Homesick

My love and I 2010-02-21 16:50:04
Kommentera - 0 st

Det belv ingen fika idag med Sandra och Stoffe då min pojkvän blev väldigt illamående och fick kramper i magen så han kallsvettades. Han kände att han hade lite magknip innan vi åkte iväh hemifrån, men när vi väl kom fram till MediaMarkt där jag skulle köpa min iPod Shuffel kände han att knipet hade övergått till kramper. Men han kämpade på och trodde att det skulle gå över med lite mat. Så for över till IKEA för att hamstra i oss ett par koevar. Men där blev allt värre och stackaren började kallsvettas och må ännu sämre. Så med allt handlade på IKEA redan avklarat var det bara att fata hem och meddela Sandra att vi inte kunde komma.

Så väl hemma efter lite te och vila och värktabletter mår pojkvännen bättre. Så bra tom. att han inte kan slita sig från sin Nintendo DS och låter mig blogga utan att bli irriterad för att jag sitter framför datorn. Till kvällen borde han vara i tipp topp shape för att sätta upp de nya lamporna vi lyckades få hem från IKEA till hallen och svarva ihop middagen som blir entrecote och kylftpotatis.

Nu ska jag fortsätta mecka med min nya rosa skönhet och hoppas att den snart har laddat klart så jag kan förstå mig på hur den egenltigen funkar.

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: