Never ever end

The good things in life 2009-05-30 08:59:32
Kommentera - 0 st

Veckan har passerat som ett x2000 tåg. Snabbt som attan. Skönt det, då det har varit lite segt med saker att pyssla med på jobbet. Men som tur är man påhittig nog och hittar alltid på någonting att mixtra med.
Efter jobbet igår äkte jag hem till min underbara vän Therese och hennes familj. För tillfället är det även hem till min andra supersöta vän Sandra och vi satt och chillade och mumsade på tacos. Alltid lika mysigt att åka hem till dem. Känns som att få en stor kram när man kommer innanför dörren. Tack för en skön chillsund tjejer och killar!

Men nu är jobbveckan slut och helgen här och med det ett kanonväder.  Jag måste verkligen ut med bara ben och sandaler och blir lite brunare om kroppen. Ska nog åka in till city och titta på när alla de tappara speinger 42,5 km, nämligen Stockholm maraton. Hur någon ens orkar springa så långt är verkligen förbluffande. Vilken uthållighet de personerna har. Jag tycker att de är jobbigt att springa 10 km på löpbandet så ett maraton skulle nog inte passa sig för mig. Men de är alltid kul att stå brevid och heja på de som spinger förbi.

Ska nog ta mig in i någon slags butik som säljer sandaler då jag verkligen behöver byta ut mina gamla. Hittade iofs. ett par superfina och sköna någon gång förra veckan, men nu ska jag bara komma ihåg i vilken affär. De var i sån där gladiatormodell som jag börjar gilla mer och mer. Förra sommaren bojkottade jag de helt, men nu känner jag att de är rät snygga och de paret jag prövade gjorde sig väldigt fina på mina fötter.
Nepp, nog med dagdrömmande. Ska hoppa in i duschen och fixa till mig.

Ha en superskön dag i det underbara vädret!

A little piece of heaven

The good things in life 2009-05-23 10:32:17
Kommentera - 1 st

Eftersom jag och M firade 6 månader tillsammans igår bestämde vi oss för att inte laga middag hemma, utan låta någon annan göra det åt oss. Så vi gjorde oss extra fina och hoppade in i bilen. Till slut efter många svänger till höger och vänster på Östermalm kom vi så till slut fram till Resturang Capri.
Det var som att man hade tagit en bit av Italien och släpt ner den på Östermalm. Maten smakade precis som den gör när en äkta italiensk mamma lagar den. Så fruktansvärt god att man trodde att man hamnat i mathimlen. Vi åt en supergod 3-rättermiddag med broschiutto, pasta och panna cotta. Jag var så himla mätt efteråt att jag hade ont i magen. De hade utan tvekan den bästa peston jag någons smakat i hela mitt liv.
Förutom maten så var stämningen hur underbar som helst och servitörerna lyfte uppstämningen så mycket de med, men det bästa med hela kvällen var att min underbara älskade M satt framför mig. Ibland kändes verkligen som att vi var de ända gästerna i hela resturangen. Kändes nästan som att vi kunde sitta kvar där hela kvällen och bara vara sådär jobbigt förälskade. Vi hade verkligen en bella note tillsammans.

Så om ni ska ut och äta med er käraste, familjen eller kompisarna rekomenderart jag Capri varmt.


The happiest 6 months of my life

The good things in life 2009-05-22 08:40:47
Kommentera - 0 st

Idag firar jag och M 6 månader tillsammans. Känns helt galet att det redan har gått så lång tid. Att vi redan har hunnit med så mycket tillsammans. Känns inte som jag har varit tillsammans med M i 6 månader, känns mer som 6 minuter. Vi har aldrig tråkigt tillsammans och det känns inte som att tiden går så snabbt som det i verkligheten har gjort. Jag kan med handen på hjärtat verkligen med sanning säga att jag aldrig i hela mitt liv varit så lycklig som jag är nu när M är i mitt liv. Jag är lika nykär nu som efter 1 månad in i vårat förhållande och det känns som att varje gång jag ser honom när jag kommer hem från jobbet att fjärilarna vaknar till liv i magen. I love love and I love M!

Dessa underbara 3 rosor kom M upp med imorse.
Han hade som vanligt skuttat iväg till jobbet vid 8. Jag röjde undan frukosten och hade precis satt mig ner för att läsa igenom mina favorit bloggar då det ringer på dörren. Tror helt klart att det är M:s pappa som vill komma och hämta kulturdelne utav DN, så jag speinger in i sovrummet och drar på mig ett par mjukisbrallor och trippar till dörren. Men där står inte M:s pappa, utan M själv. Och han drar fram 3 röda rosor som han gömt bakom ryggen. Jag kan inte annat är krama om honom och bara va så oerhört överraskad och lycklig. 3 röda rosor för Jag Älskar Dig! Ville knappt släppa iväg honom till jobbet igen...


En blomma kan säga mer än tusen ord

Vad som än händer idag kan ingeting rubba mit underbart glad humör och detta tack vare att jag vet att jag har hittat min drömprins.

Sweet sented fotball

The good things in life 2009-05-18 18:59:29
Kommentera - 3 st

Fick ett samtal idag från MQ när jag inte kunde svara då jag satt mitt uppe i ett ärende på jobbet. Lyssnade av meddelande hon hade lämnat och till min stora förvåning hade jag vunnit en tävling hos dem. Då jag och M var på klubbkväll hos dem förra veckan hade de en tävling där man kunde vinna en ny parfym som The Body Shop har lanserat till sommaren. Allt man behövde göra var att skriva sitt nummer och namn på en lapp och lämna in. Jag vinner verkligen väldigt sällan någonting så jag är helt extatisk nu när jag hämtade ut flaskan efter jobbet. Och jag kan lova, den doftar helt underbart. Kan varmt rekomendera White Musk-White Hot Summer som sommarens ända doft. Jag vet att jag säkerligen måste köpa mig en ny flaska innan sommaren är slut.


Min nya signaturdoft

Någonting annat jag införskaffade när jag var i stan var en DIF t-shirt. Detta då jag och M ska på derby mellan DIF och AIK ikväll. Detta är mitt första derby så jag tycker att man verkligen ska visa vem man hejar på. Så jag slank in på DERBY och köpte mig en liten nätt DIF tröja. Så nu sitter jag här i soffan fullt DIF:ad och väntar på att åka iväg till Råsunda. Heja DIF!

 
Min nya signatur tröja..haha

I'm on the road again

The good things in life 2009-05-17 18:41:47
Kommentera - 2 st

Idag har jag och M åkt kors och tvärs i hela stan och lite till. Fast innan allt bilåkande så tog vo oss en rejäl sovmorgon. Satt ju upp halva natten igår i kollade på ESC och enligt mig så vann helt klart rätt bidrag. Älskar fiolstycken i låten så grymt mycket (kanske för att när jag var mindre spelade fiol ganksa länge). Och dessutom är ju Alexander Rydback hur söt som helst  sin lilla buskiga frilla. "Fairytale" var verkligen medryckande och den spelades flitigt  bilen under dagen kan jag säga. Vi hade lite Eurovisions tema i bilen när vi cruiseade runt och det var hur nice som helst. Man var kunde inte göra annat än sjunga med och vara glad. Tyckte ni att rätt bidrag vann och om inte vilken var er favoritlåt?

 Ja, då på vår lilla roadtripp som åkte vi först till SKHLM och byte lite kläder som M hade köpt på MQ. Visa satt inte rätt medan andra var för tajta. Sen bestämde v oss även för att äta lunch där och jag som aldrig låter chansen gå förbi, åt såklart sushi. Jag bara älskar laxsushi! Yummie. Sen frå vi vidare och bara åkte runt lite på måfå och vi hamnade till slut i Södertälje. Där ville vi hitta ett ställe att äta glasspå, men tji fick vi. Inget bra glasställe fanns det där. Så det var bara att styra kosan hemmåt och börja förbereda kvällens middag som min M just nu står och lagar i köket. Så idag serveras det fetaostgratinerade räkor i tomat och vitlökssås med taglitatelle. Ska bli jättegott¨och få en lite lyxigare middag på söndagskvällen.

Hoppas ni har haft en jätteskönt dag i solen!



Color summer

Shoppingbag 2009-05-16 14:55:30
Kommentera - 4 st

Denna sommar ska jag verkligen föröska vara så färggrann som möjligt. Kankse inte se ut som en regnbåge då, men mer färg ska jag defenitivt ha i garderoben. Så jag började fylla den så här idag..


Jumpsuite i underbart blommigt mönster



En supersöt superrosa kjol som jag är totalt kär i

Empty stomach

Livet 2009-05-16 14:33:09
Kommentera - 1 st

Idag får min favoritmacka fylla min mage till lunch. Sandys sub med kräftröra med mild vitlökssmak är definitivt en stående alternativ när jag slinker in där. Idag intas lunchen hemma då jag inte kände för att lunch själv inne i stan. Här hemma har jag i alla fall 4 tjejer i SATC som mitt lunhcsällskap.


The fall will come eventually

Shoppingbag 2009-05-16 11:05:14
Kommentera - 1 st

eftersom det just nu går att beställa från den nya höstkatalogen från H&M och få 10& rabatt, var ja bara tvungen att slå till. Fanns någar godbitar som jag gärna vill ha hem, men måste vänta till augusti tills leverans kommer. Men det som väntar på något gott...Mycket puderrosa blev det. I just love pink!

 

 

 
Bilder: h&m's höstkatalog

Anthem of the night

Mina älsklings beats.. 2009-05-16 10:19:56
Kommentera - 1 st

Denna låt ska spelas hela dagen här hemma så man är peppad till ikväll. För visst ska du bänka dig framför tv när vi ser Sverige och Malena Ernman vinna med "La voix" (sorry Finland, jag må vara finne in til själen mer låten suger tyvärr).


I wanna feel the sun on my skin

The good things in life 2009-05-16 10:00:51
Kommentera - 0 st

Underbart med helg. Kände verkligen igår att jag inte orkade en dag till med att gå upp klockan 05.30. Det tär på en något enormt att gå upp så tidigt 5 dagar i rad. Var verkligen helt enormt trött igår när jag kom hem från jobbet. Så jag la mig i soffan för att läsa och det tog inte lång tid för ögonlocken att bli tunga som bly och stänga sig. Vakande inte förrens min älskade M kom hem från jobbet och väckte mig. Resten av kvällen var det lite zombie-varning på mig, men jag lyckades att svänga ihop två hemmalagade pizzor med M. Blev verkligen hur goda som helst. Det måste vi ta och göra om igen. Så mycket roligare att fixa sin egen pizza och så slipper man det där fettdropparna som annars bara rinner längst händerna om man köper på närmaste pizzeria. Rekommenderar den "egna-pizzan" varmt!

Idag måste jag bara bege mig ut i det underbara vädert utanför fönstret. Kankse kan bättra på min samling utav fräknar något. Och jag känner att jag har ett otroligt sug efter en stor mastodont glass då jag inte ätit glass på en hel vecka nu. Har verkligen lovat mig själv att börja äta bättre och har då verkligen annamat detta med att äta 5 gånger per dag. Har inte varit hungrig en ända gång. Hungrig på det sättet att jag känt sug efter något sött mellan målen. Så idag ska jag unna mig själv en riktigt stor glass.

Hoppas ni får en supermysig lördag!


Bild:google.com

Stuck in the middle

The good things in life 2009-05-13 17:18:14
Kommentera - 0 st

Mitten av veckan redan. Tiden går snabbt ibland. Skönt med helg snart igen.

Ikväll ska jag och min kära M iväg på tillställning hos MQ inne i stan. Får se om man hittar något att shoppa då vi får 20% på hela sortimentet under kvällens lopp. Behöver egentligen ingeting så, men om jag hittar någon godbit som är lite fin i kanten och passar så kanske den får följa med hem. Efter vår lilla shoppingkväll ska vi gå på bio och se "Änglar och demoner". Det var mest bara ett infall va min M. Detta eftersom han tycket att två flugor i en smäll principen aldrig är något man ska underskatta. Så eftersom vi båda väldigt gärna vill se filmen, den har premiär ikväll och vi befinner oss i city, varför inte? Har dock fått reda på¨att filmen är väldigt lång nämligen 2,5 timmar. Hoppas på att jag inte somnar i biosalongen. Vill ju så gärna se hela filmen. Älskade boken och tyckte att den första filmen "Da Vinci koden" var rätt bra, så hoppas på en bra biokväll.

Nepp nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite så att jag förhoppnigsvis inte sover borta halva filmen ikväll.


Bild:google.se

Pink is everything

Shoppingbag 2009-05-10 11:09:37
Kommentera - 2 st

Hade en jättemysig dag igår hemma hos mamma och pappa.
Jag och mamma gick igenom en hel drös av mina gamla kläder och sorterade bort rätt mycket. Jag fattar inte varför jag sparar på massa kläder som jag vet att jag inte använder eller kommer att använda? Helt galet. Men det är grymt skönt att kunna bli av med sånt som bara ligger och tar en massa plats. Och min teori är så att har man slängt en massa plagg så kan man alltid ersätta ett av dem med någonting nytt. Mer om det kommer strax.
Efter att vi plundrat igenom allt så bestämde mamma och jag oss för att gå på en promenad. Så det bar iväg på vår favorti runda bland mysiga villor och hästhagar. Underbart att gå omkring där och bara höra tystanden och lite hästgnägg. Där kan mamma och jag pratat av oss med varandra och disskutera massa olika saker. Supernice att ha en mamma som man verkligen kan disskutera vad som helst med.

När jag sen skulle och hem tog jag en avstickare genom stan. Eftersom M inte skulle vara hemma på ett tag ville jag inte vara där ensam. Så jag strosade omkring och tittade på fina saker. Och ibland har man tur när man går omkring och inte letar efter någont speciellt. Så denna gång hittade jag inte bara en utan två skapelser i korall. en klänning från Gina Tricot och ett nattlinne från H&M.


Korallfärgad klänning i sidenimmitation från Gina Tricot

 
Nattlinne i korall med supersöt spetsdetalj över bröstet från H&M


Vet inte om jag ska hitta på något idag eller inte. Kloclan är rätt mycket redan och ska ju träna vid 16.00. får se om jag får någon bra idé över min superduper smarriga rosa smoothie.

     

Music as a list

Mina älsklings beats.. 2009-05-09 09:54:21
Kommentera - 0 st

Hittade den här coola listan hos den här tjejen. Tycket den var så nice så måste ju bara ha den här inne hos mig också.

Senaste:

Låten du hörde? Eminems nya..går på MTV i bakgrunden.
Konserten du var på? Metallica, Globen, Stockholm 7 mars 2009
Musikvideo du såg? Eminems nya..går ännu i bakgrunden på MTV. 
Nya artist du hittade? Kommer inte ihåg..


Skönaste:

Gitarrsolot? Metallica "The unforgiven"
Basslingan? Oj, me not know..
Trumsolot? En låt med Metallica, men kommer inte på låtens namn,


Bästa:

Bandet? Foo Fighters
Låten? "Smile" Nat king Cole är en av dem.
Konserten? Metallica
Albumet? Just nu..Darin "Flashback"
Svenska artisten? Robyn

Duktigaste:

Sångerskan? Robyn, Mariah Carey, Lily Allen, Minaya
Sångaren? Jason Mraz
Gitarristen? Kirk Hammet-Metallica
Basisten? Vet inte...
Trummisen? don't know..


Vad lyssnar du på när du...:
Är glad? Allt som går i dur, men lätt att Lily Allen eller Jason Mraz börja snurra.
Är ledsen? Mariah Carey ballader funkar ju varje gång. 
Är förbannad? "St. Anger"-skivan med Metallica
Städar? All med lite tempo.
Inte kan sova? Enya, ett bra sömnpiller...
Promenerar? Blir ju på löpbandet, så det blir min "Running-plylist" i iPoden och där är du en vild blandning mellan Agnes till Faithless
Väntar? Whatever is rollin' up in my iPod.


Nämn tre artister som folk inte skulle tro att du lyssnar på om de såg dig:

1. Metallica
2. Faithless
3. All slags finsk musik


Nämn tre artister som du lyssnar på som du inte tror att så många känner till:
1.
  Shawn Dessman
2.  Elliot Yamin
3.  Minaya


It keep raining on my window pain

Livet 2009-05-09 09:32:44
Kommentera - 0 st

Det måste ha regnat hela natten. Igår när vi gick och lade oss så sa M att " Hör du hur det regnar, älskling?". Då hade jag inte ens hört det, men imorse vaknade jag av att det smattrade på ganska hårt på fönsterbläket. Fast jag klagar inte. Det blir ju rätt mysig stämning när det är mulet och regn emellanåt.

Idag har jag fått styra upp frukost helt ensam då M har gått och jobbat extar tidigt. Så jag var riktigt fräck och åt faktiskt min frukost i vardagsrummet. Lite lyx måste man unna sig när man är allena.
Ska ta och ringa min kära mot strax för att se om ma kan komma över på lite visit under dagen. Ska nog ta och dra med henne till välbehövlig mor och dotter tid som kanske kan inkludera lite light-shopping.
nepp, nu ska jaf ta och göra mig iordning så att inte hela dagen försvinner.

Rain.gif rain rain rain image by sajro

Real world on paper

Shoppingbag 2009-05-06 16:11:07
Kommentera - 2 st

Då jag var ute på min promenad gick jag förbi Akademinbokhandeln i centrum och plockade med mig lite nytt att läsa. De 4 sista böckerna jag fick var i julklapp och all dem har jag läst ut för ett tag sedan. Så nu ville jag gärna ha något nytt att dyka ner i. Och den här gången blev det:

¤ "14 år till salu-En skakande svensk historia" av Caroline Engvall
¤ "Livet med min syster Madonna" av Christpoher Ciccione
¤ "Champangeflickan-en svensk strippa berättar" av Caroline L Jensen
¤ "En liten hattaffär på hörnet" av Marita Conlon-McKenna

Jag älskar mest att läsa verklighetsbaserade böcker, men det är också skönt att varva med lite skönlitteratur. Så nu hoppas jag att jag har köpt hem 4 superduperbra böcker som kommer underhålla mig ett tag framöver.


Pearls and pearls

Pärlor på band 2009-05-06 14:56:31
Kommentera - 0 st

Har suttit och tittat på Oprah och Cityakuten och eftersom jag just nu är så rastlös, så har jag under progarmmens gång hunnit göra 2 stycken nya armband. Alltid lika svårt att hitta en snygg kombination utav färg och form, men tycker att jag lyckades rätt bra den här gången med.




Goin' in the right direction

Livet 2009-05-06 09:55:24
Kommentera - 1 st

Vaknade med förväntan imorse, kanske hade jag inte ont längre. Kanske halsen är frisk nu. Kände efter svalde några gånger. Attans då, inte helt borta, men defenitivt mycket bättre än igår. Gör fortfarande lite ont att äta. Men till imorgon ska jag vara helt frisk och gå till jobbet. Äntligen! Thank God for the power of medicin säger jag bara.
Idag ska jag ta mig ut lite tänkte jag och försöka få i mig lite frisk luft. Kan ju vara bra att man inte springer iväg till jobbet bara sådär imorgon bitti och känner att man inte orkar fysiskt.

Just ja, måste bara berätta de M sa till mig imorse när vi vaknade. Vanligtvis brukar jag inte vara så superstill när jag sover, utan jag vänder och vrider på mig och snarkar emellanåt. Men inatt var jag visst s tyst och stilla att M trodde att jag dött. Han hörde knappt är jag andades och jag rörde mig knappt. Händer väldigt sällan, men när det väl gör det så har jag innan M lyckats skrämma min kusin rejält. Hon väckte tom. mig mitt i natten för att kolla att jag verkligen levde.

Men nu ska jag ta och bädda rent i sängen. Måste alltid göra det efter att jag varit sjuker. Känns knasigt att ligga i "sjukis-lakan" när man blivit frisk. Ska vädra ut sovrummet också och alla sängkläder. Skönt att få somna i en renbäddad säng ikväll. Det hjälper också till att känna sig frisk. Fast den bästa medicinen är helt klart att få somna brevid M.


Vädring pågår


Nytt och nybäddat

Trying to make time fly

Pärlor på band 2009-05-05 18:01:08
Kommentera - 4 st

När jag varit så rastlös så jag nästan klättrat på väggarna här hemma så har jag börjat göra armband. Jag orkar just och just koncentrera mig tillräckligt för att få ihop ett armband åt gången. Så under dessa två dagar hemma har jag lyckats knypla ihop 3 stycken armband. Det största armbandet kan man vira runt handleden två gånger.


Bild:privat

Kommer nog bli ett par till imorgon, om bara pärlorna räcker och huvudet inte är helt borta. Måste defenitivt iväg och köpa på  mig en massa mer pärlor i helgen så jag kan börja "massproducera". Blir nog till slut för många för mig att ha själv så kanske får ta och ge bort några. Om någon vill ha dem vill säga....

The pain is killing me

Livet 2009-05-05 17:48:56
Kommentera - 0 st

Ingen uppdatering på länge. Men har verkligen inte haft någon som helst inspiration till att skriva någonting, Har hellre velat separera mig helt från bloggvärlden ett tag. Roligt och öppna upp datorn igen och läsa igenom mina favoritbloggar, se vad som hänt, vad som är nytt. Alltid är det någonting som överraskar och förvånar. Men kul är det.

Sedan i fredags förra veckan har jag haft känningar i halsen. Lite ont så, men inget att bry sig om, tills det blev måndag morgon och man ska bege sig till jobbet. Vaknar upp av att jag förmodlingen slumrat till i 5 minuter, då jag inte kunnat sova så bra under natten. Halsmandlarna är stora som hus och jag kan knappt svälja. Går ut ur sovrummet och tar tempen, tjihoo 38 grader. Var bara att återvända tillbaka till sängen med en Ipren i kroppen. Men lycka till att somna när det gär så ont i halsen som det gjorde då. Idag var det samma visa på morgonen, kände verkligen hur den ena halsmandeln tom. gjorde de lite svårt att andas normalt. Kändes som himmelriket när medicinen började verka efter dagens första dos. Sen ska vi inte ens snacka om min andra medicin, vätska,Tror nog aldrig att jag i hela mitt liv druckit så mycket vatten som jag gjort sen i söndags. Och för att inte snacka om de antalr koppar te med honung som fått lena min hals. Trot nog att jag hitintills idag har varit på toa säkert 8 gånger. Men de är bara fortsätta att klunka. Mitt mål är att få ner mina halsmandlar till normal storlek till imorgon så att jag kan gå tillbaka till jobbet på torsdag. Jag blir så rastlös av att bara ligga i antigen sägen eller soffan och bara har tv:n eller datorn som sällskap.

Men har ju den turen att min älskade M skickar världens mest underbara SMS under dagen och piggar upp mig. Jag har tom. sprata alla de mest underbara SMS han någonsin har skickat och läst igenom alla under dagen. Det gör superont i halsen att gråta när halsmandlarna är så stora som det är, men det kan inte hjälpas när man läser igenom allt de M skrivit. Love will get you through anything at anytime!