Bullmaja

The good things in life 2009-01-18 13:28:35
Kommentera - 6 st

Idag sov jag ut ordentligt. Somnade i M:s knä igår i soffan. Och när jag förflyttade mig till sängen så var det bara lights out direkt. M försökte antagligen pratat med mig medans han höll på att göra sig iordning för att lägga sig, men jag hörde ingenting tills han väckte mig. Han trodde att de luktade plast i lägenheten eller att de kom utifrån trappen. Så jag fick gå upp och lukta som en hund i lägenheten innan jag fick krypa under täcket igen. Halva natten fick jag sen spendera på en minimal yta i sängen då M bredde ut sig som han vore härsaker över universum. Men jag som är för översnäll väckte ju aldrig honom för att be honom maka på sig lite. Så när jag vaknade imorse hade halva min högra skuldra domnat bort. Men eftersom jag världen sötaste älskling så massarade han bort de på 2 sekunder.

Nu sitter min älskling på golvet i vardagsrummet och är helt insjunken i tv-spelande efter att vi kommit hem efter en liten promenad. Han har för ett tag sen köpt en sån där gammal Nintendo, en sån grå ni vet. Så nu spelar han som ett gnu och sitter och svärt åt mig mellan raderna när det går åt fanders. Killar och tv-spel , det är en farlig kombination. De blir som okontaktbara pojkar med lagom trevlig PMS. Man ska, verkar det som, inte be om att få vara med och spela. För de verkar som att de är rädda för att vi tjejer ska vara bättre än dem och klara av allt på en gång..hihi. Men det är säkert för att vi är mer logiskt tänkande varelser och har bättre tanke sätt och inte är lika stressade när vi spelar under press. Eller hur tjejer? Men jag låter han sitta där ett tag. Han blir sig själv igen efter ett tag. Han är ju trots allt bara kille. Men jag älskar honom för att han är som han är. Kan ju inte annat än finissa åt honom när han förlorar sitt sista liv till gubben...hihi.

Nepp, nu ska jag ta och vara en riktig bullmaja och trolla fram kardemumma/kanelbullar till min kära så han sliter sig loss från tv-spelandet.

Vad pysslar ni med en söndag?



Kommentarer
Sofie

Haha ja, men tävling är tusen ggr roligare än skol-orienteringen också :):) haha

jo, men blir de :/ tack så mkt :)

2009-01-18 13:48:05
http://sofiehansen.blogg.se/
[ t a k a i . b l o g g . s e ]

Vilken söt blogg du har! :*

Jag har startat en fotoblogg/allday-blogg och jag skulle bli jätteglad om du kunde kommentera mina bilder jag har publicerat :]



Skulle verkligen uppskatta det <3



Passa på att ställ en fråga i min frågestund också! :]

2009-01-18 15:30:06
http://takai.blogg.se/
Lisa :)

haha, ryggen är lite bättre, men får kurera lite till :)



fan va kul, vill också ha det, vart hade han köpt det?

2009-01-18 16:32:41
http://ljannaolsson.blogg.se/
Sara

Heeey bruden!



Jo här är det bara fint, jag kan meddela att jag storstädade hela lägenheten borta i Solna igår :) Får se om du märker nån skillnad när du kommer hem ;)



Albin sa att du var på G o flytta... Känner mig ju aningens skyldig :-(

Flyttar du hem till din käraste M eller bär det av ngn annanstans?

Låter som ni haft en helt underbart mysig helg måste jag säga :-)

Har accepterat din vännerförfrågan på FB osså ;) Så let's be friends! :)

Kram!

2009-01-18 17:35:22
http://blondinsaras.blogg.se/
Alexandra

SV: Tack så jättemkt:D



klockrent att spela mario föresten:D

Minaya

Men skojjar du,, SMB.. vaaaaa guuu va länge sen.. Minns hur man satt och satt...

2009-01-19 12:56:34
http://minaya.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: