A finnish weekend..

Family 2008-10-31 18:16:50
Kommentera - 1 st

Ikväll kommer min kusin från Finland hit för att hålla mig sällskap hela helgen.
Så ikväll har vi bestämt att vi ska ut o dansa hela natten lång och min underbara Chickenlegs ska med han med och vara lite cool i baren. Har kommit fram till att Ambassadeur blir det perfekta stället att visa en finne hur vi festar här i Stockholm plus att de spelar min favomusik soul o r'n'b. Så då vet ni en som finns på dansgolvet heeeeeeela natten. O eftersom jag inte dricker så mycket så kan jag dansa utan att skäma ut mig...



Nu ska jag vila lite så jag orkar vara ute o svira hela natten.

Puzz på er o hoppas ni har en underbar Halloweennatt.

Legends in the dark

Mina älsklings beats.. 2008-10-28 20:41:09
Kommentera - 3 st

Orkar inte skriva så mycket ikväll. Är helt helt slut även fast det bara är tisdagkväll o har fortfarande 3 dagar kvar innan det är helg. Men men, det är bara att bita ihop. Har i alla fall en grymt nice helg att se fram emot då en av mina underbara kusiner från Finland kommer över och hälsar på. Vi ska ut o dansa och shoppa och bara ha en hel tjejhelg. Ska bli så himla kul.
Men nu orkar jag inte skriva mer, så ni får hålla till godo med lite skön musik ikväll istället. Bara en massa sköna soullegender som verkligen kan rädda alla trötta trista mörka höstkvällar...


Stevie Wonder "Lately". Oslagbar låt..


Luther Vandross "Superstar". Min absoluta Luther-favorit..


Cool & The Gang "Cherish". Oh, the good old days of mellanstadiet...

The ferryboat

Roligatimmen 2008-10-27 20:02:22
Kommentera - 2 st

Nu ska jag kolla på måndagens absolut bästa program..Färjan! Hehe...Det är så sjukt dumt så det är roligt.





Like a warm hug...

Pretty things 2008-10-27 19:06:19
Kommentera - 1 st


Ellos


Funderar seriöst på att inhandla denna jacka. Men måste suga lite på karamellen över natten. Skulle verkligen behöva en ny vinterjacka som denna...Do or don't? That is the question at hand.

Tävling..

Tipstajm 2008-10-27 17:32:06
Kommentera - 0 st



Jag är defentitivt med o tävlar om denna snygga iPod hos Shopaholicmamman. Me needs en sån här för min gamla iPod håller på att sacka ihop totalt. O för nån som är beroende av musik kan ju inte leva utan min poddis. Håller tummarna...

Fallshopping

Shoppingbag 2008-10-26 10:26:14
Kommentera - 1 st

Måste ju visa upp alla mina fina höstplagg jag shoppat till mig under helgen.


Playsuite från H&M




Två kjolar till jobbet från underbara H&M


Lånstickad tröja/klänning från MQ


Poloklänning från Gina Tricot



Supersöt partyväska från Vero Moda

Beauty08

Shoppingbag 2008-10-26 09:55:29
Kommentera - 0 st


Igår var jag och mina 2 vänner T och Mbeautymässan i Kista. O boy, vad det var folk där eller rättare sagt o boy vad det var tjejer där. Man kom knappt fram nånstans. Vi tjejer blir som förbytta när det kommer till gratisprover och goodiebags. Vissa stånd fick man kriga sig fram till, bokstavligen. En av dem var Make Up Stores stånd. De var så sjukt mycket folk hos dem hela tiden och anledningen till det var nog att det va så hemskt billigt. Men vi stannade ju ine bara vid deras stånd utan vi gick omkring flera varv på mässan och kollade in allt. Man blev rätt snurrig efter ett tag, men det var kul ändå och se vad för spännande och nytt som fanns ute på marknaden. Men det som fanns mest av på hela mässan var allt som handlade om naglar. Överallt var det nagelteknologer och lack. Och jag fick ju så klart med mig några av dem tusentals lack som fanns på plats. Med hem kom också en necessär från Make Up Store som nästan kan funka som en eveningbag, så snygg är den.

Min fina necessär från Make Up Store


Två nagellack från Mavala (den rosa är från rosa bandet kampanjserien)
 och den stora från China Glaze.

När jag väl kom hem hade jag så ont i fötterna då jag innna vi gick och efter att vi skulle gå hem gick i Kista galleria också då alla 3 ville shoppa lite. Jag bara lade mig i soffan och föll i en skön dvala. Jag var verkligen helt slut i kroppen. Men det var superkul på mässan och om den hålls nästan år igen kan ni sätta pengar på att ni hittar mig där igen.

What the hell is the time!?!

The good things in life 2008-10-26 09:27:09
Kommentera - 0 st

Sätter mig här i soffan och har precis gjort mig en kopp te. Har pysslat i lägenheten i säkert  1 timme. Vikt undan kläder, plockat lite och städat hela köket. Slår på datorn och ska ladda in lite bilderna när jag tittar på klockan i datorn. 08:45!! Vadå 08:45!?! Klockan ska ju banne mig vara nästan 10! Så jag tittar på klockan i köket, sen den i datorn sen på mobilen. Jag blir inte klok på nånting så jag ringer mamma o pappa för o kolla vad som händer. O mamma var så klart beredd på mitt samtal. "Älskade barn, det är vintertid nu så vrid tillbaka klockan 1 timme så blir allt som vanligt igen".
Oki, fattar ni nu att jag har inte alls gått upp halv 9 som jag trott utan klockan halv 8.!!! På en söndag har jag gått upp halv 8 för att jag har varit så korkad och inte kollat upp att de blivit vintertid. Gaahh!!! Aja, jag lär väl va rätt trötter ikväll då, men det är ju bara bra eftersom det är måndag imorron igen o jobbar dax.

Men sånna här grejer brukar jag har stormkoll på. Så är lite smått irriterad på mig själv..grrr!. Aja, inget jag kan göra åt nu. Bara fortsätta dagen och tycka att man är väldans hurtig istället...


Min sötaste muminmugg som min bror köpte till mig när han var här på permis.
Den är min kompis på morronen o innehåller mitt té.

Clear as black on white

Pretty things 2008-10-22 22:00:08
Kommentera - 1 st

Unique Boutique One Shoulder Rosette Dress
Vackert från ASOS

Truckerdinner

The good things in life 2008-10-22 21:45:48
Kommentera - 0 st

Idag fick Chickenlegs äntligen sitt efterlängtade lastbilskörkort. WIIEE!! Grattis knäppgök!!
som han har kämpat med all teori och varit nervös inför körlektionerna. Men idag gick det vägen då han hade uppkörning. Jag satt på nålar hela dagen och väntade på att han skulle ringa och berätta om han spikade det. Och sen när han äntligen ringde, ja då var jag nånstans och sprang runt på jobbet. Gaahhh! Och när jag försöker ringa upp honom var et ju såklart upptaget. Då vet man ju inte om man ska skratta eller gråta då jag fattar att han säkerligen pratade med sina föräldrar. Så jag föröskte ringa upp honom som en tok. Till slut kom jag fram och han var fortfarande så glad att han skakade. Och jag var så glad att jag bara skrek rakt ut av glädje..hehe....
Så efter jobbet åkte vi iväg och åt finmiddag och firade kortet. Jag mumsade på risotto (som egentligen bara var ris med grönsaker) och scampi och Chickenlegs på en oxfilé toast. Supergott var det! Efter middagen bar det av hem och vi placerade oss i var sin soffa för att tittat på en så hysteriskt rolig film "Don't mess with the Zohan".Om ni inte har sett
den, se den! Så sjukt kul! Har lite smått ont i magen nu efter att ha skrattat så mycket..hihi.


Nu är det bara chill i soffan som gäller tills ögonen inte vill vara öppna nå mer. A lovley day helt enkelt!

Brumma lugnt sötnötar...

Puzz

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-10-20 17:51:50
Kommentera - 2 st

Vad än Beyonce droppar så är det så sjukt bra! Hon är en av dem bästa låtskrivarna någonsin enligt mig och hennes röst är inte att leka med . Hennes nya singel "If I were a boy" är så grymt bra att jag ibland bara lyssnar på den bara för att höra orden. Varje man/kille borde sätta sig ner nån gång och bara lyssna igenom den här låten. Don't take her for granted!



Listen and enjoy kidsen!

So much is happening

Livet 2008-10-20 17:42:40
Kommentera - 1 st

Just nu händer det så mycket bra saker i mitt liv. Tänk om man kunde ha det så här bra hela tiden. Vill inte avslöja allt, men ett av det som gör mig lycklig är mina nya arbetsuppgifter på jobbet. Imorde var jag faktiskt spänd över att åka till jobbet på ett bra sätt. Dagen for förbi så snabbt så jag inte ville åka hem när klockan blev 15.30..hehe.

De andra som händer får vara en hemilghet lite längre till. Men det är bra och jag känner att jag verkligen förtjänar det =)

Just nu är jag så slut efter helgen och första dagen på jobbet på denna vecka så min hjärna klarar inte av så mycket skrivande. Men jag hoppas att ni haft en supermysig helg sötnötar.

Puzz på er..

Little brother is coming home

Family 2008-10-16 17:27:30
Kommentera - 3 st

Idag kommer äntligen min lillebror hem. JIIHHOOOO!!!!!

Han har sin första långpermisson denna helg från lumpen. Har inte träffat honom sen augusti. Helt galet! Tiden går så himla snabbt. Men snart är han hemma för gott. Han blir hemförlovad redan i januari och innan dess ska han hinna med en till resa hem och jag har tänkt att åka till Finland och hälsa på honom.

Aja, har inte mycket tid o sitta o skriva nu. Måste hinna äta lite innan vi ska iväg och hämta upp lillebror och vill hinna chilla ner lite oxå efter jobbet.

Stoplightred

Tipstajm 2008-10-15 19:48:10
Kommentera - 2 st



Den här finfina väskan från Modekungen är jag med och tävlar om hos Kelly. Jag har själv aldrig ägt en väska som är så här färgstark, men någon gång måste vara den första. Skulle passa så fint mot min fina nya går höstkappa med en stark färgklick. Får hålla tummarna helt enkelt att jag blir den lyckliga vinnaren.

Recap time

Livet 2008-10-15 19:10:18
Kommentera - 1 st

Oki nu har jag inte skrivit några inlägg på ett oar dagar, men har helt enklet varit busy med mitt liv. Känns bra att ha det som anledning till att inte sitta vid datorn.

Men kan ge er en linte och smidig recap om vad som hänt.
I lördags var det så äntligen dax att fira mig och en kompis då vi båda fyllt år. Vi hade en fin middag på Patricia där vi fått det fina Churchill rummet till förfogande. Även fast lilla jag räknat åt helskotta fel vad gäller antalet middagsgäster så var det supertrevligt. Alla vi 11 som ändå kom hade det jättetrevligt. Jag fick superduperfina presenter som ni redan har sett i tidigare inlägg. Kvällne var verkligen lyckad förutom att vi inte fick skaka rumpan lika mycket som vi önskat. Men jag var happy ändå då jag fick spendera tid med mina underbara vänner. Tack alla ni söta som kom och firade mig o Camilla!

Sen har det varit en massa flyttbuisness. Jag och Chickenlegs har halat över alla mina flyttkartonger till hans vind som han så snällt har tömt så att jag får plats me allt mitt bråte. Fast jag har varit väldigt duktig då jag fått ner allt i baar 12 flyttkartonger så jag har slängt och sorterat bort en hel massa. Men det är bara saker och man behöver inte spara på allt man har köpt på sig med åren. Så nu står nästan alla mina ägodelar på vinden här. Det är verkligen ett gympass eller 2 att flytta kartonger. Pust! Och fina blåmärken fick jag på köpte på hela underarmarna. Men men..petiteser!

Har oxå mitt i allt virrvarr varit på bio och sett filmen "Mamma Mia". Och jag kan verkligen stämma in med alla som sagt till mig att den är helt underbar. Jag satt verkligen o log nästan hela filmen igenom. Det är nått med ABBAs låtar som får en och få en varm känsla i magen. Sjöng med i alla låtar och ville helst inte att filmen skulle ta slut. Jag ville bara höra fler och fler låtar. Ni som inte har sett den ännu GÖR DET!


Idag fick jag för mig att jag skulle räkna alla mina småmynt jag samlat på mig under en månad och insåg att jag hade 500 kr o min lilla korg. Jag blev helpaff! Så jag samlade ihop mina småslantar och traskade glatt ner till banken och satte in dem på kontot. Man kan ju inte ha 500 kronor i mynt liggandes hemma bara sådär..hehe. Blev mäktad imponerad av mig själv att jag lyckats samla ihop så mycket o småmynt.

Så i kort sammanfattning har jag helt enkelt ätit mat, flyttat lådor, sjungit ABBA låtar och räknat mynt. Intressant liv jag har va..hehe.

Födelsedagsshopping

Shoppingbag 2008-10-12 20:49:02
Kommentera - 1 st

Har ju faktiskt shoppat saker till mig själv oxå som present. Här kommer alla fina godbitar.


Klänning från Gina Tricot. Så fin så den kunde jag ju inte lämna i affären..


Supersött, superrosa, superspetsigt från Gina Tricot.


Jättesöt pliserad kjol för bara 100lappen från H&M


Pilserad kjol från Bondelid. Tredje plagget som är pliserad..det gillar jag.



Fina svarta klassiska pumps från DinSko med lite extra rabatt...

Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-10-12 13:25:57
Kommentera - 0 st

Oki, Britney Spears kanske är min största favorit om jag måste välja. Men "Womanizer" är banne mig skitbra enligt mig. Diggar varje gång den spelas. Videon kanske är lite för racy men wahtaever. Hon är tillbaka och det är väl lika bra o visa upp sin grymt snygga body i sin nya comeback video.



Listen and enjoy kidsen!

Puzz

Dinner & drinks

The good things in life 2008-10-12 11:31:53
Kommentera - 0 st

Igår var det födelsedagsmiddag för mig och min kompis.
Jag hade misskalkylerat lite med antal personer som skulle komma så vi fick sitta i "det fina rummet" även fast det säker fanns en massa andra sällskap som faktiskt var så många så de kunde fylla upp det rummet. Men det var nice och vara lite "top of the line" för en kväll. Middagen var verkligen jättegod och eftersom det var lilla jag som fyllde år så fick jag hela min fina middag gratis. Plus den finna middagen fick jag en massa superfina presenter från mina vänner.




Underbara presenter från min kusin. Jepp it's me on the bag! Coolt va!



Frosty vet att jag älskar rosa och sushi.


I detta lilla paket gömde sig dessa underbara smycken..

Jag älskar smycken från Pilgrim och mina abretskompisar vet om det..

Kvällen var perfekt och jag hade så himla kul i sällskap av alla mina kompisar. Tom. min bästa vän från Motala kom upp till Stockholm och var med på middagen. Thanx Boo, I love you forever and ever!!!

Nu ska jag fortsätta chilla i soffan och titta på "What happens in Vegas"..
Perfekt söndag!

Spendin' the money

The good things in life 2008-10-11 10:51:54
Kommentera - 1 st

Idag ska ja ut på stan och spendera lite pengar. Eller jag ska gå loss inne på MQ med mitt presentkort hade jag tänkt. Har inget nytt och fint att ta på mig då jag ikväll ska ut och äta middag med en stor drös folk för att fira min och en kompis födelsedag.
Så nu ska jag bara sätta i mina linser hafsa på mig lite smink och trippa ut genom dörren. Annars blir det så sent med allt o jag blir ett paket med stress. Och det vill jag inte ska hända...

Så idag blir det bara ett snabbt inlägg. Men det kommer mer i eftermiddagnär jag kommit hem från shoppingturen.

Hoppas ni har en underbar lördagsmorron!

Puzz

Braindead

Småsaker 2008-10-09 20:49:57
Kommentera - 3 st



Ikväll orkar jag inte skriva nått. Är helt slut i huvudet. Så ikväll blir det bara till o läsa lite tiding o dricka lite varmt o vila ögonen på tv:n lite gran.

Hoppas att ni har en mysig kväll..

Memory not so good..

Livet 2008-10-09 08:21:35
Kommentera - 0 st

Vaknade för 45 minuter sen och gått omkring och trott att det är onsdag hela morgonen. Tyckt synd om mig själv som måste "våndas" på jobbet i 2 dagar till innan helg.
Men så nu när jag satt här och kollade igenom lite mail och kommentarer så kom jag på att de är ju faktiskt torsdag idag. För jag kan ju inte fylla år två dagar i rad heller...hehe. Även fast det hade varit väldans kul om man kanske fick fira i dagarna tre eller nått sånt. Tänk va mycket presenter man hade fått, men tänk va mycket man måste träna efter all god mat..hehe.

Nepp nu ska jag fixa iordning mig eller inte mig men min lunchlåda. Sen bär det av till jobbet återigen. Men imorron är det fredag..JJIIHHOOO!!

Puzz på er

Move that body

The good things in life 2008-10-08 20:17:21
Kommentera - 2 st

Detta är min egna födelsedagspresent till mig själv. Ett gymkort på Fitness24Seven. Hur bra är det inte med ett gym som är öppet 24 timmar om dygnet. Känner man för att var extarahurtig 01:24 på natten så kan man vara det. Helt underbart. Utan tvekan en av det bästa presenterna jag någonsin givit mig själv...


Nu ska jag bli kär i löpbandet igen. Lite smått beroende av den..

Dagens birthdaybeat

Mina älsklings beats.. 2008-10-08 20:09:05
Kommentera - 0 st

Denna låt är verkligen min låt. Jag och en av mina bästa vänner Mah Booooo sjunger den alltid på min födelsedag. Så idag får ni skaka rumpan riktigt ordentligt till 50 Cent med "In da club". Finns en anledning till att jag kallas Shaawtyyyy..hehe.



Listen and enjoy kidsen!

Birthday kisses

It's my birthday

The good things in life 2008-10-08 20:03:38
Kommentera - 0 st

Idag fyller lilla jag ett år till.
Det har ramlat in en hel del sms och samtal under hela dagen. Kändes som att telefonen aldrig skulle sluta vibrera på skrivbordet på jobbet idag. Underbart värmande att alla vänner och bekanta kommer ihåg en.
Och en hel massa kramar fick jag under hela dagen oxå av alla mina underbara arbetskollegor. Det var faktiskt jättekul och vara på jobbet just idag..hehe.

När arbetsdagen var över så ville mamma och pappa att jag skulle åka över till dom på lite födelsedagstårta. Så Chickenlegs kom och hämtade upp mig på jobbet. Sen åkte vi förbi affären och köpte med oss en supersmarrig tårta som vi 4 smarrade på. Var supermysigt att sitta och dricka ur mormors gamla fina kaffekoppar som jag älskar. Mamma tar bara fram dom när det är födelsedagar så det känns alltid lite speciellt.
Sen när tårtan satt fint i magen åkte jag och Chickenlegs iväg till vårna favorit kinakrog Hong Kong för att köpa med oss födelsedagsmiddag hem. Så ikväll fick jag mumsa på min favoriträtt friterad kyckling.


Kanske inte ser så aptitretande ut, men oja va gott det är...

När jag sprang in på toa en snabbis hade Chickenlegs trollat fram presenter till mig. Gissa hur glad jag blev när jag fått ett presentkort på MQ för 1000 :- och parfymen Be Delicious från DKNY. Jag hoppade upp och ner som en litet barn. Han fick en stor kram av världens gladaste bästa vän. Ibland så blir jag så rörd över mina vänner och att de faktiskt spenderar sina pengar på lilla mig och tänker på mig.



Chikenlegs fina presenter till mig

Stop the madness

Livet 2008-10-07 18:27:28
Kommentera - 1 st

Klicka HÄR ock skriv på för en mer vettig värld!

Gift to myself

Pretty things 2008-10-06 19:56:22
Kommentera - 5 st


Bloom Lip Lacquer; färg Sheer


Detta läppglans som heter Bloom Lip Lacqer har jag precis vunnit inne hos Wysteriia. Gissa vad glad jag blev när jag såg att hon hade skrivit det till mig som en kommentar. Jag pep till som en liten kattunge av lycka. En fin födelsedagspresent till mig själv.

Flyfish & Blowfish

The good things in life 2008-10-06 19:41:26
Kommentera - 1 st

Idag efter jobbet åkte jag iväg till stan för att träffa en kompis som kag inte träffat på 1½ år. Det är helt sjukt hur snabbt tiden går ibland. Det kändes som att det var igår hon och  jag åkte till Kreta. Vi bestämde oss på måndagen och på torsdagen satt vi på planet på väg till en stekhet ö mitt i medelhavet. Pratar till denna dag om den resan för alla jag känner. Det får alltid höra om våra knasiga upptåg...


Det var 8 dagar som jag aldrig kommer att glömma. Det var då vi fick våra smkenamn Flyfish (min kompis) och Blowfish (jag). Tänker inte berätta varför  (it's a long story)men det var det vi sen hette hela veckan och till denna dag är det de namnen vi använder när vi pratar med varandra. Vi är verkligen två små knasbollar tillsammans.
Så de 2 timmar vi satt och pratade inne på ett café vid namn Muggen på Söder, flöt förbi som om det bara varit 2 minuter. Måste ju sticka in med att jag har nog aldrig ätit en sån god varmmacka någonstans i satn som där. Deras Millan, som den heter, består av ett mastodontbröd med honung, chevré, tomater och pinjenötter med ruccola sallad vid sidan om. Va underbart att blanda supertrevlig sällsap med god mat.

Så nu ska vi se till att inte det går 1½ år innan nästa gång vi ses. Utan mer 1½ vecka...hehe.

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-10-05 20:45:50
Kommentera - 5 st




Iio står för dagens beat. Jag blev totalt förälskad i denna låt när den kom ut. Jag lyssnade då en massa på 2-step och detta kom i vågen utav det om jag minns rätt. "Rapture" har en underbar vibe och till denna dag kan jag utan problem lyssna på den och digga ordentligt...

Listen and enjoy kidsen!

Puzz

It's finally finnished

Shoppingbag 2008-10-05 19:34:36
Kommentera - 0 st

Nu har jag hållit på i nästan 1½ timme med att sätta ihop en byrå som jag var och köpte på IKEA i eftermiddags. Trodde verkligen aldrig att jag skulle bli färdig. Hann titta på ett avsnitt av "Grey's Anatomy" och ett av "One tree hill" innan jag blev färdig. Det är ju 2 timmar!! Jaiks!
Aja, nu är den som sagt äntligen färdig och har blivit fullproppad med alla mina tröjor, linnen och långärmade tröjor. Om jag inte hade gett bort en massa till välgörenhet när jag höll på och flytta över allt till min roomie så skulle jag nog behövt två byråer. Helt sinnessjukt hur mycket kläder man har som man aldrig ens använder. Gav nog bort 2 svarta sopsäckar med bara tröjor till Myrorna. Heltgalet!
Men men, jag får se till att rensa ur min byrå ofta. För jag hat bestämt mig för att det ska inte behövas två stycken byråer för enbart mina tröjor. Jag har ändå bara en kropp ock kan bara ha på mig en sak i taget. Så att tröjorna ligger i en byrå eller hänger i en garderob gör dom ingen nytta eller mig för den delen.

ANEBODA Byrå med 3 lådor
Min nya byrå från IKEA

Nepp, nu ska jag ta och tänka ut en film och titta på...kanske 27 dresses. That's right up my street!

Pancakes

The good things in life 2008-10-05 12:27:46
Kommentera - 7 st



Nu ska jag mumsa på dessa underbara pankakaor...mumsa.

Nytt och sött från Ludic

Pretty things 2008-10-05 12:18:38
Kommentera - 2 st

 

 
Bilder:glamour.se

Dessa fina plagg kommer från ett nytt märke som heter Ludic och görs av designern Johanna Englundh. Tycker dom är så romatiska i stilen coh femenina. Jag är kär. Kläderna finns att hitta på PUB 03 i Sthlm.

A storm is blowin' up

Småsaker 2008-10-05 09:57:44
Kommentera - 1 st

Vaknade av att det regnade så hårt på fönsterbleket. När jag verkligen öppnar ögonen och ligger tyst i sängen så kan jag höra hur grymt mycket de blåser ute. Går upp och ser att det är typ storm utanför fönstret. Nu vet man helt säkert att hösten är här. Fast på ett sätt som det kan vara deprmerande för att man vet att det kommer vara rusk, blåst och mörker ett bar tag fram nu, så tycker hag att alla dom tre grejerna är lika mysiga. Älskar när det är sånt här väder och man kan sitta inne hela dagen med tända ljus, en kopp té och titta på meningslös tv utan och känna några som helst skuldkänslor för att man inte satt en tå utanför lägeheten.
Plus att man kan laga till en massa soul-food. Det är mat som man verkligen mår bra av. Visst, det krävs att man har det man behöver hemma. Men i mitt kök är det aldrig nått problem. Lagar mat så mycket så de mesta finns att hitta. Idag vill jag svarva ihop en stor hög med plättar och äta de med massa vispgrädde och jordgubbssylt till. Fast sen känner jag för att laga till langos också. Till middag. Fast den biten kräver, märker jag nu, en tripp till en affär. Men jag kanske kan få min roomie Chickenlegs att skjutsa mig. Jag menar, han vill väl också få middag..hihi.


Bild:Google

 Aja, vi får se vad som händer under dagen. Men nu ska jag luta mig tillbaka och läsa igenom mina favoritbloggar och krypa under en filt och ha det gott.

Puzz

Semisnuffles day 4

Livet 2008-10-04 12:45:45
Kommentera - 1 st

Äntligen en dag där jag känner att förkylning är en tillfällig sjukdom. Jag kan andas som vanligt, hostar inte upp lungorna och känner att musklerna inte gör ont. Freedom!!
Idag ska jag inte sitta framför datorn utan försöka ta mig ut i den verkliga världen utanför lägenheten..hehe. Har nog glömt lite hur man uppför sig där ute. Man blir lätt lite fantasiskadad när man sitter inne och tittar på tv och filmer i 3 dagar i sträck.
Så idag blir nog detta det ända inlägget. om jag inte får för mig att skriva nått ikväll nån gång.


Hoppas att ni har en underbar dag!

Puzz

Go Jane Go!

Pretty things 2008-10-03 22:58:48
Kommentera - 1 st

Dessa ska jag drömma om i natt och hoppas att jag vaknar upp till imorgon. Högst osannolikt ,men en flicka måste alltid hålla hoppet vid liv. För alla vi flickor vill väl så gärna ha dom där SATC-skorna Carrie springer runt i. Eller i alla fall kopiorna på dom..hihi




Bilder: gojane.com


Anne Geddes

Pretty things 2008-10-03 15:33:51
Kommentera - 3 st

Älskar denna fotografs underbara bilder på små kids.

 

 




Bilder: annegeddes.com

Nämen dra på trissor...

Tipstajm 2008-10-03 15:19:51
Kommentera - 0 st

Seglade precis in på Gratisbio för att se om jag helt mystiskt fått in några fler poäng på mitt konto. Och fatta vad förvånad jag blir när jag ser att jag snart är uppe i 2000 poäng!! Jiihoo!! Jag var verkligen lite skeptisk mot den här sidan och trodde inte att det var så enklet som de sa att det var att plocka hem poäng. Men det verkar det vara. Så snart får jag klicka hem ett presentkort på 700 kronor.

Vill du oxå börja samla poäng för att få hem gratis biobiljetter eller presentkort på din favortiaffär så klicka här eller på bilden nedan. Genom att bli värvd genom mig får du hela 75 poäng som välkomstpresent och du kan redan när du har 300 poäng (tror jag att det är, är inte helt säkert) så kan du få hem din första biobiljett.


My Inspiration

Pretty things 2008-10-03 13:33:57
Kommentera - 1 st

 

 


Bilder: people.com

Lika mycket som Sarah Jessica Parker kan vara underbart glamorös i superfeminina klänningar, är hon lika down-to-earth som vilken tjej som helst i jeans och linne.
I love love love her!!


Dagens Beat

Mina älsklings beats.. 2008-10-03 11:18:01
Kommentera - 2 st

Idag när jag börjar känna mig en massa mycket bättre så är det oxå dax för en mer upbeat tempolåt att få bli dagens beat. Och vad passar inte bättre än The Cure och "Friday I'm in love". Jag älskade den här låten när jag var liten och satt som fastklistrad vid tv och tittade på videon. Så skruva upp på högsta och digga hårt..



Listen and enjoy kidsen!

Puzz

Snuffles day3

Livet 2008-10-03 11:09:29
Kommentera - 0 st

Jahopp så blev det en till dag hemma pga. denna förgrymat jobbiga förkylning. Men ett plus är att jag inte längre har någon feber att tala om. Så ont-i-kroppen-känslan börja avta den med, vilket är så skönt. Så snart är man en kärnfrisk människa igen.

Kom på en sak som var väldigt bra med att vara förkyld och det är att jag spara en massa linser. Tada! Blev väldigt glad när jag fattade det imorse när jag höll på att gräva runt i badrumsskåpet. Endags linser är inte det billigaste och speciellt inte nu när jag bestämt mig för att byta upp mig lite. Jag har nämligen investerat i linser som återfuktar massa gånger mer än mina gamla. Hann prova ett par innan förkylningen kom och jag var helt såld på dom. Annars brukar mina ögon blinka frenetiskt när klockan börjar bli mycket på kvällen eftersom det är så torra, men med dessa nya linser så var jag i himlen hela långa dagen. Så nu har jag sparat in 3 par och jag är superglad för det. Alltid nått.

   

Men även fast jag känner mig lite bättre så ska jag inte hoppa över ån ännu. Ska ta min mammas råd och fortsätta med febernedsättande idag med och hinka mina koppar té mixat med ett och annat glas echinaguard. Då borde jag vara rätt så prima imorron...
Men nu vankas de frukost för min lilla mage säger det.

Hoppas ni har en underbar dag sötnötar.

Puzz

Sleepy

Småsaker 2008-10-02 22:43:48
Kommentera - 0 st



Bild: Anne Geddes

Nu ska jag sova..

Skaduusch

The good things in life 2008-10-02 22:05:55
Kommentera - 0 st

Har precis sett Kung-Fu Panda. Ohh shitsoo vad rolig den va. Låg o smålog hela filmen igenom. Kunde inte riktigt skratta då jag började hosta varje gång jag började göra det.
Tror kanske jag kan bli lika kär i Panda Po som i Stitch från filmen "Lilo & Stitch". Har nänligen en liten Stitch gosedjur på mitt nattduksbord som jag fick av en kompis när hon var iväg till USA. Så mycket älskar den lilla krabaten att mina vänner köper mjukisdjur av honom till mig som souvenirer. Ni skulle sett mitt face när hon plockade ur den ur påsen hon hade med sig till mig...it was priceless.
Men om ni inte sett den kickanden pandan från japan med den söta lilla bellyn, gör det. Den är superfunny och det är en massa coola skådisar som gör rösterna. Jag satt hela filmen igenom och föröskte luska i hjärnan vem som var rösten till Shifu. Men poletten ramlade aldrig ner. Tur att jag kollade på eftertexterna för annars hade jag blivit heltgalen. Men Dustin Hoffman har en väldigt speciell röst så konstigt att jag inte fattade att de va han från början. Men men, nu vet att de var han och jag kan sova lugnt i natt..hehe.


Kan nästan se framför mig lite Jack Black i Pandan Po...

13 things there is to know about me

Småsaker 2008-10-02 17:50:14
Kommentera - 3 st

Hittade den här fina "listan" hos den här coola tjejens blogg. Tyckte den va rätt rolig så har översatt den och fyllt i en massa saker om lilla mig.
Jaja, jag har lite tråkigt nu när jag ligger hemma och är sjuk..haha.
Har även skickat vidare frågorna till några av mina favoritbloggerskor. Det skriver i dessa bloggar: Allt och lite där till, The blog of Wysteriia, Minaya, Dress like a princess och Johanna Forsblom.

Men här kommer mina svar..enjoy!

Vad är det 3 senaste sakerna du har köpt?
1.En klänning, en tröja och en body från Gina Tricot
2. En höstkappa från H&M
3. Ehinaguard och Strepsils (om ni inte har märkt så är jag förkyld..)

Vilka 3 låtar/skivor laddade du ner senast?
1. Taio Cruz "Departure"
2. Ne-Yo "Year of the Gentleman"
3. Katy Perry "One of the boys"

Vilka 3 plaster har du senast besökt?
1. Finland
2. Grekland
3. Italien

Vilka är dina 3  favoritfilmer?
1. Madagaskar
2. I hennes skor
3. The Holiday
Jag är en ritkig sucker för romantiska komedier. 70% av min DVD samling är filmer från den kategorin. Jag är en evig romatiker.

Vilka är dina 3 favoritägodelar?
1. Min laptop
2. Min iPod
3. Min kamera
Jag ska ge skäl för mina val. Min laptop för att där igenom kan jag skriva i min blogg och hålla kontakten med alla mina nära o kära. Min iPod för att musik är min passion ojag kan inte leva utan den. Min kamera för att jag alltid kan ha med mig bilder av dom jag älskar mest och kan alltid förviga stunder med dom med ett klick.

Vilka 3 saker kan du inte leva utan?
1. iPoden
2. Elizabeth Arden 8 hour krämen
3. Min mobil
Detta är ju SAKER som efterfrågas och inte annat, så kan ju inte svara min familj och minnen o sånt...

Vilka är dina 3 önskningar?
1. Att få sjunga som mitt levebröd
2. Att hitta min stora kärlek and live happily ever after..
3. Att få resa till mina drömdestinationer i världen.

Vilka 3 saker har du ännu inte gjort?
1. Fött barn
2. Rest jorden runt
3. Hittat min big L

Vilka är dina 3 favoriträtter?
1. Bakad potatis med skagenröra
2. Langos
3. Mammas friterade kyckling
Jepp, jag gör alternativ 1 och 2 hemma i mitt eget kök.

Vilka 3 kändisar skulle du helst villa chilla med?
1. Mariah Carey
2. Hayden Penetierre
3. Ellen Degeneres

Nämn 3 saker som "freaks you out".
1. Att det bara en dag bara kommer vara jag och min bror kvar av våran kärnfamilj.
2. Att man faktiskt kan hitta the BIG L. (Jag har massor av bevis, men lika väl är det läskigt att det kan/kommer att hända även mig)
3. Höga höjder.

Nämn 3 saker som du är ovanligt bra på.
1. Att sjunga
2. Att laga perfekta langos
3. Att prata

Vilka 3 saker trånar du mest efter?
1. en ny iPod Nano i rosa
2. Att saker och ting ska bli som jag önskar
3. Julafton

Well, nu vet ni lite mer om lilla mig..
Sure, ni sitter säkert och gäspar nu..jag är inte så intressant som man kan tro...haha!

Puzza

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-10-02 16:32:20
Kommentera - 0 st

Idag blir et ännu e slow-beat eftersom min lilla hjärna inte pallar med nått dunka-dunka beat ännu.
"Butterflyz" med Alicia Keys är en favorit. Och som alltid är texten hur bra som helst...



Listen and enjoy kidsen!

Puzz

Big Bag

Pretty things 2008-10-02 13:51:10
Kommentera - 3 st

Jag har redan allt för många väskor, men man kan väl aldrig få för många. Inte enligt min mamma i alla fal. För det är tack vare henne som jag är helt galen i väskor och skor för den delen. Jag kommer ihåg när jag var liten och gick i hennes garderober och prövade alla hennes skor. Hon har fortfarande så många fina skor. Och många gånger när vi träffas har hon ett par nya på sig som jag blir grymt avundsjuk på eller så har hon nån skitsnygg väska som hänger på axeln.
Så tack vare min mamma så vill ja bara ha ha ha denna väska. Jag har nån slags förkärlek till stora väskor, eftersom jag gillar ha med mig halva mitt hem hela tiden.


Bild: Chique

Denna superfina XL-size väska fastande jag för inne hos Chique. Älskar den lila detaljen med att sömmarna är markerade och vita. Och fikan på framsidan är oxå så snygg. Hoppas på att den kommer in till lagret när mitt köpstopp är hävt. Inte kul när man ser att det står slutsålt. Men jag förstår att många vill ha den om den bara kostar 399:-

_________________________________________________________________________________________

UpDate
Mailade Chique och fick precis det hjärtskärande beskedet att väskan är helt lsut och inte kommer att komma in igen. Oh, what is a girl to do know then?!?!

Perks with beeing sick

Livet 2008-10-02 13:11:57
Kommentera - 0 st

Visst är det väldigt tråkigt att vara sjuk och sitta hemma och våndas i flera dagar i sträck. Men det finns en massa bra födelar med det också om man är så pass sjukk att man klarar att gå några steg lite då och då. Här kommer en liten lista på mina favoritgrejer som jag  göra när jag ligger hemma och är sjuk som får mina dagar att inte vara allt för booooring.

- Titta på filmer man aldrig hinner se annars. Bra om man tittar på sorgliga filmer för då får man gråta och rensa ut allt klägg, if you know what I am saying.
- Maratontitta på serier man älskar. Jag brukar alltid köra Sex and the City.
- Spana in alla roliga day-time program på tv t.ex: Oprah, Rachel Ray, Ellen Degeneres Show. Riktiga housewife program, men underhållande.
- Testa massa olika sorters té. För att sen tvinga sig själv och springa till toan en miljon gånger fast maninte orkar.
- Läsa massa olika tidingar som man köpt på sig, men inte hunnit bläddra igenom.
- Läsa alla bloggar man inte hunnit hänga med i.
- Göra en massa bra och coola playlists i i-Tunes. Som man senare undrar varför man gjorde, eftersom de komponerades i en knasig feberyra.
- Skratta till knasiga klipp på YouTube. Jag lovar att man blir firskare snabbare om man skrattar lite mellan varven.

Sen hinner jag nog inte med mera eftersom jag somnat mellan varven oxå. Men när jag är vaken så är det nått av grejerna ovan som jag gärna sysselsätter mig med.

Har ni några andra roliga saker ni pysslar med när ni är sjuka och fast hemma i soffan/sängen? Please share with the people..

Snuffles Day 2

Livet 2008-10-02 11:36:27
Kommentera - 1 st

Nehepp, inte gick de över som man trodde de här med förkylningen. Trodde att jag bara behövde vara hemma igår och sen skulle jag må en massa bättre. Men det blev en dag till hemma i soffan och litervis med té på det. Tur att man har en miljon sorters té hemma annars skulle jag nog kräkas på de vid det här laget. Och honungen går åt som bara den. Behöver ju de för att halsen ska bli len. Jobbigt att de jämt killar och har sig. Men men, inget går över elelr bort om man klagar. Förkylningen kommer sitta i tills den tycker att det är dax att lämna mig. Och jag hoppas innerligt att den vill flytta ut innan helgen. Så jobbigt om den går åt pipan bara för ett man är snorrig och febrig.

Nee, nu ska jag fortsätta dricka mitt té och sen hoppa in i duschen. Det gör nog att man känner sig lite friksare o piggare oxå.

Puzz 

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-10-01 21:27:27
Kommentera - 2 st

När man är sjuker så orkar inte huvdet riktigt ta in nån dunka dunka musik. Då är det bar att de fins tjejer som Sarah McLachlan som kan rädda en med soft musik. "I Iove you" är precis en sån låt som man behöver för att få kroppen att slappna av och lugna ner sig. Lyssna på orden. Det är en underbar kärlekslåt...



Listen and enjoy kidsen!

Puzza från sjuksängen

Dress me up in frills

Pretty things 2008-10-01 14:31:05
Kommentera - 4 st

ASOS Contrast One Shoulder Pencil Dress in the style of Alex Curran  ASOS Chiffon Spot Contrast Pencil Dress  ASOS Keyhole Ruffle Detail Dress
Tre grymt snygga klänningar från ASOS. Ha-begäret växer för varje titt...

Pink saves lives

Tankar & funderingar 2008-10-01 12:01:29
Kommentera - 1 st


Ni kommer väl ihåg att från och med idag så är det Den rosa månaden. Denna månad har alltid Cancerfonden sin Rosa Bandet-kampanj för att stödja bröstcancerforskningen.
Så se till att gå ut o förse dig med ett Rosa Band för 20:-. De finns på närmaste Apotek, Lindex eller ICA affär.
Det finns även en massa andra produkter du kan köpa för att stödja bröstcancerflrskningen och dessa hittar du hos Cancerfondens kampanjsida för Rosa bandet. Klicka här så kommer du automatikst dit.

Jag tänker i alla fall förse mig med Försvarets hudsalva i fint rosa kamoflage och ett av de tre specialframtagna nagellacken från Mavla.

So think pink boys and girls. It could save a life!

Butterfly Pink

Pretty things 2008-10-01 11:48:39
Kommentera - 3 st

Mariah Carey är en i raden av all kändisar som har släppt sina egan parfymer. Jag kan säga att jag älskar och avgudar Mariah som en sångerska, men jag var väldigt skeptisk till att hon skulle börja lansera parfym. Men jag gick ändå till en parfymaffär och tänkte att jag måste ju ändå ge hennes doftsinne en chans. Och ni kan gissa att jag blev förvånad när jag doftade på hennes senaste parfym och gillade den. Jag fick ett ha-begär direkt, men eftersom jag har fyllt min shoppingkvot för den här månaden (jepp redan..) så får den snällt stanna kvar på hyllan.
Jag vet tyvärr inte vad denna parfym heter men här nedan ser ni en bild på flaskan, ljuvligt rosa och med en söt fjäril som kork.


Snuffles..

Livet 2008-10-01 11:07:34
Kommentera - 0 st

Jahopp, då har även lilla jag blivit biten ordentligt av förkylningsbacillen. Har kännt, som jag tidigare sagt, att de legat i dvala i kroppen. Men igår så kändes de inte riktigt bra när jag kom hem. Misstänkte att de kunde vara på g. Och jag blev inte förvånad när jag under natte vakande 1 miljon gånger för att jag fårr feber och inte kunde sova ordentligt. Fick gå upp en massa gånger för att dricka vatten, gå på toa, ta alvedon och hämta halstabletter.
Sen när man får feber så kommer det här med ont i kroppen med som en extra present. Och det gör de ju inte lättare och leva under dom dagarna man känner sig som värst. Känner att jag måste byta position i sängen hela tiden och desamma när jag sitter i min stora Fatboy (är som en jättestor sacosäck) i vardagsrummet. Varför ska de göra ont och vara förkyld? Tycker det är en helt onödig sidoeffekt..hehe

En sån här Fatboy ligger jag och chillar i and i love it.


Aja, ingen förkylning försvinner snabbare om man klagar mer på den. Den hänger med som ett plåster till såret under har läckt och man äntligen ta bort den. Hoppas på att det här såret läcker snabbt bara.
Nu ska jag fortsätta sörpla på min mastodont stora kopp med té och snyta mig en mlijon gånger så jag får ont runt näsan och ser ut som en clown.

Hoppas ni har en bättre onsdag än lilla mig..

Puzz