It's not gonna be a long one this time

Livet 2009-10-26 08:05:42
Kommentera - 1 st

Så var det måndag igen. Fast för mig blir denna vecka inte lika lång, arbetsmässigt sätt, då jag bara ska infinna mig på kontoret 3 dagar denna vecka. Detta pga. att jag ska åka iväg till Finland med min kära mor från torsdag till lördag. Detta då hon behöver uträtta vissa bankärenden och undrade om jag ville hänga på och få en liten mini weekend. Det säger jag inte nej till och som tur var fick jag även min semesterbeviljad utav chefen.
Så denna vecka blir det en barnlek att gå till jobbet.

Ska även se till att när jag väl är över i Finland att handla lite julklappar. Yes, u heard me folks. Det är lika bra då jag vill ge mina föräldrar riktigta finska klappar och detta är ett ypperligt tillfälle till det, då det kan vara lite svårt att få tag i dem här i Sverige . Ska även se till att få hem ett par muminmuggar till min samling och se om jag kan hitta några fler av det underbart söta muminhandukar jag hittade på vår kryssning i somras.

Well, ännu är det inte dags fara någonstans förutom till jobbet. Så nu blir det på med skor och jackor för att sedan komma hem och skruda om till träningskläderna och gå på Core pass. I med 5:ans växel direkt helt enkelt!


Bildkälla:google.com


Kommentarer
Nina

Vad härligt med en kortvecka o en minisemester i Finland är ju inte fel :) Många år sen jag var där sist, lite sugen på att åka till Helsinki snart :)



Ha en toppen måndag kväll! Blir core för mig oxå.

2009-10-26 16:34:44
http://anina.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: