MINAYA's "Dina vackraste ord"

Mina älsklings beats.. 2009-01-31 12:00:43
Kommentera - 3 st

Äntligen har Minaya släppt sin debut singel och här är videon till den underbara låten. Ryser i hela kroppen när jag lyssnar på den här låten för den är så grymt fin.


Ohh pick me pick me...

Tipstajm 2009-01-31 11:39:42
Kommentera - 1 st

Nu har jag satt in en liten kul grej här på bloggen för alla mina besökare. Om ni vill att någon mer än de läsare ni har nu ska hitta till just erat lilla krypin så kan ni skriva in en liten "teaser" i rutan lite längre ner på höger sida.

Vi småbloggare måste ju hjälpas åt för att få fler läsare och det är alltid kul om man bara får en ny läsare. Det är alltid en mer än vad man hade innan, inte sant?
Så varsågoda och gör era egna spots och få upp besökarantalet till Blondinbellassiffror..


Clean it out

Livet 2009-01-31 10:34:06
Kommentera - 0 st

Kände att idag fick jag ta tag i städandet här hemma hos M. Är ju inte så mysigt när det alltis fastnat någontong under fötterna och man irriterar sig på det där dammet som ligger på fönsterbrädan. Så när min älskling trippade iväg till jobbet så plockades alla som låg på golvet upp och dammsugaren åkte fram illa kvickt efter att disken hade klarats av. Och jag kan säga att jag är en väldigt pedantisk städare. Jag lyfter på allt och dammsuger alla lister och alla små vrår. Så det är rätt bra att får fixa det när man är ensam så inte någon är i min väg. Sen så har jag varit duktig och moppat också. Så när nu golven torkar sätter jag mig ner i några minuter och skriver dagens först inlägg.

Igår kväll var jag hemma hos min kära familj. Satt och paratade länge och väl md min mamma, pappa och min lillebror. Lillebror var i farten då en av hans bästa vänner fyllde år och de kom över en hel drös med kompisar till dem. Men de åkte ganska snabbt då det var planerad utgång. Var ganska kul när jag ropade åt min lillebror att öppna dörren då de plingade till och en va hans kompisar frågade vem de var som hojtade till. De var ju i alla fall inte din mamma, hörde jag. Lillebror svarade att de är min storasyster och fick till svars jasså har du en sådan. Lillebror svarade men va fan, du har ju sett henne en miljon gånger typ när vi tog studenten. Då svarade kompisen att de minns jag ju minst av, hur många flaskor champis hade jag inte halsat i mig när vi satte oss på det flaket..hehe. Åh, dessa smågrabbar de är allt bra roliga.
Efter en mysig kväll med "Let's dance" o soffan så åkte jag över till M och la mig i hans soffa. Mumsade på lite ost och kex och tittade på någon film på Ettan, tror jag. Minnet är bra men kort. Sen kom M hem mitt i natten efter en spelkväll hos en kompis och kröp upp brevid mig. Kan jag säga att de nog hade konsumerats ett par öl under dne kvällen? Hihi...


Where did it all come from?

Livet 2009-01-30 19:16:35
Kommentera - 1 st

Har sorterat alla mina kläder ikväll och det är helt sinnesjukt hur mycket onödiga plagg jag hade kavr. Slängde bort en hel IKEA-kasse med kläder och undisar. Saker osm jag inte sett på ett bra atg ploppade upp och jag undrade varför i hela fidens namn har jag ens detta i min ägo ännu. Hittade en massa hemska saker som försvann likak snabbt som jag plockade upp dem. Men antar att det är en sjukdom vi tjejer har köpa-mer-än-vad-vi-behöver syndromet. Måste göra mig av med en massa skor också, men det får bli imorgon för nu orkar jag helt enkelt inte sortera mer. Pust...

Ska snart ta och åka hem till min älskade M, men ikväll sitter jag ensam i soffan då han är hemma hos en kompis och spelar X-box. Han kan sitta i timtal hos sin kompis J och bara spela, spela, spela. Vissta kan jag också tycka att det är kul att spela ibland, men inte flera timmar i sträck. Ja, Singstar kan jag ju spela väldigt länge iofs. men det tycker inte jag klassas som ett spel som typ NHL eller FIFA. Det är ju mer för skoj skull och efter ett tag pallar ju inte rösten av heller så inget evighetsspel helt enkelt.
Men han kommer ju hem förr eller senare och då ska jag krama om honom så han förstår hur mycket jag saknat och längtat efter honom hela dagen.

 

Flowers in the window

The good things in life 2009-01-29 21:15:13
Kommentera - 0 st

Har varit en dag med mycket att göra. Jobbet. Livet. Allt.
Men det är oki när man haft hög stressnivå hela dagen att få komma hem till min älskade. Hela kroppen bara varvar ner så fårt jag ser honom. Och bättre blev det när jag såg att han köpt superfina rosa tulpaner till mig. Han sa att de påminde honom om mig eftersom de hade min favoritfärg. Hur kan jag ha träffat världens mest underbara kille? Jag frågar mig det varje dag.

Nepp, roligare än så här blir det inte idag. Väntar på att den sena middagen, bestående av hemlagad lasange, ska bli färdig i ungnen och att M ska komma hem. Sen är det mys i soffan som gäller och bara ha de skönt.

Förresten, imorgon är det ju redan fredag! Det hade jag helt glömt bort! Jiipii!!

  

Para mi amor...

Mina älsklings beats.. 2009-01-28 18:07:47
Kommentera - 2 st



Den här låten lyssnar jag på varje morgon när jag är på väg till jobbet och tänker på min big love. Sitter alltid på bussen med ett leende på läpparna och låter fjärilrna vakna til i magen. Bästa känslan någonsin och starta dagen med.

Give me a dress for my soar back

Livet 2009-01-28 17:55:23
Kommentera - 2 st

Vet inte riktigt vad jag har pysslat med, men jag har fått så ont i mina muskler i ryggen. Ni vet precis där mellan skulderbladen och längre ner nästan till korsryggen. Kan knappt sitta normalt på jobbet och får röra på mig konstant. Vet inte om det är att jag sover konstigt på nätterna eller om jag inte har bra hållning när jag sitter vid datorn på jobbet. Försöker varier klackarna på skorna om det skulle hjälpa. Går både med lågskor och höga pumps på jobbet. Men det verkar inte göra någon skillnad. Grymt irriterande när det ibland verkligens ticker till när man håller på med någonting. Får hoppas att min älskling kanske kan massera sin söta flickvän lite när han kommer hem från jobbet. Han fick mig att glömma bort ryggontet en stund under dagen då jag fick världens underbaraste sms. Kände bara hur det pirrade till i magen och kinderna hettade till och leendet kunde inte sluta växa på läpparna.

Min rygg kanske skulle behöva en Hervé Leger-klänning som jag har suttit och suktat efter hela dagen. Såg en hel drös med fina klänningar utav de märket i Chic när jag satt och bläddrade i den på vägen hem från jobbet. Kallas ju för en mumiedräkt så borde hålla ryggen rak om inte annat om man börjar tappa hållningen.

Hervé Léger Color block bandage dress Hervé Léger Tank bandage dress


Hervé Léger Basketweave halter dress Hervé Léger V-neck bandage dress
Bilder: net-a-porter.com

Going to see The Boss

The good things in life 2009-01-26 18:35:20
Kommentera - 1 st

Måndag. Vill sova länge. Njuta av en lång frukost med min älskling. Spendera en hel dag utan att tänka på tiden.
Isället för allt detta gick jag upp klockan 05:30 imorse för att snabbt göra mig iordning, packa ner min frukost tillsammans med min lunchlåda, pussa min underbara hej då när han ännu låg kvar i sängen och sov och satte mig på en buss för att kolla på klockan varannan minut för att inte missa någon buss eller tunnelbanna.
Väl på jobbet hade jag som tur att göra fram till 15:00, sedan sinade det. Men hela dagen lystes upp av att min bejbi kom förbi med mina nycklar som jag glömt hos honom när han ändå var ute på jakt efter ett par skor. Ville inte sluta pussa på honom, men jobbet kallade så jag fick släppa iväg honom.

Men jag fick höra hans ljuva stämma några timmar senaredå han ringde med en superrolig nyhet. Han hade sedan morgonen suttit i telefonen för att försöka vara en av de lyckliga få som skulle få tag på biljetter till Bruce Springsteens konsert. Han trodde att allt hopp var ute, när han till slut kom in på hemsidan för biljettbokning och när han kom in släppte de precis biljetter till en extra konsert. Så den 7:de juni ska vi infinna oss på Stadion för att avnjuta The Boss på bästa möjliga platser. Har jag redan sagt det någon gång att jag har världens mest underbara man som min pojkvän?? Om inte så vet ni det nu...


Releseparty "Dina vackraste ord"

Mina älsklings beats.. 2009-01-25 13:30:37
Kommentera - 5 st

Weeiihhoo äntligen har underbara Minaya relsefest för sin första singel "Dina vackraste ord" och eftersom jag är utsedd till en utav Minayas admins för denan relesefest så tycker jag att alla ni som är inne och seglar på min sida ska segla in hos Minayas blogg här och checka in mer info. Om ni vill lyssna in alla hennes underbara låtar  så tycker jag att ni lägger en visit på hennes MySpace sida och diggar hela söndagen och resten av livet till hennes musik.

Festen kommer att äga rum på Resturang East i Stockholm den 29 januari och jag kan lova att de kommer vara en grymt nice kväll. Så kom med ni också och njut av kvällen...

   

Raindrops keep fallin'

The good things in life 2009-01-25 12:24:02
Kommentera - 0 st

Åh vad jag skulle velat ligga kvar i sängen hur länge som helst i morse. Men var bara tvungen att gå upp samtidigt som M. Han skulle iväg till jobbet och jag hade bestämt mig för att tvätta.
Anledningen till att jag hade velat ligga kvar i sängen och krama kudden ocg mysa med M var att vi inte gick och lade oss förens klockan 02.30. Igår fick M sin lilla överraskning vilket innebar att jag hade lagta en lyxig 3-rätters middag hemma och sedan fick han åka iväg med mig och titta på bio.
Jag hade kollat in en massa filmer iför väg, men visste att M ville se "Benjamin Button" så det fick bli den långköraren. Så efter våra middag som också innehöll Singstar battled (jag vet, jag har världen mest underbara pojkvän som frivilligt ställer upp och sjunger Singstar med mig) for vi iväg till Rigolleto. De måste verkligen ha varit nått fel på lufkonditioneringen för efter ett tag blev det varmt som i en bastu där inne. Kändes som att man intre kunde sitta still och jag vaille bara ta av mig alla mina kläder. Men som tur var så var det en vänlig själv som gick och sa till, men det var typ bara en kort stund kvar utav filmen så det kändes som att de inte gjorde någon skillnad. Det märktes i bilen att vi var varma då rutorna började imma igen lite innan vi hann hem. Hehe...lite Titanic känsla där.


När vi väl var hemma tog jag fram en ostbricka, som jag vet att M velat ha hur länge som helst, och vårat favoritvin. Så där att vi mitt i natten och mumssade i oss supergoda ostar med kex och tittad epå våran nyfunna favoritserie"Newlyweds". Jessica Simpson och Nick Lachey är hur roliga som helst att titta på. Jag sitter och skrattar som ett mähä emellanåt.

Idag ska vi åka iväg till M:s föräldrar på middag på kvällen. Skönt att slippa fixa middag idag känner jag. Orkar inte städa undan mer disk. Imorse har jag nog diskat varenda tallrisk och glas M äger då vi inte har diskt på 2 dagar och jag inte orkade städa undan efter mig igår efter att jag lekt finresturnag i köket.

Nepp, nu måste jag iväg till tvättstugan. Hoppas all tvätt är torrt så jag slipper springa tillbaka någon mer gång.

Vad pysslar ni med en söndag? 

Diggin' on you

Mina älsklings beats.. 2009-01-24 09:50:50
Kommentera - 5 st



Vem älskar inde den här gamla underbara klassikerna från TLC?

Blow me away

Livet 2009-01-24 09:46:24
Kommentera - 0 st

Vilket väder det är utanför fönstret! Blåser som om det aldrig hade blåst förut. Tur att de inte kommer ner en hel drösa med snö också. Då hade jag varit lite ledsen i ägat måste jag säga. Visst regn är väl inte så kul de heller, men nu får de vara slut på vintern eller hur?
Idag blev de ingen sovmorgon. Innan jag ens vaknat ur mina drömmar så var de någon idiot som ringde mig kl 8:00 och väckte mig. Och eftersom samtalet kom från dolt nummer så svarade jag inte. Grrr...Han krypa ner i sängen 5  minuter innan M:s klocka ringde. Fast vi låg kvar i sängen och myste lite innan han bara var tvungen och gå upp. Och eftersom jag ändå har lite att pyssla med idag så var de väl lika bra att jag också kravlade mig upp.
Så nu sitter jag här färdig att take on the day. Har så mycket att fixa att jag hoppas att jag hinner tillbaka hit innan M lutar jobbet. Det visar sig väl helt enklet.

Har ni några spännande planer denna helg?


TGIF

The good things in life 2009-01-23 21:49:01
Kommentera - 1 st

Så var den äntligen här, fredagen och helgen. Som jag har längtat.

Suttit på jobbet hela dagen och bara segat mig igenom 8 timmar av plåga. Hade verkligen ingeting att göra på nästan hela dagen. För middgaen lyckades jag  fylla så gott som med lite pyssel och så, men eftermiddagen var bara ren tristess. Som tur var hade gått förbi affären och plockat med mig senaste numret av Glamour. Så de fick bli och sitta och bläddra i den och spela TP med mitt arbetsgäng på min mobil. Jag gastade ut frågorna och alternativen, sen fick de svara. Var superbra tidsfördriv tills batteriet på mobilen började bli lågt. Ja, då var de bara tillbaka till tidningen för min del.

Efter jobbet skuttade jag in till stan för att springa ex antal ärende hit och dit. Hann också med den lilla shopping jag har kalkylerat ut att jag ska unna mig denna månad. Blev lite fina fynd från Gina Tricot och H&M. Billigt och bra är alltid bäst. Och det skadar inte heller att man ser supernsygg i det som fick komma med hem.
När shoppingen var klar och ärendena fixade möte jag upp mina 3 underbara tjejkompisar för middag. M:san har fyllt år så vi firade henne på resturang Arizona. Supergod amerikansk-mexicansk stil på maten. Kändes som man var lite vilda västern när man satt där vid brasan och med buffelhuvudet som tittade ner på en från väggen. Verkligen jättemysig stämning. Måste lugnt säga att de har stans godaste Strawberry Daquries (eller hur det nu stavas) och BBQ sås. Vi tre proppade i oss mat som om det var sista gången vi skulle se det. Vi satt där i 2½ timme och tjattrade och hade det supermysigt. Det kändes dock att alla 4 skulle rulla hem när vi kom ut.


Så nu är jag äntligen hemma hos min älskade M. Fast han är inte hemma utan hos son kompis och säkerligen har de fastnat vid X-boxen. Stackars pojkar..hehe. Men underbar är han trots de för när jag satte mig vid datorn och slog på skärmen hade han skrivit på datorns skrivbord "Saknar dig!". Kunde inte göra annat än sucka, sätta handen på hjärtat och inse att en tjej som jag aldrig någonsin kan önska sig en bättre och mer kärleksfull pojkvän än M.

Give me summer in new shoes

Pretty things 2009-01-22 21:07:29
Kommentera - 6 st



Bilder:H&M

Please God, give me these shoes to trip around in and be pretty.

Honey, U wanna play?

Livet 2009-01-22 20:15:40
Kommentera - 0 st

Oj vilken tråkig dag jag hade på jobbet idag. Hade så lite att göra så varje sekund kändes som en timme. Trodde aldrig dagen skulle ta slut. Ännu mer ville jag gå hem så snabbt som möjligt när jag gick upp i lunchrummet och märker att någon tagit min lunchlåda. Den är helt enklet putsväck-gone! Det är alltså nått mähä på jobbet som går och plockar i kylskåpen efter någon annans mat. För kan inte tänka mig att de är någonting annat som händer då jag inte hittade min matlåda i hela köket heller. Vem är så konstig att de äter någon annans mat??? Palla, jag belv så fruktnasvärt lack att jag gick omkring och svor som en bortsbindare. Jag hade bara otrolig tur att jag hade nudlar kvar på jobbet som "emergency-mat". Annars hade jag fått gå hungrig hela dagen. Och de hade inte varit så lyckat...

Och det belv inget barnvaktsjob ikväll heller. Min vän T.s son har haft lite magsjuka ocg de trodde att han var helt frisk. Men han hade visst fortfarande väldigt ont i magen och var väldigt grinig och nere, så mina tjänster avböjdes ikväll. Men jag som är så snäll sa att de är mer en välkommna att casha in dem en annan gång.
Så när de fanns tillfälle och timmar över så åkte jag och hämtade över mitt Playsatation 2 till M. När jag messade honom och frågade om det var något av intresse att ta över den kom det tillbaka "Jiipii!! Du är bäst!!!" A girl must know the way to her mans heart..
Men han får vara bered på att lilla jag kör igång en Singstar-skiva någongång också. Var därför jag köpte de till mig. Så jag kan leka Whitney i vardagsrummet och vara en superstar.


Where have all the hours gone?

Livet 2009-01-21 18:58:16
Kommentera - 9 st

Insåg idag att resternade del somär kvar utav denna vecka är det alltid någonting som händer varje dag. Vill helst att de magiskt ska ploppa upp en massa extra timmar till varje dag, då skulle de inte kännas som en omöjlighet att klämma in allt. Men nu finns det inte det så det är bara bita i det sura äpplet.
Det hektiska börjar imorgon då jag efter jobbet ska iväg till en vän och sitta barnvakt åt hennes underbart söta lilla son då och och hennes man ska iväg en sväng på kvällen. Där hade jag också velat åka hem en sväng och plocka lite saker, men nej det hinns inte med. På fredag efter jobbet är det en massa ärende som ska springas plus att jag ska träffa upp två av mina vänner för att fira den enas födelsedag med en liten middag. Sen är helgen kommen, men jag tror knappt att jag hinner ta någon värst lång sovmorgon. Ska hinna hem, sen hem till mina föräldrar för att senare förbereda en liten överraskning till min underbara M. Kan inte säga vad det är för någonting eftersom han är en gedigen läsare av denna blogg. Ni får reda på vad det var på söndag.... På söndag får jag hoppas att M får ledig så vi kan åka iväg på en liten shoppingtur. M behöver ett nytt par skor då han ska iväg på gala om två veckor och jag som är tjej hittar alltid någonting att fylla ut garderoben med.
Så ni fattar att man önskar att de fanns mer tid till att de roliga. Skulle önska att man fick ta ledigt från jobbet för att man hade för fullt schema privat. Men man måste ju få pengarna från någonstans för att kunna ha roligt på fritiden så...


Men ikväll får jag hade lugnt och skönt. Ska bara svänga ihop en middag till mig och M, vilket inte enligt mig är jobbigt alls då jag äslar att stå i köket o harva. Ska se om de finns någonting nice att vila ögonen på i tv-rutan. Men annars har jag ju min M att vila ögonen på hela kvällen....

Har ni ofta hektiska schema?

For my darling love a morning lovesong

Mina älsklings beats.. 2009-01-21 08:13:46
Kommentera - 0 st


Hope & Progress

Livet 2009-01-21 08:12:59
Kommentera - 1 st

Idag fick jag mig en välbehövlig sovmorgon. Kände verkligen hur trött jag var när jag parkerade i soffan igår efter att ha diskat, städat och lagat mat. Tittade i alla fall Bracka Obamas instalationscermoni och blev väldigt inspererad av hans tal. Trodde jag skulle vilja byta kanal efter 5 minuter, men jag satt ihärdigt och lyssna. Brukar nästan alltid bli lätt uttråkad av när någon bara står och maler på, men herr Obama kan verkligen tala så att alla lyssnar. Han också titta på kortegen som gick från Capitol Hill till Vita huset och det var supernice att Obama och hans fru tog sig ut ur bilen och gick vissa sträckor. En annorlunda president på ett mycket bra sätt. Mer välnära eller hur man ska uttrycka sig.

Vad tyckte nu om Obamas tal han höll efter installationen? Bra eller dåligt?

Nepp, nu ska jag ta och springa iväg till jobbet. Hoppas bara att jag inte blir insvept i spindelväv då det emellanåt är så sjukt tråkigt på jobbet. Vi får väl se om jag kommer hem dammig eller inte...


No energy

Livet 2009-01-19 19:58:16
Kommentera - 6 st

Ikväll har jag ingen energi över till nått. Efter att ha släpat en halvt ton genom stan hem till mina föräldrar orkar jag knappt lyfta ett finger.
Ikväll mer än någonsin önskar jag att M fanns brevid mig när jag somnar. Men inatt får jag sova själv och hoppas att John Blund kommer och hälsar på så att jag får sova lite i alla fall.

Men imorgon är det en ny dag och förhoppningsvis är eneginivån på topp igen. Denna vecka kunde ju ha startat bättre känner jag...
Men man kan inte alltid ha superbra dagar. That's life.

Bullmaja

The good things in life 2009-01-18 13:28:35
Kommentera - 6 st

Idag sov jag ut ordentligt. Somnade i M:s knä igår i soffan. Och när jag förflyttade mig till sängen så var det bara lights out direkt. M försökte antagligen pratat med mig medans han höll på att göra sig iordning för att lägga sig, men jag hörde ingenting tills han väckte mig. Han trodde att de luktade plast i lägenheten eller att de kom utifrån trappen. Så jag fick gå upp och lukta som en hund i lägenheten innan jag fick krypa under täcket igen. Halva natten fick jag sen spendera på en minimal yta i sängen då M bredde ut sig som han vore härsaker över universum. Men jag som är för översnäll väckte ju aldrig honom för att be honom maka på sig lite. Så när jag vaknade imorse hade halva min högra skuldra domnat bort. Men eftersom jag världen sötaste älskling så massarade han bort de på 2 sekunder.

Nu sitter min älskling på golvet i vardagsrummet och är helt insjunken i tv-spelande efter att vi kommit hem efter en liten promenad. Han har för ett tag sen köpt en sån där gammal Nintendo, en sån grå ni vet. Så nu spelar han som ett gnu och sitter och svärt åt mig mellan raderna när det går åt fanders. Killar och tv-spel , det är en farlig kombination. De blir som okontaktbara pojkar med lagom trevlig PMS. Man ska, verkar det som, inte be om att få vara med och spela. För de verkar som att de är rädda för att vi tjejer ska vara bättre än dem och klara av allt på en gång..hihi. Men det är säkert för att vi är mer logiskt tänkande varelser och har bättre tanke sätt och inte är lika stressade när vi spelar under press. Eller hur tjejer? Men jag låter han sitta där ett tag. Han blir sig själv igen efter ett tag. Han är ju trots allt bara kille. Men jag älskar honom för att han är som han är. Kan ju inte annat än finissa åt honom när han förlorar sitt sista liv till gubben...hihi.

Nepp, nu ska jag ta och vara en riktig bullmaja och trolla fram kardemumma/kanelbullar till min kära så han sliter sig loss från tv-spelandet.

Vad pysslar ni med en söndag?



Big or small it doesn't matter

Tankar & funderingar 2009-01-17 14:43:38
Kommentera - 9 st

Satt precis och läste ett inlägg som Blondinbella skrivit. Hon hade paratde om vikthesta och hur två stora bloggerska är helt obsessed med vad de stoppar i sig och hur coolt det är att det gått ner X antal kg per vecka.
Jag tycker att det är så sorligt att kvinnor som är så pass kända som det är och de vet att det har många yngre läsare som är inne och seglar på deras bloggar, hur det kan romantiser bilden utav hur underbart det är att hetsa upp sig över sin vikt. Det är som att det målar upp en bild av att allt i ens liv blir så mycket bättre ocg precis som man vill bara man får bort det där 2-3 extra kilona som inte ens existerar på kroppen. Hur kan ens liv cirkulera så hårt runt hur man ser ut och hur mycket man väger kan jag inte få in min min skalle. Visst jag ska inte stick aunder stol med att jag har varit rätt so grovt överviktig under en period i mitt liv. Men lika mycket som det berode på att jag mådde väldigt dåligt lika mycket var det av samma anledning som de kilona försvann. Det var inget som jag hade planerat. Så ja vet hur det känns att både var stor och liten.
Jag vet även hur dte känns att springa till gymmet 7 dagar i veckan och träna i 2 timmar för att man tror att man ska bli lyckligare. Att allt ska falla på plats bara man inte skippar det där spinningpasset. Men när jag själv såg verkligheten i vitögat insåg jag att planera varenda sak man stoppade i munnen, varenda steg i ens liv runt öppetiderna på gymmet, då insåg jag hur torftigt mitt liv var.
När jag beslutade mig för att sluta träna som en galning och koncentrera mig på att må genuint bra, då föll allt på plats. Det var en sån lättnad att kunna släppa tänket med vad middagen skulle bestå av, vad vågen visade, vad kläderna hade för storlek. Visst jag gick upp någar kilon, men jag mår utmärkt idag.  Visst går jag till gymmet idag med, men jag går tid med en anna inställning än jag hade förut. Idag ser jag det som basic-upkeep. Jag springe rpå löpbandet för att jag vill må bra. Inte för att jag vill gå ner kilon. Det är skillnaden för mig.
Jag är varken liten eller stor. Jag är precis där jag mår bra. Där jag tycke rom mig själv. Där jag uppskattar varenda skavank på min kropp. Och jag har defenitivt märkt att om jag tycker om mig själv då ser andra det också. Det är skavankerna som mig till den jag är. Det är jag.



Magrutor och noll underhudsfett gör inte mig gald. Vad som gör mig glad är att hag varje morgon kan vanka upp och känna att jag älskar den kropp jag har. Hur många kan säga det?

Alphabeat

Mina älsklings beats.. 2009-01-17 09:24:27
Kommentera - 3 st

Jag är helt fast på den här låten just nu. Älskar den bara för att den är så sjukt catchy.


I am off to a little get-together

Livet 2009-01-17 09:20:41
Kommentera - 0 st

Sovit som en stock inatt. Somnade nästan direkt när huvudet landade på kudden. Men min sötaste M väkte mig lte då han ville prata innan John Blund kom och hälsade på. Men han fick sömngrus i ögonen rätt snabbt han med.
Ibland är det faktiskt jätteskönt att gå och lägga sig tidigt en fredag. Speciellt när man gått upp 06.00 varje dag i veckan. Då orkar jag inte vara vaken mer än längst till 23.00. Ögonen vill liksom inte vara öppna. Visst, jag kan känna mig gammal när jag redan ligger under täcket innan 12-slaget, men hellre det än att sitta och pina sig själv att vara uppe bara för att man har ledigt dagen efter.
Idag var jag redan upp 08.30. Kan aldrig somna om när M har gått upp utan ligger bara och vänder och vrider mig i sängen. Känns helt onödigt då jag ändå är vaken och ligga kvar när jag kan spendera lite tid med min kärlek innan han far iväg till jobbet.

Idag  har jag blivit bjuden på äkta genuint kalas hemma hos min kompis M:san. Helt ärligt vet jag inte varför det hålls kalas, men jag åker gärna över och spenderar lite tid med mina vänner som jag inte får chans att träffa så ofta. Sen ville M att jag skulle skynda mig hem då han hoppas på att få smita hem tidigare från jobbet. Så blir väl en lite snabbare visit på kalaset.
Men nu ska jag ta och dricka mitt morgonté och äta lite frukost när jag samtidigt tittar på min härliga box "Newlyweds".

Har ni några mysiga helgplaner idag?


Friday I'm in love

Småsaker 2009-01-16 18:45:13
Kommentera - 3 st

Äntligen är det fredag. Har varit en tung vecka på jobbet med många ärendet att plöja igenom, men jag överlevde.
Ikväll blir det till att bara ta det lugnt hemma med min underbara M. Han är fortfarande väldigt sjuker så det blir till att vispa ihop en enkel middag bestående av korvstroganoff med jasmineris till. Har gått och längata efter det hela dagen idag. Knasigt att man ibland kan få knäpp på vissa specifika maträtter. Andra brukar ju få sug efter typ hummer eller McDonalds eller pizza, men jag får sug efter korvstroganoff. Och sen har jag fått nå fnurr på att ha kaviar på mina mackor. Bara kan inte ha någotning annat på dem. Inte ens apelsinmarmelad som jag annars typ avgudar. Men ibland måste man få variera för att uppskatta de man annars alltid är van vid.

Glömde nästan det att jag var och hämtade ut min beställning från CDON.COM. Beställde ju hem första säsongen utav "Nick & Jessica-Newlyweds". Så nu ska jag sätta mig ner och börjar titta på det första avsnittet innan det är dax att börja vispa ihop middagen. Hoppas hon droppar sina roliga kommentarer redan första avsnittet..hihi.

Vad hittar ni på en fredagkväll? Party,party eller hemamys med kompisarna eller flick/pojkvännen?


Hold on baby

Tankar & funderingar 2009-01-14 21:45:49
Kommentera - 10 st

Ikväll har jag fått ta hand om min bejbi då han har blivit riktigt sjuk. Tror att han åkt på en släng av influensan. Ont har han i hela kroppen och hostar som en gnu och fryser som en gris. On ni vet ju hur sjuka killar blir när en förkylning/influensa lägger sig över dem. De slår 3 gånger hårdare hos dem än det gör hos oss tjejer. De ser ljuset i tunnel och slutet är nära.
Men som den snälla flickvän jag är så har jag tagit han om honom som en sjuksköterska hela kvällen. Han har fått middagen serverad, varm te, kli på ryggen och en massa sympati och kärlek.



Nu ska vi krypa ner under täcket tillsammans så han känner ännu mer av min sympati och förhoppningsvis känner han sig bättre imorgon.

Sov sött bejbs.

Lookin out my window

Livet 2009-01-14 17:29:54
Kommentera - 1 st

Sitter på jobbet och känner att jag är så fruktansvärt rastlös att jag inte pallar av det mer. Har myror i hela kroppen och vill bara springa hem till M. Men ännu sitter man kvar på sin stol på kontoret och kan inte lämna byggnaden.
Har inte funnit ett smack att göra sedan 2 timmar tillbaka och inte får man gå hem heller. Nej, lilla jag är bunden till mitt lilla skrivbord 30 minuter till innan jag får springa ut. Hatar verkligen att inte ha någonting att göra när jag är på jobbet. Känns så onödogt att behöva vara kvar när det inte finns ett ända ärende jag kan påbörja eller hjälpa till med. Urk i en  stor burk säger jag bara...

Någon som har ett roligare och mer givande jobb än jag just nu? Please share with our friends...


A rose by another name smells as sweet

The good things in life 2009-01-13 17:27:36
Kommentera - 12 st

Jag måste bara ha världen mest underbar man till pojkvän. Let me tell you vad han överraskade mig med idag.

Jag åkte över till honom som planerat efter jobbet. Gick in och hälsade på honom inne på hans jobb innan jag skuttade hem. Var ju tvungen att pussa på honom lite när han fanns så nära. Längtat som en lite galen smurf efter att få träffa honom hela dagen. Så när jag kommer upp till hans lägenhet och tänder i hallen ser jag att det står någonting på vardagsrumsbordet. Jag funderar lite vad det är, men fortsätter med att ta av mig mina ytterkläder. När jag sedan stegar in och tänder ljuset ser jag att det står en ros i en vas. En långstammad röd ros och en lapp till "Till Dig". Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Bara stod där som ett fån mitt i rummet och kände tårarna falla. Blev så oerhört rörd. Sitter ännu och bara ler när jag tittar på rosen och tårarna är nära ännu en gång. Den här mannen har helt och fullt fångat mitt lilla hjärta. Vardagsromantik är mer underbar än man kan förstå. En liten sak kan göra i alla fall mig så oerhört glad och lycklig.

Så nu känns allt de tunga som man brottats med på jobbet som någonting som inte hänt. Allt bara försvann. Fast det gjorde det redan när jag såg M på jobbet. Fjärilarna vaknade till i magen och lyckoruset var ett faktum.

Har ni några bra tips på vardagsromantik? Någonting som någon gjort för dig som du tycker är extra speciellt?


No sleep til him

The good things in life 2009-01-12 23:20:51
Kommentera - 4 st

Kan inte sova. Har legat i sängen ett bra tag nu och kan bara inte somna. Känns så fel att ligga själv i sängen. Känns som någonting saknas. Någon. Han.
Jag har nog aldrig i mitt lilla liv haft så stora känslor för någon som jag har nu. Lika mycket som det är det mest underbara jag någonsin känt lika mycket är det överväldigande. Tänk om han bara är en illution. Tänk om han bara är en synvilla. Tänk om allt det här inte händer på riktigt. Måste nypa mig själv för att inse att dett är verkligt. Han finns. Han är min och jga är hans.
Känner mig som en lite tjej som bara hoppar omkring i ett konstant lyckorus just nu. Bara tanken på honom för min mage att pirra till, mina läppar formas till ett leende, mitt hjära slå ett extra slag. Hur kan man vara så blind att man inte har sett den här människan på 3 år när han varit precis framför en?

Sometime love really is blind. But lucky for me it opend it's eyes...

   

Makes me wonder

Livet 2009-01-12 18:51:19
Kommentera - 10 st

Efter att ha varit hemma och förkyld hela förra veckan så var det nsäatn som en chock att gå till jobbet imorse. Kunde inte sova ordentligt inatt då jag hela tiden trodde att jag skulle försova mig. Tittade på klockan första gången vid halv 5 och kunde inte somna om efter det. Så när klockan var halv 6 gick jag upp då jag inte ville väcka M som hade som lediga dag idag. Var så jobbigt att lämna kavr honom där i den varma sängen på morgonen. Ville bara krypa ner brevid honom igen när jag pussade honom innan jag gick till jobbet.
Han hade återigen skrivit en lapp innan han kröp i säng igår kväll och satt upp på ytter dörren. Jag blev alldeles varm i hjärtat när jag såg det och satte de i min kalender. Så man kan titta på det när man saknar honom som mest och fattar att han är världens underbaraste.

Kändes som dagen på jobbet gick supersegt även fast det fanns att göra för mig ända tills sista minuten innan de var dags för hemgång. Ibland bara flyger dagarna förbi utan att man märker det. men inte idag. Hoppas det blir ändraing på det imorgon för jag orkar inte med en tuggummiseg vecka på kontoret. Men får i alla fall skutta hem till M efter jobbet så det får ju en att bli glad någar timmar innan man stämplar ut.  
Men inatt sover vi i skilda sänger och jag bara känner hur sáknaden kryper runt i kroppen. Man önskar att jag hade hans armar runt mig. Längtar efter honom varje minut han inte finns i min närhet. Men älskar känsla av att vara nykär och bara känna att de spritter inut i en.

Nepp, nu ska jag och min lilla huvudvärk kravla oss ur sängen och kolla till tvätten.
Vad pysslar ni med en måndagkväll?


Bild: Google

Let me ask u something

Småsaker 2009-01-12 17:44:11
Kommentera - 2 st

Belv utmanad av denna tjej att svara på dessa 20 frågor om mig själv. So here we go everybody...

1. Vilken del av ditt utseende lägger du ner mest tid på?

Mitt hår. Är aldrig riktigt nöjd..
2. Om du kunnat bo varsomhelst i hela vida världen, familj, vänner, jobb, allt hade följt med, vart skulle det då varit?

Jag skulle nog bosätta mig någonstan där alla de 4 årstiderna fanns. Helst vid vatten där jag har en grym utsikt varje morgon. Där jag kan komma bort från all stress med samtidigt ha nära till bekvämligheter.
3. Finns där något du SKULLE VILJA göra, men aldrig får tillfälle, tid eller råd med?

Jag skulle bara ta tid för mig själv, min pojkvän, min familj och mina vänner. Det är de som betyder mest och de som alltid finns där. De förtjänar all min tid.
4. Vilka är dina TRE favoritbloggar?

Min underbara vän T's blogg Alltochlitedärtill, tjejen med den silkeslena rösten Minaya och den sista platsen är ännu tom. Någon som känner sih manad att ta den?
5. Prenumererar du på någon tidning?

Jag får hem Glamour varje månad 
6. Vad fick dig att börja blogga?

Jag kände att jag ville skriva av mig om allt och ingenting. Så började skriva av mig i somras and here I am.
7. Har du några stora planer detta nya år?
Bara vara så lycklig som möjligt. Inte så svårt som det ser ut nu.

8. Köper du helst "köbekaugor" eller bakar du hellre själv?

Jag svänger hellre ihop eget, men ibalnd är man inte så sugen på att börja rulla degen. Då kan de vara nice med färdigbakat.
9. Till vilken organisation/fond skulle du skänkt 500kr/månad om du vore tvungen?

Jag skänker redan nu pengar till en djurrättsorganisation. Men jag vill gärna skäna pengar till Röda Korset elelr nått som hjälper utsatta barn i världen.
10. Vad för sorts husdjur har du haft genom hela din livstid/har du just nu?

Jag har haft undulater, en hamster, möss och en katt. Katten lever ännu, heter Elvis och bor med mina föräldrar.
11. Om du hade en tidsmaskin, till vilken tid skulle du då åka?

Oj, det var knepigt. Men jag skulle vilja se hur det var under Finska Vinterkriget.
12. Vad är det mest onödiga du har köpt?

Hmm, finns nog ingeting jätteonödigt någonsin. Men klart det finsn väl klädesplagg som inte alltid behövt fölrja med hem.
13. Vilket ämne i skolan var för dig det värsta?

Helt klart matte. Var och är inte min starka sida
14. Har du några inplanerade resor det här året?

Nej, inget planerat. Men skulle vara mysigt med en lite solresa.
15. Berätta 3 saker som jag och dina läsare antagligen inte visste om dig? ;)

Jag är helfinsk och pratar därmed flytande finska.
Jag har en grym sångröst.
Jag har överflexibla leder.
16. Bara måste ställa denna fråga; Läser du Blondinbellas blogg?

Jo, jag läser den. Tycker det är roligt att läsa om hennes lite udda liv.
17. Är märke viktigt för dig, vad gäller kläder?

Nope, det är det inte. Jag älskar H&M, Gina Tricot och Zara mer än någon annat.
18. Hur länge har ditt förhållande du har just nu varat, ELLER; hur länge har du nu varit singel?

Jag har varit tillsammans med min pojkvä i 1½ månad, men kännt honom i 3 år.
19. Svär du ofta?

Har perioder när jag kan svära som bara den. Då blir det oftast på finska.
20. Var i Sverige har du din absoluta favoritplats?
Där min familj bor och hos min underbara pojkvän.


Kepp your love locked down

Mina älsklings beats.. 2009-01-11 12:00:27
Kommentera - 40 st



Hur kan man inte älska Kanye West? Han är totalt underbar och denna morgon kan jag inte sluta lyssna på detta beat.

I laughed til I couldn't anymore

The good things in life 2009-01-11 11:06:51
Kommentera - 11 st

Hade en såndan underbar kväll igår med M. Har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på ett bra tag kan jag säga.
Jag var som sagt en snäll flickvän ock stod och slava i köket i en timme eller nästan två med middagen. Han fick hemlagad firterad kyckling och det är ingen rätt som lagar sig själv. Men det var defenitivt värt all möda när han inte kunde sluta äta och tömde faten på nolltid.
När maten var uppäten tittade vi på en film, nämligen "The Love Guru". Mike Myers (Austin Powers-gubben) var hur rolig som helst. Och Justin Timberlake och Jessica Alba var riktigt duktiga de med. Ni måste baar se den filmen om ni vill ha er ett gott skratt. Jag lovar att ni kommer ha så roligt när ni tittar på den. Under filmens gång så öppnades det en vinflaska och drinkar mixades. När jag bara hade fått i mig ett glas vin var jag redan lite lullig och lilla M hade klunkat i sig halva sin drink och pratade som en anka som trodde han skulle få munkavle på sig när som helst. Men oj vad kul vi hade. Kunde inte sluta skratta åt allt han sa och gjorde. Jag älskar verkligen min man och hans grymt knasiga humor. Ni skulle också legat dubbelvikta och med tårar om ni hade varit här.


Bild:Google

Idag ska jag och M hem till hans föräldrar på middag. Ska bli trevligt att träffa dem igen. Men varje gång man ska hem till sina egna föräldrar så sitter man jämt och varnar sin pojk/flickvän för hur jobbiga de kan bli. Jag gör alltid så. Varnar M för min pappa varje gång, då han som jag har en kvot av ord att fylla innan vi dör. Så han pratar tills han tappar rösten i princip. Men det är ju dte som är charmen med ens föräldrar. Del av deras jobb är att skämma ut sina barn...hehe. Så nu har M varnat mig för att de kanske drar upp familjealbumen och börjar visa bilder på honom som barn. Jag hoppade av glädje när han sa det, medans han själv bönade och bad mig att inte be hans mamma ta fram dem. Vi får väl se om jag får se naken bilder på han i baljan senare ikväll...

I need more time in the day

Småsaker 2009-01-10 16:09:10
Kommentera - 23 st

Det blev ingen IKEA idag. Kände att jag inte hade hunnit med att hjälpa min bror då. Så det får kanske göras imorgon. Känns om att jag saknar en massa timmar vissa dagar. Behöver mera tid till att göra allt jag vill. Men vissa saker kan man spara till längre fram. Allt är ju inte dagsakut att fixa just nu nu nu. Även fast jag önskade att jag kunde. Den lilla perfektionisten i mig kommer aldrig att dö..hehe.
Men nu måste jag faktiskt vara en snäll flickvän och städa här hemma hos M. Jag är rätt bra på att fälla massa hår så jag känner att jag måste städa undan efter mig. Sen blir det till att svänga ihop en mys middag till killen bestående av egen friterad kyckling med jasmineris och sötsursås till. Oj vilken superwoman jag egentiligen är.

And of I go!


Playin' over and over again

Mina älsklings beats.. 2009-01-10 10:26:34
Kommentera - 5 st



Denna låt snurrar just nu runt i mitt huvud hela tiden. Undrar varför? Hehe...

Please help me your sistha'

Family 2009-01-10 10:10:18
Kommentera - 2 st

Gick upp med tuppen tillsammans med M. Han skulle iväg och jobba och jag ska iväg först en sväng till IKEA  och senare hem till lillebror för att hjälpa honom skriva ett personligt brev och CV då han ska börja söka jobb. Lillebror är nyss hemkommen från 6 månaders tjänstgöring i Finland så nu är familjens lilla soldat redo att ta sig an vuxenlivet med ett riktigt jobb. Så jag som är världens snällaste storasyster har så klart erbjudit mina skrivartalanger till hans förfogande och ska då tillsammans med honom komponera ett fenomenalt bra brev som han kan droppa av hos olika arbetsgivare. Hoppas på att han får ett jobb snart då jag vet med mig att han lätt blir rastlös och vill ha saker och ting att pyssla med. Men vem vill inte anställa min lillebror? Han är säkert den bästa anställda man kan ha!! (Jag vet, klart jag skryter om min lillebror, det är mitt jobb som storasyster..hihi)


Men som sagt innan dess ska jag åka en sväng till IKEA för att handla lite ljus och annat smått och gott till M:s lägenhet. Tänkte överraska honom med supermumsig middag ikväll med levandeljus och mys i soffan. han förtjänar det då han jobbar hela dagen halvt om halvt handikappad. Han råckade nämligen knasa till sitt knä i torsdags då han var och tränade och sedan dess har han haltat omkring som en pirat med träben. Så jag ska ta hand om honom lite extra mycket ikväll hade jag tänkt. Killar behöver sånt ibland...

Nepp, ska fixa mig iordning nu så allt inte blir så sent och långdraget.
Har ni några roliga planer i helgen?

Mr. Officer

The good things in life 2009-01-09 19:08:11
Kommentera - 6 st

Nu ska jag och M starx iväg på lite biokväll med hans vän och hans bättre hälft. Vi ska iväg och se premiären av "Wallander"-filmen. Har aldrig sett en ända av filmerna i den serien, så får hoppas att det är någonting för mig. Ska visst vara som Beck fast bättre enligt M och Beck gillar jag massor. Får hoppas på att jag blir glatt överraskad.


Is this chiken or fish?

Shoppingbag 2009-01-09 11:33:45
Kommentera - 15 st

Jag var inne och snurrade in på cdon.com och deras massiva julrea och jag hittade då "Newlyweds" säsong 1. Och jag kände bara hur det började klia i fingrarna och innan jag visste ordet av så hade jag beställt hem den. Ni måste ju medge att man får sig ett gott och billigt skratt för bara 129:-. Lilla Jessica Simpsson är nog en av de knasigaste människorna jag någonsin sett på tv så måste bara henne i min samling kände jag. Kanske kilckar hem resterande säsonger senare om jag blir beroende och får abstinens.

Jag undrar helt ärligt om hon är så blåst som hon målades upp att vara i serien? Vad tror ni?

Newlyweds: Nick & Jessica - Säsong 1 Newlyweds: Nick & Jessica - Säsong 1 Newlyweds: Nick & Jessica - Säsong 1

Those three magic words

The good things in life 2009-01-09 09:06:36
Kommentera - 10 st

Igår när jag och M låg i sängen och pratade innan vi somnade så insåg jag hur mycket jag tycker om honom. Hur kär jag egentligen är. Ni vet, det bara lägger sig en känsla över som ett täcke och värmer upp hela dig. Ville bara ligga nära honom hela natten och aldrig sluta prata. Och när jag vakande upp imorse så kändes det som om allt hade förändrats då vi kvällen innan sa att vi nu var i ett förhållande. Nu är det han och jag. Förändringen var som att en larv hade blivit en fjäril, nått som blivit precis de det skulle vara. Var underbart att veta att jag nu är hans flickvän och han min pojkvän. Sitter bara och ler när jag skriver det. Och ännu mer ler jag när jag tänker på det han sa innan han gick till jobbet. 
Han sa de tre små orden. Det är inga små ord egentligen för dess betydelse är fruktnsvärt stor. Han sa att han älskade mig. Jag blev så ställd så jag fick inte fram ett ord utan bara började pussa på honom. Sen när han gått ut genom dörren insåg jag att jag inte sa det tillbaka så jag skickade ett sms där jag förkunnade samma sak.

Jag vet, det låter cliché när jag säger dte men det känns verkligen som jag svävar på moln. Mitt lilla hjärta håller på att sprängas av lycka och jag vill bara dansa runt i rummet som ett litet barn. När någon man tycker så hemskt mycket om säger att det älskar en så blir i alla fall jag helt handfallen och förundrad över att just den personen har de starka känslorna för mig också. En helt makalöst underbar överraskning.
Nu känns det som att min lilla förkylning bara försvann ut genom fönstret. Det medicinerades bort utav den mest underbara man jag någonsin mött i mitt lilla liv.


Mingel mingel

The good things in life 2009-01-08 17:38:18
Kommentera - 14 st

Fick precis ett mail från H&M där det stod att jag var bjuden på VIP-mingel hos dem 14 januari. Det ska bjudas på frukost och man får 20% rabatt på allt man handlar, om man nu känner för att spendera sina pengar. Själv tror jag jag ska hålla i de från kronor jag har kvar. Me alltid kul att gå runt och kolla i lugn och ro och bli bjuden på frukost är aldrig fy skam.

Music 2 my ears

Mina älsklings beats.. 2009-01-08 12:07:01
Kommentera - 8 st

Ni måste bara lyssna på denna underbart ljuva stämma som tillhör Minaya. Hon är en suveränt talangfull artist som den 29 januari kommer att släppa sin första singel "Dina vackraste ord". Singeln kommer att finnas att köpa hem på Klicktrack, iTunes och cdon.com. Så surfa in på hennes myspace sida och lyssna in den. Ni kommer att bli lika beroende som lilla jag. Hon är en grym textförfattare och musiken är som honung för själen.


Bild lånad av Minaya

Please leave me alone

Livet 2009-01-08 11:27:48
Kommentera - 2 st

Inte heller idag är jag frisläppt av förkylningen. Huvudet består utav bomull känns det som, näsan rinner, har ont i kroppen och febern kommer och går som den vill. Visst jag känner mig lite bättre än igår så jag hoppas att jag ska ha min första feberfria dag imorgon. Orkar verkligen inte vara sängliggande, eller soffliggande för min del, en dag till. Känns som jag får liggsår direkt. Men enligt M:s anvisningar så ska jag ligga vågrät i soffan med filt över mig hela dagen, men kan ju inte hålla mig från att blogga. Åtmistonde lite. Eftersom jag inte har min egna laptop med mig hos honom så måste jag sätta mig vid hans skrivbord för att uppdatera er om mitt läge. Men det är ju trots allt bara i små omgångar så jag tor nog inte jag får skäll för det senare..

Dagen kunde dock ha börjat lite bättre, men ett telefonsamtal från min kusin fick mig att må sämre. Hon hade lite dåliga nyheter att komma med, men jag försökte få henne på bättre humör med den bästa peptalk jag kunde förmå från min sjuksäng. Önskar verkligen att det inte hade hänt henne, men ibland så händer det elak saker för det bästa människorna i världen. Men jag vet att hon kommer att klara sig igenom det. Med massa kärlek och stöd så klarar sig vem som helst. I love u min älskade kusin och jag finns här för dig genom vått och torrt, eld och vattenRock on baby!!

Nepp, nu måste jag verkligen se till att min kropp börjar kriga bort den här förkylningen ordentligt. Jag och M ska gå på middag och bio tillsammans med en av hans vänner och hans bättre hälft imorgonkväll. Måste orka vara social och sitta rakt upp i alla fall 3 timmar. Några bra dunderkurer som någon har att ge mig?


Don't be shy, say Hi!

Småsaker 2009-01-07 16:13:09
Kommentera - 16 st

Märker att mitt besökarantal ökat markant. Är verkligen monsternice att fler hittar hit. Men det skulle också vara jättespännande om alla ni som slirar in även gjorde er hörda. Släng in en kommentar kan vara om vad som helst, allt och inget. Roligt att få veta vilka ni nya läsare är.

So come on, don't be shy and say Hi!!


You have got to love me quickly

Tankar & funderingar 2009-01-07 12:27:46
Kommentera - 5 st

Jag och Frosty ska eventuellt gå och se John Legend när han komer till Stockholm den 2 mars. Kollade precis in biljettpriset och det var realtivt billigt, bara 375 kr per biljett. Men det var lite tråkigt att det bara har ståplatser. Kan bli lite jobbigt att stå upp i kanske 1½ -2 timmar. Måste överlägga lite med Frosty om han ännu är sugen nu när han vet att han måste stå upp. Men jag tror jag kan stå upp för den här underbara sångaren så länge.


Let me entertain you

Småsaker 2009-01-07 09:50:26
Kommentera - 6 st

Nu har jag kollat igenom M:s kollektion av filmer och visst hittade jag en massa godbitar. Första filmen som börjar rulla är "Stomp the yard". Får för mig att det är en dansfilm och jag fullkomligen älskar dansfilmer. Får hoppas att den är bra. Ser så ut i alla fall när jag läst lite om filmen. Men egentligen, vad spelar det för roll. Bara jag slipper titta in i väggen så är jag glad.


Oh, if the skies were brighter

Livet 2009-01-07 08:40:50
Kommentera - 2 st

Jag brukar väldig sällan bli superdupersjuker. Men idag är jag verkligen det. Har knappt fått en blund inatt då jag vaknat varje timme av att jag knappt kan andas och drömt massa konstigheter. När jag gick upp för 15 minuter sen hade jag världens huvudvärk och det jag befarade mest, ont i örat. Det var bara fort som attan in i köket och knapra Alvedon. För om jag får en ordentlig öroninflammation kommer jag inte vara så glad. Räcker bra med täppt näsa, hosta, huvudvärk, feber och muskelvärk.
Så idag blir det till att stanna hemma eller hemma hos M eftersom jag knappt skulle orka mig ner till busstationen. Men jag befarar att jag måste ta mig ner till Apoteket någon gång idag då mina Alvedon kommer att ta slut och Echinaguarden inte har många droppar kvar i att ge mig. Får se hur det kommer gå. Får väl sätta mig på nån bänk på vägen och mina ben inte pallar. Var bara en pärs att ta sig till toan och sen till soffan när jag gick upp.

Tur att M har en stor samling filmer som kan underhålla mig under dagen då inte han själv har möjlighet till det. Han som alla andra har ju farit iväg till jobbet. Hoppas bara jag hittar filmer som är låååååååånga så jag slipper titta på så många. Men annars finns det ju alltid Oprah, Ellen och Rachel som kan hålla mig sällskap i tv-rutan. Och alla underbar bloggar så klart och era kommentarer.


Red nose girl

Livet 2009-01-06 16:09:52
Kommentera - 12 st

Nu har jag verkligen gått och blivit ordentligt förkyld under dagen. Näsan rinner som en störtflod, jag fryser nått så fruktansvärt mellan varven och huvudet är som stoppat med bomull ibland. Har inte fått någon feber ännu, men jag tror nog att den bara finns runt knuten just nu. Usch, orkar verkligen inte vara sjuk just nu. Tar så mycket på krafterna och det tar sådan tid att komma igen efteråt. Hoppas på ett detta är en kortvarig förkylning.

En mysig grej är att det är i princip snöstorm ute. Snöar en massa här hos M i alla fall. Äntligen lite vinterkänsla här nere i storstaden också. Tur att jag köpte de där stora vinterbootsen för några dagar sedan. Det är skönt att slippa frysa om fötterna. Det vill säga när jag väl kommer utanför dörren igen.
Nepp, nu ska jag ta och läsa igenom mina favortibloggar och sen parkera rumpan i soffan brevid M och känna mig omhändertagen ikväll. Skönt att ha någon som tar hand om en så man slipper sitta ensam.


A flower says more then a thousand words

The good things in life 2009-01-06 10:30:42
Kommentera - 6 st

Vaknade upp imorse av att jag var helt täppt i näsan. Hade andats genom munnen hela natten så läpparna va torra som fnöske. Har inte varit förkyld så här på bra länge så känns helt fel. Jag blir aldrig förkyld, men nu när min M har varit förkyld och jag tror att jag har världens bästa immunförsvar så har jag pussat på honom trots allt. Nepp, jag var ingen superhuman utan är nu också smittad. Verkar som att alla går omkring och är täppta i näsan just nu. Så jag är inte ensam. Jag ska nog trolla bort allt vad förkylning heter med lite Echinaguard, alvedon och litervis med te.
Jag är ju trots allt tjej och är inte döende när en förkylning lägger sig. M var nära på randen till graven när han blev förkyld, men ni vet hur killarna blir tjejer. De vill bara ha extra uppmärksamhet..hihi.

Med tanke på uppmärksamhet så fick jag en massa av det igår när jag kom över till M. Jag fick stå kvar i hallen helt stilla och inte komma längre in. Då sprang han i i vardagsrummet och kom ut med en bukett med mina favortiblommor. Champangefärgade rosor. Jag blev så rörd att jag nästan började gråta. Är andra gången i mitt liv som jag får blommor från en kille och det här betydde långt mycket mer än de första jag fick. Satt och tittade på rosorna hela kvällen igår och bara kände hur varm jag blev i inuti. En blomma kan säga mer än tusen ord och det gjorde de igår och gör väl det i några dagar fram över också då det står här på vardagsrumsbordet och doftar ljuvligt.

Nu ska jag nog ta och göra mig iordning snart. Vi ska över en snabbis till min mor och far för att samla in det pengar min lillebror är skyldig mig. En snabbvisit då både jag och M är förkylda och inte vill smitta ner hela min familj.

 


Har ni några roliga planer idag?

Not warm when you are away

The good things in life 2009-01-04 22:15:28
Kommentera - 6 st

Ligger här i min säng och känner hur tomt det är. Hur jag fryser fast jag har både flanellpyjamasbyxor och tissha på mig och har krypit under täcket. Trodde att det skulle hjälpa att tända en massa värmeljus, men det är lika kallt ändå. Önskar att M låg här brevid och värmde upp mig som den braskamin han är. Får väl helt enkelt sova med dubbla täcken så kanske jag får tillbaka värmen i kroppen så jag inte vaknar som en isbit imorgon. För nu knyter jag ihop säcken för idag och varvar ner med ett par avsnitt av "The Hills" innan jag blåser ut alla ljus för att vakna upp kl 6.00 och göra mig iordning till jobbet. Vart tog vintersemester vägen egentligen?

   




Den sista bilden får mig att bli varm inombords i alla fall. Den lappen hade M lämnat på sin dörr när jag kom över till han sist då han inte var hemma när jag anlände. Hur glad tror ni jag blev när jag såg den? Underbar känsla att somna till...

Something old and something new

The good things in life 2009-01-04 20:12:20
Kommentera - 5 st

Har varit till affärerna igen och hittat följande.


Två superfina diadem från Gina Tricot för bara 30:-


Jättevarma boots för underbara 99:-. Värsta kapet!

Och här är det bästa som jag hittat till det nya året, min M. Fast detta är det ända ni får se just nu av honom. Vill inte att det ska bli total hysteri när alla ni tjejer inser att han är med mig..hehe.


First food then dessert

Småsaker 2009-01-04 20:01:16
Kommentera - 2 st

Nu ska jag avnjuta denna sushilåda innan jag hungrar ihjäl. Sen kommer det upp lite bilder på vad jag har hunnit inhandla och lite annat smått och gott från det nya året.


Bästa sushin i stan finns i Råsunda

When I wake up in the morning

Tankar & funderingar 2009-01-04 12:36:17
Kommentera - 4 st

Hit sitter jag och M och drömmer oss bort när vi äter frukost tillsammans. Antigen till min drömdestination New York eller till en solig strand i Thailand. Två vitt skilda världar, men de lockar lika mycket båda två. Skulle göra vad somhelst för att komma bort bara ett litet slag och ha de skönt med M och upptäcka nya ställen i världen.

Har ni någon drömdestination eller ett ställe som ni drömmer er bort till?




Sunday

The good things in life 2009-01-04 10:33:49
Kommentera - 13 st

Vaknade av att M håller om mig i sängen. Finns det något bättre än att få vakna upp så en söndagsmorgon? Tror inte det. Njöt verkligen av den stunden att bara få hålla om honom då jag inte kommer få sova brevid honom på två nätter nu. Men det är bra att sakna någon även fast det är grymt jobbigt. Kommer att vara som ett plåster på honom när jag får träffa honom på tisdag igen.

Men jag har sett till att sysselsätta mig själv idag. Ska iväg till min kompis och fika. Hon har fått smått så ska träffa hennes son för första gången. Har inte träffat M:san på väldigt länge så det blir nog en himla massa tjatter. Om jag har tur så kommer våran andra gemensamma vän Mixi över också. Det skulle verkligen vara guld då vi tre inte umgåts på jag vet inte hur länge.

Vill gärna hinna med ett besök hemma hos mamma och pappa också då min lillebror har kommit hem från lumpen idag. Känns lite overkligt att förstå att han inte kommer behöva åka tillbaka till Finland någon mer gång utan han stannar hemma. Man har liksom blivit så van nu. Men det är grymt nice att ha honom tillbaka på hemmaplan.

Men innan jag gör någonting annat så ska jag ta och hoppa in i duschen och fixa mig iordning. Ni skulle se mig nu och min frippa. Ser ut som jag festat som en tok då håret står åt alla håll. Very sexy..NOT!! Haha.


Chillin with the homie

Livet 2009-01-03 12:19:19
Kommentera - 15 st

Nu ska jag iväg till stan och chilla med min coola vän Frosty. Har inte träffat honom på bra länge då han antigen jobbat som en dåre eller suttit hemma och gosta med hans nya och supersöta flickvän.
Nu har flickvännen åkt iväg på en längre resa så jag får hoppa in och underhålla honom lite. Och det gör jag gladeligen då jag har grymt roligt när Frosty och jag hänger.

Nepp, nu på med bootsen och min mastodontstora vinterjacka and out the door we go.

My heart has been captured

The good things in life 2009-01-03 10:21:32
Kommentera - 7 st


Bild: Vouge

Jag tror, nej jag vet att jag är kär. Har de där fjärilarna i magen, saknar honom när han inte är nära mig, tänkar på honom när jag sitter på bussen, hör hans skratt, känner hans närhet när han är långt borta.
Har inte kännt så här på väldigt länge. Mitt lilla hjärat blir varmt bara jag tänker en sekund på honom. Mitt 2009 kunde inte börja bättre.
2½ års väntan var värt det, eller hur M?

Soft like a babys bum-bum

Tipstajm 2009-01-03 09:51:50
Kommentera - 2 st

Nu när det är så fruktansvärt torr luft ute så är det extra viktigt, i alla fall för mig, att ha en bra ansikts-tvätts-fuktighets-rutin. Om jag inte följer den blir jag torr som fnöske och det ser ut som jag har mjäll i ansiktet. Inte så vackert. Och eftersom jag har sån där svår hy som det är lite krångligt att hitta rätt produkter till så har jag plöjt igenom ett antal produkter i mitt liv. Men nu änrligen efter ett par månaders användning har jag hittat min magiska kombination. Och tur för mig och min lilleplånbok är det inga krämer för tusentals kronor som gäller. Nej, här är det bara att traska in på ICA om man vill och haffa det som behövs.

För att mitt ansikte ska hålla sig rent och fri få massa knasigheter tvättar jag det med Garnier Pure: Wash+Scrub+Mask. Man kan alltså använda den som både ansiktstvätt och den rengör hur bra som helst eftersom den har en massa småkorn i sig som peelar lite lätt varje morgon och kväll. Sen så kan man även ha den som en mask och jag kan lova att man känner att porrmaskarna inte blir glada när den ligger..hihi.
Sen är det ju jätteviktigt att återfukta efteråt och då har jag Nivea Visage Aqua Sensation som min eviga vän. Den är inte för fet och det är verkligen som att låta huden dricka vatten. Min hud blir så bebislen att det inte finns. Plus att den doftar hur gott som helst. Skönt för M att smeka lena kinder..hehe.



Har ni några bra skönhetstips som ni vill dela med er av? Please do so. Us girls gotta stick together.

Something old and something new

Småsaker 2009-01-03 09:00:50
Kommentera - 1 st

Nytt år och en hel del nya läsare ser jag. Så tänkte att jag skulle smälla upp en liten lista om mig som jag hittade på den här tjejens blogg. Ganska lättsamma grejer. Men vem orkar läsa ens tyngsta bekännelser så här tidigt på morgonen.
Förundras och njut av min djupsinnighet. hihi...

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: nej.
2. Är du lycklig?: happy as I will ever be.
3. Är du uttråkad?: nej.
4. Är du ledsen?: Nej, eller bara lite eftersom M precis gick till jobbet och jag blev ensam.
5. Är du italienare?: Nej
6. Är du cool?: Alla dagar om året
7. Är du från irland?: Nej, men däremot helfinsk. Så mycket bättre =)
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Aldrig varit gift men tillsammans trots det.

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Jepps
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Jo, speciellt nu.
4. har du varit kär i en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Ja, när jag var liten och blyg.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Jepp, M.
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Inte vad jag vet.
7. Är du kär? Det är jag nog... =)
8. Vill du gifta dig när du blir stor? Det vill jag gärna göra.

10 TVÅ ALTERNATIV
1. Hår eller ögon?: båda
2. Katter eller hundar? Både och, men gillar missar bäst.
3. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få men pålitliga vapendragare
4. Coca-Cola eller Pepsi?: Coca cola
5. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Beror på sällskapet. I'll be where M is.
6. Pengar eller lycka?: Alltid lycka
7. Dag eller natt? Helt klart en dagmänniska. Tycker om att sussa om nätterna.

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Nope
2. Brutit ett ben? Nej, men stuckat alla mina fingrar.
3. Gjort nåt du ångrar? Jepps.
4. Hoppat Bungee Jump? Kommer aldrig att hända eftersom jag är sjukt höjdrädd.
5. Ljugit för någon du tycker om? Nej.
6. Ätit en hel tårta? Nej aldrig.
7. Gjort bort dig offentligt? Ja
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej. 
9. Gråtit när ett husdjur dog? Aboslut,
10. Velat försvinna? Hmm..det har jag nog aldrig velat. Roligare och synas =)

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: Lillebror
2. Telefonsamtalet du fick: Lillebror
3. Personen du var med: M.
4. Roligaste grejen som hänt: Hmm..finns så många roliga händelser.
5. Personen du smsade: Frosty
7. Du skrev till på myspace: Har inte MySpace.
8. Du kommenterade: en kommentar till bloggen.
9. Du tillbringade natten med: M.
10. Du kramade: M innan han gick till jobbet idag.

Suprise baby

The good things in life 2009-01-02 16:17:54
Kommentera - 3 st

Ikväll hade jag tänkt att överraska min M. Ska tända levande ljus i hela lägenheten, laga tacos (vilket jag vet att han suktar efter som en gnu) och sen har jag en till liten mer privat överraskning. Men ni tjejer där ute vet säkert vad jag menar om jag avslöjar ett ord: spets. Säger inte mer....

Men innan han kommer hem och allt ska fixas iordning ska jag ta och sätta mig i soffan och titta på antigen "Finding Neverland" eller "Closer". Kan inte bestämma mig och hinner inte med båda två. Om ni har sett dem, vilken tycker ni är bäst? Själv tycker jag om båda två, så det får väl bli ole dole doff eller nått....

Closer  Finding Neverland

Draw me pretty

Pretty things 2009-01-02 11:21:42
Kommentera - 1 st

Kolla in denna tjejs blogg. Så grymt underbart vackra teckningar så jag smälter. Jag blev helt hänförd och satt hur länge som helst och kollade igeonom alla hennes kreationer. Ni bara måste in där och förundras av denna tjejs talang.






Bilder lånade från Myltans blogg

To do in 2009

The good things in life 2009-01-02 11:11:33
Kommentera - 4 st

Nyårslöften i all ära, men jag brukar inte lägga några. Men jag kan se till att bli bättre på vissa saker helt klart. Och det finns ju saker och personer som redan finns i mitt liv som redan är underbara och som jag inte behöver önska efter. Här kommer min lilla lista för 2009 som jag hoppas ska bli ett kanonår.

* Ska komma igång med träningen igen. 2-3 ggr i veckan ska gymmet besökas.
* Lägga mer krut på bloggen.
* Spendera massa mer tid med mina underbara vänner (u know who u r)
* Åka utomlnads minst en gång under året
* Lära mig en ny sak..kan vara vad som helst, bara det är helt nytt.
* Vara glad över att Mr.M äntligen efter 2½ år finns i mitt liv..på riktigt!
* Få min lägenhet såld
*Kanske, bara kanske ta körkort..(hoppas inte för mycket nu M hihi)

Har ni något ni siktar på att uppnå under det nya året?


What happend in 2008

Livet 2009-01-02 11:00:07
Kommentera - 0 st

En lite lista på saker som hände i mitt lilla liv 2008

* Startade min blogg
* Blev kombo med Chickenlegs
* Blev befodrad
* Träffade mina två vapendragare för livet T och S
* Spenderade nästan hela min semester i Finland..big mistake
* Missade totalt solbrännan
* Fyllde 27 år
* Skickade min lillebror till lumpen i Finland
* Träffade Mr. M (by far the best thing..)


  


Friday 09:00

Family 2009-01-02 09:15:00
Kommentera - 0 st

Jag kunde inte ligga kvar i sängen längre. Kände på mig att min M skulle smyga iväg till jobbet vilken minut som helst och ville se honom innan han gick. Att få höra att nån tycker om en de första på morgonen är värt allt besvär att inte ligga kvar i sängen. Bästa sättet att vakna på enligt mig.

Förresten, jag har inte talat om för er att vi båda har träffat varandras föräldrar. Ett steg i rätt riktning när man får täffa de som står en närmast. M fick träffa mina föräldrar rätt hipp som happ. Jag var tvungen att ge min lillebror hans flygbiljett så han kan flyga på söndag och vi hade inget annat sätt att göra det på än att åka över till dem. Men eftersom M är så underbar så stretade han inte emot utan var redo att åka över direkt. Trodde först att han skulle välja att sitta kvar i bilen och vänta, men han följde med upp och hälsade. Och ni kan ju ana att pappa blev förvånad när det inte bara var jag som stod utanför dörren när han öppnade. Min lillebror hade inte sagt nått om att M skulle följa med också. Men eftersom min pappa är så cool så började han i vanlig manér att prata på som om han fått mundiarré och mamma vart så paff så hon glömde säga sitt namn när hon presenterade sig. Lillebror fick jag godkänt av några dagar efter han träffat M, per telefon när han ringde och önskade gott nytt år.
Jag träffade M:s föräldrar på nyårsnatten när vi åkte över till dem och skulle fyra av alla rakater M köpt. De bjöd på "låtsasskumpa", då M körde, och supermumsiga kanapeér. Jag hann inte ens vara nervös då jag redan dagar innan visste att vi skulle över dit. Och det var så trevliga och det kändes inte alls pirrigt.
Så nu är den biten över och bådas familjer vet nu vilka ens respektive är och hur vi ser ut. Hoppas bara att ma fick godkänt av M:s föräldrar. Kände i alla fall inte att jag var ett monster..hehe.


'Daddy! Mother! I found my knight in shining armour!' by Farris, Joseph

Eftersom vi ändå pratar familj så muckar min lillebror från lumpen idag!!! Om två timmar kl 12:00 (Finland ligger en timme före oss så klockan är redan 10:00 där) så är han fri. Han ringde igår och jag kunde höra på hans röst att han var så glad och lättad över att lumpen äntligen var över. INte så att det har varit jobbigt, men det är ju alltid mycket bättre att vara hemma och inte behöva bli tillsagd vad man ska göra hela tiden. Men han kommer inte hem förrens på söndag. Han kände att han inte ville stressa hem utan åker till min moster och varvar ner ett par dagar innan han landar här hemma. Ska bli så skönt att han nu stannar för gott och inte åker iväg igen. Har verkligen saknat honom massor när han varit borta de här 6 månaderna.

Nepp, nu ska jag ta mig till köket och fixa ihop lite frukost. Har inga planer idag förutom att gå ner till Apoteket och köpa nått till M som jag lovat. Annars blir det nog bara till att chilla och ta det lugnt. Skönt det med...

Bake a cake

Livet 2009-01-01 15:27:36
Kommentera - 1 st

Kände verkligen för nått söt för att starta det nya året med, så jag ska ta och svarva ihop en kladdkaka med vispgrädde och varm choklad till.
Efter att ha varit en sväng ute med M, så kändes det som att det var precis vad kroppen suktade efter. Så nu ska jag ställa mig i köket och vara en snäll tjej och få M glad med nått kladdigt.

Vad har ni gjort med eran nyårsdag, suttit hemma och kurerat er från gårdagens festande eller har ni varit så pass pigga som jag att ni kunnat ta er utanför dörren och hittat på nått?

Kladdkaka

First day of 2009

The good things in life 2009-01-01 12:48:01
Kommentera - 0 st

En ny dag ett nytt år. Känns konstig att 2008 gick så snabbt. Men det känns skönt att ett nytt år har börjat. Nya möjligheter nya utmaningar.
Hoppas att ni hade en superkul kväll/natt igår. Själv hade jag det bäst då jag var med M hela dagen. Nya året kunde inte börja bättre än och bli väckt av honom på morgonen.

Känner verkligen att det nya året kommer bli bättre än vad jag anar. Vet inte varför, men har en sån magkänsla. Hoppas att ni känner likadant. Man är ju själv skaparen av sitt öde och sin framtid.