Dreaming of a beach

Shoppingbag 2009-04-25 11:47:19
Kommentera - 1 st

Detta klickades hem för ett par minuter sedan. Hittade äntligen en bikini som jag tyckte om. Och eftersom jag aldrig ägt en svart bikini förut tänkte jag att jag slår till nu. Blir säkert en till bikini lite längre fram på säsongen, men alltid bra att börja någonstans. En supersnygg klänning med papegoj-tema fick följa med också. Kunde inte lämna kvar den där i rutan bara så där.


Bilder:hm.se

Girls day out with one little man

The good things in life 2009-04-25 11:41:46
Kommentera - 0 st

Idag ska min söta vän Therese kommer över till os med sin superduper charmiga son V. Vi tre ska bege oss till tjejmässan som min kusin är med och håller i här på ön. Har ingen aning om vad det är för mässa och så, men eftersom det bara kostar 50:- att komma in så tänkte jag att vi kunde gå dit och se vad det hela handlar om. Förhoppningsvis är vi två av de 250 lyckliga första som kommer dit, för då får vi med oss varsin goodiebag från Make Up Store. Är inte förbered på någåt super lass med sminkmen ett nytt läppglans skulle inte sitta fel eller cool ny ögonskugga. Well, oavsett om vi får nått eller inte så fär jag spendera dagen med de bästa av sällskap och det är det bästa.
Eftersom mässan ligger rätt nära där vi bor så har jag tänkt att vi ska gå ditt och vilket väder att njuta av sen. Helt underbart! Ska se till att samla på fler fräknar på näsan min. Den är nästan fullbordad, men ännu kan de nog ploppa fram några till.

I close the door and feel home

The good things in life 2009-04-22 19:33:12
Kommentera - 0 st

Det bästa med att släka ljusen och stänga av datorn på jobbet är att veta att jag får åka till en plats som är den tryggaste för mig på hela jorden, nämligen hem. Ett ställe där jag vet att jag aldrig behöver ora mig för att titta över axeln. Ett ställe där den mest underbara människan i mitt liv finns. Det är verkligen den mest underbara känslan att veta att bara man komer innanför dörren så känner man inget annat än trygghet och kärlek. Kan vara så att M inte ens är hemma ännu, men han finns liksom i väggarna, i soffkuddarna, i täcket på sängen, överallt. Om jag skulle sakna honom helt otroligt mycket tar jag bara på mig en av hans tjocktröjor och känner nästan hur han omfamnar mig. Sen är det ju ännu bättre när han väl kliver in genom dörre och sätter sina armar runt mig på riktigt.
Man kan ha alla materiella saker i hela världen, men har man inte någon som älskar en villkorslöst och en trygg punkt i livet så känns allt det värdelöst. Jag har insett, för varje dag jag har spenderat med M sedan jag träffade honom, vad sann och total lycka är. Det känns helt enkelt som att jag har hitat hem i hans armar.

En onsdag kunde inte vara bättre när man känner som jag gör. 

Times fly by and memories are made

Livet 2009-04-22 08:30:29
Kommentera - 0 st

Nu har det nästan gått en vecka utan inlägg. Har haft lite annat för mig i livet och bloggen får då stå lite orörd.
Men kände att det ar dax att visa lite livstecken igen.

Så nu vet ni att jag finns kvar på jordens yta och att jag inte har försvunnit som en fis ut i rymden. Hinner inte skriva mer just nu då jag måste åka iväg till jobbet, men senare ikväll ploppar det nog upp ett inlägg till.

Hoppas att ni får en monsterskön dag!

It's never too late to be happy

The good things in life 2009-04-18 09:59:03
Kommentera - 0 st

Det är verkligen så skönt att få vakna upp brevid min älskade varje lördag. Vakna upp tillsammans. Ligga kvar i sängen. Prata om allt möjligt. Smida planer för framtiden. Bara känna inget annat än total och villkorslös kärlek spira i varenda hörna i rummet, i kroppen. Lyckan är obeskrivlig. Så här börjar alla mina helger. Jag kan ibland inte fatta att det är jag som har turen att ha det så här bra i mitt liv. Kan inte göra annat än le.

Ikväll blir det dejt med mina underbara vänner Therese och Sandra. De ska ätas och tittas på bio. En total tjejkväll helt enkelt. Vi har bestämmt oss för att se filmen "En shopaholics bekännelser" som så många andra tjejer kan vi anta. Det var många som frågade om det min stackars pojkvän som skulle få följa med och se den filmen. Men sån tortyr kan jag inte utsätta honom för..hehe. Är helt sjukt mysigt att bara spendera en helt kväll med sånna sköna pinglor som dessa två tjejer. Ibland får man verkligen jackpot i vänner i livet. I struk gold med dessa två tjejer. Och allt bl.ir ju bara bättre när man kommer hem till världens mest bedårande och underbara man efter en redig tjejkväll. Who did I get so lucky?

Nepp nu ska jag ta och städa lite här hemma. dammsugaren vill nog komma ut ur garderoben och arbeta sig igenom golven. Sen får nog moppen och skurhinken också komma ut och leka och sängen ska få nya fräscha kläder. Spic and span, that's what it's gonna look like!


Bild:google.com

One fine day

The good things in life 2009-04-13 19:05:01
Kommentera - 2 st

Här kommer min dag summerad i bilder. Blev en dagstripp ut till Vaxholm men min älskade M

 



 



 
Bilder: privata

Just a squeez of lemon

Tipstajm 2009-04-12 12:41:18
Kommentera - 3 st

Helt klart bästa törstsläckaren när det börjar bli varmare i luften. Brämhults Lemonad knäcker.


Bild:privat

A dog will love you no matter what

The good things in life 2009-04-12 10:17:56
Kommentera - 0 st

Min älskade pojkvän tog med mig ut på middag och bio igår kväll. Blev en rätt minnesvärd kväll.

Vi satt hemma och kollade igenom vart vi kunde tänkas äta. Vi hittade ett ställe på Östermalm som verkade trevligt. Så vi gjorde oss iordning och hoppade på bussen. Väl inne i stan så började vi gå mot resturangen. Som jag hade fattat det så var det inte alls långt att gå till resturangen från tunnelbanan. Men ack så fel jag hade då vi liksom inte hittade resturangen. Jag hade ,kvällen till ära, tagit på mig fina klackar som jag inte trodde skulle bli så jobbiga att ha på sig då vi inte skulle gå så mycket. Tji fick jag. Väl framme vid resturangen så ställde vi oss bara utanför och tittade på varandra. Både tyckte samma sak, nedköp! 
Så vi hoppade på bussen på andra sidan gatan och fortsatte in mot city. Och vi gick och vi gick. Till slut hamnade vi i Kungshallen och jag blev överlycklig över att de var nästan halvtomt och vi fick plats att äta. Vi mumsade på Lation Cajun mat som var så himla gott. Ville inte att maten skulle ta slut. Men när väl tallrikarna var tomma styrde vi kosan mot bion. Vi bestämde oss för att titta på  "Marley and Me". Och jag måste bara säga det att den filmen var hur bra som helst. I slutet av filmen var inte ett öga torrt i salongen. Ibalnd trodde jag verkligen att hunden inte var ordentligt funtad, men man förstår att det finns en mening med allt när man kommer till slutet av filmen. Owen Wilson och Jennifer Aniston var superbra i sina roller. Var lite annorlunda att se Owen i en lite mer dramarelaterasd roll mellan varven. Om ni vill gå och se en bra dejtmovie kan jag varmt rekomendera denna. Den kommer definitivt att hamna i min DVD kollektion när den väl kommer ut. I loved it!
Min M frågade tom. om vi skulle skaffa oss ett husdjur efter filmen. Inte en hund, men en liten katt. Får väl se om det var efterdyningar av filmen eller om han menade det på riktigt. Återstår att se.


Bild:google.com

Back from lovin' the sun

Shoppingbag 2009-04-11 15:54:25
Kommentera - 2 st

Nyss hemkommen från en riktig långpromenad med mamma på stan. Vi köpte en varsin supergod glass i Gamla Stan på Ben & Jerrys Ice Cream Barlour. Är så svårt att välja vilken smak man vill ha eftersom de har alla goda sorter. Men jag bestämde mig för Baked Alaska och Bohemian Rasberry. Så sjukt gott! Vi gick igenom hela Drottninggatan innan vi slurpade i oss det sista.

Sen svängde vi förbi MQ. Detta då jag fått ett presentkort av min M i påskpresent dit. Detta då han försökt hitta en scarf jag ville ha därifrån till mitt påslägg, men han inte fått tag på det någonstans. Tanken räknades och efter att han sprungit runt på alla satns MQ och alla sagt i alla butiker att de absolut inte hade någon sådan slags scarf i sortimentet, så gav han upp och tog motsvarande summan som scarfen kostade på ett presentkort. Jag däremot hade väl e väldans tur då jag gick in på första bästa MQ och hittade direkt den scarf jag önskade. Kvickt som attan tog jag ett exemplar och skuttade till kassan. Lycklig som en lärka. Så tack älskling för den jättefina scarfen.


Superfin scarf i mosaikmönster. Och det bästa av allt, den är rosa.

I want a summeroasis on my balcony

Småsaker 2009-04-11 10:48:42
Kommentera - 0 st

Jag och M tycker att balkongen borde få nya möbler till sommaren. Och igår när vi var på IKEA hittade vi i alla fall de perfekta stolarna. Men såklart var de slut. Typiskt! Men nästa gång vi far tid kanske vi kan få med oss något av det som jag radat upp nedan...

BOLLÖ Klappstol HÅLLÖ Dyna
2 sådana här skulle sitta fint på balkogen. Sen några fina dynor på stolarna så att rumpan är glad oxå.

ÄPPLARÖ Bord/ pall  SOLIG Blockljus
Ett fint lågbord till så att man har någonstans att ställa sin kalla dryck. Med några ljus som lyser upp i mörkret.

KANARP Matta
En matta under fötterna så det känns mjukt och skönt under fossingarna.
Bilder: IKEA.se


Sen ska det ju vara en massa fina blommor i våra blomlådor också. Man vill ju att balkongen ska vara ett extra rum under sommaren så man kan spendera massa tid där ute och äta middagar och ha mysiga frukostar i sommarsolen.

Sorting things out

Shoppingbag 2009-04-11 09:50:07
Kommentera - 0 st

Äntligen påsk! Vilket betyder långledig för min del. Inget jobb på 4 dagar. Värsta lyxen. Blir ju nästan som en prelude till sommarsemester det här. Och det hjälper ju till att vädret är så sjukt underbart så man nästan tror att det gått och blivit sommar över en natt. I love spring!

Igår hade jag och min älskade ett fullspäckat schema. Morgonen började med att tvätta. det är mesat alltid det jag brukar göra nu för tiden när jag skriver nått haha. Men tvätt blev det i alla fall. Gick rätt smärtfritt och tvätten var klar vid 12. Då for vi iväg till IKEA för att lösa våra förvaringsproblem i garderoben. Detta då mycket av mina plagg förvarats i papperpåsar och det kändes som att det var dags att mina kläder fick sig en "riktig" plats hemma hos M. Jag hade ju hittat en liten lösning på Granit seden tidigare, men det var i dyraste laget. Så min älskade tyckte helt enkelt att vi skulle satsa på en större trådkorgslösning. Sagt och gjort. Efter lite dividering för vilken sats vi skulle köpa hamnade vi i kassan. Och mycket billigare blev det när vi såg på summan. Very nice!


I dessa påsar bodde en del av mina kläder innan.


Sen fick de flytta in i dessa fina korgar.
His upstairs, hers downstairs.

Efter vår strapats på IKEA for vi iväg till mina föräldrar där min lillebror skulle firas med tårta då han blivit 20 år i veckan. Mamma hade backat en underbart god tårta som jag önskat att jag kunnat äta mer utav. Men eftersom min mor hade "glömt" att jag är laktosintolerant så blev det bara en bit. Detta då tårtan var helt täckt av vispgrädde. Söta lilla mamma. Efter att varit hos mor och far och firat lillebror så åkte vi hemåt. Väl hemma började M att montera ihop trådkorgssetet och jag sprang till affären för att lösa våra middagsproblem.
Väl hemma så var M klar med monteringen och vi la in alla våra kläder. Sen ställde sig M i köket och vispade ihop världens godaste middag. Och kvällen avslutades i soffan med Metallicas dokumentär "Some kind of monster" i rutan.

Idag vaknar man till underbart solsken igen. Ska nog ta och sno på mig ett par bra promenadskor och gå ut och få mig lite fräknar tror jag bestämt.


Underbart vackar påsktulpaner som min man fick utav mig i påskpresent

Klappa händerna om du är riktigt glad

The good things in life 2009-04-04 10:19:31
Kommentera - 7 st

M:s pappa kom förbi precis som han alltid gör på lördagsmornar för att hämta morgontidningen utav oss. Han hade med sig en liten present till mig. Han tog fram en av sina säsongsbiljetter till DIF och frågade om jag ville ha den då han inte kunde gå. Jag belv superöverraskad och jätteglad. Jag har aldrig  gått på en fottbollsmatch i hela mitt liv så jag tackade mer än gärna ja till hans biljett. Så nu ska jag få följa med min M och se hans andra kärlek nämligen DIF på stadion på måndag. Spännande! Måste ta och gräva fram min DIF-halsduk från gömmorna och ta på mig den så jag känner mig lite supporter-aktig..hehe.


Jag undrar om jag måste lära mig en massa hejaramsor nu?

The sky is like a Monet painting

The good things in life 2009-04-04 09:19:12
Kommentera - 0 st

Idag har jag varit så extremt hurtig så det finna inte. Eftersom jag missade min tvättid i torsdags kväll bokade min kära pojkvän om den till idag. O gissa vilket pass jag fick då? Jo, morgonpasset från 7-11. Trodde först att jag skulle vara en zombie och vada till tvättstugan. Men hur kan man vara purken när det är sjukt varmt ute redan 7 på morgonen. Va faktiskt så skönt och kliva ut genom dörren för 2 timmar sedan och gå ut. Det var nästan helt tyst och det var bara fåglarna som var vakna med mig. Hade nog kunnat gå ut och gå en runda efter att jag slängt i tvätten, men kände att det nog var bra och ta hand om disken som låg kvar sedan ett par dagar tillbaka.
Nu sitter jag soffan efter att ha ätiti en supermysig frukost med M. Ska snart iväg till stugan igen för att hämta bort all tvätt. Fatta klockan är bara efter 9 och jag har redna tvättat klart. I'm like fuckin amazing!
Sen blir det till att gå ut i det fina vädret för att spatsera på gatorna i stan med min kära mor. För vem kan sitta inne en dag som denna? Nepp, det är förbjudet.

Nu måste jag kila ner till tvätten igen. Vad ska ni hitta på idag ute i vårsolen?

Bild: google.se

Some things just happen

Livet 2009-04-03 19:31:38
Kommentera - 0 st

Äntligen fredag och helg. Äntligen lite andrum.
Denna vecka har gått snabbt. Mest på grund av att jag har väldigt mycket på jobbet. Slitit som en gnu hela veckan. Verkligen varit helt slut i huvudet när jag lämnat kontoret. Knappt så jag orkat ta mig hem med alla tunnelbanor och bussar varje dag. Men när man vet att det finns en människa hemma som väntar på en och man bara kan släppa allt när man hamnar i hans armar, då mår man bra igen.
Det är verkligen lustigt hur man ena veckan inte har ett bekymmer i livet , till att veckan därpå känna att allt rasar över en som en lass med tegelstenar. Livet är verkligen fullt av överraskningar.

Men som sagt, nu är det helg och jag kan lägga jobbet åt sidan i 2 dagar. Lättnad. så ikväll blir de qualitytime med min äskade man och imorgon blir det promenix med mamma för att senare på kvällen åka över till min underbara vänTherese och hennes famlij för en spelkväll. Så skönt att åka bort till vänner man verkligen känner att man kan vara sig själv hos och man vet att det kommer bjudas på skratt och en massa babbael hos.
Söndag är min M helt ledig så det ser jag fram emot extra mycket.

Hoppas ni får en supermysig fredagskväll!