Step all over you

Pretty things 2008-09-29 19:07:16
Kommentera - 4 st

Kolla in vilka superduper coola skor min underbara vän T köpte i helgen och tippade runt i på jobbet idag.
Var bara tvungen att visa upp dom för er..soo pretty. So cool.


Foto: Lånad från Allt och lite där till

Disneygaloure

The good things in life 2008-09-28 20:34:35
Kommentera - 0 st












det här är det bästa och mysa till på en söndag. Bara en massa superduper gulliga disney-låtar som är så sockersöta att man nästan får tandvärk. Men jag älskar dom ändå. Man kan drömma sig bort ett tag i en fantasivärld....

Rihanna @ Fashion Rocks

Mina älsklings beats.. 2008-09-27 23:19:05
Kommentera - 0 st

Kolla in Rihannas supercoola verison av Madonnas klassiker "Vouge" som hon framförde på Fashion Rocks galan i år. Så himla bra att jag får gåshud av den och snygg som satan är hon också.



Lyssna och njut kidsen!

Puzza


Cutting in the fall

Shoppingbag 2008-09-27 22:47:38
Kommentera - 0 st

Nu har man kommit hem efter lång dag ute på vift. Pust!

Bestämde mig spontant för att åka och klippa mig. Visste inte alls hur jag ville ha de, men klippa mig skulle jag. Blev inga drstiska drag direkt, men klippte topparna, klippte upp lite där bak och fixade till min snelugg. O frisören som klippte mig var hur skön som helst. Superkul och trevlig tjej som snackade med mig under hela tiden hon klippte mig. Salongen jag klippte mig på heter Gino's och ligger på Götgatsbacken på Söder. Har varit där de 3 senaste gånger jag klippt mig. Och jag kan verkligen varmt rekommendera dom. Tjejerna där är sjukt proffsiga och hur trevliga som helst. Plus att man inte behöver betala sjuka priser för att få sitt hår fixat. Och så har de ett stort sortiment av hårvårdsproduketer för rimliga priser. Fick prova den hypade produkten "Dust it" från Schwartskopf av min frisör och jag måste verkligen köpa den. Den är så bar som alla säger att den är. Poff och håret har otrolig volym. Bara se til att applicera den korrekt så är den guld värd.
Har verkligen insett vikten av en bra frisör efter ett missöde som jag inte ens själv var medveten om förrens när jag gick och klippte mig nästa gång. När jag satte mig i frisörstolen efter att jag fått mitt hår tvättat och frisören börjar kamma ut håret ser jag en väldigt underlig min på hennes ansikte. Hon ber sina kollegor komma och kolla på mitt hår och se om de ser det hon ser. Och visst gör de det. Hela mitt hår är helt sneklippt. Alltså de går som en nerförsbacke i hela backhåret. Jag blev jätteförvånad och säger att det är inget jag har sett. Inte så att jag tittar på mitt hår bakifrån. Men det vill jag verkligen inte händer en gång till så efter det har jag alltid gått till frisörerna på Ginos. Där handlar inte allt om kvantitet utan om kvalitet.

Efter frisörbesöktet möte jag upp Frosty och vi gick lite i affärer i stan innan vi bestämde oss för att åak till Kista galleria isället eftersom vi ville shoppa i lugn o ro och inte stressa runt. Så där gick vi runt och strossade och tittade och provade kläder. Och jag har lugnt hittat Stockholms billigaste och godaste sushi där. Jag älskar laxsushi mer än nått så när jag hittade en 8 bitars för bara 88:- var jag over the moon. Så se till och äta på IKKI när ni är i KIsta. Det har riktigt hög kvalité på sin fisk också. Mums.
När sushi låg nice i magen fortsatte vi våran tittrunda efter kläder. Och när vi stack in huvudet på H&M så hittade jag den perfekta höstkappan. För bara 498:- kom jag över precis det jag sökt. Det är säkert halva stan som har haft samma tanke som jag och köpt den, men jag bryr mig inte. It looks good and I love it! Frosty hittade en jättefin dunjacka från ett märke som jag inte kommer inte ihåg vad den heter nu bara för det: Men den satt som en smäck på honom, plus att hans ögon landade på ett jättesnygg långärmad tröja i skogsgrönt från J.Lindeberg. Så där klirrade kassan på 2000:- direkt. Men det är han värd. Och så snygg som han var i båda två så skulle de vart en skam och lämna kvar plaggen på galgen.


Höstjacka från H&M

Så nu efter all shopping och hårtrimmande ligger jag här i sängen och är helt utmattad. Förkylningen börjar göra sig påmind ingen då halsen börjar strejka coh näsan börjar korka igen. Nu blir det till och softa till det ordentligt och bara kurera sig hela kvällen men film och té.

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-27 11:30:03
Kommentera - 0 st

Den här låten har jag skippat tillbaka till i iPoden hela veckan på väg till jobbet. Ne-Yo är bara så grym på att skapa phat beats. Och "Miss Indipendent" är inget undantag till regeln. Hoppas ni diggar den lika mycket som jag...shake that booty!


 
Eller ni kankse mer diggar remixen som är en slow-version med Jamie Foxx och Fabolus. Jag gillar båda då det är så olika, men budskapet med låten är det samma med båda låtarna, fast texten inte är den samma.




Listen o dig it kidsen!

Puzz

I´ve got the snuffles

Livet 2008-09-27 11:22:31
Kommentera - 0 st

Inga inlägg på ett par dagar. Har varit mycket på jobbet och mycket efter jobbet. Och de har väl resluterat i att jag nu har en förkylning på gång som jag önskade jag kunde ha sluppit.
Har haft ont i halsen i 2 dagar och de vill inte gå bort. Börjar ana att de kanske är halsfluss eller så eftersom jag inte har feber eller nått. Men hoppas på att de bara är "normal" halsont som tillhör en förkylning, för jag pallar inte av och bli jättesjuk. Det är alldeles för påfrestande och äta massa mediciner och sen så får man ju oftast en tillhörande hosta på köpet. Den hostan har redan börjat knacka på dörren, så de känns som att de börjar gå utför  redan nu.
Men jag var en sväng till apoteket igår och köpte med mig enchinaguard och strepsils hem. Kan ju säga att enchinaguard inte är nått jag gillar. Smaken på det är så hemsk att jag nästan kräktes upp de när jaag drack de. Blääää. Men hoppas att det är de mirakelmedlet som så många säger. Är första gången jag testar de, så jag hoppas att den bromsar förkylningen lite.

   

Så denna helg kommer jag vara storkonsument av allt som är i flyttande form t.ex vatten, té, enchinaguard och diverse vitamindrinkar. Kommer säkert rasa i vikt eftersom jag inte har nån aptit känner jag. Äter bara för att jag vet att jag måste så jag orkar med dagen. Inget smakar nått egentligen. Ni vet, man känner bara konsistensen men that's it.

Men men...nu ska jag inte gnälla för mycket. Det är ingen dödsdom att få en förkylning. Det finns värre saker som kan hända en i livet. Ska ändå försöka komma ut en liten sväng idag och klippa mig. det får mig säkert att friskan till lite snabbare om inte fysisk så psykkiskt. A boost for the spirit helt enkelt.

Hoppas ni får en snörvelfri dag.

Puzza

Pink grapefruite

The good things in life 2008-09-22 22:58:25
Kommentera - 2 st


Bild:Lånad från The Body Shops hemsida

Den här bodybuttern från The Body Shop är jag just nu helt förälskad i. Har varit inne hos dom o luktat flera gånger på hela deras soritment av kropsmsör. Och denna är defenitivt den solklara vinnaren. Doftar så gudomligt gått. Inte visste jag att grape kunde lukta så..hihi. Den heter Pink Grapefruite och går loss på 165:- burken. Den ska flytta hem till mitt badrumsskåp på torsdag. Det är bara så.

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-22 18:54:19
Kommentera - 0 st

Jusgt nu är jag helt o hållet såld på den här låten. Texten är så underbar så jag vill nästan gråta varje gång jag hör den. Takida har helt klart gjort en av årets mesta o bästa ballader. Jag kan nog lyssna på "Curly Sue" varje kväll innan jag går o lägger mig. Tänk om en söt lite pojke ville tillägna mig den låten en dag, oj vad mitt lilla hjärta skulle smälta då.



Listen and enjoy kidsen!

Puzza

Mr A to Z

The good things in life 2008-09-22 18:34:45
Kommentera - 1 st

Igår beställde jag biljetter till min o min kompis till Jason Mraz konsert på lördag. O jag e såååååå glad att jag får gå. Jag bara love love love den kille så. Har längtat efter hans konsert sen i somras då jag gick omkring o önskade att han skulle komma till Stockholm o ha en konsert. Så när jag såg affischer över hela stan med hans face, ja då åkte telefonen fram snabbt och ett mess gick snabbt som attan iväg till min kompis Frosty. Han var genast på g.
Men de tog lite tid innan vi beställde biljetter som sagt. O igår när jag tittade in om de fanns biljetter kvar så stod det bara"Fåtal" så då var ja ju genast tvungen att boka. Så på onsdag ska jag gå o hämta dem o skutta hem lycklig o glad.


Nu kommer hela veckan gå ut på att bara vänta på att lördag infaller o jag får gå o nynna med i alla hans underbart fina och ordvitsiga låtar. Så de kommer säkerligen kännas som en lång vecka, fast måndagen har ju gått förbi rätt snabbt så det är lovande.

Paint it Pink and Save A Life

Tipstajm 2008-09-21 18:27:22
Kommentera - 1 st



Tittade in hos Wysteriia och hittade detta underbara inlägg.
I oktober månad har alltid Cancerfonden sin årliga kampanja för bröstcancer och Mavla är en av de företag som stödjer den kampanjen. Det har tagit fram fina rosa nagellack av vilka de skänker 4:- av varje lack sålt till bröstcancerforskning. De tre lacken som är extra rosa i oktober är Riga, Wichita och Rose. Jag tänker i alla fall köpa en av varje.

Gör det du oxå o stöd andra kvinnor. One for all, all for one.

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-21 11:48:17
Kommentera - 0 st

Dagens beat kommer från en kille som jag precis har upptäckt. Han heter Taio Cruz och den här låten diggar jag så hårt just nu. "She's like a star" har ett sånt ortroligt bra beat så man ryser. Ljudkvaliten på denna musikviedo suger, men man fattar hur bra han är. Can u dig it?



Listen and enjoy kidsen!

Puzza

Shop to take the blues away

Livet 2008-09-21 11:05:59
Kommentera - 0 st

Idag ska jag o min kompis Frosty åka in til stan o shoppa loss lite. Eller ja, mest han som vill in o shoppa loss lite. Han har nämligen fått inte så glada nyheter från en flicka som han så mycket tyckte om. Men tyvärr tyckte hon inte likadant som han. Så nu för att dränka hans sorger gör vi det i shopping istället för alkohol.


Bild:Google

Älskar o shoppa med Frosty för han är en riktigt modevedveten kille som inte är rädd för att prova nya grejer o crazy grejer. O visst är det nice att ha en killkompis som faktiskt pallar av o springa i affärer med en o ger en ärliga kommentarer när man själv provar kläder. Jag skulle kunna dress him up varje dag om jag fick. Han har en hel drös med superduper snygga kläder som en massa killar säkert skulle bli avundsjuka på. Oki, han kanske inte har världens största garderob med alla designer märken, inte jag heller för den delen (eller jo jag har en massa kläder i alla fall), men han har snygga och stiliga plagg där inne. Plus att han är bra på det sättet att han gärna ibland kan spendera ett par extra hundalappar på en speciell tröja eller ett par skor för att de är klassiska eller just bara finns för tillfället. He's a cool cat.

Men om ni ser en kille på en röd motorcykel med stil schwocha förbi på gatan idag med en snygg tjej bakom honom  så är det vi som gör stan bara...

Nepp nu ska jag göra mig iordning.

Hoppas att ni har en supernice dag i solen.

Puzza

RubberPink Vikings

Pretty things 2008-09-21 00:50:06
Kommentera - 0 st

Klicka för att förstora bilden

Dessa gummistövlar från Viking är jag så kär i så de finns inte. Jag måste bara ha dom och jag hittade precis en sida som har dom. Har letat i alla skoaffärer på stan efter just denna modell i rosa, men ingen har haft dom. Men man ska aldrig ge upp hoppet för på nätet hittar man alltid de man söker. Ja, nästan i alla fall. Have2have är min räddande ängel.

Music Xpress Tävling

Tipstajm 2008-09-20 23:14:14
Kommentera - 0 st



Den här finfina telefonen kan man vinna om man är med o tävlar här inne. Ibland kan man hitta dom mest otroliga tävlingarna när man e ute o läser. Fattar inte hur vissa bloggar får sånna här otroliga grejer gratis för att lotta ut. Men just nu ska jag inte ifrågasätta det, utan bara hoppas på att just lilla jag blir en lycklig vinnare av en äkta finsk mobil. Onnea onnea minulle vaan!

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-20 10:53:33
Kommentera - 1 st

Jag förälskade mig lite smått i musiken till filemn "Sex and the city" igår och den här sången fastande lite extra i huvidet på mig. Kan ju bero på att underbara Jennifer Hudson sjunger den och hennes röst är inte o leka med. "All dressed up in love" har en supernice feeling...don't ya think?



Listen and enjoy kidsen!

Puzz

Dinner and a movie

The good things in life 2008-09-20 10:41:56
Kommentera - 0 st

Igår hade jag den bästa kvällen på länge. Vissa sånna småsaker som man inte hajpar upp utan låter e vara vad det är, det är dom stunderna som är så perfekta.
MIn perfekta kväll spenderade jag med min vän T. Allt började med att jga kom över tll henne och hennes underbara  familj och kraschade i soffan med hennes supercoloa son o tittade på lite light-entertainment i form av Kalle Anka. Så nice. Mr.V va helt inne i Kalles äventyr så han knappt fattad ett jag var där. T:s man stod o köket o vispade ihop middag och då började min mage kurra. Så vi tog vårat pick-o-pack o skuttade ner mot resturangerna.
Vi stod o velade mellean en grekisk o en italiensk resturang. Och eftersom ingen av oss kunde välja vilekn vi skulle ta så tog vi T:s ena örhänge vispade runt den i mia händer och när T valt hand hamnade vi på den italienska. O det kan jag säga var en total 10:poängare. Vi beställde Fettucinni alla avocado, vilket på svenska översatte sig till pasta med gräddsås, avocado, räkor och vitlök. Efter första tuggan var jag i himmelriket och med det extra vitlöksbrödet till så kunde vi inte be om en bättre middag. Mellan alla frenetiska tuggor så pratade vi om allt mellan  himmel och jord. Och det är en av dom absolut bästa sidorna som jag gillar med T, med henne kan man vara sig själv till hundra och prata helt öppet om allt. Så konversationen som pågick i 1½ timme var lika underbar som själva middagen. Allt rundades av med en tiramisu som vi delade på.


Bild:Google

Efter middagen var det dax för bio. Och vi har längtat så att se den tjejigaste tjejfilmen ute på marknaden nu, vilket så klart är "Sex and the city". Alla som jag pratat med som har sett den har sagt att den är så fruktansvärt bra, så förhoppningarna var skyhöga hos mig. O bara efter några minuter in i filmen så var det total soulfood för mig. Jag njöt av varje sekund filmen rullade och jag måste erkänna att jag aldrig har gråtit så mycket under en film. Var femte minut kändes de som om vattenfallet började om igen. Men de ska gråtas under den filmen annars är man nog lite känslokall tycker jag. Men de kan oxå vara svårt o få fram tårarna om man inte vet hela storyn bakom, om man alltså inte alls tittat på serien.
Men har du inte sett filmen ännu, please do it! Och ta med dig tjejkompisar o gör en helkväll av det. Because your are going to love love love it!

Like a warm hug

Pretty things 2008-09-18 21:34:07
Kommentera - 1 st

Alla behöver vi en ny höstjacka så oxå jag. Svårt o välja när de finns så många fina där ute. Här e några favoriter som jag skulle kunna tänka mig. Vill gärna ha i en neutral färg så de passar alla stövlar, halsdukar o mössar.


Kappa från H&M




Kappor från Lindex


Zooma
Kappa från Ellos


Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-18 20:56:48
Kommentera - 0 st

Dagens låt kommer från musikalen och filmen Dreamgirls och låten heter "One night only". Den här får mig att bli helt glad i hela kroppen. Me lövs it...




Listen and enjoy kidsen!

Puzz

Empty head

Småsaker 2008-09-18 20:49:33
Kommentera - 0 st

Idag finns de inget roligt att skriva om i mitt lilla huvud. Så det blir bara en massa blajdi-blaj-blaj här i alla mina inlägg ikväll. Men vet ni, ibland behövs några sånna dagar då man inte har nått jättevettigt att skriva om...

Hoppas att ni har en supermysigkväll sötnötar

Puzz

My personality

Tipstajm 2008-09-17 21:54:16
Kommentera - 0 st

Detta test blev jag tipsad av hos min underbara vän T. På hennes blogg kan man alltid får massa bra tips om de små tingen som förgyller den grå vardagen. O idag var detta test om en personlighet de som lockade mig mest. Detta reslutat fick jag fram om mig när jag svarade på frågorna.

Din personlighetstyp:

Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.

Ibland kan sånna här små tester vara ganska exakta....



Tack för tipset dollface. Testa ni också =)

Puzza

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-17 21:24:16
Kommentera - 0 st

Kom o tänka på denna låt när jag skrev mitt förra inlägg. Christina Aguilera har verkligen skrivit en stark låt och även gjort en lika stark video till låten "Beautiful". Tvärr hittade jag ingen vettig länk till videon men ni får lyssna på texten istället. Lyssna o tänk...



Puzza

Give me a pose

The good things in life 2008-09-17 21:18:40
Kommentera - 0 st

Sitter här i soffan och tittar på "Top Model" på TV3. Har kollat på nästan alla säsonger. Tycker de är intressant att man kan ha som jobb att se snygg ut. Bara stå o posera för bilder o gå upp o ner på en catwalk. O varje gång de säger att modellyrekt är väldigt krävande och svårt så kan jag inte riktigt relatera till de. Visst jag kan fatta att de kan vara påfrestande att resa kors och tvära hela tiden, om man är flitigt anlitad modell. Att de kan vara ansträngande att man alltis ka se tiptop ut. Men att jag kan jämnföra det med mitt eget "normala" arbete kan jag inte riktigt göra. Jag kanske är trångsynt på nått sätt när jag tänker så, men ser inte hur mitt yrke och en modells jobb kan jämnföras.

Ett exempel som kanske är jädrans lätt att prata om som skillnad är den ständiga kampen med vikt. Jag behöver aldrig tänka på vad jag stoppar i mig för att min chef kanske kommer fram til mig o säger att jag har lagt på mig för många kilon. Men dessa tjejer måste varje sekund tänka på om de ska äta, om de ska ut o springa det där extra varvet, om de kan komma i dom där size zero jeansen. Jag skulle bli galen om jag var tvungen att ha de här tankaran i hjärnan varje dag, varje sekund. Jag fattar inte varför det är "snygg" att kunna köpa de minsta storlekarna o även att det är de designers tycker framhäver deras kläder bäst. Så som jag tänker så måste ju sånna här tankar äta upp ens själv nästan helt. Att detta är en av kriterierna för att bli anställd är helt befängt. Tänk om de skulle stå i mitt anställningskontrakt "Du får inte gå upp i vikt eller inte väga över max X kg". It's just crazy!


Är detta ett idel, nått tjejer vill uppnå?

Ni kanske har hört om de modeller som har svält sig själv så till den grad att de har fallit ihop på catwalken och sedan dött. Allt för att de är för smala och dör pga av hjärtstillestånd för att de är för svaga i kroppen. Vissa av dessa tjejer har inte vägt mer än 40 kg vid tillfället då de dog. Vad är det för befängd värd vi lever i? Hur kan ett sånt här yrke ens tillåtas? Ett yrke som får tjejer, och killar för den delen, må så dåligt i vissa fall att de kan leda till döden eller nått i närheten av de? Jag e stolt över att inte vara pinnsmal o ha kurvor. O jag vet att det även finns tjejer där ute som är smala, men önskar inget annat än att de kunde gå upp i vikt utan att lyckas. Men de tjejerna säger i alla fall ifrån detta sjuka ideal som vi har. Men en tjej/kvinna ska ha kurvor och jag vet att de flesta killar uppskattar när tjejerna inte bara är skin and bones.

 
Det nya kvinnoidealet? Fast kanske utan en heltäckande päls...

Jag skulle aldrig låta min dotter, om jag hade en, titta på detta program. Kan anta att de sätter igång en massa tankar i huvudet på en massa småtjejer om vad som anses rätt i samhället. Skönt att jag själv slapp sånna här program när jag var mindre. Jag tittade mest på He-Man och Superted och önskade att jag var superstark o stor istället. Kanske de vi ska visa på PrimeTime på tv isället för smala pinntjejer. Tänk vilka coola tjejer vi skulle ha ute på gatorna då!

Vapendragare

The good things in life 2008-09-16 21:16:54
Kommentera - 0 st

Jag måste bara säga att de finns få personer i den här världen som jag kan connecta med. Men min underbara söta vän Therese förgyller min värld nått så kollosalt. Hon är den rakaste ärligaste människa i mitt liv förutom min mamma. O sånna människor finns de inte många av.
Du ska veta att du är grymt uppskattad av mig vännen varje dag O när du inte sitter där brevid mig o hojtar mothafucka med mig på jobbet så känns tomrummet. Vem ska jag köra "skin" med när nått gått bra? heheh...

Du e cool o e så glad att jag har dig som en vän.

Puss

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-16 19:58:44
Kommentera - 0 st

Jag diggar den har låten rätt mycket. Pink har jag alltid tyckt är en cool tjej o hennes texter kan vara rätt raka o ärliga. Så oxå i hennes nya låt "So what". Skön lite rock känsla..




Listen and enjoy kidsen!

Puzz

Old habbits die hard

The good things in life 2008-09-16 19:01:20
Kommentera - 1 st

Har bestämt mig idag för att lägga om hela min kost. Inte allt på en gång, för de kommer jag inte att kunna hålla. Har gjort detta en gång förut så jag vet exakt hur jag funkar. Utan jag tar sakta men säkert o börjar trappa ner med the bad stuff lite åt gången. Vet att min kropp är så sjukt beroende av socker så de finns inte. Men att vänja sig av med det är inte nån lätt grej. För mig går det inte bara att sluta tvärt, utan jag måste plocka bort de lite åt gången o sen till slut har jag knappt nått sug kvar. Men det är en lång väg dit, men nånstans måste man börja. Tror jag ska börja plocka bort läsk helt o hållet. Det är ingen nödvändighet. Men de som kommer göra mig lite bitter är att inte äta så mycket choklad. O måste lära mig o byta ut den vanliga chokladen mot den mörka varianten.
Men som sagt startin' small så har bestämt mig för att byta ut ris, pasta och potatis mot couscous och matvete i det normala vardagsintaget. Ska nog ta in bulgur där också. Byter jag ut 3 alternativ måste jag ha 3 nya alternativ o välja mellan. Kommer bli svårt att försöka hålla sig borta från en av mina favoriträtter bakadpotaits. Men sånt kan jag unna mig på min "svulldag". Då har jag bestämt mig att jag ska få äta precis vad jag vill. Sitter o velar mellan fredag o lördag. Men luta nog mer år lördag för då kan jag alltid äta brakfrukost. Hinner inte de på vardagar ändå. Så det är en lite lyxgrej som jag har och vill gärna behålla det.

Men nu ska jag börja med mina matvanor så kvällens middag blir det sesampanerad lax med ett täcke av stuvadspenat och till de ska jag ha couscousmed majs o teriyakisås. Vilken supermumsig middag som även är en fröjd för det lilla ögat. O bra för kroppen likaså...

   

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-15 22:15:21
Kommentera - 1 st

Det här bandet började jag lyssna på så smått igår o jag börjar gilla deras skiva mer i mer. Bandet heter "The Script" och detta är deras första singel "The man who can't be moved" o jag diggar den stenhårt. Riktigt nice...



Lyssna o njut kidsen!

Puzz

Peabrain

Tankar & funderingar 2008-09-15 22:01:37
Kommentera - 1 st

Jag har varit inne på Kissies blogg ett antal gånger för o läsa om henne smått galna fjortisliv. Visst har de varit roande stundtals att läsa om hennes ytliga bravader och så. Men när jag gick in där sist rann bägaren över o jag bestämde mig för att aldrig mer läsa nått av henne.
Hon har visst precis åkt till Thailand på semester. Där sitter hon o lappar sol o njuter av allt. Men även fast hennes pappa säkerligen har pungat ut med X antal kronor för resan så ska hon sitta o klaga. Helt sinnessjukt när hon t.ex visar upp hotellrummet så är det visst de bästa som de kunde få fram. Rummet är supersnyggt o fint o storleken av en mindre etta. Men hon är såklart inte nöjd eftersom de inte är ett slott. Sedan sitter hon o klagar på att hon nästan blir överkörd av galna thailändare för att hon glömmer o kolla sig runt. Allt är så smutsigt o för mycket folk överallt. Sedan la hon den kommentaren som fick mig att se rött. Hon sa att hon i alla fall kunde gå omkring i en kort kjol pga värmen o inte bli antastad som "lilla stackars Blondinbella som fick 2 fingrar uppkörda i sig" eller nått i den stilen.
Men hallå lilla dumma bimbo, har du tänkt att de du säger o skriver faktiskt uppfattas av människor som ord som är helt befängt. Hur fan kan man vara så jädra dum att man ens yttrar sig om övergrepp på de sättet hon gjort?? Hon har fan inte ett yns smarthet i sig. Fan att tjejer inte kan stå vid varandras sida när sånt här har hänt. Utan man måste fnysa åt det som hänt och typ mellan raderna säga att hon är ynklig som blev antastad och inte kunde avvärja situationen.
Fan om det hände hennes själv då tror jag att hon skulle skriva om de i sin blogg o vilja att alla gav henne sympati. Men jag vete fan om jag skulle göra de när jag vet hur hon tycker o tänker om vad som händer andra.
Sen efter kommentaren har hon tom. fräckheten att skriva "hehe" som att de skulle vara ett skämt att bli antastad. Hur tänker den här lilla idiottjejen egentligen?

Jag har aldrig blivit övergirpen eller antastad på nått sätt, men jag vet att om nån tjej vem som helst skulle bli de så skulle jag inte, aldrig någonsin håna henne på det sättet som Kissie har gjort just nu. det är som att hon tycker att de är oki att killar är närgångna och kanske anser det som en komplimnag, vad vet jag. Men just nu uppfattar jag som de. Alla tjejer borde stå vid varandras sida vid sånna här tillfällen o visa att de under inga omständigheter är rätt. Vill man när man går ut ha på sig sina fina klackar o en söt klänning så ska man få ha de. Jag vill gärna bestämma själv vad jag har på mig och inte bli tillrättavisad av riktilinjer o kriterier. Visst är det bra i vissa skeden, men måste man vara rädd för att bli antastad bara för att man har en kjol eller klänning på sig. NEJ!

Sånna här tjejer som Kissie borde ta o tänka till innan hon öppnar sin lilla mun och sprider dumma ord o kommentarer från en väldigt liten hjärna som hon just nu verkar ha. Skärp dig dumma blondin! Visa att du är en tjej med nått mellan öronen och inte en ignorant kallhjärtad peabrain.

Lifesavers

Pretty things 2008-09-14 17:40:06
Kommentera - 1 st

Märkeskläder i alla ära, men jag kan o kommer aldrig kunna överleva utan H&M. Vad man än söker och inte söker hittar man de oftast hos dem. Jag kan helt ärligt erkänna att säkert 50% av vad som finns i min garderob kommer från denna klädkedja. De har alla slags stilar, i alla fall dom stilar jag gillar. Har nog hittat alla mina businesskläder till jobbet där och alla mina jenas köper nu för tiden hos dom. Man kan banne mig få sig en helt ny garderob med alla slaga plagg man önskar när man går in i nån av deras affärer eller tittar in på deras hemsida.
Allt detta fina hittade jag nu när jag tittade in hos dom både igår i deras affär och idag på deras hemsida. Tur att lönen bara är 2 veckor bort..Då kan jag köpa mig en fin kjol eller klänning. Nån av dessa kan nog få en plats i garderoben o bli kompis med min andra nyfunna plagg.

       

 

It's time for a tävling

Tipstajm 2008-09-14 13:03:51
Kommentera - 0 st



Shopaholicmammans tävlingar är väldigt bra varje gång och denna gång är inget undantag. Jag som precis håller på att färga håret, i skrivande stund, skulle bli så glad att få en goodiebag med massa bra grejer som håller mitt hår i god kondition. Har fixat ihop en bra liten lista som jag har lagt in. Så spring in du oxå o delat i tävlingen.

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-14 11:55:06
Kommentera - 0 st

Denna tjej Jonna Tervomaa, lyssnade jag mycket på när jag va liten. eftersom jag inte kunde svenska när jag var misnting så lyssnade jag uteslutande på finsk musik. Denna låt gick varm i min bandspelare i mitt lilla flickrum när jag satt på golvet o lekte med mina Barbies. "Tyykkän susta" betyder rakt översatt tycker om dej. Så det är en liten sockersöt låt som får mig att må bra i själen och idag är en sockersöt dag. O ni som inte förstår vad hon säger...though luck hehe. Digga beatet istället...yeah.



Lyssna o njut kidsen!

Puzz

New season

Livet 2008-09-14 11:17:47
Kommentera - 0 st

Idag har jag bestämt mig för att börja på ett nytt tomt blad. Tänkte lite som en serie. De har juh alltid nya säsonge rsom börjar där nya roliga spännande omvälvande saker händer. Så hade jag tänkt mitt tomma blad. O jag börjar den nya säsongen med att färga mitt hår. En förändring som inte är så stor (ska färga mörkbrunt, men är redan brunett med ljusbrunt hår) men den gör mig glad och får mig att må en massa bättre. Alltid roligare o bli glad på morronen när man tittar i spegeln, än att tänka att bara ser hopplös ut. Har redan införskaffat mig den rätta färgen och ska snart ta itu med att kladda ner hela håret. Kan visa upp det ljuva reslutat i ett senare inlägg..om de blir lyckat.

En annan ska som piggade upp min nya säsong var nya skor. Min kära underbara mamma köpte mig ett par svarta fina stövlar som jag gått o drömt om. Jag prövade dom en gång och mamma sa att de var ett givet köp. Jag velade och visste inte riktigt, men till slut dealde jag fram att mamma kunde få köpa dom som en tidigt födelsedagspresent till mig. Deal sa min söta mamma o trippade till kassan. Kände lite bättre att veta att skorna var nedsatta till halva priset, annars hade  hon aldrig fått köpa dom till mig. Så nu slipper mamma dilemmat med att handla en present till mig och jag får ännu en ny uppdatering till min höstgarderob. Två flugor i en smäll är alltid en bra grej.

 

Den tredje saken som jag ska göra denna nya säsong är att ta hand om mig själv. Och det har jag redan börjat med genom att skaffa mig ett gymkort. Kan tyvär rinte börja med denna etapp på gymmet än, eftersom de inte öppnar förrens den 28 september. Men då tänkte jag att jag får ta o börja med förjobbet hemma och har då investerat i några fitness tidningar där jag just nu plockar inspiration till ett eget träningsprogram. Känns bra att göra så, för då vet jag faktiskt att jag kommer att göra alla övningar eftersom det är anpassade efter vad jag orkar och vill göra.

Så dessa tre saker, alla olika på sitt sätt, har piggat upp mig så just denna söndagmorron att jag är hur peppad som helst till höstsäsongen. Ska hålla mig till en realistisk plan som inte glider mig ur händerna med det kommande nya omvandlingarna. Kommer absolut inte o funka om jag börjar drömma för mycket. Då är det bara att lägga projektet på hyllan. Small steps o allt kommer att falla på plats.

Make it mine

The good things in life 2008-09-13 10:46:59
Kommentera - 0 st

Varför är lördagsmornar så underbart härliga? Jag är verkligen så glad o upprymd varje lördag morron när jag vaknar. Kanske inte hoppar runt i lägenheten, men känslan i kroppen är härlig. Drar alltid ut på den känslan länge. Sätter mig alltid i soffan med datorn, efter att jag plockat lite i lägenheten först (är lite smått pedantisk) och läser mina favoritbloggar, kollar sen SVD o bläddrar bland dagens nyheter för att hålla mig a jour med världen. När magen börjar kurra ser jag till att göra en härligt stor frukost till mig själv. O snart är jag just vid den punkten. Önskade dock att jag hade fikonmarmelad och chevreost hemma så jag kunde göra min favortimacka. Men jag får klara mig med det som finns.
Idag blir det nog äggmacka och grönt té med citronsmak. Älskar o värma upp kroppen med en god kopp té o verkligen njuta av den. Annars blir de alltid bara en snabb kopp på jobbet på vardagarna.

   

Det gäller o ta hand om sig när man kan o planera in dagar då man bara är med sig själv. En sån dag ska jag ha idag har jag tänkt. Sitta här i mina mjukisar tills jag känner att jag vill röra på mig. Så de blir nog en tripp ner till affären sen för att se vad man kan göra för gott till lunch. O som alltid så ska jag parta loss till Singstar och sjunga ut. Har 6 stycken skivor att trala mig igenom så de ska bli superkul.

Men nu ska jag som sagt smörja min själ med en riktigt härlig frukost.

Puzz

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-13 00:18:09
Kommentera - 0 st

Det är redan lördag så jag kan lägga in dagens beat. Idag blir de lite smörsång från Nick Lachey "Resolution". Tycker om den här pga. pianot o den underbara texten. Nått nice & slow o vakna till...



Lyssna o njut!

Puzz

U r not welcome

Tankar & funderingar 2008-09-12 22:15:44
Kommentera - 2 st

Hur kan man hata nån för det dom är födda till? Hur kan man hata nån man inte känner? Hur kan man hata nån man inte träffat? Hur kan man vilja radera nån för de?
Dessa frågor ploppade upp, som alla gånger, när jag såg "The Pianist" igår. Om ni inte har sett den så handlar de om en pianist som bor i Polen när andra världskriget börjar. Hanoch hans familj är judar och de får under en kväll uppleva en livsomvändning. Ockupationen kommer in i Warsawa och deras liv förändras för alltid. Det som är bra med denna berättelse är att den är sann. Inget påhitt ,utan en människas verkliga berättelse. Detta gör allt så mycket starkare. Det kommer en så nära inpå.
Tänk dig att du helt plötsligt blir hatad för att du är född in til en viss religion. Jag kan inte få fram nån logisk tanke i det. Hur kan man förstå att man är hatad av så många människor, även dom som har varit ens närmsta granne, dom som har funnits i ens liv omedvetet, för den man är. Du har aldrigt gjort nått för att skada nått, du har inte stulit nått, du har inte tagit ett steg utanför ramen av olaglighet. Men helt plötsligt vill nån döda dig och alla som har samma tro som dig. Bara radera er från existens utan rimlig orsak. Vem kan fatta denna tankegång? Vem kan tycka att detta är normalt och tycka att så de ska vara? Vem kan lyssna på detta och uppfatta de som de korrekta? Hur kan man fall under en sådan masspsykos?

Jag kan inte ens börja förstå hur allt man har runt omkring sig bara försvinner på en sekund. Hur de man har byggt upp som sin trygghet bara tas ifrån en och ersätts med en ständig rädsla och ångest av att inte veta vad en annan kommer att bestämma för ens egna liv. Att vi idag vet att förintelsen har ägt rum är så hemskt att det inte ens går att beskriva i ord. Hur 6 miljoner människor bara dödades, på ett sätt eller annat ,för att de inte var som en människa ville. Man kan inte fatta hur många människor som behandlats som djur och använts som arbetskraft tills de stupat. Hur familjer splitrats i hjärtskärnade gråt. Jag kan inte ens tänka tanke hur jag skulle må om jag blev fråntagen min familj på det sättet. Veta att jag aldrig mer skulle få se dom. Det är för hemskt att tänka på, men det är nog den närmaste känslan man kommer till hur alla dessa människor har känt. Känslan av osäkerhet är nog det närmsta någon av oss kommer till att förstå alla dessa människor under krigets tid.

Jag har upplevt på nära håll hur en människa blir usatt för hat för att de inte är eller ser ut som en viss grupp människor. De som tog avstånd hade aldrig träffat denna person i hela sitt liv. Det ända dom såg var personens hudfärg och han var då klassad av dem som utböling. Som en person som man absolut inte kunde stå nära utan man var tvungen att backa bakåt ett antal meter ifrån. Ord laddade med så mycket ilska och hat haglade över honom och jag fick samma behandling eftersom jag var med honom. De fanns ingen plats för personer som oss i världen. Jag ville säga så mycket till dom, försöka få dom förstå. Men när man ser i deras ögon är det helt tomt. Bara hat finns bakom. De har tappat bort den person de egentligen är. Allt pga. hat mot människor de inte ens känner. Ett skal med bara en känsla. Kan inte ens fatta hur tråkigt och meningslöst det måste vara.

Så innan du säger att du hatar nån, tänk efter vad det ordet kan betyda. Vad det ordet har för konsekvenser. Vad det ordet kan göra.
Det ordet fick 6 miljoner människor att aldrig se vad deras liv kunde ha blivit.

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-12 18:04:17
Kommentera - 1 st

Den här videon sätter saker o ting i lite perspektiv. "World on fire" är en av Sarah McLachlans bästa videos och låtar.



Lyssna, läs o tänk efter!

Puzz

I'm a surviver

Livet 2008-09-12 17:58:50
Kommentera - 0 st

Inga in lägg på 2 dagar. Det kan bara betyda att jag är helt övertrött och ens orkar lyfta ett ynka litet finger. Denna vecka har nästan tagit knäcken av mig. Hela min hjärna o min kropp har idag bara lagt av fullt ut. Jag har ont överallt känns de som och jag har inget minne kvar. Glömmer bort saker hela tiden. Rätt läskigt faktiskt.
Men nu är det äntligen helg. Jag kan ta o pusta ut o känna att jag kan sova ut och andas ut. Samla mina tankar.
Har haft så många saker jag velat skriva om, men alltid kommit på dom när jag gått o lagt mig. Kanske för att jag då verkligen slappnar av och kan fokusera mig på de viktiga. Men men, de kanske blir ett par inlägg ikväll när jag kommer ihåg allt jag vill säga.

    

Så nu sitter jag här i soffan med min Vanilla Latte, det är fredagskväll och jag är så nöjd över att jag inte behöver göra nått ikväll. Jag är helt o fullt belåten med att bara ta de lugnt o glömma att måsten. Jag blir alltid tillfrågad vad jag ska göra i helgen på jobbet. O när jag skulle svara i dag så insåg jag att jag inte hade nått planerat varken lördag eller söndag. Helt underbart. Kommer inte ihåg senast jag inte hade nått som jag måste göra. Jag vet att jag kan sova hur länge jag vill, dra ut på frukosten, ta en lång härlig dusch och inte göra mig iordning för nått. Kan slappa runt i mina mjukisar hela dagen om jag så behagar. Jag ska se till att laga mat som jag verkligen vill ha. O bara ge mig själv en present för själen.
Visst är det kul att ha nått o göra, vänner o familj att träffa. Men ibland så behöver man bara vara för sig själv. Ta sin egen tid att bara vara. Efter tuffa veckor som denna så är det precis vad lilla jag behöver för att ladda batterierna.

Nu ska jag fortsätta njuta av min latte coh fundera på alla de saker jag vill skriva om så jag får rensa min själ....

Puzza

What lies beneth

Pretty things 2008-09-09 21:07:35
Kommentera - 1 st

   
Underkläder från Forever21

Känner man sig vacker under så lyser de igenom. Dessa skulle få mig att känna vacker under...


Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-09 19:01:50
Kommentera - 0 st

Eftersom Sophia Somajo blev så rosad av mig i mitt förra inlägg så är de väl bara fair att hon får vara dagens beat. Istället för att köra hennes första singel så tar jag detta beat som heter "Warm blooded murder". Den är så himla jädra bra att jag bara vill bara jump up and scream it...



Lyssna o njut kidsen!

Puzz

Music makes the world go round

The good things in life 2008-09-09 18:55:14
Kommentera - 0 st

Om man som jag har musik som en passion vet att en låt eller en skiva kan rädda en hel dag. Om man vaknar upp morronen o känner att allt inte alls funkar som man vill, det är för kallt, för mörkt, för tidigt, för mycket av de negativa helt enkelt. När man känner så, då kan en låt bara få allt att vända på sig. Så är det defenitivt för mig. Eftersom jag lyssnar rätt intensivt på min typ av musik så hittar jag alltis nått nytt som får mig att dra lite extra i smilbandet. O min typ av musik är soul o r'n'b och ett par droppar pop.
Har som ni vet fixat o trixat med en ny playlist till min iPod dom senaste dagarna och då hittar man alltid ny musik som man gärna vill lyssna lite extra på. Och just nu har jag införskaffat mig Katy Perrys nya skiva. O jag diggadr redan hennes monsterhit "I kissed a girl", men när man lyssnar på hela hennes skiva så är de som att få sin favoritgodis allt på en gång. ALLA låtar på den skivan får en att bli så glad o uppåt! Det är verkligen en feel-good skiva som heter duga. Just en sån som jag längat efter o få lyssna på i höst. Varje morron på väg till jobbet poppar hennes underbara låtar i mina öron. Sure, det är ingen soul o r'n'b vi snackar om här, men det är helt oki när de kommer till söta Katy. Hennes texter rockar så mycket o de är så sköna o lyssna på. I love love love it. Om ni vill ha en bra pick-me-up i musikvärlden ska ni absolut satsa på Katy Perrys skiva "One of the boys". De är lite easy rock/pop. Sån där som får en att hoppa omkring i köket när man lagar mat, hoppa upp o ner på sängen och spela luftgitar i vardagsrummet.
Önskar att de fanns en hel Singstar skiva me bara hennes låtar..hehe.

  

En anna tjej som oxå är superduper grym i min bok just nu är Sophia Somajo. Hennes första singel "Stockholm calling" har ni kanske hört på tv. Jag gjorde de i alla fall o fastande direkt framför dumburken o diggade som ett mähä. Hon trixade fram sin första EP hemma på sin dator. Hennes stil är lite electro med hip-hop vibes. So up my street. Riktigt inspirerande med människor ospeciellt med tjejer som fightas för det de brinner för. O hon vet precis vad hon pysslar med för hennes EP är så grym att de finns inte. Väntar spänt på fullängtaren så hoppas att hon får kläcka den snart så man får njuta av mer än bara de 6 coola beatsen om finns på EP:n. Men den 24/9 släpper hon sin skiva "The Laptop Diaries" så hösten är räddad.Hennes musik blir man oxå sjukt glad över att man skuttar runt som en kanin på speed emellanåt. Musiken liksom sätter sig i benen o man kan inte sluta att hänga med. Man kan se lite freaky ut på stan...hehe.

  

Ni kanske förstår varför jag e passionerat förälskad i musik. Kan sitta o prata om de i timtal utan att bli trött. Kan sitta o lyssna på samma skiva om o om igen om den får en känsla inom mig att växa som jag vill hålla kvar länge länge. O om jag inte kan lyssna på musiken så sjunger jag på låtarna konstant.

Music is my life and my life is music......

Sail On Silvergirl

Pretty things 2008-09-08 22:17:40
Kommentera - 0 st

Seglade lite snabbt in på MTV:s hemsida för att se lite av vad som hände på nattens VMA:S. Jag blev så glatt förvånad och överraskad att se Britney Spears där. Hon såg verkligen ut att ha återhämtat sig väldigt bra. Och hennes sätt att vara var verkligen annorlunda mot hur hon har varit förut, även innan hon började må dåligt. Hon har verkligen tagit sig i kragen och börjat tänka i andra banor. Kan helt o fullt förstå att den bubbla som hennes kändisskap har varit, medfört att hon försvunnit helt bortom sig själv och den normala verkligheten. Men jag antar att man ibland måste hamna längst ner på botten för att inse vart man har varit och är på väg.
Men bara genom o se på hennes yttre och hennes sätt o vara så förstår man att hon är på en bra plats och hittat rätt väg. O så här snygg var hon i nattens musikfest. En riktigt kalaspingla måste jag säga.

BRITNEY SPEARS
Bild:USMagazine

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-08 18:43:04
Kommentera - 0 st

Idag skakar vi rumpan till Madonna och "Miles away". Älskar när den här låten börjar popa i iPoden på morronen på väg till jobbet. Kan inte annat än nästan sjunga med på bussen, men brukar oftast sansa mig till att bara digga hårt..hehe. De blir inte sämre när man vet att Justin Timberlake har producerat låten...han e fasiken grym som satan.



Listen and enjoy kidsen!

Puzz

Don't mind the blues

The good things in life 2008-09-08 18:38:00
Kommentera - 0 st

Kan inte ens räkna de antal dagar som de har varit grått o regningt utanför fönstret numera. Vissahar ju solen lyckats titta fram en stund o hålla molnen en bit bort. Men till slut så har de gråa o trista övervunnit de ljusa o friska. Så nu har jag insett fakta och fått mig själv att förstå att hösten är här och sommaren har flyttat ut för i år. De känns lite vemodigt o ställa undan alla fina sommarskor o klänningar och ta fram dom stora klumppiga skorna o jackorna. Men ännu kan man glädja sig åt att höstjackorna håller sig ett tag till och man slipper känna sig som en marshmellowgubbe. Men lika knöligt som de är att ha på sig den där stora vinterjackan så är den en härlig känsla att nästan kunna försvinna i den när det är riktigt kyligt ute. 
Jag äger själv två vinterjackor i två olika modeller för att kunna variera. En ordentlig vinterjacka från Everest. Ni vet sån där med lite fjädrar på luvan. Klassiska som jag aldrig vill ska bli för gammal eller dålig. Sen har jag min superfina beigea knälånga kappa från H&M. Den använder jag mig av när jag vill "dress-me-up" lite så. Men är det förbannat kallt ute är det bara att utesluta den helt o hållet. För så varm är den tyvärr inte. Det som är så bra med att ha lite o växla mellan är att man kan växla mood. I den stora vinterjackan kan jag känna mig liten o anonym. Försvinna i massan. Känns mig som lilla My bland alla stora mumintroll. I kappan sträcker jag på mig som en giraff. Känner mig som en riktig lady i alla slask. Superviktigt att kunna hålla humöret uppe när de bara blir mörkare, tristare o gårae för varje dag som går. Om en sån liten kan vara en "pick-me-up" så tänker jag hålla mig fast vid det.


Bild: Google


Många blir ju under vinterhalvåret väldigt deprimerade pga. just mörkret. Jag förstår själv att de kan vara lätt att deppa ihop när man knappt hinner se soljuset när de redan håller på att försvinna. Men jag har aldrig haft problem med det. Isället har jag sett allt de positiva med att de är mörkt ute. Jag älskar att ha tända ljus överallt i lägenheten. Inte ger  det bara de en mysig stämning utan de värmer upp också. Två flygor i en smäll. De bästa när man går hem från jobbet och klockan är halv 4 på eftermiddagen så är det så där härligt mörkt att man bara vill gå i ljuset av gatubelysningen och inte ta bussen. Då är det mysigstämning till tusen. O speciellt om de snöar så där lätt. o alla kvällar är ett undantag att göra sig en kopp med varm chocklad toppad med vispgrädde att värma sig med. Och man behöver aldrig tänka på att solen väcker en på morgonen, utan man får sova länge.

Så jag har bestämt mig att alltid se fram emot den mörkare delen av året. Precis som med vilken årstid som helst. Det finns gott även i det mörka, även fast de kan vara svårt o se ibland...


That someone special

Tankar & funderingar 2008-09-07 22:01:39
Kommentera - 2 st

Har satt o tänkt en massa på det här i kväll. Funderat o vridit på de. Finns det verkligen nån speciell för alla oss där ute i världen? Jag trodde att den speciella någon hade kommit in i mitt liv för ungefär 8 år sen, men jag hade så hemskt fel. Jag var så kär så jag nästan jag i bitar. Och de gjorde jag oxå efter 3 år. Jag visste varken in eller ut. När allt tog slut trodde jag att jag aldrig mer skulle få nån kärlek i mitt liv. Att jag hade fått de som var min lott. Kunde aldrig tro att kärlek kunde göra så ont. Vara så svart o grym. Hade helt enklet tappat hoppet på kärleken.
Men allt eftersom månaderna gick och jag börjde hitta min livsgnista igen o känna att livet va värt att tro på då förstod jag oxå att de inte var mig kärleken hade övergivit utan de var honom. Han hade tappat greppet om vad kärlek egentligen står för. Jag hade hela tiden haft den kvar inom mig.
Men då började jag fundera på om de nu fanna nån där ute som jag var ämmad att vara med resten av mitt liv. Nån som jag kunde säga att jag hade ett gemensamt liv med. Nån vars efternamn jag nån dag skulle ha som mitt eget. Den tanken sitter jag med ännu idag. Men jag vet oxå att de inte är en omöjlighet att han är där ute o känner samma sak som jag. Jag tänker alltid på min kusin o hennes fästman eller min underbar kompis o hennes man när dessa tankar börjar spinna i mitt lilla huvud. Deras förhållanden är sånna som får mig att inse att allt är möjligt. Deras kärlek till varandra i respektive förhållande är de jag önskar en dag kan upp uppleva med den där speciella mannen.
Har trott att jag hittat den stora kärleken ett par gånger efter den stora besvikelsen, men känslan som ska finnas kvar har försvunnit. Men båda dessa underbara killar finns ännu kvar i mitt liv och jag är väldigt tacksam över de. De har både ett stort hjärta. Men bara ett hjärsta som har räckt till två underbara och trygga vänskaper.

Mannen med stort M har ännu inte kommit framför mig. När han kommer vet jag inte. Kan vara imorron, kan vara om ett  år eller mer. Men när han väl finns i mitt liv när han väl har tagit sig in mitt lilla hjärta kommer jag då veta att han är just den mannen? Jag hoppas innerligt detta. För vem vill sitta där senare o förstå att det bästa som kunde hända en försvann lika lätt som han kom in i ens liv.

Jag har kommit fram till den slutsatsen att kärleken ska man alltis tro på, vad som än händer i ens liv. För om man tappar hoppet på kärleken lever man ett väldigt fattigt liv.

I'll be waiting for u my special someone.......

 

Vågen September

Småsaker 2008-09-07 18:52:10
Kommentera - 0 st

Vågen September

Du börjar om på nytt den här perioden. Att avsluta ett kapitel i sitt liv är aldrig enkelt, kommer du att märka. Var inte rädd för att lämna det gamla bakom dig. Smärtan är en del av separationen och den har egentligen inte så mycket med dina verkliga känslor att göra. När tumultet har lagt sig och du kan analysera din situation lite mer objektivt kommer du att inse att det här var ett av de smartaste beslut som du någonsin fattat. På jobbet blir perioden ovanligt lugn. Dina kolleger är fortfarande lite slöa efter sommarledigheten.
(Från:ELLE)

Roligt att se om sånt här stämmer in med en riktigta liv. Ibland så gör det verkligen det. Rätt häftigt faktiskt...


More b-day wishes

The good things in life 2008-09-07 14:50:40
Kommentera - 3 st

Här kommer lite mer saker jag vill ha in på min önskelista til vad jag önskar mig i födelsedagspresent.

- En ny rosa iPod



-Cliniques 3stegs hudvårdspaket



-Singstarskivor som jag saknar



Skönt att veta att alla som vill köpa presenten til mig har så mycket att välja bland. Gillar inte när människor säger att de inte behöver nått eller inte vill ha nått i födelsedagspresent. då vet man ju att man bara kommer att få nått mna inte vill ha alls. Så jag säger gärna en massa saker jag vill ha o sen så får jag nått av de jag önskat mig istället och kan uppskatta de till fullo. Det är inte många gånger jag fått nått jag blivit jätteglad över som jag inte önskat mig. Min familj o mina vänner är de bästa på att köpa nått som är jag till 100%. That's knowing somebody.

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-07 13:55:10
Kommentera - 0 st

Den här sången snubblade jag över nu när jag sitter här och går igenom mitt musikbibliotek för den nya playlisten. Musiq Soulchild är en grym kille som har en grym röst o gör grymma beats. Den här låten är min favorit från honom och den heter "Love". Den är rätt gammal nu, men den funkarwhenever, wherever. Beatet är hur nice som helst..



Lyssna o njut kidsen!

Puzza

Easy like sunday mornin'

The good things in life 2008-09-07 13:31:35
Kommentera - 0 st

Varför ska de alltid vara så svårt att göra nya bra playlists till sin iPod? Jag har samma ångest varje gång när jag känner att jag inte längre orkar lyssna på samma låtar varje morron på bussen och måste ta tag i detta mastodont uppdrag att plocka rätt låtar att lyssna på. Om man som jag har ett bibliotek med nästan 10,000 låtar så kan ni förstå att de tar en väldigt lång tid att gå igenom alla för att inte få samma playlist som tidigare och få den rätta blandingen så man slipper sitta o hoppa över en massa låtar bara för att de är där för utfyllnad. Så jag måste välja 400 låtar från dessa 10,000 och ni kan ju tänka er hur jobbugt de kan bli.
Eftersom musik är min stora passion i livet så är jag superpetig med en liten grej som denna. Jag kan lyssna på en playlist i många månsder om den är perfekt ihopsatt, som den jag haft över sommaren. Jag blir liksom helt glad och upprymd när varje låt börjar ock väntar spänt till att nästa ska börja. Så ska en playlist vara.
Men nu har jag redan suttit här i en timme o jag har bara plockat 50 låtar. Så gissa att de kommer vara kväll o mörkt ute innan listan är helt klar.

 

Pink saves lives

Tipstajm 2008-09-06 20:53:23
Kommentera - 0 st




Tänkte redan nu börja tipsa om en väldigt viktigt kampanj som alltid är återkommande i oktober och det är den mot bröstcancer som pågår genom hela oktober. Då ska ni absolut köpa Rosa Bandet. Jag har varje år sett till att dekorera mig med ett band på ett eller annat sätt. Har även sett till att inte bara köpa ett par till mig själv utan delar gärna ut några till vänner och bekanta.  Årets fina band har designats av glasformgivaren och krukmakaren Ingegerd Råman med ord som hon hoppas på ska leda till eftertanke och samtal.
Man vet aldrig om man upptäcker bröstcancer hos en själv eller nån man håller kär. We have to stick together and help eachother out!
Se till och gå in på www.rosabandet.se redan nu och läs på om kampanjen. Sedan kan man hitta bandet i affärer som ICA, Lindex och Apoteket från början av oktober för bara 20 kr st. Ett litet pris för att kunna rädda många liv.

Falling from grace

Roligatimmen 2008-09-06 20:13:40
Kommentera - 0 st


My b-day is coming up...

Pretty things 2008-09-06 20:03:45
Kommentera - 0 st

Inom en snar framtid är det dax för mig att bli ett år äldre. O varje år är jag lika glad för att bli lite visare och ägare av en massa fina presenter. Så jag har redna börjat spåna på vad jag skulle kunna tänka mig att önska. O klart de finns en massa en lite flicka vill ha, så detta är min önskelista hittills. Uppdateringar kommer att komma.

- "Tinkerbell" armband från Disney Couture

- "Pearl of love" halsband från Dog Eared


- Presentkort på H&M, Zara eller MakeUp Store



- Vita Converse skor


Black as night

Pretty things 2008-09-06 19:20:41
Kommentera - 0 st



Klänningar från Forever21

ASOS Lace Body Con Dress  Prophecy Studded Belt Body Con Dress

Lipsy One-Shoulder Dress  ASOS LUXE Prom Tulle Dress
Klänningar från ASOS

 

Klänningar från eLuxury


Den lilla svarta är ett evigt säkert kort i garderoben. Här är några som jag önskar att jag hade att välja mellan.

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-06 10:46:19
Kommentera - 0 st

ÅÅÅhhhhhh den här låten bara får mig att må bra ända in in i själen. Det är nått speciellt med känslan i hur Marvin Gaye och Tammi Tarell sjunger den tillsammans. "Ain't no mountain high enough" finns alltid på min topplista.



Listen and enjoy kids!

Puzza

Just saturday

Livet 2008-09-06 10:21:06
Kommentera - 0 st

Igår hann jag inte ens med ett ända litet inlägg, men var bara hemma en liten sväng efter jobbet o sen var de raka vägen in till stan.
På jobbet var de mycket o göra som vanligt. De var så skönt att få åka hem o bara känna att det är helg. Men känslan varade inte länge eftersom jag måste tillbaka till jobbet idag för en utbilding. Hade helst bara velat stanna hemma, titta på Sex and the City laga "comfort-food" o bara vara. Inte behöva göra mig iordning, ta på mig ett par jeans, dra på mej en jacka o gå utanför dörren. Känner bara att idag hade min kropp i själ behövt en må-bra-dag där jag inte behövt göra någonting utom att få mig själv må bra.


Bild:Google

Men jag ska ta o få i mig lite frukost, ta en lång o varm dusch och ta på mig sköna myspys kläder så jag slipper sitta obekvämt i flera timmar. Efteråt ska jag ta mig till ICA MAxi o handla precis de jag vill ha till middag o till kvällen. Har nämligen bestämt mig att inte tänka på allt jag äter utan njuta. För nör jag väl sätter igång med min träning när gymmet öppnar kommer jag gå in i ett helt nytt tankesett. Jag vet hurdan jag är så de kommer hända helt automatiskt. Men tills dess så är det helt fria tyglar som gäller. Detta behöver ju inte betyda att jag kommer svälla som en bulldeg, inte alls, men jag vill verkligen känna att jag inte behöver tänka på allt socker och fett bara ett litet tag. Det är ingen bra diet i längde att äta så, så nu är det bara för en kort period så de känns skönt att ha en tidsram på de. Jag vet att de kommer ta slut.

Men nu ska jag inte hänga kvar här utan få i mig frulle och inte komma in i en stressmode innan jag far iväg.

Puzz på er sötnötar..

Make me a christmas tree

Pretty things 2008-09-04 20:42:26
Kommentera - 0 st

Om man inte har råd att spendera massa pengar på ett enda plagg så kan man spendera en massa pengar på en massa assecoarer  som kan piffa upp befintliga plagg i garderoben o dessa skulle jag vill lägga mina pengar på.


      


    
Favoriter från Forever 21

When me was little..

The good things in life 2008-09-04 19:56:26
Kommentera - 2 st

Satt här o tänkte på saker jag kom ihåg o älskade när jag va liten o söt och som jag saknar:

- Alla mammas fina stickade tröjor som var så fräna med coola cartoons på.
- He-man o alla gubbar som hörde till
- Rainbow Bright och My Little Pony serierna
- Flinstoens superblå läsk
- Mina underbara rosa snowjoggings
- Troll, Lili & Susie o alla andra coola band man lyssnade på i sitt flickrum
- Garbage Pail Kids korten man samlade på sig i tonvis
- Klistermärksböckerna man köpte märken till, min favorit var Barbie

    

Har ni några minnen från när ni va små som ni saknar?

Splash of color

Pretty things 2008-09-04 19:07:35
Kommentera - 1 st

Dessa söta rosa nyanser från China Glaze skulle vara så fina i de grå höstrusket.


China Glaze Nail Lacquer, Pink VoltageChina Glaze Nail Lacquer, Rose Among Thorns


China Glaze Nail Lacquer, Shocking PinkChina Glaze Nail Lacquer, Naked

Finns ju en bra anledning til varför just bloggen heter MizzPink, cuz me lövs pink!

Market myself with Glamour

The good things in life 2008-09-04 18:07:30
Kommentera - 1 st

idag fin min underbara vän reda på att hon fick en tjänst inom företaget som hon sökt. Hon var så glad att de smittade av sig på alla. O jag var jätteglad för hennes skull. Fast kände på mig innerst inne att hon skulle få tjänsten. Hennes entusiasm smittade av sig som sagt och hon tyckte absolut att jag skulle söka en tjänst som sitter upp just nu. Tjänsten heter kort och gott Informatör, marknadsföring. Hon var så söt när hon sa att när hon läste kvalifikationerna för vad de sökte för slags person att de stavade mitt namn. Jag blev verkligen jätterörd utav de.
Som sagt så är det ju nästan logiskt att en informatör ska kunna komminicer bra och alla som känner mig vet att de finns ingen som kan snacka som jag. Är även väldigt språkbevågad, kan behärska 5 språk på olika nivåer, enligt mig själv så de ska nog inte vara problem för mig att få ut information till människor.
Så sagt och gjort, tillsammans skrev vi mitt ansökningsbrev. Jag kunde inte ha klarat av o skriva ett så pass bra brev utan hennes hjälp. Tack underbaraste sötaste!!! Fick till och med beröm av min chef för ett så välskrivet brev. Jag sa de till min kompis o hon sa att hon kunde ge mig den äran..hehe.
Så nu får jag bara vänta o se när de blir intervjuv för tjänsten. De är alltid lika nervöst att gå på intervjuv även om detta kommer vara inom företaget. Men jag har klarat mig igenom en hel del intervjuver tidigare så detta ska nog gå bra den här med. Håller tummarna!


Bild: Google

Så nu när man äntligen är hemma efter en lång och hård dag på jobbet så är det så kul o se att min favorit tidining har kommit med posten. Slängde nästan bara av mig alla ytterkläder och skor för att slita av plasten o sen sätta mig i soffan med min Glamour. O varje gång tidingen kommer så är de lika roligt o bläddra igenom den o inspireras. Glömde nästan bort hur hungrig jag var när jag satt här i soffan o bläddrade. Men till slut tog hungern över o jag var tvungen o slita mig från alla sidor med mode o skönhetstips.
Fast nu måste jag nog fortsätta titta igenom de sista....

Puzza

Alfapet

Roligatimmen 2008-09-03 21:36:14
Kommentera - 0 st

cat

Warm me up

Pretty things 2008-09-03 21:29:37
Kommentera - 1 st

Stickat är ju det bästa o satsa på till hösten. så skönt o ha en oredntligt stickad tröja under jackan så man slipper frysa o kan burra upp med när de biter till lite extra under vintern. Min mamma är skräddare o oxå grym på att sticka. Hon stickade alla mina coola tröjor när jag va liten. Mina favoriter vad men den rödhåriga tjejen från Fragglarna o sen såklart den med Superted. Älskar till den dag stickat o dessa fina har jag hittat som skulle passa bra i höstrusket.

Ted Baker Chunky Cable Short Sleeve Cardigan

Chilli Pepper Chunky Waffle Knit Long Cardi
Dessa två är från underbara Asos


 
Dessa två hittar man hos ovärdeliga H&M

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-03 21:14:02
Kommentera - 0 st

Orkar inte ta nån låt med riktigt ordentlig bom-bom beat ikväll så de får bli en ol-school klassiker från Boyz II Men. Finns ett par o välja på men tar den som de säkerligen är mest kända för nämligen "End of the road".



Lyssna o njut kidsen!

Puzza

Heros are my Idols

The good things in life 2008-09-03 19:45:34
Kommentera - 1 st

Ikväll börjar äntligen den riktiga tv-hösten dra igång. Och de börjar med härliga underbara Idol. De e så grymt roligt att titta på auditions o se hur vissa verkligen skämmer ut sig totalt utan att fatta de själva o andra bara bränner av en låt så man nästan ramlar av stolen.
Jag vet själv hur de känns att vänta o vänta o vänta på att få ens nummer uppropat till slut. Har nämligen varit på audition en gång själv. Jag stod då 13 timmar toatl o väntade innan jag fick komma in till juryn o sjunga. De va helt sanslöst svinkallt ute. Jag trodde att de kläder jag hade på mig skulle räcka, men ack nej. De hade nog krävts att man haft på sig en overall om man inte ville frysa till is. Mer än halva kön fick gå hem efter halva dagen för de fanns inte en chans att juryn skulle hinna med att lyssna på alla. Synd om dom. Men jag fick tappert stå kvar och när jag äntligen kom in i värmen var jag bara så glad åt de att jag knappt brydde mig om att jag senare skulle sjunga. Så när mitt nummer väl ropades upp var jag inte nervös för 5 öre. Jag stegade bara in i rev av min låt. O jag fick en massa beröm. Men de sökte visst nån som var mer rockig och jag e soul o r'n'b rakt igenom. Men de sa att jag skulle komma tillbaka nästa år igen för de ville ha med mig då. Jag tackade snällt nej, de räckte med en gång.


Efter alla sångfåglar så kommer en av mina favoritserier någonsin och det är Heroes. Vet inte hur många av er som såg första säsongen, men jag belv helt kär i den. Älskar konceptet att människor kan vara hjältra med superkrafter på ett så coolt sätt. Man behöver ha karaktärerna i värsta kostymerna, utan de är vanliga människor med en kraft som får dom att vara speciella. Jag bara kan inte sätta fingret på exakt vad det är i serien som tilltalar mig så mycket, men när jag började titta på första avsnittet kunde jag in te slita mig. O alla har ju en favoritkaraktär och så även jag. Min är Hiro Nakamura, den lilla japanen, pga att han alltid tror de bästa om folk o alltid vill att allt ska bli bra. Love love love him.

Så nu ska jag bänka mig frmaför tv:n med lite sockerkaka o kesella o bara njuta o må gott efter en lång o slitsam arbetsdag.

Puzza

Dream on dream away..

Pretty things 2008-09-02 21:03:19
Kommentera - 0 st



Den här skulle de inte vara fy skam att ha i garderoben. Rena drömmen slapad av Hervé Léger. I lövs it I wants to märry it..

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-02 18:47:13
Kommentera - 0 st

Idag får min favoritlåt som jag nynnar på jämt som jag hyllade i förra inlägget bli dagens beat. Som sagt så kommer "Weak" från SWV vara en favorit forever and ever.



Listen and enjoy kidsen!

Puzz

Memory lane to old tunes

The good things in life 2008-09-02 18:41:16
Kommentera - 0 st

Sitter och går igenom alla mina skivor som jag samlat på mig under årens lopp. O gissa vad jag har suttit o fått en massa flasbacks till gångna år. Massa konstiga skivor o knasiga singlar man köpt på sig. Helt sinnessjukt...hehe. Men de e kul o sitta o lyssna i efterhand på vilken musik man fallit för när man var yngre. Hittade massa pojkbandsskivor som jag inte ens visste att jag hade i min ägo. Men oj va jag blev glad när jag lyssnade på dom. Vissa av låtarna är bara för härliga. Backstreet Boys, East 17, Take That och New Kids On The Block var de som dammades av i den kategorin. Smäktade kärlesballader som bara dryper av tårar och dansigt coola fräcka låtar..hehe. Dom e för härliga alla killarna.

   

Kommer ni ihåg erna me eurodisco? Där fanns de godbitar oxå och den bästa jag hittade var Culture Beat. Ni vet dom som gjorde Mr Vain. Oh my god, hur kunde jag lyssna på sån musik med glädje? De undrar jag..hehe. Meningslösa beats med helt sugiga texter som bara var skrivna för att rimma. De var ju lätt att lyssn apå om inte annat.
Men bland alla kännbara misstag fanns även några gulkorn oxå så klart. Den först skivan jag nånsin köpte för egna pengar t.ex. SWV var en stor favorit när jag var yngre och i femman upptäckte jag dom när jag på måfå köpte deras skiva "It's about time". Till denna dag kan jag lyssna på den skivan o tycka om den. Och en av mina absoluta favoritlåtar genom tiderna någonsin forever and ever kommer från just denna skiva och den heter "Weak". Jag bara älskar den och går ofta o sjunger på den än.

Men när jag nu gått igenom alla 500 skivor så kommer hälften åka iväg till en skivsäljare. Inser att eftersom jag tankat in de mesta jag vill ha i datorn behövs inte alla skivor vara kvar hos mig längre. Eftersom jag tycker att alla musik borde återvinnas så gör jag även det med mina gamla skivor. Kan bara inte förmå mig att slänga dom på tippen för man vet aldrig vem som gillar vad o kankse söker efter en speciell skiva som just jag har i min ägo. Har hittat många av mina skivor i affärer där människor själva får lämna in skivor. Kan vara en ren guldgruva.

Puzz

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-09-01 22:15:39
Kommentera - 2 st

Idag får ni en soft låt att somna till.


Richard Marx "Now & forever"

Sov sött sötnötar

Puzz

Nicholas Kirkwood

Pretty things 2008-09-01 20:23:12
Kommentera - 1 st

Den här killen gör nästan lika snygga skor som min favorit skodesinger Christian Louboutain. Nicholas Kirkwood är en skodesigner som är en stigande stjärna på himlen och jag måste säga att det är inte förvånande alls. Kolla bara in dessa skönheter.

aw801
aw805
aw819
SS828

24Seven

The good things in life 2008-09-01 19:14:34
Kommentera - 1 st

Jag har inte gått på gym på många år nu. Förut så tränade jag 6 dagar i veckan, 1 och en halv timme per dag. Sen så kände jag att de blev för mycket och jag tröttnade att alltid åka dit. Gymmet låg inte så jättenära hemmet heller, så jag gick dit efter jobbet varje dag.
Men som sagt så tröttnade jag o sa upp mitt medlemskap. En av faktorerna att jag sa upp det var, förutom att jag tröttnade på de, var att de va så fruktansvärt dyrt. Jag betalde nästan 600:- i månaden. Rena rånet enligt mig.

   

Nu såg jag en annons på bussen om en ny kedja gym som har öppnat nämligen 24seven. Jag kollade in de på nätet och ju mer jag lästa destå bättre lät de. Så nu när jag såg att de öppnat en anlägning där jag nu bor och att de hade ett kanonbilligt erbjudande för bara 149:- i månaden kände jag att jag kunde slå till.
De har inte öppnat den nya anlägningen ännu, de slår upp portarna den 28 september, så nu ska jag ladda tills dess. Ska bli kul o börja gymma igen. Känner att jag har lusten i kroppen.
Och ett av de bästa med den här kedjan är att de har öppet 24 timmar om dygnet så jag kan gå dit precis när de passar mitt schema vilket är helt underbart.

Så nu ska de pumpas som bara den..hehe.

Puzz