Releseparty "Dina vackraste ord"

Mina älsklings beats.. 2009-01-25 13:30:37
Kommentera - 5 st

Weeiihhoo äntligen har underbara Minaya relsefest för sin första singel "Dina vackraste ord" och eftersom jag är utsedd till en utav Minayas admins för denan relesefest så tycker jag att alla ni som är inne och seglar på min sida ska segla in hos Minayas blogg här och checka in mer info. Om ni vill lyssna in alla hennes underbara låtar  så tycker jag att ni lägger en visit på hennes MySpace sida och diggar hela söndagen och resten av livet till hennes musik.

Festen kommer att äga rum på Resturang East i Stockholm den 29 januari och jag kan lova att de kommer vara en grymt nice kväll. Så kom med ni också och njut av kvällen...

   

Kommentarer
Sofi

Utmaning i min blogg till ALLA bloggare =) Jag har sammanställt 20 frågor, fria att kopiera.. Du besvarar dom i din egen blogg och på så vis får dina läsare veta lite mer om dig =)

2009-01-25 13:51:31
http://beciell.blogg.se/
Emma

fin blogg :)

2009-01-25 13:53:09
http://emmmmaasj.blogg.se/
Sara

Jobbigt med en stressig vecka, är det mycket med jobbet?

Här är det ju som sagt fullt upp med skolan, men de känns än så länge, spännande! Jag ligger före i planeringen redan (tack o lov) och ska börja skriva mitt skriftliga arbete lite smått nästa vecka hade jag tänkt.

Mycket o göra, men skönt med lite stimulans för hjärnan!

Orgasmen kommer nog när jag gått ut om 4 år skulle jag tro ;) Haha!



Lät som du hade planerat en underbart mysig kväll för dig och M - 3 rätters middag och bio o grejjer. Då får man ju lite lätt prestationsångest kan jag säga ;) Sa se till o hålla Albin ifrån din blogg tills det inlägget ligger längre ner tror jag ;)



Kram!

2009-01-25 20:24:17
http://blondinsaras.blogg.se/
minaya

Hm... Heidi.. Jag kommer inte uppträda tyvärr.. Ojoj.. men det är ju bara att ändra. Jag ska bara fira in det datumet med middag och en skål. Sorry! :-) Men däremot så har jag gig på Rival den 11e :-)



Kramis

2009-01-25 22:49:43
http://minaya.blogg.se/
minaya

ja om man vill äta så måste man boka ;-)



Annars kan man bara svänga förbi utan att boka..

Och bara dricka mingla och skåla :-)

2009-01-26 06:57:31
http://minaya.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: