Sweet as honey

Tankar & funderingar 2008-07-27 21:09:31
Kommentera - 6 st

Sitter här o har de gott i soffan efter att h ätit middag. Fick spatt o kände att jag ville tjorva ihop nått riktigt nice så fixade till köttfärsbiffar med zuccini o mozarella. De blev kanoners med lite ostsås o pasta. Så nu e magen mätt o belåten.

Zappade precis in på 7:an o det är ett program om "vilda barn". Föräldrarna o barnet/barnen får flytta in i ett hus där de "övervakas" av en barnterapuet/psykolog under ett vist antal dagar. O vissa av barnen som kommer in har verkligen knasiga problem. Man märker att de är som det är oftast pga av hur deras föräldrar är eller beter sig. Ett utav barnen t.ex hade väldigt konstiga matvanor. Han åt 2 tredjedelar mer fett än vad han egentligen skulle, knappt några grönsaker o skyhöga mängder av socker av olika slag. Portionerna som han fick vid middag motsvarade de en vuxen åt och denna lilla kille var bara 3 år gammal. Jag fick nästan hjärtslag. Jag kom ihåg när jag va så liten så sa mamma att jag åt som en fågel.
Inte ens idag äter jag lika mycket som den lilla killen på tv gjorde. Kosten som han åt var precis samma som mamman o pappan åt. O de hade liksom inte "sett" att de var någonting som inte stod rätt till. No wonder he was big! Blir bara förvånad över att föräldrarna inte reagerar att de börjar gå utför. Men de är nog lätt att bli hemmablind. Får hoppas att jag inte blir de när jag väl får kids.

 

Aja, själv sitter jag i soffan och mumsar på melon med honung. Yummie. Gott som dessert kan jag säga. Det bästa man kan njuta av en varm dag som denna. Nu ska ja får lite mer matlagningsinspiration av Nigella. I just lööööv her o hennes kokkonster.

See yah soon suckers...

Puzza

Kommentarer
Nikki

Även jag åt som en fågel när jag va liten.. =P



Har än så länge inte smält bort i värmen å tänker inte göra det heller. ha en bra dag

2008-07-27 21:17:04
http://bonies.blogg.se/
saga

Låter supersmarrigt =)

2008-07-27 21:19:59
http://zagan.blogg.se/
Jenny

taack så mycket:D

2008-07-27 21:27:40
http://penajs.blogg.se/
Erika

Jätte fin blogg! :)

Veronica

Visst var den :) Kul att du kommenterat :) Ha det bra. P.s Fin blogg

2008-07-27 22:06:11
http://vronica.blogg.se/
Cornelia

Melon är så himlans gott! :D

2008-07-27 23:02:41
http://neliaa.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: