Please ID yourself woman

Family 2009-09-17 20:39:50
Kommentera - 2 st

Oj, vilken process det är att fixa ett ID-kort på Skatteverket. Eftersom min lillebrors legitimation har gått ur så måste jag vara hans intygare. Men det är som att det inte tror på en när vi säger att vi är syskon. Nope, det måste se efter att vi har samma mamma i systemet. Och det var väl på vippen att hon inte verkade tro på det. Kanske då att vi två inte ser helt lika ut så jag ser på pricken ut som vår kära far och min lillebror är en kopia av vår mamma. Men efter många konstiga blickar kom vi igenom granskningen och in till fotograferings- och mätrummet. Och vi var nog damens lättaste och snällaste kunder. Vi blev glada och nöja med det första kortet hon tog på oss coh det samma med våra namnteckningar. Jag menar, det spelar ingen roll hur många gånger kamerna klickar är det forfarande samma nunna som sitter där.
Så om 2 veckor är jag en glad innehavare av ett nytt ID. Men 1 vecka måste jag gå utan ett ID-kort, då mitt kort går ut nästa vecka. Men hoppas att mitt finska pass tas emot med varmt hjärta under tiden.

Men nu ska jag nog ta och koncentrera mig på IDOL en stund. Har hört hälften utav programmet utifrån köket då jag sprungit och diskat bort all disk mellan varven.
Gillar ni att diska? Eller tar ni hellre till dammsugaren när det nalkas städning?


Kommentarer
Siriporn

;D



fin blogg du hade! =)

2009-09-17 21:05:53
http://ssschhh.blogg.se/
vesna

jaa gör du så :D

2009-09-17 21:06:41
http://vesna.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: