Ikväll tittar jag på när zlatan och grabba...

2011-03-29 19:30:40
Kommentera - 0 st

dsc01208 (MMS)

Ikväll tittar jag på när zlatan och grabbarna spelar boll på ett iskallt råsunda.


Lazy day

My love and I 2011-03-27 10:58:05
Kommentera - 1 st

Godmorgon söndag! Idag har jag hitills druckit en stor kopp te, ätit tre rostade mackor, lekt med vår katt, surfat runt på nätet och titta på "Ditry Dancing". Precis så ska en söndagsmorgon vara.
Senare far vi iväg någonstans och gör någonting. Härligt när allt inte är så planerat.


Longing for summer

The good things in life 2011-03-26 09:15:07
Kommentera - 0 st

Godmorgon lördag! Sitter ännu och smågäspar lite i soffan, men är glad ändå. Med det solsken som finns utanför fönstret kan man inte vara annat än happy. Inte sant!?

Hade verkligen hoppats på att jag skulle vara 100% fit for fight idag så att jag kunde börja med träningen igen, men ännu är inte depoerna helt fyld med friskhet. Så jag har fått avboka mitt Zumba-pass. Tar emot som fasiken och trycka på knappen och se passet försvinna från listan av bokade klasser. Men jag måste tänka på mig själv och se till att jag mår bäst innan jag börjar utsätta de för en massa påfrestningar. Tänkte kompensera med lite spatserande mellan affärerna idag för det förlorade träningen. Det tycker jag är rätt smart, eller hur?

Ska se till att göra mig i ordning snarast så att jag kan njuta av solen så mycket som möjligt.


Börjar morgonen med att unna mig något som...

2011-03-26 08:32:46
Kommentera - 0 st

dsc01204 (MMS)

Börjar morgonen med att unna mig något som jag inte druckit på väldigt länge nämligen varm choklad med vispgrädde. Mums!


Coming back to life

Livet 2011-03-23 09:23:36
Kommentera - 0 st

Dag nummer 2 aqv förkylning och jag kan säga med lättnad att jag känner mig så mycket bättre. Hade lite feber för en timme sedan, men det var så lite så det knappt märktes på termometern. Men för säkerhets skull tog jag en Ipren och en supermugg med te.
Så nu vet jag med säkerhet att jag kommer kunna gå till jobbet imorgon och inte behöva sitta hemm och ha de tråkigt. För att vara sjuk är ett av det tråkigaste som finns. Det enda positiva med att vara hemma är att jag har hittat en ny serie som jag kommer ha plöjt igenom idag. Testa och se på "Hellcats", cheerleeding i sitt esse. Me love! 

Ska verkligen se till att te en lite promenad ute och få i mig lite frisk luft. För vad kan vara bättre medicin än en massa solljus!

Typiskt att jag ska bli sjuk just idag när...

2011-03-22 16:25:58
Kommentera - 1 st

dsc01203 (MMS)

Typiskt att jag ska bli sjuk just idag när det ser ut så här på mätaren. Riktigt vårväder!


T.K.O

Livet 2011-03-22 10:21:50
Kommentera - 0 st

Förkylningen vann över mig och jag har idag på första gången på länge varit tvungen att sjukanmäla mig. Jag trodde verkligen att alla det droppar, tapeltter och kurer jag smälde i mig skulle funka, men inte det. Så nu låter jag förkylningen passera som en storm igenom mig för att lämna efter sig en person som förhoppningsvis inte blir sjuk en enda gång till i år. För att ligga hemma på sofflocket är inte bara tråkigt, jag vår liggsår av det också.

En supergod lunch i solskenet.

2011-03-20 15:44:50
Kommentera - 1 st

dsc01202 (MMS)

En supergod lunch i solskenet.


It's coming on spring..

The good things in life 2011-03-20 11:01:09
Kommentera - 0 st

Gormorgon söndag! Kunde inte sova pga min envisa förklyning imorse så jag har varit uppe sedan 06.30. Försökte somna om en miljon gånger, men sömnen var som bortblåst. så istället för att ligga kvar i sängen och få liggsår , så gick jag upp och gjorde mig en kopp te och tittade på film.
Jag har just avslutat en av det mest rörande filmerna jag sett på ett tag, "Dear John". Jag grät som ett litet barn och när man tänker på varför man gråter, så kommer det mer tårar. Allt jag kan säga att tid är en väldigt fin gåva att få varje dag man går upp. Tid till att leva sitt liv och leva med sina beslut. Det är verkligen något stort. Ibland lite för stort att greppa i sin helhet, men att försöka är bättre än inget. En känsla som är lika skrämmande som den är glädjande.

Så för att at tillvara på tiden idag (oavsett hur förkyld jag är) så ska jag pigga upp mig med att färga håret och senare åka iväg med Mattias för att titta på trädgårdmöbler. För vad kan vara med glädjande att spendera tid med den man älska mest och inhandla saker som man bara kan göra då vären knackar på dörren. Härligt! Hoppas på att allt detta får min förkylning att känna glädjen av att försvinna och inte komma tillbaka på väldigt länge.


Måste bara visa upp det helt underbara blo...

2011-03-18 19:28:52
Kommentera - 1 st

dsc01195 (MMS)

Måste bara visa upp det helt underbara blommorna som min man köpte igår då vi firade vår 1 åriga förlovningsdag. Så vackra!


Moving on

The good things in life 2011-03-18 17:45:07
Kommentera - 0 st

Idag fick jag riktigt glädjande besked på jobbet. Jag ska om två veckor byta avdelning och få en ny position. Hurra! Jag trodde inte mina öron när de sa att jag fått positionen (även fast många av mina arbetskollegor var säkra från start) och kramade om min nya gruppchef när hon kläckte ur sig nyheten.
Så även fast jag nu sitter här med en halvtäppt näsa, hosta och små feberdippar är jag glad som en liten lärka. Och för att fira det hela ska jag bjuda min älskling på middag ikväll, dock blir det inte lyxigare än hämtmat, men för mig är det celebration på hög nivå!


T.G.I.F

Livet 2011-03-18 05:27:48
Kommentera - 0 st

Idag känns det inte som att jag har samma fredagskänsla i kroppen som alla andra fredagar. Kan bero på att den här förkylningen bara blir värre och värre och det enda jag längtar tillär att få komma hem och sova och kurera mig. Men det verkar inte som att jag är den enda som just nu har drabbats av denna åkomma, utan jag har ett flertal jobbarkompisar som snurvlar lika mycket som jag och min kära mor låter som om hon helt täppt till hennes näsa.

Jag hoppas innerligt på att denna basilusk försvinner ur mitt system under helgen för så här orkar jag inte vara en längre tid. Och på grund av att jag är sjuker som missar jag mitt älskade träningspass imorgon. Gaahh! Nu gäller det att bombardera med allt som kan lindra denna förkylning så jag är tillbaka till normalt tillstånd snarast.

Härligt med soluppgångar så här tidigt på ...

2011-03-17 05:50:26
Kommentera - 1 st

dsc01193 (MMS)

Härligt med soluppgångar så här tidigt på morgonen!


No good

Livet 2011-03-17 05:39:32
Kommentera - 2 st

Varför blir man sjuk när man minst behöver det? Jag vill och kan inte vara sjuk nu. Får proppa i mig allt som går för att försöka hålla mig över vattenytan. Usch o fy för förkylningar!

Idag har jag skaffat mig årets upplaga av ...

2011-03-13 20:12:28
Kommentera - 1 st

dsc01192 (MMS)

Idag har jag skaffat mig årets upplaga av Converse. Det blev ett par ljusgrå som får stå bredvid det vita. Me is in love!


Invigning utav sneakers för första gången ...

2011-03-13 13:42:26
Kommentera - 1 st

dsc01190 (MMS)

Invigning utav sneakers för första gången i år. Garanterat vårtecken för min del!


Sunday

The good things in life 2011-03-13 08:20:36
Kommentera - 0 st

Godmorgon söndag! Kunde inte sova så jag kravlade mig upp istället för att ligga där i sängen och rulla från sida till sida.
Kroppen känns fortfarande mör från gårdagens träningspass med 30 minuter löpning och ett Zumba pass back to back. Men fick inte ett jädra bra flow när jag sprang kände jag. Flåset känns verkligen som att den är på topp, men mina ben måste få lite mer styrka känner jag. Anmälan till vårens första lopp Vårruset närmar sig så jag pushar verkligen mig själv att kunna prestera en bättre tid än förra året. Då gick jag i mål på 40 minuter tror jag, så 35 minuter våre rena drömmen. Hoppas, hoppas!

Idag ska jag nog ta och klämma in ett hemmapass i vardagsrummet känner jag. Får bli någonting lätt då jag inte orkar prestera på lika hög nivå som igår. Efter träningen ska jag se till att får med min kära man på lite äventyr. Vädret visa inte sin bästa sida idag så varför inte dra iväg till något shoppingcenter och bara strosa runt och se om man hittar någonting eller bara för att äta en bit lunch.


Här sitter vi och värmer upp innan gen-rep...

2011-03-11 19:17:40
Kommentera - 1 st

dsc01180 (MMS)

Här sitter vi och värmer upp innan gen-repet börjar.


I like it Mello

The good things in life 2011-03-11 05:23:54
Kommentera - 0 st

T.G.I.F! Helgen är här och denna vecka ha passerat förbi hur snabbt som helst. Härligt när sådan händer.

Sitter just nu och intar min frukost och undrade vad det var som lät. Trodde katten hade fått knäpp först och sa till honom att vara tyst, men sedan slog det mig. Det ä fasiken fåglarna i trädet utanför köksfönstret som kvittrar. Vårtecken! Önskar att det var så varmt att jag kund öppna fönstret och sitta och lyssna på dem när det håller sin morgonkonsert, men det får jag nog vänta en månad till på. Men termometern visar ändå att trots att klockan bara är 05:20 så är det plusgrader ute. Wiihoo!

Så idag ska jag och min man då fara iväg på någonting så superroligt så jag nästan spricker. Mattias var som sagt med i en tävling och vann den. Och vinsten var inget minder än två biljetter till generalrepetitionen av Melodifestivalen i Globen ikväll plus att vi då får övernatta på hotell! Ska bli riktigt roligt och se alla artister live och bara vara allmänt superglad och tramsig. Mello here we come!


Singing all the way to.....

The good things in life 2011-03-09 06:44:10
Kommentera - 2 st

Igår berättade min kära fästman att han skulle ta med mig på någoting hiskeligt roligt på fredag. Och inte skulle vi komma hem förrens på lördag morgon. Och gissa vad glad jag blev när han berättade vad vi skulle hitta på. Men jag avslöjar inget förrens på fredag när det händer på riktigt. Men jag kan säga att det kommer svänga som bara den......

No pain, no gain

The good things in life 2011-03-08 06:46:57
Kommentera - 0 st

Idag har jag träningsvärk så det heter duga. Hujedamej! Men som tur så har jag två vilodagar att se fram emot så kroppen blir nog glader på mig ändå. Men på torsdag kör jag igen. I can't wait.
Nu frulle, sen jobbet, ikväll soffläge 100%.


Quite as a mouse is the morning

Livet 2011-03-07 05:25:15
Kommentera - 0 st

Det känns helt omänskligt att vara uppe så här tidigt. Inget funkar som det ska och jag är klumpigare än aldrig förr. Men måste man jobba så är det bara att ta sig i kragen och traska mot kontoret. Jag borde förhoppningsvis vakna upp om ett par timmar och vara mig själv igen.

My heart says yes, but my body says no no no....

Träning 2011-03-06 13:07:11
Kommentera - 0 st

Godmorgon söndag! Här har vi börjat dagen med att titta på Vasaloppet. Jag beundrar alla de männsikor som frivilligt ställer upp på att åka 90 kilometer skidor. Jag skulle aldrig i mitt liv ens kunna föreställa mig hur man känner sig när man har åkt i 4 timmar i sträck. Jag vet hur jag känner mig när jag sprungit alla mina lopp på bara 5 kilometer, jag är helt slut.
I skrivande stund sitter jag i soffan och är helt slut efter ett tufft cardio-pass här hemma. Och efter gårdagens pass på 20 minuter löpning, 60 minuter zumba och 25 minuter styrketräning är min kropp rätt så sluttränad. Men lika jobbigt som det är att pusha sig själv, så är den känslan jag har efteråt guld värd.
Imorgon ska jag testa på något nytt i träningsväg nämligen Afro. Ska bli superkul att testa se om det är lika roligt som Zumba. Hade tänkt att toppa morgondagens pass med lite löpning också.

Men nu är det vila fram tills nästa pass och ska se vad vi kan hitta på för kul att göra. Det börjar kurra i min mage just nu i alla fall så lunch står högst upp på min önskelista.

Strax dags att träna som ett mähä. Löpning...

2011-03-05 10:01:38
Kommentera - 1 st

dsc01178 (MMS)

Strax dags att träna som ett mähä. Löpning, zumba och styrketräning står på schemat idag. Är taggad till max så detta kommer bli ett grymt pass. Go go go!


Mello saturday

The good things in life 2011-03-05 07:32:27
Kommentera - 0 st

Gormorgon lördag! Här har jag redan kört igång då jag har tvättid som började klockan 7. Men inte är jag bitter för det. Solen lyser som bara den redan nu så vårkänslorna börjar verkligen infinna sig med besked. Och inte fryser jag ens när jag traskar till tvättstugan. Jag kunde tom. plocka av mig vantarna utan problem. Härligt! Och för att hålla kvar den här positiva känslan i kroppen pumpar jag Mello-låtar som bara den och hoppas att grannrna är av den förlåtande sorten eller att de som jag diggar dessa beats på en lördagsmorgon.


Finaste mannen min gav mig denna vackra ro...

2011-03-04 19:08:04
Kommentera - 0 st

dsc01175 (MMS)

Finaste mannen min gav mig denna vackra ros igår. Och lika glad som dem gjorde mig då blir jag idag när jag tittar på den. Små saker kan göra stora ting. Love!


Ikväll har jag skippat träningen och istäl...

2011-03-03 20:08:46
Kommentera - 2 st

dsc01170 (MMS)

Ikväll har jag skippat träningen och istället bakat världens godaste bullar. Mumma!