Stackin' up books

The good things in life 2011-02-27 09:57:02
Kommentera - 1 st

Godmorgon söndag! Idag när jag vakande upp kände jag verkligen hur min kropp var uttränad efter igår. Skinkorna, vaderna, låren ja det mesta i underkroppen har en härlig träningsvärk. Jag har tom. ont under fötterna, så då har jag verkligen träningsvärk galour.
Idag har har jag planerat att köra ett boot camp set som heter duga. Kommer vara helt slut i armarna efter den rundan, men ska det tränas så ska det göra ont efteråt. Annars får det vara.

Idag har vi inga speciella planer egentligen. Mattias slängde ur sig att han ville går på Hard Rock Cafes brunch, men får se om det ens är något alternativ då han ännu ligger kvar i sängen och ska träna innan det ens är tanke på någon brunch. Han kanske tom. sover förbi sin träning som det ser ut nu. Annars kanske det blir tvättmaskinjakt för femtioelfte gången. Känns som att denna plan är någonting som aldrig kommer gå i lås, men I got to keep the faith.

Jag tänkte underhålla mig själv, tills fram till träningen, genom att börja plöja någon av det tre böcker jag fick med mig hem igår från bokrean. Jag hittade inte alls så många bra böcker (som man tror sig kunna hitta på denna gigantiksa rea), men tre stycken fick jag med mig hem och jag vet att jag kommer läsa allihopa. Annars är faktiskt risken att man köper med sig hem och sedan ligger det bara i bokhyllan och samlar damm. No good.

Det tre böcker som nu kommer att husera i min samling är "Paganinikontraket", " Jean Bernadotte" och "Min bästa väns dotter". Den första boken är jag supersugen på att lösa då "Hypnotisören" var så beroendeframkallande att varenda eviga minut jag hade över, när jag läste den, var jag där och vända ett blad eller två.
Bok nummer två handlar om Jean-Babtiste Bernadotte och jag är en riktigt fantast av historiska biografier ska ni veta. Har sedan tidigare läst Herman Lindqvists bok om Napoleon, så nu när detta fanns till ern billig penning var jag bara tvungen att ta med den hem. Bok nummer tre är skriven av författern till "Marshmellows till frukost" som jag tyckte en massa om, så jag hopppas att även denna är i klass med den.
Nu är bara frågan, vilken ska jag börja med?


Kommentarer
Hanna & Rebecka

Hej, fin blogg!

Var gärna med i vår tävling som finns länkad här: http://dailyhorses.blogg.se/2011/february/tavling.html

Tack på förhand :)

2011-02-27 12:14:28
http://dailyhorses.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: