And I am off..

The good things in life 2008-12-30 17:15:56
Kommentera - 5 st

Nu åker jag iväg till min M. Så jag längtat efter honom sen jag åkte hem igår. Hela kroppen spritter av fjärilar.


Morning has broken

Livet 2008-12-30 09:41:36
Kommentera - 1 st

Idag är jag så duktig att jag ställt väckarklockan åt mig. Kände att jag inte ville sova bort hela dagen. Så klockan 9 ringde mobilen, men inte orkade lilla jag gå upp direkt. Låg och drog mig lite, tittade ut genom fönstret för att verkligen kolla att det redan var morgon. Men när jag la huvudet på kudden igen så insåg jag att jag ska få träffa M idag. Då var det bara till att skutta upp som en duracellkanin. Eller nja, en duracellkanin med väldigt dåliga batterier då. Har inte kommit upp ur sängen ännu. Måste ha en mjukstart känner jag. Få bort gruset ur ögonen.

Ska äta frukost strax, sen hoppa in i duschen för att senare fara till IKEA en sväng. Har lovat M att jag ska skaffa fram en badrumsmatta till honom och den har inte lyckats flytta hem till honomän. Så idag slår jag slag i saken och besöker IKEA. Jag hoppas innerligt att det inte är så mycket folk där. Läskigt när alla drar och sliter. Sen när jag ändå är i Barkarby så tänkte jag ta en sväng förbi Outlet och se om det finns något fint och billigt. Ibland kan mna verkligen fynda jättefina plagg där. Man måste bara komma i rätt tid så de fyllt upp butikerna med godsaker.

Nepp nu måste jag börja röra mig om jag ska hinna nån vart. Har ni också semester/lov som jag och vad hittar ni på i mellandagarna? Nått ovanligt och spännande eller är det hemmamys som gäller?

Me be such a lucky girl

The good things in life 2008-12-29 23:04:13
Kommentera - 1 st

När detta sms dimper ner i mobilen precis innan man ska mysa ner under täcket och sova då är man som gladast.

Nu är jag hemma och ska sova.
Saknar att inte kunna hålla om dig
när jag ska sova. Finns en tom sida
i min säng....och det är din. Men du 
är inte här. Längtar efter dig!
 

Saknar dig med M!
Imorron är jag där och fyller ut tomrummet igen.


Home sweet home

Family 2008-12-29 20:16:43
Kommentera - 3 st

Jag är precis hemkommen från att ha varit hemma hos mina kära föräldrar. Var så mysigt att åka hem till dem och bli bjuden på middag. Eftersom mitt kylskåp är näst intill tomt så kändes det onödigt att fylla upp det eftersom jag far iväg till M imorgon igen. Så mamma och pappa fick stå för matningen idag och det blev julmat. Har ju pausta från det i ett par dagar så kunde gott äta eb hel tallrik med delikatesser. Sen satt vi bara och myste och tittade på tv och småpratade.
Måste ta tillfället i akt och umgås så mycket som möjligt med familjen då jag inte hinner åka över till dem så ofta när jag jobbar.

Nu när jag är hemma hos mig ikväll så har jag laddat upp med massa gott och småmumsa på och goda drycker. Till det ska jag avnjuta hela säsong 2 av "The Hills". Har fastnat för de mest konstiga serier på sistonde. Var nästan på väg att köpa hela säsongen av "Newlyweds" (ni vet serien med Jessica Simpson och hennes ex-man) när jag var inne på MediaMarkt idag. Knasigt, jag vet. Men jag skippade det och smög in på Kicks och köpte ett nytt nagellack istället. Blev ett i guld/brons färg som jag tycker passar fint till nyår.

Har ni pysslat med någonting kul idag?

Sleepin alone..

The good things in life 2008-12-29 14:06:05
Kommentera - 3 st

Jag insåg precis att jag kommer sova ensam i min säng i natt. Har sovit bevid M i 5 nätter så det kommer kännas väldigt ensamt och tomt i sängen. Men det är skönt att få sakna honom också. Då vet man att hjärtat längtar efter honom och man mår som bäst när han är nära. Imorron värms mitt lilla hjärta upp till höra tempraturer igen då jag får vara med honom igen. Ska bli så kul att få fira in det nya året med honom. Ett nytt år kan väl inte börja bättre för en tjej. Kan inte tänka mig det i alla fall...

Vad har ni för roliga nyårsplaner? Fira stort med fest och kompisar, en stilla hemmakväll, familjemiddag eller romantiskt med den där speciella personen? Tell me all about it honies...


My bargins

Shoppingbag 2008-12-29 13:26:29
Kommentera - 3 st

Var ju som sagt på mellandagsrean för ett par dagar sedan, men har ännu inte visat er vad jag hittade. Sprang in på H&M och Gina Tricot och hittade lite saker. Men det fanns inte så himal mycket bra och nödvändigt som jag tyckte jag behövde. Dessutom kände jag att rean på H&M var en besvikelse. Fanns knappt nått "bra" att fynda. Annars brukar jag ha problem med att välja vad som ska få följa med hem eller inte. Tråkigt...


En enkel klänning från H&M


Supersköna jeans från Gina Tricot


Underkläder från H&M

  

Nytt rouge från Make Up Store


Wash Up

Småsaker 2008-12-28 08:23:11
Kommentera - 3 st

Det kan inte vara mänskligt att behöva gå upp så här tidigt när man har semester bara för den anledningen att man måste tvätta? Känns inte så i alla fall. En bra fördel är att man får varmt bröd till frukost.

Nepp, down to the tvättstuga we go.

He's leavin' again..

Family 2008-12-27 15:03:50
Kommentera - 0 st

Min lillebror åker tillbaka till Finland och lumenn imorgon. Har varit så mysigt att ha han hemma över julen. Men denna gång åker bara bort i 2 veckor, sen är han hemma för gott. För den 2 januari muckar han äntligen. Ska bli nice och ha honom i närheten igen. Men kommer såklart att sakna honom under de två veckor han är borta. Han hinner ändå komma hem innan min julsemster är slut så det är nice =)
Nu är det äntligen över lillebror..u made it!!!!


Jag och lillebror på julafton

The gifts

The good things in life 2008-12-27 14:28:20
Kommentera - 0 st

Har ju inte visat er vad lilla jag fick i julklapp. Har iofs. inte kunnat uppdatera med bilder då jag först och främst inte haft min USB-kabel till kamerna med mig och sen för att jag inte haft tillgång till mig egna dator då jag varit hemma hos M.
Men här kommer en liten lista på vad tomten kom med till mig.


Fick 4 böcker som jag redan börjat sluka. Det var verkligen någonting jag önskat mig, så det var verkligen en jackpot klapp. Sen fick jag en kalender (rosa ormskinssimitation, vad annars) då jag har smeknamnet "Guldfisken". Har ett minne på 3 sekunder emellanåt så nu kan jag skriva upp allt, bra va M?! ;). En rosa 16GB iPod som jag så önskat mig fick jag också. Den börjades användas redan på julafton. Likaså ABBA singstarskivan. Mamma satt helt slaig och lyssnade när jag rev av låtarna efter varandra. Pengar är alltid uppskattat och det behöver inte vara storlass med det. Korsetten var verkligen en överraskning och den passade som handen i handsken och var ju en till person förutom jag som tyckte om den.
Sis men inte minst fick jag ett presentkort på H&M av M. Och den har redan blivit använda så av honom har jag fått ett underklädesset och en klänning. Lovely!!

Vad fick ni för fina julkalppar och var det några som ni önskade att de inte ens hade behövt slå in utan kassera direkt?

The land down under

Tipstajm 2008-12-27 09:27:39
Kommentera - 1 st

Igår var jag och M på bio och såg "Australia". Om ni inte har sett den, gå och se den så snart som möjligt. Den var så himla bra att den toppade alla mina förväntningar. Själv satt jag och grät från halva filemn och framåt medans M sattbrevid och tittade på mig och tyckte väl att jag var allmänt töntig. Men det tyckte nog i så fall halva biosalongen eftersom de flesta var par som satt där inne. Men för det säger jag inte att det är en tjejfilm. Tvärtom, det är verkligen en film med alla slags olika genrer. Och även fast filmen är nära 3 timmar lång, känns det inte alls som det. Ja, förutom i rumpan då kanske.

Så ska ni iväg på bio nu i mellandagarna är mitt bästa tips "Australia". Ta med pojkvännen, tjejkompisarna eller varför inte mamma och pappa. Alla kan verkligen se den. I love love love it!!



Get out in one piece

Shoppingbag 2008-12-26 14:40:32
Kommentera - 0 st

Mellandagsrea är verkligen ingenting för veklingar kan jag tala om. Har precis spenderat 2 timmar bland alla gamar till tjejer och jag är helt slut. Hoppas att ni har klarat er hem helskinnade och med toppenbra reafynd. Själv fick jag med mig en hel del, med det får ni se först imorgon.

Nu ska jag lägga mig i soffan och vänta på att M ska komma hem från jobbet, mysa med mig och tycka synd om mig. Fast han myser nog med mig ändå, utan anledning...hihi.


One year til next christmas

The good things in life 2008-12-26 10:53:30
Kommentera - 0 st

Nu är julen över för i år. Det är skönt på ett sätt, men på ett annat sätt är det melankoliskt. Skönt på det sättet att all stress är över och man kan slappna av och bara njuta av all ledighet. Melankoliskt för att all den där mysiga julstämningen är över. Men så är det varje år. Så snart är det dags igen.

Igår var det mycket som hände så hann helt enklet inte uppdatera. Vaknade upp rätt tidigt då vi skulle ha släktmiddag hos mamma och pappa. Eller släktmiddag, en minisläktmiddag blev det. Min kusin Mimmi och hennes del av familjen var över på jullunch. Var supermysig och ha alla dem där. Det blir alltid en massa skratt och pappa drar sina riktiga sjörövarhistorier. Eller han var ju inte en sjörövare förut, utan en sjöman. Men jag har alltid sagt att det är sjörövarhistorier. När jag var liten kände jag mig som Pippi Långstrum som hade en pappa som var sjöman. Men det historierna hör julen till.
Efter allt pratade och skrattande med alla underbara släktingar åkte jag hem en sväng för att byta om i all hast för att sen åka iväg till min sötnöt M. Bara kände hur längtan i kroppen blev större och större för varje dag jag vart utan honom. Men ju närmer jag kom till hans hem, desto mer övergick längtan till fjärilar i magen. Och när jag väl kom över till han så kunde jag inte få bort mitt smile. Klistarde fast mig på honom som ett plåster. Och bättre blev smilet när vi utbyte julklappar. Han fick ett par supermysiga och fina tofflor utav mig som han blev jätteglad över och jag fick ett presentkort på H&M. Stod och hoppade som ett barn när jag öppnat klappen. Och inte ville han säga hur mycket presentkoretet var på utan det ska jag få reda på idag. För idag ska jag iväg till mellandagsrean.
Hoppas att jag kommer hem levande. Det märker ni väl senare om det ploppar upp ett inlägg senare.

Ha en supermysig dag alla sötnötar!


Season greetings

The good things in life 2008-12-24 11:01:17
Kommentera - 11 st

Vill bara önska alla mina söta och underbara läsare en supermysig jul. Hoppas ni får en jättetrevlig kväll med nära och kära, en massa god mat och fina julklappar.

Stora julkram till alla!


Julafton

Family 2008-12-24 10:48:30
Kommentera - 0 st

Äntligen är det julafton. som jag har väntat. Blir som ett litet barn och kna knappt sova. Eller än mindre kan jag sova när en av mina miljoners kusiner ringer och väcker heka familjen klockan 5 på morgonen. Stackars pappa får gå upp och svara. Men det är inte så lätt och sova när min kära pappa pratar i telefon för han har en basröst som heter duga. Men efter många om och men lyckas jag somna om och vaknar igen glad och pigg klockan 9.
Då åkte datorn fram fort som bara den, men inte för att blogga utan för att sätta på julmusiken. Pappa hade åkt iväg och handlat innan jag vaknade så mamma och jag satt i köket, åt frukost och lyssnade på mysig julmusik.

Men nu är hela familjen vaken och alla pysslar lite med sitt eget innan julmyset drar igång. Längtar tills alla siyyet samlade runt julbordet ocg får plocka på sig av den supergoda julmaten min mamma har lagat. Sen är det Kalle Anka som gäller o sista men inte minst julklapps utdelning. Åh, ska bli så mysigt, bara pirrar i kroppen. Men det skulle vara klart mysigare om en viss M var här och myste med mig. Men jag får vänta tills imorron då jag åker till honom och har egen mysjul med klapputdelning.

Nepp, nu ska mamma och jag iväg till affären och köpa ingredienserna till våra köttbullar. Har ju fortfarande dem kvar att rulla.

 Hoppas ni har haft en supermysig julaftonsmorron.


Waitin' for Santa..

Family 2008-12-23 23:04:33
Kommentera - 1 st

Märker att jag inte haft några inlägg på ett par dagar. Har verkligen föröskt koppla bort bloggen lite och koncentrerat mig massor på att vära med nära och kära mitt i alla julstress. Är så lätt att man fastnar i hajpen kring jul och inte lägger krut på det som faktiskt betyder mest.

Helgen spenderade jag mestadels med M, men jag hann även med ett besök hemma hos två kusiner. PÅ lördag var jag hemma hos J och min moster. Jo ch jag har alltid lika roligt när vi träffas. Satt i hennes säng och bara skarttade och hade så mysigt. Blir lika glad varje gång jag spenderar tid med henne. Senare på kvällen åkte jag hem till M och vi hade mys-pys hela kvällen. Var verkligen jättenice.
På söndag åkte jag och min mamma iväg och köpte pappas julklapp på IKEA. Kan skriva det eftersom jag vet med säkerhet att min pappa inte läser detta..hehe. Han ska få sig två nya kuddar och ett jätteskönt nytt täcke. Vi spenderar ju trots allt hälften av vårt liv sovandes så då är det viktigt att man trivs i sing säng och sover gott. Efter IKEAbesökte åkte jag över till min kusin Mimmi och hade mys. Hennes fästman hade köpt Playstation 3 så vi satt och spelade Buzz. Var jättekul och jag vann. Var mäkta stolt över mig själv. Sen bar det av tillbaka till M på kvällen för middag och mera mys i soffan. en underbar helg helt enkelt.

Måndag och idag var det jobb som gällde. Fast igår var jag hemma hos M igen och vi var över till hans vänner på glögg. Jag är verkligen ingen glöggdrickare, men där fick jag hjortronglögg. Jag blev helt förälskad. Om ni inte har smakat det så måste ni göra det. Det är verkligen hur gott som helst. Så var tvugen att ringa till min pappa och be honom åka till Systembolaget för att köpa hem lite till julafton. Men tillbaka till glöggkvällen. Den var verkligen supermysig och M's vänner var verkligen jättetrevliga. Var lite nervös innan, vilket inte är så konstigt när man får börja träffa kompisarna. Men det släppte på två sekunder när jag stigit på. Och jag hade ju M där brevid mig så jag hade hur mysigt som helst.

Men nu sitter jag hemma hos mamma, pappa och lillebror efter en dag på stan jagandes efter klappar. Fick allt jag ville ha och är nöjd med alla fina klappar. Har slagit in allting och det är skönt att veta att jag inte behöver stressa igen på ett år..hehe. Så nu har jag varvat ner och sitter med lilla kissen Elvis (som inte är så liten) brevid mig och har de allmänt bra. Hoppas att ni har en jättemysig uppesittarkväll...


Dagens julbeat

Mina älsklings beats.. 2008-12-20 09:14:20
Kommentera - 11 st

Sitter här och myser med min kopp te och lyssnar på julsånger. Har helt glömt bort att köra mitt regelbundna inslag av dagens beat ett bra tag nu känner jag. Men eftersom jag har mitt team att köra på fram till julafton så kommer här en av mina absoluta favoritjulbeats. Christina Aguilera sjunger den så vackert och "Have yourself a merry little christmas" går på repeat ganska många gånger under julen.



Listen and mys!

Finally saturday

The good things in life 2008-12-20 08:57:34
Kommentera - 0 st

Vaknade för en halvtimme sedan och var superpigg. Min kropp behöver verkligen bara exakt 8 timmars sömn på en natt för jag somnade runt 12 igår natt coh när jag tittade på klockan så var den 1 minut över 8. Jag brukar aldrig sova länge på helgerna, om jag inte har varit upp väldigt länge av någon anleding förstås. Men någonstans mellan 8-9 är jag uppe och studsar. Och jag är inte en sån människa som förflyttar sig från sängen till soffan och fortsätter och dega, nej jag sätter igång att hålla på med saker direkt efter att första koppen te är fixad.
Idag så var det direkt in med tvätten i maskinen och plockat lite hemma har jag också hunnit med. Hurtigt va? Men jag mår som bäst när jag får pyssla och fixa hemma och allt är snyggt och fint.


Jag och söta lilla kusinen J
Nu ska jag bara njuta av mitt te, sen ska jag packa ihop lite saker eftersom jag ska till M resterande del av helgen. Ska även hinna med två besök hos mina favoritkusiner. Idag ska jag åka över till min söta kusin J som väntat på mitt besök i 100 år. Vi ska bara burra ner oss i hennes stora säng coh snacka massa tjejesnack och bara mysa. Sen på kvällen bär det av hem till M för ännu mer mys. Imorgon far jag över till min underbara Mimmi och hälsar på under dagen då M är och jobbar. Mimmi är mer som en syster än en kusin för mig då vi hela våra liv har varit väldigt tajta så det känns som att komma hem när man är hemma hos henne och hennes fästman A. Sen när det lackar mot eftermiddagen trippar jag tillbaka till M för att spendera resterande del av dagen med honom då han kommit hem från jobbet.

Jag och min älskade Mimmi



 

Hur underbar kan ens helg bli? Nu förstår ni varför jag har längtat till helgen som en tok den här veckan.

He's arrived

Family 2008-12-19 22:47:41
Kommentera - 1 st

Nu är min lillebror äntligen på hemmaplan. Va så kul att se honom igen. Men ikväll är han bortlovad till kompisarna så blir till att umgås med honom nästa vecka. I helgen är jag bortlovad till en viss kille så då hinner vi inte heller umgås. Men det finns ju 7 dagar nästa vecka också, så då får vi ta igen den tiden han varit borta.
Ska starta med att julshoppa tillsammans på måndag och jag vet att han inte uppskattar de lika mycket som jag, men han gör det för sin söta syster..hehe.

Nepp, nu ska jag ta och fortsätta titta på filmen jag påbörjade innan jag åkte iväg till Arlanda. Nån mer som är helt kär i "Music & Lyrics"?


I made it too the weekend

Family 2008-12-19 16:44:08
Kommentera - 2 st

Trodde aldrig att helgen skulle komma. Kändes som den här veckan hade fastnat i tuggummi eftersom jag kände att jag aldrig kom loss. Men den som väntar på nått gott. Och nu får jag äntligen pusta ut och relaxa. Kan nog medge att veckan gått segt eftersom jag längtat efter att få träffa M som en tok. Trodde aldrig att minutrar kunde kännas som timmar och timmar kännas som dagar, men det går visst att känna så. Och inte blir det bättre när de ploppar upp en massa underbart söta sms i mobilen när man minst anar det. Längtar blir ju bara större och större då. Men imorgon får jag äntligen halv krama ihjäl honom och bara vara nära.

Men helgen börjar förstås inte imorgon utan redan idag och som ni redan vet så börjar den hur bra som helst då min lillebror kommer hem idag. Har sms:at och ringt varandra under hela dagen och jag hör verkligen på hans röst att han är så sjukt glad över att få komma hem. Så just nu i skrivande stund sitter han på flygplatsen i Vantaa, Helsinki och väntar på att hans plan ska lyfta. Han flyger inte förrens om 3 timmar, men han tar det säkra före det osäkra och åker från brigaden lite tidigare än alla andra så han har marginal till flyget om nått skulle hända eller så. Kommer bli så spännande och se honom igen efter 2 månader. Han har säkerligen tappat massa i vikt igen. Förra gången han var hemma trodde jag nästan att han vuxit på längden (han är redan 182 cm typ) men han sa att han bara gått ner en massa i vikt. Och ni tjejer skulle dö om ni såg honom. He looks frekin' hot !!

Nu ska jag bara chilla och ta de lugnt innan vi åker iväg och hämtar upp lillebror på Arlanda. Tänkte stuva ner mig själv i min säng och titta på lite mysiga filmer, tända lite ljus och bara ha det allmänt skönt.

Vad ska ni hitta på för kul till helgen då tro? 

Mah brotha is comin' home

Family 2008-12-18 22:20:10
Kommentera - 0 st

Imorgon kommer äntligen min lillebror hem över julen!!! Han ligger i lumpen i Finland och har varit där 6 månader och detta blir han sista permission innan han bliir hemförlovad i januari då han kommer hem för gott.. Längtat som en tok på att han ska komma över och nu efter antal veckor av nedräkning är han här om bara ca 20 timmar. Den här julen verkar bli den bästa på väldigt länge.


Jag och min "lilla" lillebror förra sommaren

I'm melting

The good things in life 2008-12-18 21:27:43
Kommentera - 2 st

Vad kan en flicka göra om inte sucka, bli knäsvag och bara le när detta dycker upp i mobilen.

"Nää nu är det bara tomt när jag kommer hem
Skittrisst ingen DU  som är här och jag som bara vill
hålla om dig just nu.
saknar dig..."


Ibland vet man inte varför man förtjänar vissa saker i livet. Bara tacka och ta emot och var så där jobbigt glad.

Heartwarmers

The good things in life 2008-12-18 20:41:10
Kommentera - 3 st

Efter en rätt nice och busy dag på jobbet packade jag ihop 1 1/2 timme tidigare än vanligt och styrde kosan mot stan. Hade lovat mamma att möta upp henne och följa med henne när hon skulle ha sin mammografiundersökning. Tycker inte jättemycket om att sjukhus, men det är klart att jag inte funderar 2 gånger när min mamma frågade om jag kunde följa med. Kändes lite konstigt att sitta där i väntrummet och tänka att någon eller några kvinnor där inne kanske får ett hemskt besked. Men det känns också skönt att veta att vi har ett så bra system där man blir kallad till regelbundna kontroller. Det tar bara 10-15 minuter av ens dag och det tycker jag man absolut ska undanvara och tänka på att man gör en bra sak för sig själv. Jag skulle dock tycka att det vore bra om man blev kallad lite tidigare än vad ålderår nu. Idag blir man först kallad när man fyllt 45 år. Detta eftersom man då oftast börjar komma in i klimakteriet och vissa kvinnor börjar ta hormoner för att klara av övergångsåldern. Det har ju visat sig att man faktiskt som kvinna kan få bröstcancer redan i 20-årsåldern om det vill sig väldigt illa. Jag tycker att ålder i alla fall borde sänkas till 30 eller 35 år.
Oavsett ålder man blir kallad så är det en jättebra förmån och livräddare.

Efter mammas undersökning var klar åkte vi in till stan och handlade två julklappar till. Ska inte berätta vad det var efterom lillebror kan läsa detta och en av klapparna är till honom. Men det är verkligen nått mycket roligt och jag vet att han kommer uppskatta det hur mycket som helst. När klapparna var inhandlade ville mamma åka hem då hon var lite trötter efter en lång dag på jobbet. Jag stannade kvar i stan och möte upp min underbara bästa vän Boo. Hon var här över dagen då hon imorgon ska åka vidare till sina föräldrar uppe i Norrland. Det är lika härlig att träffa henne varje gång hon kommer upp och hälsar på. Boo bor nämligen i lilla Motala där hon pluggar och är inte uppe i Stockholm så ofta. Så jag saknar henne massor. Så nu när jag hade henne här pratade jag som vanligt sönder henne..haha. Hon fick nog en massa skavsår i öronen. Men jag vet att hon älskar mig för mig. Thanx Boo for spending the afternoon with me. It was wicked to see u. Promise to holla at me when u get back from our mom's. Love u love u love u!!


Jag och Boo, taget i somras

När jag äntligen kom hem var det bara raka vägen till köket för att brassa ihop lite middag och ikcäll med bled grönsaker med curry och ris. Lätt men supergott.

Hoppas att ni har haft en underbar dag sötisar.

Longing for someone

The good things in life 2008-12-17 20:43:17
Kommentera - 6 st

Det var ett väldigt bra tag sen som jag har haft en känsla av längtan i kroppen som jag har just nu. Känns både helt underbart och läskigt samtidigt. Men mest underbart såklart. Jag kommer inte ens ihåg när jag kände sån här saknad efter en person. Försöker göra saker hela tiden för att inte tänka på det tvättar, städar, plockar undan, viker tvätt, lagar mat, målar naglarna, fixar med håret, allt. 
Jag har kännt M ganska länge, men inte förrens nu har vi gjort slag i saken och träffats. Så det kändes ju inte konstigt på nått sätt första gången vi sågs. Första träffen flöt förbi i ett nafs. Pratade så mycket att jag tappade rösten kändes det som. Sen den helgen har vi spenderat varje helg med varandra. 


Inget blir det bättre av att personen i fråga skickar helt underbara sms som får en att längtar ännu mer. Man tror ju alltid att det kanske är man själv som känner på ett visst sätt. Men när man får det bekräftat att den andra personen känner likandant slår ens hjärta ett extra slag och man blir lite knäsvag. På jobbet när det pirrar till i mobilen, så får jag ett leende på läpparna som inte går att gömma när jag läser att det är ett sms från M. Och då börjar man längta igen. Men jag orkar också plöja igenom arbetsdagen då jag vet att det blir en dag mindre jag slipper sakna M.

Men lika jobbigt som det är att längta efter någon så är det så skönt att får krama om personen när man äntligen får träffas. Då vill knappt släppa taget utan sitter fast som ett plåster. Jag vill bara vara nära och prata och mysa tills man somnar.

Nåja, snart är det lördag och jag får sluta längta och bara njuta.

Santa, bring me this for christmas

The good things in life 2008-12-17 17:02:03
Kommentera - 0 st

Oj vad en tjej kan fundera vad hon vill ha i julklapp. Har sedan länge iofs. vettat att jag vill ha/behöver en ny iPod. Och önskan är att få den i rosa och med ett 16 GB:s minne. Och jag vet redan att den önskan kommer gå i uppfyllelse. Och jag är så glad. Min kära lillebror kommer få min gamla. Stackaren, har bara sin mobil som mp3-spelare just nu, så kände att han kunde få ärva min. Hans först kommentar när jag sa de till han var " Den är väl inte rosa va, för då vill jag inte ha den"..hehe.

Men det finns ju så mycket mer jag skulle önska hamnade under julgranen till mig. Och här kommer lite av vad jag önskar att tomten kommer med.

Singstar - ABBA  



Kan hittas hos H&M, Åhléns eller MQ


Morgonrock, helst i rosa och frotté



Smycken från Pilgrim

Finns ju en hel del till som jag önskade hamnade under granen, men dessa vill jag verkligen ha. Enda jag inte hittar bild på är ett par underbart sköna och fina tofflor som jag hittade på Scorett i helgen. Helst i vitt. det är så grytm skönt och jag är verkligen i desperat behov av nya tofflor. Ingen kul att frysa om fossingarna, vilket jag även kan göra mitt på sommaren. dålig blodcirkularion kallas de...hehe.

Har ni några önskelistor som ni ger ut? Alltid bra att vara på den säkra sidan och verkligen ge nära och kära idéer om inte annat med sin lista..

Cus I'm cooler then the red dress

Shoppingbag 2008-12-16 17:31:19
Kommentera - 1 st

Den här fina skapelsen har flyttat in i min garderob i helgen. Kunde bara inte motstå den när den hängde där på galgen.


Klänning från Gina Tricot

Come to mama

Shoppingbag 2008-12-16 10:53:33
Kommentera - 1 st

Dessa skor och väskan hittade jag inne på H&M's rea sida i helgen. Me be so happy. De kommer hem till mig inom en snar framtid..

Skor - Svart  Väska - Brun

Good to know..

Tankar & funderingar 2008-12-16 10:38:09
Kommentera - 0 st

Det är bra att veta att när man ligger här i sängen och ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig just nu så ser man egentligen ut som en kalaspingla om dagarna.





Jag kommer bli frisk jag kommer bli frisk jag kommer bli frisk.

It hurts like hell...

Livet 2008-12-16 09:50:09
Kommentera - 0 st

Tycker att magont borde det finnas ett vaccin emot. Har sprungit på toa halva natten och de kändes som om det var 10 miljoner knivar som hög mig i magen konstant. Trodde aldrig att smärtan skulle gå över. Men när jag väl inte hade nått mer kvar i magen och jag somnade i sängen av utmatning så försvann de till slut. Ja, inte helt då såklrt, men det värsta lyckades jag bli av mig. Så idag känner jag mig lite som en levande död, men ju fler minuter och timmar som passerar så lutar de mer åt levande.
Nu ligger jag här i min säng och ska försöka få i mig en kopp te. Vi får se hur det går, men jag är så himla törstig just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Mamma har alltid sagt att man inte får dricka bara vatten, för då börjar man spy igen, så hon har alltid givit mig te utan socker och mjölk när jag var liten. Så jag tror stenhårt på det och hoppas att de stannar i magen, för är det något jag inte tycker om så är det att blir magsjuk.


Men positiva tankar idag så att jag blir bättre och kan gå till jobbet imorgon. Gillar inte alls och ligga hemma och har tråkigt och få liggsår. Är för rastlös för det. Ska kurera mig ordentligt, dricka bra och äta bra och förhoppningsvis ta en lite promenad så jag får lite frisk luft.
Hoppas att ni mår en massa bättre än mig.

Christmaspresent shopping

The good things in life 2008-12-14 16:43:35
Kommentera - 0 st

Hoppas ni har haft en supermysig helg. Själv har jag handlat julkalppar med både famlij och en viss söt person. Hur mysigt som helst när man äntligen kommer igång med julklapps köpandet. Fullkomligen älskar att gå omkring och veta att jag har köpt den perfeka julklappen. Att sen få slå in den efteråt är nästan lika roligt.
Så nu har julkänslorna verkligen infunnit sig i mig och jag bara längtar tills julafton när hela familjen sitter samlad och öppnar klapparna efter Kalle Anka och julmat. Jag fullkomligen älskar julen och kulmen blir ju alltid dopparedagen.


Nepp, nu ska jag fortsätta min mysig helg med den där "söta personen". Ni kanske snart får veta vem den personen är, men jag håller den personen hemlig och anonym ett litet tag till. 


Puss och mys på er!

Mah girls

The good things in life 2008-12-12 23:12:08
Kommentera - 1 st





Blev så inspirerad av T:s inlägg i sin blogg så var ju bara tvungen göra salut jag med. 
Här är mina girls som jag spenderade förra helgen med. Fröken S på bilden högst upp och Mrs T i bilden längst ner. Where have u been all my life I say? My heart beats extra for both of you darlings. Love yah!

Dagens Julbeat

Mina älsklings beats.. 2008-12-12 22:57:58
Kommentera - 0 st

Nu när det bara är 14 dagar kavr till julafton tänkte jag ha låtar med julstämning som mina dagens beat. Bara för att bygga upp mysfaktorn fram till dopparedagen. Ikväll har jag suttit i ljusksenet och lyssnat på Enya och "Oiche Chiuin". Och den får mig att må hur bar som helst inne i själen. Vill at de ska vara julafton nu nu nu! Så detta är mitt oficiella startskott till julaftonsnedräkning.



Lyssna och mys!

Lusselelle

The good things in life 2008-12-12 21:42:04
Kommentera - 0 st

Varför kan de inte sluta regna nu?!?! Det är lucia och allt imorgon och det finns inte en endaste uns av snö så långt ögat räcker. Detta är helt klart deprimerande. Nu har de ju banne mig regnat i 2 dygn i sträck. Kommer ihåg när jag var liten så var vi alltid i pulkabacken och lektet i snön vid den här tiden på året. Nu kommer jag inte ens ihåg när vi senast hade en vit jul. Tråkigt som bara den. Men men, man får skapa sitt egna vintermys inomhus istället. Och bästa sättet för mig att fixa den stämningen är helt klart med levande ljus överallt. Så många ljus så att man slipper ha några lampor tända så att att hela hemmet är upplyst av ljussken. Det är väl hög mysfaktor om inte annat.


   


Och för att höja mysfaktorn ännu mer så har jag morgondgan till ära bakat tre hela plåtar med lussebullar. Trodde inte de skulle bli så lyckade, men det blev verkligen jättesaftiga och stora som bara den. Eftersom jag inte kommer kunna äta upp alla själv och inte ens min roomie Chickenlegs kommer palla av det, så ska jag packa ihop några till mamma och pappa när jag åker över till dem imorgon. Sen ska en viss annan person få några imorgon kväll också. Man kan ju inte bli bortbjuden och komma tomhänt heller. Så eftersom det är lucia imorgon kan de ju inte passa bättre än med en stor korg med lussebullar.


Lussebullar galore

It's been a hard days night

The good things in life 2008-12-10 21:26:44
Kommentera - 1 st

Idag var det en väldigt lång dag på jobbet. Jobbade in några timmar så jag kan gå tidigare en dag lite längre fram. Så istället för att jobba mina vanliga 8 timmar satt jag på jobbet i hela 10 timmar idag och slet som ett djur. Kändes som jag bodde där efter 9 timmar och när jag väl gick in på min 10:de timma så ville jag bara försvinna. Kände att jag började växa fast i väggarna så frågade faktiskt min chef om jag kunde få smita 10 minuter tidigare så jag skulle hinna med min buss hem. Snäll som han var så fick jag klart gå.
Och de var faktiskt 2 saker som fick min dag att bli en massa bättre. Det första som fick mig att bli alldeles varm inombords var den lilla presenten som min underara vän T kom över med. Hon räckte över en Sorbet Lipgloss från Viva La Diva och jag fattade inte först att de var till mig. Men när hon sa att de var en lite present bara så där blev jag helt paff och jätterörd. Satt o´ch tittade på den hela dagen..haha. Wierd jag är I know! Tack underbara söta du för att du alltid är så underbar helt enkelt. I love u!!


Det andra som piggade upp lilla mig var de sms som kom från en viss person. Fick mig att få ett leende på läpparna som arbetkamraterna undrade vart de kom ifrån. Sa inte mycket och det gör jag inte nu heller. Men om man kan plusa ett och ett så kan man lätt fatta vart de sms:en kom ifrån. Alltid kul att bli uppskattad när man minst anar det.

Nu måste jag kika klart på "Grey's anatomy" och sen ska jag hoppa i säng och titta på ett avsnitt av Gossip Girl. Jag är helt sjukt beroende av den serien. Har ni inte sett den ännu, please do it!

Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-12-09 22:26:41
Kommentera - 0 st

Ikväll låter jag er somna till "Fall again" av Glenn Lewis. Så fin låt. Man blir bara varm inonbords....



Sleep tight beautiful ones!

Christmas tree

Pretty things 2008-12-09 20:36:47
Kommentera - 0 st

Jag kände för att fixa lite mer julstämning hemma hos mig så klädde upp min fina grönväxt med mina få men ytterst fina julgranskulor. Blev så fint och den lilla grodprinsen fick bli det nya tillskottet till samlingen. Visst blev det fint?


Heartfelt talking over hot coco

Family 2008-12-09 20:31:20
Kommentera - 1 st

Idag åkte jag in till stan efter jobbet och träffade min underbara kusin Mimmi. Var ett bra tag sen vi träffades och kände verkligen att jag saknat henne som en tok. Hon är mer som en syster till mig än en kusin, så att inte ha pratat med henne på ett par veckor känns helt knas.
Men ikväll satt vi på ett supermysigt café och drack varm chocklad och vin och uppdaterade varnadra med varandras liv och vad som hänt. De känns som hon vet allt som hänt mig innan jag ens öppnat munnen, vilket är helt underbart egentligen. Hon kan lista ut vad som har hänt med en grej när jag bara berättat början och det känns lite freaky att en människa i den här världen känner mig så bra. Men lika mycket som det känns knasigt så är det är en sån skön känsla att ibland inte behöva dra hela historien, utan hon kan lista ut det själv.


Jag och Mimmi last christmas

Hon hade även med sig världens sötaste lilla present till mig. En med mycket tanke bakom, som hon alltid har med sina presenter. Hon hade köpt en lite grodprins som man kan hönga upp i granen. Hennes förklaring till varför hon köpte den var att jag alltid kan kyssa grodan och att den kanske förvandlas till den drömprins som jag drömmer om att hitta.
Hon vill ju så gärna att jag ska hitta en fin kille som verkligen förtjänar mig och tar hand om mig som hon vet att jag kommer ta hand om honom. Och det är verklig kunglig behnadlig varje dag när man för mig i sitt liv..hehe.


My frogprince

Skulle klart aldrig kunna leva utan henne. Tack min underbara, söta, älskade Mimmi för den bästa pratstunden på länge.
Love you!!

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-12-08 19:26:36
Kommentera - 1 st

Den här låten har jag alltid haft som min "drömsång". Alltså, att om nån ska spela en låt för mig, som bara är min, som förklarar vad nån känner för mig, så är det det "Your song" jag vill höra. Ewan McGregor sjunger den så underbart bra att jag får ryssningar länst hela kroppen. Elton Johns orginal är också helt fenemenal. Lite enklare, medans versionen till Moulin Rouge är mer pampig. Men det är orden som räknas...


Ewan McGregor "Your song" från Moulin Rouge


Elton John "Your song" ,orginalet

Sleepyhead

Livet 2008-12-08 18:50:08
Kommentera - 0 st

Känns verkligen som att jag inte fått någon sömn denna helg. Varit uppe med tuppen mest varje dag och inte tagit tid för mig själv. eller det är fel formulerat. Jag har bara gjort en massa feel-good grejer denna helg, men inte låtit kroppen vila upp sig. Har nog sovit totalt 14-15 timmar bara och de räcker inte för lilla mig. Det kände jag idag när nästan somnade på jobbet. Var helt vimsig i huvudet och kände att jag bara satt och svamla. Får väl se hur många konstiga mail jag skickat till alla kunder imorgon. Kommer nog få ett par frågetecken tillbaka..
Så idag när jag kom hem var det bara bums på med mysklädena när jag kom innanför dörren och fixa mat så att man fick lite mer energi. Kan ju inte gå o sova ännu, då kommer jag vakna mitt i natten och vara superpigg och det är ju inte så bra det heller. Men inatt ska de sovas gott kan jag lova.

En av det bättre sakerna som fick mig att tappa några timmars sömn var min dejt igår. Bio och middag med en nice kille är inte fel och speciellt inte när killen var snygg, trevlig och bara allmänt nice. Hade kul av varje sekund och de ska bli supermysigt att träffa honom till helgen igen. Får hoppas att han känner likadant..hihi.
Mer än så får ni inte veta. Släpper lite detaljer då och då, men den här karamellen ska jag bara njuta av själv ett tag känner jag.


Rainbow of colors

The good things in life 2008-12-07 16:33:53
Kommentera - 3 st

Denna superfina paljett av ögonskuggor fick jag av mina underbart söta vänner T och S när det kom över igår. De va som tack att de fick sova över hos mig igår.Inte behöver man komma med presenter för en sån sak, men jag ska inte stick under stol med att jag blev helt sjukt glad när de sträckte fram den. Tack sötisar, ni är underbara.




Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-12-07 13:37:57
Kommentera - 0 st

Idag blir de bara att spela slow-beats hela dagen. Räcker med dunka-dunka från igår. Så Mauro Scocco får stå för underhållningen med "Någon som du" idag. Skön låt och i äkta meloankolisk stil a la Mauro.



Listen and chill out kidsen!

I danced the night away

The good things in life 2008-12-07 13:33:52
Kommentera - 0 st

Ojojoj vilken kväll och natt det har varit.
Våran girls night out var så klockrent luckad att de inte går att beskriva. Hade så himla kul så jag minns inte när jag sist var så nöjd med ett utekväll.

Allt började med att T och S kommer över till mig, där vi gjorde oss iordning. Jag var som vanligt lite seg i starten så till slut fick jag lite bråttom. Men vi klarde oss till bussen snygga och fräscha som bara den.
Nu bar resan mot vårna tredje tjejkompis C som bor på Söder. Där skulle vi käka middag och ha lite fördrinkar. Vi hade planerat att  vi skulle ha tacomiddag och fixa allt själva. Men efter att vi tre nöttar tagit fel buss till Söder, så var det inte längre aktuellt med tacos utan vi styrde kosan mot närmaste sushi-hak. Magen blev väldigt glad när maten var uppäten. Och törtsläckarna var inte sena på att fylla upp magen de heller.
Sen när drinkarna var uppdruckna så var bar det iväg till Eken där en hel skara med arbetskompisar och vänner samlats. Sen var det bara att ha gasen i botten, för när dansgolvet öppnade såg man knappt röken av mig. I love to dance! Och jag dansade visst så mycket att jag imorse vaknade upp med smärtor i mina knän. Så idag blir det inte att huka sig ner nått. Mina två underbara vänner Toch S som sov över hos mig såg lite slita ut de med, men de var snygga som aldrig för trots de.
Och kvällen var en billig affär också. Drinkarna kom på löpande band och aldrig nånsin förståd jag vem som faktiskt betalade. allt som allt spenderade jag bara 140 kr på hela kvällen och det var för taxi hem och garderob. Och mitt i allt vimmel så stötte jag på en gammal skolkompis från mellanstadiet. Var verkligen hur kul som helst att se honom och snäll som han alltid har varit så beställde han in en drink till mig. Tack Hamed, fick aldrig chansen och tacka då du försvann i folkhavet.


Hemma hos C på fördrinkar

Så nu ligger jag hemma i min säng. Mina två pinglor har åkt hem och jag ska nog sova lite till för ikväll måste jag vara pigg för här ska de gås på dejt. Så måste vara pigg och fräsch och bara helt underbar.

Hoppas att ni har haft en helt underbar helg sötnötar!


Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-12-06 11:54:08
Kommentera - 1 st

Eftersom jag behöver komma i partystämning till ikväll väljer att att börja lyssna på Iio med "Rapture" på min playlist. It's a oldie but a goodie.



Listen and enjoy kidsen!

Night out with the girls

The good things in life 2008-12-06 11:44:08
Kommentera - 0 st

Ikväll ska jag och mina underbara tjejkompisar gå ut och skaka rumpan som aldrig förr.
Vi har planerat den här utgången i ungefär en månad. Detta för att det ska klaffa med allas scheman. Oi, det blev ett litet snesteg med en utav girlsen, men som tur fixade vi det med lite rosa tejp och glitterklister så nu kan hon hänga med utan problem.
Så nu har jag städat och fejat här hemma så att det ska vara fint och snyggt när T och S kommer över och ska göra sig iordning. Sen så har de paxat sovplats hemma hos mig inatt också och som tur är så är jag världens snällaste människa så klart jag ger dem min säng att sova i. Men för att de skulle funka så var jag tvungen att be mina roomie Chickenlegs att åka över till sin flickvän och sova där så jag fick han säng att sova i. Haha...Får man ge så får man ta också. Men inte så att det är något problem för honom, om ni förstår vad jag menar..hihi.

Så nu måste jag sätta igång och fixa en bra playlist tills mina söta girls kommer över så vi har nått att skaka rumpan till och få up partyhumöret med innan vi drar vidare till förfesten.

Hoppas att ni får en lika kul och mysig kväll som jag.


I am in love..

Livet 2008-12-03 21:08:24
Kommentera - 1 st

Jag är helt nykär just nu. O, nej det är inte en kille som har fått mitt hjärta att banka hårt igen, utan min underbara stpra säng. Jag har igår varit flyttjej och flyttat över min säng från min lägenhet som jag håller på att sälja, till mitt nya hem hos min bästa vän. Jag var helt överlycklig när jag fick sova i min egna efter ett bra tag. Det är alltid nått med att få sova under sitt egna täcke och bland sina 7 miljoner kuddar. Är en sån stor säkerthet att få slappna av i sin egna säng som inte går att beskriva. Och mer mysigt blir det när man inreder sitt sovrum väldigt lugn och med en varm känsla. Själv älskar jag levande ljus så det finns massor hos mig och lika mycket kuddar i ljusa och mjuka färger.

Ett annat stort plus är att man investerar i fina påslakan och örngott. eftersom mitt sovrum går i beigt och vitt så  har har piffat upp mitt val av sängkläder med lite blåblommor i klassisk romantisk stil. En liten färgklick som inte sticker ut för mycket, men som ger rummet de lilla extra.

Så nu sitter jag mest på jobbet och längtar hem så jag kan lägga mig i min säng och bara mysa. Men innan jag gör det inatt så måste jag se kvällens avsnitt av "Grey's Anatomy". Alltid lika dramatskt och smaskigt.


Bild:Google

Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-12-01 21:56:46
Kommentera - 1 st

Har totalt fastnat för Britney Speras nya skiva "Circus". Smyger in titt som tätt och lyssnar på "Amnesia" som baar får mig att hoppa omkring och sjunga med som till Brittans alla gamla låtar. Love love love it...



Listen and enjoy kidsen!

Frill dress and money to spend and remeber to keep the bum-bum warm

Shoppingbag 2008-12-01 21:43:11
Kommentera - 0 st

Idag blev jag så glad när jag kom hem. För på hallbordet låg det två väldigt efterlängtade presenter till mig själv. Den första var min suoersöta rosa klänning från ASOS. Den sitter som handen i handsken och är bara hur underbar som helst. Detta var första gången jag beställde kläder från ASOS så jag hade inte riktigt koll på storlekarna, men det var verkligen mitt i prick när man gick efter måttabellen på ASOS sida. Så mät er själva innan ni beställer så kommer ni få perfekt passform när kläderna anländer. Bättre att ta 5 minuter för att mäta sig själv än att behöva skicka tillbaka kläderna fram o tillbaka för att byta i alla evighet.


Lite 20-tals känsla på denna klänning med en supersöt roset som man får till i ryggen.

Den andra presenten kom i form av två hårda små kort i kontokortsstorlek. Gratisbio hade skickat iväg mina presentkort till H&M som jag beställt. Fattade inte riktigt vad kuvertet innehöll när det var så hårt, men direkt när jag öppnade den och tittadeinuti förstod jag att det var mina 700 kr som jag så samlat ihop med möda. Viktigt att man köper lite julklappar till sig själv också i allt klappköpande. Så dessa är mina två som jag unnat mig.

Det svartvita presentkortet såg jag nästan inte...hehe.

Nu ska jag resa min rumpa från min nyinförskaffade fäll som jag sitter och värmer rumpan och borsta tänderna och titta klart på CSI. Hoppas ni har haft en supermysig måndagkväll.

  
Min rumpvärmare