Lördagmorron

Family 2008-08-09 10:59:11
Kommentera - 0 st

Sov som en stock inatt. Va så trött efter gårdagen. Direkt när huvudet nuddade kudden så var jag redan hos John Blund.
Igår var jag som sagt o tittade på när min bror la faneden i lumpen.
Det va nog ett av det häftigaste jag varit med om. Det va typ 200 pers. rekryter som stod på flagplan och gjorde samma sak exakt samtidigt. Det var riktigt coolt. Själva cermonin tog kanske 1½ timme. De va mycket kommandon som sas, för att visa att alla rekryter hade lärt sig det de har tränat nu i 4 veckor. Jag sa mest " Kan inte den där gubben bestämma sig om han vill att de ska ha baskern på eller inte" hehe. Var liksom uppreprning på samma saker många gånger.
Det var kul o se efteråt hur min lillebror bor. Det är väldigt sparsamt måste jag säga. Våningsängar med en madrass o palla vad fint de bäddar. De ska vara exakt o inte just. Rutorna på lakanen ska gå precis efter en viss linje o kudden ska va nerbäddad precis på ett visst sätt. Samma sak med deras skåp där de har sina grejer. Jag har aldrig i mitt liv sett ett så font iordningställt skåp. Visste inte ens att min lillebror kunde göra sånt..hehe.
När vi väl fått en lite rundvandring i hans stuga så gick vi o åt i världens största matsal. Får säker plats 200 st. där inne. O vad fick vi o äta om inte ärtsoppa. Riktig soldatmat. Men de var supergott eftersom jag var så hungrig. Till slut fick min lillebror väldigt bråttom eftersom han skulle vara tillbaka i sin stuga 10 över o när han kollade på klockan var den redan 4 över. Han hade nästan hela tallriken full med mat så han bokstavligen slängde i sig maten. Har aldrig sett nån äta så snabbt. Knas..hehe.



Sen gick han iväg till sin stuga för att få lov o gå på permission o vi gick till soldathemmet. Det är där de hänger när de har ledig tid. Typ deras lilla fritidsgård. De va rätt nice. De hade typ allt där. Va ju supernice.
När han väl kom o hämta oss hoppade vi bara in i bilen för en 2 timmars färd hemåt till min moster. Jag somnade direkt..hehe.

Det var verkligen en upplevelse o se faneden. O jag var och är jättestolt över min lillebror. Va så häftigt o se han marschera. Han ser ju så vuxen ut då..hehe.

Idag är det inte mycket som händer. Kommer över lite släktingar o så som vill hälsa på. Skönt o bara chilla för jag orkar inte göra nått känner jag.

Hoppas ni har en supermysig dag. Nu ska jag bänka mig framför tv:n o titta lite på olympiska spelen...

Puzz på er sötnötar

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: