Ett av det mysigaste man kan göra är att å...

2011-07-24 08:10:20
Kommentera - 1 st

dsc01329 (MMS)

Ett av det mysigaste man kan göra är att åka tåg när det är ruskväder. Och inte blir det sämre när mannen har skaffat första klass biljetter. Lyxigt värre!


In the heat

The good things in life 2011-07-23 16:11:38
Kommentera - 0 st

Pust! Det är verkligen supervarmt idag och det är knappt att man klarar av att gå två steg utan att börja drypa av svett. Men det är på detta sätt det ska vara på sommaren. Bättre så här än att det regnar.

Just nu sitter jag och längtar som en tok till att min semester ska kicka igång. Jag har inte långt kvar till mållinjen, exakt 9 arbetsdagar kvar att avverka innan jag får  vara ledig i 1 hel månad. Det känns extra tufft nu när jag är på slutspurten, men det är bara att bita i det sura äpplet. Men redan denna helg får jag en liten försmak av längre ledighet då jag och Mattias packar våra väskor imorgon och åker ner till Göteborg för att se på Roxette. Och för att vi inte ska vara helt slut och hetsa hem har vi bokat hotell och sover över i Göteborg till måndag. Ska bli superhärligt att få en hotellnatt, det känns så oerhört lyxigt att unna sig det. Mattias bokade in oss på First Avalon Hotell och om jag dömmer efter bilderna på hotell, så verkar det vara en 10 poängare. Och vi hoppas på att även konserten ger samma poängantal.


Bild: Google


Detta stod och väntade på mig när jag kom ...

2011-07-20 18:11:36
Kommentera - 1 st

dsc01328 (MMS)

Detta stod och väntade på mig när jag kom hem från jobbet. Kan man ha en bättre man i sitt liv? Tror inte det. I am a very lucky girl.


Sitter och fördriver kvällen på stadion oc...

2011-07-16 18:16:28
Kommentera - 0 st

dsc01327 (MMS)

Sitter och fördriver kvällen på stadion och tittar på fotboll med min loverboy. Gött mos!


Härligt när jag hittar en sådan här lapp i...

2011-07-14 15:33:36
Kommentera - 1 st

dsc01326 (MMS)

Härligt när jag hittar en sådan här lapp i lunchpåsen. Made my day!


An easy saturday morning

The good things in life 2011-07-09 11:40:34
Kommentera - 0 st

Godmorgon lördag! Idag tog jag min en välförtjänt sovmorgon och kröp inte ur sängen förrens klockan 10.30. Det är sällan jag sover så pass länge, men kroppen gör som den vill ibland.
Nu har jag skövlat i mig en frukost bestående av gröt med bär, 2 ägg och en kopp te och sitter och slötittar på vad tv:n har erbjuda, vilket inte är mycket. Så tänkte att jag skulle ta mig till gymmet för att sedan senare, om jag hinner, ta en trip in till stan för att hitta en present till min gudson som nästa vecka fyller 1 år. Vad köper man till en 1-åring by the way? Hoppas att jag får någon snilleblixt på löpbandet.

The sun is shing, the weather is clear

The good things in life 2011-07-02 08:27:08
Kommentera - 1 st

Godmorgon lördag! Pust, vilken vecka det har varit på jobbet. Det känns att vi har människor på semester och att arbetsbördan har blivit större. Vissa dagar kändes det som att jag knappt höll mig flytande och kunde komma upp för luft. Så jag har varit otroligt trött varje dag när jag väl kommit hem. Och även fast jag har 5 veckor kvar till att min semester börjar så har jag ingen ångest. och det är en lättnad.
Åren tidigare har jag alltid fått en klump i magen när kollegor gått iväg på sin semester, men nu är jag lugn som en filbunke. Jag tror nog att det är för att jag är mer nöjd med mina arbetsuppgifter sedan jag bytte avdelning och fick min nya position. Det är rätt otroligt vad ett litet byte kan göra för ens egna självkänsla.

Men även fast jag inte har någon "semester-väntar-ångest" så längtar jag tills vi får iväg på vår vecka utomlands. I veckan tömde vi våra konton och betalade av vår resa som går till Gran canaria. Vi hittade ett underbart hotell som ligger precis vid Atlanten och vår utsikt från balkongen är ut över havet. Ska bli så skönt att få gå efter skalman-klockan i en vecka, men jag ska göra allt för att göra det de resterande 3 veckorna av semestern också.
Men för att spola tillbaka bandet till nutid och idag så ska vi möta upp våra kära vänner Sandra och Stoffe för att spela lite minigolf ikväll. Jag är inte välrdsbäst på golf överlag, men det känns som att man får vara slarvig när man kör minigolf. Vi ska förska klämma in lite middag innan eller efter också. Men innan det blir kväll ska jag fara över till mor och far för att hälsa på dem under dagen. Så blir mycket sprinag runt, men det är det värt.


Vårat hotell på Gran Canaria