Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-11-29 18:18:10
Kommentera - 1 st

en av mina största förebilder inom musik Brandy har släppt nytt och jag är helt extatisk över den nya plattan "Human" som jag redann har fått lyssna igenom. Men hennes första singel "Right Here (Departed)" är bara ett smakprov på hur mycket bra musik som finns på den kommande skivan. Skaka rumpan som bara den till detta beat ikväll...




Listen and enjoy kidsen!

New arrivals in the wardrobe

Shoppingbag 2008-11-29 17:42:04
Kommentera - 2 st

Dessa sötingar har under den gångna vecka fått flytta hem till mig och utöka urvalet i min garderob.


Supersöt volangkjol i tyll från H&M


Supertajta, men ack så fina jeans från Cheap Monday


Cardigan i lammull från Boomerang. Min absoluta vinterfavorit


Fina underkläder från H&M


Mössa/basker med blomma från H&M

Another dress...

Shoppingbag 2008-11-26 00:14:33
Kommentera - 4 st

Jag har preics här mitt i natten klickat hem denna fina klänning från ASOS. Me be so happy...

ASOS Frill Detail Dress

Take me shoppin' for free

Tipstajm 2008-11-25 23:03:21
Kommentera - 0 st

Wiieee har precis beställt hem presentkort för 700 kr på H&M från Gratisbio. Jag trodde inte de var sant när jag klickade in där idag och jag insåg att jag hade fått tillräckligt med poäng för att unna mig själv en egen tidig julklapp. Trodde helt ärligt talat inte att detta skulle funka, men jag är glatt överaskad att det gjorde det.
Så om ni också vill ha en massa presentkort gratis så tycker jag att ni ska klicka på bilden här nere och få hela 75 poäng som välkomstpresent när du blir värvd av mig.


Get off that high horse...

Shoppingbag 2008-11-25 22:41:45
Kommentera - 0 st

Kolla vad snygga stövlar jag gick och köpte idag. Hade tittat på dem på SkoPunkten lite, men hade inte prövat dem. Men idag när jag gick in där och kollade så märkte jag att det var nästa utplockat på just den modellen.Så jag letade febrilt efte min storlek, men hittade inte den. Så jag prövade en storlek mindre än vad jag brukar ha och gissa vad glad jag blev när det passade som handen i handsken. Så jag skuttade glatt till kassan och nu bor dessa fina stövlar hos mig.


Spegeln är lite smutsig..sorri.


I am in love!!

Nitta Please

Pretty things 2008-11-24 20:53:53
Kommentera - 2 st

Klicka för att förstora bilden

Dessa vill jag klicka hem på momangen. Det ser så grymt sköna ut och ha på sig nu när det börjar bli kallt om fossingarna.

Bevvan 90210

Tipstajm 2008-11-24 19:08:04
Kommentera - 0 st

Glömde nästan bort att det är ju premiär för nya Bevery Hills 90210 ikväll. Jag var som en slv till de programmet när de gick i orginal tappning. Då var men en glasögonpryd liten tjej i mellanstadiet som älskade Dylan av mitt lilla hjärta. Får se om den nya versionen är nått att hänga i granen då.


Pick me me me me..

Tipstajm 2008-11-24 18:53:20
Kommentera - 0 st



Hittade denna roliga tävling inne hos Kelly och tänkte att jag skulle göra slag i saken och vara med och tävla. Är ju alltid kul att ge sig själv en present lite då och då och vad skulle så inte passa bättre än en kväll för att unna sig själv nått. Så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att man blir en vinnare.

Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-11-24 18:43:37
Kommentera - 0 st

Detta är ingen låt man hör på radion, men den är verkligen en av mina absoluta favoriter. Ella Fitzgerlad och Louis Armstrong tillsammans blir en dynamisk duo och det gör "Dream a little dream of me" så underbart vacker. Man kan inte annat än sucka och drömma sig bort...


Winter Wonderland

Tankar & funderingar 2008-11-24 18:37:55
Kommentera - 0 st

Shitso vilket väder vi har fått i stora staden. Hoppas ni har klarat er hem utan att ha blivit helt förvandlade till en snögubbe. Själv fick jag traska omkring i snön ett bra tag idag. Skulle egentligen till gymmet, men det kom upp nått annat lite mer viktigt så det blev till att vistas ute mer än planerat. När jag väl satt på bussen tillbaka hem så orkade jag inte ens ta ner huvan ta av hatten och vantarna. Jag satte mig bara ner i sätet helt täckt i snö och stelfrusna fötter och bara pustade ut. De slutar verkligen aldrig att snöa. Men jag ska inte klaga för jag bara älskar när allt är täckt i vit och känns pluffsigt och mjukt. Hoppas innerligt att snön kommer tillbaka till julafton för det vore rena drömmen. För ni vet väl att det finaste vita täcket kommer att försvinna i slutet av veckan och vi får infinna oss i det normala plasket på gatorna. Helt trist och tråkigt tycker jag eftersom det grå gör en mer vinterdeprimerad än vad man redan är. allt blir ju så ljust av snön så det känns inte som att man bor i en svart plastsäck.


Men nu ska vi inte klaga annars får vi inga julklappar..hehe. För vet ni vad, idag är det ju exakt en månad kvar tills man får sitta hemma med hela familjen på julafton och bara ha de mysigt. Jag längtar så jag spricker. Själv förvandlas jag till ett litet barn på julafton som är finittrig och irriterar galfeber på min lillebror, smygäter av mammas goda mat och drar en massa skämt med pappa. Och katten sitter vid julgranen och bara längtar tills vi har öppnat alla våra presenter så han kan springa runt i allt papper och leka med snörena. Det är Elvis stora julklapp varje år.

Nee vet ni, nu ska jag köra lite styrka här hemma med hjälpa av mina hantlar och gummiband. stor och stark ska jag bli..hehe.

All I want for christmas is...

Tipstajm 2008-11-23 20:34:37
Kommentera - 0 st

Hittade denna lista här och tyckte att det verkade passande nu när vi kommer in i julklappssäsongen. Bara att skriva i vad man önskar sig i alla 3 kategorier och sen hoppas att de hamnar under granen, de mjuka och hårda de vill säga...

Tre hårda klappar:
1. Rosa 8gb iPod
2. Digital kamera (rosa)
3. Smycken från Pilgrim

Tre mjuka klappar:
1. Underkläder
2. Nya vita tummvantar
3. En skön grå stickad tröja

Tre viktiga klappar:
1. En jul med min lillebror som kommer hem från lumpen och mamma och pappa
2. Lycka
3. Massa skratt med alla dom jag älskar mest

Om ni känner er manade kommentera gärna och länka till inlägget.. =)

XoXo Gossip Girl

The good things in life 2008-11-23 19:58:05
Kommentera - 0 st

Varför är "Gossip girl" så sjukt beroendeframkallande?


Beautybag 08

Pretty things 2008-11-23 18:29:05
Kommentera - 0 st

Var och hämated ut min Beautybag idag. En Beautybag är en påse som man får hemskickad 3 ggr per år och man betalar 299:- för varje bag. I varje bag får man med en massa smått och gått i skönhetsproduktväg.Innehållet har dubbelt så högt värde än det du betlar för att få hem bagen. Detta är min första beautybag så jag har inget att jämnföra med, men jag tyckte det var roliga saker med i. Nästa bag kommer att skickas ut i januari så om ni vill ha en hemskickad också så ska ni ställa er i kö här.





Innehållet i Beautybagen

Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-11-23 10:48:11
Kommentera - 1 st

Idag ska ni få lyssna på min största inspiration inom musik vilket är Mariah Carey. Jag kommer alltid att ha henne som min Nr 1 girl. Och en av mina många favortier av henne är "Forever" som bara smälter ens hjärta. Plus att Mariahs röst är helt fenomenalt grym i denna låt. Går lite för högt upp för mitt eget register, men önskade att man kunde sjunga den som hon...men practice makes perfect.



Listen and enjoy kidsen!

Underbar musik

Mina älsklings beats.. 2008-11-23 09:41:28
Kommentera - 0 st

Ni måste bara lyssna in Minaya! Hon är en grymt bra sångerska som sjunger så sköna låtar att man bara mår bäst i själen när hennes beats rullar på. Hon ska snart släppa sin debut singel, den 18:de december (perfekt juklapp) och ska spela in sin första video i dagarna. I love love love her...



Bild: Lånad från Minaya

Breath in...

Family 2008-11-23 09:30:34
Kommentera - 0 st

Sitter här i soffan och bara har det gott. Har precis ätit frukost och väntar bara på att tvätten ska bli klar så jag kan åka till mamma och pappa. Mamma har lovat mig att löra mig hur man gör traditionella finska juldelikatesser. Hon börjar redan nu och fryser in det till jul. Och eftersom jag nån gång i framtiden kommer bli ansvarig för min egen familjs julfirande och låta mamma slippa pyssla, så måste jag lära mig allt nu känner jag. Man vet ju aldrig när det de händer att man själv står där och basar i köket på jul...
så jag ska spendera dagen där och mamma och jag tar säker en skön promnead i solen. Är ju en grymt underbar dag så kan ju inte sitta inne hela dagen. Har i och för sig redan varit på en liten kortis promenad imorse, men en till gör ingen skada.

Hoppas att ni har en supermysig söndag i snön.


Bild:Google

Dress me up pretty....

Pretty things 2008-11-22 11:34:59
Kommentera - 1 st

Nu skulle jag vilja förgylla garderben med lite fina klänningar som man kan se söt i när man går ut och befinner sig på diverse julfester i nästa månad. Dessa skulle jag kunna tänka mig att beställa hem och låta dem flytta in i min garderob.

ASOS Backless Bustle Prom Dress Click on images to enlarge them

Lipsy Exclusive To ASOS Corset Wrap Dress

Full Circle Bow Front Strappy Dress

ASOS Wrap Front Satin Bandeau Dress

ASOS Contrast Ruffle Dress
Bilder: asos.com


Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-11-22 11:12:00
Kommentera - 0 st

Varje år när första snön faller så vill jag lyssna på "Let it snow" med Boyz II Men. Och när ni lyssnat igenom den kommer ni att förstå varför...



Listen and enjoy kidsen!

Let it snow...

The good things in life 2008-11-22 11:06:32
Kommentera - 0 st

Har ni sett hur det ser ut utanför fönstret? Så här ser det ut hos oss när man tittar ut genom köksfönstret.


Snö över hela taket utanför..hihi. Jag bara äslkar att vakna upp till den första snön. Det bara spritter i hela kroppen som på ett litet barn. Känns som att man bara vill slämga på sig en overall och en pälsmössa och springa ut i pulkabacken och bara köra på hur länge som helst. Eller, om man som jag är finne, få dra på sig pjäxorna och skidorna och åka i spåret.
Men idag blir det inga vinteraktiviteter, utan det blir till att hälsa på min nya kärlek löpbandet på gymmet och sen träna upp mina armar. Känner att när jag väl kommit igång med träningen så ska jag inte slaka bara för att de är helg.

Men först ska jag ta de lite lugnt och njuta av att bara vara. Men om en timme ska jag gitta och gå ut i snöyran..

Kick your ass..

Livet 2008-11-21 21:59:22
Kommentera - 0 st

Har precis anmält mig till kickboxning. Kände att jag tyckte det lät nice när min arbetskamrat pratade om det och att hon utövade det. Så till januari ska jag lära mig att vara lite agressiv i 1 timme och verkligen pressa mig själv till att sparka hårdast och skrika högst när jag träffar kudden..hihi. Känns lite läskit, eftersom jag den person som alltid säger att jag inte tycker om att slås. Första passet är ett prova-på-pass, så om det skulle kännas fel så behöver jag inte betala terminsavgiften. Det tycker jag är jättebra. Ska bli superkul och jag ser jättemycket fram emot det redan nu. Bra julklapp till en själv tycker jag..

  

chillin and relaxin..

The good things in life 2008-11-21 21:16:21
Kommentera - 0 st

Ikväll är det bara chill på hög nivå som gäller.
Har jobbat fram till 18.00 och sen var jag så jädra hurtig att jag faktiskt drog mig själv till gymmet för en 1 timmes pass. Har hittills avverkat 1.1 mil på löpbandet denna vecka. Det är rätt duktigt av mig. Har tänkt att ta ett pass imorron igen, sen vilar jag upp mig på söndag. Ska nog inte köra så hårt imorron, men lite ska jag svettas. Ska nog köra igenom armarna då jag bara koncentrerade mig på ben ikväll.
För att ge mig själv en belöning för att jag jobbat på så bra i veckan så har jag svängt ihop en smarrig hallonpaj och till de har jag gjort vaniljsås. För min paj ska simma i sås. Då är det som godast. Tillsammans med filmen ska jag titta på "Döda Poeters Sällskap". Det är en så grymt bra film och jag gråter lika mycket varje gång jag ser den. Väldigt stark film med en väldigt bra story.
Hoppas att ni har en mysig kväll vad ni än gör.


Pain & pleasure

Livet 2008-11-20 21:22:11
Kommentera - 1 st

Det är jättekul och röra på sig och gå till gymmet. Men det som kommer efteråt är inte kul alla gånger. Yes, jag snackar om träninsvärken. Helvete, vad jag har onte i hela kroppen idag och då menar jag verkligen HELA kroppen. Kunde knappt gå upp och ner för trapporna på jobbet idag. Tog emot som bara den. Och bara att klicka på musen till datorn var ett jobb i sig. Så idag fick bli en vilodag från gymmet så att musklerna får vila upp sig och bli kompis med mig igen. Ska se om jag pallar av att dra mig till gymmet imorrron, men jusy nu känns de inte som ett alternativ. Kanske bara blir en liten rask promenad efter jobbet för att röra på mig lite i alla fall. Känns ju helt knasigt att inte röra på sig alls nu när man fått in vanan att gå till gymmet. Kroppen skricker efter motion.

Men som sagt idag blev det en vilodag så min kropp njuter av att sitta i soffan och slappa och bara ta de lugnt. Men kroppen har ännu inte lyckats att låta handen sträcka sig efter fjärrkontrollen för att slå på tv:n. Får se om det händer eller inte. Annars kanske kroppen tar mig sig laptopen till sängs och slår på ett avsnitt av "Gossip Girl".
Men ett som är säkert är att denna kropp kommer sova väldigt skönt inatt...


Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-11-18 20:09:40
Kommentera - 3 st

Kelly Rowland (från Destinys Child) och Travis McCoy (från Gym Class Heroes) rippar av den här låten så jädra bra. "Daylight" är verkligen ett bra party beat och den snurrar runt i min iPod när jag springer. So shake your booty till det här beatet.



Listen and enjoy kidsen!

These boots are made for walkin'

Pretty things 2008-11-18 19:58:02
Kommentera - 0 st

Mina fina stövlar som jag fick av min mamma i födelsedagspresent har gått sönder i hälen. Det går inte att laga hos Mr. Schumacher så nu måste jag köpa nya. Men istället för att investera i ett par superduper dyra så tänkte jag köpa tre par från Skopunkten för nästan ingenting. De har ju det där erbjudandet att man tar 3 men betalar bara för 2 par. Och om det skulle gå sönder så är det inte hela världen då man har 2 par till att använda.Så här kommer några av de skor jag kan tänka mig att köpa.

 


Blir bara svårt att välja bort ett par. Får verkligen fundera igenom det. Men tänk vad nice och komma hem med 3 par skor. Jiipiii!!!

Just another tuseday

Livet 2008-11-18 19:38:12
Kommentera - 0 st

Då har man tränat igen. Idag har jag dock varit extar duktig och höjt min tid på löpbandet från 30 minuter till 40 minuter. Och mitt intervall tränande börjar löna sig. Jag orkar springa längre etapper för varje vecka, så jag märker verkligen hur träningen ger resultat. Är så jädra kul att jag sitter och kollar på en kilometermätare mer än vågen. Jag har säker gått ner lite i vikt, men det är liksom helt ointressant. Jag vill hellre se reslutaten i hur mycket jag orkar än i hur många klädstorlekar jag gått ner. Så idag har jag promenerat/sprungit 5 kilometer och jag var så nöjd med mig själv...hihi. Små steg för andra men stora för mig. sen så fick såklart min lilla mage sig en omgång efter att jag sprungit så som armarna med. Så gick verkligen igenom hela kroppen.
Det är väl därför jag nu sitter här i soffan helt utslagen efter en supergod middag. Sitter och skrattar åt dubbelavsnitt av "Vänner" och känner att magen verkligen fick sig en omgång den med. Ajaja...inte skratta.


Bild:Google

Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-11-17 17:22:56
Kommentera - 1 st

Så här känner jag just nu..butterflyz butterflyz all over!!
Lyssna på texten och ni fattar vad jag menar...


Alicia Keys "Never felt this way/Butterflyz"

To run or not to run...

Träning 2008-11-17 17:13:16
Kommentera - 0 st

Sitter här i soffan och funderar på om jag ska till gymmet eller inte. Så jädra svårt att ta sig dit om man åker hem direkt efter jobbet. Men det skulle ju vara grymt skönt att pumpa ut allt de sista man har i kroppen innan man lägger sig.
Varför är det så sjukt svårt att peppea sig själv till att dra sig till att göra nått som är bra för en. Jag menar det är inte alls svårt att lufta på rumpan och ta sig till skafferiet och plocka ut kakor och sötsaker och komma tillbaka till soffan och mumsa i sig dem. Eller hur? Tåls att tänka på...
Nee jag ska ta och lufta på upp mig själv ur soffan och göra nått snällt mot kroppen istället för att få den må dåligt. det är enkel matematik men ändå är reslutatet så svårt att få fram.


Bild: Google

Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-11-15 10:34:18
Kommentera - 2 st

Helt ärligt talat så måste alla ha minst en skiva av Joe hemma i sin samling. Hans låtar är så jävla bra helt ärligt talat sagt att de finns inte. Satt och tänkte på en sak när jag satt på bussen för ett par dagar sen. Vem är dagens Marvin Gaye? Ni vet en kille som kan få vilken kvinna som helst att känna sig sexig genom bara att sjunga en låt. En kille som kan skriva så sexiga och romantiska texter akompanjerat av grytm sköna beats att man inte kan sluta lyssna på dem för att de får en att må så bra. Och Joe poppade upp i huvudet eller rättare sagt i iPoden. Om ni lyssnar på hans låtar så fattar ni vad jag menar. Här kommer en kavalkad av Joe och hans underbara låtar som räcker en hel dag. Och ni kommer lyssna på dem om och om igen because they are that addictive!



"If I was your man"


"All that I am"


"Ride with Wit You"


"All the things your man won't do"


"I wanna know"

Happy saturday

The good things in life 2008-11-15 10:19:10
Kommentera - 0 st

Kunde inte blogga nåtgot igår eftersom vårat internet låg nere ocg Chickenlegs inte fick igång de. Men när jag ringer till ComHem nu på morgonen så ser jag till att de funkar på 5 minuter. Girlpower eller vad!?!..Hehe.

Så nu kommer en liten uppdatering från igår. Inte för att det är världens värsta grejer som jag gjort, men för den lilla skara människor som läser detta och är intresserade av mitt lilla liv så kanske det är intressant.
Min kära lilla mamma och jag var och såg "Mamma Mia" igår och den är verkligen hur bra helst. De 2 timmar man sitter i salongen känns som 20 minuter och jag vill bara sitta osjunga med för full hals. Men tyvärr var vi inte på en av sing-a-long föreställningarna så de var bara till o mima och stampa takten med foten. Men har ni inte sett filmen ännu DO IT! Eller köp DVD:n när den kommer ut. Den är verkligen så underbart bra och jag i alla fall vill bara flytta till en liten ö i Greklands skärgård till ett vitt hus med blå fönsterskydd, eller vad det heter. Och alla gillar vi ju ABBA innerst inne så det är bara underbart att höra alla låtar i en kavalkad i några timmar.
Ett minus blev det dock för detta besök och det hade inget med filmen att göra utan med kvinnan som satt bervid mig. Hon hade verkligen världens hemskaste andedräkt. Jag fick hålla andan ett antal gånger för att jag bokstavligen fick kväljningar. Superjobbigt eftersom hon andades ut jättemycket när hon skrattade och de gjorde hon hela tiden. Men jag som är så snäll kan ju inte säga till henne att inte skratta och hålla munnen stängd. Kanske skulle erbjudiit henne ett stycke tuggummi eller en hel
förpackning kanske...hehe.


Bild:Google

När jag väl kom hem så bänkade jag mig framför min favoritserie just nu vilket är "Gossip Girl" och tittade igenom 2 avsnitt. Eller 1 och ett halvt. Jag somnade mitt i det andra avsnittet. Så det blev en tidig kväll för min del.

Nu är det te och frulle som gäller.

Puzz

Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-11-13 20:09:25
Kommentera - 1 st

När Brandy släppte sin första skiva lyssnade jag sönder den. Kan till denna dag alla låtar utan och innan. Men den här låten har fastnat extra mycket. "Brokenhearted" som är en duet med Wanya Morris från Boyz II Men är så grymt bra. Jag bara älskar den to bits..



Listen and enjoy kidsen!

Whip it up

The good things in life 2008-11-13 20:03:40
Kommentera - 1 st

Nu har jag bakat och i samma veva kände för att steka lite plättar. Så de fick bli min enkla middag ikväll och flippade tillräckligt många så jag fick med mig en rejäl matlåda till imorron också.





Mitt fina "kärleksmums"..som bara ett stort just nu. Men det blir minst 15 bittar av den.


  

Min ljuvligt goda vaniljplättar som man kan äta tusen av..eller nja, i alla fall 4 st.

Hot oven..

Småsaker 2008-11-13 16:42:33
Kommentera - 0 st

Kom precis på att jag ska ju baka till min avdelnings fredagsfika imorgon. O jag har verkligen ingen lust att ställa mig och harva i köket just nu. Har haft en mostertung dag på jobbet och till slut visste jag knappt ut eller in.
Va så skönt att bara skutta hemmåt och tänka att nu ska jag bara slänga mig på soffan och inte göra nått på ett tag. Men nej, när jag sitter på bussen på väg hem så slåt det mig att jag hade ju lovat alla tjejer mockarutor till imorgon. Och jag kan ju inte komma dit tomhänt.
Så nu måste jag med all säkerhet gå ner till affären och handla de som saknas. Och jag känner verkligen inte för det. Känner bara hur kylan kommer bita sig tag i mig med sina huggtänder och vinden rispa med sina pustar i mitt ansikte. Och inte att förglömma det hemska mörkret. Blää, jag vill att de ska vara ljust ute eller tända ljus överallt längsta alla vägar. Då skulle de va mysigt och gå ut utan tvekan. Och hade man nån att hålla handen med så skulle det  till och med vara supermysigt . Men den handen är lite väl långt borta för att hålla just nu.....

Men men, jag får ta och ringa min kära mamma för att be om det grymmaste receptet på mockarutor och ställa mig och baka en plåt som räcker för en hel armé. Kommer dofta grymt gott här hemma om inte annat efteråt.

Puzza

Nu är det andra bullar..

The good things in life 2008-11-12 21:36:27
Kommentera - 1 st


Bild:Privat

Nu blir det varma kardemummabullar med ett glas mjölk till. Precis vad man ska njuta av en mörk och ruggig höstkväll som ikväll. Mys mys mys i överflöd tillsammans med ett spännande avsnitt av "Grey's anatomy". Life's good...

Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-11-12 21:07:05
Kommentera - 0 st

Har fått spat på denna låt helt och hållet. Helst sjukt jobbigt hur den sätter sig på hjärnan. Ryan Leslie fixar det hela med hjälp av Cassie och Fabolus och får låten "Addiction" bli så sjukt bra. Bästa låten och spela för nån man verkligen är hooked on...



Listen and enjoy kidsen!

If u set your mind to it..

Livet 2008-11-12 20:58:53
Kommentera - 0 st

Idag har jag varit sjukt duktig tycker jag.
Efter jobbet åkte jag och min roomie iväg och tränade. Jag sprang 30 minuter på löpbandet och det var verkligen skönt att få röra på sig efter att mer elle rmindre suttit still i 8 timmar på kontoret. Måste även tillägga att varit sjukt effektiv och arbetsam på jobbet och fått så mycket gjort. Men gymmet var verkligen så skönt att komma till och springa bort en massa tankar o funderingar. För att springa på löpbandet med mina favoritbeats i iPoden är det bästa sättet att rensa tankarna på. Man kan verkligen fokusera och känna att man verkligen gått igenom allt när man stiger av.
Sen när jag kom hem så började jag hänga tvätt, tvätta mer tvätt och dammsuga hela lägenheten. Till slut fixade jag ihop en god skål med nudelsoppa och satte mig ner i soffan och här är jag nu med Roomservice på tv:n och datorn i knät.

Det var inte illa pinkat för en ondsag tycker jag. Klappar mig själv på ryggen lite..hahaha.

Nu ska jag kolla in mina favvobloggar.

Puzza

Pink cherry

The good things in life 2008-11-11 21:10:55
Kommentera - 5 st

Denna bild gör mig bara så glad. Jag vet det är bara en bild på körsbärsträd i blom, men det är rosa och det påminner mig om de där härliga ljumna sommarkvällarna man aldrig vill ta slut. Skönt att tänka på nu när det är så mörkt och trist ute..

 
Bild: Google

Utmanad till 7 sanningar

Småsaker 2008-11-11 20:58:28
Kommentera - 4 st

Har blivit utmanad av min söta kompis ocj jag ska inte vara feg och hoppa över den, men jag kan vara lite tråkig med svaren. Men hoppas att de är intressant ändå.

Det här gäller för denna utmaning:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg

So here goes...

* Jag fick nästan skivkontrakt när jag var 16 år

*Jag älskar att dammsuga

*Jag läser SVD varje morgon, fast bara huvudtidingen. Resten är så tråkigt

*Jag är roomie med min underbara killkompis Chickenlegs

*Jag är helfinsk och talar flytande finska, men är född och uppvuxen i Sverige

*Jag är laktosintolerant och kan inte äta rött kött

*Älskar presenter

Jag ska just visst skicka denna vidare till 7 personer till, men det känner jag inte att jag pallar av men jag bollar den vidare till Minaya och Denise.

Baby don't cry

The good things in life 2008-11-11 20:46:56
Kommentera - 0 st

Ikväll har jag varit hos en av mina underbara vänner T tillsammans med en annan söt kompis M. Jag och M åkte dit efter jobbet för att spendera lite tid med T underabrt coola och charmiga son V. Kvällens besök hade en bra baktanke nämligen den att jag och M har tackat ja till att finnas i V's framtida barnvaktspool. Så vi drog över till T för att umgås med V och få honom känna sig avslappnad i vårat sällskap. Vi hade superkul med att leka, bygga med klosar, blåsa såpbubblor och dansa en sväng. V är en riktigt cool liten kille som har en så otroligt charmig personlighet. Det är så häftigt att see att han brås på sin underbara mamma och pappa. Man vet att han kommer bli en stadig kille när han växer upp.
Vi fick även avnjuta en middag. En superduper god köttfärssås gjord på quorn och som vanligt dränkte jag hela rätten med ketchup..hehe. O V charmade mig och M med sina coola fraser o Mumintrollet och hans kompisar i kexform. Och han var schysst nog och ge oss alla tre en liten munsbit i efterrätt.
Men när det väl var dags att sussa så var de inte riktigt som sig brukade och herr V var lite lessen i ögat. De var något som inte stämde och han var så lessen så. Så jag såg till att mina snälla roomie Chickenlegs kom och plockade upp mig så T och V fick vara för sig själva. Hoppas att han somnade till slut med lugn och ro.

Men tack ni två söta änglar för en underbar tisdagskväll som var supermysig. Love you guys!

Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-11-10 19:07:07
Kommentera - 2 st

Den här killen har precis kommit in i mitt liv. Ikväll sjöng för första gången för mig och jag blev helt betagen. Killen heter Jay Sean och är helt underbar. Lyssna bara på den här låten "Maybe". Hur underbar som helst och man vill bara lyssna på den om och om igen. Musiken är så grymt bra och hans röst är "to die for".




Listen and enjoy kidsen!

Mishmash of feelings..

Livet 2008-11-09 20:33:38
Kommentera - 4 st

Är lite knas ikväll. Haft en supermysig härlig helg, men har en massa känslor som rör sig i huvudet på mig just nu. Andra är superhärliga o gör mig jätteglad medans andra får mig att få en lite knut i magen.
Skitjobbigt att balansera allt inom en, men jag har varit med om värre. Jag vet att jag klarar det. Allt tar bara sin tid och det måste man låta det ta oxå. Inget blir bra av att stressa.



Så just nu ska bara låta allt vara som det är och bara försöka hålla balansen. Ska hitta en punkt där jag känner mig glad
i allt mischmash..

Hoppas att eran helg varit super.

Puzz

Sex & The City Film Nr 2

The good things in life 2008-11-06 21:24:31
Kommentera - 1 st

Jag har precis lästa att Kim Catrall (Samantha i SATC) bekräftat att det kommer gör en Sex and The City film till!!! Jag är så överlycklig så det finns inte. Ännu en girl-fest i tårar är precis vad alla vi tjejer önskar oss....Hoppas vi inte behöver vänta allt för länge bara.

I love love love this news!!!


Dagens Beat

2008-11-06 19:33:57
Kommentera - 0 st

Ytterligare en låt från helt magnifika John Legend och han nya platta "Evolver".  Den här låten har han gjort tillsammans med Andre 3000 från Outkast. "Green Light" rockar så himla hårt och ikväll pumpade jag den hårt när jag vispade ihop middagen.



Listen and enjoy kidsen!

Puzz

Pain and pleasure

Träning 2008-11-06 18:09:35
Kommentera - 1 st

Idag var jag på gymmet återigen. Har varit där 3 gånger denna veacka o känner bara på dessa tre dagar hur kroppen tar åt sig av träningen. Känns bara så mycket bättre och jag är verkligen ordentligt trött på kvällarna. Visst att jag sitter här med träningsvärk idag i både armar, mage och ben, men det är det värt. Istället för att komma hem efter jobbet varje dag och bara sätta mig i soffan och jäsa så känns det banne mig så jädra mycket bättre och dra sig till gymmet.
Hur trött jag än skulle vara så försvinner tröttheten när jag ställer mig på löpbandet och börjar intervallspringa. Även fast det gör så ont i benen att jag bara vill hoppa av emellanåt så vet jag att när jag väl sprungit mina 45 minuter så kommer jag vara så fruktansvärt stolt över mig själv. Vilket jag nu är när jag sitter här i soffan och är totalt utpumpad och nyduschad och doftar som en blodgrape (bodybutter från Body Shop).



Men nu ska jag försöka ta mig ur soffan och ta mig till köket för att vispa ihop nån slags middag med lite kyckling och ris.

Puzza på er sötnötar

Lovley H&M

Pretty things 2008-11-05 21:17:31
Kommentera - 0 st

Nu har H&M fått in en massa underbara nyheter och jag önskar att jag var miljonär för då skulle allt detta var på väg hem till mig just nu.

Klänning

Klänning

Klänning

Väst

Cardigan

GO MR PRESIDENT!!

Tankar & funderingar 2008-11-05 06:31:53
Kommentera - 3 st

YIIIHHHOOOOO!!! Han vann!!
Det är med en lättnadens suck som vi nu ser en av framtidens mest ihågkommna president ta över makten i USA. Tur att amerikanarna var så smarta.

Tur att det ser att Obama är mannen som kan leda landet mot ljusare tider.

Happy happy joy joy!!

USAElection2008

Tankar & funderingar 2008-11-04 21:33:40
Kommentera - 1 st

Inatt är det valvaka i det amerikanksa preseidentvalet. Jag har läst om valet varje morron i min morgontidning och blivit mer o mer intresserad av vad som händer. Det här är nog det mest spännande valet jag varit med om i alla fall. Har i alla fall kommit fram till att Barack Obama är min favortikandidat så jag hoppas verkligen att han tar hem segern. Orkar inte med en till George W. Bush i from av John Mccain. Anser att han har alldeles för gammeldagsa värdering och på det kan man inte leda ett land som USA som är en stormakt och har allas ögon på sig. Nepp, då anser jag att en man som Obama är den rätta mannen för jobbet då han har en bättre syn på framtiden och har vettiga värderingar.

Det är väldigt synd att jag inte kommer kunna hänga med valvakan inatt. Men jag kommer ivrigt springa ut till hallen imorgon bitti kl 06.00 för att se framsidan på morgontidiningen.

GO OBAMA!!!



Where have all the Kissies gone

Tankar & funderingar 2008-11-03 19:22:45
Kommentera - 0 st

Var inne på bloggtoppen idag och tittade igenom mina favorit bloggar då jag helt plötslugt inser att Kissie som alltid varit högt uppe på listan inte ens längre helt har försvunnit. Senast jag tittade in på henns blogg var när jag läst på nån annans blogg att hon blivit dumpad av Spotlife. Och detta kanske var för 2 veckor sen eller så.
Jah förstår absolut varför de ville avsluta sitt samarbete med henne. Hon var/är helt ärligt sagt rätt korkad. Hon var verkligen en tjej som snackade först och jag vet inte ens om hon tänkte efteråt. Hon trodde väl att hpn var "untouchable" eller nått och allt hon sa var skitcoolt och ballt. Jag tyckte synd om den tjejen redan för länge sedan efter jag läst hennes blogg ett par gånger. Hon är verkligen ytlighet personifierad. Allt i hennes liv gick och går väl ännu ut på hur blont hon kan få sitt hår, hur mycket mascara hon kan smeta på och hur visa hur mycket pappas kort kan köpa henne. Hon tycker det är otroligt roligt att trycka ner alla som inte lever på Kungsholmen och går på Jensen, har dalig fika på Espresso House på Stureplan och har en bästa vän som ser ut som hon blivit träffad av en granat.

Sorry, jag kanske verkar jag vet bitter eller nått. Men när man blivit lite äldre så får man lite perspektiv på saker o ting. O Alexandra tror sig vara så himla vuxen hela tiden, men vet inte alls vad det betyder att tänka som en vuxen. Men kul o läsa om hur hon försöker fronta som det. Jag menar vilken smart och normalt tänkande människa går ut o tränar i pusch-up BH och full-blown sminkning?? Jo men det verkar som en smart idé i en sommarvärme på typ 27 C. Eller jag vet inte...
Nä men tillbaka till varför jag anser att det var en smart grej av Spotlife att avsluta samarbetet. Jag som företag skulle aldrig vilja associera mig med någon som säger så korkade o icke genomtänkta saker som hon gör. Jag skulle skämmas om jag blev ihopknuten med henne på ett sätt eller annat.

Ser inte detta som en smutskastning utan bara min helt personliga uppfattning om en tjej som verkligen desperat försöker hitta sig själv så allt hon gör verkar bli fel och allt hon säger har ingen mening. Sen är det lite värre att hon har gjort det offentligt hittils och tror att alla som är inne på hennes sida och läser för att det är intresserade av hennes liv på riktigt. Men som sagt hon söker bekräftelse men det är hemskt att hon verkligen gjort det på fel sätt hittills. Hoppas på att hon inser själv vad hon vräkt ur sig och tänker efter 2-3 gånger innan hon kommer tillbaka till ytan. Eller vad tycker ni?

Sweetin' like a pig

Livet 2008-11-03 17:43:24
Kommentera - 0 st

Efter en lång och stressig dag på jobbet så är det verkligen superskönt att dra sig till gymmet och bara pressa ur sig all den energi som finns kvar i kroppen. Jag sprang och powerwalkade som en galning i 20 minuter så snacka om att jag kommer ha ont i mina ben o min rumpa imorron. Men det är det värt.
Så nu ska jag vispa ihop lite middag vilket är nudelsoppa. Så vi snackar verkligen vispa ihop. Jag är verkligen så utpumpad att jag inte orkar göra nån gourmet middag. Och dessutom är jag farligt beroende av nudelsoppa och specielt räksmak, mumsan.
Nepp nu vattnas det för mycket i munnen så middag it is.



Puzz på er sötnötar

Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-11-02 20:53:48
Kommentera - 1 st

Alltså ni måste bara köpa er John Legends nya skiav "Evolver". Har suttit och lyssnat på den i ett par omgånger nu och jag kan inte sluta lyssna. Helt sinnessjukt bra och jag har redan ett favoritbeat och det är med min stora förebild Brandy och låten heter "Quickly". Det går ända in i själen...I'm in love with this man now and forever! Och de blir ni oxå när ni hör denna låt...



Listen and enjoy kidsen!

Clean it up

Småsaker 2008-11-02 15:13:48
Kommentera - 0 st

Idag är det tvätta och städa som gäller. Så hinner inte o skriva så mycket. Men uppdaterar senare när allt är skinande rent o ny tvättat..



Hoppas att ni har en mysig söndag sötnötar.

Puzz