Christams eve

The good things in life 2009-12-24 09:09:16
Kommentera - 2 st

Åh, vilken underbar känsla det är att vakan upp på julaftonsmorgon. Älskar den där förväntan som bara hänger i luften hela dagen.
Det r så mysigt att traska in i vardagsrummet och se julgranes ljus tända och alla klappar under den som bara väntar på att bli öppnade. Vi ska inte öppna alla klappar hemma utan tar med oss några till båda familjerna när vi far kors och tvärs. Men några stycken ska vi se till att öppna här hemma och jag är rätt nyfiken på att se vad som gömmer sig bakom det inslagna pappret.

Kom att tänka på att jag inte har någon liten egen jultradition. Jag menar inte så att kl15.00 är det Kalle Anka och sen middag och sen klappar, för så har det varit varje år med min famlij. Men nu när jag och Mattias är våran egna lilla famlij vill jag att vi skffar vår egna lilla grej att göra på julafton. Än vet jag inte vad det kan/ska vara. Men något mysigt och symboliskt hittar jag nog på. Har ni några traditioner som ni alltid håller på varje julafton?

Nu ska jag ta och diska lite och städa upp så att hemmet är julfint. Sen är det till att göra mig själv iordning så att vi hinner till första familjen i tid.
Eftersom jag vet att jag förmodligen inte kommer blogga något mer idag vill jag passa på att önska er alla en riktigt God Jul!



Kommentarer
Nina

Önskar dej en mysig julafton! Hoppas att du får många fina paket o njut nu av god mat. Har du någon favorit på julbordet? Kramar.

2009-12-24 10:11:51
http://anina.blogg.se/
Natalie - It's all about attitude

grym blogg å snygg header :D

take care!

2009-12-25 00:30:07
http://nataliedahlberg.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: