Ännu en studentfest

Family 2008-06-27 12:37:05
Kommentera - 2 st

Idag dirket när jag vaknade så åkte vi iväg o handlade. Vi ska ha en till fest för min lillebror o för att han tog studenten. Finska släkten vill oxå fira. Så de blir grillfest här ikväll med tårta o champange o allt. Lillebror sa att de behövs ju inte, men vill min moster nått så går de inte o stoppa henne..hehe. Så kusinerna kommer över lite senare med sina respektive. Ska bli kul med en till grill/bastu/studentfest..finnish style!
De full fart i köket med just nu o fixa o trixa till det. Jag orkade inte lägga mig i nå mer, blev för jobbit me många kockar. Gick därifrån för kom på att jag had e juh inte skrivit nått idag..iikk!

Föröskte precis få me mig min bästa kompis till Sex and the City-filmen,  men neeeeej, inte han. De bara för tjejer. Så de kan bli för mycket östrogen för killar..haha. Kunde nästan förstå att han inte ville me. Men bad honom snällt om o åka til Barkaby Outlet när jag kommer hem o de verkade vara ett bättre alternativ. Plus att han har stooooor bil så får plats me massa påsar..hihi. Måste kolla upp vad som kan va bra o köpa till resternade del av sommaren. Några bra tips? Måste nog ta o rensa ur garderoben så de får plats me lite nya plagg. Just nu e de knöckfullt. Har tre garderober o de få snart inte plats nå mer i dom.  Precis som Carrie säger till Mr. Big i SATC-filmen: "Don't give me a big ring, just give me a biiiig closet". Så ska jag säga till min framtida man..haha.

Ha en underbart mysig dag!
Puzz

Ännu en bastukväll

Family 2008-06-26 20:28:09
Kommentera - 0 st

Nu är min kusin o hans fru påväg hem till min moster, så nu blir d bastukväll igen.
Så dett blir mitt sista inlägg för idag.

Nu får ha en mysig kväll o sussa så sött.

Puzz o nattis

Rea på H&M

Pretty things 2008-06-26 17:06:27
Kommentera - 1 st

Vart precis inne på H&M:s o köpte hem några saker från deras underbara somarrea. Finns juh hur mycket bra grejer som helst o fynda. Var tvungen o inte överköpa mig..hihi. Hittade dessa byxor/chinos för otroliga 149:- o sen badräkten i en av mina favoritfärger turkos för 98:-. Värsta kapet.

 

Så nu finns det en fin present till mig själv som väntar när jag kommer hem från semestern. Lovely =)

Puzz

Buda hem smycken

Pretty things 2008-06-26 16:31:08
Kommentera - 0 st

Igår när jag vandrade omkring i cyperrymden sent på kvällen så hittade jag en sida som jag bara blev helt kär i. Jag var ute efter smycken o surfade runt på måfå o så stötte jag på www.zylber.com, en site där de lägger ut ett smycke för ett visst pris, sen låter dom de falla till 1 krona om man har tur. Men om det finns sågon som är ivrig o vill ha grejerna, så kan det köpa hem det när som helst. Så det gäller o vara först til kvarn, men ändå ha is i magen. Det helt enklet samma princip som på Tradera, priset ökar inte utan faller varje timme ett visst antal kronor.
Så när jag e tillbaka på hemmaplan igen så ska jag defenitivt gå in där o buda hem lite fina saker.


Men tycker att du redan nu ska titta in på Zylber o buda hem lite bling-bling.

Puzz på er gullrumpor.

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-06-26 15:43:47
Kommentera - 0 st

Idag blir den en lugnt låt o chilla till. En av tjejerna från Spice Girls är det som har gjort denna låt, nämligen Geri Halliwell. Ni kommer ihåg hon som va rödtotten o sprang omkring i dragqueen liknande kläder. Nu för tiden ser hon mycket sötare ut. Tillbaks till rödtott e hon, fast inte lika skrikigt rött. O lite rundare i formerna e hon oxå, eftersom hon fött en lite söt dotter.
I den här videon var hon i sitt hälsofreak stadium när hon yogade o åt ångad mat o allt sånt. Fast hon e söt trots allt, fast lite för stram eller vad man ska säga. Låten heter "Calling" är en en smäktande liten ballad. Som min bästa kompis Chickenlegs för övrigt e heeeelt kär i..hihi (sorri söt, men var bara tvungen.)


Geri Halliwell "Calling"

Listen and enjoy kids!
Puzz

Babylove...

Family 2008-06-26 15:01:09
Kommentera - 0 st

Skriver inte första inlägget förrens nu. Vaknade rätt sent idag. Sov som en stock inatt. Va supertrött efter gårdagen när vi vart o hämtat lillebror från flyplatsen o suttit i grillat o sen bastat till sen på kvällen.
Fast fasiken va mysigt d va o sitta ute o grilla o snacka massa skit. O sen ta sig en dusch o hoppa in i en varm o skön bastu. Man blir så avslappnad när man har suttit där inne ett tag. Somnar nästan på bänken..hihi.
Så imorse när jag vaknade så va ja sååå hungrig, men ingen frulle fanns d. Min moster höll på o baka bullar isället. Så hon fick fixa ihop d först o sen fixa gröten. Anledningen till att jag inte gjorde den själv var att jag e bra på o bränna vid just gröt. Allt annat fixar jag, dom mest avancerade grejerna, men inte gröt..knasit.
Klockan hade knappt hunnit bli 12 när min kusins kusin kom o hälsade på me sin nya söta bebis Erin. En gulligare unge får man leta efter just nu. Helt klädd i rosa från topp till tå. Som en lite prinsessa va hon. Synd att jag glömt USB-kabeln hemma. Kan inte lägga upp några bilder alls..
Men men.. jag vill bara gosa med henne hur länge som helst. Satt o pratade bebisar i flera timmar med Sanna, barnets mamma, även fast jag inte har några egna. Men d e kul o lyssna när hon nästan e jämngammal med mig, så lättare o fatta så. Annars blir ju bebis-snack lätt så abstarkt på nått sätt när föräldrarna är en massa år äldre. Svårt o relatera.
Men nu har dom två åkt hem till sig o vi ska fixa till lite mat..me soooo hungry!! Feed me, feed ,me!

Jahopp..o så regnar det igen...paaaalllllaaa!!!

Puzz

Sussa...

Småsaker 2008-06-25 23:02:45
Kommentera - 0 st

Tajm att ta o skriva dagens sista inlägg o tänka på o sova lite.
Ska försöka varva ner lite efter den sjukt spännande matchen först bara. Fick ju hjärtat i halsgropen..hehe.

Puzz på er alla gullrumpor...sussa sötast =)

Kollar ni på matchen!?!

Småsaker 2008-06-25 22:37:34
Kommentera - 0 st

Jag får snart hjärtinfarkt. E juh så jädra spännande så d inte e sant. IIIkkkkk!!!!

Fast faaan, va d e jobbit a bilden försvinner här i Finland hela tiden pga det hemska åskvädret som är i Wien eller vart d nu är d spelar. Aaarrggghh!!

Vem tror ni vinner!?!?
Jag våger inte ens spekulera.

Puzz

If I was a lucky girl

Pretty things 2008-06-25 22:20:43
Kommentera - 0 st

Den här outfiren vill jag ha i min gerderob sååå mycket. Om jag önskar jätte jätte mycket så kanske den finns där imorron när jag vaknar.
Jag e helt såld på baraxlade klänningar o peep-toe skor i sommar. D e så fint o sexigt. Me löövs it.

 

 


Om ni känner för o ha samma drömmar uppfyllda så kan ni titta in på www.asos.com o köpa hem samma saker.

Puzz

Lillebror

Family 2008-06-25 20:10:01
Kommentera - 7 st

Wiiieee..nu e min lillebror äntligen här. =)

Happy happy joy joy!!

Nu ska d ut o grillas o chillas.

Puzz

Smink till dörren..

Pretty things 2008-06-25 14:02:45
Kommentera - 1 st

Jag blev tipsad va en kompis o anmäla mig till ett hemskick av smink och skönhetsprodukter direkt i brevlådan. Hon har snackat om den här grejen jag vet inte hur länge. Så idag kom jag på de o ställde mig i kön för att få en egen liten påse me goodies. Beautybag heter företaget som har denna tjänst. Det kostar 299:- plus frakt men de finns varor i påsen för dubbelt så mycket mer. Ett kap! O superpraktiskt när man kan få nya grejer hem, så slipper man springa runt på stan o leta som en galning.
Här får ni lite info om dom.

Vad är en Beautybag?
Beautybag är en förpackning fylld med spännande och exklusiva skönhetsprodukter. Den lyser i rosa, har formen av en shopping-bag och kommer hem till dig 4 gånger per år.

Beautybag ger dig möjlighet att prova allt från klassiker till säsongens nyheter inom hudvård och makeup och kan dessutom vara en hjälp till att hitta passande hudvård och nya favoriter! Storleken på produkterna kan variera, från reseförpackning till fullstorlek, men de är tänkta att räcka i minst några veckor så att du hinner bilda en uppfattning för hur produkten fungerar för just dig. Beautybag innehåller produkter som du kan hitta i butik eller webbutik i Sverige, och merparten av produkterna som skickas med är produkter som finns till försäljning, inte bara små gratisprover.

I varje Beautybag kan det även följa med trevliga överraskningar så som specialerbjudanden från butiker och magasin eller rabattkuponger.
Vi anpassar din Beautybag efter just din hudtyp och innehåller produkter för torr/känslig, normal/fet/problem och mogen hy. I ditt paket får du även med information om produkterna samt information om övriga produktutbud i serien.



Så segla in på deras hemsida: www.beautybag.se o ställ dig i kö du oxå för nästa utsick. Först til kvarn gäller.

Puzz på er gullrumpor

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-06-25 10:45:58
Kommentera - 0 st

Idag fick min lillebror bestämma vilken låt som skulle va dagens beat. O den här gör fasiken en glad. O eftersom jag e glad i dag pga. av solen o att min bror kommer så får ni lyssna på Dire Straits "Walk of life". Kankse inte riktigt de jag lyssnar på varje dag, men den här låten e helt oki.



Lyssna o njut kids!
Puzz

Äntligen sol...

Family 2008-06-25 10:38:35
Kommentera - 0 st

Vaknade imorse av solen..JIIPII!! Äntligen så är dom grå molnen borta. Orkar inte mer grått o deppigt väder..USCH!
Har bestämmt mig för att börja äta havegrynsgröt på morgonen from. nu. Mättar mycket bättre än en massa mackor. Känns bara som om man vill äta igen någar timmar senare eller så börjar man småäta om man kör me mack-frulle. Men de är verkligen skillnad på havregrynsgröten här o hemma. Den smakar liksom godare o bättre på nått sätt. Sen finns de ju typ en miljon olika sorters med havregryn så man kan välja precis vilken som passar en bäst. Hemma har vi ju bara 2-3 sorter. Kan ju vara d som gör skillnaden.

Så idag när det är sol o allt ute så ska vi ta en trip in till stan o kolla affärerna lite. Får se vad de finns för mode o kika på här. Nått hittar man alltid. Jag får alltid tag på en massa fynd när jag e ute o kollar. Får hoppas på det samma idag.
Sen lite senare ikväll ska vi åka iväg till flygplatsen o hämta min lillebror. Äntligen får jag lite sällskap =)

Nu ska jag hoppa in i duschen o göra mig i ordning. See yah laters!

Puzz

Hyvää yötä

Småsaker 2008-06-24 22:49:27
Kommentera - 0 st

Nepp..nu blir de till o tänka på refrängen o krypa närmer sängen..eller åtminstonde soffan hehe. Tv:n verkar ensam så ska nog hålla honom sällskap ett tag.
Hoppas ni sussar söt.

Nattispuzz

Hoppla, vilket race det är till toppen

Tankar & funderingar 2008-06-24 21:18:40
Kommentera - 0 st

Sitter just o kollar igenom alla bloggar som ligger i topp. Vilket race det är o få flest besökare, flest kommentarer etc. Gick in på Blondinbellas, Stina-Lees o Kenzas bloggar m.fl. Dom tjejerna ligger i som bara den. Jag måste säga hatten av till dom. De har bloggat länge o vet precis vad som får människor till just deras bloggar. Mycket av det är säkert bara fasination o nyfikenhet av besökarna. Kan tänka mig att de får många kommentarer som inte är så nice av människor som e allmänt svartsjuka på dom. Men tänk er att Blondinbella inte ens är 18 år ännu o har ett antal företag redan som generera en massa pengar. Det är verkligen ingen lätt grej o fixa. Så dom tjejerna som "playa-hejtar" henne o alla andra duktiga bloggare borde sätta sig ner o tänka två gånger innan dom går in o säger dumma saker eller kastar flaskor på nån de inte ens känner.
Jag förstår inte varför dom lägger energi på o kommentera i deras bloggar eller bara vara allmänt dumma. Starta en egen blogg o försök komma upp i samma status som dem. Då får de uppleva samma saker.....kanske. Kan tänka mig att det är dessa tjejers livstil o blogga nu. Det är en del av deras vardagliga liv. Nått de gör naturligt..nått som jag börjar förstå nu.
Men som jag läste en gång en artikel där de hade interjuvat Isabella Löwengrip så sa hon att hon vart alldeles för hängiven sin blogg o spenderade för mycket tid att fixa o dona. Hon var visst tvungen o vara ner o sluta blogga så mycket. O jag kan lugnt förstå henne. Det finns igen annan som går omkring me min hjärna, mina ögon , min näsa o mina örna. Ingens om upplever saker på det sättet jag gör det. O ingen som kan beskriva det som jag kan. Man vill liksom inte missa nått. Inte den minsta detalj känns d som..speciellt inte med bloggdesignen t.ex.
De krävs mycket pill me att bara få sin sida så snygg o fin som de har sina. Tro mig, jag e rätt ny i den här världen själv. Sitter konstant o lär mig nya saker o kodar om o fixar me hur bloggen ser ut. Trodde aldrig att det skulle ta så mycket av min tid som det gör. Men som tur har en bästa vän (u know it's u Chickenlegs..love u) som pushar mig o skriva inlägg o vara aktiv. Säger jämt "Har du bloggat idag? Du borde skriva nått." Tror nog alla behöver nån som ger en lite extra stöd. Jag vet att jag behöver de emellanåt när jag verkligen inte känner för att skriva en enda bokstav.

Jag menar, det är ju trots allt min egen "dagbok" o den skriver inte av sig själv. Är ju jag som har satt igång den så det är jag som måste hålla den uppdaterad. Det tar tid o energi o hålla igång en blogg. Måste komma på bra saker o snacka om o inte bara skriva ner massa goja som utfyllnad. Men de är superkul när man verkligen vill ventilera nått ämne eller visa upp nått man vill att många ska se. De e kul o se att man faktiskt har besökare som kommer in o kommenterar. Just nu känner jag att de många av mina vänner som e inne o kikar varje dag (tack sötisar..), men märker även att de börjar komma in kommentarer från andra bloggare. De verkligen jätteroligt =).

Det krävs en hel del motivation o vilja o ta sig till toppen, men vill man så kan man. Så enklet är det egentligen.

Så till alla er som sitter vid era datorer varje dag o skriver..my hat is off to u! Ni e grymma allihop. =)

Puzz

Bloggdesign

Tankar & funderingar 2008-06-24 18:21:17
Kommentera - 1 st

Nu har jag suttit här i jag vet inte hur många timmar o fixat o meckat med min blogg. Laggt in reklam o grejer i kodmallen. Det är inte nå lätta grejer o hålla på me html-koder..pust.
Nu e min hjärna bara mos..galet.

Ska gå o dumkolla på tv:n så kanske jag återvänder till det normala.

Puzz på er..

Go to a place far, far away...

Tankar & funderingar 2008-06-24 17:27:20
Kommentera - 0 st

Sitter här o drömmer mig bort till en vit badstrand med turkosblått vatten o varma vindar. Skulle vara en dröm o få ligga i solen o känna solen värma en. Men inte d. För här sitter man i Finland i ett hus på landet o det bara regnar o regnar o regnar.. D SLUTAR ALDRIG!! Hur kan d va möjligt att de regnar typ en vecka i sträck.? Jag kommer snart bli deprimerad av det här vädret. Usch..
Tur att vi åker iväg till stan imorron o går runt i lite affärer. O så kommer juh min älskade lilla lillebror (som inte längre är så lite egentligen hehe...) imorron me, så då blir mitt humör lite bättre oxå. =) Då får d regan hur mycket de vill. Får peppe upp humöret me en liten present till mig själv eller nått.

Kanske ska köra rengdansen eller nått för o bli av med dom där dumma grå molnen här utanför. Får ta me mig hunden o katten ut på gården o göra nå knasit så kanske d händer nått.

Men om de inte funkar så får jag drömma mig bort till nån underbar strand nånstans i världen..



Puzz på er gullrumpor

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-06-24 11:52:56
Kommentera - 0 st

Dagens beat är en av mina absoluta favoriter någonsin.
Första gången jag hörde den stannade jag bara. Den är helt enkelt perfekt. Videon e inget o ha, kunde inte hitta nån bättre som jag kunde visa tyvärr.
Men lyssna o njut av Mario "How do I breath".




Puzz

Gaddingar..

Småsaker 2008-06-24 11:21:01
Kommentera - 0 st

I natt drömde jag om att jag ville göra en massa tatueringar på mig. Var helt knasit..hehe. Jag började me att tatuera en älva på sidan av magen, så den gick från armhålan till höten. Den va verkligen sååå fin. En sån skulle jag nog göra om jag nånsin vågar tatuera mig. Sen fortsatte drömmen så, att jag varje dag gick o gjorde en nu gadding. Till slut var jag någ ganska så täckt, i alla fall på armarna o magen. Men jag tror att jag inte gjorde nått på benen eller ansiktet eller så. Då hade nog blivit en mardröm av allt istället..haha.
Så nu när jag vaknade var jag bara tvungen o kolla upp en massa olika motiv på tatueringar. Fast jag kommer nog aldrig tatuera mig själv, men de väldigt fint o tittat på.
Följde me min kusin en gång när hon tatuerade sig. De va coolt o titta på, men jag blev verkligen inte sugen på o göra någon själv. Även fast min kusin försökte pusha mig lite..hehe. Nope..none for me thank you. Jag skulle bara ångra mig typ 2 sekunder senare ändå.

Har ni några fina tatoos? Please share!

Puzz

Sussa sött

Småsaker 2008-06-23 23:15:31
Kommentera - 0 st

"There is something about Mary" e verklihen en helcrazy film, på ett bra sätt. Skrattade så jag veck mig dubbelt..hehe
Men nu e jag trött i ögat så nu ska jag ta o dra täcket över mig.

Puzz o gonatt på er gullrumpor.

Sauna

The good things in life 2008-06-23 20:06:16
Kommentera - 1 st

Åh, va skönt det är att basta. Skulle önska att jag hade en alldeles egen hemma. Man känner verkligen att man blir ren ända in i märgen o så blir hela kroppen så avslappnad. Kan inte sitta där inne hur länge som helst, pallar inte av d när man knappt kan andas när d blir för varmt. Men d e mysigt o sittä där ett tag i alla fall.
Skönt o bara komma bort ett tag o sitta i sin egen värld o tänka i lugn o ro.

Nu ska jag krypa ner i soffan o titta på "There is something about Mary".

Puzz på er

Väskor

Pretty things 2008-06-23 16:32:17
Kommentera - 0 st

Jag behöver verkligen införskaffa mig en ny väska. Den jag har nu var ett panikköp på H&M för ett par månader sen. Den är hur fin som helst o hur praktiskt som helst, men den börja redan gå sönder. O vill helst inte att den ska fall isär helt eftersom jag fullkomligt älskar den väskan.
Så har nu surfat runt o kollat på lite olika modeller som jag skulle kunna tänka mig. Vill jag ha en stor axelväska eller en lite handhållen? Så svårt o välja. O sen är de ju designen på väska som måste passa en oxå. Om jag fick välja skulle jag ta alla väskor jag hittade när jag surfade runt, men d får nog bli en billigare variant för mig.  Har inte riktigt en sån stor plånbok. But a girl can dream...

Här har ni en kavalkad av underbara väskor. Varsågoda o njut...

 
Fendi axelväskor.Den till höger är klassikern Spy bag. Såå fin.

 

Lamb väskor (Gwen Stefanis egna märke). Den till vänster är en axelväska medan den till höger är en kuvertväska. 

 
Marc Jacobs väskor. Den till vänster är axleväska o den till höger en kuvertväska.

     

Från vänster: Dior, Balenciaga, Kooba och Ted Baker.
Alla väskor är axelväskor..o sååå fina.

Alla väskor finns på http://www.net-a-porter.com/ , http://www.asos.com/ eller http://www.eluxury.com/ .
Bara in o shoppa ni som har råd o för er som har en mindre plånbok som jag, välkommen att inspireras till o hitta budgetvarianter i en lättare prisklass.

Hittade du en favorit..please leave a comment at the bottom of the page.

Puzz

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-06-23 12:27:06
Kommentera - 2 st

Dagens beat är tillägnad mina bästa vänner. Dom e 4 stycken underbara människor som jag aldrig kommer kunna leva utan. De finns alltid där när jag behöver stöd o kärlek. Chickenlegs, Mah Boo, Moggisen o Mimmi love u med hela mitt lilla hjärta. "Dont know what I ever do without you".
Låten jag tillägnar dom är med Brandy "Best friend". En gammal klassiker som jag älskar. O Brandy är en av mina favorit artister. Hon e grymt bra.
Lyssna o njut kids!


Brandy "Best Friend"

Puzz på er mina sötisar

Kallt...

Livet 2008-06-23 10:49:19
Kommentera - 1 st

Usch vad jag sov länge idag.O kallt som bara den var d när jag vaknade oxå. Bara 14 grader...bbrrr. Kändes som om jag hamnat i Antarktis eller nått. 
Vaknade inte förrens kvar över 10. Jag vet, ni andra kanske tycker att det fortfarande är natt eller så, men för mig som är en morronmänniska så e de sent. Får skuldkänslor när jag sover så länge. Känns som om halvadagen redan har försvunnit..hehe
Satt uppe o kollade på den där dokumentären igår om kvinnan som försökte hitta sig en man. Tror inte de gick så bra om jag minns rätt. Hon va väldigt blyg o vågade inte gå fram till män på sånna singelkvällar t.ex. Hon bara gick omkring eller stod som en "wallflower" o tyckte att männen allt skulle komma till henne. Jag säger såhär: vill man ha nått så får man ta o fixa det själv. Visst, vissa män kommer fram o "tar för sig", men för de mest måste en tjej visa fram fötterna själv. O det behöver absolut inte vara en dålig sak. Har hört att killar tycker om när tjejen tar första steget. Men alla e vi olika o vill bli uppvaktade på olika sätt.
Själv e jag nog lite mer av gå-o-hämta-själv tjejen. Men jag säger inte nej till en man som visar att han vill ha mig heller. Men när jag väl har fått den killen jag vill ha är de ju helt undrbart o bli lite bortskämd av honom. Behöver absolut inte handla om o få presenter o materiela saker, även fast det är kul lite då o då, utan bara lite extra av hans tid eller en romantisk gest. E så mysigt när den man gillar verkligen visar att han gillar en lika mycket tillbaka. Har ni nå "mest romatiksa"-minne?
Känns som att när de blir sommar så blir man lite extra myssugen av sig. Vill gärna ha nån o hålla i handen o krypa nära dom kalla sommarnätterna o pussa på mest hela tiden. Hihi.

Nää..nu ska jag hämta mig en overall eller nått. E så förbaskat kallt här.
Hoppas ni har de varmare var ni än är.

Puzz på er gullrumpor.

Gonatt

Småsaker 2008-06-22 22:58:31
Kommentera - 2 st

Nu ska jag lägga mig i soffan o titta på nån knasig dokumentär om en kvinna som söker en ny man. Helfreaky. Somnar säker inom 5 minuter.

Sussa sött o dröm vackert.

Puzz

Roliga grejer

Småsaker 2008-06-22 19:59:16
Kommentera - 0 st

Slank in på www.tjuvlyssnat.se , kände att jag behövde en liten pick-me up. Hittade det här inlägget. Skrattade nästan ihjäl mig.

Poolparty, Linköping

Ett gäng sitter och spelar "jag har aldrig...", men måste köra leken på engelska p.g.a. en fransk utbytesstudent.
Tjej 1: Vad heter vegetarian på engelska?
Tjej 2: Vegetable?
Tjej 1: Have you ever had sex with a vegetable?
Fransk kille: Yes.
Resten av gänget ser väldigt generade ut.

Lika bra o lägga in en bild från www.icanhascheezburger.com så får ni er ett gott skratt ikväll.

cat

Sooooo funnyyy..so cute and fluffy..hiih

Puzz


Titta vilken fin sak

Pretty things 2008-06-22 14:05:46
Kommentera - 0 st

Surfade runt o såg den här klänningen på Cameron Diaz. Jag bara stannade till o blev helt kär i den. Det är ju just min typ av favoritklänning; aelbandslös med markerad midja.
Så lilla jag satte igång o letade igeonom några siter för o se om det fanns nått likadant. O visst hittade jag en similär. Är nog mycke billigare än orginalet, som tur är. Likadan design var d i alla fall o nästan samma print på oxå. Se själva.

Cameron Diaz



Klänning från forever21

Denna klänning finns på www.forever21.com  och kostar 35 $. Inte så farligt med andra ord.

Puzz

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-06-22 10:24:53
Kommentera - 0 st

Dagens beat blir två låtar. 
Första är en låt som jag bara hittade när jag va ute o surfade. Kan inte göra en playlist till min iPod utan att denna låt inte är med.
Den e lite sorlig, men sueprfin. Tjejen som sjunger heter Emily Rossum och är även skådespelerska. Hon har varit med i "The day after tomorrow" och "The Phantom of the Opera" bland annat. Denna låt heter "Been too long" och en bra låt o digga till en söndag. Soft and easy.

Numero dos är en hip-hop låt av Jibbs. Superskön sommarlåt. Tjejen som sjunger Melody Thorton är en av medlemmarna i Pussycat Dolls. O enligt mig den bästa sångerska i gruppen. I den här låten har dom tagit refrängen från Janet Jacksons låt o därför heter låten oxå "Let's wait a while".
Listen and enjoy kids!


Emmy Rossum "Been too long"


Jibbs feat. melody Thorton "Let's wait a while"


Söndag

Family 2008-06-22 09:49:21
Kommentera - 0 st

Vaknade tidigt imorse, trodde jag. Kollade på klockan o den visade kvart över 8. Men i Finland går dom en timme före, så den va kvart över 9. Men de tog ett tag innan jag fattade det. Jobbit det där med tidskillnad. Även fast det bara handlar om en timme. Trodde jag va jättehurtig där ett tag. Va uppe först av alla..hehe. Men de andra hoppade upp ur sängarna typ 5 minuter efter mig.
Hunden följde efter mig som ett jädra klistermärke o katten följde efter som ett tuggumi som fastnat under skon. Var lite jobbigt när man inte kunde gå nånstan utan ett de två följde efter i släptåg..hehe. Va tvungen o typ slingra mig in på toa för o slippa dom.

Idag händer de inte så mycket. De e bara chill on the hill. Tur att det finns en dator så jag kan fördriva tiden om det blir långtråkigt.

Puzz

Nattisen

Livet 2008-06-22 00:23:28
Kommentera - 0 st

Nu e d dax o lägga huvudet mot kudden o dra täcket över sig.

Go natt darlings.

Puzz

Galen i klänningar

Pretty things 2008-06-21 19:44:31
Kommentera - 2 st

Jag e helt såld på klänningar just nu. Vill bara gå omkring i klänning hela tiden. E juh det ultimata plagget o ha på sommaren. Är en hel outfit. Allt den behöver till är ett par fina skor o du e ready to go. Kan juh alltid va fint o matcha med en fin väska till o lite fina smycken. Men ibland behövs nästan inte det heller. Klänningen är allt-i-ett plagget o tur att det finns så många bra designers som gör så vackra kreationer som passar alla slags olika tjejer o kvinnor.

Helst av allt har jag bara axelbandslöst på mig just nu, men kan va jobbit o stå o dra upp klänningen hela tiden. Om man nu inte har tejp inuti. Men d e fint som bara den o ha bara axlar o sen så slipper man dom där linjerna där över när man är i solen. O sen är det även nice me klänningar som har en markerad midja. Visar fram formerna lite. O eftersom axelbandslöst är "the thing" denna säsong så kan man hitta sådana klänningar hos alla designers o klädkedjor just nu.

Har suttit o suktat efter en drös med klänningar på nätet de senaste timmarna medans jag chillar efter gårdagens fest. Vill bara sitta o beställa hem allihopa, men då måste jag ha typ 15000-20000 kronor på banken just nu. Inte riktigt vad jag har o avvara just nu..hehe. Tänk om alla designers fick fnatt o kände att de ville skicka deras klänningar till mig gratis. Min lycka skulle vara gjord.
Hittade en del av mina favoriter som är axelbandslösa, men var en som var så fin så fin o stack ut mest. O det är den som kommer från Zac Posen. Så fin med alla dom färgerna o de enkla linjerna. Passar min lilla kurviga kropp pertekt.

Tänkte visa upp en parad av vackar klänningar för er som fastande på min näthinna. Har ni nån favorit så dela gärna med er o varför är just den en favvo.
Enjoy girls!


Klänning från Celine


Klänning från Hervé Legér


Klänning från Alicia+Olivia (vänster) och Jovovich-Hawk (höger)


Klänning från Zac Posen (vänster) och Calvin Klein (höger)      

Alla klänningar kan ni hitta på www.net-a-porter.com om ni känner att ni har en tillräckligt stor plånbok..hihi.

Puzz                             

A dress to die for

Pretty things 2008-06-21 13:58:29
Kommentera - 1 st

Har seglat in på Donna Karans hemsida ett antal gånger o varje gång fastnat jag vid denna klänning. Så enkel men så vacker. Den vill jag ha i min garderob. Hela henns vårkollektion är hur underbar som helst. Finns så mycket som jag önskar att det bara va i min garderob när jag öppnade den. Jag skulle helt ärlig kunna leva i henns kläder hela sommaren. Gå in på www.donnakaran.com o kolla in alla underbara kreationer själva.



Puzz

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-06-21 13:08:00
Kommentera - 0 st

Tänkte ha en gammal favorit som dagens beat. Blev helt betagen av denna låt för några somrar sen när jag o min kusin tittade på filmen "Honey" typ hela tiden. Vi lyssnade på den här låten konstant under den sommaren.  Så dagens beat är av Shawn Desman o låten heter "Sexy".
O ja, det är Jessica Alba i videon and she looks hella good..hehe.




Shawn Desman "Sexy"

Lyssna o njut kids!
Puzz

Midsommardagen

Family 2008-06-21 12:53:31
Kommentera - 0 st

Så nu har man äntligen börjat vakan till liv efter gårdagens fest.
Blev en lång kväll o natt. Har nog aldrig druckit så mycke bål i mitt liv som jag gjorde igår. Var juh inte alltid  jag som fyllde på muggen. Jag fick ju mest så vid karaoken o sjunga låt efter låt, så jag hade springpojkar som hämtade dricka åt mig..hehe.
Min kusin o hans fru hade kommit på en massa lekar, som e så typsikt dom. Så jag fick spela krokett, kasta pil o köra pictonary, mellan varje låt. Men även fast jag va bäst i mitt lag så vann vi inte..hehe. Men jag snodde till mig det vinnande lagets pris ändå. När de var för fulla så tog jag deras Ouzo-flaska o gömde den nära mig vid karoke platsen. Sen var d bara o ta sig en hut lite då o då, när bålmuggen stod tom för länge..hehe. Men man kan inte dricka mycket av Ouzo. Börjar smaka blää efter några huttar. Men lite kan man ta. Hjälpte till att hålla rösten i balans hela kvällen i alla fall. Som sagt så var d i princip jag som stod för all underhållning igår. Så det blev finsk kakaroke för hela slanten. Fick lära mig en hel del nya låtar på bara någar timmar, så jag inte behövde sjunga samma låtar om o om igen. Men finnar älskar sin a tangolåtar så fick dra en del sånna.
Men framåt småtimmarna var alla så fulla så de var ingen som brydde sig vad det var för låtar jag sjöng. De ville bara ha musik så de kunde dansa. Men till slut tröttnade jag o gav över micken till dom som nu vågade sjunga. Alla var typ helt borta innan de ens vågade sig fram till mig o bad om lov o få sjunga. Äntligen tänkte jag och fick gå av scen o få i mig lite mat o var lite social

Så det var min midsommarkväll. Lovely o få vara me sina släktingar o vänner.

Hoppas alla ni hade en supermysig midsommarkväll vad ni än gjorde för nått!

Puzz

Midsommarnatt

Family 2008-06-20 23:16:02
Kommentera - 0 st

Oj vilken kväll de har varit. Ätiti gott, druckit gott (o kanske lite för mycket vissa stunder), skrattat så jag legat dubbelvikt o sjungit så jag tappat rösten.
Har varit en helt underbar midsommar.

Men nu ska d sovas..e helt slut efter att ha festat sen kl.14.00.

Puzz o gonatt.

Saknar..

Family 2008-06-20 14:34:47
Kommentera - 0 st

Chickenlegs, saknar dej så himla mycket. Önskar du va här med mig på berget o firade midsommar "finnish style".

Tack för att du finns o orkar med mig.

Love u bejbi.

Puzz


Skor..skor..skor

Pretty things 2008-06-20 14:31:33
Kommentera - 0 st

Seglade runt o tittade lite skor. Finns så många bra designers av skor, men den utlimata mannen måste vara Manolo Blahnik. Destå fler skor jag tittar på destå mer kär bli jag i hans design. Han vet verkligen exakt vad som passar formen av en kvinnofot. Visst att jag inte skulle kunna gå me dessa stiletklackar varje dag, men visst skulle d vara nice o ha hans skor i garderoben o ibland unna sig en liten tur i dem. Men om man tänker att ett par av hans skor kostar en förmögenhet, typ 4000 kr, så är det verkligen en livsinvestering att bara köpa typ ett par. Men blir jag superduper rik någon dag då ska jag i alla fall unna mig minst 3 par, eller 4 eller 5 kanske..hehe.
Tänkte visa er dom skorna som jag önskade jag hade råd med. Ska drömma om skor inatt istället för vilken kille jag kommer i gifta mig med när jag plockar mina 9 blommor o lägger under kudden.



Puzz

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-06-20 10:12:40
Kommentera - 0 st

Tänkte att dagens beat ska vara en glad liten trudelut eftersom det är midsommar o allt.
Så jag ger en riktig klassiker med Balsam boys "Här kommer sommaren".
Lyssna o njut kids. O håll i hatten ikväll...



 



Puzz på er alla midsommarsöta människor.

Hauskaa juhanusta

Family 2008-06-20 10:05:58
Kommentera - 0 st

Underbart o vakna upp till solig o varm midsommarafton. Nu får man bara hoppas att d inte börjar regna.
Min moster väckte mig supertidigt imorse. Hon var tvungen o åka till affären o handla d sista till kvällens midsommarfest. Så de var bara upp o hoppa (klockan var då 7.30 svensk tid) o äta lite frukost för o sen göra sig iordning o åka iväg till mataffären. Jag hade nog inte riktigt fattat att jag var i Finland när jag vaknade o åkte iväg, för när vi kom till mataffären fattade jag inte varför allt stod på finska. Tog ett par minuter för mig o ställa om hjärnan så jag kunde läsa vad som stod överallt..hehe. Men till slut gick d bra som tur va.

Så nu står mamma o min moster Saara (jo man stavar Sara så i Finland) o fixar midsommarmaten. Var tvungen o påminna min moster ett antal gånger att jag inte kan äta kött, så att hon ser till att det finns fisk o kyckling åt mig. Men en liten finsk korv kan jag nog grilla ikväll. Dom e juh så himla goda så kan inte motstå. Me lite Turun senap på..mmmm.

Men nog om maten, vad ska jag ha på mig ikväll? Klänning hör juh midsommar till, så de blir nog en sån. Men sen, vilken? E juh liksom inte nån tropisk värme här, men har juh en sån fin axelbandslös klänning från Gino Tricot, som jag blivit helt kär i. Den vill jag så gärna ha på mig.
Alla ni andra har den säkert oxå, men I don't care. Det är den där som en vitprickig med ett fint band med roset under brösten o så har jag valt den med marinblå botten. Sen blir d nog bara ett par fina svart sandaler till. Dom var ett fynd från Din Sko förra året. Här kan man inte riktigt gå med klackar. E juh gräsmatta överallt.
Har ingen bild just nu på outfiten, men blir nog ett par foton tagna ikväll så ni får se imorron eller senare idag.

Nepp, nu måste jag börja öva inför kvällen. Är juh lilla jag som ska stå för allt sjungande nämligen. Lalala..

Glad midsommar till er alla. Hauskaa juhanusta kaikille.

Puzz

Sarah Jessica Parker

Pretty things 2008-06-19 21:38:04
Kommentera - 0 st

Måste bara skriva ett inlägg om den här tjejen o alla de vackra kläder hon alltid har på sig jämt. Jag blir så inspererad av henne. Visst är det kanske inte hon som väljer allt hon har på sig, klart det är stylister med. Patricia Field tex. , som är stylist för Sex and the city, vet exakt vad som passar denna spröda lilla sparv. Under hela Sex and the city-tiden vågade hon klä alla damer i den serien lite mer out there o vildare än någon annan. Men bäst lyckades hon helt klart med Sarah Jessicas garderob.crazy prints på klänningar, vilda mixs-matchs med toppar o byxor i olika färger. Ja i princip allt har väl hon testat på lilla Sarah Jessica. allt har ju kanske inte varit en hit, men man ska ändå våga. För annars vet man ju inte vad som faktiskt funkar.
Tänkte visa några av mina favoriter som jag hittat på Sarah Jessica som jag önskade jag hade som mina egna.
Skriv gärna vilka ni tycker om bäst.














Detta är bara någar av dom godbitar jag älskar. Finns ju tusentals fina klänningar o outfits hon har haft på sig under åren, men dessa är dom som jag fasnat för mest.

Har du någon favorit..please share with everybody!

Puzz

Chic tiding för chica tjejer

Pretty things 2008-06-19 20:54:17
Kommentera - 0 st

När jag gick omkring på flygplatsen innan jag åkte iväg så tänkte jag köpa med några tidningar så jag slapp titta på sätet framför i 1 timme. Gick omkring på Pressbyrån ett tag o mina ögon fastnade på en ny tiding, Chic. Eftersom den lockad med ett kanonpris på 10:- så var jag ju tvungen o köpa o titta i den. Trodde inte de skulle va nått o ha, men jag blev förvånad. Hur mycket bra grejer som helst o en massa inspiration, roliga intervjuver. Satt som fastklistrad hela flygresan o bara lusläste o tittade o funderade.
I första nummret har de en intervjuv med en av mina favoriter Sarah Jessica Parker, och ett bildreprtage om kläderna hon har på sig i nya "Sex and the City" filmen. Jag fullkomligen älskar dom kläderna hon har på sig i filmen. O alla dom vackra skorna då. Skulle va så lyckliga om alla dom stod i min garderob o hälsade på mig varje morron. Smarta Sarah Jessica fixade så att hon fick behålla alla kläder som hon haft på sig i filmen.
Jag skulle göra vad som helst för o få den vit/guldiga klänningen med den stora blomman hon har på sig  filmen. Den e ju såååå fin.  Me lövs it. Vet inte vem designern är men den personen är ett geni enligt mig.
Har läst lite kommentarer om denna klänning o åsikterna går isär om den är ful eller snygg. Nån sa att den var alldeles för mycket 90-tal. Va tycker ni?

 

Så nu jag tycker att ni ska ta o ta er till närmsta tidingsställe o köpa er ett ex av Chic o se själva. Massor av bra ideér både exklusiva och budgetvarianter att fulla garderoben eller necessären med.

Puzz

Hello Suomi

Family 2008-06-19 18:03:42
Kommentera - 0 st

Nu har jag kommit fram till min moster i Finland. Känns helt underbart o vara tillbaka "på backen igen", som vi brukar säga. Här är det verkligen ingeting som ändras. Känns o ser ut nästan som när man va liten.
E skönt o få se sina släktingar igen. Äta middag me dom som om det var igår som vi sågs.
Nu ska jag gå o vara social me dom igen. Hoppas att ni har en underbart mysig kväll.

Puzz

P.S Kom ihåg o ställ disken i maskinen Chickenlegs ;) D.S


Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-06-19 09:33:43
Kommentera - 0 st

Eftersom jag åker iväg till Finland och ska ha semester så är dagens beat en finsk låt. Jag fullkomligt älskar denna låt och jag får tacka mina söta lillebror, Schwiiiiiiiiiimo..hehe, för att han spelade upp den för mig för några sommrar sen. Låten är av Mamba o heter "Vielä on kesää jäljellä", vilket i rak översättning betyder "Det finns mer sommar kvar". Detta är defenitivt min sommar-anthem varje sommar. Videon är verkligen inget o ha, just so u know..allt handlar om låten.
Hoppas ni diggar den, även ni som kanske inte förstår finska.
Listen and enjoy kids!




Mamba "Vielä on keää jäljellä"

Puzz

Fly fly away

Småsaker 2008-06-19 09:23:59
Kommentera - 0 st

Idag ska jag åka iväg till Finland på min semester. Har längtat så mycket. Ni kanske itne tycker att det är nån bid deal o bara åka över till andra sidan pölen, men för mig som har nästan merparten av min släkt där är det helt underbart. Ska bli så kul att få ta det lugnt på landet ett par veckor. Min moster, som jag ska till, bor typ mitt ute i skogen i ett stooort hus. Det är så tyst där på morgonen att allt man hör, helt bokstavligt, är fåglarna. Är ju det helt motsatta från storstads bullret man lever med dagligen. Men baksidan blir då att jag sover alldeles för länge..hehe. Men de är ju de semestern är till för, att vila ut. O det ska jag verkligen unna mig. Stress ska strykas från min hjärna totalt. Så det kan bli väldigt sporadiskt med inlägg tills jag kommer hem igen, men jag ska försöka skriva så mycket jag hinner under tiden jag är borta. Just so u know...
Men nu har jag lite stress ändå. O ni kan ju anta att det är för att jag ännu håller på o packar. Har lite saker kvar att få med, men eftersom jag bestämmt mig för att resa light så får ju inte allt jah vill ha med plats. så har verkligen fårr sortera om en miljon gånger. Men det borde vara bra nu. Hoppas jag..haha. Vid incheckning kommer dom väl säga att jag har 70 kilo för mycke i bagaget..hehe.

Tänkta tipsa om två produkter som kan va bra o ha nu i sommartider. Jag har blivit helt kär i dom sen jag köpte dom. Jag älskar hårvårdsprodukter o skulle lugnt kunna överköpa mig på dem. Men just nu behöver jag inte det, för jag har hittat lösningen till mitt platta o fina hår. Nämligen Sachajuan "Ocen Mist". Det är ett saltvattenspray som får mitt hår att må en massa bättre. Bara spreja på efter att man har handukstorkat håret efter duschen, låta håret luftorka eller göra det me fön. Hey presto, fylligt hår med lite grov textur. I lövs it. Sen när du fixat till håret så sprejar du över lite Sachajuan "Shine spray" o du får den bästa frisyren i stan. Den ger håret en fin o naturlig glans. Gör int ehåret tungt eller så alls. Superbra grej. Så dom två grejerna åker med mej vart jag än är. Kan alltid rädda mina bad hair days. Testa ska ni få se.



Nu ska jag äte lite frukost o packa klart den där förgrymmade väskan.

Puzz



 


Nu gäller d...

2008-06-18 20:37:18
Kommentera - 0 st

Nu har jag packat för morgondagens resa. Åker iväg på min semester och är borta i 2 veckor ungefär. E så svårt o packa varje gång. Man tar juh alltid med sig mer än vad man hinner använda. Men denna gång har jag en mindre resväska så d får inte plats me allt jag ville ha me mig. Men d väsentliga fick jag ner. Även om jag fick stressa ;)
Hann mellan varven trycka i mig middag. Blev en micro-paj med juice. Mums..INTE! Men har inte tid o stå o mecka me nått avancerat för snart e d ju dax för den viktiga matchen!!

Nu får vi hålla tummarna för att Sverige vinner o kommer vidare.

Heja Sverige!!

Puzz

Sommargarderob

Pretty things 2008-06-18 19:15:28
Kommentera - 0 st

Nu måste jag juh bara lägga upp en ny sommargarderob eftersom den gamla försvann. Inte så jobbigt eftersom jag kan ersätta den gamla me en massa nya godsaker.
Alla fina plagg o skor hittar ni på www.asos.com o väskorna finns hos www.eluxury.com .

Fairground Satin Stripe Frill Shirt Skjorta/Asos    ASOS Cowl Back Bandeau in the style of Eva MendesClick on images to enlarge them Linne/Asos

ASOS Pin Tuck Ruffle Edge BlouseTröja/skjorta/Asos   ASOS Butterfly Print Scarf Top Linne/Asos

Famous Forever Made In The 80'S Carebear Tee Famous Forever t-shirt/ASOS ASOS Tokyo Long Line Shirt Skjorta/Asos

Click on images to enlarge them Shorts/Asos  ASOS Cap Sleeve Utility Playsuit Shortsdräkt/ Asos

ASOS Roll Hem Stripe Slouch Trouser in the style of Rihanna Chinos/Asos  Firetrap Lightweight Boyfriend Jeans Jeans Firetarp/Asos

Lipsy Tiered Bandeau Dress Lipsy klänning/Asos  ASOS Border Print Prom Dress Klänning/ Asos

Peoples Market Belted Fairy Print Silk Dress Peoples market klänning/ Asos

Steve Madden Satin Platform Knot Front ShoeASOS Twist Front Flat SandalKeds Classic Laced Plimsolls
Alla skor från Asos (ville lägga till en hel drös med mera skor, men får nog göra ett eget inlägg om bara dom..)

Dior Gipsy bag/eLyxury Marc Jacobs clutch/eLuxury

Michael Kors Wicker clutch/eLuxury

Om jag hade så mycket pengar så d sprutade ut ur min plånbok så hade allt detta redan funnits i min garderob.

Hoppas ni får lite inspiration från denna önskegarderob.

Puzz

Dagens beat

Mina älsklings beats.. 2008-06-18 17:21:07
Kommentera - 0 st

Jag börjar me att lägga in mina favoritlåtar som jag la upp imorse, igen.
Idag valde jag en för min egen del o en för Chickenlegs. Den som jag lägger upp för Chickenlegs del har jag oxå fårr på hjärnan nu, för han spelar den hela tiden. Men den är inte dålig för de.
Jag har diggar själv Colbie O'Donis "What you got" och sen Seal "The right life" för Chickenlegs del.

Seal "The right life"




Colbie O'Donis "What you got"


Listen and enjoy kids.

Puzz

Katastrof

2008-06-18 17:03:47
Kommentera - 0 st

Hela min blogg kollapsade precis så jag får början om från början med allting. GGGrrrrrrr!!!
Men men, skam den som ger sig. Det är bara o börja o lägga in nya roliga inlägg från början. Smile smile and be happy!!

Puzz

Välkommen till min nya blogg!

2008-06-18 16:59:31
Kommentera - 0 st