Fotball and little kids

The good things in life 2009-09-20 21:27:34
Kommentera - 1 st

Vilken härlig dag vi har haft. Känner verkligen att vi utnyttja alla dagens timmar till max. Men det känns även skönt när man får dimpa ner i soffan och slänga upp fötterna efter en dag med aktiviteter.

Från 12-14.30 ståd vi vid Grimsta IP och såg på när Djurgården tog sig an Brommapojkarna. Det var en väldigt nice match att gå på då nästan 80% utav åskådarna var djurgårdare och för att DIF vann med 4-1. Glädjreruset efter det sista målet var helt obeskrivligt. Man kunde nästan inte förstå att de hade lyckats pressa in så många mål. Så efter 90 minuter gick vi ifrån matchen väldigt glada i hågen.

Efter matchen styrde vi mot K:fem i Vällinby för att handla med oss lite fikabröd då vi skulle hem och hälsa på våra vänner T & J. Det var mäkta uppskattat när vi dök upp med bullar och presenter till båda barnen. Storerbor V fick bilar från just filmen "Bilar" coh lille Milo fick sig lite supermysiga kläder i passande ljusblått med tillhörande skor. Båda barnen, i alla V, var mäkta imponerade med sina presente och mor och far blev glada över att få i sig lite sötsaker och sällskapet. Vi hade verkligen jättemysig hemma hos dem, vilket vi alltid har, och tiden bara springer iväg när vi väl sitter där och tjattrar. Längtar tills vi får chilla allihopa tillsammans igen.


Vår underbart smarriga middaag.

Nu sitter vi dock båda helt utslagan i soffan efter världens godaste middag bestående av grönsaksgratäng med kallrökt lax. Nu går det ännu en Indiana Jones film på tv så vi ska ta och kika på den. Helst hade jag nog velat börja plöja igenom den första säsongen utav "True Blood" som vi fick låna utav T & J, men det får bli en projekt vi får påbörja nästa vecka.

Sleep tight sweets!


Äntligen får jag se denna efterlångtade serie.


Kommentarer
Anonym

Heej :)

Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.

Kanske något som just du skulle vilja vinna

eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.



Kika in på länken och var gärna med:)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad är det bara ta bort den hära kommentaren :)

Kramar //M

2009-09-22 11:22:51

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: