You've got mail

My love and I 2010-06-13 10:30:49
Kommentera - 0 st

Idag vaknade jag som vanligt upp klockan 8. Även fast jag inte la huvudet på kudden förrens vid halv 1 igår natt, så var jag klarvaken 8½ timme senare. Anledingen till att vi gick o ch la oss så sent var att vi hade spenderat vår kväll hemma hos subertrevliga Sandra och Stoffe. Efter 2 misslyckade (eller rättare sagt inställda) grilldejter sen tidigare blev det änltigen slag i saken och det åts grillspett med förskpotatis och sallad och allt vad det nu kunde vara i flera timmar igår.
Middagen efterföljdes av eftersnack i soffan om allt mellan himmel och jord och mellan varven fick ett och annat chips med en efterföljande klunk av läsk slinka ner i kistan. En perfekt lördagskväll i helt underbart sällskap helt enkelt. Me lajki!

Morgonen har jag spenderat med att titta på film och inte vilken film som helt utan en av mina absoluta favoriter allt-time nämligen "You've got mail" med Tom Hanks och Meg Ryan. Jag vet inte hur många gåner jag faktiskt sett denna film i mitt liv, men varje gång är det som jag ser den för första gången och jag njuter varenda minut fram tills att sluttexterna börjar rulla. Men idag var första gången som det slog mig hur lik filmen är mitt liv i aspekten till hur jag och Mattias träffades.
Vi, som många andra nu för tiden, hade båda reggat oss på en dejtingsida på nätet. Vi började maila varandra och gjorde det ett bra tag innan vi gick över till att prata på MSN, som sig bör i enlighet medinternetdejting reglerna. Där fortsatt vi också att bekantas och flera försök gjordes till att boka upp en date i verkligheten. Men det kom aldrig till skott och i 3 år höll vi kontakten med varandra genom MSN. Det uppdaterades om livet och vad man hade för pojk- respektive flickvänner.
Men så en kall och kylig novemberkväll när vi båda loggade in på MSN samtidigt tog jag modet til mig och bokade en date som verkligen skulle ske. Och dagen efter träffade jag mannen i mitt liv (minus hunden och det vackar sommarvädret som det har i filmen) som jag förståd att jag var ämmad att vara med redan från första början 3 år innan.
Så nu fattar jag att den filmen har varit min favorit för en anledning, there was a message behind it from the get-go. Nu saknas endast en New York resa så är allt komplett...hehe.

Ska nog gå och väcka min sömntuta till man så han inte sover bort hela dagen. Jag har planer på att införskaffa mig flera mumintroll i muggform idag and I need my driver-license-holding fianceé to help me to get to that place where I can find such things.


Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: