Morning has broken

Livet 2008-12-30 09:41:36
Kommentera - 1 st

Idag är jag så duktig att jag ställt väckarklockan åt mig. Kände att jag inte ville sova bort hela dagen. Så klockan 9 ringde mobilen, men inte orkade lilla jag gå upp direkt. Låg och drog mig lite, tittade ut genom fönstret för att verkligen kolla att det redan var morgon. Men när jag la huvudet på kudden igen så insåg jag att jag ska få träffa M idag. Då var det bara till att skutta upp som en duracellkanin. Eller nja, en duracellkanin med väldigt dåliga batterier då. Har inte kommit upp ur sängen ännu. Måste ha en mjukstart känner jag. Få bort gruset ur ögonen.

Ska äta frukost strax, sen hoppa in i duschen för att senare fara till IKEA en sväng. Har lovat M att jag ska skaffa fram en badrumsmatta till honom och den har inte lyckats flytta hem till honomän. Så idag slår jag slag i saken och besöker IKEA. Jag hoppas innerligt att det inte är så mycket folk där. Läskigt när alla drar och sliter. Sen när jag ändå är i Barkarby så tänkte jag ta en sväng förbi Outlet och se om det finns något fint och billigt. Ibland kan mna verkligen fynda jättefina plagg där. Man måste bara komma i rätt tid så de fyllt upp butikerna med godsaker.

Nepp nu måste jag börja röra mig om jag ska hinna nån vart. Har ni också semester/lov som jag och vad hittar ni på i mellandagarna? Nått ovanligt och spännande eller är det hemmamys som gäller?

Kommentarer
Smid

Gullig bild!

2008-12-30 14:56:18
http://smid.blogg.se/smidsfashion

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: