Orkar inte..

Småsaker 2008-07-31 22:42:50
Kommentera - 6 st

Idag har jag absolut ingen lust o skriva nått alls. E helt oinspererad....blää.

Jag ska titta på tv istället o sen vila huvudet mot kudden.

Sov sött sötnötar.

Gonattpuzz

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-31 21:27:45
Kommentera - 3 st

Denna låt piggade upp som bara den imorse så det får absolut bli dagens beat. Madonna "Miles away" rockr mest just nu. O som jag har sagt flera gånger tidigare lyssna på hennes nya skiva. U will löv it darlings!



Shake that ass and listen and enjoy kids!

Puzza

Lots to do...

Livet 2008-07-31 21:11:15
Kommentera - 0 st

Har haft massor att göra idag så först nu kommer de första inlägget för dagen. Hann inte ens skriva en rad imorse då jag vaknade, fixade mig iordning, svarvade ihop en matlåda o borstade tänderna på 20 minuter. Imponerande, inte sant?? Hehe..
På jobbet var de stress, stress, stress på hög nivå nästan hela dagen. Har nog aldrig haft så mycket att göra på ett väldigt bra tag. Jag orkade inte ens ta tag i några nya ärenden sista timmen jag va på jobbet. Jag var helt slut i hjärnan o kunde inte tänka rätt för fem öre. Då e de inte så bra o börja förklara komplicerade saker för kunderna.

När arbetsdagen var slut så åkte jag o Chikenlegs till IKEA o handlade lite. Köpte mönster som man kan sätta upp på väggen..väggdekorationer heter de. Sen investerade vi i lite nya förvaringsburkar till Chikenlegs kök. Blev superfint när vi fixade i pasta o flingor o grejer i dom. Very nice!
När IKEA besöket var över så körde vi över till min mamma o pappa o åt tårta. Detta eftersom min lilla pappa fyller år imorron. Jag är tyvärr upptagen imorron eftersom jag ska över till Stormen efter jobbet o ha beauty-kväll, så därför blev det tårta o kaffe idag. O glad är pappa för det ändå. =)
 Så imorron ska jag o Stormen ha en riktigt tjejkväll med ansiktsbehanlingar, fixa naglarna, äta god mat o bara ha de mys-pys. Behövs verkligen emellanåt. Bara ta hand om sig själv, skratta, titta på film o prata massa girltalk. Love it a loooot!!!

Så nu efter jag har stått o harvat i köket, slängt in en tvätt o fixat o pysslat i ett par timmar måste jag bara sitta o slappa i soffan o titta på "Från koja till slott". Älskar inredningsprogram. Man får så mycket inspiration o tips. Sånt gillar jag massor.

Puzza


Field of flowers

Pretty things 2008-07-30 21:35:17
Kommentera - 7 st

Denna bara vill jag ha. Sååå fin o söt.

Vad tycker in? Hiss eller diss?


(Bild:asos.com)

Puzza

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-30 21:22:35
Kommentera - 0 st

Den här ploppade helt plötlsigt upp i min playlist när jag poppade musik ikväll o ja fick värsta flashbacken till när jag gick i mellanstadiet. Den här låten var med på Beverly Hills 90210 soundtracket. O alla som tittade på "Bevvan" som jag vet hur underbar den serien va. Oh, those days...
Så ikväll får ni höra Shanice "Saving forever for you". Värsta lovesongen...

 

Lyssna o njut kidsen!!

Puzza

Onsdag=chillkväll

Livet 2008-07-30 17:38:48
Kommentera - 15 st

Sitter o jäser i soffan efter en monster god middag som gissa vem jo Chikenlegs gjorde. De är sällan han fixar mat, men när han väl gör det är de verkligen jättegott. Jag skulle kunna dö för hans köttfrssås. Den är såååå grymt god att man ramlar av stolen. Bokstavligen menar jag då, eftersom man äter tills man är en boll...haha.
Nått som här varje dag till är programmet "How to look good naked" som kommer på femman. Jag är helt käääär i killen som är pogramledare. Han kan verkligen ge en tjej en så stor boost av självrespekt så de finns inte. Tänk om alla tjejer hade en sån killkompis som bara gav en tonvis med bra tips o såg till att man såg sig själv från den positiv sidan. Vi tjejer har alldeles för dålig självbild av oss själva. Vi borde vara mer stolta över oss själva o den kropp vi går omkring i. En liten pluffsmage o gäddhäng är inget man behöver gå o gräva ner sig för. De är bara du.
Jag menar man kan förvandla hela sig själv bara med hjälp av att man bär rätt underkläder o kläder. De är en rätt nice feeling o se att man kanske har en midja fast man inte trodde att den fanns där till exempel. Behöverinte alltid vara en plastikoperation som behövs för att trolla bort nått. =)
Det programmet är min dagliga dos av må-bra!! Kolla o se själva...

Nu ska jag kicka på den nya serien "Geek". Får se om det är nått o ha. Annars har jag mina två nya kompisar o roa mig med nämligen "Veckans NU!" o "Chic". Hihi...



Puzz på er sötnötar

Pssttt..tack för alla era söta kommentarer. Så kul o komma hem o se dom =)

Awake

Livet 2008-07-30 06:33:20
Kommentera - 4 st

Jag e vaken.
Jag har gått upp.
Jag har fixat iordning mig.
Jag ska gå till jobbet nu.

Puzz

Last one guys...

Småsaker 2008-07-29 21:53:35
Kommentera - 6 st

Blir inget dagendsbest idag sötnötar, men lämnar er med de sötatse katterna som ni vet att jag e helt kär i. Får helt enkelt kompensera  lite så...


cat

Sov gott nötisar..

Gonattpuzz

Ännu e d sommar kvar..

Pretty things 2008-07-29 20:52:35
Kommentera - 8 st

Dessa klänningar funkar nog länge till om värmen håller i sig som den är..eller vad tror ni?
Hiss eller diss?





Klänningar från forever21


Klänning från ASOS

Puzza på er sötnötar

Wwwwiiiiiiiii

The good things in life 2008-07-29 16:55:31
Kommentera - 6 st

Shit vilken stressig dag de har varit på jobbet idag. Helt sanslöst!!! Kändes som om jag skulle drunka i ärenden totalt. Slutade aldrig ramla in nya saker man skulle ta hand om. O kunderna va aldrig nöjda med vad man än försökte fixa åt dom..bläää. Trodde jag skulle få en melt-down. Men som tur var så verkar jag ju har klarat av dagen eftersom jag sitter här framför datorn igen. JIIPIII!! We made it Stormen..haha.

O när man kom hem stod de här i vardagsrummet.



En Nintento Wii!!! Jag ville börja spela direkt. Chickelegs hade fått för sig o gå köpa en idag. Sååå cooolt. Så nu ska vi spela spel heeeel kvällen lång. O Wii ska visst vara bra träning oxå. Så får se om jag har nån träningsvärk i kroppen imorron.

Sen så ha jag slängt in en rabarberpaj i ugenen oxå så vi har nått att förbränna sen..haha. Fast först ska vi äta bakadpotatis med skagenröra. Mumma! Det är verkligen en av mina favoriträtter i hela världen. Sååå got o så enkelt.

   


Nepp..nu ska jag kolla om maten snart e klar. E sååååå grymt hungrig nu så de finns inte i den här världen.

Vad har ni gjort för skoj idag då?? Tell me..

Puzza på er sötnötar

Kallt

Livet 2008-07-29 06:31:25
Kommentera - 7 st

Vaknar av att jag fryser! Say what!?! De ska ju vara jättevarmt ute nu.

Aja, stigit upp har jag, klätt på mig o äta frulle.

Nu fattas bara promenixen till bussen o 8 timmar på jobbet.

Puzz

Blixtrar o dunder...

Småsaker 2008-07-28 21:33:55
Kommentera - 1 st

Nu ska ska de sussa eller ja inte ännu. Håller på med evighetsgörat med att avfrosta frysen. Skönt eftersom de e så svalt där, men jobbit o sitta o banka bort all is.

Men de borde vara klart snart..hoppas jag..haha.

Hoppas att ni sover sött. Ska visst åska inatt med..iikkk. Läskit.



Gonattpuzz

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-28 20:56:02
Kommentera - 1 st

Idag blir det en skön o soft låt. Den här låten älskade jag när jag var liten. Nynnande alltid på den efter att jag hört den eftersom jag inte kunde engelska o fattade va dom sa.



Simply Red "If you don't know me by now"

Så luta dig tillbaka o njut av kvällens sköna beat.

Listen and enjoy

Puzaa

Tävling..

Tipstajm 2008-07-28 18:41:43
Kommentera - 9 st



Shopaholicmammans måndagstävling är återigen nått man vill vara med i. Valfri vara fråm FROZZA är vinsten denna gång. Jag hittade ett jättefint rosa pärhalsband av sötvattenspärlor. Hopps bara att jag vinner. Va med ni oxå o tävla här.

Puzza o lycka till!!

Vilse i djungeln..

Family 2008-07-28 18:21:44
Kommentera - 5 st

Mamma har sagt åt mig att hon vill ha en ny mobil. Men den måste vara superenkel att använda o kunna ha finska som inställningsbart språk. (Jepp, jag o min family är finnar...we are sooo cooool!!) Sitter då o väljer mellan alla Nokia telefoner på tele2.se. För nått annat en Nokia vill hon inte ha. Hon säger hon bara fattar sig på  deras telefoner. För att det är ett finskt märke..haha. Min mamma är så söt!
Men har hitta denna. Är ju liksom inte de jag skulle leta efter o köpa till mig själv men för mamma skulle den nog funka väldigt bra. Eller vad tror ni?


(Bild:tele2.se)

Lätt o enkel lite finsk nalle vid namn Nokia 2610 svart. Inte helt fel o ha en sån med sig i väskan..hehe. I alla fall inte för lilla mammalainen.

Ska se om hon gillar den när jag åker över o hälsar på. Mina föräldrar kan nada patada om internet så de kan knappt slå på en dator..hehe. Dom e roliga dom =)

Puzza


It's monday again..

Livet 2008-07-28 17:34:04
Kommentera - 1 st

Det märks att de är måndag för då hinner jag aldrig skriva nått på morronen. Även fast jag tog en hel timmes sovmorron imorse så hade jag inte ork o en stänka på o slå på datorn. Men ni får leva med sånt. Så här kommer de alltid vara. Me is not a monday mornin' person.
Men till jobbet kom jag i alla fall. O hur kul var de när servern inte ens funkade så där satt man o kollade på taket i en halvtimme. Kunde ju ha sovit den tiden oxå..hehe. Dagen gick sen såååå sjukt sakta. Bläää. Ville bara hem hela tiden. Men som tur så jobbade min supersöta kompis Stormen kvällspasset så fick en sen lunch så eftermiddagen gick rätt snabbt. Love u doll !!

Sen var de raka hem till Chikenlegs för att göra middag. O för en gångs skull fixade han middagen. O de för att de var så enkelt. Öppna pytt-i-panna påsen. Häll ner i en varm stekpanna. Låt värmas upp. Tadaaa...dinner in a bag. Han pallade inte ens steka äggen för att dom alltid fastnat i pannan. Why I say? Jo för att man ska inte använda smör för de finns redan  så mycket fett i ägg....öööhhh, say what?? Ja, ni fattar varför jag alltid får stå för middagen o allt som har med mat att göra haha.

 

Ska strax sätta mig på balkongen som jag så fint har fixat iordning igår. E grymt imponerad av att man kan ändra på ett rum (för det är ju balkongen) med så små medel. Jag älskar o möblera om så blir som en kid på sugerhigh när jag donar. Haha. Jag slutar verkligen inte förrens de är exakt så jag vill ha de. Watcha think?



O en som har tajat om en sak heeeeeela dagen är Chikenlegs o att han vill att jag ska lägga upp en bild på han sandaler som han har köpt till sitt Air-soft grejs, som han håller på med, idag. Han ska fixa ihop en sorts autentisk utstyrsel. Aja..jag e världens snällaste så här har ni dom. Kankse inte vad jag skulle ha på mig så..men men...hehe. Så vassego knasboll...här är dina sandaler på MIN blogg! Hehe..



Nepp..nu blir de Roomservice en timme sen balkongen med en kall dricka..

Vad pysslar ni med ikväll tro?

Puzza p er sötnötar...

Dagens sista...

Småsaker 2008-07-27 22:53:01
Kommentera - 6 st

Time to go to sleep.

Måste upp tidigt imorron. Måndag igen så de måste jobbas lite oxå..

Sleep tight sötnötar.

Puzza nattis

Louboutin

Pretty things 2008-07-27 22:31:29
Kommentera - 4 st

Alla som känner mig vet att jag är helt galen i skor. O jag drömmer om o ha en massa fina klackar i min samling. Där ibland ett par från Christian Louboutin. Räck upp en hand om du oxå vill ha nån av dessa underbar kreatiioner?










(Bilder:google)

Dom skorna med den fina rosetten på är helt klart mina dröm skor. Om jag hade råd hade jag helt ärligt försökt få tag på just de paret. Jag kommer vara för evigt förälskad i just dom skorna. Hoppas på att min kärlek någon dag blir besvarad.

Har ni nån favoritdesigner inom skofronten? if so, please share with the people...

Puzza

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-27 22:04:53
Kommentera - 1 st

Den här låten har snurrat i mitt huvud heeeeeeela dagen lång. Den är så grymt bra. Har redan sagt att Madonnas nya skiva "Hard candy" är super men jag säger det en gång till. Den e asgrym!! O denna låt "Dance 2night" är min favorit på hela skivan. Kan inte sluta lyssna på den...O visst är de lilla Justin Timberlake som e med o sjunger.



Listen and enjoy kids!

Puzza

Sweet as honey

Tankar & funderingar 2008-07-27 21:09:31
Kommentera - 6 st

Sitter här o har de gott i soffan efter att h ätit middag. Fick spatt o kände att jag ville tjorva ihop nått riktigt nice så fixade till köttfärsbiffar med zuccini o mozarella. De blev kanoners med lite ostsås o pasta. Så nu e magen mätt o belåten.

Zappade precis in på 7:an o det är ett program om "vilda barn". Föräldrarna o barnet/barnen får flytta in i ett hus där de "övervakas" av en barnterapuet/psykolog under ett vist antal dagar. O vissa av barnen som kommer in har verkligen knasiga problem. Man märker att de är som det är oftast pga av hur deras föräldrar är eller beter sig. Ett utav barnen t.ex hade väldigt konstiga matvanor. Han åt 2 tredjedelar mer fett än vad han egentligen skulle, knappt några grönsaker o skyhöga mängder av socker av olika slag. Portionerna som han fick vid middag motsvarade de en vuxen åt och denna lilla kille var bara 3 år gammal. Jag fick nästan hjärtslag. Jag kom ihåg när jag va så liten så sa mamma att jag åt som en fågel.
Inte ens idag äter jag lika mycket som den lilla killen på tv gjorde. Kosten som han åt var precis samma som mamman o pappan åt. O de hade liksom inte "sett" att de var någonting som inte stod rätt till. No wonder he was big! Blir bara förvånad över att föräldrarna inte reagerar att de börjar gå utför. Men de är nog lätt att bli hemmablind. Får hoppas att jag inte blir de när jag väl får kids.

 

Aja, själv sitter jag i soffan och mumsar på melon med honung. Yummie. Gott som dessert kan jag säga. Det bästa man kan njuta av en varm dag som denna. Nu ska ja får lite mer matlagningsinspiration av Nigella. I just lööööv her o hennes kokkonster.

See yah soon suckers...

Puzza

Me and Boooo

The good things in life 2008-07-27 18:40:02
Kommentera - 4 st

Älskar denna bild på mig o en av mina bästa vänner. Togs när jag va nere o hälsade på henne för ett par månader sen. Me loves u Boo!! Me mizzes u!



Denna bild e sommar på hög nivå för mig!!

Puzza


Lovley sunday

Livet 2008-07-27 16:46:13
Kommentera - 2 st

Sorri att första inlägget kommer så här dax. Me jag orkade inte ens slå på datorn imorse när jag vaknade. Kände att jag var helt tom i bollen så skulle ändå bara bivit en massa knas som jag skrivit i alla fall o sånt är aldrig kul att läsa.
Men nu kanske jag kan klämma ut lite roligt om min dag i alla fall. =)

Jag började dagen med att städa iordning Chickenlegs balkong som jag lovat. De va lite svettigt så,eftersom solen typ gassar på där. Men har jag bestämmt mig för att göra nått så spelar det  ingen roll om det u r varmt som i gen ung, jag ska göra det. Så jag stod där ute i typ en timme o hrvae. Dammsög, fixade iordning, tvättade av alla utemöbler..Så nu kan man sitta där o njuta avsolen o äta uteom man känner för de. Underbart!!
Sen ville Chickenlegs åka iväg till stan för att kolla på sandaler. O de skulle vara ett par speciella sandaler till hans hobby som han pysslar med, vilket är Air-soft tjotafräs. Jag visste precis vilke affär han skulle till så vi tog en trip in till Gamla stan o hey presto, we fund the shoes. Fast palla mig vad dyra de var. Man fick punga upp mellan 990-1390:- för ett par. Men för honom var det inget hinder. Ska de va så ska de va.
Efter att vi gått omkring i stan så började hungern krypa på så vi gick till söder o satte oss på en mysig krog o köpte oss varsin fish'n'chips. De va så sjuuukt gott så jag åt upp nästan allt på tallriken. Blev så mätta att vi nästan rullade tillbaka til bilen. Haha...

Så nu e man hemma igen o helt utslagen av värmen. Fattar inte att de kan bli så varm i lilla Sverige som de har varit de närmsta dagarna...ooootttrrrroooolllliiiggttt!!!

Nepp, nu ska jag titta på reprisen av Greys Anatomy o sen pyssla ihop några smycken. Reslutet av de kommer upp senare idag  =)

Puzz på er sötisar.
 

Sova

Småsaker 2008-07-26 23:52:15
Kommentera - 1 st

Skulle precis börja med dagens beat inlägg, men jag inser att jag är aldeles för trött för det.

Måste sova o de NU!!

Värmen tar knäcken av lilla mig.

Sussa söt

Puzza

Call me asshole one more time...

Tipstajm 2008-07-26 23:34:53
Kommentera - 0 st

Nu e man hemma efter god middag o supernice bio.
Middag åt vi inne på Kungshallen o jag bestämmde mig rätt snabbt för at ta min klassiker, firterad kýckling med sötsur sås. Me löövs it. Fast de var ju synd o lämna kvar på tallriken, men i den här värmen är det nog inte många som pallar av o äta så mycket. Jag är en av dom. Men dricka kan jag. Har nog tryckt i mig 3 liter vatten om inte mer idag. Har lyckats övertyga Chikenlegs om att friterad kyckling är ett av de bästa mna kan äta i den här världen. Om ni inte har prövat, do so.

Nu tlll the movie. Ni måste verkligen se filmen "Hancock" ! Den va verkligen så himla bra. Bättre än vad jag förväntat mig faktiskt. Will Smith är verkligen e så himla bra skådis. Likaså Charlize Theron o Jason Bateman. Ni som har sett "Snygg, sexig o singel" vet hur rolig Jason kan vara o i denna film var de samma sak. O palla vad Charlize är vacker. Hon e helt klart en av dom vackratse, om inte DEN vackraste kvinnan som jag sett. WOW..that's all I say! Så in med er i biomörkret med en stor popcorn o njut. =)

   
(Bild:google)

Nu ska jag dricka lite mer vatten o sen äta ostbågar. De e ju trots allt lördag så då e d tillåtet med svull...hehe.

Puzza på er sötnötar

Utslagen på soffan...

Småsaker 2008-07-26 18:42:13
Kommentera - 3 st



Lilla jag utslagen i soffan av värmen....helt borta.

Feel the heat

Shoppingbag 2008-07-26 17:55:44
Kommentera - 1 st

Helt sinnesjukt vad det är varmt ute. Jag har bara haft på mej en kjol o ett tunt linne o sandaler idag när jag va ute o ändå var de för varmt. Jag ska inte klaga på att det är varmt för det är sällan vi har det så här bra här uppe i Nordpolen. De är fruktansvärt skönt oxå efter att de har regnat ungefär halva sommaren. Känns nästan som om man skulle vara nere i Grekland med den här värmen. De e rätt coolt. Men ända baksidan blir ju då att man svettas som ett gnu o att om man inte dricker tillräckligt får ont i huvet o bir allmänt dåsig. Jag lider av båda saker just nu. Sitter o pimplar vatten som om de var de sista vattent i världen..haha.

Som sagt var jag en sväng på stan o inhandlade lite mer pärlor till mina smycken som jag ska göra. Tänkte sätta mig sen senare ikväll o se om mina ideér o designs faktiskt funkar. Blev en hel del pärlor faktiskt. Men de va billigt. Köpte nog nästan 100 pärlor hos Pearl Chain o de gick bara på 50:-. Sen köpte jag lite fler lås o grejer på Panduro så jag kan variera sättet jag göra mina smycken på. Slank in en snabbis på H&M oxå o tittad eom de fanns några fynd kvar på rean. O visst fanns de det. Hittade ett svart skärp, som jag redna har i grönt, och en svartlack kortplånbok. Jag tror att de blir mina ända shopping köp denna månad. Var tvungen o köpa flyggbiljetter till Finland oxå. Ska åka dit med mamma o se när min bror svär faneden i lumpen. De gick på 1000:-. Mamma va snäll o betalde mestadelen av biljetten åt mig. Kiitti Äiti!
På tal om min bror så e han på permis denna helg o har då åkt hem till min moster. Han skickade precisöver bilder sig i sin mudering som han måste ha på sig när han e inne.


Min fina lillebror..Ja,kapten!


Kolla på dom skorna de måste ha på sig!!! Palla asså. Min bror har fått knas med ena foten pga av dom. Kan fatta varför när man måste marshera 15 km i dom några gånger i veckan plus 25 kg packning på ryggen. Pust! Blir trött bara jag tänker på de..hehe. Men som tur tycker han om o va i lumpen så då kanske man pallar av o ta några sånna marsher för att få göra annat kul. Vad som nu kan va kul med lumpen vet jag inte...hehe.


Skärp o plånbok från H&M


Nya pärlor o smyckestillverkingsprylar


Nu sa jag ta o dricka mer vatten ligga still i soffan o vänta tills vi ska åka iväg o äa middag o gå på bio.

Hoppas ni inte smälter bort i värmen sötnötar.

Puzza

I'm melting, I'm melting...

Livet 2008-07-26 10:52:19
Kommentera - 4 st

Kunde knappt sova i natt för att de va så sjuk varmt. O bara ja vände på mig liiite så kändes som man va het dyblöt av svett. Gick upp tidigt för jag kunde ändå inte få nån sömn. Lka bra o njuta av dagen eftersom den inte vill att jag ska sova utan att jag ska gå ut i solen o ha d gött. Said and done...
Idag ska jag in till stan o köpa mig mer pärlor o grejer till min smyckestillverkning. Har kommit på en massa nya ideér o kompisarna har börjar fråga efter dom oxå. Så ska sätta mig ner o pyssla lite när ja kommer hem sen. Har mest bara på mig mina egna smyckn nu sen jag började göra dem. Tycker dom pasar till allt jag har på mig o lyfter lätt en enkel outfit till nått mer piffigare. I löööv it! Testa ni oxå o göra det.Det är grymt kul, man får sina helt personliga smycken o plus att de är grym terapi o sitta där i pilla i timmar.

   

Senare ikväll ska jag o Chikenlegs (för alla er som e nya läsare så är det min bästa vän..) åka iväg på bio o svalka oss lite i biosalongen..hehe. Vi ska gå o se Will Smiths nya film "Hancock". Nån som sett den? Är den bra? Efter att ha sett alla trailers på tv så fastnar jag i alla fall för den. O Chikenlegs han älskar allt med action så då hänger han gärna på o titar me mej. Men det ä ikväll det...
Nu ska jag ta en dusch ,äte lite frulle o sen skutta iväg på dagens äventyr i den stora staden.

Vad har ni för skojsiga planer idag då? Standen, fiket, shoppa..??

Puzza på er sötnötar

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-25 22:32:50
Kommentera - 2 st

Här kommer en av mina all time favorites. Det här bandet finns inte längre, menjag kommer ihåg när jag gick i femman o köpte deras skiva "It's about time". Jag var helsåld o de var då jag blev kär i soul o r'n'b. Så dagens beat blir SWV "Weak". Många artister har gjort covers på denna låt, men inget slår orginalet enligt mig.



Nu ska jag ta o krama mina kuddar o dra över en liiiiiiiten bit av täcket, så jag inte storknarav värmen.

Sov sött sötisar

Gonattpuzz

20% rabbat på DinSko

The good things in life 2008-07-25 22:08:32
Kommentera - 2 st

Hihi, fick precis en rabattcheck i min lilla mail från DinSko. O eftersom skorna hos DinSko alltid har ett förmånligt pris så kan de ju bara bli bättre med 20% rabatt. Får trippa iväg imorron o titta om jag kan hitta nått fint o pryda fötterna med. Men jag lyckas alltid hitta skor. Är man beroende av dom hittar man alltid nått, så är det bara...
Så imorron får ni nog se ett nytt par skor som kommer flytta in bland mina gamla, men ack så älskade skor.

Har ni någon favoritaffär ni springer till när de är rea-tider som det är nu? Skulle va kul o veta vart alla ni får era fynd ifrån...

Puzza

Some light shopping..

Shoppingbag 2008-07-25 21:25:09
Kommentera - 3 st

Gjorde en liten tripp till affärerna. Var bara tvungen att köpa ett supersött linne på Gina Tricot som jag såg när jag o Stormen var ute o småhandlade i tisdags. Var bara tvungen o gå tillbaka o köpa den. Den va precis i min smak all the way. De va precis vad Stormen sa när hon såg den oxå..hehe. Sen hittade jag även en jättefin o enkel kjol på H&M. Passar perfekt o ha till allt. Måste ibland tänka på mina inköp eftersom jag vill att de ska kunna gå bra o ha på sig på jobbet. Jobbit emellanåt, men de funkar om man vill. Så min garderb har till slut blivit indelad i 2: jobbkläder o icke-jobbkläder.
Sen hittade jag lite andra småsaker som gjorde mig lite glad i själen. Nämligen ett nagelvårdskit från Depend och supersött nagellack från Mavla. Sen fick även en bok följa med i shoppingbagen. Hittade Joyce Carol Oates nya bok "svart flicka vit flicka". Verkar vara en superbra bok. Måste nog börja läsa några sidor i den redan idag.


Linne från Gina Tricot.


Kjol från H&M


Nagelvårdskit från Depend o nagellack från Mavala


Bok av Joyce Carol Oates "svart flicka vit flicka"


Nu ska jag titta lite på "Transamerica" på 5:an. Verkar vara en kul o annorlunda film. Intressant o se hurt en kvinna kan spela en man som vill vra kvinna. Snurrigt de där...

Vad ska ni hitta på en ljummen sommarkväll?

Puzz på er sötisar...

Äntligen fredag

The good things in life 2008-07-25 17:37:08
Kommentera - 4 st

Äntligen är de fredag!! O vad jag har väntat hela veckan att de ska bli helg. O som jag sa imorse så kan de inte bli bättre än att det är lönefredag, de e sommar som bara den utanför o livet leker. I just love life just nu!!!

Nu ska jag åka iväg o shoppa lite o köpa middag.
Så detta är bara en lite snabb update till er sötisar.

Ut med er i solen o njut i fulla drag tycker jag.
Så scchhhaaaassss..ut med er!! Hehe...




Puzz på er sötisar

Skadush...

Livet 2008-07-25 06:14:06
Kommentera - 5 st

JIIPII!!! Jag vaknar upp och inser att det är fredag. O inte nog med det. Det är inte en vanlig fredag..nej, för det är LÖNEFREDAG!!!! Plus att jag ska ut o äta lunch idag med Stormen, so it can not get better right now.
Idag är det inga problem alls att gå upp fixa sig iordning o bara skutta iväg till jobbet..eller bastun som jag nu kommer kalla fram tills att de blir vinter o kallt o det blir en iglo där inne...hehe. NEEEJJJJ, inte klaga. Bara vara glad =)

Nu måste jag gitta till bussen...

Hoppas ni har världens härligaste dag i värmen =)

Puzza på er sötisar

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-24 22:11:28
Kommentera - 2 st

Nu ska jag titta en stund på Hells Kitchen sen ska jag krama kudden. Imorron ska jag o Stormen äta ute på lunchen..ååhh so lovely. Ska bli mycket roligare o gå till jobbet då =)
Men idag lämnar jag er med en lugn dagens beat från en av mina all time favorites Boyz II Men "On bended knee".



Sussa sött alla sötnötar..

Puzza

Asymetri..

Tipstajm 2008-07-24 21:16:59
Kommentera - 5 st

En av trenderna i höst är asymteri O jag gillar det. Älskar att kunna visa lite mer hud, fast ändå på ett snyggt o classy sätt. Lättast känner jag att få fram den bäst är genom en klänning. Siluetten blir snyggare så. Men visst funkar de med toppar oxå såklart. Men eftersom jag är en tjej som älskar klänningar så kommer jag defenitivt köpa mig en en-axlad klänning. WOOHOOOO..kom på att imorron är det ju lön så då kan ju titta efter en sån skönhet redan då. 

Men säg mig, vad tycker ni om dessa två? Move into my closet please, säger jag...




Klänningarna finns hos ASOS 

Har ni några andra hösttrender som favoriter?

Puzza

Gratis bio

The good things in life 2008-07-24 19:49:53
Kommentera - 3 st

Jag har precis kollat in de här med GratisBio. Det är så många som säger att de får grymma presentkort därifrån. Kollade precis på Natacha Peyres hemsida o hon hade smalat in typ 5500 poäng o bytt in dom mot presentkort för 1900 kr som hon tou ut på H&M respektive Åhléns. Så då var jag bara tvungen o gå in o titta o regga mig. Tog inte lång tid innan jag var uppe över 200 poäng...WOW!!!
O jag kan säga att de inte är svårt att smala in poäng. Gillar man o shoppa och går in på diverse nätshoppingsidor genom GratisBio såkan man samla poäng på nolltid. HELT FABULÖST!!! Man blir helt enklet belönad för att man shoppar, hur smart är inte de?? =)

Så jag tycker att du ska regga dig oxå. Om du registrerar dig genom denna länk så får du 75 poäng helt gratis på ditt poängkonto genom att blir värvd utav mig...de  rätt schysst!!!. Aldrig fel att få saker o ting grattis tycker jag.

Så in o regga dig  idag o få presentkort redan imorgon =)

Puzza o krama..

Torsdag+eftermiddag=sant

Livet 2008-07-24 18:41:02
Kommentera - 4 st

Shhiiiiiittsooooo...vad det är varmt här. I love it! Äntligen lite värme här uppe i Nordpolen. Men så kast att vi inte får ha på oss shorts eller linnen på jobbet. Så där inne sitter vi om dagarna som små sillar i en bastu o svettas ihjäl i våra businesskorrekta kläder. Ser rätt roligt ut när en hel arme av människor som sitter täckta från topp till tå ditter o dyrkar bordsfläktarna vi har..haha. Helt ärligt gör en rörelse för mycket så börjar man svettas floder. Helt sinnessjukt helt enkelt..
Direkt när jag kom hem så var d bara av med de svarta finbyxorna, fin tröjan o klackarna o på me shorts, linne o flip-flops.
Skönt att de baa är en dag kvar av jobbet, sen ska jag njuta av solen i fulla drag hela helgen. Får bara hoppas att de håller i sig. Jag e typ sämst på o kolla väderleksrapporten. Kan dra på mig vinterjackan när de e 10 grader varmt ute o gummistövlar när de e värmebölja..hehe. Maybe not so smartis.

Nepp, nu ska jag ta o tänka på o komma i rätt sinnesstämmning för en skön o lång powerwalk. Men ska nog vänta lite till, e ju trots alt lite för varmt ännu känner jag. Vill inte få värmeslag...O tvätten e ju igång så hallåååå, den kan jag ju inte lämna...

Vad pysslar ni med i den gassande solen?

Puzz på er sötisar

Uppe med tuppen

Livet 2008-07-24 06:08:45
Kommentera - 5 st

Kul att man måste vakna till nån fåntratt som lekare fjortis utanför fönstret o gallskriker o har sig. Trodde först att de va nån tupp eller nått..hehe. Hade hellre vaknar till larmljudet än hans ramsor....

Aja, another day another dollar. Ska snart gitta iväg till jobbet. E trött som en gnu. Jobbit o stabilisera kroppen till o gå upp så här tidigt..usch usch.

Nepp, frulle o sen ut genom dörren.

Hoppas ni har en monstermysig dag!

Puzza

Säng sova kudde täcke..till dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-23 23:32:56
Kommentera - 0 st

Nu måste jag sussa. Helt mossig i hjärnan...Orkar inte ens titta klart på Sex and the City, då e man banne mig trötter.

Här får ni somna till dagens beat..





Sussa sötast sweeties.

Puzza

Lite nytt...

Pretty things 2008-07-23 23:27:01
Kommentera - 0 st

Hittat lite nya dyrgripar. Jag tycker dom e supersuper snygga....men vad tycker ni?


Lång tubklänning från forever21.com


Axelbandslös klänning från asos.com

Skulle inte säga nej till att dessa två ändrade sin adress till min garderob snarast.

Puzza

Sex and the city

Pretty things 2008-07-23 23:11:52
Kommentera - 0 st

Alltså, hur många gånger kan man se Sex and the City?? Jag vet att jag kan se den huuur många gånger som helst. Jag älskar den här kvartetten av kvinnor. Alla e så olika men ändå så lika. Me lööövs it. Plus att man kan få så mycket inspiration av alla deras outfits varje gång. Även fast de är gamla avsnitt så finns de alltid nått som ögat fastnar på. Eller det kanske bara är jag som tycker så? hehe...



Bara kolla in den här outfiten som Sarah Jessica Parker har på sig. Visst den är inte från serien, men ändå...Kolla bara skorna. Me wants liksom...give me!

Har ni nån favorit outfit från SATC? Please share with the people...

Puzza

Honey I'm home...

Livet 2008-07-23 20:24:50
Kommentera - 13 st

Äntligen så fick man till slut sluta jobbet o åka hem. Såååå nice. Trodde helt ärligt att jag skulle somna där vid mitt skrivbord. Den sista timmen var såååå fruktansvärt kämpig. Fatta vad tråkit o inte kunna gå hem, fast jag inte har några ärenden att fixa med. Bara sitter där som ett mähä. O knappt så att man får gå ut på nätet eller. Knas. Men jag gör det ändå. Vad vill dom att jag ska göra annars, titta när gräset växer utanför eller....
O ut ville man egentligen. Det är varmt som i en bastu inne på kontoret. Pust. Rör man ett lillfinger så svettas man en liter minst på direkten. Inte så mysigt. Sen när de blir vinter så sitter vi med ytterjackorna på för att de e så förbaskat kallt...kul va? That's not good at all....fy bubblan.

Aja, fick mej i alla fall en belöning på väg hem nämligen en chocklad frapino från Espresso house. De fick pigga upp mitt humör rejält. Så nu e jag glad som en lärka igen..hehe.
Ska t ao ställa mig i köket o dra ihop en mummsig middag. Idag blir den panerad pangsusfilé med färskpotatis o hollandies sås (eller hur det nu stavas..haha). Mummsa på den ni..

 


Vad gör ni en solig kväll som denna? Sitter säkert på nån uteservering o sippar goda drinkar...

Puzza

PSSSTTTTTT......glöm inte o rösta på min blogg hos Sica. Är en av de nominerade till månadens blogg där. Så skynda skynda o rösta. Skulle göra mig sååååå fruktansvärt glad =)

Trååkit på jobbet...

Livet 2008-07-23 18:22:27
Kommentera - 3 st

Sitter på jobbet o har sååå förbaskat tråkit så jag tror att jag ruttnar bort. Ska sitta här o titta i taket i 40 minuter till innan jag kan gå hem. Bläää..
Inge kul o jobba kväll efter kl.17.00. De är som om allt bara dör efter d.

Aja..får se till o träla lite till.

Hoppas ni har de bättre i värmen...

Puzz

Onsdag 08:40 PIIP...

Livet 2008-07-23 09:12:30
Kommentera - 3 st

Så skönt med att få en liten sovmorron så här mitt i veckan. Va så sjukt trötter igår kväll så i anar inte. När huvudet la sig på kudden så tog det bara 2 sekunder så var jag redan i drömmarnas land. Då kan man snacka om o va helt slut. Brukar alltid ta lite tid annars när jag somnar. 
Idag blir det altså kvällspass för mig på jobbet. Finns en för- o två nackdelar med hela. Fördelen är solklar, man får en rejäl sovmorron. Nackdelen, man kommer in när tempot e som högst o allt bara går i 120. Kan va lite jobbit så  när man annars e van vid lugn på morronen. Skallen måste liksom börja tänka i högfart direkt. Sen är det ju altid lite träligt o sitta o plinka till kl.19. Den sista timmen är så seeeeg. O de är mycket roligare o vara hemma än på jobbet..inte sant? Men men, man måste få sin brödföda från nånstans. O mitt jobb funkar utomordentligt som källan till de.

Palla, vilket dilemma jag fick nu då. Visste inte alls vad jag skulle ha på mig till jobbet. Först tänkte jag kjol, men hittade ingen passande tröja till. Sen tänkte jag svarta finbyxor, men de var lite overkill just idag för mig. Så till slut när jag typ gått igenom allt så uppenbarade sig mina svarta "fusk-byxor". Anledningen till att jag kallar dom fuskbyxor är för att vi egetligen inte får ha på oss jeans på jobbet. Men, alla har kommit på att svarta jeans inte kan vara nå fel på . Så länge de inte är en massa tryck på bakfickorna så är det safe. Så outfiten blev dom jeansen, min nya vit/blå randiga tröja som inhandlades igår, ett av mina egna armband o så mina fina nya bruna klackar från DinSko. Very chic for a very good price!

Så nu ska jag se till o äta lite frukost o sen börja gå. Jepp u heard right, idag ska jag gå till jobbet. Får se hur lång tid det tar, men ska nog inte vara någon evighetsvanding.

Hoppas ni får en supergrym dag i solen!

Puzza

Nattisen

Livet 2008-07-22 22:39:20
Kommentera - 2 st

Nu e jag så trötter att mina ögon stängs med tvång.

Så nu ska jag ta o sussa, så jag orkar med en till dag imorron igen.

Sleep tight sweeties...

Puzza

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-22 21:57:29
Kommentera - 0 st

Idag har jag gt omkring o nynnat på denna låt heeeela tiden, så tyckte inte att de var merän rätt att den blev dagens beat. O hata mig inte när jag säger att det är Jason Mraz..hehe. Idag sjunger han "If it kills me". Ännu en härlig låt från hans nya skiva.
Lovar att efter denna veckan ska jag inte spela lika mycket utav honom. Men det är bara det att jag endast lyssnar på hans skivor just nu. Sorri guys...



Videon är inte nått o ha, det är låten som e d viktig =)

Listen and enjoy kids!

Puzza

Sushi o reafynd plus en massa girltalk

Shoppingbag 2008-07-22 21:24:11
Kommentera - 1 st

Idag var jag så fruktansvärt trött på jobbet så de inte va sant. Jag tror jag bara sov ungefär 6 timmar i natt o det räcker inte alls långt för lilla mig. Va helt groggy när jag fumlade mig ur sängen imorse. Känns bara efter 2 dagar på jobbet att kroppen beöver mer vila eller i alla fall hjärnan. Tänker så de knakar om dagarna för att lösa alla mina ärenden. Men men, efter den här första veckan så ska de nog bli stabilt igen. Behöver liksom en invänjnings period så.

Men efter jobbet blev jag destå piggare o gladare. Jag o min arbetskompis gick o käkade middag tillsammans. O det blev en gemensam favorit, nämligen sushi. Shitso, vad de va gottis. Tog en 9 bitas lax. De e min favo. Mumma!! Stormen hon va nyttig o glufsadei sig en vegetarisk sushi. Visste lilla jag inte ens att de fanns..hehe. Såg supermumma ut så de måste jag testa nästa gång.
 Efter sushin blev den en liten shoppingrunda. O jag måste säga att Stormen är en lika proffsig shoppare, om inte ännu bättre än jag. Shitso, vad hon kunde se vad som passade mig direkt. Bara av o titta på plagget på galgen.. O sen när man tog på sig den, så hoppla..satt som en smäk liksom. Eller så kunde hon säga på en sekund "Ta av dej den, it looks horribal..blää".Hahha....superfunny. Men visst hiitade jag några fynd o ta med mig hem. Gick in på Gina Tricot o där hade dom ju en massa fina saker för bara 49 pikalurver. Så jag fick med mig hem en klänning, ett linne o en tröja. Superfina! Stormen plockade med sig en jääättesöt klänning. Mig skulle den inte passa eftersom jag har å stoooora bobs (haha..), men på henne sattden som en smäck. Love it girl! U work that shiiiaaat!!

   
Mina inköp på Gina Tricot..värsta bästa fynden för bara 150 :-

Så sist men inte minst bar de av hem till henne på en massa ventilations girltalk. Så kul o skönt. Hon e världens chillpill o samtidigt så hoppitosig så man blir så himla glad. Tack för en underbar eftermiddag tjejen...U ROCK!!

Så nu när man kommit hem o gjort en kopp te lagt sig i soffan o bara pustat ut så e mn rätt trötter i kroppen. O träningsverk i hela benen har jag oxå efter gårdagens powerwalk jag tog på kvällen. Palla, kan knappt gå i trappor utan o gnälla som en spik..haha.

Hoppas att ni har haft en skön dag sötisar!

Puzza på er

Tidigt tidigt..

Livet 2008-07-22 06:05:04
Kommentera - 0 st

Dag 2 på första jobbveckan o jag e inte pigg för fem öre. E sååå himla trött så jag kommer nog somna 2 sekunder på bussen, helt klart. Me jag får skylla mig själv som satt uppesent igår o pysslade o fixade massor. Ajabaja....inte bra. Men jag får hoppas att de blir en lika lugn o skön dag på jobbet idag som det var igår.

Men idag ska jag i alla fall åka bort o äta middag hos en underbart skön tjejkompis efter jobbet. Så de blir min guldklimp idag. Jiipii!

Nu ska jag äta lite frulledutt o sen lunka ner till bussen.

Hoppas ni får en superduper härlig tisdag!

Puzza

Marc Jacobs in my dreams

Småsaker 2008-07-21 22:49:35
Kommentera - 6 st

Nu ska jag ta o lägga mig för natten. Ögonen säger till mig att dom e trötta nu. Så jag ska kalla på John Blund o be att jag får drömmaom denna fina klänning från Marc Jacobs i natt..för den e juh rena drömmen, inte sant? Enkel o stilren..me löövs helt enkelt.



Gonattpuzz till alla er sötisar.

Pssssttt..glöm inte o rösta på min blogg nu..de kan ni göra här.

I feel so soft and smooth

The good things in life 2008-07-21 21:50:04
Kommentera - 0 st

Måste bara tipsa om ett superdupermonster bra bodylotion. Doftar som en sommaräng o tas upp av kroppen på nolltid så man slipper gå omkring o känna sig klibbig o knasig. O min sommarfavorit till supermjuk o len hud är LDB Bodylotion o den har fått en underbar doft som sagt. Den kan jag inte leva utan helt enklet.



Så om ni ännu är ute i djungel av lotions, testa LDB:s. Den är verkligen superbra o man behöver inte känna att plånboken gapar tom efter att man handlat den..o det är alltid ett plus..i alla fall hos mig.

Puzza

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-21 20:41:45
Kommentera - 0 st

Återigen kommer dagens beat från min favoritkille just nu. Detta är en låt till soundtracket till tv-serien "Ugly Betty". O som alltid så ska ni lyssna på texten till låten, så bra. Så idag sjunger Jason Mraz "The beauty in ugly" för er. Nån annan som e lika kär i denna kille som jag? =)



Listen and enjoy kids!
Puzz

Nominerad till veckans blogg

The good things in life 2008-07-21 17:24:35
Kommentera - 0 st

Fick precis veta att jag har blivit nominerad till veckan sblogg hos Sica. Jag måste säga att jag blev hur paff som helst när jag såg kommentaren. Först trodde jag att hon hade skrivit till fel person, men när jag gick in o kickade i hennes blogg så var de mycket riktigt min header som jag såg i nomineringslistan. Jag fattar inte riktigt vem som nominerar där, men den eller de som har gjort de..TACK!!! Ni anar inte hur glad lilla jag är. Får mig att fortsätta ännu mermed mitt bloggande. Detta gjorde verkligen min dag, om inte hela min vecka.

Ni e verkligen supersöta alla mina läsare. Tack tack tack tack åter igen.

Men in med er o rösta hos Sica nu tycker jag..så blir jag ännu gladare om jag tom. vinner..hihi.

Puzza

Working 9 to 5

Livet 2008-07-21 17:14:33
Kommentera - 2 st

Hann inte ens skriva ett lite miniinlägg imorse innan jobbet. Va liiite bråttom så. Jag e inte riktigt med i svängen ännu, så kan bli så att ni får vänta till eftermiddagarna ett tag innan första livspusten kommer från mig.
Men som sagt så var de första arbetsdagen idag efter semestern. Skönt att man fick en mjukstart i alla fall. Tjejen som hade varit min vikarire hade jobbat undan massa ärenden åt mig. Så jag kunde verkligen koncentrera mig på varje fall någrant o bra. Plus att allt går så mycket bättre när man har världens bästa arbetskompis som sitterbrevid en. Vi drar skämt vart om vartannat o skrattar så dagen går till slut riktigt snabbt. Plus atthon idag lärde mig massa smågrejer som man kan göra när man inte har någar egna ärenden o fixa med. O sånt e alltid kul. Me brain be like a spung..

Hade på min ett av mina nya armband, som jag gjorde igår, på jobbet idag o fick en massa kommentarer om hur fin den va. En av tjejerna sa att de va precis min stil. Me be so happy! Precis så jag vill att de ska uppfattas. Då har jag lyckats med min idé. =). Lovley...
Så summa sumarum så har min första da på jobbet vart helt nice som helst. O imorron blir de o fara hem till superduper tjejen Storm på middag efter jobbet. Mys o kojs! En liten tjejkväll mitt i veckan gör alltid susen. =)

Men nu blir de dagens middag som ska göras...past med nån god sås ska de bli.

Puzz på er sötisar


Kudde o täcke

Livet 2008-07-20 23:13:37
Kommentera - 2 st

Nu ska de sussa här i mitt läger. Måste ju va någorlunda pigg imorron när jobbet börjar.

Hoppas att ni sover sött o drömmer vackert.

Gonattpuzz på er sötisar

My own label

Pärlor på band 2008-07-20 22:40:06
Kommentera - 1 st

De var visst en hit de här med mina armband. Min kompis tycker att jag ska skaffa en egen hemsida för mina kreationer..som just nu bara e 3 stycken..haha. Han tyckte de va coolt att jag hade fått så många kommentarer om dom (tack för dom förresten..blir monsterglad). Så imorron ska vi träffas o sätta oss ner o har en brainstorm om hur de ska se ut. O ett namn har jag kommit på för mina söta kreationer oxå. Men de får ni se sen vad de heter när hemsidan är uppe så småningom. Måste börja göra flera armband så snart som möjligt bara. Kommer va busy busy nu när jobbet börjar o allt...hehe. Undrar om man kommer bli anstormad på jobbet oxå? Kankse gömma undan armleden imorron..haha.



Sånt här gör en liten tjej som mig glad som bara den. Få göra saker som jag älskar o andra tycker om det o man får bra uppskattning för de. Sueprduperkul...

Puzza

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-20 22:05:25
Kommentera - 0 st

Shitso..hade nästan glömt bort dagens beat helt. Men här kommer den. Lyssnat på den här låten typ hela dagen. Ni måste bara lyssna på texten, så grymt coolt. Plus att beatet e så sjuuukt bra. Me löövs Jason Mraz "Butterfly" (ni kanske märker de eftersom han ofta har dagens beats..hehe). Får tacka min kompis Frosty Tops för att han spelade Jason för mej för ett år sen.
Så här kommer en liten söndags shakedown..



Lyssna o njut kids!

Puzza

"Lovely"-Mina egna smycken

Pärlor på band 2008-07-20 18:56:48
Kommentera - 7 st

Så, nu har jag suttit i typ 2 timmar o pillat o bänt o trätt pärlor på tråd. Shit, vilket fiplande de är med att fixa till låsen till bandet. Fick nästan tuppjukc ett par gåner. Men sen till slut så fixade de till sig. Jag blev verkligen supernöjd med alla tre armband som jag gjorde. Alla är verkligen min stil rakt igenom. Rosa, sött o feminint. Lovely. Kommer va så nice o ta på sig till jobbet o känna sig en smula finare i kanten om dagarna. =)



Nu ska ja ta o ställa mig framför spisen o vända ihop en korvstroganoff med ris till mig o Chikenlegs..yummieee.

Puzza

Create something..

Pärlor på band 2008-07-20 17:11:59
Kommentera - 0 st

Nu ska jag sätta mig ner o försöka mig på de här med att göra smycken. Ska bara testa o göra lite armband..får se hur det går. Bilder kommer senare på mästerverken..hihi.

Vad pysslar ni med en skön söndag som denna när solen lyser så underbart?



Puzza

Dream a dream of me..

Pretty things 2008-07-20 15:14:57
Kommentera - 0 st

Kan inte Roberto Cavalli bara ringa upp mig o säga att han vill skicka över dom här två underbara kreationerna till mig bums pannkaka...

 
(Bilder:eluxury.com)

Give it to me please...

Puzza

Söndagsmorgon

Livet 2008-07-20 13:39:15
Kommentera - 1 st

Hoppsan vad man sov länge idag då. Vaknade 12.40!!!! Palla har inte sovit så här länge på flera år. Fick kolla på klockan ett miljon gånger för o fatta att den verkligen va så mycket..haha. Men men, har man e rolig drinkkväll på stan så har man. Då får man eller rättare sagt måste man få sova ut ordentligt. Men måste lägga mig i tid ikväll ändå för imorrn slutar semestern o jobbet kallar. Tar emot som bara den o börja jobba, men de fixar sig när man vet att man har världens coolaste tjej som arbetskamrat. Så första dagen kommer nog gå förbi mig snabbt. Måste ju gå igenom allt o sätta mig in i lunket igen.
Men men..idag har jag ännu semester. Får se till o äta frulle o hoppa in i duschen o göra nått av dagen kanske. E ju kanonväder utanför fönstret oxå.

Puzz på er sötisar

Pärlor till mig och en drink på de

Shoppingbag 2008-07-19 19:05:31
Kommentera - 1 st

Var en sväng in till stan o vart o handlat på Pearl Chain o Panduro. Jag har fått idén att jag ska börja göra egna smycken. Tycker de verkar hur kul som helst. Har suttit o spanat på nätet o en drös med bloggs o de verkar ju bara vara fantasin som stoppar en i hur de ska se ut. I löv it. Fattar inte varför jag inte tänkt på detta förut. Jag älskar o hålla på o pyssla o dona. Nu kommer jag slippa vara rastlös när jag börjar få tråkit. Kan sitta i timtal med sånt här o feja, e så kul tycker jag. Alltid varit en pysselfia. Nu får jag bara hoppas att de blir nå vettigt av de, men de verkar inte vara nå rymdforskning de här med smyckesgörandet. Så de ska nog lilla jag greja =)


Mitt nybörjarkit till mitt framtida smyckesimperium..haha

Nu ska jag bara få i mig en pizza sen ska jag till söder o dricka drinka i kvällssolen...lovley. Hoppas att ni har en underbart mysig kväll oxå..

Puzz sötisar

OMG!!!!!

Roligatimmen 2008-07-19 13:25:32
Kommentera - 0 st

cat

Jag kan inte få nog av dessa underbart söta o roliga katter....skrattar så jag gråter varje gång...hehe.

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-19 12:37:00
Kommentera - 0 st

Behövs inga ord egentligen för dagens beat...Bob Marley "One love".



Lyssna o njut kids..

Puzza

In my dreams..

Pretty things 2008-07-19 12:15:58
Kommentera - 0 st



I natt drömmde jag om att dessa fina klackar fanns i min ägo. Tänk om den drömmen kunde gå i uppfyllelse..då skulle jag vara en glad liten flicka. Om man har drömmar om vissa saker så tycker alltid jag att de betyder att man borde skaffa sig de. Kroppen liksom längtar efter nått som den saknar. Eller de kankse e min arme av skor i garderoben som skickar vibbar till mig att de vill ha en ny familjemedlem snart. Då kanske jag skulle utöka med även dessa...

Oj oj...de e så jobbit o ha ett beroende av skor. Nått jag ångrar att mamma givit mig...haha. Love yah mummy!

Har ni några beroenden? Väskor, läppglans, nagellack....de finns ju så mycket man kan längta efter i matrielväg.

Puzza på er sötnosar

Morron..

Småsaker 2008-07-19 10:49:32
Kommentera - 0 st

Inatt sov jag som en dumstrut. Såå skönt..Tror nog min spa-kväll igår gjorde susen. Kände mig så utvilad i fräsch när jag vaknade. Lovely..
Har redan ätit frukost o nu sitter jag o tittar på Fab 5. Älskar de programmet. så nice när man vaknar på helgen o knäpper på tv:n. Som tur e sover jag aldrig hemskt länge så jag ser alltid fram emot o först titta på "Miami Ink" o sen "Fab 5". Alltid med en kopp söderté med honung till.

Men nu måste jag smyga o kolla på fem flickiga pojkar...

Puzza

End of day

The good things in life 2008-07-19 00:55:46
Kommentera - 0 st

Nu har jag avslutat min underbara spa-kväll/natt. Va helt underbart att ta ett långt bad o bara ligga o lyssna på musik. Sen skruppade jag ehla kroppen me en kroppspeeling o skrubbhandskar. Samtidigt hade jag i en hårinpackning som doftade ljuvligt av jordgubbar. När jag lagt på min ansiktsmask o badat av den smörjde jag in hela kroppen med väldoftande lotion. Sist men inte minst så gav jag fötterna ett fotbad, fixade till naglarna o smörjde fötterna oxå. Som kronen på verket fick både tår o fingernaglar en fin sommarfärg på sig.
Nu ska jag kura ner mig i soffan med mina tidingar o ett gott glas vin o njuta av en underbart ljummen sommarnatt innan jag kryper under täcket.
Hoppas att eran fredagkväll har varit lika skön o mysig som min...




Så här fina blev mina fötter o fingrar med mitt nya lack...lovely!!

Sov nu underbart sötisar.
Gonattpuzz.....

SPA-kväll á la MizzPink

The good things in life 2008-07-18 20:47:22
Kommentera - 0 st

Ikväll blir den en full spakväll. De har jag inte haft på så länge så jag minns inte ens..knas. Eftersom jag sitter fast här hemma hos Chikenlegs som har ett badkar (jag e inte lyckligt lottad o ha de hemma hos mig) så ska de minnsan blir ett minispa här hemma hos honom. Tur att han ska ut o festa så får jag lyssna på bra musik, dricka lite vin o läsa skvallerblaskor helt i lugn o ro. De e verkligen sällan man i ordets rätta bemärkelse tar hand om sig själv. Behöver inte alla gånger handla om värsta lyxspendering. Kanske räcker med att köpa sin favorit tiding o en påse godis, ett gott vin o titta på en skön film eller som nu en liten egen fixad spa-kväll. Lite räcker långt ibland...


Mitt lilla spakit (eller en del av den...)


Min kvällsläsning


Mina törstsläckare

En fredagkväll kan inte bli bättre...

Puzza

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-18 13:04:21
Kommentera - 1 st

Denna låt kommer från en av mina favoritfilmer 50 First dates. Har ni inte sett filmen...SE DEN!!! Den e bara för underbar. Mitt hjärat smälter varje gång jag ser den.
Denna låt heter "Somewhere over the rainbow/What a wonderful world" o sjunger de gör en stor man från Hawaii Israel Kamakawiwo'ole.
En underbart skön o soft låt...o alla kan lugnt sjunga med för alla kommer ni att känner igen låtarna.



Listen and enjoy kids!
Puzza

Höst hos H&M

Pretty things 2008-07-18 12:14:12
Kommentera - 0 st

H&M:s höstkollektion har kommit till deras webshop o gensta hittade jag en massa godbitar som ska inhandlas när lönen dimper ner på bankkontot. O som alltid har H&M precis vad en flicka behöver i sin garderob..it's paradise. I alla fall för mig..
De här var de godbitarna som jag fastnade för.

  

 

 
(Bilder:H&M)


Ska se till o lägga in beställningen direkt nästa fredag..JIIPII!!

Segla in ni oxå o kolla in alla fina saker....

Puzza på er sötisar

Jem is trully outragous

Småsaker 2008-07-18 10:21:02
Kommentera - 1 st

Vaknade tidigt idag..why!?!? Hjärnan säger "Upp o hoppa de sol ute vakna vanka vanka" medans mina stackars ögon tänker "Blunda nu dummerjöns, du vet att ögonlocken är tunga o bara vill stängas". Men efter ha vridit o vänt på mig i 3 minuter så gick jag upp...för o lägga mig i soffan..haha. Men nej, inte för o sova utan för att leta upp en cartoon som jag drömde om inatt. Jag vet inte varifrån jag fick de, har inte sett den sen jag var liten knod, men i huvet på mig när jag gick upp spelades om o om igen låten till Jem. Kanke inte många som kommer ihåg den serien, men I do. Kolla här bara...



Detta var ett av mina favoritserier när jag va liten. Sjöng me till alla låtarna. Kunde vart enda ord o då var de här tidigt 90-tal o jag var inte alls gammal o engelska visste jag knappt va de var. men jag kommer ihåg att jag sjöng me som om jag inte vetat nått annat..hehe. Så den här låten rullar i huvet på mig nu. Originel om inte annat =)
Kanske ska färga håret rosa o dra på mig en sån där fin lite klänning o gå omkring i...

Nee, nu e d nog dax för frulle. Innan jag spårar ut helt o hållet.

Puzza

Lulluby

Småsaker 2008-07-18 00:33:46
Kommentera - 0 st

Nu ska jag sova..tänka lämna er med en vaggvisa som ni kan somna till.


Colbie Caillat "Oxygen"

Puzz på er sötisar..sussa sötast

Stackare...

Roligatimmen 2008-07-17 22:26:59
Kommentera - 0 st

cat

Katter e palla mig sjukt roliga...

Den blomstertid nu kommer

Pretty things 2008-07-17 13:56:47
Kommentera - 1 st

Jag har fastnat lite för blommigtmönster i sommar på klänningar. Hittade dessa fina på forever21.  Tycker dom e såå fina.









Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-17 12:34:00
Kommentera - 0 st

Nu på morronen har jag suttit o popat Kate Ryan. Får en feel av Greklandssemester me massa färgglada drinkar o långa roliga nätter me massa dans på borden av denna låt.O jag kan verkligen rekomendera hennes skivor om du vill hoppa runt på morrnarna o verkligen komma igång o vakna. Mest fastnade så klart för hennes sommarhit "Ella ella l'a". Så detta får då oxå bli dagens beat.


Kate Ryan "Ella ella l'a"

Puzz på er sötisar

Mannen på taket

Livet 2008-07-17 11:49:18
Kommentera - 0 st

Vaknade av att min lillebror ringde o väckte mig. De verkar vara en trend nu att jag ska bli väckt på morrnarna av telefonen. Knas...O jag som verkligen vill sova ut o njyta av mina sista semesterdagar. Men gå o lägg när du prata färdigt, tänker ni säkert, men lilla jag har föröskt o jag kan aldrig somna om. Så igår somnade jag väl vid halv 2 bläcket kankse o så blir jag väckt vid kvart i 10. Inte tillräckligt med sköbhetssömn för mig.
Men men, jag stutsade upp o raka vägen in i duschen så jag vaknade till riktigt ordentligt. Sen när jag satte mig vid datorn som stor på köksbordet tittade jag ut genom fönstret o palla jag får nästan hjärtslag när jag ser en gubbe uppe på taket på motsatt hus. Han står o blåser bort löv o skräp från tacket. De är säkert 20-30 meter ner till marken från där han står. Jag som har svindel satt typ o höll tag i bordet när jag satt o tittade på honom. Knas. De finns verkligen många olika jobb här i världen.


Han står brevid skorstenen..iiikkkkk!!!


Nepp, nu ska jag lunga ner nerverna lite o äta en bit frulle...hehe.

Puzz på er sötisar sålänge

Sleepytajm

Småsaker 2008-07-17 00:52:15
Kommentera - 0 st

Nu har jag prata lite med min bästa kompis. Hon kommer till STHLM imorron..jiipii!! Miss yah BOO!!

Så nu kan jag sussa sött som en sessa.

Puzz på er sötisar..sleep tight.


SATC

The good things in life 2008-07-16 23:03:22
Kommentera - 1 st

Jiipiii...nu e d äntligen lite kvalitativa grejer på tv..nämligen Sex and the City!! Haha...



It's a girls best friend for 1 hole hour.

See ya'll laters.

Puzza


Sarah Jessica Parker kavalkad

Pretty things 2008-07-16 21:39:47
Kommentera - 1 st

Slutar aldrig förundras utav Sarah Jessica Parker o hennes underbar känsla för vad som e vackert.


SJP i Versace klänning


SJP i klänning från Valentino


SJP i klänning från Alice+Olivia


SJP i en klänning från sin egen kollektion Bitten

Don't u just love her?
Cuz I do..

Puzza


Paket till mig

Shoppingbag 2008-07-16 19:37:47
Kommentera - 0 st

Äntligen kom mitt paket från ASOS som jag väntat på sen i torsdags. Var så glad när jag fick den i handen nere på Posten. Hihi..O när jag öppnade den så låg det en väska i som jag inte ens hade beställt. Antagligen som en liten present eller nått. Eller de kanske bara hade stoppat den i fel paket... Men jag blev superglad hur som helst. Perfekt o ha med sig på stan när man inte orkar bära många shoppingpåsar, så kan man bara stuva ner allt i den =) Lovely. Thänxs ASOS!!
Detta var vad jag hade beställt därifrån.


Supersize axelväska i flätat konstläder..får plats me alla mina grejer.


Tinkerbell halsband..supersöt.


Detta var min överraskning i paketet. Visst e den cool!

ASOS steg högt i graderna nu när de skickar me suprise presenter i paketen. Har ni fått nån sån nångon?
Aja, jag får sällan nått gratis så jag e superduper glad över de lilla =)

Puzza

100 frågor 100 svar

Småsaker 2008-07-16 16:10:17
Kommentera - 1 st

I brist på bättre saker o göra så ska ni få lite oviktigt information om lilla mig.

1.Vad är klockan: 15:33
2.Vilket namn står det på ditt födelsebevis: Heidi
3. Smeknamn: Heedukka (måste uttalas på finska för att de ska låta korrekt), heppan, mallan.
4. Vad heter dina föräldrar: Äiti o Iskä.
5. Antal ljus på din senaste tårta: 26
6.Husdjur: kissekatten Elvis som bor hos mammsen o pappsen
7.Hårfärg: brunt
8.Favoritfärg: Rosa, grått, blått, vitt.
9.Piercing: Öronen
10.Tatuering(ar): Nope.
11.Födelseort: Nacka
12.Bostadsort: Nacka
13.Nuvarande bostad: Min egna bostadsrätt
14. Har du varit kär: Ja
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Nope
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nope..o hoppas inte på de heller.
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 5dörrars..
18. Kaffe eller glass:  Glass alla gånger
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur.
20. Salladsdressing: Klart. Annars e d inge gott ju.
21. Färg på strumporna: Har inga på mej just nu
23. Favoritfilm: Min eviga favorit "You've got mail" o "Lilo & Stitch" o "50 first dates"
24. Favoritcitat ur en film: "Are we gonna go get Lilo now? Ehhhh..."
25. Bästa semestern: Mina 2 resor till Italien.
26. Favoritmat: Sushi, langos o hemlagat.
27. Bästa veckodagen: Fredag
28. Senaste låt du har lyssnat på: Fergie-Finally.
29. Tandkräm: Colgate
30. Favorit TV-program: Hells Kitchen o Gossip Girl  
31. Favoritrestaurang: WokHouse eller Råsunda Sushi
32. Favoritblommor: liljor
33. Tycker inte om: när sake rinte går som dom ska
34. Sport att titta på: Ishockey när Finland spelar
35. Snabbmatrestaurang: Max..bästa burgarna
36. Senaste sjukhusvistelse: Måste vara när jag föddes
37. Favoritdricka: Mjölk o vatten
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Eftersom jag har en sovalkova så är färgerna i lägenheten sand o vit.
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Har aldrig föröskt ta körkort
40. Var är du om 10 år: Gift, med 2 barn, bor i eget hus, har bra jobb o är lycklig
41. Vem fick du senast e-mail från: Note om kommentar på bloggen.
42. Är du dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Neeeeej, kan inte välja..haha. Men får väl säga H&M. A girls best friend
44. Vad gör du när du är uttråkad: Bloggar (alltid bra), tittar på nå kul serie, ute o powerwalkar, sjunger Sing-star
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Knas o mähä.
46. Vän som bor längst ifrån dig: Moggisen.
47. Vad retar du dig på: när människor inte hör vad jag säger.
48. Det bästa du vet: skratta med dom jag älskar o musik.
49. Läggdags: Helst innan 10 när jag jobbar annars whenever I want.
Skippar fråga 50 o 51, var helt orelevanta =)
52. Vad är klockan: 15:56
53. Favorit beatle: Paul
54. Favoritlek: Flaggleken eller Kom under Hökens vingar
55. Favoritfilmmusik: Soul o r'n'b helst..men annars funkar allt som kommer ur datorn.
56. Skostorlek: 39
57. Syskon: Lillebror
58. Favoritpålägg: Jordgubbsmarmelad
59. Om du skulle skänka bort vad skulle du skänka då: min tid
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Du gör mig lycklig. 
61. Bästa bok du läst: Alla böcker med Isabel Allende
62. Är du internetberoende: Lite kanske..
63. Favoritdjur: Koala o katter o hundar
64. Gillar du snö: Absolut
65. Favoritglaglass: Supertiikeri o gammaldags vanilj
66. När köpte du något åt dig själv sist: Igår, en glass på McDonalds.
67. Är du långsint: Ibland kanske
68. Favoritgrupp/artist: Robyn o Mariah Carey
69. Vilken är din bästa egenskap: Alltid positiv även i dom mest kansiga situationer.
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Sluta stressa.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: Skulle aldrig komma på frågan!
72. Vad gör du: Sitter o lyssnar på Patrik Isaksons nya skiva o äter Fazer chocklad.
73. Mest intressanta stad du varit i: Rom.
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Oj..hmm. en giraff kanske. Men inte för att jag e lång utan för att jag e nyfiken.
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: Hur de tänker.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: En underbar kille =)
77. Favoritgodis: Fazer chocklad
78. Spelar du nåt instrument: Nej, inte längre. Men spelade fiol när jag va mindre.
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: O titta på ishockey o utöva powerwalk eller bränboll om de nu e sporter.
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: The One.
81. Vilken film såg du på bio senast: The Happening
82. Senaste köpa skiva: Me no remember...
83: Roligaste konserten: Usher
84. Bästa känslan: Kärlek o fjärilar i magen
85. Samlar du på något: Jeppsen..
86. Isåfall vad: Minnen
87. Är du feminist: Lite så..
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: En fiol
89. Favoritskiva: Jason Mraz "We dance, we sing, we steal things"
90. Bästa kompis: Chickenlegs, Mah Boo, Moggisen o Mimmi.
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Knasig
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att lillebror ligge ri lumpen o inte e hemma.
93. Favoritlåt: Just nu Jason Mraz feat Colbie Caillat "Lucky"
95. Har du en mobiltelefon: Jajamensan
96. Vem är du kär i just nu:  =)
97. Vad är det vackraste som finns: total o underbar lycka
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: New York
99. Är du homo- eller bisexuell: Nope...
100. Vad är klockan nu när du är klar: 16:09

Så, that's that...

Puzz

Mummintroll

Tipstajm 2008-07-16 14:48:01
Kommentera - 0 st

Serien som finska Arbia gör med mumminmotiv är helt klart min älsklingserie med porslin. Äger bara en mugg därifrån som jag fick av mamma o pappa när jag va liten, men jag vill ha alla inklusive tillhörande skålar. Dessa är dom motiven jag önskar stod i mitt kök just nu.

 
Rakkaus

 
Mymmeli

 
Muumipeikko

 
Rantaelemä
(Bilder:arabia.fi)


Får nog ta o köpa någta set när jag åker tillbaka till Finland i augusti o hälsar på lillebror. Tror tom. att alla muggar o skålar är snäppet billigare där. Hihi. tur att jag har nästa hela min släkt där så kan be dom fynda åt mig när de blir rea på vissa motiv.

Arabia tillverkar inte alla motiven för evigt. Som min lilla mugg som jag fick när jag va lite t.ex finns inte längre för försäljning. så efter ett tag blir de unika. Coolers!

Puzza


Första,andra,tredje..

Shoppingbag 2008-07-16 13:52:03
Kommentera - 0 st

Sitter just nu o budar på denna underbart söta klänning på Tradera. Hoppas jag vinner hem den. Vill ha den sooo bad.



Har ni några riktig bra fynd som ni budat hem från Tradera? Please share with the people..
Puzz på er sötisar

Glitzy dreams

Pretty things 2008-07-16 12:21:58
Kommentera - 2 st

Hittade dessa två dyrgripar när jag va ute o seglade på nätet nu på morronen. Hos Glitzy hittar man alltid nått som man kan önska bodde i ens egna garderob inom en snar framtid.
Den här kjolen är för underbar o jackan kan man ju matcha till vad som helst. Älskat sailorstilen så grymt mycket. Kanske för att pappa min är gammal sjöman. Sitter i blodet helt enkelt.

 
(Bilder:glitzy.se)


Ännu två plagg o sätta upp på önskelistan.

Puzza

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-16 12:13:01
Kommentera - 0 st

Dagens sköna beat kommer från tjejen som frontar Black Eyed Peas, nämligen Fergie. Trodde inte henns album, The Dutchess, skulle vara nått o ha, men när jag väl lyssnade igenom den ordentlig så insåg jag att den va fett bra. Fattade även att Fergie är en grymt bra tjej på att skriva texter o hennes röst är hur stark som helst.
Denna låt var en av dom som fastande på min hjärna o detta mest pga. pianoslingan som man hör i bakgrunden. Plus att själva känslan i hela låten är bara så underbar. Me lövs it. Så lyssna o njut av Fergie "Finally".



Puzz på er sötisar

Mum is coming home

Family 2008-07-16 10:35:34
Kommentera - 0 st

Mamma ringde precis o hon får åka hem från sjukhuset idag. JIIIPIIIII!!!!

Nu e är hela min dag räddad. Gud, vad glad jag är nu!!!!

Puzza

De e onsdag idag va...??

Livet 2008-07-16 10:25:44
Kommentera - 0 st

Shitso, när man e på semester så har jag i alla fall nada koll på vilken veckodag de är. Lite läskit så, men ändå bra. Har man semester så ska man ju koppla av till 100% o inte tänka allt man måste tänka annars i vardagslunket. Men ändå är de jobbit nör man glömmer bort att man ska göra saker en viss dag o så. Aja, som tur e behöver jag bara hålla reda på att imorgon, då borde de juh med all sannolikhet vara torsdag, så kommer bästa vän nr 2 Mah Boo hit till the big city. WWWIIIEE!! Lovely o äntligen få träffa henne igen. De var ett tag sen eftersom hon flyttade härifrån till Motala för att plugga. Good girl!

Så idag blir de nog till o bara ta de lugnt o verkligen ha en semester-chill-soft-dag.
Kanske ska gå o lägga mig igen. Blev plötsligt jättetrött...knas.

Neee, e jag uppe så e jag uppe. Då e d frukosttajm som gäller. Magen kurrar...brum brum.

Puzz sötisar and have a lovely day

Time to sleep

Småsaker 2008-07-15 23:40:47
Kommentera - 2 st

Nu e d dax o börja knyta ihop för idag.

Sleep tight sweeties.

Puzza

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-15 22:02:01
Kommentera - 0 st

Dagens beat blir en låt som jag tillängnar min underbar mamma. Så lyssna o njuta av en av mina favoritgrupper Boyz II Men "A song for mama".



Puzz sötisar

Girlfriend u look good

Pretty things 2008-07-15 21:54:55
Kommentera - 1 st

Vem av dessa söta donnar bär denna klänning bäst tycker ni? Christina Applegate (vänster) eller Kelly Rowland? Jag tycker att Kelly bär upp den bäst. Plus att hon är en duktig tjej som matchar med ett par skor i metallic. Me lövs that. Alltid ett pra knep o lyfta en klänning med lite extra.
Visste ni förresten att Kellys "riktiga" namn är Kalendra. Hon ombads ändrade lite på de för att de skulle passa bättre för Destinys Child konceptet. Kalendra var för mycker "ganstahood" antar jag...hehe. But she ain't gansta no more I say.


(Bild:people.com)

Puzz på er sötisar

Mommy dearest

Family 2008-07-15 21:27:44
Kommentera - 0 st

Min älskade söta mamma har hamnat på sjukhus!! Tårarana bara rann när pappa ringde. Fick superpanik o visste inte vad jag skulle göra. Pappa fick lugna ner mig en hel del. Frågorna bara öste ur mig. Efter att jag lagt på så satte jag mig i soffan o bara skakade o visste inte vad jag skulle ta mig till. Tur att Chickenlegs fanns där brevid mig o gav mig en lång kram. Allt kändes bara tomt o fel.
Så idag har jag varit på sjukhuset o hälsat på henne. Hon såg så liten ut i sjukhussängen. Fick verkligen hålla tillbaka tårarna o vara stark. Hon blev så glad över att se mig. O jag blev glad över o se henne. Satt där med henne i flera timmar. Pratade pratade o pratade. Till slut sa hon att hon var jättetrött o ville sova så jag sa att jag skulle bege mig.
För att rensa ut huvudet från alla knasiga tankar så gick jag tvärs över stan. Tog mig 1 ½ timme men de va precis vad jag behövde för o lugna ner mig o mina nerver som var på helspänn.
När jag kom hem till Chikenlegs så var jag mitt gamla jag igen. Pratade igenom saker lite me pappa på telefon o med Chickenlegs. Skönt o få prata igenom de flera gånger.Sen ställde jag mig nästan gensat i köket o började laga middag. Rensade tankarna ännu mer. Sen ringde jag mamma efter middagen o hon mådde en massa bättre. JIIIPIIIII!!!!!!! Så imorron hoppas hon på att få komma hem. Känns mycket bättre när hon e hemma med pappa som kan ta hand om henne o lilla katten Elvis som kan ligga o värma hennes fötter i sängen.

Jobbigt var de o berätta för min lillebror vad som hade hänt eftersom han inte är hemma pga av att han gör lumpen. Han freakade ut. Men lugnade ner honom med ett långt samtal. Han ville nästan komma hem. Förstår helt klart varför. Men jag sa till han att chilla o att mamma mådde en massa bättre. Hoppas bara han kan sova nått i natt nu. Blir ju orolig för honom oxå.

Mamma bara så du vet, jag älskar dej över allt annat. Du e min ängel!!

Tycer att du ska få tag i din mamma just nu på momangen o berätta för henne hur viktig hon är för dej o berätta för henne att du älskar henne o uppskattar henne. Man vet aldrig när hon inte finns där nån mer.

Så nu vet ni varför uppdatering inte varit som den brukar idag...

Puzza på er sötisar

Mornin' has broken

Livet 2008-07-15 11:57:07
Kommentera - 1 st

Hoppsan va klockan va mycket idag då när jag vaknade. Jag blev superförvånad när jag såg att den redan var 11. Tur att pappa ringde o väckte mig, annars hade jag nog sovit bort halva dagen. Inte för att de gör så mycket egentligen eftersom jag har semester. Men får så dåligt samvete när jag bara ligger o degar bort en bra dag. Har alltid varit sån o kommer så att förbli.
Inatt drömde jag konstiga drömmar har jag för mig. Va i sånt där halvvaket tillstånd ibland o då har jag ett vagt minne av att de hände en massa knasigheter i drömmen. Nu kommer ju lilla jag inte längre ihåg vad de va för nått. Men vet att jag får en konstig känsla när jag tänker på de. Aja, nu e jag vaken så inte tänka på de mer helt enkelt. =)

Idag ska jag nog över till mina underbara föräldrar en sväng. De säger hela tiden att de e så tomt hemma hos dom nu när min lillebror är i lumpen. Så de vill gärna att ett utav oss barn kommer över en stund. Så visst gör jag de. Men de får bli i eftermiddag nån gång. Jahopp, o nu märker jag att det är eftermiddag om sisådär 5 minuter..hahaha. Men neeeee, jag orkar inte åka nånstans ännu. Måste ju äta frukost o komma igång först.

Så lika bra att jag börjar med frukost biten. Har ju redan klarat av duschbiten. So I'm halfway there.

Puzza på er sötisar

Tinkerbell in my dreams

Pretty things 2008-07-15 00:00:21
Kommentera - 2 st

Nu e d dax o tänka på o varav ner o sova snart. Vet precis vad jag ska drömma om inatt. Nämligen om detta armband...såååå pretty. Finns hos kyssjohanna o kommer från Disney Couture by Kidada Jones. E juh inte sååå långt kvar till min b-day. Borde börja göra en lista på vad jag vill ha o den här kommer helt klart vara me på den. Då kanske jag slipper drömma om den i framtiden..hihi.


                                                            (Bild:KyssJohanna)


Sov så gott nu alla sötisar o dröm vackert..Gonattpuzzzzzz

Nu blev de kvällen...mjau

Roligatimmen 2008-07-14 22:34:22
Kommentera - 0 st

Hoppsan..på 2 sekunder blev de mörkt som i en säck här. Värsta mörka molnen ser jag på himlen i alla fall o regnar gör de oxå. Kanske blir samma åskskur som var här tidigare ikväll. Men då kommer jag inte kunna sova ju. Skrämde upp mig själv igår oxå för all framtid pga den där knasfilmen som gick på 3:an. Handlade om en tjej som blev besatt av djävulen. Va typ som en exorcism film. O jag e sååååå lättskrämd. Knas. Kan ligga i sängen o lyssna efter ljud. Sen kan jag höra massa saker fast det ändå inte låter....I know I am little bit knasig så.
Men men som tur e finns det botemedel mot sånna här saker oxå o de kallas humor. Detta fick mig o bli glad igen...

cat
icanhascheezburger.com
cat
icanhascheezburger.com

Dom här coola katterna får en alltid o dra på smilbanden. Fatta va djur gör som dom e helt omedvetna om sen lägger vi människor till ett par ord o vips..u got humor!! Gött e d.
Så nu e d bort me allt som e skrämmande..så bort bort!!! Kanske ska ta o titta på nån rolig film. Let me see what I can find.

Puzza

All u do is stick together

Family 2008-07-14 21:23:36
Kommentera - 0 st

Satt precis o tittade på Extreme Home Makeover på 3:an....
När jag satt där o tittade på dom 5 killarna o deras pappa o hur dom verkligen inte hade nått förutom varandra så inser jag hur jädra viktigt de är att inse vikten av ens familj. Jag skulle inte kunna överleva utan min mamma, pappa o lillebror. Jag vet att om de inte finns nån annan där för mig när saker o ting går snett så kan jag alltid vända mig till min familj o allt komma till en varm famn. Har verkligen sedan jag kan minnas alltid kunnat dela allt med mina föräldrar. Visst att de kanske har blivit arga o så ibland på vad man har gjort o skällt på en lite, men direkt efteråt har de kramat om en o sagt att allt kommer ordna sig.
Jag o min lillebror står idag närmre varandra än någosin tidigare i vårat liv. Vi pratar med varandra varje dag nu när han är i lumpen. De kan bara handla om 5 minuter men de räcker gott o väl för o veta att allt e oki. Veta att de finns nån som tänker på en o saknar en. Saknar honom verkligen så sjukt mycket så ni anar inte. Vill ha hem honom nu med en gång, men de e ju inte riktigt upp till mig just nu. Men hoppas på att 6 månaders tjänstgöring räcker.

Jag älskar min familj mer än nån eller nått annat i hela den här världen o skulle aldrig nånsin välja nått annat över dom. Aldrig nånsin...

Så ge era familjemedlemmar en extra stor kram idag o berätta för dom hur viktiga de är för er. Eller om ni inte har dom i närheten se till o ring o berätta de för dom.

Puzza på er sötisar...


Ett gott skratt förlänger livet

Roligatimmen 2008-07-14 19:50:05
Kommentera - 0 st

Tjej ~16 pratar med sin killkompis.
Tjejen: Asså, jag var på en bajamaja för första gången i mitt liv idag. Visste du att det inte går att spola?


Två tjejer ~15 sitter på en buss och dricker öl. Efter ett tag börjar de sluddra och fnissa åt allt. Ännu lite senare:
Tjej 1 (skriker förskräckt): FAN, VI HAR BLIVIT BLÅSTA. DETTA ÄR JU BARA 3,5:OR!
Tjej 2 (besviket): Men jag som var så full.


En pappa ~35 och son ~5 är inne på H&M och ska handla. En smal kassörska ~20 med stora bröst fångar pappans uppmärksamhet, vilket sonen märker.
Sonen (högt, till en tant bredvid): Min pappa ska fråga chans på henne.
Sonen pekar på kassörskan.
Tanten (till sonen): Men vad säger din mamma då?
Sonen: Inget, för hon är bortrest.
Pappan ler förläget.

Visst e människor allt bra roliga ibland? Älskar Tjuvlyssnat så grymt mycket. Glid in du oxå...

Puzza

En matkasse o fjärilar

Shoppingbag 2008-07-14 17:17:17
Kommentera - 1 st

Jag kan verkligen bli helt knas när jag går i mataffärer. Kommer på en massa saker jag vill laga o köper med mig halva affären hem. Idag skulle jag bara köpa grejer så jag kan svarva ihop en nice tacosmiddag. Men tror ni att jag bara köpte de då?!? Neee, utan jag köpte mat så jag kan göra middag i två dagar till o en massa bra o ha saker som man kan ha i kylen om man heter Heidi..haha. Matkassen blev lite dyrare när jag kom fram till kassan än jag tänkt..hihi.
Eftersom jag slagit läger hos Chickenlegs tills semestern e över så blir ju han glad när han vet att det finns en personlig kock i huset. Han bara tackar o tar emot. Han äter verkligen allt så de e superlätt o laga mat till honom. Tur för honom, annars skulle han få sitta där med en tom tallrik..hihi.
Men innnan jag gick ner till ICA o shoppade loss så hann jag in på Gina Tricot o fynda ett par jättesöta fjärlisörhängen o sen hittade jag ett superbra litet block som jag kan ha med mig i väskan i en affär brevid. Jag glömmer jämt bort saker jag ska handla så bra o ha en lite sån med mig o skribla ner alla mina "måste köpa för det är slut" grejor. Annars kan jag gå utan tvättmedel hur länge som helst t.ex för jag bara kommer ihåg de när jag sitter på bussen eller jobbet, men aldrig i affären. Nån annan än jag som har spår av demens i tidig ålder!?!?..Knas.



Nepp nu ska jag sätta mig ner framför tv:n ett tag o äta lite naturgodis..mmmmmm. Bananchips o pistagenötter.

Puzz på er sötisar

Magazines and pens

Shoppingbag 2008-07-14 14:25:44
Kommentera - 0 st

Nu ska jag gitta ner till centrum o handla lite.

På köplistan finns:
1. Tidingar till min lillebror (så han har nått o läsa i lumpen stackarn)
2. En bra stiffpenna till Chikenlegs som sitter o pluggar teori (han äger typ inga med stifft i..haha)
3. Matvaror till middagen ikväll...TACOSNIGHT!
4. Kanske nått till mig själv...man vet aldrig. =)

See yah in a bit dalings.

Tata..Puzz


Tävlingstajm

The good things in life 2008-07-14 13:37:31
Kommentera - 0 st

Jag e alltid med på Shopaholicmammans måndagstävlingar. Hon har grymt fina priser så oxå denna vecka. Nu kan man nämligen vinna en Marc Jacobs Tote Bag. Very pretty! Den skulle jag gärna vilja ha på min axel...vill du? Segla in på hennes blogg o va med du oxå.



Lycka till nu alla sötnosar. May the best woman win!

Puzza

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-14 13:17:34
Kommentera - 0 st

Detta är en suuuperhärlig sommarlåt som jag jämnt går o trallar på. Behövs inte säga mer. Så lyssna o njut av Rooney "When did your heart go missing".



Puzz o rock on sötisar!

Spegel spegel på väggen där

Pretty things 2008-07-14 11:48:10
Kommentera - 3 st


(Bild: People)

Vem av dom här två tjejerna bär denna klänning, från Pencey, bäst?
Gossip Girl skådespelerskan Leighton Meester (till vänster) eller r'nb sångerska  Cassie?
Själv tycker jag absolut att Leightons klänning har mycket snyggare färg o därför tycker jag att hon bär den bäst. Plus att hon matchade detaljerna i klänningen fint med dom vita skorna.

Ole dole doff..

Pretty things 2008-07-14 11:06:05
Kommentera - 1 st

Hittade två kjolar på ASOS rea. O jag vill ha båda två, men har bestämmt mig för att shoppa ytterst lite tills nästa lön kommer. Så jag kan bara välja en utav dom här två. Vilken?? IIkkkk..blir galen när jag måste välja. Velar alltid fram o tillbaka alldeles för länge. Priset skiljer inte så mycket på dom heller så de spelar ingen roll så...då blir de juh ännu svårare....

ASOS Floral Printed Mini SkirtASOS Vintage Look Chiffon Layer Skirt
(Bilder:ASOS)


Prints eller inte prints?? De e den stora frågan nu insåg jag...

Måste sätta mig o fundera lite...

Puzza

Måndagmorron..

Livet 2008-07-14 09:42:02
Kommentera - 2 st

Oj vad sönt det känns o ännu ha semester o inte behöva vakna till nått alarm. Bryr mig inte om att klockan bara är 9 när jag studsar upp. Solen lyser jag e glad..and that's what counts.
Vill så gärna ha havregrynsgröt till frukost, men jag tycker inte om de havregrynet som finns här hemma. Vill ha de som finns i Finland istället. Smakar mycket godare o känns inte som tapetklister i munnen. Men jag vet att de finns o få tag på här oxå, måste bara komma ihåg vart jag köpte de sist..hehe.

Har bestämmt mig att jag ska gå på en 1 timmes power-walk varje dag. Men funderar nu på om jag ska gå den nu innan frukost eller om jag ska vänta till senare så jag får med mig Chikenlegs oxå. E ju så grymt fint väder nu på morronen o inte mycket folk i spåret. Nice med lite space på morronkvisten så. Men även kul o få sällskap, men då kan jag inte lyssna på musik i iPoden..hehe. Dilemma dilemma..stackar flicka..haha.

Nee, nu kurrar min mage så mycket att de får bli frukost innan jag tar mig an nått annat idag.

Morronpuzz på er sötisar

Säng säng säng sova sova...

Livet 2008-07-13 23:12:03
Kommentera - 3 st

Nepp..nu får de vara nog för idag.

Borsta tänderna.
Lägga mig i sängen.
Dra på mig täcket.
Läsa lite.
Släcka lampan.
Somna o sova sött...

Puzz o nattisen sötisar

Shitso...

Småsaker 2008-07-13 21:46:01
Kommentera - 5 st

Kollar ni på trean!?!?

Palla jag sitter o pissar i brallan snart. e ju så jädra läskit o spännande.....iiikkkkkk!!!

Krama om er kuddar hårt sötisar..Puzz

Miss Madgesty

Mina älsklings beats.. 2008-07-13 21:07:52
Kommentera - 2 st

När jag stod i kön på BikBok igår o väntade på att komma fram till kassan så spelade dom Madonnas nya skiva i affären. Jag har varit sjukt skeptiskt mot den skivan, kanske för att jag inte alls tycker om första singeln "4 minutes" alls. Ja jag vet, jag e konstig. Även fast både Justin o Timbo e me o förgyller låten så gör den inte nått för mig. Nada. Men när jag stod där i kön o lyssnade så hann de spleas typ 3 låtar o jag diggade allihopa. Blev helt paff över hur bra dom låtarna var så jag allt jag kunde tänka på var o få tag på hennes skiva. Så när jag kom hem slank jag in på iTunes-store o köpt hem skivan bums. OMG!! Värsta bra plattan. Kan inte sluta lyssna på den nu. Älskar varje låt, ja förutom då den där dåliga låten..hehe.

Ni som inte har lyssnat på "Hard Candy" ännu..please do so. Ni kommer nog bli lika förvånade över hur bra den skivan egentligen är.



Puzz på er sötisar and rock on!

Little black dress

Shoppingbag 2008-07-13 18:33:35
Kommentera - 4 st

Såg denna klänning igår när jag va ute o shoppade me mamma, men vågade inte riktigt slå till. Men sen när jag kom hem o tänkte på saken så visste jag med mig att jag bara var tvungen att ta mig till närmaste H&M o köpa den. Så idag när Chikenlegs ville iväg o köpa några skjortor tog jag chansen o bad honom köra mig till H&M. O jag som e ett shoppingproffs hittade klänningen på 2 sekunder i affären. Letade bara upp min storlek o typ sprang till kassan..haha. Så nu e jag superglad. Nu hänger min LBD (little black dress) i min garderob o ser fin ut...hihi.




Har du nån fin LBD som kan få oss andra o bli gröna av avund? Please share with the people...

Nu ska jag börja laga middag. Efter 1 timmes powerwalk så ska de sitta mums med chillimarinerad lax o färskpotatis...vattans i munnen.

Puzz på er gullrumpor

Se upp för kurvorna

Pretty things 2008-07-13 13:55:33
Kommentera - 1 st

Älskar när man ser kvinnor med riktigta kurvor o en nice kvinnlig figur. Jag e inte nån size zero, inte för att jag har nått emot dom som ser ut så, men gillar när jag ser "vanliga" kvinnor på röda mattan. Lättare o relatera till dom för lilla mig i alla fall. Jag är storlek 38, men anser de som en normal storlek. Men alla e vi flickor olika o det är juh ändå det som e viktigast. Bara man e stolt över sig själv o sin kropp så är man alltid en drottining.


Från vänster: Alicia Keys, Jennifer Lopez och Jennifer Hudson.

Plus kolla in J.Lo's skor...sååå läckra. O alla önskar vi att vi hade hennes väska i garderoben.

Puzza sötisar

Back to school

Livet 2008-07-13 12:15:07
Kommentera - 2 st

JIIPIIII!!
Fick precis reda på att jag blivit antagen till en distanskurs jag anmält mig till i höst. Så nu ska jag plugga Hinduism o Buddism. Älskar o läsa om religoner o lära mig mer om olika slags livsåskådningar. Om jag hade fått som jag velat hade jag haft religon varannan lektion i gymnasiet..hehe.
Längtar nu bara tills kursen börjar så jag kan springa iväg till bokhandeln o köpa kurslitteraturen o börja plugga.

Happy happy joy joy!!!



Puzza

Please try this at home

Tipstajm 2008-07-13 12:02:41
Kommentera - 1 st

Måste ju bara tipsa er om en produkt som jag hittade när jag va i Finland nämligen John Frieda Freeze-Ease Hair serum. Jag som lätt får lite flygit hår o har lite självlockigt kan inte numera leva utan denna produkt. Bara gnida in i håret efter du duschat o håret kommer lägga sig fint o inte bli aldelles knasit plus att det blir superlent. Rekommenderar den massor till er har hårdilemman varje dag som jag..hehe.



Puzz på er sötisar

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-13 10:39:43
Kommentera - 2 st

Idag kommer en låt från min stora idol. Jag kommer ihåg när jag fick hennes skiva Music Box i födelsedags present när jag gick i sexan. Då var jag hookad. Efter det köpte varandea skiva hon hunnit ge ut innan o jag satt på mitt rum o lyssnade o sjöng bara på hennes skivor. Hon är en artist som man antigen hatar eller älskar har jag kommit fram till..and me lövs her!!
Så idag får ni lyssna på Mariah Careys nyaste singel "I'll be loving you long time" från hennes senaste superduperbra skiva E=MC2.


Mariah Carey "I'll be loving you long time"

Listen and enjoy kids!

Puzz

Kiiteezz r soo cuutzziee

Småsaker 2008-07-13 10:28:54
Kommentera - 1 st

cat

cat

cat
(Bilder:icanhaschezzburger.com)

Godmorning sleepyhead

Livet 2008-07-13 09:38:41
Kommentera - 0 st

Jag kan verkligen inte sova längre än till 9 på morrnarna. Helknas. Även fast jag inte somnade förrens vid 1 så e jag uppe o hoppar redan nu. Rolig jag e då.

Igår innan jag somnade så tittade jag på filmen "Jakten på lycka" med Will Smith. Har ni inte sett den, SE DEN!!! När man vet att hela filmen är baserad på verkliga händelser så förstår man att om man vill man nått tillräckligt mycket kan man få de. De va ett par tårar som rann nerför kinderna mina. Men nu när jag vet att nått inte går som jag vill o allt känns som de bara rasar, så kommer jag tänka på den killen som filmen handlar om. Inget är omöjligt.
O förresten, en rolig grej, lillkillen som spelar Will Smiths son i filmen är även han riktiga son. O den han va hur duktig som helst. Vart superimponerad. O hur söt e haninte då? Just want to eat him up cuz he so sweet...hihi
Men se till att erat nästa filmval blir "Jakten på lycka". U will not be sorry!


(Bild:Google)


Nepp om man ska ta o tänka på o äta lite frulle. Magen börjar kurra lite så....

Hmmm, undra vad man ska hitta på för kul idag då?

Puzza

Sleepytime

Småsaker 2008-07-12 23:16:35
Kommentera - 0 st

Nu ska jag sussa..

Nite nite söitsar

Puzz

Shopping in the city

Shoppingbag 2008-07-12 20:41:15
Kommentera - 0 st

Idag var mamma o jag på stan hela dagen o sprang på alla olika reor. Åh va kul de va. Såg en massa fynd o saker jag ville ha med mig hem, men eftersom jag har rätt bra disicplin på mig själv så kunde jag lämna kvar en hel del i affärerna. Men lite fick jag me mig i alla fall. Mest blev d assecoarer som fick hamna o shoppingbagen. De kan piffa upp vilken gammal kofta som helst när som helst. Så detta var de jag köpte med mig hem.


Tröja (98:-) o skärp (29,90:-) från H&M


Rosa halsband (50:-), örhängen (59,90:-) o armband (34,50:-) från Gina Tricot. Silverhalsband (179:-) Pilgrim



Skor (199:-)  från DinSko

Allt hittade jag i affärernas rea-hyllor. Såååå stolt över mig själv. Mamma hittade oxå lite grejer på rean bland annat en suuuuperfin kjol med Marimekko print från H&M. Hon hade suktat efter den kjolen i flera månader. Men hon hade is i magen o vågade vänta till rean o hoppsan ohn fick den 55% billigare. Now that's what I call a proffesional shopper!
Har du själv hittat några bra o fina fynd på sommar-rean i år? If so, please share with the people.

Efter allt shoppande så åt jag o Chikenlegs sushi. De är verkligen mitt stora lass denna sommar. Skulle helt klart kunna leva på sushi heeeela tiden. De så jädra gottis. Har ni nå bra sushiställe o rekommendera kanske?

Nepp nu ska jag glo lite på kändisar på MTV.

Puzz på er sötisar

U know honey I was thinkin'..

Småsaker 2008-07-12 11:43:01
Kommentera - 0 st

Reese Witherspoon och Jake Gyllenhaal är det sötaste o gulligaste o utan att förglömma de snyggaste kändisparet enligt mig. Se på bara på dom när de strosar runt i Italien o har de mysigt tillsammans. Tänk bara vilka underbart plluttiga barn de kommer få om de nu ploppar fram några...

Reese Witherspoon, Jake Gyllenhaal, Vacation in Italy, The Stars Say Ciao to Italy
(Bild: Instyle)

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-12 10:54:51
Kommentera - 0 st

Den här låten har ni säkert hört på en reklamsnutt i sommar på tv. Jag älskar den här låten. Man kan inte sitta still i soffan utan man måste bara upp o hoppa o dansa. Så om ni inte har vaknat upp riktigt än, så lyssna på denna låt av Alphabeat "Fascination". Lovar att du kommer ha vaknat upp när den e slut =)



Listen and enjoy kids!!

Puzza

Lördagmorron

Livet 2008-07-12 10:48:32
Kommentera - 0 st

Vill inte sitta inne idag, men om jag åker iväg måste jag köpa busskort. O jag vill egentligen inte köpa de innan semestern e slut o jag börjar jobba igen. Chikenlegs kan ite skjutsa mig för han har redan åkt iväg på sina egna grejer. Vill ju åka in till stan o strosa runt med min mamma. Lovade henne igår att vi skulle träffas.
Hmmm...vilket dilemma, NOT!! Haha..i-landsproblem. Men tror nog att jag ska ta o köpa de i alla fall. E väl lika bra...De handlar juh trots allt bara om till vilket datum kortet e gitligt. Hejdå 690 :-...buuhuuuuu.

Verkar inte som om de är 100% shorts väder idag. Lite mörka moln på himlen. Får nog bli chinos o top, men ska nog köra sandaler ändå. Lite sommar får de lov o vara i klädseln.
Åhhh..spriter i benen lite när jag får gå på rean inne i stan. Har ju varit borta på semester när den började, så hoppas på att de fortfarande finns lite fina fynd kvar....=) Håll tummarna.

Nepp, nu ska jag göra mig i ordning o call my mama.

Puzz på er sötisar


Samtal me lillebror o mahjong

Family 2008-07-11 22:37:38
Kommentera - 0 st

Lillebror ringde ikväll som vi har bestämmt tillsammans. Han hade varit på sin sista läkarundersökning ikväll o han blev A-klassad. Dett betyder att han har näst intill perfekt syn o hörsel, superbra blodtryck och bra blodvärden. Så nu betyder allt detta summa sumarum att bror min kommer ligga i lumpen troligtivs i 12 månader. NEEEEJ!!! Vill inte de. Vill ju ha hem honom redan till jul. Men e man bra så e man. Men han hade visst pratat med sin undersergant o han sa att min bror kommer troligen får välja mellan sina två topp val av de han vill bli när han e i lumpen. O de ska visst va två av dom bästa o roligaste valen, så de var en bra sak i alla fall.
Sen fick jag reda på av honom att om en månad ska vi tillbaka dit för att han ska svära faneden. Det är då de klassas som jägare, ja kustjägare då alltså. Så längtar tills dess. Har redan börjat räkna ner dagarna..hehe.

I brist på saker o göra innan min bror ringde så började jag splea mahjong på nätet. Gör aldrig det, för palla mig det är beroendeframkallande...hahaha. Har nog suttit total 3 timmar o spelat allt som allt. Tur att det är helt gratis, annars skulle jag va bankrutt haha. E skitsvårt men så bra hjärngympa. Testa de om ni har lite långtråkit eller känner att hjärnan börjar bli lite för slapp o mossig.

Nu så ska jag lägga ner datorn för ikväll o värnta på att "Ring 2" ska börja på 5:an. Scaaaaaryyy.


Puzz på er gullrumpor o sussa sött
.

Tävling tävling tävling...

Småsaker 2008-07-11 17:22:31
Kommentera - 0 st

Hos Catwalkqueen finns en supernice tävling där man kan vinna denna underbara goodiebag me massa fina saker. Kila in på hennes sida bums o va me.


Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.

Puzz o lycka till nu sötisar. May the best girl win!

Oh..what an outlet

Shoppingbag 2008-07-11 17:02:24
Kommentera - 0 st

Jag o Chikenlegs va iväg till Barkaby Outlet idag. Älskar o gå omkring där. Hittar alltid nått som följer med hem. Så oxå idag. Hittade ett par jeans från J.Lindeberg. Va supernöjd eftersom de var rena kapet. Bara 299:-!! Var ju tvungen o köpa dom efter att jag provat o de satt som handen i handsken.
Hittade även ett skärp där men kände att jag inte var lika säker på den. Så lämnade kvar den i affären. Good girl!!
Onödigt o köpa bara för att det är billigt.



På hemvägen svängde vi förbi MAX. Älskar deras fiskhamburgare. O så vad det en liten belöning till Chikenlegs som hatar att shoppa. Han va så söt som gick efter mig i alla affärer i ett par timmar. Så var d bara raka vägen hem till honom o ätat sig mätt..mums.
Nu sitter jag o tittar på Top chef som e ett av mina favoritprogram eftersom jag älskar att laga mat...Även fast det är en repris så måste jag bara kolla på de igen. Så mot tv:n nu...

Puzz på er sötisar

Mina dubbelgångare

Småsaker 2008-07-11 16:41:40
Kommentera - 0 st

Gick in på MyHeritage och gjorde en scan på av mitt ansikte som sen kollade vilka kändisar jag e lik. Gissa om jag blev förvånad när dom tycker att jag ser ut som Rachel Bilson o Rene Zellwegger!! Haha...I don't think so. Men jag ser de som en komplimang bara =). Jag ser ut som om jag precis vaknat på bilden av mig själv. No makeup. Just me...
Men gå in ni oxå o testa. Hur kul som helst o går supersnabbt.





Miss Mimi on the cover

Pretty things 2008-07-11 10:16:56
Kommentera - 1 st

I amerikanska ELLE har de den här månaden Mariah Carey som deras coverstory. O jag som helt avgudar Mariah var ju bara tvungen o småglutta på intervjun med henne på deras hemsida. Snacka om att den kvinnan har makt o komma o gå när hon vill. Till intervjun var hon typ 2 timmar sen pga att hon ville ha en makinkyr gjord..hehe. O journalisten får snällt sitta o vänta i hotellets bar. U go girl!
Fanns en massa fina foton på henne o allt runt omkring fotosessionen som var tagan till reportaget som jag tyckte va sååååååå nice så jag måste bara visa upp dom.
Kolla in tatueringen hon gjort i svanken..man måste verkligen veta att man gillar nån massor om man ska göra en sån =)




Kolla in alla skor dom hade på fotosessionen..gaaaalet. Give me.


Framsidan på månadens amerikanska ELLE

(Bilder: ELLE.COM)

Nu måste jag bara sätta igång hennes senaste skiva E=MC2 o rocka lossa lite här på morronen.

Puzz på er butterflies

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-11 09:38:18
Kommentera - 1 st

Hittade den här låten igår när jag surfade runt på Youtube och snubblade över denna låt. Lyssnade p åden fler gånger o för varje gång gillade den mer o mer. Vad tycker ni? Cuz me lövs it nu i alla fall. Så lyssna o njuta av Mario feat Usher "My love".



Puzz på er sötisar

Top of the mornin' to u..

Livet 2008-07-11 09:24:03
Kommentera - 0 st

Vaknade väldigt tidigt idag. Klockan var 8 när kröp upp ur sängen. Knas! Jag kan aldrig sova länge när jag e hemma. Inte ens när jag vet att jag e ledig o inte har några tider att passa. Men men..då får jag se de från den ljusa sidan. Har massa fler timmar på dagen att utnytja. Men ännu har jag inte gjort så mycket bra grejer. Plockat undan lite o sen fastnade rumpan i soffan..hehe.

Igår va jag o Chickenlegs o får runt halva stan. Först tog i en trip in till city där jag växlade mina euros som jag hade kvar från vistelsen i Finland. Sen en snabbis in till Make Up Store för o köpa en ny Cover up (som jag inte kan leva utan). Sist men inte minst innan vi får från stan så var vi tvungna att hitta shorts till Chickenlegs o han har typ sååååååååå speciell o specifik smak så de va visst inte vilka shorts som helst som skulle me hem. Men till slut efter många o men så hittade vi tre par..thank u God!! Haha. =)
Efter city for vi iväg till IKEA. Me löööööövs IKEA!! Där köpte jag en tvbänk , som Chikenlegs senare satt ihop åt mig..thank u daaaarrrling! Han själv köpte en hel drös med lträådor av olika modeller. Han ska organisera hemma lite. O de kan behövas..hihi. När jag kom hem så hade mitt paket från H&M kommit. som jag har längtat efter mina fina chinos o min coola badrdäkt. And now they r mine...hihi. Passade som handen i handesken båda två. supernöjd.
På kvällen vispade vi ihop en grymt god kycklingsallad o jag tittade på The Ring. shit den filmen e juh så sjukt läskig. Knas!! Sen somnade jag i soffan vid nått tillfälle. Va helt slut o bollen o kände mig lite krasslig så. Känns som om en förkylning kommer break out snart med ful force. IIKKKK!!

Nepp, nu ska d göras frulle. Me be so hungry. Ska nog göra toast me Philadelphiaost..smarrrrrr!

Puzz på er gullrumpor.

Brittan is lookin good...

Småsaker 2008-07-10 11:30:57
Kommentera - 1 st

Hon börjar se ut som sig själv igen lilla Britney Spears. Denna bild togs när hon hade varit o fixat till sitt burr nånstans i La-La land. O enligt mig ser hon helt strålande ut...watcha' think? Får vi bara hoppas att hon håller sig så här så hon inte faller ner igen. U go girl!

Britney Spears
(Bild: US Magazine)

Puzz på er sötisar

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-10 09:56:32
Kommentera - 0 st

Dagens beat kommer från en av mina favoritartister John Legend. Jag snappade upp den här låten som min favorit direkt när jag lyssnade på hans skiva första gången. Plus att den har en skön liten mellow vibe som passar idag tycker jag. Låten heter "Each day get better". So kick back and relax kidsen...



John Legend "Each day gets better"

Puzz på er kids!

Mornin'..

Småsaker 2008-07-10 09:47:44
Kommentera - 0 st

Vaknade för nån timme sen o insåg va skönt det är o sova i en normalstor säng med normal madrass...haha. Jag bara kramade om kudden o täcket o va sååå glad att jag va hemma igen =) Happy happy joy joy.
Igår åt jag o Chikenlegs sushi, o shit vad jag längtat efter de. I Finland där jag va hos min moster hade de inte nått sushiställe!! Knas fick abstinens. Så igår fick jag lugna ner mina nerver med en stoooooor sushi..mums. Sen såg vi filmen "Arn-tempelriddaren". Hade inte så höga förväntningar på den filmen, men suprise suprise den va faktiskt rätt bra. Måste nog se nästa film oxå..hihi.

Idag ska jag försöka få iväg Chickenlegs till IKEA. O sen måste jag handla mat oxå. Har ju fått campa hos Chickenlegs nu eftersom busstrejken fukar upp allt för mig om jag e hemma. Så i hans kylskåp fanns nada. Typisk honom..haha. So we need some fooodish. Sen har jag massa Euro kvar från när jag va i Finland så dom måste vi åka o växla oxå. Sen så vill jag hemskt gärna åka en sväng till Barkaby outlet o se om de finns några fina fynd kvar på sommarrean. Ojojoj..d va inte lite grejer..

Kankse inte hinner med allt på en dag, men några saker så jag nog kunna fixa.

Nu e d frulletajm, med vad jag nu kan hitta...

Puzz o gomorron på er gullrumpor.


Roger that brotha'!

Family 2008-07-09 18:46:42
Kommentera - 0 st

Glömde ju att säga att min lillebror ringde mig igår!!!!! OMG!!!
Jag blev så jävla glad o höra hans röst. Har bara gått 4 dagar sen jag såg honom, men jag saknar honom helst sjukt mycket. Inte förrens nu fattar jag hur tajita vi två egentligen är..knas.
Han ville nog snacka mer än dom 30 minuter han har lov o snacka. Ja, de har tidsreglerad telefontid i lumpen. De får endast ringa o ta emot samtal mellan 21.30-22.00. Jobbit o va i lumpen. Fattar för varje dag att det verkligen inte är min grej alls. Tur att jag e tjej då..hehe. Gör si gör så hoppa skutta spring..no no no. Men lillebror har inget val.
Men nu har jag lovat att ringa honom varje dag i en halvtimme. Det är typ hans roligaste stund på dagen i 2 veckor framåt tror jag..stackaren. De får inte ens lämpa kasernern då!! Så i 19 dagar (eftersom hans första lediga helg blir på den tredje veckan) ska han bara springa omkring bakom staket som en hund. Men han e juh inte ensam som tur e. Finns ju massa andra hundar där..haha.


(Jag o min "lilla" lillebror..han e typ 30 cm längre än mig..haha)
Anywayzzz..miss u brotha'!! U rock!!

Puzz på er alla o krama om er syskon en extra gång ikväll tycker jag!!

Finnish shopping

Pretty things 2008-07-09 18:07:55
Kommentera - 0 st

Tänkte att jag visar er alla vilka fina fynd jag gjorde på olika reor i Finland. Har inte hunnit använda nått av plaggen ännu, men de kommer. Eller jo skorna hade jag på kvällen då jag o min kusin va ute i Helsinki. Minnet e bra, men kort..=)




Kjol från Seppäla (en klädkedja i Finland) Fint med fickorna o den stora kanppen på sidan.


Axelbandslös top från Jim&Jill (klädkedja i Finland)


Sjal från Kappahl


Skor från Zara

Fanns inte så mycket att fynda på alla reor jag va på. Men allt detta tillsammans kom o kost amig totalt 640 :-. Det var bra fyndat tycker jag. Stolt!!

Har ni gjort några bra kap o fynd på årets sommar-reor? Please share with the people...

Puzz på er sötisar

Fyndat på ASOS

Pretty things 2008-07-09 16:29:29
Kommentera - 0 st

Dessa två fina saker klickade jag precis hem från ASOS.

ASOS Tink Pendant Necklace
ASOS Large Woven Scoop Bag
(Bilder: ASOS)

Halsbandet har jag tittat på hur länge som helst (de kostade inte ens mycket..hehe) o väskan hittade jag på deras rea för bara 103 :-. Så sjukt nöjd med väsk köpet o billig var den ju oxå..hihi. Har spanat efter en ny väska till hösten o nu hittade jag den. Den e bra att den e stor oxå för lilla jag e expert på att dra me mig hur mycker saker som helst.

Nu väntar jag me spänning på mitt paket. Hoppas de kommer snart o snabbt!!

Puzz på er gullrumpor

Glamour

Småsaker 2008-07-09 15:39:16
Kommentera - 0 st

Har precis blivit stolt prenumerant av tidingen GLAMOUR. Köper den tidingen varje månad ändå, så nu behöver jag inte längre springa ner till affären för o få den uan nu finns den på hallmattan när jag kommer hem. Beställde bara 3 nr eftersom man då fick en supersöt present med. 3 olika läppglans från CLARINS o en söt necessär. Så nu väntar jag bara på att nästa nummer ska komma ut o dimpa ner hos mig.



Segla in på deras sida o kolla in den nu oxå. Finns massa smått o gott där o så kan du ju klicka hem en prenumeration samtidigt oxå =)

Puzz sötisar

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-09 14:39:32
Kommentera - 0 st

Den här remixen e enligt bättre än orginalet. Så denna har gått het i iPoden när jag varit på semester. Usher. feat Beyonce & Lil' Wayne "Love in this club-remix" e en sååååå fett bra låt att de finns inte. Den e lite mer smooth än orginalet o det är nog d som gär den bättre enligt mig i alla fall =)
Videon suger eftersom det inte finns nån orginalvideo. Det är bara nån som satt ihop ett kollage av bilder..men vad gör det =)Lyssan på beatet istället o titta åt andra hållet..haha.



Listen and enjoy kidsen!

Puzza

Me be home at last..

Livet 2008-07-09 14:24:38
Kommentera - 0 st

Nu e jag äntligen hemma igen. JIIIPIIII!!!!
De superkul o va ute o resa o träffa släktingar, men palla mig va skönt e o komma tillbaka hem. Eller hem o hem. Har inte ens varit hemma hos mig själv. Eftersom det kommer bli busstrejk här i STHLM i natt så kan jag inte vara hemma hos mig. För därifrån går det bara bussar överallt. Så jag får vara hos min underbara bästa vän tills det löser sig. Men anser detta som min hem med..så jo jag e hemma nu..hihi.
Va en rätt nice resa över med båten, förutom en nackdel. Hytten vi fick va längst bak i hela båten så när vi anlände till Mariehamn mitt i natten o porten för bilarna öppnades så var det ett jävla liv inne hos oss. Mamma som en typ halvdöv sov som en stock men jag vaknade direkt. O sen kunde jag inte somna om, så inatt har jag nog baar fått mig max 3 timmars beautysleep. Så ikväll somnar jag nog på soffan...haha. Men d gör inget för jag somnar på soffan hemma =)
Men men, hytten var alltså ett nedköp annars var de som sat helt oki. Mamma ville springa ner till tax-freen direkt när båten lämnat land, så vi gick ner o tittade lite. Min mamma älskar parfymer så jon köpte sig två stycken: Armani "Code" och Dior "Addicted 2". Dom luktade riktigt gott. Men jag har redan en rätt mastig kollektion med parfymer så jag köpte inga. Men däremot hittade jag en serie ansikts-o skönhetsvårds produkter från USA som jag fastnade för. Har läst om de förut så jag passade på o testa deras ansiktstvätt. Märket heter Origins o ansiktstvätten jag köpte är " Cecks and Balance-Frothy face wash". Testade den nu när jag va o duscha o jagkan säga att den kändes väldigt bra. Har testa en massa olika ansiktstvätt men denna har nu slagit ut alla tidigare. Den får inte min hy o känna sig stram eller torr efteråt o den har en skön doft av pepparmint. Rekommenderar den varmt. Nu måste jag bara hitta en återförsäljare här hemma som säljer detta märke. Ska se till o köpa mer av serien o testa..will keep u updated om jag får fler produkter i min ägo =)
Sen blev de mest bara lite sötsaker som jag köpte. Ville inte spendera en massa, för kändes som allt ändå va lika dyrt som hemma. Det skiljer juh trots allt bara 25% mellan priserna på båten o dom hemma.
Ja resten av resan va inte så spännande. Vi va o åt, tittade på karaoken o lilla jag rev av en låt som fick alla andra o inte våga sjunga...hehe. Sorri ppls! Sen chillade vi mest i hytten o läste. Vi va både lite sega o så.
Sen va Chikenlegs o mötte oss vid hamnen, snäll som han e. Trodde först att han inte skulle palla o gå upp så tidigt som båten kom in, men han va duktig o va där innan båten..hihi.


Origins "Checks and Balances-Frothy face wash"

Nu ska jag ta o packa upp lite. Strax kommer lite bilder från resan o alla mina fina inköp som jag gjort.

Puzz på er så länge gullrumpor...

Shitso..!!!

Småsaker 2008-07-08 11:19:43
Kommentera - 1 st

Nu e busstrejken igång igen!! Knas. Jag kommer ju ingenstans om bussen inte går. Jag får slå läger hemma hos Chickenlegs..hehe. Då kommer man i alla fall till jobbet o till stan utan problem. PUST!!

Detta kommer bli de sista inlägget för idag för snart far vi iväg. Ahoy, sailorboy!!




See yall 2morrow darlings..Puzz

Update to the vardagsrum..

Pretty things 2008-07-08 10:11:48
Kommentera - 0 st

Vill köpa lite nya möbler o grejer hem till mig. Älskar IKEA så därifrån tänker jag införskaffa mig lite nya grejer därifrån. Men vet inte om jag kan köpa allt på en gång. Vill en schäslong i serien EKTORP så den matchar min fina soffa i samma serie. O vit ska en vara. Älskar vita soffor. Sen en ny matta behöver jag oxå o en tv-bänk. O som alltid som kommer man juh hem från IKEA men annat än man planerat att köpa..hehe. Farligt ställe, men de finns juh såååå mycket fint där.
Detta är min önskelista av saker jag vill ha hemma hos mig.

1. Schäslong vit, Ektorp.

EKTORP Schäslong höger

2. Tvbänk björkfaner, Benno.
BENNO Tv-bänk med hjul
3. Rund matta, vit. Rignum.

RINGUM Matta
4. Självhäftande väggdekaration, guld. Slätthult.

SLÄTTHULT Självhäftande dekoration

5. Vas, rosa. IKEA PS JONSBERG.

IKEA PS JONSBERG Vas
Tur att jag redan paxar ride me Chickenlegs till IKEA när jag kommer hem. Fast tror jag skippar schäslongen lite till. Måste först kunna praka på min lilla bäddsoffa på nån innan jag kan köpa nått nytt. Annrs blir de lite för mycker grejer o lite väl tajt om plats i mitt vardagsrum. Men tvbänken o mattan ska me hem. Dom måste jag ha. O väggdekorationerna o vasen kostar inte så hemskt mycket så de hamnar nog i vagnen dom me. Hihi. Plus d obligatoriska köpet på IKEA som är: VÄRMELJUS!! Haha..

Får väl se vad som egentligen hamnade hemma hos mig när jag väl varit där. Upadate will be made!

Puzz sötisar

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-08 09:30:12
Kommentera - 0 st

Idag kommer dagens beat från den artist som inspirerat mig mest av allt till o sjunga o skriva texter. Hon e helt makalöst begåvad o varje gång hon släpper en skiva så bli man överraskad av hur mycket hon vågar experimentera o verkligen göra det hon vill. Jag väljer en av mina favoriter från henne, men de e svårt o bara lägga upp en låt såklart. Men men..here goes. Så idag får ni njuta av Robyn "My only reason". Den här låten får en o bli hur glad som helst o videon e very nice. Älskar twisten på slutet...

Robyn "My only reson"

Listen and enjoy kids!

Puzz på er sötisar

I'm going home

Family 2008-07-08 09:10:06
Kommentera - 0 st

Idag fick jag inte ens sova länge. Vaknade halv 9 eftersom mamma tyckte att de inte e bra o sova bort hela dagen."Du måste fixa dina grejer o packa". (Vi ska åka hem idag).  Ja men hallå mamma,  jag är bara 26 år o kan tänka själv. Varje gång vi åker på semester tillsammans så börjar hon hunsad omkring mig som om jag va ett litet barn. Sen blir hon superirriterad när jag säger till henne o sluta. Mamma har nog inte klippt banden riktigt än. Hon blir väl mer fäst vid mig nu när min lillebror e i lumpen o borta i 1 år oxå. Men alla mammor kanske e så ibalnd.
E inte så van vid o bli tillsagd o göra en massa saker o så när jag inte ens bott hemma på 7 år. Blir så irriterad. Knas! Men men, jag vet att hon gör det av kärlek. Så kan d vara ibland.I guess that's the way mum's are.

Så jag kanske ska börja o packa ihop mina grejer lite granna. Fast vi ska inte åka till Helsinki förrens i eftermiddag. Vi bestämde oss för att ta båten hem isället för flyget. Si vi får köpa lite grejer i tax-freen..hihi. Fast jag brukar va rätt snål på båten ändå. Tycker ändå det är dyrt o köpa parfymer o så, även fast det är mycket billigare än på land. Fast inget kan bli lika billigt som när jag förra sommaren strosade in på NK Parfym o hittade min älsklingsparfym "Lovely" av Sarah Jessica Parker för bara 250 kr. Flaskan va på 100 ml!! De va bättre än nått tax-free pris jag sett..
Men de kanske ha nån bra sommar-rea somman kan fynda på. Hoppas, hoppas... =)

Nepp..nu ska ja ta o packa lite. Allt måste ju omorganiseras för o få plats i väskan.

Puzza på er gullrumpor

Goodnight

Småsaker 2008-07-07 21:06:52
Kommentera - 1 st

Nu ska ja basta  o sen sova. E helt slut i huvet.
Sussa sött gullrumpor.

Puzz

Mess från lillebror

Family 2008-07-07 20:55:42
Kommentera - 1 st

Äntligen fick jag mess från min lillebror!!!!! Jag e sååå glad. Nu vet jag att han har överlevt första dagen i lumpen i alla fall. Nu kan jag pusta ut..hihi.
Palla vad jag saknar honom..Jag vet jag vet att jag tjatar, men jag måste få göra de lite. Det går snart över =)



Puzza

David La Chapelle

Pretty things 2008-07-07 20:16:58
Kommentera - 1 st

Jag kom precis på att hemma har jag juh tre vykort som jag inhandlade när jag var på David La Chapelles utsällning i Nacka Starnd tidigare i sommar. Dom måste jag bara hänga upp fort som attan när jag e på hemmaplan igen.
Asså den killen kan juh bara göra underverk. Alla bilder som fanns på utställningen var konstverk. Önskade att jag hade ett riktigt orginal hemma hos mig hängandes på väggen. Fast då måste man nog ha en rätt saftig försäkring. O inbrottsriken e nog ganska hög den med. Men äh..skulle va sååååå snygg trots alla baksidor.
Aja..stop dreaming. Gick omkring där ett bra tag, på utställningen alltså när jag va där. Fanns ju så mycket fint o titta på. O så hade han några småfilmer om hur vissa av hans stora verk blev till. De var riktigt coola o kolla på. Om ni inte va där så missade ni nått!!

Men jag får som sagt nöja mig med mina vykort. Dom e fina dom med. Hittade bara två utav tre o visa er, men här e mina fina bilder i alla fall. Watcha think? I think they are groovy baby..




(Bilder: Google)

Hoppas ni har en mysig kvälll..o and BTW I STILL MISS MAH BROTHA' DAMMIT!!!

Puzz på er gullrumpor


Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-07 16:30:11
Kommentera - 2 st

Älskar den här covern på Rihannas "Umbrella" av Mandy Moore. En lite mer slow-country-rockish variant av låten. Superhärlig enligt mig.. Så detta får bli dagens beat. Hoppas ni diggar den.



Mandy Moore "Umbrella"

Listen and enjoy kids!

Puzza

Allt o lite där till..

The good things in life 2008-07-07 14:35:23
Kommentera - 0 st

Ni måste bara gå in på min underbara kompis sida o kika o läsa. Hon har en superskön blogg om allt mellan himmel o jord. Älskar hennes inlägg om mode. Hon gillar lite annorlunda stuck än jag, men hon ger mej grymt mycket bra tips om mode o skönhet varje dag.
Plus så har hon massa hintar om bra barnsaker o så eftersom hon e mamma till världens gulligaste pilt...hihi. Boppa o kokka ojojoj..hehe ;)

Så vill ni bli inspirerade o få lite bra läsning segla in på Allt o lite där till.

Rock on sötisar..Puzz.



New competition...

Pretty things 2008-07-07 14:00:12
Kommentera - 0 st

Shopaholicmamman har idag satt igång sin underbara måndagstävling som vanligt o denna vecka kan man vinna ett valfritt halsband från Ouch! by Ko-Ko-No. Jag önskar mig halsband nummer 5. Tycker den e hur söt o fin som helst. Håller tummarna att jag får vara en av de 2 lyckliga som vinner!! Vilket halsband vill du ha runt din hals? Gå in på Shopaholicmammans sida o tävla du me. Tävlingen avslutas 13.7 kl. 23.59!!
Lycka till!



Puzz på er gullrumpor

Miss u already littlebrotha'..

Family 2008-07-07 13:48:53
Kommentera - 0 st

Palla vad jag redan saknar min lillebror. Vad o lämna honom idag när han ska in i lumpen. Så nu e han deras fånge här i Finlnad. Vi får se om 2 månader om han ska va kvar i 6,9 eller 12 månader. Hoppas på de kortare. Vill ha hem honom så snabbt de bara går.
Men jag tror att han kommer tycka de e kul o springa runt o va lite crazy. Fast jobbit o vakna kl 06.00 varje morron o fort som bara den bädda sängen jättenoggrant sen göra sig iordning o ställa upp sig. Men jag antar att han vänjer sig vid det efter ett tag så. O alla order man får hela tiden sen då. Fast de e juh liksominte så svårt o veta vad man ska göra när man blir tillsagd o göra grejer hela tiden...hehe. Men de nog inte så lätt som jag målar upp det. Aja, lillebror får berätta sen. I'll give u a update.

Ja ja..jag får juh se honom igen om 2 månader som sagt. Men de blir en jobbig väntan.
Håll hårt om era syskon säger bara. Inte förrens de inte e brevid en whenever så saknar man dom.

U rock littlebrotha!!!

Puzz på er sötisar

He's in the army soon

Family 2008-07-06 20:41:21
Kommentera - 0 st

Kom på just nu, slog ner som en blixt från klar himmel. Imorron ska min bror in i lumpen här i Finland!!! Kommer kännas helknas o inte ha honom hemma med oss i 1 år, om det nu blir så länge han måste va inne. Jag vet att han kommer klara sig hur bra som helst i lumpen. Inte det jag e orolig för, men jag e orolig för mig. Palla får ju nästan tårar i ögonen när jag tänker på att jag måste lämna honom här på andra sidan pölen att han inte följer med hem som alltid förr.
Jag vet att jag kommer komma till baka i september när de ska ha en speciell cermoni där de får tilldelat sin tjänstgöringstid o får träffa honom igen. Ska visst vara jättefint o pampigt. De ser jag fram emot massor. Kommer knäppa massa kort på honom då i hans fina uniform som de måste ha på sig.
Min bror kommer rycka in till nått kompani där de är kustjägare eller vad det nu heter. Så där har de fina uniformer. Han kommer se ut som Richard Gere i "En officer o en gentleman" kan jag tänka mig..hihi.



Love u Lillebror. Kommer sakna dig like crazy!!


Puzz

Tävling..hurry hurry....

The good things in life 2008-07-06 18:32:25
Kommentera - 0 st

Gick precis in på Shopaholicmammans blogg o hon har en superkul tävling där. En goodiebag me massa sköna o nice prylar. Så segla in på hennes sida bums o va med. Tävlingen slutar 23:59 ikväll!!
Me hopie me wins diz bagzie..


f

Puzz o lycka till alla gullrumpor!

Fina flickor på SAG Awards

Pretty things 2008-07-06 14:27:23
Kommentera - 0 st

Titta in några av dom fina flickor på röda mattan när SAG Awards gick av stapeln. Det var väldigt mycket metallic o speciellt silver då som gällde den kvällen. Se bara på Evas O Ellens klänningar. Very nice..me like.
Uppifrån o ner: Eva Longoria, Kate Beckinsale, Michelle Pfieffer, Ellen Popmeo och Sara Ramirez. Vem av tjejerna hade den snyggaste klänningen?
Själv e jag rätt kär i Michelles enkla lilla fodral.






Puzz på er sötisar

Sommarläsning

The good things in life 2008-07-06 13:08:33
Kommentera - 0 st

Såhär på sommaren så ska man juh alltid läsa böcker o jag e inte en människa från det undantaget. Hittade en bok i hyllan hemma innan jag åkte iväg till Finland, som jag köpt för länge sen men inte hunnit börja me.
Boken heter "Zorro-så föddes legenden" skriven av en av mina absoluta författare Isabel Allende.
Boken handlar om Diego De La Vega o hur han blev  Zorro. Trodde först att den skulle va lite småtråkig o så, eftersom jag inte riktigt diggar Zorro så, men suprise suprise boken är verkligen super. Har inte hunnit läsa ut den ännu, e på typ 500 sidor, men så långt som jag har kommit nu e d bara massa äventyr o fart o fläkt. Rekommenderar verkligen den till er som pallar med en riktigt tjock bok som räcker länge.
Annars kan ni alltid läsa nån av hennes andra böcker. Två av mina favoriter är, som jag läst ett antal gånger..hehe, är "Ödets dotter" och "Porträtt i sepia". Två böcker som här ihop så läs "Ödets dotter" först får då fattar ni lite mer av handlingen i "Porträtt i sepia". De har lite samma stuck som "Andarnas hus". Ni kan oxå läsa boken "Paula" som handlar om hennes dotter som dog. Den boken får en till tårar varje gång. Så underbart skriven.
Så om ni har en stund över o vill ha nått o fördriva tiden med se till o köpa nån av Isabel Allendes böcker. Lovar att ni inte kommer bli besvikna.


 




Puzz o happy reading sötisar

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-06 10:10:54
Kommentera - 0 st

Idag blir den 2 låtar som e softa o sköna o chilla till så här på en söndag. En av mina favoriter eller två av mina favoriter faktiskt som knäcker på den första låten. Jason Mraz feat. Colbie Gaillat "Lucky" sjunger den här låten såå bra o man blir alldeles varm i hela kroppen av den här. Den andra låten e bara Jason Mraz "You and I both" (finns inte på den nya skivan utanpå "Waiting for my rocket to come"), men jag älskar den låten o videon e hur kul som helst. 
Tycker ni ska fixa båda deras skivor (Jason Mraz "We sing, we dance, we steal things" och Colbie Caillat "Coco") o snurra dom hela sommaren. Deras skivor är mitt soundtrack den här sommaren i alla fall.
Så lyssna o njut kids.



Jason Mraz feat. Colbie Caillat "Lucky"



Jason Mraz "You and I both"

Puzz på er gullrumpor

Easy like sunday mornin'

Family 2008-07-06 09:58:39
Kommentera - 0 st

Ibland gillar jag inte djur. Speciellt inte när de kommer o väcker en på en söndagmorron när man verkligen vill sova. Värst e supertjocka katter som tycker om o ligga på ens mage o en hund som nästan drar av en täcket. Knas! Aja, de va bara o se sig besegrad o hoppa upp ur sängen.
Känns som om jag tappat rösten lite grann. Detta pga. att vi drog iväg på karaoke bara så där igår. Jag skulle ju ha gått ut med min kusin i Helsinki igår kväll, men hon blev superdupersjuk. Så då trodde jag att jag skulle ha en chill kväll hemma. Men nej, helt plötsligt kommer min mosters man upp till vardagsrummet o säger att vi måste göra oss i ordning för nu ska vi iväg på karaoke. Jahopp, d va bara o springa ner i duschen o fixa sig iordning.
Så åkte vi iväg till lokala baren. O de va ju mest bara bönder där, men de spelade inge roll, bara jag fick sjunga. Så efter att jag sprätt av första låten så ville alla att jag skulle sjunga hela tiden..haha. Men de va så många som lämnat in lappar om o sjunga så jag fick bara dra 3 låtar. Men de räckte för mig. Sjöng bara smäcktande kärleksballader..haha. De va typ de ända dom hade..Men de va kul.  =)

Men nu ska d chillas eftersom de är söndag. E skitkallt ute (13 grader !!!!!!) o kommer säkerligen börja regna. O detta ska vara sommar.

Hoppas ni har d bättre vart ni än är.

Puzz på er sötisar

Vem bär den bäst?

Pretty things 2008-07-05 19:52:26
Kommentera - 0 st

Vem av dessa två tjejer bär den här söta skjort-klänningen bäst tycker ni? Cameron Diaz (till vänster) eller Blake Lively (till höger)?
Själv gillar jag Cameron bäst.

$firsttout->field_tout_content_hed[0][value]


Puzz på er gullrumpor

Bye bye Helsinki..cats makes me smile

Småsaker 2008-07-05 19:11:44
Kommentera - 0 st

Blev ingen utekväll för mig o kusinen. KNAS!! Hon mådde så himla dåligt. Hon fick huvudvärk o började må illa. O vi som hade peppat varandra så mycket..men men allt man önskar kan man inte få tyvärr. Hon va verkligen ledsen över det, men jag sa att då en hon skyldig mig en weekend med mig i Stockholm senare i sommar eller höst. O de var hon me på. Sen så började hon prata om att hon jättegärna vill åka med mig till hennes bror i Athen o hälsa på i höst oxå. Vi får väl se om det finns några fler semesterdagar o ta ut senare då. Kankse måste hoppa över julsemestern sen då...hhmmm, blit till att fundera lite.
Men men, så nu blev det en lugnt lördagkväll hemma med släkten, mor o lillebror. Så får o pigga upp mig lite o mitt humör, som självklart sjönk lite nu när vi inte kom iväg, smög jag in på I Can Has Cheezburger för o låta några små söta katter fixa ett leende på läpparna. O klart att de gjorde dom på två sekunder..kolla in dom här bilderna.
Helt seriöst, jag pinkar på mig för de e så kul...haha!!

cat 

cat


Lika mycket som dom e roliga e dom söta...awww. Påminner mig o min o lillebros katt Elvis när han va liten. Lika blå ögon hade han o så var han som en stor pälsboll...PUFF!! O sååå söt. Fast nu e han tjock o gammal, fast lika söt e han för d..hihi. Ska nog fortsätta surfa runt på den sida o bli jätteglad igen. =)

Puzz på er gullrumpor

Favoritflicka

Pretty things 2008-07-05 13:14:59
Kommentera - 0 st

Ni kanske redan har märkt att jag älskar Sarah Jessica Parker o allt hon gör o klär sig i o så. Men har under somaren fått en till favoritflicka o spana på, nämligen Rachel Bilson. Hon har helt sjukt bra smak o en bra stylist..hehe.
Älskar hennes stil. Hon vet exakt vad som passar henne o jag blir bara mer o mer intresserad av hennes modeval varje gång jag ser henne i nått modereportage i en tidining eller på tv.
Hon är verkligen en inspiration när jag plockar grejer til min garderob.
Så nu kommer d ploppa upp lika mycke Rachel som Sarah Jessica.

Här e några av dom outfits som jag diggar mest på henne just nu.





 

Don't you just love her..I DO!

Puzz på er gullrumpor.


Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-07-05 12:24:26
Kommentera - 2 st

Eftersom jag o min kusin ska ut ikväll så blir dagens beat en riktigt partylåt. Jag måste bara springa ut på dansgolvet varje gång eller börja dansa omkring hemma när jag hör den här låten. Man kan bara inte sitta still o man får en sån skön känsla av den. Så tacka Ríhanna "Don't stop the music" för kvällens partylåt.



Puzz på er partypeople..

Marknad, jordgubbar o utekväll i Helsinki

Family 2008-07-05 12:17:31
Kommentera - 0 st

Fick hoppa upp ur sängen tidigt idag. Vi skulle visst iväg till en marknad. Så d va bråttom o äta frukost o göra sig iordning. Va nån sån liten by där massa folk från omnejden kom o sålde sina egna produkter o så. Va rätt mysigt. Fanns en massa fint jag kunde ha köpt me mig hem o fixat till me hemma, men har man ingen bil så blir de väldigt jobbigt o bära med sig hem. Synd..
Efteråt åkte vi iväg till min mosters mans systers hus o plockade jordgubbar. Om ni inte har ätit jordgubbar som du plockat direkt o som e helt varma av solen så har ni missat nått. Dom jordgubbarna smakar såååå mycket godare o mer än dom vi annars köper i affären. Helt sinnessjukt gott!!! Om ni har en måste-lista med saker som ni ska göra innan ni dör, så se till o göra detta. Vi plockade med oss hem ca. 15 liter jordgubbar!! Så d va bara o äta så mycket vi orkade o sen så ska vi baka ihop en mastodont stor jordgubbstårta lite senare. MUMS!!



Nu när vi kom hem hade min kusin Salla redan hunnit hit innan oss andra. Hon skulle hit ut för o hämta mig så hon o jag ska ut i Helsinki inatt. Ska bli sjukt kul. Hon orkar dansa lika länge som jag så blir en lång natt. Imorron kommer vi ha lika ont i fötterna som förra lördagen när vi va ute o dansade. Alltid samma dilemma som uppstår när man ska ut o svänga dom lurviga..vad ska jag ha på mig!?!..Vet inte om jag ska ha kortis-klänning me leggings eller jeans o min nya sailor tub-top!?! Svåra i-lands problem jag har här..haha.

Hoppas att ni har lika roligare planer som jag ikväll, vad det än kan vara =)

Puzz på er gullrumpor 

Plättkväll

Family 2008-07-04 22:27:17
Kommentera - 0 st

Vi har varit ute i lusthuset o stek plättar. Guud va gott de va me hemmagjorda plättisar o sylt. I bakgrunden hade vi finsk musik o alla skratta o hade d såå mysigt i skenet av levande ljus. Va så varmt ute att man inte ens behövde ha på sig nå mer än ett linne o shorts. Men myggen tvingade mig o dra på mig mjukisarna o hoodin. Vill inte ha en massa bett som kliar o har sig. Har redan fått några var av ett har hamnat under foten!! Hur kan ett myggbett bli under foten undrar jag?!? Men nu e den där o det är fruktansvärt jobbit. Just nu gillar jag mattor väldigt mycker för dom e sköna o klia mot..hehe.

Nepp nu ska jag ta o borsta tänderna sätta mig i soffan o titta på nån knasig film som går.

Hoppas ni sussar gott gullrumpor.



Puzz o nattisen

Söta bästa vänner

Family 2008-07-04 18:55:16
Kommentera - 2 st

Pratade precis med en av mina bästa vänner o han har tagit sig an uppgiften, helt frivilligt o utan att jag visste om det, att göra en ny design till min blogg. Jag blev sååå glad att jag nästan sprack. Fick se ett första utkast o det va jättefint. När jag kommer hem ska vi spåna ännu mer på den med hjälp av bilder o sånt. Hihi..
Jag har helt underbara vänner. Hur skulle jag kunna leva utan all er 4?!?  I don't know..

O fick just en inbjudan till min lilla kusins förlovningsfest (en av dessa 4 underbara bästa vänner, eller hon e lite mer än bara vän o kusin e liksom mer som en syster..oj nu snurrar jag iväg) i slutet av augusti. Jag blev så glad att jag nästan började gråta. Fattar liksom inte att de har förlovat sig ännu hehe.. Hon o hennes kille e de mest perfekta paret ever!! Love u sötnosar! U know I'll be there!! =)

Love u Moggisen..du rockar!
Rakastan sua Mimmilainen..=)

Puzz

Godisbitar

Pretty things 2008-07-04 18:02:03
Kommentera - 0 st

Nu när jag får surfa runt o kolla på allt nytt som ploppat upp så hittar mitt öga direkt en massa nya kläder som jag blir kär i. Varför finns d så mycket i världen som man vill ha men som man inte kan få? Fast iofs. så är det rätt nice o längta efter nått. Sånt som man ibland kan spara ihop till, men ibland bara får drömma om. Livet är nog lite roligare så..med lite längtan. Så här kommer en massa godisbitar lilla jag längtar efter just nu.

ASOS Tiered Net Prom Skirt  ASOS Pussy Bow Shirt Dress
Kjol o klänningen från ASOS

Honey Bunny Back Frill Dress  Honey Bunny Back Frill Dress
Klänning från ASOS

Tyllklänning  Klänning
Klänningar från Haléns (vem visste att de hade så här fina grejer..suprise!)

Little Miss Junk Food T-shirt  Little Miss Junk Food T-shirt
T-shirts från Haléns

De vill jag ha i min garderob nu. Som ni ser är jag ännu kär i klänningar o kjolar. Fast man kaninte alltis ha d på sig så då passar dom två t-shirten me ett par jeans när jag bara vill slappa o inte klä upp mig. O som tur e passar båda in på mig..Jag e både Miss Sunshine o Miss Naughty..hihi.

Hoppas ni inspireras till egan fina inköp.

Puzz på er gullrumpor.

Dagens beat..

Mina älsklings beats.. 2008-07-04 17:02:11
Kommentera - 0 st

Låg en lååång stund ute på gräset o solade idag. Brände nog nosen lite granna tror jag..knasit. Men iPoden va me mig som alltid o då efter att inte ha lyssnat på den ett tag så ploppade en av mina ultimata favoriter upp i öronen, nämligen Róisón Murphy "Let me know". Jag älskar den här låten såååååå mycket. E värsta sommardängan för mig. Så skaka rumpan till detta beat nu i sommar..it will make u so happy!


Róisín Murphy "Let me know"

Puzz på er gullrumpor

Recap..

Livet 2008-07-04 13:03:07
Kommentera - 0 st

Så vad har hänt här ute i skogen under tiden jag inte kunnat uppdatera er. Massor ska jag säga...


OKi först o främst så har de typ regnat o åskat hela tiden o konstant. Har varit här i 2 veckor nu o idag är dwen första dagen då vi har över 25 grader varmt o sol hela tiden. Helt sinnesjukt att det kan regna så mycket. Blev väckt i natt av värsta åskvädret igen. Fick sån hvudvärk. Va hemskt. Men som tur va så gick det över rätt snabbt. Inte samma sak som när jag o min kusin va hos hennes kusin i söndags o skulle åka hem på eftermiddagen. De började regna som om de aldrig hade regnat förut o blixten slog ner framför bilen nästan o åskan mullra så att hela bilen skakade. Va så läskit. Höll på o pinka i brallan. Men som tur va så kom vi hem i ett stycke. Men d va nära..
Dagen innan på lördagen hade jag o min kusin Salla vart ute i Helsinki. Vi va på ett ställe som heter Apollo Live. Va en gammal bio som dom gjort om till uteställe. Va jättestort o fint. De spelade jätteskönt musik o jag o min kusin dansade hela natten. Hade på mig mina fina nya skor jag köpt tidiagre på dagen, när vi varit o shoppat på ett ställe som heter Jumbo. Skorna fyndade jag på Zara på deras sommarrea för 299:-. Kan inte lägga upp en bild eftersom jag glömt min USB-kabel till kamerna hemma. Men när jag e tillbaka på onsdag så kommer jag lägga upp en massa fina bilder på allt som hänt o allt jag köpt. Men tillbaka till utekvällen..Jag hade då alltså på mig mina nya fina skor, som alltid är en dålig idé. Fick såklart skoskav o kunde till slut inte dansa mer. Så när vi gick o la oss nån gång på morgonkvisten va jag såååå lycklig över att man kan ligga horisontellt. Men vill man va fin får man lida pin...

Så i onsdags va den en dag då de inte regnade så mycket så då åkte vi in till Hyvinkää o shoppade lite mer o fixade en bankkonto till min lillebror. Han ska mucka in i finska lumpen nu på måndag så han måste han allt fixat innan dess. Så vi gick omkring o köpte allt so han ska ha med sig ditt. Fick panikslag när jag fattade att jag inte kommer kunna chilla me min lillebror på 1 år ungefär. Men han e inte alls nervös o ser framemot o göra lumpen. Men åter till shoppandet..hihi. När gick omkring så kom vi till en finsk butik som heter Jim & Jill där dom hade en massa fina saker på rea. Jag hittade ett jättefint axelbandslöst linne fär 130:-. Lite sailor-stuck på den. Värsta fyndet. Köpte även Dove Summer Glow för o få lite färg på mig. Finns ju som sagt knappt nån sol här så får fuska lite. Men använde den för några sommrar sen o jag kan varmt rekommendera den. Funkar hur bar som helst o jag som har rätt torr hud märker inte ens av att den är torr. Värst fuktboosten. O så ett bra plus att man får den där lilla fuskbrännan. Jag kör med den här ljusare sorten eftersom jag e rätt blek. Annars ser jag ut som en pepparkaka..and I don not want to do that.



Påkvällen sen va hela gänget på sommarteater. Va en supersöt liten teater mitt ute i skogen. Va en tangomusikal som vi såg på. Eftersom Finland är ett tangoland så var det ju väldigt passande. Va en rätt nice musikal om en finsk tangoskapare som inte helt oväntat var en alkis som till sist sköt sig själv. Så typiskt finskt, inget lyckligt slut o bara sorliga texter till tangon. Men det var en mysik kväll. O efteråt när vi kom hem va alla vrålhungriga så vi satte igång o grill. Så sjukt skönt o inte behöva tänka på några andra grannar utan vi kan göra precis va vi vill här ute. Lovely.

That's that om vad som hänt under tiden jag varit borta hätifrån..
Kommer säkert upp en massa inlägg här under dagen o imorron. Kommer ju alltid på nått som jag måste berätta.

Puzz på er sötisar.

Äntligen tillbaka

Family 2008-07-04 11:05:18
Kommentera - 0 st

Sorri att de inte har kommit några inlägg på ett tag men åskan slog ner här hos min moster o datorn pajade. Men nu har de köpt en ny o jag e tillbaka igen..JIIPIII!
Hoppas ni har haft de skönt o mysigt.

Puzz på er gullrumpor!