It's like a meltin' pot

The good things in life 2009-06-28 11:32:49
Kommentera - 0 st

Shit pommes firites vad varmt det är. Får sitta här hemma med alla persienner stängda då vi har sol in i lägenheten hela dagen. Fast har lyckats fixa så det är korsdrag i alla fall då alla fönster står på vid gavel.
Eftersom jag nu har lovat mig själv att vara hurtig och komma igång med motionen så har jag börjat ta 1 timmes promenader varje dag. Och idag var inget undantag. Så efter frukosten snörde jag på mig joggingskorna och gick ut och power-walkade i 1 timme runt ön. Har hittat bästa slinga som tar exakt 1 timme att avverka så den ska jag nu gitta runt om inte varje dag så i alla fall minst 4 dagar i veckan i sommar. Känns grymt skönt att svettas som en gris och pumpa på till mina favorit låtar i iPoden. Får se om det har givit något reslutat om 1 månad. Hoppas på det i alla fall.

Idag ska jag se till att sitta hemma eller i alla fall i skuggan då jag brände mig igår på ryggen och rumpestussen. Var lite svårt att sova i natt då jag inte gillar att sova på mage alls, men jag fick mig ändå mina 9 timmars sömn. =)

Nu ska jag titta in i kylskåpet och se om det finns något att släka törsten med.


Bild:google.com

Just me, my love and a pair of sneakers

The good things in life 2009-06-27 18:27:25
Kommentera - 0 st

Åh vilken härlig dag.

Efter en lång tuff vecka på jobbet med övertid intickad så det bara knakar om det, en srolig bortgång i släkten och allmän trötthet kom så äntligen helgen.
Igår satt jag och Mr M bara hemma i soffan och åt god mat och tittade på tv. Ja, bortsett ifrånven sävng dock till mina föräldrar för att fixa lite grejer på kvällen då. Somande som en stock i soffan och efter att ha förflyttat mig till sängen var det "light out" på 2 röda.
Vakande utvilad imorse utav att att Mr M håller på och pillar mig på näsan. Han har alltid en tendens att väcka mig med nått sånt knas då han alltid vaknar före mig på helgerna. Fast idag var han ledig (kors i taket) och jag fick då en lång morgon med honom i sängen. Detta efterföljdes av en lika lång härlig frukost och senbar det av till Intersports utförsäljning. Där hittade jag just de skorna jag velat ha så länge. ett par Nike sneakers för bara 500:-. Tur att de hade de kvar i min strlk också. Och för 50% billigare pris fanns det ingen tvekan om att de skulle få följa med mig hem.



Fast det fanns något annat som förgyllde min dag allra bäst vilket var beachen. Jag och Mr M åkte iväg till Flatenbadet och låg och sola i minst 3 timmar. Jag vågade mig på sommarens första dopp. Men kan säga att det var redigt kallt i vattnet. fast skönt var det att få svalka av sig i den kolosala hettan som var idag. Jag ska absolut inte klaga, men när jag bränner rumpan så är det väldigt stark sol och varmt. Men men, så kan det gå...Då vet jag att de måste inhandlas starkare SPF tills resan till Teneriffa.


Sunny day with friends and babies

The good things in life 2009-06-21 10:43:33
Kommentera - 1 st

Ska strax iväg till min vän K och hälsa på . Detta då för hon ett par veckor sedan fick sitt tredje son och jag lovat att komma över på en fika.
Som tur är har vi världens bästa väder idag och det ska vi sannerligen njuta av. Ska bli supermysigt att leka med de 2 större grabbarna och sen bara förundras av den minsta i min famn. Sen ska de ju pratas och fikas med min vän och hennes man också, så klart. Och allt detta sker i finsk version...lovley! Älskar och åka över till mina finska vänner och bekanta och känna som att jag hamnat i Finland. I love it!
Tyvärr kan inte min älskade M föja med då han måste jobba större delen utav dagen. Så det blir en besäk solo. Men vi har ju i alla fall fått njuta av varandra i 2 dagar...

Hoppas att ni får en super härlig dag i det underbara solskenet!


One week of fun in the sun

The good things in life 2009-06-20 09:33:36
Kommentera - 3 st

Idag har jag och M äntligen besämt oss för vad vi ska göra i sommar på vår semester. Det blir en veckas solsemester på Teneriffa!! Vi är båda så glada att vi nästan spricker. Vi satt nämligen igår framför datorn och letade efter en perfekt resa. Vi hittade en, men tyvärr matchade de inte M.s arbetsschema. Kan ju säga att det blev ett stort irritationsmoment. Vi hade verkligen hittat det perfekta stället, hotellet, ja allt. Sen så sprack det pga. att M verkligen inte kunde vara borta en utav dagarna.
Men idag så seglade M in igen på nätet och som om någon hade trollat så plpppade en perfekt resa upp. Dagarna matchade, hotellet var toppen och priset var som hittat. Så nu ska vi fara iväg i 1 vecka i augusti til härliga Teneriffa och sola och bara slappa. Oj, vad glad jag är så ni anar inte. Senast jag verkligen var utomlands var någ 2 år sen, så ser verkligen fram emot detta massor. Speciellt då detta blir en vecka då jag helt och hållet får vara med M ostört.

Dock blir det en massa flygande för min del på semestern. första veckan på min semester frlyger jag till Finland i 1 vecka för att sedan komma hem i 5 dagar och då åka iväg till Teneriffa. Men tur för mig och M att jag älskar att flyga. Vamos a la playa!






Bilder: ving.se

I don't wanna go, I wanna stay

The good things in life 2009-06-15 06:05:27
Kommentera - 0 st

I dag av alla dagar önskar jag att jag slapp åka till jobbet och stanna kvar i sängen brevid min underbara. Där ute regnar det fortfarande och är allmänt tråkigt. Men under täcket är det varmt och där bor kärleken min, under det andra täcket brevid mig.
Vill stanna där. Vill hålla om.
Men nu måste jag till jobbet. Men jag längtar. Längtar hela dagen att du kommer hem ikväll och håller om mig länge, länge i famnen där kärleken bor. Vår kärlek.

Summer closet 09

Shoppingbag 2009-06-13 11:39:56
Kommentera - 2 st

Jag har hunnit plocka ihop en massa nya plagg till min sommargarderob under de senaste månaderna. Har bara inte hunnit eller helt enklet glömt bort att uppdatera allt som flyttat in i min garberob här i bloggen. Men här kommer en kavlkad utav allt nytt och färggrant.



3 kjolar alla med undrbar färg. Från modell kortare till modell längre.




4 översta klänningarna är lite mer färglada. Passar både till vardags som
till fest. De 2 understa är mera lowkey som passar till att mixa och matcha
med andra plagg och accesoarer med mer färg.




En drös av tröjor och linnen som passar till massa olika tillfällen.



Världens mest underbara playsuite som man lätt kan klä upp med ett par
snygga klackar eller dressdown med ett par gladiotor sandaler. Vita shorts
är alltid en vinnare och passar till allt.



Den obligatoriska bikinin. Fastnade för denna pga. de
fräcka gulddetaljerna.



Sommarens bästa köp hittills. Har inte hunnit använda de så många ggr
pga. vädret men det sitter som en smäck och i de kan jag gå omkring i
e hel dag utan problem.


And that's it folks. So far anyway......

Some time off would be nice

The good things in life 2009-06-11 18:42:05
Kommentera - 0 st

Nu kan jag verkligen känna att det skulle passa bra att semestern bara var runt hörnet, men sådan tur har inte jag. Jag måste gott vänta till augusti innan jag får njuta av att inte ha ett larm som tjuter 05.30 varje morgon och inte behöva sitta inne på ett och samma ställe i 8 timmar om dagen.
Jag och M har så smått börja planera för vad vi vill hitta på på vår semester. Jag ska förstoch främst åkt till Finland och hälsa på tjocka släkten med mina mamma. Blir borta i en vecka och då ska jag hinna med att festa till på min moster 60-årsfest och fara högt upp i landet för att hälsa på min mammas mostar och morbröder. Ska bli kul att träffa en massa släktingar som jag senast träffade när jag var 13-14 år, vilket var ungefär 13 år sedan. Hjälp vad tiden går fort.
Sedan ska jag och M åkt utomlands i en vecka. Vart vi ska är inte bestämt och inte heller exakt när vi ska åka, men en vecka på ett soligt ställe med en sandstrand ska vi fara till. Njuta av garanterat soliga och varma dagar, äta ute på mysiga resturanger och bara njuta av att vara med M i flera dagar i streck. De ska bli hur nice som helst att totalt komma bort hemifrån. Jag ska utan tvekan lämna telefonen hemma och bara njuta av att inte kunna bli nådd. Men nu när jag tänker efter kommer min familj vara sjukt oroliga om de inte kan få tag på mig. Hmm, i-landsdilemma.....

Well, ska fortsätta drömma mig bort till lediga dagar samtidigt som jag skuttar iväg till tvättstugan. Skönt att de i alla fall inte är regn och blåst ute. Ska skutta iväg med flip-flops bara för det....


Bild:google.com

Rock me all night Boss

The good things in life 2009-06-07 13:57:36
Kommentera - 1 st

Nu har jag städat igenom varendra lilla vrå i hela vår lägenhet. Jag tror bestämt att de har tagit me 3 timmar att verkligen storstäda allt. dammsugit, moppat, plockat undan, plockat iordning, dammat, diskat, torkat av hela köket inklusive all skåp, dammsuigt av hela soffan, tvättar rent hela badrummet, plockat undan massa skor jag inte använder (så ofta i alla fall), slängt en massa onödigt. Nu sitter jag äntligen så i soffan men min Nobless apelsin brevid mig och känner mig jädrans nöjd. Det här skulle jag aldrig orka göra varje gång jag städar. Skulle bli galen. Men ibland behövs det och det är alltid nice att ha en bra anledning till det. Min är att våra vänner J och A komm er ikväll innan vi ska iväg på konserten.
Just det, vi 4 ska iväg och se Bruce Springsteen ikväll på Stadion och vilket underbart solsken vi får. Är inte värledens varmaste vindar som blåser, men vad gör det när solen ler mot oss.

Har städat till "Greatest hits" av Bossen och kommer verkligen in i rätt stämning. Nu är det ju så att jag inte har lyssnat på Springsteen hela mitt och är världens mest hängivna fan, men hans musik är fär magisk och underbar. Man rycks med och vill bara vara med och dans med honom på scen i takt med "Dancin in the dark" eller min absoluta favorit "Hungry heart".

Nepp, nu msåte jag komma på vad jag ska bjuda våra gäster på när de kommer över då vi lovat att förse dem med "snacks" och då snackar vi inte chips och dip, utan mer vuxet tilltugg.Hjärnan jobbar på högvara...


Godmornin' sunshine

Livet 2009-06-06 09:56:04
Kommentera - 0 st

Oj vad jag sovit gått. Kände verkligen att jag var helt och totalt slut i kroppen igår när huvudet hamnade på kudden. Vaknade knappt när M kom hem från sin middag och han försökte väckta mig med pussar. Jag hade nog velat ligga kvar lite längre imorse och dra mig, men den lilla jag tid jag har med M på morgonen då vi kan äta frukost tillsammans är för värdefull för mig att missa.

Idag ska jag in till stan och möta upp min underbara vän Sandra över en fika/lunch. Ska bli skönt att sätta sig ner och köra ett maraton utav tjejsnack över en liten munsbit och gott kaffe eller te. Tror jag vill sätta mig på det där kaffét som finns i Gallerian (kommer just nu inte ihåg vad det hetter) om det är öppet. Är ju lite knepigt att komma ihåg att det är röd dag idag. Men en sak kommer jag ihåg och det är att jag och M ska gå på landskampen ikväll. Ska bli hur kul som helst att få sitta med på riktigt och heja på Sverige. I fotboll är verkligen den enda sporten som jag hejar på Sverige då Finland tyvärr inte har nått att komma med i den sporten. Så go Zlatan och Larsson ikväll och hoppas på att Sverige spöar upp Danmark stort och kvalar sig vidare.


Bild:google.com

My very own spa

The good things in life 2009-06-05 22:16:10
Kommentera - 0 st

M blev bortbjuden på killmiddag ikväll hos en kompis så jag blev ensam hemma ikväll.
Då tänkte jag ta ensamheten i akt och köra en totalt spa-kväll. Har tagit ett bad med en massa bubblor, skrubbat hela kroppen med en underbar peeling-scrub från Nivea, filat fötterna, haft hårinpackning, lagt ansiktsmask, haft specialmask för de mörka ringarna under ögonen, smörjt in mig med den underbaraste body-buttern som finns och nu ska jag se till att mina fina tånaglar blir sommarfina då jag investerat i tre olika nya nyanser av nagellack från Mavla.
Känner mig som en helt ny person när jag fixat med mig själv på det här sättet. Känns som man blir av med allt "damm" som hängt sig på en. 

Hoppas att ni har en supermysig fredagkväll i soffan eller på dansgolvet.



Bästa hemma-spa paketet

Sittin' down for a recap

The good things in life 2009-06-04 20:43:05
Kommentera - 2 st

Nu har jag inte skrivit några inlägg på ett tag. Känns verkligen inte nödvändigt, och det har jag sagt förut oxå, att har jag inte vettigt att skriva om är det liksom inte kul att läsa heller. För inte är det kul att höra att jag går upp, går till jobbet, är på jobbet 8 timmar, åker hem, lagar miggad, myser med M i soffan och sen lägger mig? Det är ju liksom min normala dygnsmönster.
Men tänkte vara trevlig nu och ge lite uppdatering.

Denna vecka som vilken arbetsvecka som helst har svichat förbi i racerfart. Imorgon är det fredag och då planerar jag ett besök i Kungsträdgården på "Smaka på Stockholm" där sötaste Minaya ska uppträda på. Sen ska jag hem och krypa tätt intill min kära. På lördag rör jag mig bara ute om det är sol. Annars blir det till att sitta inne tills vi åker iväg till Råsunda för att titta på landskampen mellan Sverige-Danmark. Jag har aldrig varit på landskamp så det ska bli superkul att se en riktigt folkfest live. Men det bästa på hela helgen kommer att ske på söndag. Då ska vi nämligen se Bruce Springsteen på Stadion. Har verkligen längtat som bara den sedan M köpte biljetterna för flera månader sedan. Hoppas verkligen på supernice solsken för då kan de inte bli närmare perfekt. 
Så här ser min helg ut. Slapp, men ändå med lagom att göra. 

Hoppas att ni oxå får en jättenice helg med vad ni än hittar på!


The Boss will rock it!