A day in The City

The good things in life 2009-02-28 16:44:21
Kommentera - 3 st

Äntligen hemma efter en massa springande i affärer tillsammans med min vän Moggis. Vi sprang verkligen kors och tvärs mellan varje skyltfönster som sen lockade oss in i butiken. Min garderob blev en tröja rikare och badrummet fick tillskott av en hårinpackning, sminkbortagningsservetter och en ansiktsmask. Alltid bra att ta hand om sig själv.
Killarna var inte så duktiga på att gåi butiker som jag trodde. Med oss hade vi nämligen Moggis kompis J, så jag fick shoppa med två killar som inte riktigt gillade att vänta på mig i alla provrum. Till slut gav de upp och åkte hem. Jag snurrade inte runt länge jag heller utan åkte hemåt jag med.

Världens bästa vän, Moggis

Nu sitter jag i soffan och har bytt om till mjukisar. Som sällskap har jag en kopp té, smörgåsrån och "Sex and The City-The Movie". Önskar att tiden gick snabbt nu så jag fick få hem min M och få hans sällskap brevid mig.


The sun i shining...

The good things in life 2009-02-28 09:30:05
Kommentera - 0 st

Vad härligt det är att få vakna upp av soljuset. Det går inte att vakna upp på ett dåligt humör när det är så underbart väder utanför fönstret. Inte blir det sämre av att den man älskar mest väcker en med en massa pussar och kramar.

Idag ska jag iväg till stan och träffa en av mina bästa vänner som är här i Stockholm och hälsar på över helgen. Vi har nog inte setts på nästan 2 år, men vi pratar jätteofta i telefon. Är lite pirrigt så när man inte träffats på ett tag även fast man känner varandra hur bra som helst. Vi ska i alla fall strosa omkring i stan och titta i affärer och se om nått är värdigt att ta med sig hem. Fast vi ska börja med att äta lite frukost-lunch aktigt på något mysigt fik tänkte vi. 

Jag måste berätta att igår när jag kom hem så hade min underbara man köpt blommor till mig. Han vet hur mycket jag bara älskar tulpaner så jag fick ett fång med jättefina rosa och röda blommor utav honom. Jag blev så rörd när han sa att nu har inte du fått blommor på ett tag så tänkte att det var dax igen. Så nu sitter jag här och tittar på blommorna och bara ler. Hur kan en helg börja bättre undrar jag?


Heavy Metallica

The good things in life 2009-02-26 19:16:36
Kommentera - 4 st

Fick precis ett sms från min älskade M som skrev att jag får gå på Metallicas konsert nästa lördag!!!! Jag hoppade omkring här i köket som en liten flicka i en minut för jag var så glad. Fattar ni, jag får se Metallica. Jag är så lycklig!!!


Everywhere I see books

Shoppingbag 2009-02-26 19:07:01
Kommentera - 1 st

Var inne i stan efter jobbet för att svänga förbi en kortis på bokrean. Och jag blev rätt besviken på utbudet. Kände att de inte var mycket alls som intresserade. Gick först till Akademibokhandeln för där trodde jag att de måste ju ha det bästa utbudet på böcker. Men till min förvåning hittade inte en enda titel som intresserade. Så jag spatserade vidare till Åhléns för att se om de hade packat upp nått läsvärt.
Det första jag ser när jag kommer in ser jag direkt någonting som fånfar ögat vilket var Robert Savianos "Gomorra". så många har sagt att den är jättebra och man kan knappt lägga ner den när man väl kommit in i den. Så den fick åka in under armen när jag fortsatte att strosa omkring. Fanns ju hur mycket böcker som helst att välja bland och försökte hitta en bra kokbok, men nej fanns ingen. Alla var bara för överambitiösa och jag kände att man var tvungen att stå halva kvällen i köket för att förbereda kvällsmaten. Men sen vandrade mitt öga över till en bok som jag tänkt köpa ett bra tag, men inte kommit till skott. Så nu när jag hittade David Batras bok " Den som inte tar bort luddet ska dö" var jag helnöjd. Så med dessa två böcker under armen gick jag hem lycklig. Alltid nice att få med sig hem någonting nytt att läsa.
Jag måste bara får säga att när jag var inne på Akademibokhandeln gick en kvinna förbi mig och hon had lyckats skarpa ihop två hela korgar med böcker. Hoppas hon inte köpte alla för det måste bara ha varit impulsköp som aldrig läses igenom. Eller så är hon bokoman och kan inte låta bli att överköpa sig och nästan ligga tillsammans i sängen med alla nya vänner i bokväg som hon hittat. Mannen hennes får flytta till soffan ett halvår eller så..hehe.


Just onsdag

The good things in life 2009-02-25 19:44:23
Kommentera - 0 st

Varför uppdatera när de inte finns någonting att säga? Har inte gjort någonting utöver de vanliga idag.

-Ätit fruksot med M
-Varit på jobbet i 8 timmar
-Gick och handlade mat efter jobbet
-Kom hem och diskade
-Lagade mat
- Spenderade kvällen med min kärlek

Yesterday

Livet 2009-02-24 17:37:10
Kommentera - 2 st

Igår hann jag inte med att ens logga in på bloggen. Detta pga att jag och mina pojkvän flyttade ut alla mina saker från en kompis som jag bott hos ett tag. Det blev en hel del tunga lyft och bärande. Trodde aldrig att en sängmadras kunde väga så mycket. Och jag kan lova er att det känns efteråt när man burit 15 flyttlådor 3 gånger om.
Men lådorna åkte in i hyrbilen och vi åkte mott mitt förråd som jag hyrt. Trodde att det skulle bli superfullt där inne, men det var hur mycket plats som helst kvar. Jag är inte så bra på att uppskatta saker och ting kan jag säga. Men bra att veta om man vill gömma undan någonting mer så finns det utrymme. När vi väl skulle lämna förrådet så backade min älskade M rakt in i en betongpelare med bilen. Den fick sig en fin liten blåtira kan vi ju lugnt säga. Och den skar upp M:s plånbok lite då vi lämnade igen bilen efter 4 timmar. 2000 kr extra fick han punga upp för den smällen. Ni skulle hört hur han gick omkring hela dagen ocg svor åt sig själv och hans klantighet. Men gjort är gjort som jag sa hela tiden.

När vi väl kom hem och allt var färdig flyttat trodde jag att vi skulle få slappa i soffan och ta det lugnt resten av dag. Nepp, hann bara hoppa in i duschen och bya om och svänga ihop en snabb lunch så var det att fara iväg igen. Denna gång åkte vi till Webahallen för at köpa en sån där makapär som spelar skivorna i datorn till M:s pappa. Så vi fick åka iväg till dem efter det och intsallera det och bli bjudna på bulle och kaffe. Mums, äntligen ett litet brejk.
Sen var det vidare hem och då trodde jag att jag skulle få vara ner 1 timme innan min nästa körlektion. Men inte heller den här gången slog min önskan in. Nu hittade vi stolarna vi var på jakt efter på blocket. Vi har letat efter speciella kökstolar och ny fick vi napp på 4 st. Så vi åkte iväg igen och hämtade stolarna. Efter de fick M lägga gasen i botten för jag hade bara 2 minuter kvar tills min körlektion började. Som tur hann jag och lektionen gick hur bar som helst.

Så när soffan äntligen var inom synhåll så tog det inte lång tid efter att middagen var uppäten som jag somnade som en bebis. Det var den längsta dagen på länge...

 

The Hills or The City

Tankar & funderingar 2009-02-22 16:42:57
Kommentera - 7 st

Vilken utav The Hills och The City gillar ni bäst? Jag har nu plöjt igenom alla säsonger utav The Hills och har precis sett de två första avsnitten utav The City och kan säga att jag ännu lutar mer mot att digga The Hills mer. Men The City är ju rätt nytt ännu och jag är inte så van vid att endast följa Whitney. Men jag har alltid gillat den tjejen och diggat hennes lugn i alla situationer. Hon är ingen drama-queen och har alltid en cool attityd till allt.

Så vad tycker ni, rosa och risa nu...




Snow keeps fallin'

The good things in life 2009-02-22 15:27:54
Kommentera - 1 st

Äntligen hemma efter dagens strapatser. Min söta och underbara pojkvän har fixat så att han får vara ledig idag så att vi två kan umgås lite mer. Så vi började dagen med att ligga och dra oss i sängen ett långt tag. Det är verkligen en lyx vi inte har varje dag, så det njuter vi av båda två. Att bara ligga kvar under täcket och ligga och prata och hade det mysigt. Hade ett antal skrattanfall tack vare M. Men det är ju för härligt att få starta en dag med en massa skratt.
Efter en lång och härlig frukost bestående av hembakta scones så får vi iväg på lite spontanshopping till Täbycentrum. Tycker om när alla affärer finns under ett och samma tak så man slipper springa runt i snöstormen som just nu pågår utanför. Hittade en massa fina saker osm jag önskade att jag kunde ha fått köpa med hem, men det mesta fick stanna kvat i affären. Men ett litet klädesplagg fick jag med mig och det var ett jättesött klänning från H&M. M hittade litebasplagg till sjig själv också. Så ett par påsar fick packas och tas med hem.
Sen köpte M en liten present till mig. Började skratta direkt när jag plockade upp den och ni kommer fatta varför när ni ser bilden på den längre ner. Vill bara säga att M är för underbar..

Har glömt att säga att jag var med min mamma och min moster och strosade omkring i Forum Nacka igår. Där hittade jag ett par skor på Zara som jag önskade att jag kunnat köpa med mig hem. Men eftersom inte plånboken tillåter det fick de snällt stanna kvar i affären. Kan ju alltid hoppas på att de finns kvar till nästa vecka, men det tvivlar jag på. Men en kjol hittade jag på H&M för otroliga 98:- som jag var tvungen att investera i. Så några vårplagg har nu fått uppdatera min garderob...nu är det bara att längta tills våren komer på riktigt då.






M:s present till mig

Give me flowers in bloom

Shoppingbag 2009-02-21 09:43:12
Kommentera - 7 st

Nu solen skiner som bäst utanför fönstret och vårkänslorna börjar blomma inom mig kände jag att det är lika bra att gör anått av dem känslorna. Bästa sättet är att klicka hem lite nya kläder till vårgarderoben. Så nu är en trenchcoat och ett par supersöta espadrillos på väg hem till mig från H&M. Kan ju dröja ett bra tag innan man kan börja använda dem, men det är alltid nice att känna att snart är det vår och sen sommar när ett paket dimper ner.
Trenchcoat - Ljus kitt 

Vinnaren är...

Mina älsklings beats.. 2009-02-21 09:25:59
Kommentera - 0 st

Jag är kär på nytt. Fast denna gång är den en tjej och hennes underbara musik som totalt fångat mitt hjärta. Lyssnar på hennes skivor jämt; på bussen till jobbet, på jobbet, hemma när jag diskar. Om jag inte hör henne i högtalarna så sjunger jag på hennes låtar konstant. Jag är förtjust i Veronica Maggio. Hur bra kan en tjej bli!?!?! Båda hennes skivor rullar på för fullt här hemma, men mest vill jag lyssna på "Vinnaren är...". vet inte vad det är med hennes med musik som får mig att längta till sommaren. Men alla hennes beats känns bara som en grön sommar äng, en uteservering, middag med vänner på en altan. U know that feeling.


"17 år"


"Gammal sång"


"Stopp"

T.G.I.F

Tankar & funderingar 2009-02-20 20:40:38
Kommentera - 1 st

Äntligen fredag!! Jag har verkligen längtat efter helgen enda sedan måndagen började. Kanske mest för att jag visste att det skulle bli en väldigt seg och långdragen arbetsvecka. Men till slut så kom ju helgen även fast de kändes som dagarna bara kröp fram som maskar. Ibland belv jag bara så frustrerad av att känna rastlösheten växa. Så blir jag när jag verkligen vill att någonting ska hända eller ske.
Men nu sitter jag här i soffan och har en kväll för mig själv. M och hans kompis J är på AC/DC konserten ikväll så jag har bänkat med en hel säsong av "The Hills" och en hög med plättar. Var nere till affären, när jag skramlat ihop lite pengar ur fickorna, och köpte hem lite glass och chips. Men det verkar som allt de får vara kvar i sina påsar och behållare. Plättarna fullde visst upp hela magen så får nog passa på resterande godsaker känner jag.

Tror nog jag ska ta och titta på en av det bästa filmerna jag vet vilket är "Dirty Dancing". Min mamma fick mig att älska den filmen när jag var yngre och har nog sett den 1 miljon gånger. Men den är verkligen lika underbar varje gång den rullar ingång. Får passa på och ha chick-flick kväll när pojkvännen är iväg.


Thursday 18:25

Livet 2009-02-19 18:34:24
Kommentera - 0 st

Oj vad man kan vara ambitiös vissa dagar. Idag är en sådan dag får mig.
Har jobbat hela dagen. Så varit igång sedan kl 05:30 imorse. Jag hade tur som hade det så lugnt på jobbet idag eftersom jag tänkte vara supereffektiv ikväll. Jag hade nämligen tänkt att göra alla sådana där måste grjer på en och samma kväll hemma. Direkt när jag kom hem var det bara raka vägen till tvättstugan då jag insåg att jag hade 3 fulla IKEA-kassar med tvätt. När jag kom tillbaka hem så var det bara att ta fram dammsugaren och börja städa hela lägenheten. Efteråt var jag så duktig att jag såg till att moppa hela golvet också så att det känns extra rent.
Nu har jag precis kommit hem för andra gången från tvättsugan då kag lassade på med 3 tvättar till. Men blir så grymt irriterad på människor vars tvättid innan har tagit slut och de inte har kommit ner och plockat ur sina maskiner. Men jag är så fräck att jag bara helt sonika plockar ut deras grejer ur maskinerna och stoppar in mina egna. Kan man inte klockan när man är vuxen så känns inte det som det är mitt problem.
Nu är det bara middagen som är kvar att fixas, men ikväll blir det sen middag då M ska iväg på träning. Skönt att inte det måste vara på bordet vid 19:30 för det tror jag inte att jag skulle kunna klarat. Så bar är jag inte, tror jag....

Har ni någonsin sånna här dagar då ni bara drar iegnom allt på en gång? Jag gör det mest för att slippa hålla på och harva på helgerna då jag har lite mer roligare saker att änga mig åt. Fast jag ska inte ljuga med att säga att jag inte tycker om att tvätta och städa, för jag diggar det. Det är bara det att man vill ju inte behöva stanna hemma en hel dag när man skulle kunna göra något roligare, eller hur?

Nepp, nu måste jag ner till stugan igen och hänga upp tvätten.


Push the pedal baby

The good things in life 2009-02-17 19:06:04
Kommentera - 4 st

Jag överlevde min första körlektion! Oj, vad jag har varit nervös hela dagen. Kommit på en massa hemska scenarion som kan inträffa och fått höra roliga historier från kompisar och arbetskompisar om deras lektioner. Men trots alla farhågor så gick det hur bar som helst. Satt som en tvättsvamp och lyssnade på min lärare. Han var för övrigt hur trevlig och snäll som helst. En äldre herre som varit körskolelärare hela sitt liv säkert. Han var så metodisk och bra så jag var helt avslappnad hela timmen.
Fick köra runt på en lite ödeparkering vilket var jätteskönt. Inte behöva tänka på massa andra runt omkring. Fast helt plötsligt kom det en ryttare med häst från skogen så då stod jag stilla. Läraren var väl rädd att jag skulle köra på dem..haha. Men överlag så var det faktiskt superkul att köra bil så jag har bokat in en körlektion till näsya måndag igen. Måste få in det här med kopling, gas och broms. Mycket att tänka på.

Nu sitter jag här i köket och väntar på att M ska komma hem från jobbet så jag kan ge honom en stor kram och tacka för att han är så underbar att han fixat så att jag kan ta körlektioner. Senare ska vi åka iväg och storhandla och då ska jag sitta och titta på hans fötter när han kör..haha. Kopling kopling....


No strings attatched

The good things in life 2009-02-15 16:20:29
Kommentera - 6 st

Åh, vad skönt det är med söndag! Idag såh jag och M till att verkligen ta en ordentlig sovmorgon och en lång frukost. Det bästa av allt med hela dagen är att M är ledig. Jag kommer inte ihåg när M och jag hade en hel dag tillsammans sist. Men det spelar ingen roll, för han är ju med mig heeeeela dagen idag. Ja, förutom en timme just nu då han är iväg och tränar.
Idag har vi varit iväg till IKEA en sväng för att handla lite smått och gott. Blev några superfina korgar till alla mina prylar som snart tar över hela badrummet. Som ni förstår är det M:s önskan att fixa dessa korgar, men jag är gald för det också för det ser snyggare ut när inte mina platt- och locktänger bara ligger överallt. Sen blev det någon hylla till M:s butik som han saknade plus de obligatoriska IKEA-köpen  värmeljus och servetter fick även de följa med hem. Vi hade nog köpt med oss halva affären om vi bara hade haft de pengarna. Vi tittade på sängramar och lösningar tillförvaring till vardagsrummet och soffor. Massa ideér fick vi. Sen måste allt diskuteras igenom, mätas och funderas på. Men IKEA är alltid nått som kan roa, i alla fall mig, i flera timmar.

Just nu kände jag att jag vill gå iväg till tvättstugan och tvätta våra lakan som bara ligger i garderoben och skriker efter en tvättmaskin. Ja, jag vet att det är andra gången denna helg som jag tvättar, men ibland så är jag sån här. I just gotta do it! Ska nog gå och se om det är någon annan som är lika knasig som jag och bara måste tvätta en söndageftermiddag.

Vad har ni hittat på för skoj idag cookies? 


The best love song ever

Mina älsklings beats.. 2009-02-14 17:18:07
Kommentera - 3 st

Eftersom det är kärlekens superduperdag idag så tänkte jag att vi kanske skulle kunna se vilken låt som är den som mest full med lovefeeling. Det är bara sätta igång och ge era förslag och lämna det som kommentarer. De låtar som har fått flest nomineringar hängs upp här i bloggen och sen kan ni som vill ha en kavalkad av lovebombing i musikform ikväll. Kanske köra en liten serenad till älsklingen din....

Här är några av mina nomineringar




Happy Valentines Day

The good things in life 2009-02-14 11:30:19
Kommentera - 0 st

Det har pågått en frenetisk build-up till denna dag på många bloggar under veckans lopp. Alla vill komma på nått extar speciellt att göra för den man håller mest kär. Alla vill överträffa alla andra. Vem kan köpa den bästa presenten, vem kommer få flest rosor, vem som har den bästa pojk/flickvännen just idag verkar var det som räknas. Visst är det en jättebra dag att visa den man älskar att den är personen som är närmast ens hjärta, men hur är det med alla andra dagar på året som är minst lika viktigt om inte viktigast?
Jag har alltid sagt att mitt hjärat och min kärlek aldrig kan köpas. Inte ska jag stick under stol med att det är supermysigt att få en present lite då och då, men att enbart visa sin kärlek med en nalle eller ett fång blommor räcker inte ritkgt för mig. Därför är det sådan tur att jag har en underbar pojkvän i mitt liv som varje dag utrycker sig i ord hur mycket jag betyder för honom. Bara en kram när jag står och diskar eller ett SMS när jag sitter och våndas på jobbet är allt som behövs för att jag ska veta att jag är hans kärlek. Och samma gäller när jag visar mítt hjärats innersta för honom. Finns ingen som kan få mig att skratta så högt som han, känna mig så trygg som han, känna mig så älskad som han.

Den bästa presenten jag har fått idag är att han finns i mitt liv och att han älskar just mig och bara mig. Ingenting kan slå det. Och att veta att varje dag har varit Alla hjärtans dag sen jag träffade honom och varje dag framöver kommer vara så får mig att aldrig sluta le.



No alarm for 2 days

Småsaker 2009-02-13 18:26:10
Kommentera - 2 st

Äntligen fredag. Äntligen slipper jag har nått alarm skränandes på morgonen. Sova ut, lite i alla fall, och äta frukost hemma med min M. Inte behöva ha på sig businesskläder och bara glida runt i mjukisar om jag så önskar. Slappna av totalt och glömma bort vad en klocka är. Men innan jag kan glömma bort att hålla tiden måste jag springa några vändor till tvättstugan.
Varför vissa tycker det är hemskt att tvätta förstår jag inte. Jag tycker det är så skönt att hänga kläder och slänga in handdukar i torktumlaren. Men sen så tycker jag också om att städa och diska, så det kanske är något fel på mig generellt.

Annars ikväll, ska jag och M över till hans bästa vän J och hans fru A. Detta eftersom A idag fyller 30 år, så vi tänkte gå över med en flaska vin och vara lite sällskapliga. Får mig att tänka på att jag snart är där också, the big three O. Men ännu är de 2 år kvar av det glada livet som twenty-something.

Nepp, nu ska jag pyssla lite med M:s present till imorgon mellan varven...hihi.



Driving Miss Daisy

The good things in life 2009-02-12 19:18:49
Kommentera - 6 st

Idag har jag fått mig världens överraskning av min underbara pojkvän. Nämligen det att jag fått ett par övningskörnings lektioner!!! Fattar ni! JAG SKA KÖRA BIL!
Det ända jag kan säga är att ni inte ska vara ute på vägarna nästa tisdag för då ska jag visst sätta mig bakom ratten och se om jag är bra nog att ens inneha ett körkort. Lika mycket som jag blev helt paff och livrädd så blev jag superglad när jga fick beskedet. Fast de kanske inte kom fram så när jag fick veta det av min pojkvän. Han trodde mest att jag spelade när jag sa att jag var livrädd och inte ens tänkte sätta mig i bilen. Visade tom. upp hur mina händer började skaka Men innerst inne var jag i extas av lycka.

Vi får väl se hur detta går. Dead or alive på tisdag...


Tack min underbara M för att du fixat detta till mig. Du är så bäst så det inte finns ord till det. Jag uppskattar det mer än du anar....
Big love ♥


Yes I am alive..

Livet 2009-02-12 17:13:39
Kommentera - 1 st

Inga uppdateringar på ett par dagar, men kände att jag behövde lite paus från bloggandet. Vart lite annat att tänka på i livet, men nu är jag upp vid ytan igen. And it feels good to be back..


Curly me

The good things in life 2009-02-09 17:59:26
Kommentera - 6 st

Så, första dagen på veckan avklarad på jobbet. Superskönt. Var inte för mycket och inte för lite att göra. Precis lagom så att de räckte tills jag fick stänga av datorn och trippa hemåt. Men man kan ju inte ha det bar hela tiden så jag hoppade på bussen när jag gått av tunnelbanan, men det var inte riktigt rätt buss. Nee, den åkte väldigt långt bort från vart M bor. Men som tur fattade vart jag hamnade i alla fall, så kunde hitta till busshållsplatsen som kunde ta mig hemåt. Så efter en liten sightseeingtur på ön så kom jag äntligen hem.
När jag steg in genom dörren hörde jag musik i lägenheten. Jag stod i hallen och lyssnade ett par sekunder innan jag tog av mig ytterkläderna. Gick fram till M:s dator och fattade inte riktigt varför han just valt att spela de låtarna han hade på playlisten. Men när jag sedan tittade in i köket och såg min present ramlade poletten ner. Min älskade man tycker jättemycket om när jag har lockigt hår. Så underbar som är hade han gått och köpt en locktång till mig och sedan gjort en playlist som associerade med hår som "Curly Sue", "Let your hair down" och Hassans klassiska ringning om shampoo för fett hår. Fattar ni vilken helt knasigt underbart rolig och kärleksfull pojkvän jag har. Det är inte konstigt att jag blir mer och mer kär för varje dag jag är med honom och älskar honom så att hjärtat nästan brister av glädje. Och visst materiella ting kan aldrig köpa min kärlek, men tanken bakom allt han gör är så stor så jag kan bara le och skatta mig en väldigt tursam tjej som har honom i mitt liv.

Oj, va sockersött de blev nu..haha. Men kan inte hjälpa det, cuz ya'll know what I'm talkin' bout!



Come fly with me to N.Y

Tipstajm 2009-02-08 11:09:02
Kommentera - 9 st

Englas blogg finns nu en av det bästa tävlngarna jag någonsin skådat. Man kan vinna en weekendresa till varfri stad från Airtours Cityweekend utbud. Och jag tänkte direkt, jag vill vinna, jag vill åka iväg. Så detta är mitt bidrag.

Jag vill mer än någonting annat åka iväg till New York. Jag har en sjuk fasination till den staden. Detta började redan när jag var väldigt liten och min mamma introducerade mig till serien "Fame". Lika mycket som jag älskade musiken så förälskade jag mig i staden. Jag pekade på alla hus, byggnader och affärer i tv-rutan och frågade mamma vad det var för någonting. Jag undrade vart denna superhäftiga stad med det gula bilarna låg och ville så gärna ta bussen dit och kolla runt. Men när mamma förklarde att man måste sitta i ett flygplan jättemånga timmar innan man kom fram och då gick mina drömmar i krasch. Ända sedan den dagen har jag helt omedvetet dragits till filmer, böcker och saker som har med N.Y att göra. "Sleepless in Seattle", "You'v got mail", "Höst i New York", "Djävulen bär Prada" och ett dussintal fler filmer har blivit mina favoriter och kopplingen med dessa alla är just staden. "Sex and the City" kan jag aldrig få nog av då jag tittar liak mycjet på omgivningarna som kläderna tjejerna bär. Jag vill inget heller än att äga ett antal t-shirst med texten "I love N.Y" och säga att jag har gått på en broadwayshow. Varje gång min pojkvän, vänner eller familj frågar om jag har ett ställe jag vill åka till är svaret alltid det samma, New York.
Att få åka dit och låta mina två stora kärlekar, staden och min pokjvän, mötas skulle få mitt lilla hjärta att brista utav lycka. Att få krydda upp allt med shopping, resturangbesök och bara allmänt spenderande utav pengar skulle få en av mina största drömmar att gå i uppfyllelse. Denna stad är min dröm.


Give me the control baby..

The good things in life 2009-02-08 10:42:43
Kommentera - 0 st

Vilken underbart rolig kväll jag hade igår! Jag och M hade blivit bjudna till M:s vän J för att dricka lite vin. Innan vi åkte över bestämde vi oss för att hämta upp sushi till middag. det var väl kvällen ända besvikelse. När vi kom till restaurangen så fick vi först vänta i alla fall 10 minuter innan vi ens fick komma fram till disken och beställa. Sen när det sa att de skulle ta 10 minuter att få maten så förståd inte jag att de betyde 30 minuter. Fatta att man fick vänta en halvtimme för 3 av de enklaste sushirätterna på menyn! Jag började nästan lacka ur totalt och sa till M att jag snart kommer gå fram och vilja ha pengarna tillbaka. Men som tur var ropade de ut M:s namn innan min stubin helt brann ut och vi fick åka iväg.
Väl framme hos J så åt vi upp maten och blev sedan bjudna på underbart god rosévin i världens största vinglas.  och det var bara en av många drinkar som det skulle bjudas på under kvällen... Sen börjades det med tv-spelskväll för hela slanten. M och J var bara tvugna att bräcka varandra i FIFA 09 och NHL 09 innan vi gjorde någonting annat. Jag vill absolut inte spela de spelen, men jag tittar gärna på och hejar vilket jag gjorde.
Sen fick vi bowla på Ninitendo Wiie vilket var så sjukt roligt att vi knappt kunde sluta. Jag tror vi körde 5 rundor och i den sista runda vann jag så överlägset att killarna nästan avdyrkade mig...hihi.

Stackars M drack lite för många drinkar på slutet så han mådde inte så bra när vi vaknade upp imorse. Men tapper som han är gock han upp dukade upp frukost och har nu gått till jobbet. Själv mår jag prima. Har ine ens huvudvärk eller ens uns utav någon baksmälla. Kan ju vara mina finska gener som räddade mig från allt illamående och hemskheter.
Men seg är jag så idag blir det till att ligga i soffan och ha "The Hills" maraton och om jag hinner även börja kolla igenom "The city".

Vad hittar ni på idag? Har ni samma planer som jag eller gör ni någonting superhurtigt?


Meetin' up with the peoples

The good things in life 2009-02-07 09:49:13
Kommentera - 1 st

Fick en underbar morgon med min M. Frukost tillsammans medan Nora Jones sjunger oss vakna i bakgrunden. Lovely. Nu har M gått till jobbet som vanligt och jag siter då framför datorn för att skriva dagens första inlägg över ett glas supergod apelsinjuice och Lilly Allen som min kompanjon i tv-rutan.

Idag ska jag möta upp min mamma för att uträtta några ärenden för att sedan dra vidare och träffa upp min bästa vän i stan. Hon är här och hälsar på över helgen och jag blev så glad över att hör att hon skulle komma då hon ringde i torsdags. Vi får inte chansen att träffa så ofta så det är nice när telefonsamtalen byts ut mot riktiga face-to-face möten istället. Än så länge är det min uppbyffgda plan för dagen. Sen får vi se vad jag och M hittar på ikväll, inget spikat ännu men med oss två vet man aldrig vad som händer.

Vad hittar ni på denna dimmiga lördagsmorgon? Blir det till att stanna hemma under täcket hela dagen eller har ni några storslagna planer?


The truth always hurts

Livet 2009-02-06 19:23:31
Kommentera - 3 st

Ännu idag är jag ledsen över saker och ting kan förändras. Eller mer nedstämd kanske är känslan. Men jag vet att allt kommer vara som det ska inom en snar framtid igen. Och det känns skönt. Att jag kan spola bort det som just nu gör att allt är helt knas. Att veta att jag kan vända blad, glömma och aldrig mer komma tillbaka. Skönt att veta att jag inte behöver höra om saker och ting som kanske låter helt logiskt, men ändå inte är det i verkligheten och själv veta det men inte kunna få andra att inse det.
Man kan försköna sin vardag hur mycket man än vill, men det är jobbigt och vara den som ser sanningen i vitögat och det gör alltid ont. Men när man inte kan få någon annan att inse det samma så kan man inte annat än rycka på axlarna och vända på klacken. Kanske kan man be någon att skärpa sig, men vad gör väl de orden om det inte är någon som tar till sig de. Det orden sas till mig och jag anser inte att det är jag som ska skärpa mig utan tvärt om. Man ska inte säga någonting till någon annan som man vet att man själv kanske ska tänka på och fixa till hos sig själv först. Och personligen tycker jag inte att man ska lägga sig i saker som inte man ska säga någonting om. Kommunikation mellan två personer vars sak det är att reda ut någonting är allt som behövs. Ju fler kockar desto sämre och värre soppa...

Men nog om kryptiska inlägg. Jag orkar inte hålla på och tjafsa med personer som bara får mig att skaka på huvudet och bli helt tom inombords på förstånd. Allt har sitt slut och detta här slutar nu. Och det slutar för alltid för min del. THE END!! 

Make myself happy..

Småsaker 2009-02-05 18:06:23
Kommentera - 5 st

För att dra lite på smilgroparna ska jag nu laga till en av mian absoluta feel-good rätter nämligen crepés med ost och bacon. Snart kommer dock den bästa feel-good känsla utav alla och det är när min underbara man kommer hem och jag får sjunka ner i hans armar.

Nepp, raska steg mot köket...

To turn 360 degrees

Livet 2009-02-05 17:29:04
Kommentera - 7 st

När någon snurrar 360 grader runt så blir man rätt förvånad när det händer, blir någon man inte känner. Men det är bra att veta att man kan svänga på sin egen klack och bara gå sin väg. Låta allt rinna av en. Men att man innan dess blir ledsen och förundrad och överraskad på ett negativt sätt är inte alls speciellt trevligt.
Känner bara hur illamående jag blir mår jag tänker på det. Inte bildligt utan på riktigt, fysiskt illamående. Det är hemskt att någon som man vet inte förtjänar det när ens tårar rullar ner för kinderna får en att framkalla det. Jag kan bara skaka på huvudet och bara känna mig själv bli ett större frågetecken än vad jag vad för 1 minut sedan ju mer jag tänker på saker och ting.

Man är glad, när sådan här situationer uppkommer, att man har människor omkring sig som lyssnar och finns vid ens sida. Någon som säger att det yttarar sig på ett visst sätt bara för att de bryr sig och älskar en. Då vet man att allt ordnar sig. Bara man har kärlek och omtanke då kommer man långt. Tack mamma och M för att ni orkade lyssna på mig idag.


Take me away just for a day

Tankar & funderingar 2009-02-04 19:14:04
Kommentera - 1 st

Åh, vad jag skulle vilja fara iväg om så bara för en dag och bara ha de skönt. Kanske till et spa och få bli ompysslad. Få härliga massage, ansiktsbehandling, äta gott och bara njuta av att inte behöva bädda sängen när man vaknar upp dagen efter (fast de skulle jag nog ändå göra om jag känner mig själv..hihi). Bara att få sova borta en natt och skämma bort mig själv skulle räcka för mig. Jag behöver inte världens långvecka för att piggna upp (fast det skulle inte sitta fel md en sådan heller) bara någar timmar kanske skulle funka tom.
Satt preics och lästa i Hannah Graafs blogg om hur hon och hennes syster Magadalena just nu åkt iväg till en herrgård för att vila upp sig. Och de har fått ett helt hus för sig själva. Ser helt gudomligt underbart ut. Drömmer mig bort om att jag ligger i den där stora sängen med det största kuddarna och ett täcke man nästan drunknar under och myser med min underbara man och tittar på filmer. Beställer in roomservice och bara gottar oss. Bara tanken av allt detta får mig att må bättre i själen. Känner nästan hur någon ger mig en massage och fixar mina fötter fina.

Åh om man ändå kunde åka iväg...

Sweet like chocolate

Livet 2009-02-03 17:22:27
Kommentera - 0 st

Just denna vecka är jag bara grymt sugen på chocklad and u know why girlfriends... Satt säkert och tänkte på chocklad i 1 hela timme på jobbet innan jag skulle packa ihop för dagen. Satt och drömde om vilken sort jag skulle köpa. Kunde inte bestämma mig. Haha. Tjejer och våra hormoner. Det är inte att leka med. Men nu när jag har handlat min choklad, kommit hem, tagit en alvedon för smärtan i magen och insett att vi ska äta tacos ikväll är jag mitt gamla vanliga jag igen. Stackars M är lite rädd för mig när det blir min "tjej-vecka". Han fasar för att jag ska bli värsta monstret som bara härjar omkring och gnäller. Men jag kan lugnas med ganska små medel som sagt. Så han har tur och slipper ett monster hela veckan. Idag var nog min peak av irritation och gnällighet och det blev jag av med på jobbet kände jag. Stackars K som sitter brevid mig och får lyssna på mig. Men hon beklagade däremot sig över att bebisen i hennes mage förde lite liv så det blev nog jämt där...

Nepp, nu ska jag läsa igenom mina favoritbloggar och smaksa i mig lite av chokladen. Sen ska jag ta an det diskberg som finns i köket...


05:54

Livet 2009-02-03 05:58:06
Kommentera - 1 st

Vaknat. Vart på toa. Klätt på mig. Satt i linserna. Fixat håret. Satt på smink. Borstat tänderna. Tagit med lunchlådan. Packat väskan.
Men egentligen vill jag bara ligga kvar i sängen brevid M och sova. Ligga tätt intill honom och känna hans hjärtslag.


Dream of me lovley

Tipstajm 2009-02-01 18:54:31
Kommentera - 2 st









Vilka underbart söta kuddfodral mihi.se har att erbjuda som Alla hjärtans dag gåvor. Skulle inte säga ner att sova på någon utav dessa. frågan är om det inte är lite väl sockersött för pojvännen min...neeee, det tror jag inte..hihi.

Mamma Mia

Family 2009-02-01 16:55:58
Kommentera - 0 st



Nu har jag och mamma tittat på "Mamma Mia". Älskar verkligen den filmen. Den blir aldrig tråkig fast jag nog nu har sett den i alla fall 6 ggr. Vi lyckades fixa rätt scartkabel till mammas DVD och min lillebror fick hjälpa till att koppla in den. Var så måga utgånger och grejer så jag fattade ingenting. Men till slut så fixde de sig och filmen gick igång. Så nu är min mamma superlycklig att hon ärligen kan titta på alla mina DVD filmer som jag tjatat om i år och dar.

Jag ska snart ta och börjat åkte tillbaka till min älskades hem. Som sagt blir det en natt ensam där, men jag klara mig. Känner redan nu att jag bara längtar tills han kommer hem imorrgon igen och jag får vara nära och tätt intill. Får kanske börja plöja igenom M:s samling av Wallander filmer nu när jag är ensam. Har ju lovat honom att jag ska titta igenom hela serien så måste börja någon gång. Eller finns det någonting roligt på tv ikväll ni kan tipsa om?

Departed

Mina älsklings beats.. 2009-02-01 10:48:57
Kommentera - 0 st



Detta är mitt anthem för idag. Diggar stenhårt till denna låt varje gång jag hör den. I just love the beat!

All by myself

The good things in life 2009-02-01 10:42:28
Kommentera - 0 st

Nu ska jag vara ensam i 2 dagar då min älskade har åkte iväg och ska vara med på en gala. Det är första gången jag är helt ensam en natt i M:s lägenhet. Inga problem så, känner mig supertrygg här och precis som hemma. Men han är inte här. Jag ska sova ensam i hans säng. Det kommer inte finnas någon där på andra sidan. Vi brukar sova med sovrumsdörren öppen, men inatt blir det nog att sova med den stängd. Vet inte varför jag måste ha den stängd, men bara känner att så ska det vara. Jag vet, jag är lite udda, men men jag måste ju kunna sova sött.

Så nu sitter jag här helt alena, men min mor ringde nyss så jag ska ta och fara över tll dem över dagen. Skulle ju vara skönt att baar sitta här i soffan och titta på filmer och mysa, men kan vara roligt och göra samma sak med med mamma. Ska nog se till att hon möter upp mig i ett köpcentrum nära dem så hon kan köpa sig en scartsladd till hennes DVD. Hon och pappa fick DVD spelare av mig och min lillebror i julklapp för någar jular sedan och ännu är de inte inkopplade. Men idag kanske jag kan styra upp någonting. Så får mamma och jag sitta och titta på massa chichflicks hela dagen..hehe.

Nepp, nu måste jag röra på mig om det ska bli någonting av denna dag. Vad hittar ni på denna söndag?