Softa sunday

My love and I 2010-04-11 09:01:55
Kommentera - 0 st

Det vart en hård dag för lilla mig igår. När vi äntligen kom kom hem efter födelsedagsfikat så åkte vi iväg till en nyöppnad indisk restaurang här på ön då Mattias ville smaka på deras mat och jag hängde med , även fast jag inte är ett stort fan av indisk mat. Jag kan säga att för det 130:- jag gav för min rätt så kan man äta det en helg. Min rätt bestod nog av 4 lådor med olika saker som, 3 olika sörters kött, 2 såser, saffransris och sån nanbröd som var smaksatt med vitlök. Jag tror ni förstår att jag inte pallade att äta knappt hälften av detta och det var faktiskt gott även fast jag som sagt är lite skeptisk mot indisk mat.
Efter middagen kom matkoman och jag blev så hemskt trött. Vi satte igång en film och jag lade mitt huvud i Mattias knä och vips kom John Blund och hämta mig och jag sov genom större delen av filmen. Jag var verkligen helt slut efter allt tvättande, springade på stan, fikande och mastodont middags ätande. Kan säga att jag sov lika tungt som en blåval väger and that is heavy!

Idag ska vi iväg en sväng till stan och springa några ärenden. Annars kommer det nog var en lugn och skön söndag och det gillar jag skarpt.


Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: