I can't see the sun, but I can feel it

Livet 2010-04-19 08:10:19
Kommentera - 2 st

Det var en skön känsla att vakna upp i morse då jag vet att denna vecka kommer gå väldigt snabbt. Blir inte en helt vanlig arbetsvecka nämligen. Jobbar iofs. helt vanligt måndag tom. onsdag. Men på torsdag bär det av på kurs hela dagen och på fredag får jag redan hoppsa hem vid 13.00. Hoppas bara på att jag kan hålla mig vaken hela torsdagen på kursen då jag måste åka iväg i ottan för att hinna dit. Vi ska nämligen befinna oss nästan ute vid Arlanda och det är en bra bit från ön där jag bor. Hoppas att jag trixa till mig skjuts fårn halva vägen, då skulle det bli lite lättare.

Idag ska det jobbas sent och förhoppningsvis är det lugnt och stilla. Men man vet aldrig vad som händer på mitt jobb, men hoppas kan man allitd. Efter jobbet idag blir det ingen träning då jag tar måndag som min vilodag. Fast denna vecka kan det bli två vilodagar då saker och ting kan bli sent på fredag. Får se vad som händer helt enkelt. Men nu är det tajm att börja röra sig mot jobbet. Ciao bella!

Kommentarer
Nina

Låter som en skön vecka, alltid trevligt att få åka på kurs. Här är det för lugnt just nu pga den j-kla askan :( Hoppas att vi snart få flyga som vanligt igen...



Kramen.

2010-04-19 17:40:20
http://anina.blogg.se/
Katja

Uteliaisuus iski...mihin kurssille olette menossa? Miten on mennyt nyt töissä tuon tulivuoren takia? Terkuin,

Katja

2010-04-19 21:38:47
http://tirmu-onnion.blogspot.com/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: