Lots to do...

Livet 2008-07-31 21:11:15
Kommentera - 0 st

Har haft massor att göra idag så först nu kommer de första inlägget för dagen. Hann inte ens skriva en rad imorse då jag vaknade, fixade mig iordning, svarvade ihop en matlåda o borstade tänderna på 20 minuter. Imponerande, inte sant?? Hehe..
På jobbet var de stress, stress, stress på hög nivå nästan hela dagen. Har nog aldrig haft så mycket att göra på ett väldigt bra tag. Jag orkade inte ens ta tag i några nya ärenden sista timmen jag va på jobbet. Jag var helt slut i hjärnan o kunde inte tänka rätt för fem öre. Då e de inte så bra o börja förklara komplicerade saker för kunderna.

När arbetsdagen var slut så åkte jag o Chikenlegs till IKEA o handlade lite. Köpte mönster som man kan sätta upp på väggen..väggdekorationer heter de. Sen investerade vi i lite nya förvaringsburkar till Chikenlegs kök. Blev superfint när vi fixade i pasta o flingor o grejer i dom. Very nice!
När IKEA besöket var över så körde vi över till min mamma o pappa o åt tårta. Detta eftersom min lilla pappa fyller år imorron. Jag är tyvärr upptagen imorron eftersom jag ska över till Stormen efter jobbet o ha beauty-kväll, så därför blev det tårta o kaffe idag. O glad är pappa för det ändå. =)
 Så imorron ska jag o Stormen ha en riktigt tjejkväll med ansiktsbehanlingar, fixa naglarna, äta god mat o bara ha de mys-pys. Behövs verkligen emellanåt. Bara ta hand om sig själv, skratta, titta på film o prata massa girltalk. Love it a loooot!!!

Så nu efter jag har stått o harvat i köket, slängt in en tvätt o fixat o pysslat i ett par timmar måste jag bara sitta o slappa i soffan o titta på "Från koja till slott". Älskar inredningsprogram. Man får så mycket inspiration o tips. Sånt gillar jag massor.

Puzza


Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: