Last day of the year

The good things in life 2009-12-31 14:50:52
Kommentera - 2 st

Så har det blivit den sista dagen på året. Enligt traditioner ska man gå igenom sitt gånga år och man kan säga att jag har hållt på med det i några timmar då vi köpt ett fotoalbum. Vi satt tillsammans igår och gick igenom vilka bilder från vår första semester tillsammans som skulle få vara med. Och det är inte lätt att välja bilder bland 200 stycken. Men tillsut så blev det ett urval av ca. 30 bilder och nu sitter det alla fint i albumet tillsammans med fina förklaringar och diverse flygbiljetter och kvitton.
Men det hände så mycket mer under 2009 som är för betydelse för mig. Och vad är då ett bättre sätt att summera ett år en med en liten lista. So here it goes, mitt 2009.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag hittade mannen i mitt liv. Det har jag aldrig gjort förut.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag lägger inga löften längre. Det finns 365 dagar om året och göra det på.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jepp, min kära vän Therese och hennes man blev föräldrar för andra gången till herr M.
4. Dog någon som stod dig nära? Vi hade 2 bortgångar i min släkt i år. Jag stod dem inte så nära, men ändå var det min släkt och det var sorligt.
5. Vilka länder besökte du? Teneriffa och Finland blev det i år. Nästa år blir det förhoppningsvis till att börja med England.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Jag är glad för det jag fått under året som gått och har inte saknat något.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Alla dagar var speciella då jag fick spenderade dem med mina nära och kära. 
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag satte mig själv i första rummet. Om jag mår bäst mår alla runt mig bättre också. 
9. Största misstaget? Kan inte komma på något misstag.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inget hemskt, bara småsaker som tur är. Peppar peppar ta i trä..
11. Bästa köpet? Mina Nikes som jag använt väldigt flitigt och alla mina vackra muminmuggar.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Vår resa till Teneriffa. Men det var det väl värt!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Att min älskade pojkvän sa att han älskade mig efter en månad tillsammans.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Oj, det finns så många. Kan inte välja..
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest mer, men då man bara är bereättigad till 4 veckors semester är det svårt.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Grämat mig över saker jag inte hunnit göra.
18. Hur tillbringar du julen? Dagen delades upp mellan min famlij och Mattias famlij.
19. Blev du kär i år? Det kan du sätta altt du ägerpå att jag blev.
20. Favoritprogram på TV? Real Houswifes, Arga Snickaren, The Hills, Idol....
21. Bästa boken du läste i år? Kan inte välja men Elsas Mode, Lilla hatäffren runt hörnet, Twilight-böckerna.
22. Största musikaliska upptäckten? Rock'n'roll. Aldrig i mitt liv har jag varit på så många rockkonserter som i år, Bruce Springsteen, Metallica och Europe var alla bindblowing.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ett Thomas Sabo armband från min älskade pojkvän.
25. Något du önskade dig men inte fick? Nope.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag var tillsammans med mon pojkvän och senare på dagen åkte vi till min föräldrar och firade. På kvällen kom öven Mattias föräldrar över med en present.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej, jag ser inte att det fattades någonting.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Nästa inga jeans då jag inte får ha på det på jobbet. Annars bara svarta raka byxor och t-shirts, cardigans och sånt som passar sig på kontoret.
29. Vad fick dig att må bra? Min pojkväns humor, min lillebors skämt, pappas positiva inställning och mammas varma hjärta.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? min pojkvän. Detta då han är en självklar kopia utav Idol-Erik.
31. Vem saknade du? Min bästa vän Ann som bor i Motala och inte har möjlighet att resa upp hit så ofta.
32. De bästa nya människorna du träffade? Har känt dessa människor längre än bara detta år, men lika viktiga och underbara är de för det. Mina söta vänner Therese och Sandra. Klockare och mer varmhjärtade människor får man leta efter.

Summa sumarum, mitt år har varit bäst. Allt har inte alltid varit "smooth sailing", men när är livet det? Det små gubben på vägen gör en bara mer tuffare.

Jag hoppas innerligt att all mina läsare haf haft ett underbart 2009 och att 2010 blir lika bra det om inte ännu bättre! Gott nytt år alla sweetisar och akta er för knasiga raketer och illasmakande bubbel!

Back to basics

Shoppingbag 2009-12-30 18:46:54
Kommentera - 2 st

Idag när vi ändå var i stn kilade vi in på H&M då jag kände att basgarderoben behövde en uppdatering. Det är alltid ett måste med bra enfärgade basplagg i form av linnen, t-shirts, långärmade tröjor och någon lätt och enkel klänning.
Jag hittade just detta och slog till då jag hade mitt presentkort som jag fått i julklapp att handla på. Enligt mig har H&M det bästa basplaggen och jag har köpt alla mina där. Kostar inte skjorta och man förlorar inte en förmögenhet när man måste byta ut dem.

Nu ska jag ta och titta på "Kung-Fu Panda" och äta ärets sista hämtmat, sushi.

 

 
Både klänningen och tröjan med 3/4 ärm hade supersöta puffärmar.


Underbar bukett från världens mest

2009-12-30 15:53:00
Kommentera - 1 st

348de002e21e01e2a1fedafa05251bf9.png

Underbar bukett från världens mest underbara pojkvän. Bara för att han älskar mig! Lucky me..


Idag åkte vi iväg till Jensens och

2009-12-30 13:24:16
Kommentera - 0 st

0-3c019b1e7ffb039020355b8d4005851a.png

Idag åkte vi iväg till Jensens och åt lunch. Jag beställde in världens godaste whiskeybiff med råstekt potatis. Nu är man mätt som en gris. Nöff!


Frosty morning breeze

Family 2009-12-30 09:01:25
Kommentera - 0 st

I natt har jag verkligen sovit som en stock känner jag. Alla dessa dagar jag varit hemma har verkligen gjort att jag fått ta igen min sömn riktigt ordentligt. Tror att det hjälper en massa också att vi hittar på en massa saker under dagarna och inte bara sitter hemma och softar.

Igår mitt under matlagninge ringde min mobil och det var min kära lillebror som ar på andra sidan. Har berättade att han satt på akuten och mitt hjärta åkte genast upp i halsgropen. Som tur var så var det inget livshotande utan han hade åkt till sin närakut då han för att par dagar sedan trampat snett och känt att den inte alls blev bättre. Där hade de röntgat honom och konstaterat att han fått en spricka i foten. Det var bara för honom och min mamma att ta sig vidare till SöS där han satt i 8 timmar innan en ortoped kunde titta på honom och gipsa hans fot. Jag hade blitvit galen efter 3 timmar, men man får väl vara glad och lycklig för att han fick hjälp över huvudtaget. Så nu sitter min lillebror i gips i 6 veckor framåt. Inte det bästa vädret att få ett par kryckor att gå på.

Själv har jag fått överrörliga leder vilket tidigare i mitt liv har räddat mig från några brutna ben. Har nog stuckat båda fötterna och alla mina fingrar och säkert en av handlederna också, men det har aldrig varit i närheten av brutet. Peppar, peppar, ta i trä!

Fireworks in the gardens

My love and I 2009-12-29 17:16:50
Kommentera - 0 st

Det blev ingen lunch och bio i stan idag, uatn vi bestämde oss för att åka ut till Ulrikdals Slottsträdgård. Där gick vi omkring och tittade på alla fina orkideér de har och lunchade i deras fina café. De har verkligen världens godaste mozarella/pesto mackor som finns och dessutom hade de även en väldigt speciell tesmak nämligen chocklad. Det var sött, men perfekt smak utav chocklad. Måste ta mig till NK Tehandel för att se om de har denna smak, känner att jag blivit lite smått beroende av den sedan jag drack min sista klunk.

Efter lunchen åkte vi iväg för att hitta mer fyrverkerier och jag har nu sagt totalt stopp till mer. Min pojkvän är helt kär i sånt som smäller högt och blinkar massor, men nu får det som sagt vara nog. det komer säkert ta oss en halvtimme att ta oss igenom allt det vi har nu. Så ni kan tänka er högen som ligger i köket nu. Pust!

Ska väl ta och leta upp ett recept på broccoli/potatis soppa då jag belv så grymt sugen på det nrä vi var och lunchade. Istället för mackan skulle jag ha ätiti soppa, men då den tog slut mitt framför näsan på mig. Så nu blir det mumsig varm soppa till miggdag med färskbakade scones. Yummie!


Bildkälla:google.com


Dresses and skirts and shirts, oh my...

Pretty things 2009-12-29 10:03:24
Kommentera - 2 st

Vid frukostbordet satt jag och blädrade i nya H&M-katalogen som kommit med alla deras underbara vårnyheter. Som vanligt vid första anblock vill man gärna ha allt, men när man blädrat igenom den ett par gånger hittar man guldkornen. Här är det plaggen som jag definitivt kommer att plocka hem.
Bildkälla:H&M.com


I am in a tuseday kind of mood

The good things in life 2009-12-29 08:49:32
Kommentera - 1 st

Igår blev det inget bloggande alls då jag kände att jag ville ha tid för massa annat.

Efter en lång frukost med min älskling sprang jag bort ill tvättstugan och slängde in all den smutstvätt som genererats. Väl hemma och pojkvännen inpackad i badrummet städade jag igenom hela lägenheten för att mellan varven försvinna till tvättstugan. Då städandet var klart och tvätten hämtad var det bara disken kvar som stod i torkstället rätt snabbt. Sen var det bara in med lilla mig i duschen.
Min pjkvän är superförtjust i fyrverkerier, så vi åkte iväg och kollade på vad dom fanns där ute. Visst hittade han lite, men jag kan slå vad om att han kommer vilja ha mer. Men jags ska inte sticka under stol med att jag också tycker det är fint på nyårsafton när hela himlen lyses upp.

Senare på kvällen bar det av till Hovet för att se mina barndoms idoler Europe. Jag måset säga att fast de har spelat i 30 år så är de, i alla fall Joey Tempest, som duracellkaniner på scen. Showen var verkligen dunderbra och jag njöt av varje minut. Men bästa var såklart när de på slutet körde Final Countdown och jag krömp i innut i och blev 4 år igen. Jag bara stod där och klappade händerna coh sjöng med som aldrig för. Me was so happy!

Idag ska vi fara in till stan och äta lunch på Jensen Böffhus och sedan runda av med förhoppningsvis en bra bio. Jag har inte alls någon koll på vad som går just nu så ska kolla om det finns något som faller mig i smaken.


Bild:googel.com


It's all about games

Shoppingbag 2009-12-27 18:16:12
Kommentera - 0 st

Idag har jag och Mattias letat igenom det flesta stor elektronikkedjor för spela till vår nya Nintendo DS som vi fick i gemensam julklapp. Och jag kan säga att det finns en hel uppsjö utav spel, så jag visste inte ens själv vad jag skulle ha. Ett spel hittade jag coh till en billig penning med, nämligen Final Destinastion. Jag vet att detta spel är väldigt specielt och långdraget på spelkonsoler,men jag tänkte att jag skulle ge det en chans. Mattias fick med sig hem Zelda och Super Mario Bros. När vi ändå var i svängen fick även 2 spel följa med till Wii. Jag köpte Guitar Hero-Legends Of Rock och älsklingen köpte något bang-bang spel, Far Cry. Jag är inte så mycket för sådana krigsspel då jag tycker att det är för väldsamma och helt enkelt tråkiga.

När jag strosade runt på Elgiganten landade mina ögon på alla boxar med tv-serier. Och ett av dem var Lost-säsong 1. För bara ynka 199:- tyckte jag att det var ett superkap, så jag köpte med mig det hem. Tyckte att det passade oss på två (så det inte bara blir en massa tjej-serier hela tiden). Så det kommer nog ta sin lilla tid att plöja igenom alla de 7 skivorna som tillsammans ger 18 timmars underhållning. 

Jag kanske inte alls räknas till de tjejer som annars springer i alla klädaffärer efter rea-fynd, utan jag vill hellre ha något som räcker lite längre. Visst är dte kul med kläder, men jag väntar hellre när affärerna kommer ut med nya vårkläder för uppdatering utav garderoben.


The middle days

The good things in life 2009-12-26 10:04:05
Kommentera - 0 st

Igår satt jag och spelade Guitar Hero som en galning. Jag kunde för allt i världen inte sluta och min pojkvän satt och sa att jag blivit "obssesed". Kändes lite så efter att jags lutat då jag hade så ont i ena handen att jag höll på att dö. Men jag måste säga att jag rockade, emellanåt i alla fall.
Jag gick igenom alla min julklappar igår som ni så på alla bilder i det tidigare inlägget.  Flrtfarande är jag lite i chick över all de fina klappar jag fick och har kommit på nu iefterhand att jag missade några stycken. Mina superfina rosa tofflor som Mattias gav mig, en jättefin Muminmugg som mamma såg till att utöka min samling med och sen kanske en av det största överraskningar nämligen 4000 kr i kontanter som min kära far gav mig. Jag kunde knappt räckna alla 500-lapparna när jag drog upp dem från kuvertet. Mina ögon var som kastrullbottnar och när min lillebror fick samma klapp var jag helt mållös. En mer generös far får man leta efter och han var nöjd som bara den när han såg våra ansiktsuttryck.

Idag ska jag våga mig in till stan för att se om mellandags-rean kan ge något. Har inga förhoppningar om att hitta något alls, men jag ska satsa på att leta efter plagg som är tidlösa och funkar oavsett vad modet ger i framtiden. Ska även se om det finns någon fin ny väska man kan öka kollektionen med och kankse en ny fin klänning till nyår. Men som sagt, inget onödigt shoppande bara för att. Det är det största misstaget man kan göra, enligt mig.
Vad ska ni hitta på idag? Fortsätta svulla på julmaten och softa i soffan kanske...


Som dunjackor fast på fötterna. Så sköna!


Ett väldigt beroendeframkallande spel måste jag säga...


My christmas in pictures

The good things in life 2009-12-25 12:22:05
Kommentera - 3 st

Det blev så många kort igår så det känns onödigt att skriva en massa. Här kommer bilder på mitt julfirande och alla det superfina juklapparna jag blev överröst med från min älskade pojkvän, mina föräldrar, min lillebror och min pojkväns föräldrar. 
Julgranarna hemma hos vardera föräldrar (vänster min familj, höger Mattias familj)

 
Min pappa (som spelar munspel) och min supernsygga lillebror. Min mor lyckades hålla sig undan kameran

 


And here are all the my wonderful klappisar I got.

 

 

 

 

 

Dessa klappar fick vi gemensamt
Guitar Hero var egentligen en julklapp från mig till Mattias,
men det blir väldigt gemensamt om man tänker efter...


Christams eve

The good things in life 2009-12-24 09:09:16
Kommentera - 2 st

Åh, vilken underbar känsla det är att vakan upp på julaftonsmorgon. Älskar den där förväntan som bara hänger i luften hela dagen.
Det r så mysigt att traska in i vardagsrummet och se julgranes ljus tända och alla klappar under den som bara väntar på att bli öppnade. Vi ska inte öppna alla klappar hemma utan tar med oss några till båda familjerna när vi far kors och tvärs. Men några stycken ska vi se till att öppna här hemma och jag är rätt nyfiken på att se vad som gömmer sig bakom det inslagna pappret.

Kom att tänka på att jag inte har någon liten egen jultradition. Jag menar inte så att kl15.00 är det Kalle Anka och sen middag och sen klappar, för så har det varit varje år med min famlij. Men nu när jag och Mattias är våran egna lilla famlij vill jag att vi skffar vår egna lilla grej att göra på julafton. Än vet jag inte vad det kan/ska vara. Men något mysigt och symboliskt hittar jag nog på. Har ni några traditioner som ni alltid håller på varje julafton?

Nu ska jag ta och diska lite och städa upp så att hemmet är julfint. Sen är det till att göra mig själv iordning så att vi hinner till första familjen i tid.
Eftersom jag vet att jag förmodligen inte kommer blogga något mer idag vill jag passa på att önska er alla en riktigt God Jul!At last I am waiting for christmas

My love and I 2009-12-23 20:25:27
Kommentera - 1 st

ÄNTLIGEN!

Jobbet är slut, alla klapparna är införskaffade och lugnet börjar lägga sig. Det är så skönt att veta att allt slit är över och att jag bara kan luta mig tillbaka och låta allt ta sin gilla gång.
Imorgon blir att fara en sväng till min kära familj och sedan på kvällen över till min pojkväns mysiga familj. Så det blir en hel del julmat, men ändå olika saker på borden. Då min familj är helfinsk bjudes det bland annat på karelska piroger, jultårtor, morotslåda och Tant Hannas kakor. Sen blandas så klart svenska element in som också finns på finska julbord. Men hemma hos mina försäldrar finns det ingen lutfisk eller Janssonfrestelse. Det har vi aldrig haft, så jag är inte alls van vid det.
Men jag får se vad för gott Mattias mamma bjuder på då jag vet att hon är en väldigt duktigt kock. Ett jag vet säkert är att v två kommer rulla hem som två köttbullar efter dagens slut. Och jag ska se till at ta hem en massa smågottis till oss själva som vi kan sitta och mumsa på på Juldagen här hemma.

En annan helt skild sak, vet ni alls vad ni får i julklapp? Jag vet att jag har sagt till alla vad jag önskar mig, men har inte en aning om jag får något utav det. Själv har jag köpt klappar med en specil tanke bakom dem. Hoppas på att de som får klapparna blir glada =)

Nu ska jag återgå till vår uppesittarkväll eller min just nu då min pojkvän inte kommit hem från jobbet ännu.

Ha en ritkigt mysig kväll sweets!

The day before Christmas

The good things in life 2009-12-23 06:16:28
Kommentera - 0 st

Så var det äntligen dagen innan julafton. Bara ett arbetspass kvar sen är man äntligen fri i 10 dagar. Som jag har längtat!
Hoppas bara på att dagen går smort och lätt, utan några större katastrofer. Då ska jag och mitt team kunna gå hem relativt normala i bollen (fast det är vi inte annars heller så..hihi).
Efter jobbet ska jag trotsa alla jordens krafter som säger nej och ta mig in till stan för att köpa det sista klapparna som jag kommit på. Sen är det bara raka vägen hem för att börja vänta in julafton med uppsersittarkväll på tv och Bingolotterna i högsta hugg. Jajamensa folks, ni hörde rätt. Ska det vara jul med allt som hör till så ska man banne mig bänka sig framför tv:n med en lott.

Nepp, nu mot jobbet och de sista 8 timmarna. Ha en underbar dags sweets!


Tuseday on my mind

Livet 2009-12-22 06:18:53
Kommentera - 0 st

Starx på väg ut genom dörren, men det skulle vara så mycket skönare att stanna i sängen och bara sova. Jag känner verkligen att snart måste denna lilla tjej få vila sig innan hon brackar samman. Hjärnan är som bulldeg och kroppen vill inte anstränga sig alls.
Jag peppar mig själjv genom att det baar är två 8 timmars-pass kvar till julen, men just nu känns inte det så uppmuntrande då jag vet hur mycket vi har att pyssla med på jobbet. Väl hemma ikväll är det tvätt-tajm. Ser till att få det gjort innan julen, för sedan orkar jag inte tänka på det.

Nepp nu är det ut i kylan (-10 här idag) och hoppas på att man klarar sig hela vägen till jobbet utan köldkskador.

All worked out

Livet 2009-12-21 19:46:52
Kommentera - 0 st

Helst slut efter en lång dag. Blev inga fynd på Bondelid. Fanns bara oinspererande enfärgade plagg. Nu är det middag som gäller och mys i soffan om skenet av ljusen i granen. Sen är det lights out så jag orkar med morgondagen.

It's the final squeez

Livet 2009-12-21 08:06:31
Kommentera - 0 st

Måndag, men inte vilken måndag som helst utan den sista måndagen innan jul. Nu är det verkligen final countdown som gäller både på jobbfronten och hemma fronten.
Jag vill inte ens tänka på hur mycket vi kommer ha att göra idag, men jag hoppas att mina arbetskompisar kommer att bli lite lättare i humöret när jag kommer med hemmabakade lussebullar till dem.
Efter jobbet idag ska jag bli upplockag av Mattias och vi ska iväg till en liten smyg-rea på Bondelid. 50% på hela sortimentet i deras egna butik fram till jul till de medlemmar som blivit specielt utvalda. Hoppas på att det finns något fint man kan ta med sig hem som en julklapp till sig själv.
Jag älskar verkligen Bondelids kläder så jag borde kunna hitta ett eller två plagg som kan fall mig i smaken.

Men innan dess är det jobb i 8 timmar som gäller. Först ska jag bara ta mig till jobbet helskinnad och i tid (hoppas alla pndelinos går som det ska) och jobbar rumpan av mig. Wish me luck folks!


Bildkälla:googel.com


The tree has moved in for christmas

My love and I 2009-12-20 21:00:20
Kommentera - 2 st

Så här fin blev vårna fina gran efter vi hade klätt den. Och nu doftar det ljuvligt i hela lägenheten och julstämningen är verkligen på topp känner jag. Klapparna har vi lagt undergranen och den fina lilla julbocken får stå och vakta dem fram till julafton. Bäst det då min älskade pojkvän är väldigt nyfiken på sina klappar.....
Dessa fina julgranskulor hittade vi på MIO idag. Helt i glas med en gran av glas inuti.


I am trapped in bed

Mina älsklings beats.. 2009-12-20 17:47:22
Kommentera - 3 st

Just nu sitter jag inlåst i sovrummet då min pojkvän slår in julkalppar till mig. Fick ta med mig proviant i form av två lussebullar så jag inte svälter ihjäl här inne. För jag vet inte hur lång tid detta kommer ta.
Under tiden lyssnar jag på nya beatet från Mary J. Blige och myser ner mig under en massa varma filtar och undrar vad det är för klappar jag kommer få.
A list of things

Småsaker 2009-12-20 17:17:50
Kommentera - 0 st

Denna lista hittade jag när jag var ute och surfade bland alla bloggar och tänkte att den hade rätt roliga grejer. Så here it comes peoples. Mera om mig!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att det bara var 3 arbetsdagar kvar till jullovet.

Vad gjorde du kl 08 imorse: Satt och år frukost med min pojkvän.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Klädde vår gran

Det sista du sa högt: "Lapparna ligger i påsen" Sa jag till min pojkvän när han letade efter julettiketer till klapparna.


Det senaste någon sa till dig: "Jag tror inte den här räcker" pojkvännen som förösker se om skarvsladden räcker till.


Vad har du druckit idag: Vatten, te, cola och varm chocklad


Vad var det senaste du åt: Sushi


Vad var det senaste du köpte: Girlanger till julgranen


Vad är det för färg på din ytterdörr: Björk-färgad


Vad är det för väder hos dig nu: Kallt coh inget snöfall )just för tillfället i alla fall)


Godaste glassmaken: Gammeldags-vanilj


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jajamensan. Jag visste att samma sag soom jag såg min pojkvän visste jag att det var den mannen jag letat efter hela tiden.


Sover du tungt: Jepp, med snarkningar och allt på köpet


Drömmer du mardrömmar: Väldigt sällan.


Trivs du med ditt jobb: Jepp, mycket tack vare mina trev liga och roliga arbetskompisar.


Favoritklädsel: Pjuks, jeans/ leggings och tisha/tunika


Favoritlåt just nu: Allt på Rihannas senaste skiva.


Vad ser du om du tittar till höger: Vår julgran.


Vad gör dig glad just nu: Att jag har min pojkvän i mitt liv, att hela min famlij mår bra och vetskapen av att jag har det bästa vännerna en tjej kan ha (you know who you are)

Vad ska du göra härnäst: Tänka ut middag


Höger eller vänsterhänt: Höger


Humör just nu: Lugn och harmonisk och lycklig.


Favoritgodis: Choklad


Kläder just nu: Leggings, tisha och raggisar


Sommarplaner: Åka bort men pojkvännen till ett varmt land med en beach.


Hur många kuddar sover du med: 2


Spelar du något instrument: Nope, men jag spelade fiol i 3 år när jag gick i mellanstadiet


Morgon eller nattmänniska: Uppe med tuppen

Vad är viktigast för dig: Att jag, min pojkvän, familj och vänner mår bästaste bäst och är lyckliga.


Är du kittlig: You know it


Snarkar du: Min pojkvän kan lova er att det gör jag, fast inga timmerstockar dock..


Stjärntecken: Våg, diplomaten själv och velig som bara den.


Äckligaste insekten: Spindlar (om det är en insekt??)


Längtar du mest efter just nu: Att få ha jullov och fira jul och nyår. Men mest bara vara en massa med de personer jag älskar mest av alla min pojkvän och min familj.


Idag ska denna lilla skönhet kläs

2009-12-20 10:08:12
Kommentera - 1 st

1038ba2e40ec60c50b91aaf461ea5671.png

Idag ska denna lilla skönhet kläs när vi kommer hem. Men först får all snö tina bort i badkaret. Note to self glöm inte att köpa glitter.


Shopping in the snow

My love and I 2009-12-20 09:39:40
Kommentera - 0 st

Idag bär det av till IKEA bland annat för lite shopping och för att vara på den säkra sidan är vi snart på väg ut genom dörren. Så här tänker säkert halva Stockholm idag, men man kan alltid försöka i alla fall.

Så nu hinner jag inte skriva mer än så här just nu. Uppdaterar genom mobilen under dagen istället.

Ha det gött sweets!


The Boys in the Backstreet

Mina älsklings beats.. 2009-12-19 11:20:10
Kommentera - 0 st

Sitter just nu och tittar på MTV där det kör en Backstreet Boys konsert och det får en massa minnen från tonåren att komma tillbaka. Jag sticker inte under stol med att jag var ett sådant fan som köpte allt jag kom över med dem, gick på alla konserter och stod utanför deras hotell. Kan till denna dag sjunga med till alla deras tidigare låtar och leendet kommer över mina läppar.
Men med tiden så svalnadet intresset för att springa efter dem överallt och gå på deras konserter, men jag har fortsatt att lyssna på deras musik. Och nostalgin är står när alla gamla godingar ploppar upp mellan nya låtar.It's coming closer

The good things in life 2009-12-19 10:17:53
Kommentera - 0 st

Känner ni också att julen bara kryper närmre och närmre för varje sekund? Hur känslan inombords av förväntan och spänning bara blir större och större varje dag? Många tycker att det är bara barn som ska vara förväntansfulla till julen, som om att det är "töntigt" att känna likadant om man är vuxen. Varför undrar jag? Jag är en sådan person som verkligen väntar på julen med glädje varje år. Att sätta upp julgardiner, ta fram juldukar och röda ljus, dekorera dventsljusstaken och lyssna på jullåtar är någonting som får mig att må bra och gör mig glad. Men i mångas ögon stikcs det och för mig går det inte att förstå.
Hela min själv nästan skälver när julgranen är dekorerad och man sitter och slår in paket med en mugg varm glögg att smutta på. När man har hitta den där perfekta julklappen till sin älskling, mamma eller bästa vän är en härlig känsla. Och när ens egna pojkvän ser fram emor julen lika mycket som en själv blir allt bara så mycket bättre.

Så idag ska jag ösa på för fullt med julkänsla genom att baka lussebullar och kanelbullar med alla mina favorit julsånger i bakgrunden att nynna till. Let Christmas come alive big time!


Bildkälla:google.com


önskar att jag fick ligga så här i

2009-12-18 15:17:55
Kommentera - 2 st

-f400d7352d1687917ac1385c1d76140.png

önskar att jag fick ligga så här i min soffa nu. Är helt slut och ännu är inte arbetsdagen över. Pust...


I mean T.G.I.F

The good things in life 2009-12-18 06:21:03
Kommentera - 0 st

Har gått upp med värsta killerinstikten att klara av den här arbetsdagen hur bra som helst. Gårdagen var verkligen en prövning då det kändes som att det aldrig skulle ta slut. Mer och mer ärenden strömade in och jag jobbade på tills klockan blev 14.00 och insåg att lunchen hade jag inte ens tänkt på.
Kan tänka mig att det blir en nästan likadan dag idag, fast lite lättare. Snökaoset igår gjorde inte saker och ting bättre, men nu verkar det som att det slutat. Men trots det finns det kunder som gillar att vara lite minder glada när det hör av sig till oss. Kanske kan sätta ett leende på deras läppar ändå och vara jobbigt övertrevlig?

Jaja, hur som helst. Nu är det fredag och det betyder att jag får sova i 2 dagar och bara vara. Imorgon har jag planerat att vara hemma och vara husmor Heidi och baka så det står härliga till. Lussebullar blir det och kanske tom. kanelbullar också. Men ikväll blir det bara till att löka i soffan och kolla på film och vara med min älskade pojkvän.

Ha en supermysig fredag sweets!

Am I gonna make it

Livet 2009-12-17 06:03:15
Kommentera - 1 st

Jag blev nästan ite rädd när jag tittade ut genom fönstret när jag gick upp. Det blåser som bara den och det snöar mängder. Hoppas verkligen att jag kommer fram till jobbet helskinnad utan några brutna ben eller som en snögubbe för den delen.
Nu tycker jag att det kan räcka lite med snö och så får det bara bli riktigt kallt och klart väder så att snön stannar kvar på backen enda fram till jul. Det skulle vara så mysigt om det kunde vara helt vit på julafton. Skulle förhlja stämmningen så mycket mer.

Nepp, nu ska jag ta och gå ut och pulsa i snön. Wish me luck!More work to be done

Livet 2009-12-16 06:21:03
Kommentera - 0 st

Nu blir det ett snabbt inlägg då jag strax måste rusa. Tog lite längre tid på idag än jag brukar så därav den lilla stressfaktorn. Idag känner jag verkligen av tröttheten som alltis smyger sig på mig precis innan det är dags för lite längre ledighet. Ögonen är bara halvöppna och hjärnan vill inte alls starta. Känner mig som en zombie, fast kanske inte rktigt like ful då.

Nepp, nu måset jag sticka så inte jag missar bussen. Ha en nice onsdag sweets!

I can not see further then my nose

Shoppingbag 2009-12-15 17:57:12
Kommentera - 0 st

Vilken snöstrom vi fått till oss i storstaden. Underbart med så mycket snö! Jag hör många i eftermiddagsrusningen som klagar på att det snöar så mycket och att det är så kallt, me jag njuter i stor drag. Jag har alltid, enda sedan jag varit liten, älskat vintern. Som liten unge var jag alltid ute i pulkabacken med kompisarna på kvällarna eller ute och åkte skidor. Utanför vår port stod det alltid en snögubbe och snölyktor som jag rullat ihop.
Om jag hade barn nu skulle jag ha slängt på mig själv täckbyxor och sprungit ut i snön med dem och gjort snöänglar och haft snöbollskrig.

Idag fick jag hem en liten egen julklapp som jag beställt till mig själv. På Uppercut är det just nu rea så jag bestämde mig för att klicka hem två par boxers från Frank Dandy. Min pojkvän är ett stort fan av dem så han tyckte bestämt att jag också skulle äga några. Deras prints är hur underbart vackars om helst så jag är nu lika förtjusta i dem som han.
Och lite andra saker som också flyttat in i min garderob är en superfin paljettväst från H&M som jag hittade på rea-stången för ynka 150:- och ett par leggings från GT som glittar så fint och det ska jag ha på mig på julafton hade jag tänkt. Bra att ha töjbara grejer så man orkar trycka i sig all den underbara julmaten. Smart va!


White is the land

The good things in life 2009-12-15 06:11:39
Kommentera - 0 st

Nu känns det verkligen som att det är vinter och att julem är bara runt hörnet när det snöar konstant. Jag bara älskar när det pyr omkring riktigt ordentligt. Hoppas bara att det ligger kvar också så att det inte har töat bort till julafton.
Dagen till ära blir det till att dra på sig UGG'sen helt klart. Slirade omkring med mina vanliga boots igår och det var ingen höjdare. Trodde jag skulle ramla omkull var och varannan sekund. Det var verkligen Bambi på hal is. Så tänkte helt enklet vara lite mer förnuftig idag.


Bildkälla:google.com


Monday again

Livet 2009-12-14 07:55:36
Kommentera - 1 st

Sisa långa veckan på jobbet börjar idag. Jag kan inte fatta att det redan nästa vecka är julafton och min härliga julsemester börjar. Men innan dess kommer det vara full fräs på jobbet då detta är en av det perioderna som vi har som mest att göra på hela året. Jag vet med mig själv att jag kommer vara helt slut efter varje avslutat arbetspass, så det kan bli så att dte blit väldigt sporadiska uppdateringar här fram till jul.
Känner att jag bara vill komma hem och inte tänka på så mycket måsten, utan bara slappna av och njuta av att vara med min underbara pojkvän. Men under mitt "jullov" ska jag föröska uppdatera som bara den.

Igår var jag som sagt på konsert med min mamma och temat gick helt i julens anda. Artisten (som alla finnar känner till, Jari Sillanpää) sjöng bara jullåtar och det var hemskt mysigt måste jag medge. Han blandade finska och svenska jullåtar och fick in ett heltmedly med engelska låtar också. Han får tummen upp av mig och mamma var jättaglad så då blir det en tummen upp till.

Men nu ska dessa tummar göra mig iordning så att jag kan ta tjuren vid hornen och ge allt jag kan på jobbet. Ha en superstart på er vecka sweets!

You came up with the breeze like sunday mornin'

Livet 2009-12-13 10:24:49
Kommentera - 1 st

Idag sovs det länge i detta hushåll. Inget Luciavakande här inte. Jag vaknade själv upp för ganska exakt 30 minuter sedan och pojkvännen kröp precis upp ur sängen.
Idag blir det till att följa med min kära mamma på en konsert hon fick biljetter till i födelsedagspresent. Det är en finsk sångare som hon tycker är bra (och alla andra medelålders finska damer som bor här) så hon är överlycklig att få gå och titta på honom.
Så jag ska vara inne i stan kl. 12 och konserten börjar kl 14. Vi ska se till att fika innan och titta i affärer, när vi ändå är där tillsammans tänkte vi.

När jag kommer hem hade jag tänkt att baka lussebullar i mängder. Igår fick vi våra pepparkakor gjorda och efteråt satt vi båda i köket och spritsade dem. Vissa blev jättefina andra ser lite knasiga ut. Men det är så det ska vara.


Bildkälla:google.com


Higher

Mina älsklings beats.. 2009-12-12 13:54:47
Kommentera - 0 st

Denna lilla trudelutt har varit i mitt huvud hela dagen. Antar att det är flera i detta avlånga land som diggar den lika mycket som jag vid det här laget.Free ar last

Cooking up a storm 2009-12-12 09:35:06
Kommentera - 0 st

Vaknade upp utan någon feber, muskelvärk eller ledvärk. Huvudet kändes helt normalt också. Helt knasigt att man kan få sådana biverkningar av en liten spruta. Men nu är jag mitt normala jag igen, förutom att det förtfarande är lite ömt i armen, men det är småpotatis.
Idag hade jag tänkt att ta mig till stan för att handla mina sista klappar. Hoppas bara på att jag hittar det jag söker. Ska faktiskt ta och åka rätt snart så jag slipper vara där inne med alla andra som tänker som jag. Senare idag ska det blir husmors göra i form av lussebullar och pepparkakor. Har till och med köpt sprits till pepparkakorna och allt. Ska det vara bak ska det vara all in.


Bildkälla:google.com


Still alive

Livet 2009-12-11 21:41:06
Kommentera - 0 st

Här har man fått biverkningar utav vaccinet så det står härliga till. Feber, muskelont, ledvärk och huvudvärk har varit på besök för att inte tala om smärtan i min arm.
Så idag orkade inte min kropp att ta sig till jobbet utan fick stanna kvar hemma. Men ibland har man sådan tur att "daytime" tv är som bäst och kan rädda en från total trisstes. Detta då vårat internet, eller snarare min dator, inte funkat som det ska. Pojkvännen tyckte det var bra att uppdatera eller uppgradera eller var det nu var, internet uppkoplingen så jag inte fick vara med. Men nu är det problemet löst efter många om och men.

Hoppas på att smärstan och rådnaden i armen har försvunnit till imorgon fär som det är just nu så får jag inte ens ordentligt med sömn på nätterna. Vaknar varje gång jag rullar över på vänster sida.
Nåväl, ska inte älta mer. Nu ska det mysas i soffan och hejas på Erik i Idol!

Hurts it hurts

Livet 2009-12-10 06:19:06
Kommentera - 2 st

Den där sprutan var inte nådig. Idag har jag vaknat med ett tjockt huvud, igenlimmade ögon, feber och smärta i armen. Hoppas jag slipper ta flera sådana här sprutor för det här var ingen kul alls.
Febern och smärtan har jag fixat med lite Ipren, men får se hur länge det hjälper. Just i skrivande stund börjar jag också få ont i huvudet, men hoppas att det bara hänger ihop med att det är morgon och klockan är alldeles för lite.
Ska ändå ta mig till jobbet och se hur dagen fortsätter. Om jag klarar av hela dagen med hjälp av smärtstillande och febernedsättande kör jag på som vanligt. Men om febern får övertaget så kommer jag att kapitulera och åka hem. Hoppas på ar det sistnämda inte inte inträffar.


Shot me up

Livet 2009-12-09 18:30:26
Kommentera - 0 st

En timme fick jag stå i kö på jobbet för att få min spruta mot svininfluensan. Jag och 2 arbetskamrater stod i kö och skämtad eom hur ont det skulle göra, men jag kände inte ens när sprutan gick in. Det enda som var i närheten av smärta var när vaccinet sprutades in då det spände till lite i hela armen. Men det gick över på två sekunder. Nu har det gått 2½ timme sedan jag fikc den och jag känner att jag har fått lite ont i armen. Hoppas på att det stannar där.

Nu måste jag springa ner till affären och köpa det som saknas till våran köttfärspaj som jag ska vispa ihop ikväll. Mus fillibaba!


Bildkälla:google.com


One way or the other

Livet 2009-12-09 06:21:43
Kommentera - 0 st

Nu händer det där som alltid häner, dagarna går så snabbt så man knappt hinner med. Var det inte måndag nyss? Nu kan jag förstå det människor som får julstress, man hinner knappt blinka så är vi framme vid dagen innan dopparedagen och man vet att det var någonting mer som man skulle ha köpt i julklapp. Eller man har missat totalt att ta med sig en skinka hem och nu står hela julen på spel.

Men idag ska det inte sressa någonstans efter jobbet då det är dags för mig att ta svininfluensa vaccinet. Vi får nämligen en buss till vårat kontor som ska vaccinera alla som vill. Det är bara att ställa sig i kö. Hoppas jag slipper stå där halva natten då vissa dela utav personalen har förtur då det jobbar på lite mer obekväma tider än andra. Ja ja, bara jag får sprutan och jag inte blir supersjuk av bieffekter så är jag nöjd och glad.


The night

Livet 2009-12-08 19:57:30
Kommentera - 0 st

Efter jobbet har jag:

- sorterta tvätt och springit till tvättstugan
- sprungit hem och hämtat gardiner
- gått till Hemtex och bytt gardiner
- trippat till älsklingen och köpt julkort
- vikt tvätt i tvättstugan
- handlat mat till kvällens middag
- kommit hem och skrivit julkort

Nu är älsklingen hemma och snart är det äntligen dags för middag. Nu är jag helt slut så jag gör detta till mitt sista inlägg idag. Jag tror ni fötsår varför...


There is something creepin' up on me

Livet 2009-12-08 06:16:26
Kommentera - 1 st

Varje morgon jag vaknat nu sedan lördag har jag vaknat med snorig näsa. Det håller i sig fram till att jag kommit till jobbet, sen behagar det att försvinna. Men den lilla mattheten som följer med som ett brev på posten, den vill gärna hänga kvar och störa mig hela dagen. Tycker gott nog att den också kunde ramla av mig på väg till jobbet. Hoppas nu bara inte att jag blir förkyld eller något sådant. Jag vill inte bli sjuk till jul.
Men manvet aldrig vad som händer då jag ska gå och ta vaccinet mot svininfluensan nu i veckan. Har hört att vissa har fått inluensaliknande biverkningar efter det medan andra klarar sig med en öm arm. Jag vill ha en öm arm, det klarar jag. Men några värre biverkningar vill jag inte känna av.

Idag är det tvättstuga efter jobbet och jag hoppas innerligt att lilla jag har orken att hålla ögonlocken öppna. Får daska i mig lite c-vitaminer så jag inte somnar bland all smutstvätt.


All wrapped up in Christmas

The good things in life 2009-12-07 19:55:54
Kommentera - 0 st

Min pojkvän har varit inne i stan idag och handlat julklappar. Och det var verkligen en hel säck full som han fått ihop. Och allt var till mig och han var inte färdig ännu! Hjälp! Jag får ångets med mina 3 klappar som jag skapat ihop till honom. Fast jag har i och för sig några idéer kvar som jag kan plocka fram ur rockärmen.
Så när det väl var klappinslagning i huset så har jag hackat på trenden och slagit in lite ockås. Gick åt en hel rulle när jag var i görningen. Men en person i min närhet kommer att bli glad som attan. Mer säger jag inte.

Ska se till att få alla klappar klara nu i helgen, så jag slipper åka in nästa helg när det är helt smockat med folk överallt. Men som tur är har Åhléns öppet till 23.00 dagen innan julafton så om man har totalpanik kan det alltid vara räddaren i nöden.

Men nu ska det inte snackas mer klappar mer utan mat då det är dinnertime strax och sen såklart Ullared.


Monday

Livet 2009-12-07 07:58:52
Kommentera - 0 st

Jag har inte någon arbetslust alls idag känner jag. Även fast jag vet att jag kommer ha att göra så det räcker och blir över det kommande veckorna, så känner jag inte för att jobba alls. Annars tycker jag om när jag vet att det finns att göra, så jag slipper sitta rulla tummarna.
Allt detta kan beropå att jag vet att inom 2½ vecka är det dax för lite välförtjänt semester och då blir det tungt att streta på tills dess. Det är bara att bita i det sura äpplet och tuffa på fram till mållinjen.

Nu är det fikapaus mitt i allt jul

2009-12-06 16:06:10
Kommentera - 1 st

1ed10ebcbae8cd5b0e2b81a958702ab3.png

Nu är det fikapaus mitt i allt julhandlande.


Äntligen hittade jag röda vanliga

2009-12-06 11:56:54
Kommentera - 1 st

319cb70c265ca96a02ade7c2529cae00.png

Äntligen hittade jag röda vanliga ljus. Man kan alltid lita på IKEA. Man kan också lita på att det är kilometerlånga köer.


Stay tuned

Tävlingstajm 2009-12-06 10:38:07
Kommentera - 2 st

Ikväll kommer det upp en superfint erbjudande i bloggen lagom till jul. Kanske kan fixa en egen julklapp till dig själv eller göra någon nära väldigt glad. Allt jag kan säga är att det handlar om en blå sak som kan följa med överallt och gör en glad!

Så var säkra på att kicka in här med jämna mellanrum för att se när det ploppar upp för det blir först till kvarn som gäller......

IKEA here we come

My love and I 2009-12-06 10:17:14
Kommentera - 1 st

Som ni förstår av rubriken så ska vi fara till IKEA och Skärholmen idag. Vässar armbågarna rejält och klär mig lätt så att jag slipper svettas bland alla galna människor i vilmlet. Wish me luck!


Top of the mornin' to yah

My love and I 2009-12-06 08:35:11
Kommentera - 2 st

Även fast det är jättemörkt ute nu, fast klockan är halv 9, så tycker jag att det är väldigt mysigt. Jag har tänt massa levande ljus och julstjärnorna i fönstrena lyser. Det är fruktansvärt tyst utanför, men det gör ingenting då det är mysigt att sitta här i tystnaden. Min älskade pojkvän har ännu inte stigit upp då han gillar att sova ut på söndagar, så då passar jag alltid på att sätta mig i soffan och skriva. Han vill inte att jag sitter och bloggar när vi t.ex ska äta frukost då han vill ha mitt sällskap helt och hållet.
Och jag förstår det fullt, då det enda dagarna i veckan som vi kan äta frukost tillsammans är på helgerna.

Nu ska jag ta och börja med frukosten så att den är klar tills Mattias vaknar. Sen blir det till att plöja igenom alla de tidingar som har dampt ner på hallmattan i veckan.Stripes on me

Shoppingbag 2009-12-05 11:37:35
Kommentera - 1 st

YES! Jag knappade precis hem det jag önskade från Sonia Rykiel kollektionen för H&M. På bara 30 minuter började storlekarna ta slut så det var tur att min favoriter fanns kvar. Ska trots det ta en titt inne i stan om det finns ett par trosor kvar.

Maybe, maybe not

Mina älsklings beats.. 2009-12-05 09:21:13
Kommentera - 0 st

Ni har väl alla hört Jay Seans nya låt "Down" pumpas på tv och radio på senaste. Men den här killen har varit med i gamet länge och jag diggar hans tidigare grejer där ibland denna låt som sätter sig som en spyfluga på ett fönster och stannar där.


Rise with the sun

Träning 2009-12-05 08:55:06
Kommentera - 0 st

Åh vad skönt det var att få sova ut idag. Jag var verkligen komplett slut efter veckan som gått. Sov som en stock då jag inte ens kommer ihåg om jag drömt något eller inte.
Detta är nog anledningen till att jag inte varit så gald i riva så hemskt många inlägg denna vecka. Har helt enkelt inte haft orken att skriva någonting. Kreativiteten har bara inte funnits där. Men nu när det är helg och jag har tid över så kommer det komma mer inlägg då jag känner att tiden inte knapp hela tiden.

Om 1 timme ska jag befinna mig på gymmet för att tortera mig igenom ett pass av bodypump. Vissa moment önskade jag att instruktören skippade, men när jag väl genomfört det så känner jag mig så jädrans duktig. Känner inte ni så? Precis som när man sätter på ett extra kilo på maskinerna inne på gymmet och man pallar att köra alla reps ändå. Vilket lyckorus.
Men nu ska jag pimpla i mig mitt te och bara vakna sakta innan jag exploderar i styrks och vilja.


T.G.I.F

Livet 2009-12-04 08:13:57
Kommentera - 1 st

Äntligen helg! Wiiiee!

Först gäller det att plöja igenom en arbetsdag sen är det bara raka vägen hem för fredagsmyyyyys. Fast jag tror att vi bestämde att det skulle tränas idag efter jobbet. Men det kan vara mysigt det med, bara man är i rätt sinnesstämning så funkar allt.

Hoppas ni har fått en toppenstart på helgen sweets!

No headeline

Livet 2009-12-03 18:45:18
Kommentera - 1 st

Hjärnan är lite tom just nu på saker att skriva om. Eller egentligen inte, det finns saker att skriva om, men det är sådana saker som är personliga och som jag helst inte vill skriva om. Men jag kan säga att jag fick ett underbart lättande samtal idag när jag satt på jobbet och kände att jag inte kunde få en bättre julklapp. Vissa saker går inte att köpa och detta är en av dem.
Så mitt lilla hjärta är fullt av lättnad och glädje som inte går att beskriva. Men det är inte riktigt över mållinjen ännu, men det är så nära så nära. Så lika mycket som jag känner att jag fått en massa krafter tillbaka, så är jag lite känslomässigt utpumpad.

Ska ta och luta mig tillbaka ikväll, skriva klart min önskelista till min pojkvän (han behöver en så att inte köper något onödigt) och bara njuta av att livet just nu är härligt och underbart.

funny pictures of cats with captions


We are close to the finishline

Livet 2009-12-03 06:14:23
Kommentera - 0 st

Torsdagmorgon och jag vaknar upp med lite halft snorig näsa, tjock i huvudet och lite lealös. Känner att det är något i kroppen som inte vet om det ska bryta ut eller inte. Tycker inte om att befinna mig i ett limbo som nu, antigen är jag sjuk eller så är jag frisk som en nötkärna. Hoppas det bara blåser bort under dagen, har inte tid och ligga hem just nu. So much to do and so much to see!


All in one

Småsaker 2009-12-02 21:35:17
Kommentera - 0 st

Idag har det varit en hektisk dag efter jobbet. Därav har det inte blivit några inlägg. Så ni får hålla er till tåls till imorgon då jag kommer ha mera tid över för flera inlägg.

Ha en mysig kväll sweets!


And the winner is....

Tävlingstajm 2009-12-02 06:23:58
Kommentera - 1 st

Grattis Sara! I år kom julen lite tidigare än vanligt då du är vinnaren i min tävling. Du kommer få ett mail under dagen med lite information som behövs.
Hoppas plaggen kommer till nytta nu när det är festdagar under hela denna månaden. Slit det med hälsan tjejen och hoppas du får mer glädje av dem än vad jag fick =)

Saras bidrag:
mitt bästa klädköp var en tröja till min pojkvän, i somras var vi på festivalen Way out west och såg vårt favorit band Rise against. Útan dom hade inte vi träffats, så det var väldigt speciellt. Vi tänkte köpa bandtröjor inne på spelningen, men såklart så hade vi 5 kronor för lite och dom tog inte kort. Jag beställde då tröjan som han hade kollat på och gav han den. Det är det bästa klädköpet jag har gjort!

GRATTIS ÄNNU EN GÅNG!


Stuck in the middle

Livet 2009-12-02 06:14:41
Kommentera - 0 st

Nu är det onsdag igen! Vart tog resterande dagar vägen. Det var ju helg alldeles nyss. Jisses! Man känner verkligen hur dagarna tickar på när man ska fixa en massa och har en deadline att hålla nämligen julafton. Men, för min del känns det som julen delvis är räddad, dett då jag nästan har alla klappar klara. Det är bara några till som ska inhandlas, sen är det klart. 

Igår, för att komma ännu mer i "the christmas mode", satt jag och älsklingen i soffan och pimplade lite glögg (vitvinsglögg ska det vara) och åt pepparkakor. Och det smakade så gott! När jag bodde hemma köpte min pappa bara rödvinsglögg och jag tycker det smakar så äkligt. Så nu när jag själv får bestämma blir det alltid vit till jul. Och för min del kan jag skippa mandlar och russin, rent ska det vara.
Med tanke på julkänsla så måste jag verkligen ta tag i det här med julbak i helgen. Jag ska få till lussebullar och vanliga bullar hade jag tänkt. Får ta det i omgångar för annars blir det nog lite mycket. 

Nepp nu är det tajm för jobbet igen. Ha en grejtans onsdag sweets! 

Wash away the pain

Livet 2009-12-01 18:47:14
Kommentera - 3 st

Just nu är det tvättdax. Ska strax springa iväg och hänga allt på tork, bara smärtan i axeln försvinner. Ni kanske kommer ihåg att jag hade superont i axeln en morgon när jag var på väg till jobbet. Idag kom samma smärta på besök i samma axel. Jag var tvungen att snabbt ta en värktablett och lägga mig raklång i soffan för att få bort smärtan. Kan inte ens börja beskriva hur ont det gör när den här smärta kommer. Det är som att tusen knivar ligger där i och drar sönder allt. 
Men nu känns det som att det har försvunnit och jag ska ta och lunka bort till tvättstugan innan kläderna börjar rutna..


Står och väntar på tunnelbanan och

2009-12-01 16:46:07
Kommentera - 1 st

0-7c8f6a7adbc38f7081467bb0fca6e558.png

Står och väntar på tunnelbanan och tittar på nästa samarbetspartner för H&M. Jag är grymt sugen på att köpa det randiga nattlinnet. Tycker den är hur läcker som helst.


Not all the ducks are in a row

Livet 2009-12-01 06:16:45
Kommentera - 0 st

Igår blev det inte några inlägg efter jobbet då Mattias hämtade upp mig och vi for iväg på lite ärenden, julklappsärenden. Efter det var det bara att skruda om till träningskläder och gå ner till gymmet. Körde ett lite lättare styrketräningspass då jag kände att allt inte stod rätt till i kroppen. Men det gick bra trots att glöden inte var på topp.

Idag känner jag mig inte heller riktigt som mig själv, trodde tom. att jag hade feber när jag gick upp. Men termometern visade ändå något så när normal temperetur. Hoppas att jag håller mig där under dagen så det inte blir någon sjukstuga här. Det har jag verkligen inte tid med. Måste hinna med att tvätta idag då en massa arbetskläder ligger i tvätten och det känns som att det ser ut lite som hoola-baloola när jag klär på mig just nu.
Men det är kvällens bekymmer, nu ska det avverkas 8 timmar på kontoret.

OBS! Tävlingen är nu avslutad och jag kommer meddela vinnerna både på deras blogg (om du har någon) och per mail senare ikväll.