That little darn thing

Livet 2010-07-13 05:32:12
Kommentera - 1 st

I natt vaknade jag av att en mygga hade smygit sig in i vårat sovrum och placerat sig mitt på min kind. Vaknade till av att det stack till och jag trodde att jag hade fått den lilla rakarn, men icke det. Så där låg vi ett tag båda två och viftade för att kunna få tag i den sak som med sitt enervernade läte kan hålla vem som helst vaken. Men till slut lyckades jag klämma till myggan i armhålan av all det ställen. Men tack vare detta viftande och vridande och vändande blev det väldigt svettigt och varmt. Och att somna om var ett konsstycke i sig för det var säkert 110 grader inne i vårat sovrum när jag vaknade.
Så nu sitter jag här och är lite halvgroggy då jag inte fick sova hela natten som jag borde ha fått. Hoppas att det inte finns för mycket svåra ärenden att trilska med på jobbet idag, för jag vet inte om min hjärna har kapacitet att fixa den biten.

Idag blir det till att ta på sig löparnaskorna igen och jag ska faktiskt bege mig till gymmet idag och springa. Detta då jag inte vet om jag fysiskt pallar av att springa ute i hettan. Jag är lite rädd för att blodet kommer koka över och jag kommer må sämre av rundan än bättre. Så löpbandet för idag ett besök av mig i ca 45 minuter idag. Wiihoo!


Kommentarer
Wysteriia

Svar: Oj 3kg på en vecka? Jag satsar på 0,5kg i veckan...hahaha ;D Ja att börja jogga i lite intervaller har jag tänkt börja göra så jag får upp flåset lite :) Sen lääängtar jag efter att gymmet ska få sina normala öppettider här hemma så jag kan börja gymma också :D Är gymmet jag verkligen vill gå till så jag får tillbaka lite muskler ;D hehe! Duktig av dig att ha 6pack..det är nog inget jag strävar efter men jag ska absolut komma i bättre form! :)



Hoppas det går bra för dig med träningen nu då :D

2010-07-13 07:39:04
http://Wysteriiasblogg.se

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: