överallt, men bara m...

2010-06-03 06:49:42
Kommentera - 0 st

dsc00741 (MMS)

Idag gör det ont mest överallt, men bara man tar ett par voltaren och tänker på denna fina medalj så är det onda som bortblåst. Ikväll efter jobbet blir det till att åka in till stan för att möta upp älsklingen, lillebror och min kompis helena för ikväll ska vi fyra rocka loss till AC/DC på stadion. Är inget jättefan av dem, men det ska bli kul att se vad de kan leverera för show. Annars kan man alltid lappa lite sol och jobba på brännan.


I fuckin' did it!

The good things in life 2010-06-02 22:17:52
Kommentera - 1 st

Jag är precis hemkommen från att ha sprungit Vårruset och jag är så fruktansvärt stolt över mig själv. Jag överraskade mig själv helt genom att springa dessa 5km på 40 minuter!! Jag trodde aldrig att jag skulle klara det på en sådan bra tid. Helt otroligt!
Men jag är så sönder i hela kroppen så imorgon kommer det vara intressant att se hur ont jag kommer ha i benen. Jag bävar för om jag ens kommer komma upp ur sängen. Men fan va bra jag är och all de 4 andra tjejerna som jag sprang med också!! Nu är det bedtime....


Jag kom på nu att det är ju juni idag vilk...

2010-06-01 07:13:40
Kommentera - 0 st

dsc00740 (MMS)

Jag kom på nu att det är ju juni idag vilket för mig betyder att det officielt är sommar. Inte för att vädret bjuder på några somriga känslor då det är lite kyligt och molnigt. Hoppas att det vänder under dagen.


Daylight

Livet 2010-06-01 06:55:12
Kommentera - 0 st

När jag just precis stod och borstade tänderna insåg jag att det är imorgon jag ska utsätta för eldprovet som heter Vårruset. Alldeles nyss var det 1 månad kvar och nu är det bara 1 dag. Helt galet vad tiden går fort. Hoppas innerligt på att vädergudarna är med oss imorgon så man slipper springa i hällregn och snålblåst. Och kors i taket så verkar min hosta äntligen ge med sig så jag kan ta i lite mer än vad jag beräknat. Härligt, härligt!

Som om ett lopp på 5 kilometer inte vore nog med utmaning så ska jag gå och se AC/DC på stadion på torsdag. Min kära fästman gillar dem och då vi köpte 2 extra biljetter hav vi lyckats kränga en till min lillebror och en till min arbetskompis Helena. Hon är också en vän av rock'n'roll gengern, så jag vet i alla fall 2 stycken som kommer ha superkul. Jag vill mest se till att få tag på en AC/DC t-shirt i allt vimmel. Det har blivit lite av en grej för mig att alltid försöka få med mig en t-shirt från alla konserter from. nu. Så Bruce Springsteen och Europe vill gärna ha lite tillök i garderoben.

Och nu kommer nästa utmaning vilket är att ta sig till jobbet. Fast egentligen är det inte en utmaning, då jag vet vad som väntar, men man vet aldrig vad för knasiga morgonmänniskor som kan överraska en med en utmaning att inte flippa ut. Inte sant?