T.G.I.F

Livet 2010-05-21 17:45:14
Kommentera - 0 st

Äntligen! Vilken arbetsvecka det har varit. Tung som bara den och det kändes som att ärendena aldrig tog slut. Men den sista timmen på jobbet bestämde jag mig att ta det väldigt lugnt och det var verkligen ett smart drag kände jag. Hann varva ner rejält och gick inte från jobbet med andan i halsen.
Men har känt hela dagen att jag varit lite extra trött efter gårdagens sena hemkomst. Filmen, "Prince of Persia" var rätt lång så vi var inte hemma förrens efter 23.00 och för lilla mig är det väldigt sent en vardag då jag går upp redan vid 05.30 på morgonen. Men filmen var helt oki och det var massa sparkar, hopp och längtasfulla blickar i ökonen. Precis som väntat. Jake Gyllenhal får helt klart godkänt. Kul att se honom poppa upp i en mastodont produktion mellan varven. Men man kände att filmen var gjord av Disney för det var liksom inte riktigt någon "spark" i action scenerna. Så filmen får tre popcorn av fem möjliga.

Ikväll blir det till att bara softa på hög nivå och lyxa till det med min favorit sushi till middag. Men innan vi åker iväg och hämtar upp maten ska jag frossa i en massa "Gossip girl" avsnitt. The best way to start the weekend!


Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: