Julafton

Family 2008-12-24 10:48:30
Kommentera - 0 st

Äntligen är det julafton. som jag har väntat. Blir som ett litet barn och kna knappt sova. Eller än mindre kan jag sova när en av mina miljoners kusiner ringer och väcker heka familjen klockan 5 på morgonen. Stackars pappa får gå upp och svara. Men det är inte så lätt och sova när min kära pappa pratar i telefon för han har en basröst som heter duga. Men efter många om och men lyckas jag somna om och vaknar igen glad och pigg klockan 9.
Då åkte datorn fram fort som bara den, men inte för att blogga utan för att sätta på julmusiken. Pappa hade åkt iväg och handlat innan jag vaknade så mamma och jag satt i köket, åt frukost och lyssnade på mysig julmusik.

Men nu är hela familjen vaken och alla pysslar lite med sitt eget innan julmyset drar igång. Längtar tills alla siyyet samlade runt julbordet ocg får plocka på sig av den supergoda julmaten min mamma har lagat. Sen är det Kalle Anka som gäller o sista men inte minst julklapps utdelning. Åh, ska bli så mysigt, bara pirrar i kroppen. Men det skulle vara klart mysigare om en viss M var här och myste med mig. Men jag får vänta tills imorron då jag åker till honom och har egen mysjul med klapputdelning.

Nepp, nu ska mamma och jag iväg till affären och köpa ingredienserna till våra köttbullar. Har ju fortfarande dem kvar att rulla.

 Hoppas ni har haft en supermysig julaftonsmorron.


Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: