Midsummer

The good things in life 2010-06-25 09:00:47
Kommentera - 0 st

Hur härligt är det inte att kunnavakna upp på midsommarafton och det är dundrande solsken och 25 grader? Det händer verkligen inte ofta att vi får så här bra väder just denna dag. Helt ärligt kan jag inte komma ihåg att jag i Sverige har haft en sådan här soligt midsommarafton. Men det gånger jag befunnit mig i Finland på midsommarafton så har det varit strålande solsken och varmt varje gång. Men sak samma, nu är det superväder och det ska det njutas av.

Ida hade vi tänkt att vara extar traditionella och ta oss ut till Skansen och spendera dagen där. Mest vill jag bara se all djuren då jag verkligen blir som ett barn igen när jag ser björnarna, sälarna och aporna för femtio elfte gången i mitt liv. Och det bästa av allt är att jag och Mattias hade en av våra första "utflykter" på Skansen när vi började träffas. Så det är lite speciellt på det sättet.

Men nu ska jag ta och väcka upp min prins somligger och sover ännu, så att vi kan komma iväg i god tid. Hopppas att ni har en underbart härlig midsommar med vad ni än förtar er!


Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: