Fresh face

Tipstajm 2009-09-30 20:19:17
Kommentera - 0 st

Jag måste bara ta och tipsa om det bästa facekitet jag har prövat hittills. Och efter jag är så gamal som 27 så kan ni förstå att jag har hunnit gå igenom ett antal produkter för ansiktet. Men nu verkar det som jag äntligen har hittat jackpot vad gäller ansiktsrengöring och återfuktning.

produkterna hittas på närmaste Apotek och kommer från märket Vichy-Normaderm. Jag tvättar ansiktet med  Normaderm Purifying Cleasning Gel och doftar helt underbart och ger en superfräsch känsla. Efter tvättningen smörjer jag in ansiktet med Normaderm Anti-Imperfection Hydrating Care och kan säga att jag aldrig i hela mitt liv haft så mjuk och len hud. Den sjunker in i huden jättesnabbt och känns inte tung på några sätt alls. Och inga finnar ploppar upp, då jag har en lite fetare typ utav hud. För mig är detta rena mirakelmedlet och jag rekomenderar det varmt.
Det är väldigt dryga produkter så båda flaskorna räcker väldigt länge, vilket alltid är ett stort plus i min plånbok.
Priserna är också helt på rimlig nivå. Ansiktstvätten kostar 145:- och om jag inte kommer ihåg helt fel så ligger nog ansiktskrämen på 100:-. Men jag betalar mer än gärna detta pris för det underbara reslutat som dessa produkter ger.


Mitt mirakelkit för ansiktet


Give me a brick plese

Tipstajm 2009-09-30 18:28:39
Kommentera - 0 st

Vart tar veckorna vägne egentligen? Alldeles nyss var det måndag och man släpade sig själv till jobbet och nu har det redan hunnit bli onsdag kväll. Ibland känner man att man har så mycket att göra både på jobbet och privat så man hinner inte att bara stanna upp och andas. Det känns i vissa stunder att jag bara går och går utan att fatta egentligen vad jag gör. Det är som att kroppen är inställd på autopilot och man är som en robot.
Jag uppskattar verkligen det timmar som jag och min pojkvän spenderar tillsammans på kvällarna i soffan. Då känner man faktiskt hur man stannar upp och låter kroppen bromsa. Plus att alla det skratt som jag får på kvällarna tack vare min underbara M gör det bara en massa bättre.

En annan sak som får mig och min hjärna att varva ner är att läsa. Jag läser lika gärna intressanta artiklar i någon tiding/magazine som en bra bok. Just nu är jag mer inne i en bokperiod och vill bara sluka ny bok efter ny bok. Jag har precis börjat läsa "Mötley Crüe-The Dirt" och jag är helt inne i den och rekomenderar varmt till alla att läsa. Jag fullkommligen älskar biografier och böcker med en sann handling. Innan denna bok läste jag boken om Jenna Jameson och den var verkligen intressant. Men ibland känns det skönt att blanda in något påhittat och därför var jag idag förbi en pocketaffär för att se vad som fanns att erbjuda. Och jag antar att jag är en av det sista som införskaffar den första boken i Twilight-serien, "Om jag kunde drömma". Jag har sett filmen och hoppas då på att böckerna ger samma känsla om inte bättre.
Så det blir tvära kast mellan den råa rock'n'roll världen till påhittade vampyrromanser. Men det är just det som är charmen med böcker, inte sant?


The dirt and the dream


I see my dear

Livet 2009-09-29 18:50:53
Kommentera - 1 st

Åh vilket sug jag har efter att skaffa nya glasögon. Fick det idag när jag följde med min pojkvän till oprikern då han hade synundersökning och valde bågar. Så jag bokade en tid till mig själv till lördag. Ska bli så skönt att äga ett par glasögon som jag kan se med. Det glasögonen jag har nu är nog 5 år gamla och jag ser knappt någonting med dem. Kul då att jag inte får sätta in linser i ögonen innan jag går till optikern då detta anstränger ögonen och synundersökningen kan bli fel. Kommer gå omkring som en halvblind stackare på stan. Tur att min kära mor möter upp mig och följer med. Hon får bli min personliga ledsagare tills jag får sätta i mina linser.
Jag har redan spanat in några par som jag skulle kunna tänka mig att ha. ett av dem var bågar i silver med det andra paret var i guld. Tycket att det som var i guld passade mig bättre då jag har så mörkbrunt hår. Blev en rätt bra kombination.
Kan vara rätt skönt att kunna alternera mellan linser och glasögon och inte bara behöva ha på sig linser hela tiden. Blir ju som en extra accesoar att styla med.


Bildkälla:google.com


Here we go again

Livet 2009-09-28 07:59:37
Kommentera - 1 st

Måndag igen. Ny vecka. 5 dagar utav arbete.
Idag ska jag och M gå på fotboll efter jobbet. Vi ska se när DIF möter AIK på Råsunda. Jag tycker det är jättekul att gå på derby, men denna gång är jag faktiskt lite rädd och orolig känner jag. Detta då AIK försöker klättra upp till toppen och vinna allsvenskan och DIF kämpat för att inte åka ner till superettan. Så det blir nog en rätt intensiv match. Plus att jag fått reda på att vi sitter väldigt nära AIK:s Firman Boys, så det gäller för mig att hålla mig i skinnet och inte gala som en tupp som jag annars gör på matcherna.
Hoppas att vi kommer hem helskinnade. Det lär ni märka om det inte kommer upp några fler inlägg.

Nu måste jag skynda mig om jag inte ska missa bussen. Gotta look good for the world you know...




Music says it all baby

Mina älsklings beats.. 2009-09-27 16:32:22
Kommentera - 2 st



Denna kille har varit min favorit sedan jag gick i sjunde klass. Hans texter är så sinnessjukt nice att man blir helt knas när man lyssnar på dem. Man kan inte gör annat än att älska hans beats. Bäst mår man när man lyssnar på dem med någon man tycker väldigt mycket om...


Black in the dead of winter

Shoppingbag 2009-09-27 16:20:47
Kommentera - 0 st

Vilken djungel det finns utav vinterjackor där ute. Kändes som att jag till slut skulle få ge upp hoppet efter att ha provat en miljon olika modeller kändes det som. Och vissa av prislipparna var lite väl höga för mig, även fast jag ahde råd att betala. Jag kände att i många utav fallen är det banne mig det lilla namnet på jackan som kostar och inte själva kvaliten på jackan. Till min stora förvåning så är storlekarna på jackorna lika olika som på jeansmärken. Ibland fick jag dra fram L eller tom XL för att ens få på mig jackan och jackan jag till slut köpte fick jag ha storlek 38 i. Helt sjukt. Inte undra på att tjejer mår dåligt för sin vikt. Alla är vi ju inte pinsamala anorexiaoffer som går på chailattedieten liksom. Det flesta av oss äter normal mat och har normala former och kurvor. Usch, vad arg jag blev när jag satt och tänkter på det.

Aja, nu har jag i alla fall försäkrat min värmekälla til vintern och det känns skönt. Bra att vara ute i god tid så att jackorna inte tar slut och man får nöja sig med en modell som man inte alls gillar. Tillsammans med jackan ska jag ha svart supermysiga tumvantar som jag älskar. Har haft tumvantar flera vintrar i rad nu och det håller definitivt fingrarna varmare än fingervantar, enligt mig i alla fall. Allt som saknas nu är en fin och och tillräckligt lång halsduk som inte får klia. Sen är vinters ytterkläder fixade.


Blev en Everest, 3:e året i rad nu. Matchas med dessa underbara tumvantar.


Vouge me on a Sunday

The good things in life 2009-09-27 09:45:36
Kommentera - 0 st

Vad härligt det är att få kunna vakna upp brevid min älskade M idag. Annars så brukar jag alltid vakna upp ensam då han redan har stuckit iväg till jobbet. Men idag som sagt så var han där. Underbart sätt att starta dagen på, don't yah think.

Idag blir det en hel dag i city då vi ska ut på jakt efter nya vinterjackor. Jag var innre istan igår redan och sällskapede min mamma på en shopping trip, men hittade bara tunnare varinater utav jackor. Jag vill ha en riktigt tjock och pulsig jacka som jag vet att jag inte fryser i när det börjar krypa under minusstrecket. Jag sja nog ta och investera i någon form utav dunjacka, men förhoppningsvis är den jag hittar inte superduper dyr. För alla vet hur det känns när man måste lämna någoting kvar för att man spräcker budgeten. Så får hoppas att den jag förälskar mig i har en prislapp som är nådig.

Men innan jag skrudar om mig ska jag ta och blädra lite i septembernumret utav "Vouge" och nya numret av "Sköna hem". Båda ger olika slags inspiration, men det är båda lika underbara och ger mig en massa olika idéer för hem och garderob.


Very Odd don't u think Molly

Pretty things 2009-09-26 13:16:55
Kommentera - 2 st

Jag som många andra är helt kär i kläderna från Odd Molly. Varje gång jag hamnar på ett ställe de finns på blir jag som ett barn. Jag vill ta med mig allt hem på en gång. Jag och min mamma brukar alltid smita förbi Åhléns nä vi är inne i city och titta på deras underbara kreationer. Just nu vill jag så hemskt gärna att nedan plagg genast befinner sig i min överfulla garderob och värmer mig i höstrusket.




Bilder:www.country-dreams.se


The urge to shop just got bigger w

2009-09-26 10:27:39
Kommentera - 0 st

771a02be4701031004918c69635312a7.png

Kolla varifrån!

The urge to shop just got bigger when I found these


The note on the door

The good things in life 2009-09-26 09:43:44
Kommentera - 0 st


Wash up what is dirty

Livet 2009-09-26 08:48:22
Kommentera - 1 st

Klockan var 07.05 när jag vakande idag. Kunde som vanligt inte sova när M hade smygit upp ur sängen och åkt iväg till jobbet. Jag är verkligen ingen långsovare. Jag har insett att jag är nog en morgonmänniska. Inte för att jag ogillar kvällar eller nätter, men jag har verkligen svårt för att sitta uppe hur länge som helst eller vara ute till 3-4 på mornarna.
Nepp, jag gillar att vara uppe i god tid och sitta och äta en skön frukost med M och bara ta det lugnt. Jag hatar verkligen att känna att jag sovit bort en hel dag. Detta betyder inte att jag går upp i ottan varje helg för att känna att jag fått ut något utav dagen, men jag ligger heller inte och drar mig till 10-11. Jag skulle totalt flippa då.
Så idag har jag plockat lite här hemma och ska iväg och tvätta vårat mastodont lass utav tvätt lite senare. Om tiden räcker till ska jag nog ta en avstickare till stan och köpa hem skolådor. jag har så mycket sjor som ska plockas undan nu när sommaren är förbi och jag vill inte bara lägga upp dom på hyllan så det samlar en massa damm. Men det måste nog införskaffas en 8 st för att alla skor ska få plats.
Why do women have so many shoes and they can never get enough?


Hur mycket kläder äger man egentligen? It never ends..


So fresh and so clean

Shoppingbag 2009-09-25 19:03:26
Kommentera - 0 st

Nu så har äntligen helgen kommit. Efter en väldigt tuff vecka på jobbet så känns det verkligen skönt att få pusta ut och inte behöva tänka på jobbet i 2 dagar. Trodde helt ärligt inte att denna dag någonsin skulle ta slut då. Klockan såg ut att ha stannat alla gånger som jag stirrade på den. Men till slut så var helgen här.

Innan jag åkte hem tog jag en liten avstickare till city för att kika in bokrean på Åhléns. Hittade en massa kokbäcker jag vill köpa hem bland andra Leilas "Piece of cake" och en massa Jamie Oliver böcker. Hans rätter kan ibland vara lite avancerade och dyra, men det är så himla kul att göra. Och jag fullkomligen älskar att titta på Leilas program på tv och önskar att jag också kunde baka som hon. Så jag ska nog ta och se till att smyga förbi där på söndag igen med M då vi ska in till stan och kanske få med mig en bok eller två.

Istället för böcker fick nytt schampoo och balsam följa med mig hem. Då jag använt ett av Gliss shampoona ett tag nu känner jag att det inte gör någonting för mitt hår. Kände att det behövdes nått nytt och kanske lite dyrare för att få liv i kalufsen. Så nu ska det tvättas med Aussie "Real Volume" shampoo och balsam. Har hört en massa bra om dessa produkter så jag får hoppas att det utför mirakel även för mig. Sedan svängde jag även förbi H&M och blicken landade på en randig sak. En liten längre tunika/kortae klänning i mitt favoritutförande, randigt. Så nu kommer min pojkvän gilla mig ännu mindre då jag i princip snart bara äger en massa randiga klädesplagg. Men hittar man nått man gillar så är det lika bar att ta hem det, om man har råd dvs.

   
Nytt och frächt på samma gång! Oh so fab...

Nu ska jag ta och sätta mig i soffan ett tag och läsa nya numret utav Chic som damp ner i brevlådan under veckan. Har inte ens haft tid att bläddra i den under veckan så nu ska den avnjutas tillsammas med ett par bitar av 86% chocklad tills M kommer hem och det blir middag.


A declaration of love

The good things in life 2009-09-23 18:40:10
Kommentera - 7 st

Ibland när man sätter sig ner och tänker efter på vad som gör en lycklig, verkligen lycklig då blir man ännu lyckligare.
Ända sedan jag träffade min underbara pojkvän för 10 månader sedan har jag aldrig varit så lycklig och kär som jag är nu. Jag har aldrig längtat så efter att få träffa en person vid dagen slut som jag längtar efter honom. Mitt hjärta slår ett extra slag varje gång han ringer eller skickar ett sms. Jag har sldrig någonsin varit så kär som jag är i honom. Det är som att för varje dag som går finns det bara mer och mer att älska utav honom. Man kan tro att man redan älskar allt om personen efter ett tag, men inte i mitt fall. Överraskningar med vad han har att ge mig slutar aldrig och kärleken växer och blir starkare för varje dag.
Han ställer alltid upp på allt jag hittar på och får mig alltid att le när något känns fel i livet. Han accepterar alla mina skavanker och egenheter och jag känner verkligen att jag är älskad för den jag är.

Att känna att en känsla så varm och underbar, så total att den omsveper hela din person är något som alla önskar hitat i sitt liv. När känslan av total trygghet och tillit infinner sig känner man hur man kan släppa alla murar man byggt upp. När man befinner sig där då är man omfamnad utav äkta kärlek. Och det är just där jag befinner mig varje dag av mitt liv. Varje blick. Varje kram. Varje kyss. Varje kärleksakt. Man längtar till allt och önskar att det följde med i en liten låda vart än man var tvungen att bege sig ensam.

Jag bara älskar när han kommer hem och han tittar på mig, när han omfamnar mig, när han pratar med sin knasig barnröst, när han missar avfarter, när han förösker slingra sig ur att diska. Jag älskar allt.

Jag önskar med hela mitt hjärta att jag kommer känna så här restan utav mitt liv. För här är jag lycklig. Här är jag kär. Här är jag kärlek. Här är vi kärlek. Tillsammans.

I adore you. I love you.


Miss Mimi dropin' the new stuff

Mina älsklings beats.. 2009-09-22 18:29:48
Kommentera - 2 st

Min stora idol sen jag gick i 4:an är Mariah Carey och jag är lika glad och entuastisk varje gång hon släpper ett nytt album. Och även denna gång verkar det som att det för min del är en jackpot. I alla fall med tanke på de två senaste singlarna från skivan. Hennes cover utav " I want to kbow what love is" tycker jag är helt undebar, men det finns nog en del där ute som kommer att tycka motsatt. Men smaken är som baken, right.


"Obsessed"


"I want to know what love is"


Just eatin' my peanuts

Livet 2009-09-22 18:19:43
Kommentera - 1 st

Idag kändes det som att jag aldrig skulle kunna få gå hem från jobbet. Tiden gick så himla sakta att jag trodde klockorna stannat. Men till slut visade även min klocka 16.00 och jag fick glatt skutta hemmåt. Men jag kände verkligen hur tröttheten baar välde över mig så snart jag satt min fot på bussen. Kändes nästan som att jag hade fått tuggummi under rumpan när det belv min hållplats. Till slut kom jag ändå hem, men vistlsen blev inte långvarig då pojkvännen behöve lite hjälp på jobbet. Så efter en mindre sväng dit så fick jag styra mot matffärn'. Jag handlar nog mest grönskaer utav alla deras kunder tror jag. Varje gång jag är där är korgen full men massa olika fruktisar och grönisar.
Dessa härligheter ska senare infinna sig i vår middag ikväll som blir ungstekt kyckling med senapssås och rostade grönsaker. Ni tror nog att det är jättekomplicerat det här med GImat, men det har faktiskt aldrig varit lättare att svarva till en god middag. Och jag känner mig aldrig sugen efter något mer efter maten, som jag gjorde innan jag började med GIkost. Fast jag måste erkänna att igår fick jag världens sug efter plättar med massa grädde och sylt. Kunde inte lsuta tänka på det på vägen hem när jag satt på tunnelbanan. Det kom som en total chock för mig. Jag som trodde att jag skulle tråna efter massa choklad och godis. Nej, här är man sugen på plättar och bakverk istället. Jag är väl ett kakmonster istället för ett godistroll.


Vad föredrar ni bäst, kakor och bakverk eller godis i stora lass?


Peanuts or wallnuts, that is the question?


Fotball and little kids

The good things in life 2009-09-20 21:27:34
Kommentera - 1 st

Vilken härlig dag vi har haft. Känner verkligen att vi utnyttja alla dagens timmar till max. Men det känns även skönt när man får dimpa ner i soffan och slänga upp fötterna efter en dag med aktiviteter.

Från 12-14.30 ståd vi vid Grimsta IP och såg på när Djurgården tog sig an Brommapojkarna. Det var en väldigt nice match att gå på då nästan 80% utav åskådarna var djurgårdare och för att DIF vann med 4-1. Glädjreruset efter det sista målet var helt obeskrivligt. Man kunde nästan inte förstå att de hade lyckats pressa in så många mål. Så efter 90 minuter gick vi ifrån matchen väldigt glada i hågen.

Efter matchen styrde vi mot K:fem i Vällinby för att handla med oss lite fikabröd då vi skulle hem och hälsa på våra vänner T & J. Det var mäkta uppskattat när vi dök upp med bullar och presenter till båda barnen. Storerbor V fick bilar från just filmen "Bilar" coh lille Milo fick sig lite supermysiga kläder i passande ljusblått med tillhörande skor. Båda barnen, i alla V, var mäkta imponerade med sina presente och mor och far blev glada över att få i sig lite sötsaker och sällskapet. Vi hade verkligen jättemysig hemma hos dem, vilket vi alltid har, och tiden bara springer iväg när vi väl sitter där och tjattrar. Längtar tills vi får chilla allihopa tillsammans igen.


Vår underbart smarriga middaag.

Nu sitter vi dock båda helt utslagan i soffan efter världens godaste middag bestående av grönsaksgratäng med kallrökt lax. Nu går det ännu en Indiana Jones film på tv så vi ska ta och kika på den. Helst hade jag nog velat börja plöja igenom den första säsongen utav "True Blood" som vi fick låna utav T & J, men det får bli en projekt vi får påbörja nästa vecka.

Sleep tight sweets!


Äntligen får jag se denna efterlångtade serie.


Morning to ya'll

Livet 2009-09-20 08:39:02
Kommentera - 0 st

Har vaknat upp och är förundrad över att jag kunnat sova så bra som jag gjort under natten. Detta med tanke på att min högra axel och del av nacken vred sig knasigt igår. Men tack vare Voltaren antar jag att smärtan försvann.
Det belv en snabb visit hos min kusin igår kväll då hon hade sin födelsedagsfest. Hon hade temat M för partys och man skulle då helst komma utklädd som någonting som började just på M. Jag kunde komma som mig själv då jag är flickvän till M så det var bara tur att M:s mamma och pappa döpte honom med ett namn som började just på den bokstaven. Jag är inte nämligen inte ett stort fan utav att klä ut mig. Men min kusin blev glad för att vi kom och han vara med på en utav hennes planerade lekar.
Vi har även tur att hon bor bara ett stenkast från oss så det var bara en promenadväg på 5 minuter hem.

Idag ska vi iväg och se på fotboll då DIF möter BP. Och vi ska inte til vilken plan som helst utan till Grimsta IP som är BP:s hemmaplan. Kul att vi kommer få stå upp i 90 minuter då det inte finns så många sittplatser vid denna plan. Då blir det skönt att åka iväg till T&J för att hälsa på dem och träffa deras nya tillskott till familjen över en fika efteråt. Har saknat min vän T så myclet då vi 2 jobbar på samma företag. Och det är lika underbart att få komma hem till dem och tjatra av sig och bara ha roligt.

Så vi har en fartfylld dag att se fram emot. Hoppas att ni får en jättemysig söndag sweets!


Some for you and some for me

Shoppingbag 2009-09-19 17:07:27
Kommentera - 2 st

Det var en jättemysig runda i stan med underbara Sandra jag hade idag. Men jag hade verkligen skippat den smärta jag har i min nacke/axel. Jag gjorde någonting knasigt när jag höll på och färgade mitt hår tidigare idag och då måste det har brustit där inne vid något tillfälle. För när jag stod i duschen för att skölja ur håret kände jag hur jag inte kunde böja bak huvudet eller titta åt höger. Så hälften utav trippen gick åt att inte vrida huvudet för mycket och inte titta uppåt. Men annars var det hur nice som helst. Vi hittade jättefina presenter till vår väns nya son och även coola grejer till hennes äldre son Mr V. Vi var som två små barn när vi sprang omkring och letade presenter bland alla barnsaker. Mycket "oohh" och "ahh" och "Guuuud vad gulligt" blev det kan jag säga. Hoppas bara att de som får presenterna blir lika glada.
Men det var en skön fikastund vi hade. Och vi två kan snacka så det rycker om det. Och högljuda är vi också, som två små fjortisar. Men huvudsaken är att vi har hur kul som helst tillsammans.

Till min kusin hittades det också en liten present. Brukar oftast köpa något bra och användbart till henne, men denna gång blev det något roligt helt enkelt. Hon och jag har helt olika smak vad det gäller allt, men presenter är vi super på att köpa till varandra. Kan kanske vara för att vi är rätt tighta kusiner och har rätt bar koll på varandra.

Till mig själv hittades det också några små godbitar som jag slänger upp bilder på här nere. Nu ska jag ta och lägga mig ner och vila lite så att jag kanske orkar vara lite social när vi ska iväg på min kusins födelsedagsfest lite senare ikväll. Men tror att det blir en kort visit då detta nackont tar dö på mig känner jag.



Supersöt blus från H&M som hittades på REA-stången.



2 fina halsband i olika längder. Även dessa från H&M.


Ett fat till alla mina småsaker i badrummet. Lovely!


Dagcreme från Vichy. Det bästa som finns enligt mig.

   


Gossip Girl is back in town

The good things in life 2009-09-19 11:15:22
Kommentera - 0 st


Bildkälla:google.com

Jag har helt missat att de hat börjat sända tredje säsongen utav Gossip Girl i USA. Jag är helt frälst utav den här serien så nu måste jag bara sätta mig ner och gräva fram dem nya avsnitten så jag kan njuta av dem när min kära M inte är hemma. Det är ju inte riktigt hans favoritserie som ni kan förstå.


Saturday morning

The good things in life 2009-09-19 09:27:57
Kommentera - 0 st

Gomorron sweets!

Jag kände att jag bara ville ligga kvar i sängen och sova hur länge som helst för vara en timme sedan. Ögonlocken var så tunga och kroppen var som en står klump, men min M ville absolut väcka mig. Men jag hade nog inte legat kart i sängen om M hade gått upp. Min kropp vaknar utav sig själv när han inte längre ligger där brevid mig. Så här sitter jag nu i soffan och funderar över vad jag ska äta till frukost. Eftersom jag äter GImat så fär jag ju inte som ni andra äta något bröd, fil, flingor eller "vanlig" frukostmat. Jag funderar starkt på att koka ett par ägg och sedan äte lite makrill i tomatsås och några skivor skinka till. Visst, det låter inte som en supermumsig frukost för er, men för mig är det redan efter en vecka något normalt. Och jag lovar er, man går ner i vikt när man byter till detta sätt att äta och kilona rasar av en. Men det bästa är att inte stirra sig blind på vågen utan man ska skaffa sig ett måttband för där ser man försändringarna så mycket bättre.

Men nu ska jag inte sitta här och predika för er. Nepp, nu ska jag göra mig iordning så jag hinner möta upp min vän Sandra i stan. Kanske ska ta och färga mitt hår innan? Jag har ju trots allt 3 timmar kvar innan jag ens ska vara där. Har tänkt mig bli lite ljusare brun än vad jag är just nu. Får se hur det blir.


Vad tror ni? Hoppas på att hårsvallet som tjejen har på bilden också medföljer.


Throw up your legs and let down your hair

Livet 2009-09-18 19:42:16
Kommentera - 2 st

Fattar ärligt talat inte hur jag tog mig hem från jobbet idag. Jag hade bestämt mig för att ta på mig mina nya höstbootisar till jobbet för första gången. Det kändes helt oki på fötterna när jag gått omkring med dem lite smått. Så glatt skuttade jag iväg till jobbet imorse. Men jag kom inte längre än till pendeltåget då fötterna var så arga på mig för att jag tagit på mig dessa tortyrredskap till skor. Jag har rätt hög hålfot så det kan ibland göra lite ont med högklackade skor, men dessa tog priset. Det spände något så oerhört under fötterna att jag trodde att jag skulle smälla av. Så när jag äntligen kom frma till jobbet kunde jag inte vänta tills jag kunde sätta mig ner på min stol. Vilken lättnad! 
Så nu ska det bli lite plattare varianter utav skor under helgen så fötterna blir glada på mig igen. Blir en del springande hit och dit under denna helg nämligen. Imorgon ska jag in till stan och möta upp min underbaar vän Sandra. Vi ska leta present till vår gemensamma väns nyfödda lilla son och även min kusin ska få sig en liten födelsedagspresent. Vi ska även hinna klämma in en stund vila tillsammans med någon slags mat. Så ni förstår att platta skor verkligen är att föredra.

Med tanke på mat, jag måste börja harva med kvällens middag. Idag ska det bjudas på en lite fiffigare variant utav lax. Hoppas på att der bli smarrigt.  


Bildkälla:google.com


The first loss

The good things in life 2009-09-18 08:23:35
Kommentera - 3 st

Som ni kankse vet så har jag anslutit mig till GI-viktkoll och äter då endast "GIvänlig" mat. Detta betyder just nu att jag bara i den första fasen näsran uteslutande äter proteiner. Så det blir mycket kött, fisk oc fågel med grönsaker av alla det slag. Men bara så ni vet, jag ha nog aldrig ätit godare i hela mitt liv. Och hela vårat kylskåp är fullpackad med alla slagas grönsaker, vilket det nästan aldrig har varit. Och först nu när jag äter så här inser jag hur gått det är med grönsaker till maten. I love grönsaker!
Och Gimetoden funkar verkligen. Jag vägde mig imorse och redna har jag gått ner 2 kilo! Helt sinnessjukt tycker jag. Men mäkta stolt är jag över mig själv när jag kan spänna skärpet ett steg längre in.

Nu ska min glada lilla "smalisrumpa" skutta iväg till jobbet i 8 timmar. Sen är det äntligen helg och jag får mumsa på lite mörk chocklad. Life is goooood!


Bildkälla:Google.com
 


So shoe me

Pretty things 2009-09-17 21:26:57
Kommentera - 1 st

Pied A Terre Philadelphia Flat Stretch Boot DV By Dolce Vita Nathan Suede Over-The-Knee Mid Heel Boot

Faith Mienna Stud Detail Flat Boot ASOS COMPASS Suede Flat Over the Knee Boot

En av dessa skönheter skulle inte sitta helt fel. ASOS har grejerna en tjej drömmer våta drömmar om.


Please ID yourself woman

Family 2009-09-17 20:39:50
Kommentera - 2 st

Oj, vilken process det är att fixa ett ID-kort på Skatteverket. Eftersom min lillebrors legitimation har gått ur så måste jag vara hans intygare. Men det är som att det inte tror på en när vi säger att vi är syskon. Nope, det måste se efter att vi har samma mamma i systemet. Och det var väl på vippen att hon inte verkade tro på det. Kanske då att vi två inte ser helt lika ut så jag ser på pricken ut som vår kära far och min lillebror är en kopia av vår mamma. Men efter många konstiga blickar kom vi igenom granskningen och in till fotograferings- och mätrummet. Och vi var nog damens lättaste och snällaste kunder. Vi blev glada och nöja med det första kortet hon tog på oss coh det samma med våra namnteckningar. Jag menar, det spelar ingen roll hur många gånger kamerna klickar är det forfarande samma nunna som sitter där.
Så om 2 veckor är jag en glad innehavare av ett nytt ID. Men 1 vecka måste jag gå utan ett ID-kort, då mitt kort går ut nästa vecka. Men hoppas att mitt finska pass tas emot med varmt hjärta under tiden.

Men nu ska jag nog ta och koncentrera mig på IDOL en stund. Har hört hälften utav programmet utifrån köket då jag sprungit och diskat bort all disk mellan varven.
Gillar ni att diska? Eller tar ni hellre till dammsugaren när det nalkas städning?


Gotta run

Livet 2009-09-17 06:21:58
Kommentera - 0 st

Torsdag morgon, vilket betyder snart helg. Ska bli skönt efter första avbetade arbetsveckan. Men innan jag får chilla loss så måste jag springa till bussen nu och senare trängas med en massa griniga stockholmare på pendeln på väg till jobbet. Urk..

Ha en superskön dag sweets!


Night on the sofa with Mr. Jones

Livet 2009-09-16 21:06:32
Kommentera - 0 st

Äntligen får jag pusta ut och sätta mig ner. Har varit en lååång dag, men även de har ju ett slut. Nu börjar jag verkligen känna av att jobbet och att jag måste gå upp i ottan nästan varje morgon. Jag är återigen trött på kvällarna och somnar i soffan, vilket jag inte gjorde så ofta när jag hade semester och hjärnan vill liksom inte hänga med som den brukar. Men, jag måste jobba så nu ser jag återigen se fram emot helgerna som alla andra arbetsmyror och njuter utav mys i soffan på fredagar. Very Svensson helt enklet.

Imorgon efter jobbet får jag inte släppa allt för mycket på gasen då jag ska in till stan och möra upp min lillebror. Vi ska tillsammans gå och skaffa oss nya ID-kort. Nu är det så att vi inte går dit tillsammans för att vi måste hålla varandra i händerna, utan för att mitt ID-kort strax går ut och min lillebrors redan har gått ut så jag måste vara med och vara hans intygare. Vi ska få den nya typen utav ID-kort, e-Legitimatioin, så jag får hoppas att det är värt de 400:- som vi var får betala för våra kort.

Nepp, nu ska jag inte låta kvällen gå åt till att blogga. Ska mysa ner i soffan en timme eller så och titta på en av Indiana Jones filmerna. Skulle ni kunna tänka er att döpa erat barn till något annorlunda som Inidana Jones? Har ni kanske några namn på lager? Själv tycker jag att det är häftigt med lite annorlunda namn...


Bildkälla:google.com


Tusday round my wrist

The good things in life 2009-09-15 21:56:39
Kommentera - 0 st

Pust, vad trött jag är. Känner verkligen hur kroppen bara skriker efter sängen, ögonen vill sluta sig, hjärnan vill koppla bort. Men ännu sitter jag brevid M i soffan och pratar kring min födelsedagspresent. Inom ett par veckor är det min tur att blir ett år äldre och förhoppningsvis visare. Och ett armband rikare. Jag har nämligen länge velat ha ett Thomas Sabo armband och det verkar som att min önska kommer att gå i uppfyllelse i år. Och det bästa med att få denna present är att den komer från min underbara pojkvän (som behöver rätt så mycket hjälp med att hitta precis rätt i djungel av berlocker). Men det är tanken som räknas.



Innan vi hamnade i soffan så var jag inne i city och möte upp min vän D. Vi satt och chit-chattade över en fika på Sandys om allt och inget. Tyvärr har han precis haft lite girlfriend trubel så han behöve vädra av sig om det lite och sen så fick jag ösa över en massa lovey-dovey stuff om mig och M över honom. Detta bara för att han ska förstå att det även finns en perfekt tjej för honom där ute bland alla singeltjejer....right girls?

Nepp, nu ska jag ta och stänga ner datorn för idag och mysa med M.

Sov sött gingerbread cookies!


One fine day

Livet 2009-09-15 06:17:03
Kommentera - 0 st

Jag är så otroligt trött just nu. Detta med tanke på att vi kom hem så sent, eftersom vi varit och tittat på matchen mellan DIF-Malmö FF igår kväll, och för att jag frös rumpan av mg när jag satt där i 2 timmar. Känns fortfarande som att det sitter någon slags kyla kvar i kroppen. Kanske därför min mysigaste kofta åkte på idag.
Men, inget att göra åt. Det är bara att snöra på sig skorna och glad i hågen åka iväg till jobbet. Idag blir det dock inte hem direkt när jag slutat utan jag tar en avstickare till stan för att möta upp en vän över en fika. Sen blir det hem i alla fall för att hinna med lite plugg innan min älskade kommer hem från jobbet och det blir middagsdax.

Hoppas att ni får en supermysig tisdag sockerpinglor!


Crazy game

Småsaker 2009-09-14 22:43:37
Kommentera - 0 st

Första och ända inlägget för idag. Blev en lång dag på jobbet följt utav matchen på Stadion mellan DIF-Malmö. O vilken match sen. Synd att det finns människor som alltis ska lyckas förstöra saker och ting. Helt befängt.

Nu ska jag dricka mitt glas fil, vara lite putt på matchen och sen ska jag krama kudden brevid min älskade M.

Sussa söt nu sockerpinglor!


Gettin some more knowledge

Livet 2009-09-13 16:10:21
Kommentera - 5 st

Nu när min M skuttat iväg till gymmet ska jag sätta mig ner och plugga. Jag har ju börjat på en distanskurs för Religionsvetenskap på Göteborgs Univeristet. Är verkligen hur intressant som helst. Slukar all ny kunskap med nöje, men jag har ju alltid varit en total pluggis annars också. Så detta är som att cykla. Har man en gång hajat det, så funkar det hur bra som helst. Och speciellt när det är en cykel som man bara älskar att cykla på, ja då blir det bara en roligare tur att ta.


Bildkälla:Google.com


Wake up with a song

The good things in life 2009-09-13 11:20:36
Kommentera - 1 st

Söndag! Jag älskar söndagar. Det är något lättsamt och skönt med den sista dagen på veckan. Jag sover alltid ut ordentligt på söndagar och ser till att fixa till en riktigt bra frukost. Jag tar mig alltid tid med saker och ting och jäktar inte. Idag har jag efter min supermättande GI-frukost (bestående utav en omelett med lög och kryddors plus ett glas mjölk och grönsallad) faktiskt sjungit Singstar. Detta för att jag igår kom hem med ännu en skiva till mina kollektion och denna gång var det Schalgerskivan som fick flytta in.
Och jag älskar att sjukna schalger, man blir så sjukt glad utav det. så idag har mina grannar fått höra "Främling", "La dolce vita" och "Min kärlek" på morgonen. Nu känner jag verkligen hur glad jag är. Så när jag ändå var så uppe i mitt rus utav glädje så bäddade jag rent i vår säng och sorterade all tvätt för morrondagens tvättning. Very good I say!

Nu sitter jag här i soffan i vardagsrummet och ser på en galen Bengt Fritjofson som så passionerat pratar om sina viner medan jag väntar på att M ska komma hem från jobbet, dit han försvann en snabbis, så vi kan hitta på något kul.

  


I am with new design

Pretty things 2009-09-12 17:29:42
Kommentera - 5 st

Åh vad fint det blev med den nya designen! Jag är så otroligt nöjd så det finns inte. Precis så här ville jag ha det, fortfarande rosa men lite mer vuxet än tidigare. Jag tackar Babbi så otroligt mycket för denna fina design. Jag tycker absolut att alla ni som vill ha en ny fräck, cool och fräsch design ska segla in hos henne HÄR och genast lägga in er beställning.

Oj oj oj, jag känner mig som ett barn på julafton just nu. Tack ännu en gång Babbi! U rock girl!


A new look all around

Livet 2009-09-12 08:52:48
Kommentera - 7 st

Jag har kännt att det har varit dax att göra en uppdatering i bloggen vad det gäller designen. Jag har bara inte kunnat bestämma mig för vad jag vill ha. Men nu har jag hittat en tjej som hjälper mig att göra en superduper nice ny design som blir hur fin som helst. Jag har redan fått se ett utkast utav det och I am love love lovin it. Såklart är det ännu rosa, fast i en mer sofistikerad ton och look. Inte för att jag inte alls gillar den designen som jag har nu, men ibland känner man att man måste byta look helt enkelt.
Men ännu är det några små saker som måste fixas med innan den kommer upp så ni som jag får hålla oss till tåls lite till.

Idag ska jag underhålla mig själv med att träffa min mamma. Vi ska åka iväg och säga upp de förråd jag har haft alla mina saker i. Förra helgen var jag och M och tömde ut det helt, men fixade inte med uppsägning. Så idag ska det fixas. Sen ska jag förhoppningsvis hinna träffa en kompis i stan över en fika och lite chit-chat. Ibland känner jag att det finns hur mycket tid som helst till att göra saker, men idag är det helt omvänt. Just när man vill göra kul och träffa personer som man verkligen saknat. Attans säger jag bara!


Well, innan jag gör någonting så ska jag fixa mina första GI frukost. Ska visst vara bacon, stekta ägg och tomater. Vet inte om baconet verkligen kommer slinka ner, men jag ska testa.


The new regim

Livet 2009-09-11 19:09:03
Kommentera - 3 st

Idag har jag bestämt mig för att ta tag i det extra kilona jag går omkring och bär på. Jag ska ta och köra igång med GI Viktkoll from. ikväll. Känns lite läskigt då det är väldigt mycket som jag inte får konsumera, men däremot ska det bli spännande och se vad det är för recept jag får leka med.
Jag älskar att laga mat så jag få se detta som en utmaning att lära mig nya kokkonster. Det jag måste göra det första veckorna är att helt utesluta socker, mjöl, pasta, potatis, ris och en miljon andra saker. Men det finns en massa saker som fortfarande är ok att äta som zuchinni som jag just nu är helt kär i. Så nog ska detta gå eftersom jag vill det. Hoppas bara att min underbara pojkvän pallar med denna förändring i köket också, men han går med på det mest. Tur för mig =)

Så ikväll börjar jag som sagt det nya sättet att äta med att fixa kryddiga köttfärsbiffar med grillade grönsaker. Inte så dåligt huh...


When some pain leaves some new walkes in

The good things in life 2009-09-11 09:06:18
Kommentera - 0 st

Idag är min först feberfriga dag! Hallelulja! Känns som att jag är en ny människa. Men dessvärre så när en smärta försvinner stiger en nu in i bilden. Igår kväll började jag få ont i magen ocg den ville inte riktigt släppa. Så jag fick gå och lägga mig med magknip. Trodde att de hade försvunnit under natten, men nej då. När jag vaknade till ordentlig smärtade det till i maggropen. Vill inte ta mer smärtstillande då jag ätiti det i 5 dagar nu, men om det inte vill gå över så måste jag nog tvinga i mig en halv Ipren.

Men jag ska absolut inte klaga om min egan smärta. Den är rätt liten mot vad min kära far har genomlidit och gör det varje dag då han tampas med cancer. Fick mig en rejäl uppväckning om det nu på morgonen då han ringde och berättade om sin senaste strålbehandling. Inte för att det var dåliga nyheter han kom med, men dock att hans smärta är dubbelt så hemsk som min. Men smärta försvinner nog lite då doktorn kommer med glädjande besked att cancern är under kontroll och tumören håller på att krympa. Det är helt klart det bästa nyheten jag kommer att få på länge. Heja pappa säger jag bara!

Nu ska jag ta och sätta på mig mina ögon (läs kontaktlinser) och ta mig ut på en liten promenad för att vädra lungorna och sträcka på benen.


One rose says more then a million words

The good things in life 2009-09-10 13:53:02
Kommentera - 1 st

Min underbara pokjvän svängde förbi hemma på sin lunchrast och han hade med sig en lång röd ros. Ibland behövs det inte ens ord för att säga vad man menar. Jag bara ler och tittar över på rosen som står uppe på byrån och ler, mer behövs det inte sägas om min känsla. Sometimes love just is love and nothing more.


Bild:google.com (då min kamera saknar batterier får ni nöja er med en sinnebild)


I see light at the end of the tunel

Livet 2009-09-10 09:38:20
Kommentera - 5 st

Hallelulja! Idag har jag orkat ta mig upp och tagit mig en dusch. Fast det kändes som en pärs så är det ett steg mot att bli frisk. Och dessutom så känner jag mig piggare efter att ha fått skölja bort lite av "sjukkänslan".  Och idag avnjöt jag inte mitt obligatiriska te i sängen halvt vaken utan i soffan och jag pallade till och med av att läsa lite i de tid´ningar som kommit hem de senaste dagarna. Annars har blicken knappt orkat fokusera på textremsan på "SATC".

Men ändå ska jag ta det lugnt idag och ha soffan som mitt fort idag. Ska fortsätta låta tjejerna i New York att underhålla mig och samtidigt få lite fashion tips inför hösten från nyanlända Glamour och Chic. Så idag kanske det blir fler än ett överlevnads inlägg i bloggen då hjärnan börjar starta igång igen.


No letting go

Livet 2009-09-09 10:57:18
Kommentera - 2 st

Ännu en dag i sängen och jag önskar att något som influensa inte exsiterade. Jag har aldrig haft så ont i kroppen och speciellt i ryggen någonsin. Jag tackar Gud för Alvedon och Ipren. Om jag inte haft dem så hade jag nog varit död. Har förståt att jag har en mildare variant utav denna influensa då jag ringde till sjukvårdsupplysningen och kollade upp när jag kunde tänkas bli en normal människa igen. Men jag skulle visst stanna hemma resten av veckan för att inte smitta några andra och för att bli helt frisk.
Så nu är jag fången hemma tills jag varit feberfri minst en dag och jag hoppas att den dagen kommer snart. Jag är inte gjord för att vara sjuk. Rastlösheten och tristessen är något som inte funkar med mig. Men hittills har jag lyckats hålla båda på bänken med hjälp utav 2 säsonger av "SATC". Thank God for that!

Men det som får mig att må bäst är när min M kommer hem från jobbet på kvällen och ser efter mig. En liten kram från honom är som ett mirakelmedel. Men tills han är hemma igen får jag klara mig med mina piller och mastodont koppar med te.


Sicko

Livet 2009-09-08 10:37:06
Kommentera - 0 st

Ja, då har man lyckats få influensa eller något sånt. Kunde knappt sova en blund inatt då jag säkert vakande 1 miljon gånger och kända hur huvudet bankade och kröppen värkte.
Så jag lyckades ta mig igenom 1 dag på jobbet efter semestern innan jag blev hemmabunden igen. Hoppas verkligen på att detta går över snabbt. Jag gillar inte att ligga hemma sjuk och ha ont.

Någon som har bra tips på hur man överlever detta på bästa sätt?

Tills jag är frisk och kry igen får tjejerna i "Sex and the City" hålla mig sällskap.


Plates and stoles

Shoppingbag 2009-09-06 16:11:13
Kommentera - 4 st

Nu har vi kommit hem från våran lilla "heminrednings-trip". Och jag kan säga att man lätt kan gå vilse i tvättmaskinsvärlden. Så många varv av centrifugering dit och alla möjlga slags tvättar hit. Jag vill bara ha en maskin som har lättförståliga knappar så jag inte krymper någonting eller så. Men, vi hittade en favorit idag trots att vi bara gick igenom endast en affär. Så det lär blir ett par vändor till innan vi bestämmer oss helt.

Men på IKEA lyckaded vi bestämma oss för att ta hem en fotpall och ett par tallrikar. Fotpallen har vi funderat på ett tag så det var ett givet köp och de tallrikar vi införskaffade oss har jag sedan tidigare några av så vi fyllde bara på det förrådet. Pallen har även supersmart förvaring under sittdynan så där under fösvinner lite utav det hundratals DVD filmer vi har i våra bokhyllor. Och sen ska det förvaras just det som ska finnas i bokhyllor nämligen....böcker.



Min kamera är lite hopplös, men det här är det bästa
den kunde få fram utav pallen. Passar bar ihop med
våran vita soffa som man kan se i bakgrunden.


Lite ovanlig tallriksmodell, avlånga istället för runda.


Kräftor in the mases

The good things in life 2009-09-06 12:01:35
Kommentera - 2 st

Igår hade jag och M vår egna lilla kräftskiva. Trodde aldrig att jag kunde vara kapabel av att äta så mycket kräftor, men det var minsan väldigt tomt på båda faten när allt dukades undan. Och det var otroligt gott. Minns inte senast när jag åt kräftor så det kitlades dödskönt i kistan. Och med en liten toast som förrätt kunde de inte smaka bättre.




Megakräftor och inte så mega kräftor. Men båda var supergoda!

Idag ska jag och M ut och se vad det finns för alternativ i tvättmaskinsdjungeln. Vi ska sätta kompassen mot Kunges Kurva så att vi även kan titta in på IKEA och spana på våra fotpallar vi vill köpa till vardagsrummet. Får se vad vi hittar för monster till maskinet där ute.

Ha en supermysig söndag!


Well hey, look it's me in the window...

Pretty things 2009-09-05 12:23:03
Kommentera - 3 st


Klicka in här och ni kan också bli en streetstopper


Losing my religion

Livet 2009-09-05 09:54:32
Kommentera - 2 st

Idag börjar min kurs som jag har anmält mig till i höst. Ska bli hur spännande som helst då detta var mitt favoritämne när jag gick i gymnasiet. Jag ska läsa religionsvetenskap på distans på Göteborgs Universitet och har idag på morgonen gått igenom litteraturlistan. Trodde först att jag kanske kunde gå till Stadsbiblioteket och kopiera det sidor jag behövde, men det visade sig att jag nog skulle komma upp i böckernas pris om jag började slösa på kopiering. Så nu har jag surfat runt på nätet och ska senare idag in till city för att kolla vad det har för priser på böckerna på Akademinbokhandeln. Det är ingen billig grej att studera kan jag säga, så jag fattar totalt varför studenerna lever knappert på sina bidrag och lån.
Om jag nu räknar ihop det jag kommer att få betala i runda slängor för mina böcker är väl ca. 750-800 kr. Och detta är bara för första delkursen. Jag har turen att ha ett jobb och inte se detta som en stor post, men för en fattig student är det mat för 2 veckor säkert.


Vardagsrumsbordet just nu. Papper överallt...

Oavsett om det är dyrt eller billigt så ska det bli superkul att fördjupa sig i religion igen. Jag hade MVG i gymnasiet och min lärare tyckte att jag var som en svamp på lektionerna. Jag verkligen längtade till lektionerna och satte alla prov med bravur. Nu är inte denna kurs som i gymnasiet, men det är samma grundtanke. Att förstå hur religioner är uppbyggda och formade är någonting som verkligen fasicnerar mig.

Vad hade ni för favoritämne/ämnen i skolan?

Men innan jag ska ta itu med allt detta så ska jag göra något så simplet som att ta hand om all vår tvätt. Två stora IKEA kassar ska tvättas. Ska bli grymt nice att äntligen få en egen tvättmaskin här hemma i höst. Så slipper jag springa fram och tillbaka i vintermörkret.


New little white booties

Shoppingbag 2009-09-04 19:33:23
Kommentera - 0 st

Idag flyttade dessa stickade sötnosar in bland mina skor. Sometimes a girl just get's lucky! Jag har spanat på det här UGG'sen sen förra vintern och nu kunde jag inte hålla mig längre. Och de sitter perfekt och det känns som att man går på en fårkinnsmatta. Dessa kommer definitivt användas flitigt i höst och början på vintern.



Bilder: google.com


Feeling like a melonhead

Livet 2009-09-04 08:57:16
Kommentera - 0 st

Varför kan denna snuviga näsa inte bli en frisk näsa? Gah! Har haft det så här sedan jag kom hem från Teneriffa och till på köpet hade jag ont i halsen i 2 dagar mellan varven. Jag blir så grymt seg av det här och det irriterar mig nått så kollosalt. Men, I won't let it get the best of me.

Idag ska jag iväg och möta upp min mamma för att springa lite ärenden med henne. Men det är först i eftermiddag så jag ska se till att njuta och inte stressa någonting då detta är min sista helg på semestern. Kan inte fatta att 1 månad bara har seglat förbi så snabbt. Men det har varit den bästa semestern på väldigt länge, så jag går tillbaka till jobbet väldigt nöjd och belåten. Känns som det är time att återvända också då hösten ligger runt knuten. Blit lite trist och bara sitta hemme och uggla pga. dåligt väder.
Jag har också nått kul att se fram emot på jobbet så det boostar humöret ännu lite mer. Vad det är, det vill jag helst inte avslöja ännu, om det skulle vara så att det blir värsta besvikelsen. Men så snart jag har "genomgått" det som ska göras ska alla så såklart få veta vad det är.

Nepp, nu är det time för lite frukost så att man orkar med dagens strapatser.


Bild:google.com


Finnish goodies and boxes

Shoppingbag 2009-09-03 09:12:44
Kommentera - 0 st

Den lovade uppdateringen kom inte förrens idag. Var helt slut efter att jag och M hade städat ur mitt förråd. Men nu är det tömt och kontraktet ska sägas upp. Äntligen har jag alla mina tillhörighter här i vårat gemensamma hem. Känns lite overkligt, men känslan av lycka övervinner det.
Så till slut efter att ha gått igenom 12-13 lådor med grejer kom 2 av dem hem till oss, 2 hem till mamma då hon ville se om det var någonting som hon ville ha och till sist 9 lådor rakt till soptippen. Att en människa kan samla på sig så mycket onödigt är helt otroligt.


Efter att ha plockat ur alla tallrikar och glas är detta
som fick följa med hit. Mina fotografier och böcker.

Som sagt så skulle jag uppdatera om vår lilla trip till Finland. Vi hade en super nice dag i Helsinki då vi gick omkring på kullerstensgator och i en massa affärer med mumingoodies och finska böcker. M höll på att få nipran på mig när jag bara sprang efter dessa grejer. Men till slut gav jag upp och vi gick omkring på gatorna och var turister. Synd bara att mina nya skor var elaka mot mina fötter och vi tivingades gå tillbaka till båten tidigare än planerat. Men "all in all" var det en jättemysig minisemester.


Iitalla värmeljus hållare. Står fint på vårat soffbord.


En av mina favoritböcker från när jag var liten. Och i denna
bok har de klämt in 3 av mina favoritböcker...



Ett till tillskott i min samling utav mumimmuggar. And hey, it's pink!


Muminhandduk som inte fick bli efterlämnad i affären.

Som ni ser så är jag helt hokkad på Muminprylar och en hylla i ett av våra köksskåp kommer snart vara helt full med Muminmuggar och skålar. Men så är det när man väljer att bo med en finne.


Home is were the heart is

Småsaker 2009-09-02 10:42:20
Kommentera - 0 st

Vi har precis kommit hem från våra lilla "lovecruise".

Ska strax iväg för att tömma mitt förråd så jag hinner inte riktigt uppdatera just nu. Men den som väntar på något gott får bättre uppdatering senare ikväll.

Moi moi!!